View Full Version : αλλαγη φερμουαρ σε μπουφαν
el_hymador
24/03/2007, 17:36
Eχω ενα cordura jacket της dainese και μου εχει χαλασει το φερμουαρ...υποτιθεται οτι για να το αλλαξεις χωρις να προκληθει ζημια στο μπουφαν πρεπει να το στειλεις στην Ιταλια και μπλα-μπλα-μλπα = 150€ ....δεν σφαξανε!!!
γνωριζεται καποιο μαγαζι επιδορθωσεων που να κανουν καλη δουλεια? το μπουφανακι ειναι αξιομαχο και πανακριβο και δεν λεει να παει σε αχρηστια....
Απ'οσο ξερω στο dirty wash επισκευαζουν και εχω ακουσει πολυ καλα λογια, αλλα δεν εχω καταφερει ακομα να παω ενα cordura που εχει παθει οτι και το δικο σου.
Νομιζω ο τροπεας ειχε ρωτησει και του ειχαν πει για τιμες κτλ.
fantacid
24/03/2007, 17:53
περιμενε λιγο .... ισως σε βοηθησει κανενας μοδ-ιστρος
:lol: :lol: :lol: :lol:
AristidisZ
07/02/2025, 08:58
bump 18ετίας, για να γουστάρουμε
έκλασε το φερμουάρ στο δερμάτινο, έχουμε κάνα μαγαζί να το πάω για φτιάξιμο ;
Η φωλιά των φερμουάρ, Ευριπίδου 9, κέντρο. Έχω πάει εκεί όλα μου τα μπουφάν, τσάντες της γυναίκας κ.λ.π. πολύ καλός!
DoctoR_k6
07/02/2025, 09:14
Εγω τα παω ολα εδω (https://www.ridersartandcraft.gr/). Απο μοτοσυκλετιστικα μεχρι και τις τσαντες της γυναικας μου. :lol:
Δεν ξερω ομως αν σε βολευει...
harris_x
07/02/2025, 09:16
Εγω τα παω ολα εδω (https://www.ridersartandcraft.gr/). Απο μοτοσυκλετιστικα μεχρι και τις τσαντες της γυναικας μου. :lol:
+1301
AristidisZ
07/02/2025, 09:22
η αλήθεια είναι ότι Ζωγράφου δεν είναι και η καλύτερη επιλογή που έχω, αλλά από την άλλη λυπάμαι να παώ το μπουφάν όπου να ναι
αν δε προτείνει κανείς κάτι με ταχυδρομικό κώδικα 18ΧΧΧ, θα την κάνω τη βόλτα αύριο μου φαίνεται, να θυμηθώ και τα φοιτητικά μου χρόνια
harris_x
07/02/2025, 09:24
η αλήθεια είναι ότι Ζωγράφου δεν είναι και η καλύτερη επιλογή που έχω, αλλά από την άλλη λυπάμαι να παώ το μπουφάν όπου να ναι
αν δε προτείνει κανείς κάτι με ταχυδρομικό κώδικα 18ΧΧΧ, θα την κάνω τη βόλτα αύριο μου φαίνεται, να θυμηθώ και τα φοιτητικά μου χρόνια
Να την κάνεις θα έλεγα ;)
Εκεί είναι σίγουρο το αποτέλεσμα.
DoctoR_k6
07/02/2025, 09:29
Και οπως ανεβαινεις την Παπαγου λιγο πριν εχει ενα μαγαζι ο ΒΟΣΠΟΡΟΣ.
Χτυπα και μια μπουγατσα η λουκανικοπιτα με χωριατικο λουκανικο.
Μην παει χαμενη η βολτα εκει!! :lol:
harris_x
07/02/2025, 09:37
Και οπως ανεβαινεις την Παπαγου λιγο πριν εχει ενα μαγαζι ο ΒΟΣΠΟΡΟΣ.
Χτυπα και μια μπουγατσα η λουκανικοπιτα με χωριατικο λουκανικο.
Μην παει χαμενη η βολτα εκει!! :lol:
Μας γ@μησες πρωί - πρωί.... :a8:
motojojo
07/02/2025, 09:44
Χα κι εγω κατι τέτοιο σκεφτηκα!
Το σημείωσα πάντως.... :rolleyes:
grinderx
07/02/2025, 10:14
:lol: :lol:
o_gavros
07/02/2025, 15:50
Αριστο,όπως ανεβαίνεις την Αριστοτέλους,στο φανάρι του γαλαξία, δίπλα από το ανθοπωλείο είναι ένα ζευγάρι Πόντιοι που ασχολούνται με αυτά.
είχα πάει το μπαγκστερ καποτες αυτού.
άσε τα ξενιτεματα για ένα φερμουάρ
sanctusan
07/02/2025, 17:48
Αριστο,όπως ανεβαίνεις την Αριστοτέλους,στο φανάρι του γαλαξία, δίπλα από το ανθοπωλείο είναι ένα ζευγάρι Πόντιοι που ασχολούνται με αυτά.
είχα πάει το μπαγκστερ καποτες αυτού.
άσε τα ξενιτεματα για ένα φερμουάρ
Εκεί που δένει ο Τσίμτσελος το γάιδαρο; 2 στενά πριν το μπακάλικο της Κώσταινας; 5 ελιές μετά το μαντρί του ΜπαρμαΜήτσου; :bawl:
Οι διευθύνσεις έχουν και νούμερα τα τελευταία 30-40 χρόνια :p
Για να μην σου πω ότι και τα μαγαζιά έχουν όνομα και σου πέσει βαρύ
o_gavros
07/02/2025, 18:37
ρε σύρε κατούρα τα μπούτιας που μου πουλάς και πνεύμα ονλάη
ο Αρίστος μόλις διαβάσει, θα καταλάβει.
