View Full Version : 25η Μαρτίου 1821.
Sober με έχεις μπερδέψει λίγο.
Η συντρηπτική πλειοψηφία των ανθρώπων αυτού το πλανήτη αυτοπροσδιορίζονται μέσω της νοητής ένταξης τους, σε κάποιες ευρύτερες κοινωνικές-εθνοτικές ομάδες.
Κάποιος λέει εγώ είμαι έλληνας. Κάποιος λέει εγώ είμαι Πορτογάλλος. Κάποιος λέει εγώ είμαι Ζουλού. Κάποιος λέει εγώ είμαι Εσκιμώος.
Εσύ πως αυτοπροσδιορίζεσαι;
Έχεις κάποια εθνική συνείδηση;
Προσπάθησε να απαντήσεις σε κάποια από τα παραπάνω ερωτήματα ή διαφορετικά εξήγησε μου γιατί θα πρέπει να μην υπάρχουν σύμβολα αντιπροσώπευσης εθνοτικών ομάδων, εφόσον υπάρχουν διαφορετικές εθνοτικές ομάδες και όχι μόνο μία.
nai mporw...Eimai an8rwpos genous 8hlukou pou etuxe na zei kai na morfw8ei sth Ellada kai san atomo genikotera exw kai pollous allous rolous eite sth douleia mou eite sth sxolh mou eite stous xwrous pou kinoumai genikotera....
thelw na paremvw alla den jerw se ti apo ola.. :bigcry: :bigcry:
tespa...
exw omws na kanw tin ejis paratirisi...
exoume mia periergi psixosinthesi emeis oi Ellines kai GIORTAZOUME TIN ARXI TWN POLEMWN... :hypnotize :dizzy:
episis opoios thelei na vlepei diaxwristikes grames anamesa stous anthrwpous tha vriskei aformes gia na tonizei tin diaforetikotita twn allwn...
i istoria einai ena ergaleio pou alos to xrisimopoiei gia na tiflwthei/fanatistei kai allos gia na dei pio kathara...
Ela nte...
Dhl 8a mas xalage na giortazoume gia paradeigma....ta genne8lia tou Iktinou h tou Kallikrath oloklhro Par8enwna mas xarisane....:D
Alla vevaia...me th stratokav...sh pou mas dernei....:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
nai re file....
kai epeidh ypopsiazomai pou to pas....sou lew pws DE xreiazetai na pe8anei kaneis gia na exw shmera ayto to dikaiwma....To na eimaste eleu8eroi to dikaioumaste apo th stigmh pou GENNIOMASTE - Alla to oti 8elw na eimai eleu8erh de shmainei oti prepei nte kai kala na upagomai sta xrwmwta opoiasdhpote shmaias...h sumbolou ...h hgeth..h oti allo 8es...
Mporw kai monh mou euxaristw...
To oti esu exeis anagh na autuprosdiorizesai mesa apo sumbola kai gewgrafika plath ...dikaiwma sou...
Se kalupsa ka8olou?????
- sou lew pws DE xreiazetai na pe8anei kaneis gia na exw shmera ayto to dikaiwma..- Για δώσε μου ένα παραδειγμα.:confused:
- .To na eimaste eleu8eroi to dikaioumaste apo th stigmh pou GENNIOMASTE- Έχεις κάνει καμια συμβαση που να στο κατοχυρώνει αυτο με κανένα? Μιλάς για ένα ουτοπικό και μη πραγματοποιήσιμο όνειρο. :wave2:
συν το οτι πρέπει να συμφωνεί και ο γείτονας (τουρκος αλβανός Βούλγαρος πέρσης πρόπερσης)ώστε να σε αφήσει ελεύθερο.:winka:
To oti pe8anane an8rwpoi gia na eimaste emeis eleu8eroi de shmainei oti den to sebomai apla 8a protimousa na mhn eixe symbei KAN!!!
Nai efoson to 8eleis akougetai polu outopiko ayto pou lew...alla auto de shmainei pws de 8a to ensternistw kai de 8a to uposthrixw..
