View Full Version : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΜΕ ΤΡΕΛΑ
Da.Vintage
21/05/2007, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Δηλωσεις στονερ:
"....... In the first part of the race it was light rain and there were a lot of people going fast but a couple of corners later they'd be on the ground, so you weren't too sure how hard to push. We got through that part, got on the wet-weather tyres at the right time and from there just tried to play it smart.."
Έκανε και δηλώσεις ο Μαχλέπουρας!
Αντί να πάει σε κανα εκκλησάκι να ανάψει κανα κερί που τερμάτισε και σε κανα πρακτορείο να παίξει κανα τζόκερ που για άλλη μία φορά τον Γιατρό τον δέρνει η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ, κάνει και δηλώσεις!
ΟΥΣΤ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Έκανε και δηλώσεις ο Μαχλέπουρας!
Αντί να πάει σε κανα εκκλησάκι να ανάψει κανα κερί που τερμάτισε και σε κανα πρακτορείο να παίξει κανα τζόκερ που για άλλη μία φορά τον Γιατρό τον δέρνει η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ, κάνει και δηλώσεις!
ΟΥΣΤ!
Και νομιζα οτι μπορουσαμε να μιλησουμε σοβαρα...
Δεν πειραζει, κλαψε τωρα...
Da.Vintage
21/05/2007, 12:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Στην ουσία ο Βάλε είχε αρχίσει ήδη να κόβει, και για αυτό βρέθηκε πίσω του ο Stoner. Λογικό είναι λοιπόν σε βρεγμένη πίστα και με αναβάτη πίσω του να χάσει τα φρένα κάτι που απ΄όσο θυμάμαι έγινε μία φορά, αυτήν που τον πέρασε ο Stoner.
Μπορείς να πεις ότι τον πίεσε λοιπόν ο μικρός. Αλλά δεν νομίζω ότι αυτό περιμένουμε να δούμε. Μια κόντρα σωμα με σωμα περιμένουμε που αφού αλληλοπροσπεραστούν 5-6 φορές μετά να βγει ο πιό μάγκας. :smilea:
Σε πίστα που δεν εχει ευθεία Νταάγκστερ, χλωμό να δούμε μάχη σώμα με σώμα γιατί ο Στόνερ θα έχει κάπου μαχη σώμα με σώμα μετά την5η θέση με κάποιον άλλο είναι δύσκολο για να βρίσκεται πιο μπροστά με το Γιατρό!
Ακούς εκεί...
Rossi vs Stoner
Σώμα με Σώμα
μάλλον
Σώμα με Πτώμα
:lol: :lol: :lol: :lol:
Da.Vintage
21/05/2007, 12:42
Και νομιζα οτι μπορουσαμε να μιλησουμε σοβαρα...
Δεν πειραζει, κλαψε τωρα...
To ΟΥΣΤ πήγενε στο Στονερ!
Αλλά μην ανησυχείς κλαίω απο χτές!
Da.Vintage
21/05/2007, 12:51
Ρε σεις δε μπορούμε να τσακωνόμαστε με πιο γρήγορο ρυθμό?
Σε λίγο φεύγω!
ΕΙΠΑΜΕ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ .ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΡΟΣΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΧΑΝΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΡΟΣΙ ΤΟΝ ΣΤΟΝΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΩ ΤΙΣ ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙ=ΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΙΚΕΣ ΜΟΤΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΝΕΡ ΤΟ ΧΕ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΠΕΡΣΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ .ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
:beer: :beer: :beer:
Kαι εγώ περιμένω επίθεση απο το Γιατρό αλλά όχι στο Στονερ γιατί πιστεύω θα ε'ιναι πίσω απο την πεντάδ
α ή κάπου εκεί! Ή τουλάχιστον το έυχομαι!
Ρε συ titan τον αδικεις τον Stoner.Σε μια δυσκολη πιστα τα πηγε παρα πολυ καλα.
Και εγω πονταρω στις ικανοτητες του Valle αλλα τον εχουν προδωσει τα ελαστικα και ισως
καποιες δικες του επιλογες.Παντως βλεπω ντερμπυ μεχρι τελους.:a017: :a017: :a017:
basika goustaro pou den einai monopoleio pia o rossi.opws einai ta pragmata twra yparxei synagwnismos kai den ksereis poios tha bgei prwtos opws pio palia pou eleges tha bgei o rossi prwtos ektos an kanei malakia!
einai wraio na ksereis oti kapoios h kapoioi mporoun na xtyphsoun sta isa ton doctora
Da.Vintage
22/05/2007, 08:14
Pε σείς μου τι δίνει ο Στόνερ γιατί ο Γιατρός τον έχει στις στροφές...
Και ο Hayden γιατί είναι αντιπαθητικός και ψωνάρα!
Ξέρεις τί είναι να προσπαθείς να περάσεις στις στροφές και να σε κόβει ο άλλος και μόλις βρέις τρύπα και τον περάσεις και έχεις κάνει και 2-3 sec διαφορά μόλις πιάνει ευθεία να καλύπτει τη διαφορά και να σου ρίχνει και 2 sec και άντε πάλι απο την αρχή!
Σας έχει συμβεί στη πίστα να είστε με πιό αδύναμο μηχανάκι(400-600) και μπροστά ένα δυνατό(1000) να σου σπάει τα νεύρα που σε κόβει και μόλις τον περάσεις στις στροφές σε ξαναπερνά το 'ιδιο κουλάδι στην ευθεία και άντε πάλι απο την αρχή! Και μή μου πείς βγές στα πίτς για λίγο και ξαναμπές γιατί αυτό στα MOTOGP δε γίνεται!
Δεν τα έχω με τον Στόνερ μόνο αλλά και με τη Duc που είναι πιό δυνατή και χαλάει όλη τη φάση είναι λές και η duc δε πέρασε ποτέ απο τα 1000 στα 800...
.............
Ξέρεις τί είναι να προσπαθείς να περάσεις στις στροφές και να σε κόβει ο άλλος και μόλις βρέις τρύπα και τον περάσεις και έχεις κάνει και 2-3 sec διαφορά μόλις πιάνει ευθεία να καλύπτει τη διαφορά και να σου ρίχνει και 2 sec και άντε πάλι απο την αρχή!