που μου'χες και στη κωριό σου νούμερα και διευΤύνσεις
Η φωλιά των φερμουάρ, Ευριπίδου 9, κέντρο. Έχω πάει εκεί όλα μου τα μπουφάν, τσάντες της γυναίκας κ.λ.π. πολύ καλός!
Κάτι μου λέει πως η πρόταση Bowleno θα είναι σημαντικά φθηνότερη. Προφανώς η εξειδίκευση πληρώνεται αλλά και στην Ευριπίδου 9 στο κέντρο φαντάζομαι οι άνθρωποι θα έχουν κάνει ουκ ολίγες εργασίες και θα έχουν αντιμετωπίσει τα πάντα.
ρε σύρε κατούρα τα μπούτιας...
Δεν λες και για μας, που είμαστε από το δίπλα χωριό, να μην πηγαίνουμε στο ΕΚΠΑ ;
o_gavros
07/02/2025, 20:59
είναι ένα (από τα κάμποσα ) ραφείο στη γειτονιά μας ρε φίλε.
Αριστοτέλους & Βενιζέλου γωνία,2η πόρτα επί της πρώτης οδού, Δραπετσώνα.
που είσαι εσύ; γυρνάω αρκετά και βλέπω κάμποσα
Πάσο , νόμιζα οτι ήταν εξειδικευμένο.
Σε Κορυδαλλό, Νίκαια τρυγυρίζω , από την μια πλευρά..
AristidisZ
08/02/2025, 09:10
Ελα ρε Γιάννη καλημέρα
Εγώ κατάλαβα από το πρώτο post :lol:
Χτες πάντως πήρα ένα κανονικό μπουφάν από εκεί που είχα δώσει για φερμουάρ (επιδημία), και το έφτιαξαν πένα
Κάτι μου λέει πως η πρόταση Bowleno θα είναι σημαντικά φθηνότερη. Προφανώς η εξειδίκευση πληρώνεται αλλά και στην Ευριπίδου 9 στο κέντρο φαντάζομαι οι άνθρωποι θα έχουν κάνει ουκ ολίγες εργασίες και θα έχουν αντιμετωπίσει τα πάντα.
Οντως, φτιάχνει τα πάντα που έχουν να κάνουν με φερμουάρ. 20 ευρώ είναι η ταρίφα για αλλαγή (πάντα, με ποιοτικότερο φερμουάρ) σε κορντούρες. Για δέρμα δεν ξέρω ταρίφα, έχω δει αρκετά εκεί, πάντως.
Αυτός στο υπόγειο, η κόρη του στο πάνω μαγαζί, στην στοά, σου σενιάρει με κανένα δίευρο ψιλοζημιές του φερμουάρ επιτόπου.
AristidisZ
08/02/2025, 09:49
Θα πάω μια βόλτα από Ζωγράφου, να φάω και κάνα δίωρο με τον μικρό να σκοτώσουμε το πρωινό μας
Άμα μου πουν κάνα γελοίο ποσό θα βάλω ανάποδα για γειτονιά :D
Δημήτρη κέντρο μου φαίνεται δύσκολο να πάω, γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσω αμάξι…
Θα πάω μια βόλτα από Ζωγράφου, να φάω και κάνα δίωρο με τον μικρό να σκοτώσουμε το πρωινό μας
Άμα μου πουν κάνα γελοίο ποσό θα βάλω ανάποδα για γειτονιά :D
Δημήτρη κέντρο μου φαίνεται δύσκολο να πάω, γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσω αμάξι…
Αμάξι το ξεχνάς....εδώ και την μηχανή ακόμα ζορίζεσαι να βρεις να παρκάρεις στο σημείο αυτό, φαντάσου!
Φάτε μια μπουγάτσα εκεί, Ζωγράφου, με τον μικρό και για μένα! :beer:
Ενημέρωσε, πάντως, εδώ, για το κόστος που ζητάνε εκεί να έχουμε όλοι μια ιδέα.
AristidisZ
08/02/2025, 10:24
Αμάξι το ξεχνάς....εδώ και την μηχανή ακόμα ζορίζεσαι να βρεις να παρκάρεις στο σημείο αυτό, φαντάσου!
Φάτε μια μπουγάτσα εκεί, Ζωγράφου, με τον μικρό και για μένα! :beer:
Ενημέρωσε, πάντως, εδώ, για το κόστος που ζητάνε εκεί να έχουμε όλοι μια ιδέα.
30€, πήρα τηλ
Μάλλον με βλέπω να πηγαίνω αλλού τον μικρό βόλτα και το μπουφάν θα πάει για επισκευή όπως περνάμε τον μπάρμπα Σταύρο, κάνουμε αριστερά στο φαρμακείο του κύριο Μιχάλη :bawl:
o_gavros
08/02/2025, 12:59
πριν το θεουλη που ειχε τη φαεινη ιδέα να ανοίξει ψιλικατζιδικο απέναντι ακριβώς από σουπερμάρκετ :p
+1 για την φωλιά των φερμουάρ.
Έχω πάει 2 φορές και κάνει καταπληκτική δουλειά.