Kai gia na er8w pio koda stis dikes sou apopseis pisteue tote kaneis oti 8a teleiwne pote h Tourkokratia??
H apadhsh einai aplh....
Nai....alliws de 8a xeshkwnontousan pote...:wave2:
......an kai thn olh fash : Tourkoi na plakwnonati me Ellhnes h genikotera alloi laoi metaxy tous th 8ewrw hli8ia....(mhn xexniomaste...):lol:
To oti pe8anane an8rwpoi gia na eimaste emeis eleu8eroi de shmainei oti den to sebomai apla 8a protimousa na mhn eixe symbei KAN!!!
Nai efoson to 8eleis akougetai polu outopiko ayto pou lew...alla auto de shmainei pws de 8a to ensternistw kai de 8a to uposthrixw..Μαζί σου και εγώ σε αυτά. :wave2:
άλλο είναι τι ΘΕΛΟΥΜΕ και άλλο τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε:(
Οταν βρεθεί μια ομάδα ανθρώπων που θέλει τα δικά μου δικά τους τότε (ηλίθια μεν αλλά ) σκοτωνόμαστε μεταξύ μας :( για να κάθομαι στην δικιά μου καρέκλα. Να πηδιέται η γυναίκα (μου σου του δεν έχει σημασία) με όποιον θέλει. Για να μην πάει να χέσει στο κάτω κάτω ο Χ μαλάκας στο τάφο της μάνας μου.:mad: Για να μπορούμε να λέμε αυτές της μαλακίες ελεύθερα.
για να γίνουν ή να μην γίνουν αυτά θα πρέπει κάποια στιγμή να τα υπερασπιστούμε. Να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην ΔΙΚΙΆ ΜΑΣ μαλακία.:wave2:
SPORAKIAS
27/03/2007, 21:07
μερικοι ή ειναι πολυ μαλακες ή το παιζουν...
οταν οι αναρχικοι καινε τη σημαια ...καινε ενα πανι ή δειχνουν την αντιθεση τους σε αυτο που αντιπροσωπευει???
ετσι λεω και εγω να πανε να γ@μηθουνε γιατι και εγω δεν πιστευω στο πανι αλλα σε αυτο που αντιπροσωπευει....
το θεμα δεν ειναι ενα κομματι υφασμα...
γι'αυτο μην κανετε τους ανηξερους...
Ρε παιδια ενταξει με το οτι ειμαστε πλεον πολιτες του κοσμου, το internet εχει βοηθησει πολυ, μπορουμε να ζησουμε σχεδον σε οποιο μερος του πλανητη γουσταρουμε κλπ. κλπ.
Ας υποθεσουμε λοιπον οτι εχουμε και καποια σχεση με τους τυπους με τα κινεζικα πλαστικα σημαιακια που χειροκροτανε απο την ακρη του δρομου τους κακομοιρους μαθητες που παρελαυνουν σαν μεταξικη νεολαια με συγχρονισμο και σπιρταδα Κουρδων αιχμαλωτων και τη φουστα στον αφαλο, τη φραντζα ισιωμενη στο κομμωτηριο κλπ. Πες τωρα οτι εχουμε και κατι κοινο με τους χοντρους λιγδιαριδες που βλεπουμε καθε μερα στο δρομο και πετανε τα τσιγαρα απο το παραθυρο του ΙΧ τους στη Συγγρου και τους υπολοιπους αρβανιτες, αλβανους, βουλγαρους και λοιπους εκχριστιανισμενους απο τα βαθη της Ασιας που μαζι με τα παιδια και τα εγγονια τους αποτελουν τα 10 εκατομμυρια της χωρας που κυβερναται απο τον Καρα Αμαν Αλη και λεγεται Greece...
