View Full Version : H Απολυτη ξεφτιλα !!!!!
Περαστικα μας !!!!
Νο 1 ΜΑΛΑΚΕΣ και υπαιτιοι της ξεφτιλας κοσμος που πλακωθηκε πισω απο την εστια Νικοπολιδη στις αρχες στο β ημιχρονου και με το σκορ 1-1 .... :mad:
Μετα ακολουθησε ο απολυτος επαγγελματισμος των παιχταραδων μας με μπροσταρη τον Νικοπολιδη !! :sick:
Ο Ρεχαγκελ εραστη να τον ειχε τον Χαριστεα τοσες ευκαιρειες δεν θα του ειχε δωσει !!
Καληνυχτα μας !!!! :mad:
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί περιμένουμε αποτελέσματα ... ?
έχει η Ελλάδα ποδόσφαιρο ? αν μη τι άλλο, η μπάλα που παίζαμε ήτανε αστεία.
:a28:
άντε με τους κωλόγερους ξεφτίλες μήπως δούμε καμιά ανανέωση. :yuck:
:mad: :mad: :mad:
Μπραβο μας /
ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ χουλιγκανοι. :a52: :a52: :a52:
ΑΣΧΕΤΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΖΩΑ
ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΗΤΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΑΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ
jasondakar
24/03/2007, 22:24
καλα αστα να πανε εγω περιμενω τα επισοδια after αγωνα
Akefalos
24/03/2007, 23:17
Έχουμε καλούς παίχτες και με μέλλον(Σαμαράς,Γκέκας,Κατσουράνης κλπ) αλλά όταν παίζουν βασικοί κάτι Μπασινάδες και Καραγκούνηδες και Γιαννακόπουλοι ακόμα...Δε λέω πριν 3-4 χρόνια καλοί ήταν αλλά γεράσανε πλέον.Δεν τραβάνε άλλο....
όσο για τον Νικοπολίδη,όπως λέει και το τραγούδι...τα λόγια είναι περιττάαααααααααα.......
Τι φταίει δεν ξέρω.Γεροντική άνοια,ανικανότητα,έλλειψη ανταγωνισμού και πίεσης στην Ελλάδα(αφού στον Ολυμπιακό οτι παπαριά κάνει καλύπτεται απο διαιτητές και δε στοιχίζει...)
fantacid
24/03/2007, 23:17
καλα ρε 4ΑΡΑ????
ειμαιστε ΤΡΑΓΙΚΟΙ αλλα με τετοια σκορ εχουμε κ πλακα!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ενταξει ρε παιδια μην ειστε αχοραταγοι!
ειδαμε κ κουπα σε ενα γιουρο, πραμα που δε το καναν ουτε οι παππουδες σας ουτε κ τα παιδια σας~!
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
[(αφού στον Ολυμπιακό οτι παπαριά κάνει καλύπτεται απο διαιτητές και δε στοιχίζει...) [/B]
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
Ξεχασες να πεις για την παραγκα !!! :a31: :a31: :a31:
Καλο Σαβατοβραδο......
Akefalos
24/03/2007, 23:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
Ξεχασες να πεις για την παραγκα !!! :a31: :a31: :a31:
Καλο Σαβατοβραδο......
Σιγά σου θίξαμε το Ευρωχωνί.Εσας τι να σας νοιάζει βέβαια.Μόνο στην Ευρώπη σας στοιχίζει αλλά εκεί έτσι κι αλλιώς...Και το Λεβ Γιασίν να'χατε...
ότι και να λέτε καλύτερη η Τουρκία αλλά όχι και για 1-4.
Αυτό το σκορ ανήκει αποκλειστικά στον Κυρ Αντώνη...
alximistis
24/03/2007, 23:30
Είπε κάτι ο Σπυρόπουλος του MEGA μετά τον αγώνα και το θεωρώ απολύτως σωστό!
Τι είπε:
Είμαστα πολύ κακοί loosers! Δεν ξέρουμε να χάνουμε.
Και αποδεινύεται αυτό 1000!!!
Τώρα ρε παλλουκάρια ανακαλύψατε τα προβλήματα της εθνικής; Τώρα είδατε όλοι πως η ομάδα δεν τραβά; Ότι υπάρχει πρόβλημα σοβαρό και με την ανανέωση που δεν γίνεται και σε άλλους τομείς όπως η ψυχραιμία η ηρεμία και το καθαρό μυαλό;
Πολλοί τα λέγανε και τα ξαναέλεγαν. Κι όμως την ίδια στιγμή μία άποψη άκουγες. Τους έχουμε, Δεν υπάρχει περίπτωση θα τους καθαρίσουμε. Με ποια ομάδα ρε παίδες; Με τι δυνατότητες;
ΟΚ το σκορ δεν το περίμενα, αυτήν την συντριβή. Αλλά τι να κάνουμε. Και η ήττα μέσα στη ζωή, γνωρίζοντας μάλιστα τα δεδομένα.
Αλλού είναι η ξεφτίλα!!! Η απόλυτη μάλιστα!!! Στο πνεύμα πολιτισμού που δείξαμε. Μα τι άμιλα ήταν αυτή των φιλάθλων. Τι ευγένεια. Τι σεβασμός στον αντίπαλο. Μέχρι και με Έλληνα τα έβαλαν.
Ότι δηλαδή δίδαξαν και άφησαν ως παρακαταθήκη οι αρχαίοι μας πρόγονοι.
Συγχαρητήρια μας!
Σιγά σου θίξαμε το Ευρωχωνί.Εσας τι να σας νοιάζει βέβαια.Μόνο στην Ευρώπη σας στοιχίζει αλλά εκεί έτσι κι αλλιώς...Και το Λεβ Γιασίν να'χατε...
Κατα μεγαλο ποσοστο ναι και δεν διαφωνουμε εκει... :rolleyes:
Αλλο ειπες παραπανω και μομφη σου απευθυνοταν σε συγκεκριμενη ομαδα και οχι στον Νικοπολιδη... :sick: :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Τι είπε:
Τώρα ρε παλλουκάρια ανακαλύψατε τα προβλήματα της εθνικής; Τώρα είδατε όλοι πως η ομάδα δεν τραβά; Ότι υπάρχει πρόβλημα σοβαρό και με την ανανέωση που δεν γίνεται και σε άλλους τομείς όπως η ψυχραιμία η ηρεμία και το καθαρό μυαλό;
Πολλοί τα λέγανε και τα ξαναέλεγαν. Κι όμως την ίδια στιγμή μία άποψη άκουγες. Τους έχουμε, Δεν υπάρχει περίπτωση θα τους καθαρίσουμε. Με ποια ομάδα ρε παίδες; Με τι δυνατότητες;
ΟΚ το σκορ δεν το περίμενα, αυτήν την συντριβή. Αλλά τι να κάνουμε. Και η ήττα μέσα στη ζωή, γνωρίζοντας μάλιστα τα δεδομένα.
Αλλού είναι η ξεφτίλα!!! Η απόλυτη μάλιστα!!! Στο πνεύμα πολιτισμού που δείξαμε. Μα τι άμιλα ήταν αυτή των φιλάθλων. Τι ευγένεια. Τι σεβασμός στον αντίπαλο. Μέχρι και με Έλληνα τα έβαλαν.
Συγχαρητήρια μας!
Αλλο αποδεχομαι την ηττα και αλλο να μου ζητας να αποδεχτω την ξεφτιλα !! :rolleyes: Κατα τα αλλα αφου παρακολουθησες το μεγκα εγω τουλαχιστον ειμαι + 10000 με αποψεις Μενιου... Απλα ο ανθρωπος πετωντας το στυλο στο τραπεζι στο τελος τα ειπε ολα !!!! :rolleyes:
Οσο για τον κοσμο ειπαμε.... Νο 1 !! :(
alximistis
25/03/2007, 00:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αλλο αποδεχομαι την ηττα και αλλο να μου ζητας να αποδεχτω την ξεφτιλα !! :rolleyes: Κατα τα αλλα αφου παρακολουθησες το μεγκα εγω τουλαχιστον ειμαι + 10000 με αποψεις Μενιου... Απλα ο ανθρωπος πετωντας το στυλο στο τραπεζι στο τελος τα ειπε ολα !!!! :rolleyes:
Οσο για τον κοσμο ειπαμε.... Νο 1 !! :(
Όχι όχι σε καμία να μην αποδεχτείς την ξεφτίλα. Κανείς μας και με τίποτα! Απλώς πιστεύω ότι ΑΝ πραγματικά γνωρίζαμε τα αληθινά δεδομένα της ομάδας μας θα ήμασταν κάπως πιο προετοιμασμένοι. Λίγο πιο ήρεμοι στις αντιδράσεις μας.
Όσο για το Μένιο βέβαια και είχε δίκιο. Δεν το συζητάω. Απλώς θα έλεγα λίιιιγο πιο ήρεμα. Ακόμα είναι τεντωμένα τα νεύρα δεν χρειάζεται να το τραβήξουμε από την πρώτη βραδιά. :)
Όχι όχι σε καμία να μην αποδεχτείς την ξεφτίλα. Κανείς μας και με τίποτα! Απλώς πιστεύω ότι ΑΝ πραγματικά γνωρίζαμε τα αληθινά δεδομένα της ομάδας μας θα ήμασταν κάπως πιο προετοιμασμένοι. Λίγο πιο ήρεμοι στις αντιδράσεις μας.
Όσο για το Μένιο βέβαια και είχε δίκιο. Δεν το συζητάω. Απλώς θα έλεγα λίιιιγο πιο ήρεμα. Ακόμα είναι τεντωμένα τα νεύρα δεν χρειάζεται να το τραβήξουμε από την πρώτη βραδιά. :)
Με ενοχλει αφανταστα οτι η απολυτη ξεφτιλα ηρθε με λαθος αντιπαλο... Για αυτο η στεναχωρια ειναι διπλη... :(
Προσωπικη αποψη παντα.... :beer: :beer:
:wave2:
Τι λεει ρε μαγκες θα το κανετε Εθνικη υποθεση το πραμα;
Σας εκπλησσει τιποτα;
Αυτο το χαλι που λεγεται Ελληνικο Ποδοσφαιρο ζητατε χρονια, αυτο το χαλι παιρνετε.
alximistis
25/03/2007, 00:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Τι λεει ρε μαγκες θα το κανετε Εθνικη υποθεση το πραμα;
Σας εκπλησσει τιποτα;
Αυτο το χαλι που λεγεται Ελληνικο Ποδοσφαιρο ζητατε χρονια, αυτο το χαλι παιρνετε.