Σας έχει συμβεί στη πίστα να είστε με πιό αδύναμο μηχανάκι(400-600) και μπροστά ένα δυνατό(1000) να σου σπάει τα νεύρα που σε κόβει και μόλις τον περάσεις στις στροφές σε ξαναπερνά το 'ιδιο κουλάδι στην ευθεία και άντε πάλι απο την αρχή! Και μή μου πείς βγές στα πίτς για λίγο και ξαναμπές γιατί αυτό στα MOTOGP δε γίνεται!
Λες να μην μου εχει συμβει, multi εχω... :rotflmao:
Δεν τα έχω με τον Στόνερ μόνο αλλά και με τη Duc που είναι πιό δυνατή και χαλάει όλη τη φάση είναι λές και η duc δε πέρασε ποτέ απο τα 1000 στα 800...
:rotflmao: να μαζεψουμε υπογραφες να τρεχει η ducati με monster 620...:rotflmao: :beer:
Da.Vintage
22/05/2007, 11:46
Οχι ας σαμποτάρουμε απλά την Ντουκ
symfwno na thn sampotaroume thn poutan@
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
[B]Pε σείς μου τι δίνει ο Στόνερ γιατί ο Γιατρός τον έχει στις στροφές...
Και ο Hayden γιατί είναι αντιπαθητικός και ψωνάρα!
Ξέρεις τί είναι να προσπαθείς να περάσεις στις στροφές και να σε κόβει ο άλλος και μόλις βρέις τρύπα και τον περάσεις και έχεις κάνει και 2-3 sec διαφορά μόλις πιάνει ευθεία να καλύπτει τη διαφορά και να σου ρίχνει και 2 sec
Ρε συ Titan o Rossi εχει ολο τον κοσμο στις στροφες αυτη ειναι η τεραστια διαφορα του απο ολους.Οσο για την DUKATI μην ξεχνας οτι μια μηχανη με τετοια δυναμη ειναι πολυ δυσκολοδηγητη και κυριως στις στροφες.Ειναι ωραιο να υπαρχει ποικιλια μηχανων και οδηγων
οπως και αγωνια για τον νικητη.Οσο για τον αμερικανο μην ασχολεισαι πια με αυτον.Ενας συνηθισμενος απλος οδηγος για συμπληρωμα.
:cool: :cool: :cool:
Da.Vintage
23/05/2007, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Ρε συ Titan o Rossi εχει ολο τον κοσμο στις στροφες αυτη ειναι η τεραστια διαφορα του απο ολους.Οσο για την DUKATI μην ξεχνας οτι μια μηχανη με τετοια δυναμη ειναι πολυ δυσκολοδηγητη και κυριως στις στροφες.Ειναι ωραιο να υπαρχει ποικιλια μηχανων και οδηγων
οπως και αγωνια για τον νικητη.Οσο για τον αμερικανο μην ασχολεισαι πια με αυτον.Ενας συνηθισμενος απλος οδηγος για συμπληρωμα.
:cool: :cool: :cool:
Σωστός:wave2:
alximistis
24/05/2007, 17:31
Τα συγχαρητήρια μου! Ξανά και ξανά. Λατρεύω που κάποιοι δεν μετακινούνται στο τόσο από τις απόψεις τους! Πάλι συγχαρητήρια. Αλλά προσέξτε γιατί το πολύ αμετακίνητο καταντάει παράλογο μετά γίνεται εμμονή και στο τέλος... μαλακία!
Το λέω αυτό γιατί κάποιοι εδωμέσα έχουν βαλθεί να μας τρελλάνουν. Θέλετε κύριοι να μας πείσετε για πράγματα που είδαμε;
Τι λάστιχα και μαλακίες και γκαντεμιές και ατυχίες ο γιατρός; Γιατί ρε σεις δεν απαντάτε ΠΟΤΕ (καλά σχεδόν ποτέ) στις απλές ερωτήσεις που σας κάνουν;
Όπως: Οι άλλοι δεν έχουν ατυχίες; Δεν έχουν στραβές; Γιατί όταν παθαίνει κάτι ο Βάλε είναι γκαντεμιά κλπ. ενώ όταν παθαίνουν οι άλλοι είναι οτιδήποτε άλλο;
Στην τελική για μισό ρε αστέρια. Ο τελευταίος αγώνας ήταν στη Γαλλία. Ευρώπη! Και με βροχή. Όλα υπέρ του δηλαδή. Κι έπεσε ένα κάρο κόσμος. Πάλι άλλοι παράγοντες φταίνε που δεν αυτός;
Λίγη ειλικρίνεια δεν βλάπτει παίδες.
Κι εφόσον ξέρετε νομίζω να βλέπετε Motogp ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δείτε με αμεροληψία τα λάθη και τις μαλακίες που έχει κάνει φέτος. Έχει ξεσκιστεί να χάνει τη γραμμή του και να βγαίνει έξω. Και γι αυτό άλλοι πάλι φταίνε;
ΑΜΑΝ ρε παλλουκάρια. Δεν είναι τα Motogp ο Ρόσι. Αλλιώς κάντε έναν σύλλογο ανάφτε και μια λαμπάδα κι ένα καντήλι και καθίστε και κάντε τάματα όλη την μέρα. :D
Φιλε alximistis κανεις δεν ειπε οτι ο ROSSI ΔΕΝ κανει λαθη.Ισα ισα στους τελευταιους
αγωνες εχει παρακανει...ΑΛΛΑ ειναι ο μοναδικος που μπορει και πρωταγονιστη παρολα αυτα.
Ποιος αλλος μπορει;Π.Χ ο HAYDEN ο οποιος εχει φετος ατυχιες οχι ομως περισσοτερες απο τον
ROSSI περσυ,βρισκεται στο πουθενα ενω ο ιταλος περσυ τον κοντραρε μεχρι το τελος.