Τα τελευταια 150 και κατι χρονια που υφισταται και λειτουργει η επιχειρηση:
Οι Ιταλοι μας εχωσαν με το ζορι στον πολεμο και συμμετειχαν στην κατοχη. Εμεις τους γουσταρουμε με χιλια και ειδικα το "Γιατρο"
Οι Γερμανοι σχεδον αφανισαν τη χωρα και διεπραξαν απιστευτα εγκληματα πολεμου, καταδικαζοντας μερικες γενιες στην ανεχεια και την εξαθλιωση και αναγκαζοντας χιλιαδες να εγκαταλειψουν τη χωρα. Εμεις τους γουσταρουμε με χιλια και αγοραζουμε τα BMW σαν ξερολουκουμα, τους πουλαμε και τα σπιτια που δεν εκαψαν στην Κρητη. Για αποζημιωσεις ουτε λογος βεβαια. Τους δωσαμε και το αεροδρομιο και οτι ρεστα μας μενουν η μπορουμε να δανειζομαστε τα χαλαμε στην Thyssen Krupp και στα Leopard.
Οι Αγγλοι μας πουλησαν 52 φορες και μας εθαψαν στον Εμφυλιο μαζι με τους κομμουνιστες. Τους γουσταρουμε βεβαια με χιλια και στελνουμε τα παιδια μας να σπουδασουν στο Λονδινο, τα δικα τους τα παιδια τα αφηνουμε να κατεβαζουν τα παντελονια τους στην Κνωσσο αν και μαλλον το θεωρουν δικο τους το μαγαζι μετα το τσιμενταρισμα του συμπατριωτη τους του Εβανς...
Για το ΚΚΕ βεβαια τα πραγματα ειναι γνωστα. Το γουσταρουμε με χιλια γιατι ειμαστε "προοδευτικοι"
Με τους Βουλγαρους και τους λοιπους Σλαβους αχρηστους που πολεμαμε τοσα χρονια, τωρα κανουμε μπιζνες και οι εταιρεις που μας παιρνουν τα λεφτα στο χρηματιστηριο τσαμπουκα αφου οι τραπεζες χρεωνουν φυλαξη πια, αντι να τα επενδυουν στη χωρα τους εχουν κανει ανθρωπους με τις επενδυσεις τους.
Τι μας εχει πιασει λοιπον με τους Τουρκους που στην τελικη στην κατοχη μας εστελναν και φαγητο με πλοια και τρελλαινομαστε τοσο καθε φορα που τους βλεπουμε η τους ακουμε; Στην τελικη οπως κι εμεις, τον σουλτανο τον σουταραν κι αυτοι. Αν συνεργαζομασταν λιγο θα καναμε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ κουμαντο στη χωριστρα ανατολης δυσης. Πινουμε και τον ιδιο καφε, ακουμε και την ιδια μουσικη, μας καταλαβαινουν και πιο ευκολα οταν μιλαμε...
Μηπως το ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ που μας εψησε οτι ευλογησε και την εναρξη της επαναστασης την 25η Μαρτιου για να συμπιπτει με τη χριστιανικη γιορτη δεν πολυγουσταρει τους μουσουλμανους γειτονες και ψηνει τη μαμα μας οτι θα πρεπει να πολεμησουμε για τις αλυτρωτες πατριδες λες και θα πολεμησουν αυτοι και μετα τρεχουν με τα βακουφια στο χερι να υπερασπισουν την περιουσια τους τη βρισκει να λαλαμε τα ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ σε αμερικανικα οπλα για να αντιμετωπιζουμε και καλα την τουρκικη "απειλη" ; Μηπως τρωνε καλα ολοι οι μιζαδοροι απο τους εξοπλισμους και τις παρελασεις; Λες και μπορει να μας την πεσει κανενας αμα δεν θελουμε να προδωσουμε οι ιδιοι τη χωρα, και εξοπλισμενοι και αοπλοι το ιδιο ευκολα μπορει να συμβει αυτο. Αν παιζουν εδω μεσα και εκει εξω πατριωτες, ας γινουμε Ισραηλ με στρατευση για ολους στα 18 και τα αυτοματα στο σπιτι και ας μην αγοραζουμε αεροπλανα καθε δυο χρονια. Εδω δεν εχουν καταφερει οι Αμερικανοι και ολο το ΝΑΤΟ να κανουν κουμαντο στο Αφγανισταν και θελετε να με πεισετε οτι αν γραψω στ'α%$^%α μου το παρελθον με τη γειτονα θα κινδυνεψει να χαθει η χωρα; Μηπως η χωρα κινδυνευει επειδη δεν εχει λεφτα να σπουδασει τα παιδια της και τα καταδικαζει να γινουν σκλαβακια στο οκταωρο του καθε "κουμπαρου" ;
Πολυ επιλεκτικη η μνημη μας τελικα.