Ναι ρε οκ. Αυτό περίπου είπα πιο πάνω. Αλλά από την άλλη μην λέμε και ψέμματα. Η βαριά ήττα μας πονάει. :( ΑΝ χάναμε 1-2 ή 2-3 εμένα προσωπικά... θα με ενοχλούσε πολύ λιγότερο. Αυτό όμως το 1-4 με κατεβασμένα τα χέρια μου έκατσε κάπως στο στομάχι.
Γι αυτό... από το να λες "εξυπνάδες" :) πήγαινε πάρα καμιά μπιέλα καλύτερα. Να χαρεί το χειλάκι σου!:) :)
lampros_fazer
25/03/2007, 00:17
Νικοπολίδη σε ευχαριστούμε γι'αυτά που έκανες μέχρι χτες (το 'χτες' είναι συμβολικό,δεν αναφέρομαι στον αγώνα),από και πέρα ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ..
απορώ που ακόμα στην Ελλάδα ασχο΄λούμαστε με ποδόδφαιρο , πολιτική...μεσημεριανά....
δεν ξε΄ρω, εγώ τό ίδιο τα βλέπω όλα αυτά...δε μου λένε τίποτα απολύτως...
lampros_fazer
25/03/2007, 00:20
Τώρα ρε παλλουκάρια ανακαλύψατε τα προβλήματα της εθνικής; Τώρα είδατε όλοι πως η ομάδα δεν τραβά;
Όχι ρε Στέλιο δεν τ'ανακαλύψαμε τώρα,αλλά όταν τα λέγαμε, κάποιοι (δεν εννοώ απαραίτητα από εδώ μέσα) μας έλεγαν αχάριστους,οτι δεν ξέρουμε να εκτιμάμε κι όλα τα σχετικά..:rolleyes:
alximistis
25/03/2007, 00:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Όχι ρε Στέλιο δεν τ'ανακαλύψαμε τώρα,αλλά όταν τα λέγαμε, κάποιοι (δεν εννοώ απαραίτητα από εδώ μέσα) μας έλεγαν αχάριστους,οτι δεν ξέρουμε να εκτιμάμε κι όλα τα σχετικά..:rolleyes:
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+ 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
σε αυτό το τελευταίο που λες.
Sferopetadhn
25/03/2007, 01:13
Ρε δεν πάτε να κουρευτείτε όλοι που έχετε και άποψη! Μόνο κριτικές και θεωρίες είστε αλλά το ματς... από τον καναπέ!
Αλλά ευτυχώς που δεν ήσασταν γιατί θα ήσασταν αυτοί που γιουχάριζαν τον εθνικό ύμνο του αντιπάλου, που πλακώθηκαν μεταξύ τους, που πετούσαν αντικείμενα σε όλη τη διάρκεια του ματς, που βρίζαν τους παίκτες μας. Ποιούς;;; Αυτούς που πήραν το ευρωπαΪκό...; Ή μήπως δεν πανηγυρίσατε τότε;
Καταλαβαίνω ότι αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία και άλλοθι, αλλά νομίζω ότι δικαιούνται να κάνουν και άσχημα παιχνίδια. Δεν νομίζω να ήθελε ο Γιαννακόπουλος να χάσει το γκολ, δε νομίζω ο Νικοπολίδης να ήθελε να τα φάει, δε νομίζω ο Φύσσας ή ο Γιούρκας ή όποιος άλλος δεν έπαιξε καλά (και ήταν πολλοί) να το έκανε επίτηδες.
Και στην τελική έχουμε καλύτερους; Πείτε ρε παιδιά! Θυμάστε τί μπάλα έπαιξε ο Γιούρκας με τη Νορβηγία; Σήμερα ήταν η απόλυτη μεταμόρφωση! Έτυχε ρε πούστη μου, δε μπορεί ξαφνικά να ξέχασε την όποια μπάλα ξέρει!
Μπορείτε επίσης ως γνώστες να κάνετε και μία αίτηση στην ΕΠΟ γιατ η θέση του Ρεχάγκελ, που πήρε ένα -επιεικώς- μπουρδέλο και το έκανε ομάδα. Σίγουρα όχι παγκόσμια υπερδύναμη, αλλά τουλάχιστον υπολογίσιμη, σκεπτόμενοι ιδίως και το όχι πολύ μακρινό παρελθόν.
Αυτή η διαστροφή του να πηγαίνουμε απ'το ζενίθ στο ναδίρ είναι απολύτως αυτοκαταστροφική! Δηλαδή άντε και τον βρίσαμε το Νικοπολίδη, τί έγινε; Κέρδισε κανείς τίποτα; Θα παίξει καλά στο επόμενο; Το ίδιο και για τον οποιονδήποτε άλλο...
Χάσαμε ένα ματς που πολλοί δεν παιξανε καλά, πήγε και λίγο γκαντεμιά με τις χαμένες ευκαιρίες, παίξανε και οι αντίπαλοι καλά (οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε) και ήρθε η ήττα. Ένα παιχνίδι είναι! Ούτε εθνική καταστροφή ούτε τίποτα. Δηλαδή αν κερδίζαμε θα λύναμε όλα μας τα προβλήματα; Θα ΄παίρναμε την πόλη; Θα γινόμασταν πλούσιοι;
Πίκρα ναι! Καταστροφή όχι! Ο όμιλος έχει πολλά παιχνίδια ακόμη και τα παιδιά θέλουν στήριξη!
Όπως έλεγε και ο Ελευθέριος Βενιζέλος "Οι Άγγλοι χάνουν όλες τις μάχες εκτός από την τελευταία" ή πιο απλά "στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό".
Ψυχραιμία λοιπόν.
Όσο για τους κάφρους... αυτοί οι πολύ Έλληνες είναι που ευθύνονται για πολλά δεινά αυτού του τόπου. Αυτοί που φωνάζουν τους Τούρκους Μογγόλους και γιουχάρουν τον εθνικό τους ύμνο. Η ιστορία διδάσκει πολλά!
Αν θες μάγκα ελληνάρα να το παίξεις ανώτερος κάνεις τουμπεκί και μόλις αυτοί σε γιουχάρουν γυρνάς και τους τη λές. Όταν γίνεσαι κάφρος δε μπορείς να βαυκαλίζεσαι ότι είσαι ευρωπαίος και ανεπτυγμένος και πολιτισμένος... Χάλια και θλίψη η εικόνα απ'το γήπεδο. Από αυτούς που ουδεμία σχέση έχουν με τον αθλητισμό, που δεν ήταν στα προηγούμενα, ούτε θα είναι στα επόμενα παιχνίδια. Αυτός είναι ο πολιτισμός των "όταν χτίζαμε εμείς τον Παρθενώνα αυτοί κρεμόντουσαν απ'τα δέντρα"; Ποιοί είναι στα δέντρα τώρα;
Αυτός είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας κύριοι όσο κι αν δε μας αρέσει. Αυτο-κοροϊδευόμαστε πως είμαστε οι πιο γαμηστεροί στον κόσμο, αλλά δυστυχώς κρύβουμε απίστευτα κόμπλεξ που μας έχουν κάνει μία κοινωνία του βολέματος, της μίζας, της αρπαχτής, του τσαμπουκά, του "στ' αρχίδια μου όλοι και όλα" και όλων των ωραίων που συναντούμε καθημερινά και κράζουμε.
Αλήθεια σκέφτηκε ποτέ ο καθένας μας τί κάνει γι'αυτή την κοινωνία; Αυτή την περίφημη ατομική ευθύνη; Τη συνεισφορά στο σύνολο; Τα περιμένουμε όλα απ'την "πουτάνα την κενωνία" αλλά εμείς δε δίνουμε τίποτα! Ο εαυτός μας είναι πάνω...
Καημένη Ελλάδα. Υπέροχη χώρα με πολύ ανόητους κατοίκους...:sad:
project.breeze
25/03/2007, 01:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ρε δεν πάτε να κουρευτείτε όλοι που έχετε και άποψη! Μόνο κριτικές και θεωρίες είστε αλλά το ματς... από τον καναπέ!
Αλλά ευτυχώς που δεν ήσασταν γιατί θα ήσασταν αυτοί που γιουχάριζαν τον εθνικό ύμνο του αντιπάλου, που πλακώθηκαν μεταξύ τους, που πετούσαν αντικείμενα σε όλη τη διάρκεια του ματς, που βρίζαν τους παίκτες μας. Ποιούς;;; Αυτούς που πήραν το ευρωπαΪκό...; Ή μήπως δεν πανηγυρίσατε τότε;
Καταλαβαίνω ότι αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία και άλλοθι, αλλά νομίζω ότι δικαιούνται να κάνουν και άσχημα παιχνίδια. Δεν νομίζω να ήθελε ο Γιαννακόπουλος να χάσει το γκολ, δε νομίζω ο Νικοπολίδης να ήθελε να τα φάει, δε νομίζω ο Φύσσας ή ο Γιούρκας ή όποιος άλλος δεν έπαιξε καλά (και ήταν πολλοί) να το έκανε επίτηδες.
Και στην τελική έχουμε καλύτερους; Πείτε ρε παιδιά! Θυμάστε τί μπάλα έπαιξε ο Γιούρκας με τη Νορβηγία; Σήμερα ήταν η απόλυτη μεταμόρφωση! Έτυχε ρε πούστη μου, δε μπορεί ξαφνικά να ξέχασε την όποια μπάλα ξέρει!
Μπορείτε επίσης ως γνώστες να κάνετε και μία αίτηση στην ΕΠΟ γιατ η θέση του Ρεχάγκελ, που πήρε ένα -επιεικώς- μπουρδέλο και το έκανε ομάδα. Σίγουρα όχι παγκόσμια υπερδύναμη, αλλά τουλάχιστον υπολογίσιμη, σκεπτόμενοι ιδίως και το όχι πολύ μακρινό παρελθόν.
Αυτή η διαστροφή του να πηγαίνουμε απ'το ζενίθ στο ναδίρ είναι απολύτως αυτοκαταστροφική! Δηλαδή άντε και τον βρίσαμε το Νικοπολίδη, τί έγινε; Κέρδισε κανείς τίποτα; Θα παίξει καλά στο επόμενο; Το ίδιο και για τον οποιονδήποτε άλλο...
Χάσαμε ένα ματς που πολλοί δεν παιξανε καλά, πήγε και λίγο γκαντεμιά με τις χαμένες ευκαιρίες, παίξανε και οι αντίπαλοι καλά (οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε) και ήρθε η ήττα. Ένα παιχνίδι είναι! Ούτε εθνική καταστροφή ούτε τίποτα. Δηλαδή αν κερδίζαμε θα λύναμε όλα μας τα προβλήματα; Θα ΄παίρναμε την πόλη; Θα γινόμασταν πλούσιοι;
Πίκρα ναι! Καταστροφή όχι! Ο όμιλος έχει πολλά παιχνίδια ακόμη και τα παιδιά θέλουν στήριξη!