Καθε χρονο η ιδια ιστορια.Αν ο ROSSI δεν εχει προβληματα ψαξτε για τον δευτερο,εαν εχει θα παιξει μεχρι τελος τον οποιοδηποτε που του πανε ολα δεξια.Δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι ο μοναδικος που πρωταγονιστη καθε χρονο ενω αυτο δεν το κανει αλλος:beer: :beer: :beer:
Da.Vintage
25/05/2007, 07:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Τα συγχαρητήρια μου! Ξανά και ξανά. Λατρεύω που κάποιοι δεν μετακινούνται στο τόσο από τις απόψεις τους! Πάλι συγχαρητήρια. Αλλά προσέξτε γιατί το πολύ αμετακίνητο καταντάει παράλογο μετά γίνεται εμμονή και στο τέλος... μαλακία!
Το λέω αυτό γιατί κάποιοι εδωμέσα έχουν βαλθεί να μας τρελλάνουν. Θέλετε κύριοι να μας πείσετε για πράγματα που είδαμε;
Τι λάστιχα και μαλακίες και γκαντεμιές και ατυχίες ο γιατρός; Γιατί ρε σεις δεν απαντάτε ΠΟΤΕ (καλά σχεδόν ποτέ) στις απλές ερωτήσεις που σας κάνουν;
Όπως: Οι άλλοι δεν έχουν ατυχίες; Δεν έχουν στραβές; Γιατί όταν παθαίνει κάτι ο Βάλε είναι γκαντεμιά κλπ. ενώ όταν παθαίνουν οι άλλοι είναι οτιδήποτε άλλο;
Στην τελική για μισό ρε αστέρια. Ο τελευταίος αγώνας ήταν στη Γαλλία. Ευρώπη! Και με βροχή. Όλα υπέρ του δηλαδή. Κι έπεσε ένα κάρο κόσμος. Πάλι άλλοι παράγοντες φταίνε που δεν αυτός;
Κι εφόσον ξέρετε νομίζω να βλέπετε Motogp ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δείτε με αμεροληψία τα λάθη και τις μαλακίες που έχει κάνει φέτος. Έχει ξεσκιστεί να χάνει τη γραμμή του και να βγαίνει έξω. Και γι αυτό άλλοι πάλι φταίνε;
ΑΜΑΝ ρε παλλουκάρια. Δεν είναι τα Motogp ο Ρόσι. Αλλιώς κάντε έναν σύλλογο ανάφτε και μια λαμπάδα κι ένα καντήλι και καθίστε και κάντε τάματα όλη την μέρα. :D
Δεν έχεις παντού άδικο,
αλλά το θρέντ λέγεται ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΜΕ ΤΡΕΛΑ και γι'αυτό σε αυτό τρο θρεντ σχολιάζουμε ότι έχει σχέση με την απόδοση του Γιατρού και με τα συμβάντα που τον επηρεάζουν...
Δε λέγεται το Θρεντ ουτε MOTOGP ούτε Shinya Nakano
Και στο κάτω κάτω μερικοί εδω μέσα είναι φανατικοί!:beer:
Δεν έχεις παντού άδικο,
αλλά το θρέντ λέγεται ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΜΕ ΤΡΕΛΑ και γι'αυτό σε αυτό τρο θρεντ σχολιάζουμε ότι έχει σχέση με την απόδοση του Γιατρού και με τα συμβάντα που τον επηρεάζουν...
Δε λέγεται το Θρεντ ουτε MOTOGP ούτε Shinya Nakano
Και στο κάτω κάτω μερικοί εδω μέσα είναι φανατικοί!:beer:
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΚΤΟΡ ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΤΙΤΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ .
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΟΝΤΑΚΗΔΕΣ ? :rotflmao: :rotflmao:
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΟΥΚΑΤΙΣΤΙ ? :rotflmao: :rotflmao:
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΚΝΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΙΝΙ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΝΤΕΝ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ :lol: :lol:
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ
vassilis88
25/05/2007, 13:30
Γιατί ρε σεις δεν απαντάτε ΠΟΤΕ (καλά σχεδόν ποτέ) στις απλές ερωτήσεις που σας κάνουν;
το να πεφτεις λογω βροχης μπροστινου κλπ ειναι μαλλον δικο σου λαθος, οχι ατυχια.
ατυχια ειναι να τα φτυνει το λαστιχο η το μηχανακι.η λαθος επιλογη της γιαμαχα δν ειναι ατυχια.
συνηθως μονο ο παραγων γκαντεμια, κ για το 2007 τελικη ταχυτητα δν αφηνουν το βαλε να νικησει.συνηθως λεω.
ειπαμε ο ροσσι λαθη οπως καθυστερημενα φρενα τα εκανε παντα, απλα το μηχανακι του δν ηταν τοσο πισω κ του εδινε τη δυνατοτητα να ανακαμπτει.πχ μουτζελλο 06
τωρα τα τζιπι εγω ξεκινησα να τα βλεπω λογω ροσσι κ θα συνεχισω κ μετα απ αυτον, αλλα πολυς κοσμος οχι.ο περισσοτερος κοσμος ,μη φανατικος με τους αγωνες οπως εμας που παρακολουθουμε, θα λεει αυτος ειναι ο βαλεντινο..ποιοι ειναι πισω του? ποιοι ειναι μπροστα του?
κ κανεις απ αυτους που ερχονται δν νομιζω να εχει την ισχυρη προσωπικοτητα του βαλε ωστε να κανει περισσοτερο κοσμο να παρακολουθει το σπορ.ο ροσσι κυριως, μονος του, με τις πραξεις εντος κ εκτος πιστας αυξησε πολυ τη θεαματικοτητα του σπορ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
.......
........
Κοιτα μπροστα......πιο μπροστα..... εκει εκει στο βαθος.... +21
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vassilis88
26/05/2007, 14:36
+21
ρε εδω +51 καλυψαμε στα μισα θα κολλησουμε?:D
το πρωταθλημα ειναι μακρυυυυυυυυυυυυυυ.....:D
alximistis
26/05/2007, 15:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
το να πεφτεις λογω βροχης μπροστινου κλπ ειναι μαλλον δικο σου λαθος, οχι ατυχια.
ατυχια ειναι να τα φτυνει το λαστιχο η το μηχανακι.η λαθος επιλογη της γιαμαχα δν ειναι ατυχια.