Πληροφοριακα η επανασταση ξεκινησε στη Μολδοβλαχια απο Ελληνες της διασπορας και στην σημερινη Ελλαδα στο Αιγιο λιγο πριν απο τη γιορτη της Παναγιας, sorry.
Ο Παλαιων Πατρων Γερμανος τελεσε μια λειτουργια στον Αγιο Ανδρεα (υπο την απειλη των οπλων λενε μερικες κακες γλωσσες) , δεν πηγε Καλαβρυτα, ειχε απεργια ο οδοντωτος.
Οι σημερινοι Τουρκοι, μονο Οθωμανοι δεν ειναι.
Εχουν κι αυτοι πολους γυφτους στη χωρα οπως κι εμεις απλα περισσοτερους. Εμεις ομως εχουμε προδοτες, αυτοι οχι, κερδισαμε, γιουχου!
(Αφιερωμενο στον Υπολοχαγο που ειχε το ιστιοπλοικο παρκαρισμενο στη Λεσβο ετοιμος να την κανει με ξηρα τροφη σε περιπτωση εισβολης, το ξερω οτι διαβαζεις παιχταρα και το ξερεις οτι εγω στο εκοψα, κανε μου μηνυση! )
sober, το'χω κοψει κι εγω στειλε κανα μηνυμα να πιουμε καμια κοκα-κολα, σε παω (seriously)
alximistis
28/03/2007, 00:08
Άντε ξανά μανά τα ίδια... :)
ΜΗΝ τα ανακατεύετε όλα με όλα! ΜΗΝ τα κάνετε αχταρμά. ΔΕΝ ισοπεδώνονται όλα.
Δεν είμαι "ελληναράς" ούτε ανήκω σε αυτήν την κατηγορία. Ρωτήστε τον idi και τον rsp γι αυτό. χιχι!
Αλλά πως να το πω ορισμένα πράγματα ΔΕΝ αλάζουν!
Κι εγώ ρε soberaki θα ήθελα να μην υπάρχουν πόλεμοι. Να μην υπάρχουν πείνες σφαγές αδικία στον κόσμο κλπ. κλπ.
Imagine... που είπε ο μεγάλος John. Το έχεις δει πουθενά να γίνεται; Έχεις δει καμία περίπτωση κάποια στιγμή της ανθρώπινης ιστορίας στην οποία ο άνθρωπος να μην πολεμούσε; Για το οτιδήποτε; Ακόμα και στην προϊστορία όταν οι άνθρωποι ήταν στα πρώτα στάδια εξέλιξης και είχαν πρωτανακαλύψει τη φωτιά και τη χρήση της ακόμα και τότε πόλεμοι γίνονταν. Σε άλλα μεγέθη και άλλες κλίμακες.
Πάνω σε αυτό το υπάρχον και ρεαλιστικό πλαίσιο το οποίο ΔΕΝ μπορεί να υπάρχει ΤΥΧΑΙΑ γνωρίζω πως για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα με όλα τα στραβά όλα τα κακά και τα αρνητικά κάποιοι άνθρωποι έδωσαν τη ζωή τους. Θυσιάστηκαν ΚΑΙ για εμένα. Πρωτίστως όμως θυσιάστηκαν για κάποια ιδανικά τους. Γι αυτό που πίστευαν.
ΑΥτό ΔΕΝ αλλάζει ποτέ και ΣΕΒΟΜΑΙ όσο τίποτε άλλο αυτήν τους τη θυσία.
Τα πιστεύω τους λοιπόν βασίστηκαν και σε κάποια σύμβολα. Η σημαία ως σημαία ως πανί πραγματικά δεν μου λέει τίποτα από μόνη της. Αλλά αυτά που υπάρχουν από πίσω, η σημειολογία και ο συμβολισμός της μου λένε πολλά.
ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ όταν κάποιοι την περιφέρουν σαν κωλόπανο δεξιά κι αριστερά και τη χρησιμοποιούν κατά πως τους αρέσει. Για να εκφράσουν την "υπεροχή" του έθνους μας! :(
ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ που κάποιοι την έχουν καταντήσει συνώνυμο της άκρας δεξιάς και του φασισμού! Γι αυτό φταίνε αυτοί οι ίδιοι.
Αλλά για να επανέλθουμε στο θέμα μας λοιπόν οι αγωνιστές του 21 έδωσαν τα πάντα για το απλούστερο όλων! Για να μιλάμε εμείς σήμερα!!! ΕΔΩ!!!!
ΚΙ αυτό ΔΕΝ είναι ουτοπικό!!!!!!!!! Είναι ρεαλισμός.
ΟΧΙ ρε παιδιά μην τα ισοπεδώνετε όλα. Χωρίς Μακρυγιάννη, Καραϊσκάκη, Ανδρούτσο (και πιάνω μόνο αυτήν την εποχή) δεν ξέρουμε καν αν θα μιλάγαμε ελληνικά.
Den prospa8w na isopedwsw tipota alla o kosmos 8a prepei na arxisei na skeftetai pleon diaforetika dhl : anti na leme oti :panta etsi ginetai kai...ti mporoume na kanoume emeis...boroume nomizw na allaxoume ton tropo pou skeftomaste kai antimetwpizoume tous allous
Kai exhgoumai:Prwta apo ola se apla ka8hmerina pragmata : 1.na mh mizeriazoume epeidh oi Tourkoi mas valane 4 GOLARES kai na mh phgainoume karakavlwm... tiga sth foustanela kai to tsarouxi sto ghpedo...
2.Na mh pa8ainoume (oi gynaikes eidika) paniko otan vlepoume Alvano mhn tuxon kai mas viasei...h mas klepsei....kai na mh paraponiomaste oti mas klevoun tis douleies!!!!!(eleos gia poies douleies milame...)
3.Na mh 8ewroume (oi antres eidika) oti oi Rwssides einai karapout...res!!!!
Kai genikeuw--
4.Na mh 8ewroume oti eimaste oi monoi sto sumpan pou eixan politismo, h pou polemhsame gia thn eleu8eria mas, h ti polla pou mas xrwstane OLOI (to 8ema einai twra ti kanoume...)
5.Oi anarxikoi mporei na kaine th shmaia (edaxei..akraio-de sumfwnw alla den pe8ainw kiolas..to eipame auto) alla skefthkate oti o logos pou thn kaine einai giati pleon apotelei sumvolo enos malak...kratous tiga sto rousfeti kai th diaf8ora???
Kala milhse o Zman peri epilektikhs mnhmhs...
Epishs 8a sumfwnhsw gia to Vale kai ta BMW!!
:lol: :lol: :lol:
Auta loipon apo mena...sas afhnw giati aurio (h mallon shmera) exw kai poreia....
Yposxomai na mhn kapsw kamia shmaia..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :winka: :winka:
[i]...
Τι μας εχει πιασει λοιπον με τους Τουρκους που στην τελικη στην κατοχη μας εστελναν και φαγητο με πλοια και τρελλαινομαστε τοσο καθε φορα που τους βλεπουμε η τους ακουμε; Στην τελικη οπως κι εμεις, τον σουλτανο τον σουταραν κι αυτοι. Αν συνεργαζομασταν λιγο θα καναμε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ κουμαντο στη χωριστρα ανατολης δυσης. Πινουμε και τον ιδιο καφε, ακουμε και την ιδια μουσικη, μας καταλαβαινουν και πιο ευκολα οταν μιλαμε...[/B]
αντε να σε βγαλω απο το σκοταδι που ζεις...