Όπως έλεγε και ο Ελευθέριος Βενιζέλος "Οι Άγγλοι χάνουν όλες τις μάχες εκτός από την τελευταία" ή πιο απλά "στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό".
Ψυχραιμία λοιπόν.
Όσο για τους κάφρους... αυτοί οι πολύ Έλληνες είναι που ευθύνονται για πολλά δεινά αυτού του τόπου. Αυτοί που φωνάζουν τους Τούρκους Μογγόλους και γιουχάρουν τον εθνικό τους ύμνο. Η ιστορία διδάσκει πολλά!
Αν θες μάγκα ελληνάρα να το παίξεις ανώτερος κάνεις τουμπεκί και μόλις αυτοί σε γιουχάρουν γυρνάς και τους τη λές. Όταν γίνεσαι κάφρος δε μπορείς να βαυκαλίζεσαι ότι είσαι ευρωπαίος και ανεπτυγμένος και πολιτισμένος... Χάλια και θλίψη η εικόνα απ'το γήπεδο. Από αυτούς που ουδεμία σχέση έχουν με τον αθλητισμό, που δεν ήταν στα προηγούμενα, ούτε θα είναι στα επόμενα παιχνίδια. Αυτός είναι ο πολιτισμός των "όταν χτίζαμε εμείς τον Παρθενώνα αυτοί κρεμόντουσαν απ'τα δέντρα"; Ποιοί είναι στα δέντρα τώρα;
Αυτός είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας κύριοι όσο κι αν δε μας αρέσει. Αυτο-κοροϊδευόμαστε πως είμαστε οι πιο γαμηστεροί στον κόσμο, αλλά δυστυχώς κρύβουμε απίστευτα κόμπλεξ που μας έχουν κάνει μία κοινωνία του βολέματος, της μίζας, της αρπαχτής, του τσαμπουκά, του "στ' αρχίδια μου όλοι και όλα" και όλων των ωραίων που συναντούμε καθημερινά και κράζουμε.
Αλήθεια σκέφτηκε ποτέ ο καθένας μας τί κάνει γι'αυτή την κοινωνία; Αυτή την περίφημη ατομική ευθύνη; Τη συνεισφορά στο σύνολο; Τα περιμένουμε όλα απ'την "πουτάνα την κενωνία" αλλά εμείς δε δίνουμε τίποτα! Ο εαυτός μας είναι πάνω...
Καημένη Ελλάδα. Υπέροχη χώρα με πολύ ανόητους κατοίκους...:sad:
Δεν διαφωνώ με όσα λες αλλά δεν νομίζω πως ζητάω πολλά όταν ζητάω μία αξιοπρεπή ήττα.Η όποια αξιοπρέπεια υπήρχε στο 1-4 εξανεμίστηκε με τους γνωστούς μ@λ@κες "φιλάθλους".Μπράβο γαμημένα παιδάκια,μας κάνατε για άλλη μία φορά γνωστούς στην Ευρώπη για την αμορφωσιά και την έλλειψη αθλητικής παιδείας και μην γυρίσει κανένας και πει για τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό γιατί τον πήρε και τον σήκωσε,αυτά τα ακούω βερεσέ...
fantacid
25/03/2007, 01:29
τελικα τι μας πειραξε περισσοτερο, το βαρυ σκορ 4 τεμμαχεια στην καταμεστη εδρα μας, η την ντροπιατικη ηττα απο τους μισητους εχθρους μας παραμονη της επετείου?
ξερουμε ποιοι πλακωθηκαν στη αρχη του β'ημιχρονου?
κατι ακουσα βαζελοι με γαυρους,αλλοι ειπαν οτι κοπανησα κατι σαλονικους, αυριο παιζει να ακουσω κ για κινεζους χρυσαγητες!
:lol:
giobazolias
25/03/2007, 01:40
μα καλα!
ο φυσσας πλεον ειναι σε θεση να προσφερει?????
ο χαριστεας 1 μηνα τραυματιας και ξεκινησε βασικος!!!!!!!!!!
ο μπασινας και αυτος απο τραυματισμο και επαιξε βασικος!!!!!!!
ο γιαννακοπουλος φετος δεν παιζει ποτε με τη μπολτον (δεν εχει αγωνες στα ποδια του)!!!!!!!!
ως ποτε τα ΜΜΕ θα προστατευουν το νικοπολιδη????
οι εμμονες του ρεχαγκελ ηταν 1 απο τους λογους που η ομαδα κατεκτησε το euro..........αλλα αυτες οι εμμονες ΜΟΝΟ κακο κανουν πλεον στην ομαδα!
με τις εμμονες του ρεχαγκελ οι ΑΣΗΜΟΙ τοτε παικτες, με πολυ φιλοτιμο στο euro καναν την υπερβαση!!!
πλεον ομως οι παικτες ειναι φτασμενοι και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!!!!!!!
μας γραφουν στ αρχιδια τους!!!!!!!!!!!!!
ποσα τακλιν καναν σε ολον τον αγωνα????????
να ρισκαρουν για κανα τρααυματισμο και να πεσει το κασε τους τη μεταγραφικη περιοδο????????
που ηταν ο τσαμπουκας?????????
Καποτε οι εμμονες του ρεχαγκελ να στηριζει τους ΑΣΗΜΟΥΣ τοτε παικτες ,τους εδινε αυτοπεπιθειση αποδιδοντας στο μαξιμουν των δυνατοτητων τους!!!!
Τωρα η εμμονη του ρεχαγκελ με τους ιδιους ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ πλεον παικτες τους κανει να αισθανονται σιγουροι οτι δεν θα χασουν τη θεση τους στη βασικη ενδεκαδα!!!!!!!!!!
οσο για το παθος και το φιλοτιμο...............πηγαν περιπατο!!!!!!!!!!!!!
αυτο που νοιαζει ΑΥΤΟΥΣ τους παικτες πλεον ειναι τα συμβολαια!!!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2004 ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.............ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ!!!!!!!!!!!
Sferopetadhn
25/03/2007, 01:59
Πρότεινέ μου καλύτερους...
Εδώ οι ίδιοι λέτε ότι οι ομάδες δεν έχουν πλέον καλούς νέους παίκτες. Ποιούς άλλους να πάρει;
Ξέχασα να πω ότι ο Κυργίακος έχει βελτιωθεί πάρα πολύ! Τεράστια διαφορά με παλιά...
giobazolias
25/03/2007, 02:03
Πρότεινέ μου καλύτερους...
Εδώ οι ίδιοι λέτε ότι οι ομάδες δεν έχουν πλέον καλούς νέους παίκτες. Ποιούς άλλους να πάρει;
Ξέχασα να πω ότι ο Κυργίακος έχει βελτιωθεί πάρα πολύ! Τεράστια διαφορά με παλιά...
δεν ειμαι προπονητης αλλα η λογικη λεει οτι πακτες απο τραυματισμο η απο απραξια η ντεφορμαρισμα δεν θα αποδοσουν τα αναμενομενα!
δεν ειναι μονο θεμα ΜΟΝΟ καλυτερου αλλα και φορμαρισμενου...........σωματικα και ψυχικα
Sferopetadhn
25/03/2007, 02:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
τελικα τι μας πειραξε περισσοτερο, το βαρυ σκορ 4 τεμμαχεια στην καταμεστη εδρα μας, η την ντροπιατικη ηττα απο τους μισητους εχθρους μας παραμονη της επετείου?
ξερουμε ποιοι πλακωθηκαν στη αρχη του β'ημιχρονου?
κατι ακουσα βαζελοι με γαυρους,αλλοι ειπαν οτι κοπανησα κατι σαλονικους, αυριο παιζει να ακουσω κ για κινεζους χρυσαγητες!
:lol:
Μας πείραξε που χάσαμε στην έδρα μας και δυσκολεύει το θέμα πρόκριση. Μισητοί εχθροί- επέτειος και ποδόσφαιρο δε νομίζω ότι έχουν σχέση μεταξύ τους. Έτυχε. Νίκη=χαρά ήττα=πίκρα αλλά όποιο και να είναι το αποτέλεσμα τα προβλήματα μεταξύ μας θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν, όπως κι εκείνα του καθενός μας στην καθημερινή του ζωή...
Δυστυχώς είμαστε πολύ κακοί στην ήττα, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός... Άλλωστε θα ήταν βαρετό να ξέρεις το αποτέλεσμα από πριν...
Sferopetadhn
25/03/2007, 02:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
δεν ειμαι προπονητης αλλα η λογικη λεει οτι πακτες απο τραυματισμο η απο απραξια δεν θα αποδοσει!
δεν ειναι μονο θεμα καλυτερου αλλα και φορμαρισμενου!!!
Δυστυχώς οι ελληνικές ομάδες έχουν τέτοια χάλια αυτή τη στιγμή που δύσκολα θα έβρισκε παίκτες σε καλύτερη κατάσταση από αυτούς που έχει.
Εμείς βλέπουμε μόνο 90 λεπτά ενώ ο προπονητής βλέπει και τί γίνεται στις προπονήσεις. Χώρια που είναι η δουλειά του να ξέρει να διαλέγει. Μη βγάλουμε ΚΑΙ τον Ρεχάγκελ άχρηστο...!
giobazolias
25/03/2007, 02:11
Δυστυχώς οι ελληνικές ομάδες έχουν τέτοια χάλια αυτή τη στιγμή που δύσκολα θα έβρισκε παίκτες σε καλύτερη κατάσταση από αυτούς που έχει.
Εμείς βλέπουμε μόνο 90 λεπτά ενώ ο προπονητής βλέπει και τί γίνεται στις προπονήσεις. Χώρια που είναι η δουλειά του να ξέρει να διαλέγει. Μη βγάλουμε ΚΑΙ τον Ρεχάγκελ άχρηστο...!
οχι ποιο χαλια απο τους μετριους τουρκους και το μετριο τουρκικο πρωταθλημα!
δεν μιλησα για αχρηστο!!!!!!!!!!!
μην λεμε πραγματα που δεν υποθηκαν!!!
οχι και για 4-1...........δεν ηταν θεμα ποιοτητας αλλα θελησης και φυσικης καταστασης!!!
σιγουρα στον παγκο υπηρχαν παικτες πολυ ποιο ετοιμοι και ορεξατοι και φορμαρισμενοι απο καποιους βασικους!
η απλη λογικη λεει οτι παικτης που ειναι τραυματιας 1 μηνα ΔΕΝ μπορει να παιξει βασικος σε σημαντικο επισημο αγωνα!