συνηθως μονο ο παραγων γκαντεμια, κ για το 2007 τελικη ταχυτητα δν αφηνουν το βαλε να νικησει.συνηθως λεω.
ειπαμε ο ροσσι λαθη οπως καθυστερημενα φρενα τα εκανε παντα, απλα το μηχανακι του δν ηταν τοσο πισω κ του εδινε τη δυνατοτητα να ανακαμπτει.πχ μουτζελλο 06
τωρα τα τζιπι εγω ξεκινησα να τα βλεπω λογω ροσσι κ θα συνεχισω κ μετα απ αυτον, αλλα πολυς κοσμος οχι.ο περισσοτερος κοσμος ,μη φανατικος με τους αγωνες οπως εμας που παρακολουθουμε, θα λεει αυτος ειναι ο βαλεντινο..ποιοι ειναι πισω του? ποιοι ειναι μπροστα του?
κ κανεις απ αυτους που ερχονται δν νομιζω να εχει την ισχυρη προσωπικοτητα του βαλε ωστε να κανει περισσοτερο κοσμο να παρακολουθει το σπορ.ο ροσσι κυριως, μονος του, με τις πραξεις εντος κ εκτος πιστας αυξησε πολυ τη θεαματικοτητα του σπορ.
Όχι φίλε μου. Αυτο το παραμύθι είναι που μου τη δίνει πραγματικά. Κανείς δεν έχει την ισχυρή προσωπικότητα του βάλε. Αυτό απο που σκατά προκύπτει; Μιλάμε για οδηγό ή για προσωπικότητα; Αυτό που λες η ισχυρή προσωπικότητα δηλαδή μου την εξηγείς και μένα;
Και μην μου πεις σε παρακαλώ πάρα πολύ ότι αν δεν ήταν αυτός δεν θα βλέπαμε δενθα ξέραμε δεν θα κάναμε δεν θα ράναμε. Υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούσαν Ντούχαν και Σβαντς πολύ πριν το Βάλε.
Δεκτόν αύξησε τη θεαματικότητα του σπορ. ΟΚ. Γιατί οι εταιρείες δεν βοήθησαν σ' αυτό; Τι πιστεύεις; Οι Ντουκάτι Γιαμάχα Χόντα κλπ δεν σκέφτονταν για καιρό ότι κάτι πρέπει να κάνουμε ώστε να αυξηθεί ο κόσμος, το κοινό;
Αλλά οκ το έκανε σχεδόν μόνος του ο Ρόσι. Αυτό δείχνει ισχυρή προσωπικότητα;
όσο για τους 51 βαθμούς διαφορά που κάλυψε πέρσι μωρέ μακάρι να ξανακαλύψει και να γίνεται μάχη ως το τέλος. Εγώ αυτό θέλω! Μάχες πόντο με πόντο ως το τέλος.
Αλλά αυτή την εμμονή και την ταύτιση του Βάλε με το motogp δεν θα την καταλάβω ποτέ. Ξεχνάμε δηλαδή τα αληθινά στοιχεία του αθλήματος (ταχύτητα πάθος αγωνία μάχες σώμα με σώμα οδηγικές ικανότητες τούμπες κλπ) και ακολουθούμε τυφλά έναν ο οποίος αποδεδειγμένα φέτος μέχρι στιγμής έχει κάνει ΤΑ λάθη οδηγεί σαφώς χειρότερα από πέρσι και παλιότερα κι όμως εμείς... εκεί. Κολλημένοι!!!
Τι να πω. Μπορεί να είμαι και λάθος...
vassilis88
27/05/2007, 13:14
Όχι φίλε μου. Αυτο το παραμύθι είναι που μου τη δίνει πραγματικά. Κανείς δεν έχει την ισχυρή προσωπικότητα του βάλε. Αυτό απο που σκατά προκύπτει; Μιλάμε για οδηγό ή για προσωπικότητα; Αυτό που λες η ισχυρή προσωπικότητα δηλαδή μου την εξηγείς και μένα;
Και μην μου πεις σε παρακαλώ πάρα πολύ ότι αν δεν ήταν αυτός δεν θα βλέπαμε δενθα ξέραμε δεν θα κάναμε δεν θα ράναμε. Υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούσαν Ντούχαν και Σβαντς πολύ πριν το Βάλε.
Δεκτόν αύξησε τη θεαματικότητα του σπορ. ΟΚ. Γιατί οι εταιρείες δεν βοήθησαν σ' αυτό; Τι πιστεύεις; Οι Ντουκάτι Γιαμάχα Χόντα κλπ δεν σκέφτονταν για καιρό ότι κάτι πρέπει να κάνουμε ώστε να αυξηθεί ο κόσμος, το κοινό;
Αλλά οκ το έκανε σχεδόν μόνος του ο Ρόσι. Αυτό δείχνει ισχυρή προσωπικότητα;
όσο για τους 51 βαθμούς διαφορά που κάλυψε πέρσι μωρέ μακάρι να ξανακαλύψει και να γίνεται μάχη ως το τέλος. Εγώ αυτό θέλω! Μάχες πόντο με πόντο ως το τέλος.
Αλλά αυτή την εμμονή και την ταύτιση του Βάλε με το motogp δεν θα την καταλάβω ποτέ. Ξεχνάμε δηλαδή τα αληθινά στοιχεία του αθλήματος (ταχύτητα πάθος αγωνία μάχες σώμα με σώμα οδηγικές ικανότητες τούμπες κλπ) και ακολουθούμε τυφλά έναν ο οποίος αποδεδειγμένα φέτος μέχρι στιγμής έχει κάνει ΤΑ λάθη οδηγεί σαφώς χειρότερα από πέρσι και παλιότερα κι όμως εμείς... εκεί. Κολλημένοι!!!
Τι να πω. Μπορεί να είμαι και λάθος...