παρε μια ιδεα... http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=9101&highlight=%E3%E5%ED%EF%EA%F4%EF%ED%E9%E1
stavrogin
28/03/2007, 11:33
Στο νουμερο 31328 του βενεζη ,το βιβλιο ντοκουμεντο του 22,δεν υπαρχει μια προταση στην οποια να κατηγορει τους Τουρκους και τον λαο τους.Πως γινεται αυτο;
Cpt. Haddock
28/03/2007, 11:35
βαρέθηκα κι εδώ... :sick:
To na eimaste eleu8eroi to dikaioumaste apo th stigmh pou GENNIOMASTE -
1. Κατ ' αρχάς αυτό πήγαινε και πες το σε κάποιο Κούρδο στην Ομόνοια και δες την αντίδραση που θα έχει παρότι μπορεί να μην έχει το δικό μας μορφωτικό επίπεδο. Γι αυτόν δεν υπάρχει ακόμα ελευθερία για τον ίδιο και τους συγγενείς του στη ΝΑ Τουρκία.
2.
Ελευθερία σημαίνει να έχεις εκτός από υποχρεώσεις και δικαιώματα.
Στο σύνταγμα της Ελλάδας(πατρίδα που υπάρχει επειδή κάποιοι πέθαναν) που εσύ μπορεί να δέχεσαι σαν δεδομένο γιατί "γεννήθηκες" μετά από την θέσπιση του(Που κάποιοι έκαναν κοινωνικούς αγώνες για ΕΜΑΣ ώστε να θεσπιστεί), λέει :
**'Αρθρο 22 - (Προστασία της εργασίας)
1. H εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Kράτος,
που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών
και για την ηθική και υλική εξύψωση του εργαζόμενου αγροτικού και αστικού πληθυσμού.
Όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξάρτητα από φύλο ή άλλη διάκριση,
έχουν δικαίωμα ίσης αμοιβής για παρεχόμενη εργασία ίσης αξίας.
Παρατηρείς ότι στην πράξη δεν εφαρμόζεται ΠΑΝΤΑ, οπότε θα πρέπει εμείς να ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ για να του δώσουμε αξία, νόημα και ισχύ. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.
Ομοίως κάθε ελευθερία μας δεν θεωρείται δεδομένη αλλά καθημερινά θα πρέπει με τις πράξεις μας να την διεκδικούμε από αυτούς που σχεδιάζουν ή σταδιακά μας την αφαιρούν. Κατά κάποιο τρόπο το Σύνταγμα της Ελλάδας (http://www.parliament.gr/politeuma/default.asp) είναι ένα σύμβολο δικαιωμάτων.
Ομοίως στην εικόνα του σύμβολου της Ελλάδας(γαλανόλευκη) οραματιζόμαστε την εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία από δυνάμεις που επιζητούν την κατάργηση της ελευθερίας μας. Δεν υπάρχει κάποια μαγική δύναμη που θα το διασφαλίσει αυτό παρά μόνο η δική μας εγρήγορση και επαγρύπνιση. Σε αυτές αλλά και σε άλλες δραστηριότητες μίας συγκροτημένης ομάδας χρησιμεύει ένα σύμβολο(σημαία) ώστε να έχουν κάποιο σημείο αναφοράς ως προς τον επιδιωκόμενο στόχο.
Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή sober , έτσι και η ελευθερία χρειάζεται μόχθο και θυσίες.
Ξέρεις ποιος δεν μπορεί (το σωστό είναι θα αργήσει) να το καταλάβει αυτό? Αυτός που τα έχει βρεί έτοιμα. :wave2:
afrotwin
28/03/2007, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
25η Μαρτίου 1821. Μεγάλη ημέρα για την Ελλάδα, αφού αυτή την ημέρα, μία χούφτα Ελλήνων, με ψυχή και φρόνημα, αποφάσισαν, κόντρα στην διεθνή αρνητική συγκυρία και τις στρατιωτικές αναλογίες των αντιπάλων (1 Έλληνας προς 37 καλά εξοπλισμένους και εκπαιδευμένους Τούρκους ) να ξεσηκωθούν και διεκδικήσουν, με επιτυχία, όπως αποδείχθηκε, την ελευθερία της Πατρίδας τους.