Sferopetadhn
25/03/2007, 02:26
Διαφωνώ στη βάση του ότι είναι η δουλειά του να ξέρει. Όπως εγώ δε γουστάρω υποδείξεις στη δουλειά μου από κάποιον άσχετο, έτσι δεν κάνω.
Αν κάνω υποδείξεις σημαίνει ότι ο προπονητής δεν κάνει καλά τη δουλειά του και συνεπώς πρέπει να φύγει.
Αλλά να σου πω και κάτι; Ποιός μπορούσε να φανταστεί ότι θα φάει τέτοια γκολ ο Νικοπολίδης; Μιλάμε ήταν απίστευτα! Τί να κάνει ο προπονητής, τί να κάνουν και οι άλλοι; Όταν ο τερματοφύλακας σε κρεμάει έτσι... όλα τα συστήματα πάνε περίπατο.
Απλά νομίζω ότι οι υστερίες και οι εν θερμώ αποφάσεις (για όλα τα πράγματα και όχι μόνο για το συγκεκριμένο) είναι συνήθως και οι λανθασμένες... Ας γίνει το ματς στη Μάλτα και βλέπουμε. Θέλουν στήριξη γιατί αν δε νικήσουμε εκεί τότε το πρόβλημα είναι σοβαρό και η πρόκριση θα μας γλυστρίσει μέσα από τα χέρια...
Πάω για νανάκια τώρα να ονειρευτώ τον Αντωνάκη να πιάνει τη μπάλα :lol:
Αύριο τα υπόλοιπα...
Goodnight :beer:
vangelis 64
25/03/2007, 04:21
Το ματς δεν το είδα αλλά το 1-4 τα λέει όλα.΄Για μένα πάντως,δεν είναι απλά μιά ποδοσφαιρική ήττα.
Πώς νοιώθετε εσείς,διαβάζοντας τα παρακάτω;Εγώ....τσαντίλα!:mad: :mad:
(Από το contra)
Με τεράστια χαρά υποδέχθηκε ο τουρκικός Τύπος τη νίκη της Τουρκίας επί της Ελλάδας με 4-1 μέσα στο γήπεδο "Καραϊσκάκης". Οι ιστοσελίδες των κυριοτέρων εφημερίδων της χώρας πλέκουν τη μεγαλειώδη νίκη της χώρας με την ημερομηνία που αυτή επετεύχθη και κάνουν ανάλογα λογοπαίγνια.
Η "Fanatik" κάνει εξυμνεί την νίκη της Τουρκίας για δύο λόγους. Πρώτον διότι έγινε "μία ημέρα πριν την 25η Μαρτίου, όταν υπάρχει θρησκευτική γιορτή στη χώρα". Δεύτερον διότι το ματς διεξήχθη στο γήπεδο "Καραϊσκάκη", που "πρόκειται για έναν εθνικό ήρωα στην Ελλάδα, στην εξέγερση εναντίον των Τούρκων κι έτσι η νίκη είναι πιο συμβολική από ποτέ. Αξέχαστη".
Η "Hurriyet" τιτλοφορεί το κείμενό της ως "Κατακτητές της Αθήνας" με αφορμή την γιορτή της 25ης Μαρτίου την επομένη του αγώνα και τονίζει το γεγονός ότι η νίκη της Τουρκίας έγινε επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης.
Πιο ήπιες εμφανίζονται οι "Milliyet" και η "Radikal" στα κείμενά τους, αν και στέκονται στη συντριβή της Ελλάδας στους τίτλους τους, ενώ η "Sabah" αναφέρεται εκτός των άλλων και στις αποδοκιμασίες των Ελλήνων θεατών προς την ελληνική ομάδα προς το τέλος του αγώνα.
fantacid
25/03/2007, 04:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Το ματς δεν το είδα αλλά το 1-4 τα λέει όλα.΄Για μένα πάντως,δεν είναι απλά μιά ποδοσφαιρική ήττα.
Πώς νοιώθετε εσείς,διαβάζοντας τα παρακάτω;Εγώ....τσαντίλα!:mad: :mad:
(Από το contra)
Με τεράστια χαρά υποδέχθηκε ο τουρκικός Τύπος τη νίκη της Τουρκίας επί της Ελλάδας με 4-1 μέσα στο γήπεδο "Καραϊσκάκης". Οι ιστοσελίδες των κυριοτέρων εφημερίδων της χώρας πλέκουν τη μεγαλειώδη νίκη της χώρας με την ημερομηνία που αυτή επετεύχθη και κάνουν ανάλογα λογοπαίγνια.
Η "Fanatik" κάνει εξυμνεί την νίκη της Τουρκίας για δύο λόγους. Πρώτον διότι έγινε "μία ημέρα πριν την 25η Μαρτίου, όταν υπάρχει θρησκευτική γιορτή στη χώρα". Δεύτερον διότι το ματς διεξήχθη στο γήπεδο "Καραϊσκάκη", που "πρόκειται για έναν εθνικό ήρωα στην Ελλάδα, στην εξέγερση εναντίον των Τούρκων κι έτσι η νίκη είναι πιο συμβολική από ποτέ. Αξέχαστη".
Η "Hurriyet" τιτλοφορεί το κείμενό της ως "Κατακτητές της Αθήνας" με αφορμή την γιορτή της 25ης Μαρτίου την επομένη του αγώνα και τονίζει το γεγονός ότι η νίκη της Τουρκίας έγινε επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης.
Πιο ήπιες εμφανίζονται οι "Milliyet" και η "Radikal" στα κείμενά τους, αν και στέκονται στη συντριβή της Ελλάδας στους τίτλους τους, ενώ η "Sabah" αναφέρεται εκτός των άλλων και στις αποδοκιμασίες των Ελλήνων θεατών προς την ελληνική ομάδα προς το τέλος του αγώνα.
τπυς αξιζε τους μπουστιδες ε?
ειδες τι χαρα εδωσες σε τοσα μυριονια λαο? (ποσο ακριβως τετοια ωρα δυσκολα να σΕ πω!)
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧα
στο καραισκακη η ελλαδαρα εφαγε 4ραρα απο τους βλαχους τους οθωμανους γαμω τη φαρα μου μεσα γαμω!!!
εμαθα οτι θα ακυρωθει η αυριανη παρελαση......αληθευει???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
γαμω την ελλαδαρα μου μεσα!!!!
Ταξιδευτής
25/03/2007, 08:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
...
Βαγγελη, αναμενομενο δεν ηταν να γινουν τετοια "λογοπαιγνια" και να συσχετιστει το παιχνιδι με την επετειο;
Δηλαδη αν εμεις ειχαμε νικησει, ΠΩΣ φανταζεσαι τους τιτλους σημερα; Εγω εχω μια πολυ καλη ιδεα του τι θα εγραφαν "επανω τους παλικαρια" "αερααα" κλπ κλπ... :a31:
Εγω θελω να ξεκαθαρισω οτι δεν ασχολουμαι ΚΑΘΟΛΟΥ με το ποδοσφαιρο, και το λεω με μεγαλη υπερηφανια! :mad:
Το αθλημα καθ'αυτο μου αρεσει, αλλα οταν εχει τετοιο ΑΘΛΙΟ επιπεδο οπαδων/καφρων που σε καθε αγωνα φροντιζουν να σπανε/καινε/δερνουνε, κανοντας τους νεαντερνταλ να μοιαζουν Bon Viveur της Αναγεννησης, ε ΟΧΙ!
Δεν μου αρεσει ο φανατισμος, η τυφλη πορωση και να ακολουθω τη μαζα. Και ολα αυτα ειναι το ποδοσφαιρο μας σημερα.. :mad:
Βριστε με αν θελετε, αλλα θελω να πω την αμαρτια μου: ΔΕΝ χαιρομαι που χασαμε απεναντι συην Τουρκια, αλλα ΑΦΟΥ η Τουρκια ηταν η καλυτερη ομαδα εχθες, ΧΑΙΡΟΜΑΙ που χασαμε με τετοιο εξεφτελιστικο σκορ! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!
Γιατι ΠΡΕΠΕΙ να φαμε μερικες τετοιες σφαλιαρες σαν λαος μπας και ξυπνησουμε σε ολα τα επιπεδα και γινουμε ανθρωποι!
Πρεπει να μαθουμε να χανουμε, να μαθουμε να ειμαστε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ, και πανω απο ολα να μαθουμε να ειμαστε ΤΑΠΕΙΝΟΙ ρε γμτ!!! :mad: :mad: :mad:
Αλλα τι λεω ρε γμτ..... :mad:
Έχουμε καλούς παίχτες και με μέλλον(Σαμαράς,Γκέκας,Κατσουράνης κλπ) αλλά όταν παίζουν βασικοί κάτι Μπασινάδες και Καραγκούνηδες και Γιαννακόπουλοι ακόμα...Δε λέω πριν 3-4 χρόνια καλοί ήταν αλλά γεράσανε πλέον.Δεν τραβάνε άλλο....
όσο για τον Νικοπολίδη,όπως λέει και το τραγούδι...τα λόγια είναι περιττάαααααααααα.......
Τι φταίει δεν ξέρω.Γεροντική άνοια,ανικανότητα,έλλειψη ανταγωνισμού και πίεσης στην Ελλάδα(αφού στον Ολυμπιακό οτι παπαριά κάνει καλύπτεται απο διαιτητές και δε στοιχίζει...)
Δεν διαφωνώ εκτός από το σημείο για τον ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ...............
Έτρεξε, μαρκάρισε, πάλαιψε και γενικά ήταν Ο ΜΟΝΟΣ που πραγματικά σκίστηκε για την φανέλλα .......... Περισσότερο σεβασμό για τον συγκεκριμμένο παίκτη. Ας έπαιζαν και οι άλλοι με το μισό πάθος που έπαιζε και τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά !!!!!!!!!!!!!!
Μετά από αυτόν ο Σαμαράς .........
giobazolias
25/03/2007, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Βαγγελη, αναμενομενο δεν ηταν να γινουν τετοια "λογοπαιγνια" και να συσχετιστει το παιχνιδι με την επετειο;
Δηλαδη αν εμεις ειχαμε νικησει, ΠΩΣ φανταζεσαι τους τιτλους σημερα; Εγω εχω μια πολυ καλη ιδεα του τι θα εγραφαν "επανω τους παλικαρια" "αερααα" κλπ κλπ... :a31:
Εγω θελω να ξεκαθαρισω οτι δεν ασχολουμαι ΚΑΘΟΛΟΥ με το ποδοσφαιρο, και το λεω με μεγαλη υπερηφανια! :mad:
Το αθλημα καθ'αυτο μου αρεσει, αλλα οταν εχει τετοιο ΑΘΛΙΟ επιπεδο οπαδων/καφρων που σε καθε αγωνα φροντιζουν να σπανε/καινε/δερνουνε, κανοντας τους νεαντερνταλ να μοιαζουν Bon Viveur της Αναγεννησης, ε ΟΧΙ!