ο ντουχαν σιγουρα ειχε ισχυρη προσωπικοτητα, μονο που τα τζιπι την εποχη του ηταν πιο βαρετα απο ποτε κ τα wsbk τοτε σημειωναν μεγαλυτερη τηλεθεαση..:D
ισχυρη προσωπικοτητα εννοω οτι εμπαινε μεσα με το θα σας γαμησω ολους κ τους γαμαγε οπως ακριβως κ ο ντουχαν οπως κ ολοι οι μεγαλοι αθλητες..εκτος απο ταλεντο, ειναι κ το ψυχολογικο κομματι που μετραει πολυ τεσπα..εκτος απ αυτο ομως αυξησε κατακορυφα κ τα νουμερα τηλεθεασης γι αυτο κ τον αναφερουν ως σουπερσταρ (ουαου!):lol: κ ειναι ισως ο μονος αθλητης της μοτοσυκλετας γνωστος κ σε οσους δν ασχολουνται....
τωρα δν καταλαβαινω γιατι λες οτι θεωρουμε οτι ο ροσσι ειναι τα τζιπι.το κακο με ολους τους πρωταθλητες ειναι οτι ο κοσμος τους αποτελειται απο ατομα που δν εχουν ιδεα κ απλως υποστηριζουν τον πρωτο κ καλυτερο αλλα κ απο ατομα που ψαχνονται περισσοτερο.:smilea:
αν και η ταχυτητα, το παθος, η αγωνια, η μαχες σωμα με σωμα μεχρι τελους, οι οδηγικες ικανοτητες κλπ εκτος απο χαρακτηριστικα του αθληματος ειναι κ χαρακτηριστικα του ροσσι οποτε ενταξει..:D
το αν μερικοι ειμαστε κολλημενοι με το βαλε δν σημαινει οτι δν βλεπουμε περα απ αυτον..μεχρι τωρα εχεις δικιο εχει κανει πολλα λαθη αλλα τι σημαινει δν θα επρεπε να τον υποστηριζουμε? εμενα δν με νοιαζει κ τελευταιος να βγαινει σε καθε αγωνα.. ομως φετος οδηγημα βλεπουμε κυριως απ αυτον οπως καταρ κ κινα..
κ κατι τελευταιο, φετος ο ροσσι θα δινει το 100% του σε καθε αγωνα λογω του οτι δν μπορει να κανει αλλιως αν θελει αποτελεσμα.ειμαστε τυχεροι που ζουμε στην εποχη του κ βλεπουμε ισως τον μεγαλυτερο αναβατη ολων των εποχων να πηγαινει στα ορια του να τα δινει ολα σε ενα υποδεεστερο μηχανακι των χοντα κ ντουκατι οποτε ας το απολαυσουμε γιατι μαλλον δν θα κρατησει πολυ ακομα..
Da.Vintage
29/05/2007, 09:05
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΚΤΟΡ ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΤΙΤΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ .
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΟΝΤΑΚΗΔΕΣ ? :rotflmao: :rotflmao:
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΚΝΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΙΝΙ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΝΤΕΝ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ :lol: :lol:
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:
Ξυπνατε ρεεεεεε..Εχουμε αγωνα αυριο .Ακουω τα προγνωστικα σας.
Da.Vintage
04/06/2007, 07:21
Δες απλά τα αποτελέσματα!
Τους είχε για πλάκα... και έκανε μόστρα και στο γκομενάκι... :a49: :a07:
:a23: 46 :a23:
Ναι ρε ΤΙΤΑΝ πολυ ευκολο ηταν.Δεν εχει γουστο ετσι.:beer: :beer:
Οι αγγλαρες στο eurosport ειπνα οτι εβαλε την καρδια στο κρανος γιατι γραφτηκαν κατι παπαριες οτι, και καλα, δεν τρεχει πλεον με την καρδια του κλπ...
vassilis88
05/06/2007, 11:06
Οι αγγλαρες στο eurosport ειπνα οτι εβαλε την καρδια στο κρανος γιατι γραφτηκαν κατι παπαριες οτι, και καλα, δεν τρεχει πλεον με την καρδια του κλπ...
οι αγγλαρες στο eurosport το βουλωσανε ομως.γιατι ολο λεγανε παει ο βαλε κ ειχαν βγαλει νικητη το στονερακο πριν τον αγωνα.
ο ροσσι το δηλωσε οτι τρεχει με την καρδια του, την εβαλε στο κρανος αλλα επρεπε να το δειξει κ μες στον αγωνα.
Da.Vintage
05/06/2007, 11:08
Oι βλ@κες στο ετ4 λέγανε οτι την έβαλε για το γκομενάκι που είναι πολύ ερωτευμένος!
Η δική σου βέρζιον μ'αρέσει καλύτερα!
Da.Vintage
05/06/2007, 11:10
Αλλά όπως και να έχει VALE Rulezzzzzzzzzz!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΑΜΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΝΙΡΒΑΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΚ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΟΡΤΑΣΩ .ΑΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΤΟΝΙΓΚΤΟΝ .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ. Μ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΑΜΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΝΙΡΒΑΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΚ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΟΡΤΑΣΩ .ΑΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΤΟΝΙΓΚΤΟΝ .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ. Μ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ
...να εβαζες και κανενα σημειο στιξης να καταλαβαιναμε τι λες... ασταματητος, σαν τον βαλεντινο ενα πραμα...:lol: :beer:
Da.Vintage
06/06/2007, 08:22
Φοβάμαι οτι τη κυριακή θα παίξει πρώτος Ντάνυ αλλά και Γιατρός 2ος ή Τρίτος!
Η ευθεία πόσο είναι?
Έτσι καταλαβαίνουμε πως θα πάνε τα Ντουκάτι!
................
Η ευθεία πόσο είναι?