Γνωστά τα γεγονότα και τιμή και δόξα στους λεβέντες αυτούς μεγάλους Έλληνες, γνωστούς και αγνώστους, τιμημένους και αφανείς, για ό,τι μας χάρισαν.
Τιμή τους αξίζει για ότι έκαναν για εμάς.
Χρόνια Πολλά για την Μεγάλη, την μεγαλύτερη Εθνική μας Εορτή.
sta arxidia mas
emis imaste neoelines sindemeni sto diadiktio
ke eki tous sindeoume olous...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
hidefnick
28/03/2007, 13:40
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
82351
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
νομίζω ότι τώρα τελευταία τα σύννεφα περιέχουν πολλά σπερματοζωάρια...
(για τον αρθρογράφο πάει αυτό... )
h_m_akis
28/03/2007, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ήταν ζήτημα ανεξαρτησίας αγόρι μου!
:nono: :nono: :nono:
h_m_akis
28/03/2007, 15:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από zman
Για αποζημιωσεις ουτε λογος βεβαια.
ΛΑΘΟΣ! αποζημιωσαν τους ΠΑΝΤΕΣ εκτος απο την ελλαδα και ισως καποιες αλλες χωρες. τα συχαρικια στην ελληνικη κυβερνηση που ψηφισατε και εκανε την παπια...!!!
ή μηπως τελικα την αποζημιωση την πηρε???:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Και μετά σου βγαίνει κάποιος και σου λέει "γιατί εμείς κάνουμε δημοσιογραφία" .
Ε ρε αμόρφωτοι και άσχετοι που τρώνε ψωμάκι στην ... "Δημοσιογραφία".
alximistis
28/03/2007, 16:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
:nono: :nono: :nono:
Θα ήθελες να μου το εξηγήσεις; Το όχι όχι όχι.
ΑΝ εννοείς ότι ήταν ΚΑΙ αγώνας για κοινωνική αλλαγή, αυτό που λένε κοινωνικοαπελευθερωτικός ΔΕΝ διαφωνώ καθόλου. Απλώς για να μην μπλέξουν πολλά μαζί προτίμησα να μην το αναφέρω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
ΛΑΘΟΣ! αποζημιωσαν τους ΠΑΝΤΕΣ εκτος απο την ελλαδα και ισως καποιες αλλες χωρες. τα συχαρικια στην ελληνικη κυβερνηση που ψηφισατε και εκανε την παπια...!!!
ή μηπως τελικα την αποζημιωση την πηρε???:confused:
Αυτο ακριβως λεω κι εγω. Κι ελπιζω να μην νομιζεις οτι ψηφισα ποτε στη ζωη μου τον Αμερικανορουμανο playboy και τους αγραμματους Ι5 με τα ζιβαγκο. Σιγουρα τα πιασανε.
Ο αρθρογραφος μαλλον επρεπε να γραψει "για τελευταια ελπιζουμε φορα φετος συμπιπτει... "
Οι τουρκοφαγοι αν ειναι μαγκες ας επεκτεινουν τα χωρικα μας υδατα στα νομιμα κατα τη Χαγη 12 ν.μ. και μετα τα λεμε.
Η Εθνικη Ελλαδος απο τοτε που τη συγχαρηκε ο Χριστοδουλος με αυτο τον ατελειωτο λογο που μας κοιμησε ολους στο Καλλιμαρμαρο εχει να παιξει μπαλα της προκοπης.
Η Επανασταση τελειωσε το '23 που αρχισε ο Εμφυλιος. Απο τοτε και μετα ασχολουμαστε μονο με τα δανεια. Τα υπολοιπα τα ανελαβαν οι μεγαλες δυναμεις.