Δεν μου αρεσει ο φανατισμος, η τυφλη πορωση και να ακολουθω τη μαζα. Και ολα αυτα ειναι το ποδοσφαιρο μας σημερα.. :mad:
Βριστε με αν θελετε, αλλα θελω να πω την αμαρτια μου: ΔΕΝ χαιρομαι που χασαμε απεναντι συην Τουρκια, αλλα ΑΦΟΥ η Τουρκια ηταν η καλυτερη ομαδα εχθες, ΧΑΙΡΟΜΑΙ που χασαμε με τετοιο εξεφτελιστικο σκορ! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!
Γιατι ΠΡΕΠΕΙ να φαμε μερικες τετοιες σφαλιαρες σαν λαος μπας και ξυπνησουμε σε ολα τα επιπεδα και γινουμε ανθρωποι!
Πρεπει να μαθουμε να χανουμε, να μαθουμε να ειμαστε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ, και πανω απο ολα να μαθουμε να ειμαστε ΤΑΠΕΙΝΟΙ ρε γμτ!!! :mad: :mad: :mad:
Αλλα τι λεω ρε γμτ..... :mad:
στα περι φανατισμου εχεις απολυτο δικιο αλλα στο οτι ΧΑΙΡΕΣΑΙ για το εξεφτελιστικο σκορ και οτι πρεπει να ειμαστε ταπεινοι δεν θα σε βρισει κανεις, προς θεου.........απλα σε βρησκω λιγο δουλοπρεπη!
ε οχι να χαιρομαστε που χασαμε με 4 απ τους μογγολους!!!!!
εμεις τους καναμε μαγκες με την αλαζονεια καποιων παικτων, τις εμμονες του ρεχαγκελ και ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ (πανω απ ολα)!!!!
ε οχι και να εχει το θρασος ο γιουρκας να απαντησει στις βρισιες την καφρων!!!
οταν τον αποθεωναν το 2004 ηταν καλα, τωρα που τον βριζαν τους εστειλε να πα να γαμηθουν αντι να σταματησει τον καραντενιζ στο τεταρτο γκολ!!!!
αλλα δεν πειραζει........θα παει 1 βολτα με τη ferrari του.............. να ξεσκασει το παιδι!
το να βρεθουν σε κακη μερα 2 παικτες δεκτο!!!!!!!!
το να χασουμε δεκτο!!!!!!!
αλλα 6 παικτες εκτος κλιματος (γιαννακοπουλος, φυσσας, χαρηστεας,γιουρκας,μπασινας, και το αρχιδι ο νικοπολιδης)................ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ!!!!!!!!!
4 απ τους μογγολους στο καραισκακι .....................ε οχι και να τρεφουμε απο μονοι μας την ψωροπερηφανια των μογγολων!!!!!!!!!
απο κατι τετοια πιανονται και τα κανουν σημαια!!!!!!!
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ εχουν οι γαλλοι και οι αγγλοι (εκτος του σιμαν) που αποσυρονται απ την εθνικη απο μονοι τους οταν πατησουν τα 32!!!
Ο τερματοφυλακας της φενερμπαχτσε Ρουστου ειχε την αξιοπρεπεια να γινει ψυχολογικα ρακος μετα την τεσσαρα που εφαγε απο τον παο στη λεωφορο το 2003, που για 1 μηνα εμεινε εκτος γηπεδων, και για αρκετους μηνες εκτος εθνικης τουρκιας!!!!!!!!!!!!
αντε να δουμε το μαλακα το νικοπολιδη τωρα ποση αξιοπρεπεια εχει!!!!!!
μαλ@κα αρχ@δι νικοπολιδη!
:a27:
blueblack
25/03/2007, 17:59
ANTE NA MΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ..............
Πρώτα θά πώ δυό λόγια γενικά γιά τά σχόλια περί φιλάθλων κ.λ.π......
Γιά μερικούς πού τρελλαίνονται μέ τούς κάφρους τών γηπέδων καί τά συναφή..
Μέ αύτούς τούς κρετίνους βγαίνεις άπό τά ρούχα σου φίλε Ταξιδευτή,
μέ τούς Μάο-Μάο.......πού άπαρτίζουν τήν Έλληνική κοινωνία....
ΔΕΝ ΣΟΚΑΡΕΣΑΙ...???????
Μέ τά βλήματα πού κυκλοφορούν κάθε μέρα παντού ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣΑΙ...???
Όλα τά άλλα κυλούν τέλεια δηλαδή καί τά κανιβαλλάκια είναι όλα μαζεμένα
στά γήπεδα.........????????
Ή κοινωνική μας ζωή κυλάει τέλεια...???
Ή πολιτική μας ζωή είναι σούπερ...???
Οί ρεμούλες είναι στή σφαίρα τής φαντασίας..??
Τί ήθελες δηλαδή νά δείς στό γήπεδο...??????????
ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΔΕΣ....!!!!!!!!!!
Γιαυτό λοιπόν άν δέν άσχολείσαι μέ τό ποδόσφαιρο δέν θά έπρεπε νά
άσχολείσαι καί μέ....ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...........
ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.........!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μή φέρουμε πάλι σάν παράδειγμα τούς καλούς μας Εύρωπαίους,πού τά
γήπεδα είναι έκκλησίες.....................
ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕIΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ..........!!!!!!!
Τώρα πάω στόν άγώνα καί καταθέτω τίς άπόψεις μου.........
Ήταν ένα μάτς πού θά μπορούσε νά είναι τό πιθανώτερο......Χ........ή ίσως καί
άσσος.............
ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟΣ...........Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ.........
Ότι πήγε μέσα ήταν γκόλ........
Ή άπόκρουση του στό πρώτο γκόλ..........ΠΑΙΔΙΚΗ........τό πρώτο πράμμα πού
μαθαίνει ό τερματοφύλακας είναι νά διώξει πλάγια..........
Μαζί λοιπόν μέ τήν έλλειψη χάφ στό ήμικύκλιο τής περιοχής ,διπλό τό λάθος
έγινε το 1-1............
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ...........ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΩΝ......!!!!!!!
Θυμήθηκε ό άνθρωπος τήν τράκα μέ Άνατολάκη τότε μέ τούς Άγγλους....!!!!!!!
Τό τέταρτο όντως ήταν θέμα διάθεσης γιαυτό καί οί άποδοκιμασίες στόν
Σειταρίδη,πού περπατούσε σέ έκείνο τό σημείο τού άγώνα.......
Δυστυχώς πολλοί παίκτες άπό αύτήν τήν όμάδα έχουν κάνει τόν κύκλο τους........
ΜΟΝΟ Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ............!!!!!!!!!
Νικοπολίδης,Δέλλας,Καραγκούνης,Μπασινάς,Φύσσας,Γιανν κόπουλος.....................
Σύν τό ότι θεωρώ πώς καί κάποιοι άλλοι....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ...........
Δέν θά πώ όνόματα άς τούς βρούν ΟΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ...........
Παράδειγμα...........τί δουλειά είχε ό Τοροσίδης χθές καί μάλιστα άριστερό μπάκ...???
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ....??????????
Τόν Ρεχάγκελ τόν παρακολουθώ άπό τότε πού άνέλαβε καί έσωσε άπό τόν ύποβιβασμό
τήν Καιζερσλάουτερν καί τήν έπόμενη χρονιά πήρε τόν τίτλο στή Γερμανία μαζί της.......
Σέ δυό όμως χρόνια τόν άπέλυσαν λίγο πρίν ξαναπέσουν.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ότι είχε νά δώσει τό έδωσε........Τόν τιμούμε γιά τό έργο του....ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ
ΣΤΟ ΚΑΛΟ............!!!!!!!!!!!
Είναι πεισματάρης καί άρτηριοσκληρωτικός......!!!!!!!!!!!!
Αύτή ή φλόγα πού μετέδωσε στούς διεθνείς.....ΕΣΒΗΣΕ ΠΙΑ............
γιατί μή μού πεί κανείς ότι τούς έμαθε μπάλλα......!!!!!!!!!!
Τό άλάθητο τού πάππα σέ συνδυασμό μέ τήν άδιαφορία του πιά καί τήν ήλικία του ήταν
οί παράγοντες πού συνετέλεσαν στήν παρακμή αύτή....!!!!!!
Παίρνει δύο παίκτες, Μπασινά καί Χαριστέα πού έρχονται άπό τραυματισμό,ό ένας μάλιστα
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..............
ΑΦΗΝΕΙ ΕΞΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟ.................ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.....
ΓΚΕΚΑ..............!!!!!!!!!!!!!!!
Βάζει δύο σέντερ μπάκ ........ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΨΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΡΕΙΣ....................μαζί νά άντιμετωπίσουν τούς κοντούς Τούρκους πλήν Χακάν...........ό οποίος μέ τή μπάλλα κάτω
παρά τά χρονάκια του είναι φωτιά.....!!!!!!!!!!!!
Έναν πλάγιο πού ποτέ δέν ήταν στή θέση του,Φύσσα, άντε μετά τό 1-0 πού ήταν...?????
Γιά τό Σειταρίδη άπλά θά πώ ότι ήταν σέ κακή μέρα καί ό τρόπος πού άντέδρασε ότι είναι
ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ.....................!!!!!!!!!!!
Ό Καραγκούνης παίζει μπάλλα .....ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.............
Μιά όμάδα κομμένη στά δύο ,τά μπάκ νά μήν έχουν βοήθεια νά περάσουν τό κέντρο,άπό παίκτες χαμένους μπροστά καί μόνο ένας κούκος..........Ο ΣΑΜΑΡΑΣ............
Τί νά σού κάνει τό παιδί...........??????????
Οί άνθρωποι ήταν μέ δύο ζώνες καί ή πρώτη τους ήταν έξω άπό τήν περιοχή μας....
ΑΛΛΑ Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΚΟΙΜΟΤΑΝ..............ΣΑΝ ΓΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ............!!!!!!!!!!
Έκεί ό προπονητής φορτώνει ...........ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.............καί όχι τά άκρα....ΚΩΟΥΤΣ.........
5 αύτοί στό κέντρο 6 έμείς........όχι έναν τόν Καραγκούνη μέ κωλοτούμπες.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Νομίζω πώς τό παιχνίδι χάθηκε άπό τόν πάγκο, ούτε πιό μαχητικοί ήταν οί Τούρκοι ούτε τίποτε
ΧΑΣΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ....?????????
ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΓΚΟΛ............!!!!!!!!!!!
Έμείς είχαμε καί δυό δοκάρια καί 2-3 εύκαιρίες......!!!!!!!!
ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ............ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ...........!!!!!!!
Πλασσέ έξω άπό τήν περιοχή καί νά ξαπλώνεις ΑΝΑΣΚΕΛΑ...........