Μεγαλη...:a021: :a021: :a021: :a09: :a25: :a22: :a9: :smokin:
vassilis88
06/06/2007, 11:46
καλα , κ στο μουτζελλο μεγαλη ητανε..:smokin:
Da.Vintage
06/06/2007, 11:53
Μεγαλη...:a021: :a021: :a021: :a09: :a25: :a22: :a9: :smokin:
Kαι στο ΜΟυτζέλο ήταν μεγάλη αλλά τη φάγατε απο το ρόσι!:evil: :a021: :a029: :a43:
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ .ΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΝΕΡ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ .ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΣΑ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΝΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ .ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ .ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΣΤΟΝΕΡ ΤΟΝ ΒΟΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΤ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Η ΜΠΡΙΤΖΕΣΤΟΝ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΚΕΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΕΛΕΝ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΜΕς ΤΟ ΡΟΣΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΑΝ Ο ΡΟΣΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ :wave2: :wave2:
Da.Vintage
13/06/2007, 07:48
Θελω να δώ τον Στονερ σε καμία άλλη μάρκα να παει καλά για να τον εκτιμήσω σαν οδηγό!
alximistis
13/06/2007, 08:18
Πάντως να στε καλά δεν βλέπω αυτήν τη φορά τα... γνωστά. Χάλασε έπεσε γλίστρησε είχε φάει πολύ κλπ. :D
Πλάκα κάνω!'
Τώρα εγώ που είμαι γνωστότατος σπασαρχίδης αφού πω ότι μόνο οι τελευταίοι 5 γύροι με εντυπωσίασαν πραγματικά στον τελευταίο αγώνα θα προσθέσω επίσης ότι ΔΕΝ μου αρέσει καθόλου αυτό το πράγμα που γίνεται με την Ducati και τον Stoner. Το ότι δηλαδή σε κάθε ευθεία τσουπ! Γεια σας. Γιατί ούτε αυτό είναι ωραίο ούτε έχει τρομερή φάση. Ειδικά στην Κίνα ήταν αισχρό αυτό το πράγμα.
Ωστόσο νομίζω ότι όλοι ακόμα και αυτοί που ακούνε Βαλεντίνο και... έχουν οργασμούς είδατε με πόση μαγκιά και ψυχή κρατήθηκε ο πιτσιρικάς στην πρώτη θέση στους τελευταίους δύο γύρους. Αυτό ούτε τύχη ήταν ούτε σύμπτωση και δείχνει και πολλά. Στα ίσα τον "ίσιωσε" τον Βάλε και μπράβο του.
Νομίζω γενικά ότι έτσι θα πάει ως το τέλος αμφίρροπα εννοώ και θα παιχτεί στις λεπτομέρειες ο παγκόσμιος πρωταθλητής.
vassilis88
13/06/2007, 11:45
ακριβως! να χουμε καλους αγωνες πανω απ ολα!
κ στο τελος ...να κερδισει ο ...ροσσι!!!!:a08:
el_hymador
13/06/2007, 12:09
Eνταξει κανενας δεν αμφισβητει τον Rossi σαν οδηγο, αυτο που με εχει αντυπωσιασει ομως με την παρτη του, ειναι οτι και επικοινωνιακα ειναι εξισου καλος.
Και ο Σουμαχερ ηταν κορυφαιος, αλλα πολυς κοσμος τον ανατιπαθουσε (εμου συμπεριλαμβανομενου) κυριως γιατι εβγαζε μια σφιχτοκολιαση και μια ξινιλα....
O Valentino ειναι χαβαλες, δειχνει οτι το διασκεδαζει, δεν ειναι σοβαροφανης, σνομπ και υπεροπτης....το κυριοτερο ειναι οτι ολα αυτα ειναι πραγματικοτητα και οχι κανα επικοινωνιακο τεχνασμα για να κερδισει την συμπαθεια μας...(στα @ρχιδ@ του αλλωστε...)
ειναι ωραιος τυπος ο Vale...(μακαρι να μην ετρεχε με τους Γιαπωνεζους...)
vassilis88
13/06/2007, 12:11
ε, ο ενας ειναι γερμανος ο αλλος ιταλος.
ειναι πιο ξενερωτοι οι βορειοι απο εμας τους μεσογειακους..
αν κ υπαρχουν παντα εξαιρεσεις..(πεντροζα):lol:
alximistis
13/06/2007, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Eνταξει κανενας δεν αμφισβητει τον Rossi σαν οδηγο, αυτο που με εχει αντυπωσιασει ομως με την παρτη του, ειναι οτι και επικοινωνιακα ειναι εξισου καλος.
Και ο Σουμαχερ ηταν κορυφαιος, αλλα πολυς κοσμος τον ανατιπαθουσε (εμου συμπεριλαμβανομενου) κυριως γιατι εβγαζε μια σφιχτοκολιαση και μια ξινιλα....
Μεγάλη αλήθεια αυτή φιλαράκι! Και πολλοί δεν το έχουν αντιληφθεί ενώ άλλοι μειώνουν την επικοινωνιακή του ικανότητα. Κι όμως! Έχει παίξει τεράστιο ρόλο για μένα.
Σε σημείο που να τον βλέπουν ως... αλάνθαστο και τον τελειότερο οδηγό όλων των εποχών. Κάποιοι.
el_hymador
13/06/2007, 12:20
ε, ο ενας ειναι γερμανος ο αλλος ιταλος.
ειναι πιο ξενερωτοι οι βορειοι απο εμας τους μεσογειακους..
αν κ υπαρχουν παντα εξαιρεσεις..(πεντροζα):lol:
μπα, δεν νομιζω φιλε οτι παιζει ρολο... ο τρομπας ο Biaggi, μεσα στην μιρλα και την κατηφεια ητανε ....
εγω ειμαι παντως με τον Ταλιμπαν τον Capirex , αλλα φετος εχει κυρηξει καταπαυση πυρος...:rolleyes:
alximistis
13/06/2007, 12:35
μπα, δεν νομιζω φιλε οτι παιζει ρολο... ο τρομπας ο Biaggi, μεσα στην μιρλα και την κατηφεια ητανε ....
εγω ειμαι παντως με τον Ταλιμπαν τον Capirex , αλλα φετος εχει κυρηξει καταπαυση πυρος...:rolleyes:
Ναι τον παλιοαπατεώνα. Και τον Edwards γουστάρω αλλά τρίχες.
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΞΕΣΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ .ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ :eek: :eek: ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ Ο ΒΑΛΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ .ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΒΑΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ :rotflmao: :rotflmao: ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ
Da.Vintage
27/06/2007, 07:42
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ
Και εγώ έτσι νομίζω...
Έχει παραγίνει το κακό!