Αν νομιζεις οτι ζεις σε κυριαρχη χωρα, τολμα ν'αγορασεις σουηδικα μαχητικα και αντιαεροπορικα αντιο για τις αμερικανικες παναγκριβες μ%^&^&*ς που χρησιμοποιουν τουρκικα ανταλλακτικα και μετα θα δεις για ποτε γινεται πολεμος. Α, αντι για παρελαση, ας παει καποιος να μετρησει ραδιενεργεια απεναντι απ'τη Σουδα οταν ειναι μεσα κανενα υποβρυχιακι να δει τη γλυκα. Το κρατος αυτο στο οποιο πληρωνεις φορους εχει συσταθει απο προδοτες με συγκεκριμενες διατεταγμενες υπηρεσιες και κατοπιν αδειας εκ των εξω. Εσυ εισαι απλα ο Αραπης του. Οι Αλβανοι κλπ. γκασταρμπαιτερ ειναι η σειρα απαλλαγης σου.
Ωραιο ανεκδοτο αυτο το αρθρο του Συνταγματος, το αλλο με την ανεξιθρησκεια το ξερεις; :rotflmao: :rotflmao:
Ξεχασα το αλλο ανεκδοτο, πως το λενε, πως το λενε; Α, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ :ZZZ:
Ακομα και τους Κυπριους τα αφεντικα τους τους ρωτανε που και που για καμμια λεπτομερεια.
Cpt. Haddock
28/03/2007, 16:35
Ρε παίδες...
Επειδή εχει χαθεί η μπάλα εδω
Κι επειδή πέρασε κι η 25η Μαρτίου
Δεν το αφήνουμε το θρεντ να πάει στο καλό;
Απο ημερομηνίες για καυγά έχουμε μπόλικες
19/5 - Γενοκτονία ποντίων
29/5 - Άλωση - προσωπικά χέστηκα για εκείνη τη μέρα (πάλι φυτιλιές ανάβω)
28/10
17/11
κλπ κλπ
:sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε παίδες...
Επειδή εχει χαθεί η μπάλα εδω
Κι επειδή πέρασε κι η 25η Μαρτίου
Δεν το αφήνουμε το θρεντ να πάει στο καλό;
Απο ημερομηνίες για καυγά έχουμε μπόλικες
19/5 - Γενοκτονία ποντίων
29/5 - Άλωση - προσωπικά χέστηκα για εκείνη τη μέρα (πάλι φυτιλιές ανάβω)
28/10
17/11
κλπ κλπ
:sick:
Ξέχασες την 13/09 ...... :rolleyes:
alximistis
28/03/2007, 16:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ξέχασες την 13/09 ...... :rolleyes:
Και το Δεκέμβριο του 44!!!!!!! Γιατί δηλαδή αυτόν απέξω;
Cpt. Haddock
28/03/2007, 16:46
:a018: :a018: :a018:
alximistis
28/03/2007, 16:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:a018: :a018: :a018:
Τέτοιο που είναι... σπάσιμο θέλει!
Τέτοιο που είναι... σπάσιμο θέλει!
αντε παλι: ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! :mad:
alximistis
28/03/2007, 17:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
αντε παλι: ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! :mad:
ΩΧ! ΝΑΙ!!! Σωστό!!! Συγγνώμη καπετανάκο μου συγγνώμη αγόρι μου. :)
Το κεφαλάκι σου να μου προσέχεις. Πωπω... φτου σκόρδα μην πάθει τίποτις το παιδί.
ΩΧ! ΝΑΙ!!! Σωστό!!! Συγγνώμη καπετανάκο μου συγγνώμη αγόρι μου. :)
Το κεφαλάκι σου να μου προσέχεις. Πωπω... φτου σκόρδα μην πάθει τίποτις το παιδί.
εεεεεεεεεετσι μπραβο!!! :winka:
h_m_akis
28/03/2007, 17:25
Θα ήθελες να μου το εξηγήσεις; Το όχι όχι όχι.
ΑΝ εννοείς ότι ήταν ΚΑΙ αγώνας για κοινωνική αλλαγή, αυτό που λένε κοινωνικοαπελευθερωτικός ΔΕΝ διαφωνώ καθόλου. Απλώς για να μην μπλέξουν πολλά μαζί προτίμησα να μην το αναφέρω.
:winka:
:beer: :beer: :beer:
h_m_akis
28/03/2007, 17:27
αν και θα το ελεγα καλυτερα..."ταξικος" (...ισως και μονο...!)