100%-τοίς 100% ΤΟ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ.............
ΑΥΤΑ...................ΚΑΙ ψυχραιμία.......
:wave2:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πεστα ρε φιλε:lol:
Τοσες μαλακιες μαζεμενες ειχα καιρο να διαβασω...
Οποιος δεν εχει υπαρξει αθλητης δεν καταλαβαινει οτι ο παικτης οταν μπαινει στο γηπεδο ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!!!
Κανενας δεν θελει να χασει και κανεις καραγκιοζης δεν δικαιουται να τον βριζει επειδη δεν ΜΠΟΡΕΣΕ (και οχι δεν ηθελε) να κερδισει...
Δεν με ΄πείραξε η 4αρα.
Άλλωστε ένα παιχνίδι είναι και στο κάτω κάτω ας παιζαμε καλύτερα να κερδίζαμε.
Αυτό όμως που με πείραξε ήταν η συμπεριφορά μας στην κερκίδα. ( και μερικοί θέλουν να αποκαλούνται ευρωπαίοι) :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Το παικτης οταν μπαινει στο γηπεδο ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!!!
Στην Ελλάδα όμως δεν ισχύει πάντα αυτό... και η ήττα μπορεί να γεμίσει πολύ πιο εύκολα και γρήγορα το πορτοφόλι του κάθε κλωτσο-βιόλη.
mob rules
25/03/2007, 19:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
:mad: :mad: :mad:
Μπραβο μας /
ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ χουλιγκανοι. :a52: :a52: :a52:
ΑΣΧΕΤΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΖΩΑ
ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΗΤΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΑΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ
χεχε λεβεντη μου θυμισες ρε συ:lol: :lol: :lol: βαλε και το αρκουδεηδες!:lol:
Τι είπε:
Συγχαρητήρια μας!
+1000 συμφωνω μαζι σου (το τελευταιο να μην ελεγες μονο )
Τοσες μαλακιες μαζεμενες ειχα καιρο να διαβασω...
πεστα ρε αδερφε.............αφου δεν επαιξε και ο Ροναλντινιο :look:
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
25/03/2007, 23:38
Αυτό το σκορ ανήκει αποκλειστικά στον Κυρ Αντώνη... :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: KEEP WALKING
lampros_fazer
26/03/2007, 00:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
Με κάλυψες ΑΠΟΛΥΤΑ..
(εκτός από το τελευταίο,ο Νικοπολίδης έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ μερίδιο,αλλά δεν είναι ομόνος υπεύθνος..Στα υπολοιπα συμφωνώ κατα γραμμα..!)
Akefalos
26/03/2007, 00:40
Βέβαια όταν μας λείπει το νοητικό υπόβαθρο για να απαντήσουμε με επιχειρήματα,χρησιμοποιούμε τα γνωστά σηματακια(:a31: )
Να υποθέσω οτι είσαι GAYros και συ?
:lol: :lol:
lampros_fazer
26/03/2007, 00:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Αυτό όμως που με πείραξε ήταν η συμπεριφορά μας στην κερκίδα. ( και μερικοί θέλουν να αποκαλούνται ευρωπαίοι) :sad:
Δλδ αυτό ήταν το χειρότερο..;Αυτό σε ενόχλησε πιο πολύ..;
Αυτό ήταν ένα (θλιβερό) κομμάτι στον απόλυτο εξευτελισμο 11 (άντε εξαιρέσεις καναδυο) ξεβρακωμένων ανθρώπων-κι όπως έλεγε μια αφίσα..δεν είναι 11,είναι 11 εκ..Συνοδευόμενου από έναν ξεροκέφαλο,ηλίθιο ξεκουτιασμένο προπονητη,που τον 'παραλάβαμε' μισοτελειωμένο και το κάναμε θεό (όπως του άξιζε τοτε),που με το λίγο μυαλό που του είχε μείνει απολάμβανε τις παροχές του στην Ελλάδα και το έρωτά του με Βρύζα-Χαριστέα-Τοπαλίδη..
:yuck::yuck::yuck::yuck:
edit. Α,ξέχασα και τον αρχιπουστ$%^λαμόγιο Γκαγκάτση..
^Deadly_Sin^
26/03/2007, 05:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΔΕΣ....!!!!!!!!!!
Γιαυτό λοιπόν άν δέν άσχολείσαι μέ τό ποδόσφαιρο δέν θά έπρεπε νά
άσχολείσαι καί μέ....ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...........
ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.........!!!!!!!!!!!!!!!!!
λοιπον...οσο καιρο ειμαι σε αυτο το φορουμ εχω ακουσει για διαφορα πραγματα...για παπακια που περνανε superbikes,για 15χρονους που τελικιαζουν r1 και δεν τους ειναι αρκετο και πολλες αλλες μαλακιες.....ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΟ ΣΑΝ ΦΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ. μπραβο,απο δω και περα θα αφηνουμε οοοοολες τις αποφασεις σε ατομα που ασχολουνται με ποδοσφαιρο μιας και εμεις οι υπολοιποι δεν θα επρεπε καν να ασχολουμαστε.
Gandalf dr685sm
26/03/2007, 09:23
Δυστυχώς το χειρότερο και για μένα δεν ήταν η ήττα... που για μένα προσωπικά κρίθηκε σε έλλειψη πάθους αλλά και σε αστοχίες-ατυχίες (θυμηθείτε σούτ Γιαννακόπουλου, σούτ στο δοκάρι κτλ.) που μέσα σε λίγα λεπτά τράπηκαν σε εις βάρος μας goal.
Το χειρότερο ήταν οτι αποδείξαμε περίτρανα, πως με τα επεισόδια που έγιναν , μόλις χάσαμε την μπάλα και σε επικοινωνιακό επίπεδο , κυρίως προς την UEFA. Και με επερχόμενο τον τελικό του CH.L. να μας κάνει να φαντάζουμε ώς τους "κάφρους" που πήραν το Euro 2004.
Γιατί μη μου πείτε οτι αυτοί οι 11 (που για 50 μου έκαναν εμένα) δεν μπορούσαν να απομακρυνθούν πριν κάν μπουν μέσα. Πριν υποχρεώσουν εκείνο τον πατέρα τον κακομοίρη να δώσει μέσα στο γήπεδο το παιδί του ,στον security , για να αποφύγει τα χειρότερα.
Ή μήπως οι 11-50 πέταγαν τα κοντάρια απο τις σημαίες και τα μπουκάλια;
Μήπως ήταν και αυτοί μόνο που γιούχαραν ύμνο της Τουρκίας ;
Πάλι καλά δηλαδή που στο τέλος κάποιοι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και χειροκροτήσαν του Τούρκους που αν μη τι άλλο έπαιξαν πολύ πιο οργανωμένα και ήξερα τι ήθελαν χωρίς φανφάρες και κραυγές αισιοδοξίας.
Α ... και ενα τελευταίο.. να θυμίσω οτι στην UEFA ο αντιπρόεδρος είναι Τούρκος , και το οτι γενικά το Τουρκικό ποδόσφαιρο , είναι 3-4 θέσεις πιο πάνω απο εμάς σε κατάταξη... έτσι για να μην νομίζουμε οτι ήταν και αντίπαλοι του χεριού μας.
Περαστικά μας και στην τελική... μια ήττα ήταν και θα περάσει... το ρεζιλίκι όμως των εξεδρών που είναι καθρέφτης των ανθρώπων που μας περιτριγυρίζουν μόνο καλό δεν μας κάνει.. Σίγουρα κιόλας, θα κάνει την βόλτα του , σαν το " Δείτε τους Έλληνες , Πρωταθλητές Ευρώπης, πως προωθούν τον πολιτισμό τους"...
Να είμαστε καλά όλοι μας.. και εμείς που τους ανεχόμαστε και η ΕΠΟ και Πολιτεία που δεν σταματά αυτό το άρρωστο πρωτάθλημα και ποδόσφαιρο απο την συμμετοχή σε τέτοιους θεσμούς εδώ και τώρα.
ΟΥΣΤ ΡΕ...
Gandalf
el_hymador
26/03/2007, 10:09
Ψυχραιμια , το ποδοσφαιρο δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα παιχνιδι....χασαμε δικαια και αυτο οφειλεται αποκλειστικα στην δικη μας αποδοση και οχι στον τροπο που επαιζαν οι Τουρκοι...ε τωρα μην γελιομαστε ανανεωση θελει η Εθνικη σε ολα τα επιπεδα.
Σχετικα με την πολιτικη διασταση του συγκεκεριμενου παιχνιδιου , τι περιμενατε δηλαδη?
Αν ειχαμε κερδισει εμεις τα σχολια θα ηταν λιγοτερο καυστικα ?
Το θεμα που με ενοχλει περισσοτερο ειναι οτι αυτη η ομαδα και η επιτυχια (η αποτυχια) της εχει εξυπηρετησει πολλους , με μοναδικο σκοπο την προβολη τους .
Εχθες ο κρετινος ο Γεωργιου που ειχε φαει κραξιμο οταν ελεγε παραμονες του EURO πως θα τον πιναμε χαλαρα , βγηκε περιχαρης στα καναλια και διαλαλουσε το ποσο δικαιωμενος αισθανεται πλεον.....τι να πει κανεις....
Απαραδεκτο το γεγονος οτι γιουχαραν την ωρα του εθνικου υμνου της Τουρκιας...μερικοι απλως δεν καταλαβαινουν την διασταση ορισμενων πραγματων.
Για τις υπολοιπες καφριλες , θα προτιμουσα να ειχαν γινει τρις χειροτερες , να ειχε διακοπει ο αγωνας και να τρωγαμε μια βαρυτατη καμπανα (που θα φαμε ετσι και αλλιως...) αποκλεισμου για κανα δυο - τρια χρονια....
το γεγονος περι αστυνομευσης και επιτηρησης και μπλα - μπλα -μπλα δεν μου λεει κατι...αυτο ελειπε να υπαρχει ενας αστυνομικος - συνοδος για καθε μαλακα στο γηπεδο.
Θα πρεπει ολοι να καταλαβουν , ειδικα σε τετοιου ειδους παιχνιδια , οτι βρισκομενοι στις κερκιδες φερουν και ενα σημαντικο μεριδιο ευθυνης για την εικονα που θα βγει προς τα εξω.
Και αν δεν μπορουν να αντιληφθουν την ζημια και την ξεφτιλα που προκαλλουν , καλυτερα να μην συμμετασχουμε για πολλα χρονια σε Ευρωπαϊκες και διεθνεις διοργανωσεις.-
Ρε γμτο δεν τον ειδα τον αγωνα...πρεπει να ειχε πολυ γελιο...