εγω χλωμο το βλεπω , ο vale ξυπνιος ειναι μα δε.................. το μηχανημα δε βοηθα.:bigcry:
και ομως το εκανε το θαυματου μειωσε στους 21 βαθμους την διαφορα? η 20 δεν θυμαμαι:beer: τελικα η fiat βελτιωσε δραματικα το μηχανημα. bravo:wave2:
Μια βροχη τους σωζει.
Βλεπω τους στονεροντουκατακιδες να χορευουν ινδιανικους χορους μπας και βρεξη.
Παντως το να χανεις μονο απο τον σημερινο ROSSI (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΩΣΤΕ)δεν ειναι
μικρο πραγμα.Ο μικρος εκανε και σημερα καλο αγωνα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από alx255
και ομως το εκανε το θαυματου μειωσε στους 21 βαθμους την διαφορα? η 20 δεν θυμαμαι:beer: τελικα η fiat βελτιωσε δραματικα το μηχανημα. bravo:wave2:
:look: :look: :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
:look: :look: :look:
αστα Γρεγκορ μας αγορασαν οι ιταλοι:bigcry:
που πηγε η δυναμη του ducati????ΟΕΟ !!!!!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
που πηγε η δυναμη του ducati????ΟΕΟ !!!!!!!!!!!!!!
21 βαθμούς πιο πάνω απο τη Yataha... OEO!!!!:bigcry:
Είναι ψηλά και πού να τη δείτε...:lol:
:wave2:
ΒΑΛΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.........
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ .ΚΑΛΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΛΗ Η ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ .ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝΕΡΑΚΟ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ .ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΞΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΟΝ ΖΟΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΖΙΜΠΕΡΝΑΟΥΧΑΧΑΧΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΒΑΛΕ46 ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ Ο ΧΑΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ε:eyepop: :eyepop:
blackbusa
02/07/2007, 12:01
O Valentino ειναι χαβαλες, δειχνει οτι το διασκεδαζει, δεν ειναι σοβαροφανης, σνομπ και υπεροπτης....το κυριοτερο ειναι οτι ολα αυτα ειναι πραγματικοτητα και οχι κανα επικοινωνιακο τεχνασμα για να κερδισει την συμπαθεια μας...(στα @ρχιδ@ του αλλωστε...)
ειναι ωραιος τυπος ο Vale...(μακαρι να μην ετρεχε με τους Γιαπωνεζους...)
Η δηλωση για το πως βλεπει το motogp και γενικα τους αγωνες ο Vale........
''Οταν μεγαλωσω ,θα αποφασησω τη δουλεια θα κανω για να ζησω...''
Πιστευω οτι τα λεει ολα
Στον αγωνα τωρα μπορω να πω οτι φανηκε ποιος ειναι πραγματικα ο ΑΠΟΛΥΤΟς ΟΔΗΓΟΣ και ποιος εχει ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.
Ο πιτσιρικας πραγματικα με εντυπωσιαζει πολυ,και συνεχομενα μαλιστα,και βλεπω να ειναι ο διαδοχος του doctor....
Da.Vintage
03/07/2007, 11:46
TΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ!!!!
alximistis
03/07/2007, 11:56
TΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ!!!!
Στάνταρ θα σας τρελλάνει!!! Μείνετε ήσυχοι! Όχι όμως όπως το θέλετε.
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά βρεεε! Αλλά που να το καταλάβετε; Υπομονή κι έρχεται!
LsKostas
03/07/2007, 12:20
46
και σε στροφες και σε ευθειες...
ισα ρε κουλομαριες!!!:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
super_toto
03/07/2007, 12:21
Στάνταρ θα σας τρελλάνει!!! Μείνετε ήσυχοι! Όχι όμως όπως το θέλετε.
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά βρεεε! Αλλά που να το καταλάβετε; Υπομονή κι έρχεται!
Ρε alximistis γιατί τέτοιο μένος με τον γιατρό. Δεν σου αρέσει δηλαδή σαν αναβάτης?
alximistis
03/07/2007, 12:47
Ρε alximistis γιατί τέτοιο μένος με τον γιατρό. Δεν σου αρέσει δηλαδή σαν αναβάτης?
Όχι μένος! Αντιπάθεια! Γενικά είμαι αντιδραστικός ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι γίνονται θεοί. Μου τη δίνει!
Δεν έχει να κάνει με τις οδηγικές του ικανότητες. Ούτε ξέρω ούτε είμαι άξιος να κρίνω. Απλώς από την στιγμή που παρακολουθούμε το motogp μου την σπάει που θεοποιείται τόσο πολύ που ταυτίζεται με το αγώνισμα και πολλοί μιλάνε λες και το motogp είναι αυτός.
Επίσης πιστεύω και νομίζω όχι άδικα πως είναι σε πολλ΄απράγματα παιδί των μίντια των μέσων ενημέρωσης και περνά προς τα έξω μια εικόνα εντελώς κατασκευασμένη.
Τέλος... ε ρε συ... αν δεν υπάρχει και κάποιος εδώ να πειράζει και να πειράζεται ε τι κάνουμε τότε; Ο χαβαλές δεν βλάπτει ποτέ! :D:D :)
Δεν έχει να κάνει με τις οδηγικές του ικανότητες. Ούτε ξέρω ούτε είμαι άξιος να κρίνω. Απλώς από την στιγμή που παρακολουθούμε το motogp μου την σπάει που θεοποιείται τόσο πολύ που ταυτίζεται με το αγώνισμα και πολλοί μιλάνε λες και το motogp είναι αυτός.
Το ότι είναι η "βιτρίνα" του moto gp... Είναι, γιατί είναι κορυφαίος - αν όχι ο κορυφαίος οδηγός.
Το ότι θεοποιείται είναι το foul στην όλη υπόθεση - και στο ρητό "Η Vale η τπτ"
Κατά τα άλλα θέαμα να υπάρχει και χαβαλές να γίνεται! (και να υπάρχουν και άλλοι οδηγοί να προσφέρουν θέαμα)
:beer:
vassilis88
03/07/2007, 14:29
ο ροσσι εχει τοσο κοσμο κ θεοποιειται κ λενε ροσσι=μοτογπ και και και ..
γιατι αυτα που κανει μεσα στην πιστα δν τα κανει κανεις.