Με ενα εισητηριο βλεπεις πενταθλο...ποδοσφαιρο,κατς,αλμα εις μηκος,ακοντιο και σφυρα :lol: :lol: .
Μια φορα που εβλεπα τον Τσουκαλα (καραγκιοζη δεν δειχνει πια η ΕΡΤ) του τηλεφωνει ενας και του λεει
>Ρε Τακη τι να παρω μαζι μου στην Τουρκια για τον αγωνα?(καποιον αγωνα ειχε ο Θρηνος στην Τουρκια) και του λεει ο Τσουκαλας
>Το καριοφυλι σου να παρεις...τι να παρεις ρε μλκ!?Το κασκολ σου να παρεις,δεν παμε για πολεμο!!
Ενας απλος αγωνας ποδοσφαιρου ειναι και στο τελος πολλοι ανεγκεφαλοι νομιζουν οτι με το να νικησουμε τους Τουρκους στο ποδοσφαιρο η οποιοδηποτε αλλο αθλημα σημαινει οτι ειμαστε καλυτεροι...αντε και γινεται παντα ετσι..ε και??τι αλλαζει??ΤΙΠΟΤΑ.
Το ποδοσφαιρο ειναι παιχνιδι..ουτε πολιτικη ουτε αλλες τετοιες παπαριες που εγραψαν αλλοι..αν ορισμενοι ειναι τοσο βλακες που νομιμιζουν οτι το γηπεδο αντιπρωσοπευει την προσωπικοτητα τους..ειναι αλλη ιστορια.
Η οποιαδηποτε ομαδα Εθνικη η συλλογος δεν αντιπρωσοπευει κανεναν.Υπαρχει απλα γιατι καποιο πρεπει να βγαζουν λεφτα και να σπανε πλακα με τους βλακες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Μια φορα που εβλεπα τον Τσουκαλα (καραγκιοζη δεν δειχνει πια η ΕΡΤ) του τηλεφωνει ενας και του λεει
>Ρε Τακη τι να παρω μαζι μου στην Τουρκια για τον αγωνα?(καποιον αγωνα ειχε ο Θρηνος στην Τουρκια) και του λεει ο Τσουκαλας
>Το καριοφυλι σου να παρεις...τι να παρεις ρε μλκ!?Το κασκολ σου να παρεις,δεν παμε για πολεμο!!
Κοίτα να δείς που ο Τάκης θα μου φανεί συμπαθής:)
alximistis
26/03/2007, 12:53
Αυτό ήταν ένα (θλιβερό) κομμάτι στον απόλυτο εξευτελισμο 11 (άντε εξαιρέσεις καναδυο) ξεβρακωμένων ανθρώπων-κι όπως έλεγε μια αφίσα..δεν είναι 11,είναι 11 εκ..Συνοδευόμενου από έναν ξεροκέφαλο,ηλίθιο ξεκουτιασμένο προπονητη,που τον 'παραλάβαμε' μισοτελειωμένο και το κάναμε θεό (όπως του άξιζε τοτε),που με το λίγο μυαλό που του είχε μείνει απολάμβανε τις παροχές του στην Ελλάδα και το έρωτά του με Βρύζα-Χαριστέα-Τοπαλίδη..
:yuck::yuck::yuck::yuck:
edit. Α,ξέχασα και τον αρχιπουστ$%^λαμόγιο Γκαγκάτση..
Εμένα σαφώς και αυτό με ενόχλησε περισσότερο!!! εννοείται!!!
Εκτός αν δεν καταλαβαίνεις ρε Λέμπρο το αυτονόητο. Το πιοδόσφαιρο εξ ορισμού έχει μόνο τρία αποτελέσματα. Την ήττα, τη νίκη και την ισοπαλία. Όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Ακόμη και η ντροπιαστική ήττα! Δεν παίξαμε δεν μπορέσαμε δεν έχουμε τα φόντα πείτε ότι θέλετε τον ήπιαμε. ΟΚ. Πάπαλα.
Οι ΚΑΦΡΟΙ όμως στην κερκίδα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!!!!!!
Ρε συ Λάμπρο έλεος ρε φίλε! εδώ έπαιζε η εθνική. Πρόσεξε η εθνική Ελλάδος! Κι αυτοί πλακώνωνταν μεταξύ τους και έβριζαν τον Σεϊταρίδη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ας μου πει κάποιος τι συμπεριφορά είναι αυτή! Είναι ανθρώπων οι οποίοι υποστηρίζουν την ομάδα; Είναι Ελλήνων;;;; έτσι κάνουν περήφανη τη χώρα μας αυτή; Και δεν σε ντροπιάζει ως Έλληνα που αυτοί οι υποτιθέμενοι πολιτισμένοι "εκπροσωπούν" μέσω της εικόνας τη χώρα και εμάς;
Εδώ βγήκε ο Γεωργιάδης (ΛΑΟΣ) στο Άλτερ πριν τον αγώνα και είπε ότι δεν υπάρχει λόγος και δεν θα γίνει το παραμικρό. Που σκατά είναι ο... ανώτερος πολιτισμός μας;;;;;;;;;;;;;;;
Για όποιον δεν κατάλαβε, δεν μιλάμε για απλές διαμαρτυρίες ούτε για γιουχαίσματα στο διατητή. Με το καλημέρα ξεκίνησε η επίδειξη πολιτισμού!
ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ στον εθνικό τους ύμνο.
Και ρωτώ: ΑΝ λέω ΑΝ δεν γίνει το παραμικρό, ΑΝ όταν ακούγεται ο εθνικός μας ύμνος στην Κωνσταντινούπολη δεν ακουστεί το παραμικρό τι θα πούμε τότε;
Και κάτι τελευταίο. Κάποιος κύριος εδώ ανέφερε στο ποστάκι του πως χάσαμε από τους... Μογγόλους! Ο πολιτισμός μας βλέπω... εμφανέστατος παντού! :(
Nαι αυτό είναι το χειρότερο.
Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι. Στο παιχνίδι μπορεί να κερδίσεις αλλα και να χάσεις.
Στην κερκίδα δειχνεις το επίπεδό σου.
Τώρα αν δεν σε ενδιαφέρει το επίπεδο των γύρω σου αλλα το παιχνίδι, πάω πάσο.:wave2:
alximistis
26/03/2007, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Nαι αυτό είναι το χειρότερο.
Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι. Στο παιχνίδι μπορεί να κερδίσεις αλλα και να χάσεις.
Στην κερκίδα δειχνεις το επίπεδό σου.
Τώρα αν δεν σε ενδιαφέρει το επίπεδο των γύρω σου αλλα το παιχνίδι, πάω πάσο.:wave2:
+... όσα θες!!! Απόλυτα σωστός!
Άντε καλά 40 ... με τους παίχτες που έβαλε.
Αν δεν κάνει ανανέωση στην ομάδα, όπου μας βρίσκουν θα τρώμε από 4 τεμάχια.
Τώρα που το σκέφτομαι αν μας πέσει - έστω για φιλικό - καμία, Ισπανία :sick: , καμία Γαλλία :eyepop: ή καμία Τσεχία :sick: , βλέπω να παίρνουν το αίμα τους πίσω πολύ άνετα. Για 4 και 5 τεμάχια είμαστε πλέον και μάλιστα από μέτριες ομάδες όπως η Τουρκία.
blueblack
26/03/2007, 21:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από ^Deadly_Sin^
λοιπον...οσο καιρο ειμαι σε αυτο το φορουμ εχω ακουσει για διαφορα πραγματα...για παπακια που περνανε superbikes,για 15χρονους που τελικιαζουν r1 και δεν τους ειναι αρκετο και πολλες αλλες μαλακιες.....ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΟ ΣΑΝ ΦΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ. μπραβο,απο δω και περα θα αφηνουμε οοοοολες τις αποφασεις σε ατομα που ασχολουνται με ποδοσφαιρο μιας και εμεις οι υπολοιποι δεν θα επρεπε καν να ασχολουμαστε.
AYTO KATAΛΑΒΕΣ......??????????
Η ΑΥΤΟ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ......????????
Μή σέ ματιάσω άστέρι μου..........!!!!!!!!!
Είσαι σέ καλό δρόμο.........ΣΥΝΕΧΙΣΕ........
giobazolias
26/03/2007, 22:57
Για όποιον δεν κατάλαβε, δεν μιλάμε για απλές διαμαρτυρίες ούτε για γιουχαίσματα στο διατητή. Με το καλημέρα ξεκίνησε η επίδειξη πολιτισμού!
ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ στον εθνικό τους ύμνο.
Και ρωτώ: ΑΝ λέω ΑΝ δεν γίνει το παραμικρό, ΑΝ όταν ακούγεται ο εθνικός μας ύμνος στην Κωνσταντινούπολη δεν ακουστεί το παραμικρό τι θα πούμε τότε;
Και κάτι τελευταίο. Κάποιος κύριος εδώ ανέφερε στο ποστάκι του πως χάσαμε από τους... Μογγόλους! Ο πολιτισμός μας βλέπω... εμφανέστατος παντού! :(
κατ αρχην εγω ειμαι ο κυριος που χαρακτηρισε μογγολους τους τουρκους!...... δεν μιλησα για μογγολισμο η συνδρομο του down, αλλα για την πραγματικη φυλη των μογγολων!
προφανως θεωρεις απαξιωτικο τον χαρακτηρισμο μογγολος!.....αν ειναι ετσι εσυ ο ιδιος αυτοματα απαξιωνεις την φυλη των μογγολων!
:winka:
δες τον χαρτη της τουρκιας και θα καταλαβεις οτι φτανει μεχρι τα βαθη της ασιας!
ειναι λογικο λοιπον 1 τεραστιο μερος του τουρκικου πληθυσμου να προερχεται απο τους μογγολους!
το ΟΥΟΥΟΥΟΥΥΟ στους εθνικους υμνους στα μεταξυ μας παιχνιδια δεν ελειψε ΠΟΤΕ αλλα τι να κονουμε , δυστηχως ετσι ειναι..........δεν ειναι κατι καινουργιο...............ευτυχως τουλαχιστον που βρεθηκαν καποιο πραγματικα μαγκες να χειροκροτησουν στο τελος!
οσο για το αν ΔΕΝ ακουστει το παραμικρο στην κωνσταντινουπολη........................
......το αλλο με τον τοτο το ξερεις? :rotflmao:
και σε παρακαλω πολυ, μην λες κωνσταντινουπολη αλλα instabul .........το κωνσταντινουπολη δεν αρεσει στους τουρκους και εδω και μερικα χρονια επισημο ονομα ειναι το instabul..........(προσπαθω να γινω ποιο πολιτισμενος):ZZZ:
...
Οποιος δεν εχει υπαρξει αθλητης δεν καταλαβαινει οτι ο παικτης οταν μπαινει στο γηπεδο ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!!! ...
το γνωριζω απο πρωτο χερι αυτο που λες...
ΑΛΛΑ πιστευω οτι οι συγκεκριμενοι ποδοσφαιριστες (αυτοι που κερδισαν το euro, οχι αυτοι που μπηκαν μετα) εχουν ΚΟΡΕΣΤΕΙ... δε βρισκουν κινητρο να παιξουν στο 100% και μας δουλευουν ολοι μαζι :mad: η μιση ομαδα πρεπει να παραιτηθει (οπως ακριβως εκανε ο Ζαγορακης, ετσι ωστε να μη μπορει να τους ξανακαλεσει ο Ρεχαγκελ) και να μπουνε παιδια με ορεξη να κερδισουν τους παντες. Και τοτε με τον καιρο θα ερθουν παλι οι επιτυχιες που μας αναλογουν...
Υπαρχουν πολλα παιδια αρκετα κατω των 25-26 που μπορουν και θελουν να παιξουν, ας κοιταξει λιγακι και σε μικροτερες ομαδες ο Ρεχαγκελ και θα βρει ατομα για ολες τις θεσεις με διαθεση για δουλεια, για να αποδειξουν οτι κι αυτοι αξιζουν μια θεση στην εθνικη (και οχι μονο)...
giobazolias
26/03/2007, 23:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
το γνωριζω απο πρωτο χερι αυτο που λες...
ΑΛΛΑ πιστευω οτι οι συγκεκριμενοι ποδοσφαιριστες (αυτοι που κερδισαν το euro, οχι αυτοι που μπηκαν μετα) εχουν ΚΟΡΕΣΤΕΙ... δε βρισκουν κινητρο να παιξουν στο 100% και μας δουλευουν ολοι μαζι :mad: η μιση ομαδα πρεπει να παραιτηθει (οπως ακριβως εκανε ο Ζαγορακης, ετσι ωστε να μη μπορει να τους ξανακαλεσει ο Ρεχαγκελ) και να μπουνε παιδια με ορεξη να κερδισουν τους παντες. Και τοτε με τον καιρο θα ερθουν παλι οι επιτυχιες που μας αναλογουν...
Υπαρχουν πολλα παιδια αρκετα κατω των 25-26 που μπορουν και θελουν να παιξουν, ας κοιταξει λιγακι και σε μικροτερες ομαδες ο Ρεχαγκελ και θα βρει ατομα για ολες τις θεσεις με διαθεση για δουλεια, για να αποδειξουν οτι κι αυτοι αξιζουν μια θεση στην εθνικη (και οχι μονο)...
+99...........πλην την περιπτωση του ζαγορακη μιας και εφυγε αφου πρωτα προλαβε να πιασει πατο.
οι παικτες με αξιοπρεπεια τυπου.......... ζινταν, πολ σκοουλς, πελε, λιζαραζου, φιγκο, ρουι κοστα, νεντβεντ,πομπορσκι κτλ κτλ κτλ κτλ.
φευγουν απο μονοι τους με ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ κανοντας τοπο στην ανανεωση και ας εχουν ακομα πολλα να προσφερουν............
φιλε strada
oι παικτες της εθνικης μονοι τους δωσαν δικαιωματα στον καθε καραγκιοζη (οπως εσυ ειπες) να τους βριζει......Και επειδη εγω κατ εσενα ειμαι καραγκιοζης που εβρισα .........ζητω συγνωμη και λεω:
αντωνη σ ευχαριστουμε για την ποιο ντροπιαστικη ηττα του ελληνικου ποδοσφαιρου
και οκ
ο ρεχαγκελ εχει υποχρεωση να καλει τους ιδιους παικτες μιας ΑΥΤΟΙ τον βγαλαν ασπροπροσωπο το 2004.
πολλοι απ τους παικτες τι κανουν γι αυτο?
μηπως εκμεταλευονται την ασυλια του ρεχαγκελ αλλα και των ΜΜΕ????????
λεω ................μηπως!!!!!!!!!
Εγω προσωπικα μετα το euro2004 ειπα πως για τα επομενα 20 χρονια και να πατωσει η εθνικη δεν με πειραζει..........αλλα σε καμια περιπτωση δεν περιμενα τετοια εμφανιση σε 1 τετοιο αγωνα, τετοια ημερα σε αυτο το γηπεδο!
ε οχι και να κανουμε τοσο μαγκες τους μογγολους!
alximistis
27/03/2007, 00:16
κατ αρχην εγω ειμαι ο κυριος που χαρακτηρισε μογγολους τους τουρκους!...... δεν μιλησα για μογγολισμο η συνδρομο του down, αλλα για την πραγματικη φυλη των μογγολων!
προφανως θεωρεις απαξιωτικο τον χαρακτηρισμο μογγολος!.....αν ειναι ετσι εσυ ο ιδιος αυτοματα απαξιωνεις την φυλη των μογγολων!
:winka:
δες τον χαρτη της τουρκιας και θα καταλαβεις οτι φτανει μεχρι τα βαθη της ασιας!
ειναι λογικο λοιπον 1 τεραστιο μερος του τουρκικου πληθυσμου να προερχεται απο τους μογγολους!
το ΟΥΟΥΟΥΟΥΥΟ στους εθνικους υμνους στα μεταξυ μας παιχνιδια δεν ελειψε ΠΟΤΕ αλλα τι να κονουμε , δυστηχως ετσι ειναι..........δεν ειναι κατι καινουργιο...............ευτυχως τουλαχιστον που βρεθηκαν καποιο πραγματικα μαγκες να χειροκροτησουν στο τελος!
οσο για το αν ΔΕΝ ακουστει το παραμικρο στην κωνσταντινουπολη........................
......το αλλο με τον τοτο το ξερεις? :rotflmao:
και σε παρακαλω πολυ, μην λες κωνσταντινουπολη αλλα instabul .........το κωνσταντινουπολη δεν αρεσει στους τουρκους και εδω και μερικα χρονια επισημο ονομα ειναι το instabul..........(προσπαθω να γινω ποιο πολιτισμενος):ZZZ:
Ευχαριστώ για το... μάθημα ιστορίας αλλά και την επεξήγηση! Απλώς είθισται να λέγεται απαξιωτικά και υποτιμητικά ότι κατάγονται από τους Μογγόλους λόγω "βαρβαρότητας" των φύλων αυτών. Και καλά ας πούμε αφού βάρβαροι είναι, γι' αυτό το έθιξα. Αν δεν το εννοούσες έτσι λάθος μου το παίρνω πίσω.
Το ξέρω ότι οι γιούχες δεν έλλειψαν ποτέ στα μεταξύ μας παιχνίδια αλλά αυτό δεν μου λέει κάτι. Μια φορά έστω μια φορά μόνο μπορούσαμε να μην δείξουμε το χειρότερο πρόσωπο μας ή τουλάχιστον να είναι πιο λίγες οι αποδοκιμσίες. Εδώ το μισό γήπεδο γιουχάιζε!!! Τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένα από την tv.
Δεν περιμένω λουλούδια και ροδοπέταλα στην Κωνσταντινούπολη ούτε να μην γίνουν τα ίδια. Το ανέφερα για να δείξω την κατάντια μας.
Όσο για το Istanbul και τα ρέστα... βασικά αν δεν κάνω λάθος βγαίνει από το "εις την πόλη" αν γνωρίζω σωστά. Οπότε... ΄δεν καίγομαι και ιδιαίτερα.
giobazolias
27/03/2007, 00:25
Ευχαριστώ για το... μάθημα ιστορίας αλλά και την επεξήγηση! Απλώς είθισται να λέγεται απαξιωτικά και υποτιμητικά ότι κατάγονται από τους Μογγόλους λόγω "βαρβαρότητας" των φύλων αυτών. Και καλά ας πούμε αφού βάρβαροι είναι, γι' αυτό το έθιξα. Αν δεν το εννοούσες έτσι λάθος μου το παίρνω πίσω.
Το ξέρω ότι οι γιούχες δεν έλλειψαν ποτέ στα μεταξύ μας παιχνίδια αλλά αυτό δεν μου λέει κάτι. Μια φορά έστω μια φορά μόνο μπορούσαμε να μην δείξουμε το χειρότερο πρόσωπο μας ή τουλάχιστον να είναι πιο λίγες οι αποδοκιμσίες. Εδώ το μισό γήπεδο γιουχάιζε!!! Τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένα από την tv.
Δεν περιμένω λουλούδια και ροδοπέταλα στην Κωνσταντινούπολη ούτε να μην γίνουν τα ίδια. Το ανέφερα για να δείξω την κατάντια μας.
Όσο για το Istanbul και τα ρέστα... βασικά αν δεν κάνω λάθος βγαίνει από το "εις την πόλη" αν γνωρίζω σωστά. Οπότε... ΄δεν καίγομαι και ιδιαίτερα.
τελικα θα συμφωνισουμε!
:beer:
+99...........πλην την περιπτωση του ζαγορακη μιας και εφυγε αφου πρωτα προλαβε να πιασει πατο.
οι παικτες με αξιοπρεπεια τυπου.......... ζινταν, πολ σκοουλς, πελε, λιζαραζου, φιγκο, ρουι κοστα, νεντβεντ,πομπορσκι κτλ κτλ κτλ κτλ.
φευγουν απο μονοι τους με ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ κανοντας τοπο στην ανανεωση και ας εχουν ακομα πολλα να προσφερουν............
φιλε strada
oι παικτες της εθνικης μονοι τους δωσαν δικαιωματα στον καθε καραγκιοζη (οπως εσυ ειπες) να τους βριζει......Και επειδη εγω κατ εσενα ειμαι καραγκιοζης που εβρισα .........ζητω συγνωμη και λεω:
αντωνη σ ευχαριστουμε για την ποιο ντροπιαστικη ηττα του ελληνικου ποδοσφαιρου
Διευκρυνιζω οτι, δεν δικαιουμαστε (κατ΄εμε) να βρισουμε καποιον που προσπαθει αλλα δεν τα καταφερνει, δεν του βγαινει το αποτελεσμα.
Και (θελω να) πιστευω οτι ολοι οι αθλητες, ασχετα απο τα λεφτα που εχουν στην τραπεζα, ΘΕΛΟΥΝ να κερδισουν. Στην περιπτωση μας ομως, φαινεται οτι δεν ΜΠΟΡΟΥΝ. Ε, δεν αξιζουν το βρισιμο μας επειδη δεν μπορουν...
Φιλικα.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΕΙΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ .ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ .Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ(ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ .ΟΠΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΕΤΥΚΑΙΡΙΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ .ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΓΕΤΕ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΤΡΑΠΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΕΦΤΟΥΝ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΟ .ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!