πχ το ασσεν θα ηταν ενας βαρετος αγωνας με το στονερ ανενοχλητο μπροστα, χωρις ροσσι. το ιδιο κ τοσοι αλλοι αγωνες.φετος πχ το καταρ, η κινα, η καταλονια κοκ.
super_toto
03/07/2007, 14:56
Όχι μένος! Αντιπάθεια! Γενικά είμαι αντιδραστικός ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι γίνονται θεοί. Μου τη δίνει!
Επίσης πιστεύω και νομίζω όχι άδικα πως είναι σε πολλ΄απράγματα παιδί των μίντια των μέσων ενημέρωσης και περνά προς τα έξω μια εικόνα εντελώς κατασκευασμένη.
Τέλος... ε ρε συ... αν δεν υπάρχει και κάποιος εδώ να πειράζει και να πειράζεται ε τι κάνουμε τότε; Ο χαβαλές δεν βλάπτει ποτέ! :D:D :)
Καλά εννοείται ότι δεν πειράζει να λές το οτιδήποτε και ειδικά για ένα τέτοιο θέμα (εδώ άλλοι βρίζουν ο ένας τον άλλο στο φορουμ χωρίς λόγο).
Η προσωπολατρεία είναι όντως ενοχλητική. Και ο οπαδισμός το ίδιο. Το να πηγαίνεις στο άλλο άκρο όμως (το να είσαι αντιΡοσσι) το ίδιο πράγμα είναι.
alximistis
03/07/2007, 15:02
Καλά εννοείται ότι δεν πειράζει να λές το οτιδήποτε και ειδικά για ένα τέτοιο θέμα (εδώ άλλοι βρίζουν ο ένας τον άλλο στο φορουμ χωρίς λόγο).
Η προσωπολατρεία είναι όντως ενοχλητική. Και ο οπαδισμός το ίδιο. Το να πηγαίνεις στο άλλο άκρο όμως (το να είσαι αντιΡοσσι) το ίδιο πράγμα είναι.
Έχεις δίκιο το ίδιο είναι. Αλλά...
έχει περισσότερη πλάκα!!! :D
Da.Vintage
04/07/2007, 11:04
Αν δεν ήταν ο Γιατρός το motogp θα είχε τους μισούς οπαδούς!
Εδώ βλέπω αυτοκολλητάκι 46 στα αυτοκίνητα απο τα κοριτσάκια!
Αν δεν ήταν ο Γιατρός... ίσως να μή κουβεντιάζαμε τώρα!
TA SBK γιατί δεν είναι τόσο γνωστά???
Γιατί δεν υπάρχει ένας Γιατρός και εκεί αν πάει ποτέ θα δείτε τι θα γίνει και εκεί!
.....
...
ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤO ΣΠΙΤΙ Η DUCATI !!!
:lol: :lol: :lol:
:sun:
:D
Γιατί δεν υπάρχει ένας Γιατρός και εκεί αν πάει ποτέ θα δείτε τι θα γίνει και εκεί!
+ ΑΠΕΙΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ SBK ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΜΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ(ΣΧΕΔΟΝ) ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ .ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΔΕ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΜΟΤΟGP ΑΛΛΑ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ? :eyepop: :eyepop: ΝΑΙ Ο ΡΟΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΤΟGP ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΓΙΑΜΑΧΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΓΩΝΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ .Η ΜΟΤΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ :eyepop: :eyepop: ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΟΥΜΕΘΑ
Τα αυτοκολλητακια κοιταζες η τα κοριτσακια;
[i]Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Γιατί δεν υπάρχει ένας Γιατρός και εκεί αν πάει ποτέ θα δείτε τι θα γίνει και εκεί! [/B]
Εχετε τρελαθει μου φαινεται.Ποιος Γιατρος να φτουρισει μπροστα στον ιπταμενο
[SIZE=4][COLOR=red]
HAGA
alximistis
05/07/2007, 02:22
Ας το δεχτούμε. Κι αυτό το επιχείρημα είναι... για καλό μας;
Είναι δηλαδή θετικό που όλοι ή τέλος πάντων πολλοί παρακολουθούνε μόνο και μόνο για το γιατρό; Σοβαρά μιλάμε τώρα; Και χαίρεσαι και σ αρέσει αυτό; Που τα κοριτσάκια κυκλοφορούν με το νούμερο 46 στα ΙΧ τους;
Η απόλυτη απομυθοποίηση!!! Παναγιά μου θα τρελλαθώ που λέει και ο Λαζόπουλος! :(
Τι υπέροχα!!! Τα SBK δεν είναι γνωστά επειδή δεν υπάρχει ο... γιατρός!!!
Τα συμπεράσματα... δικά σας!:(
blackbusa
05/07/2007, 09:48
Είναι δηλαδή θετικό που όλοι ή τέλος πάντων πολλοί παρακολουθούνε μόνο και μόνο για το γιατρό; Σοβαρά μιλάμε τώρα; Και χαίρεσαι και σ αρέσει αυτό; Που τα κοριτσάκια κυκλοφορούν με το νούμερο 46 στα ΙΧ τους;
Η απόλυτη απομυθοποίηση!!! Παναγιά μου θα τρελλαθώ που λέει και ο Λαζόπουλος! :(
Ρε Στελακι ειναι απλο.....την F1 την ξερεις???φανταζομαι ναι.....Το GP2???φανταζομαι λιγο ως καθολου.....ε καπως ετσι ειναι τα motogp και τα sbk.Ειναι θεμα marketing και διαφημησης και προβολης....
Για τιμωρια θα φας μονο χορτα.....:evil: :evil: :evil:
Da.Vintage
05/07/2007, 10:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Τα αυτοκολλητακια κοιταζες η τα κοριτσακια;
Kαι τα δύο για να μή με σκοτώσουν κυρίως οι φονιάδες!
Da.Vintage
05/07/2007, 10:52
Δε χαίρομαι αλλά όλα είναι γεγονός!
Οτι όλα τα οφείλουμε στο Γιατρό...
Αφού και οι γυναίκες (που όταν δείχνουν με τα χέρια πως οδηγούν μηχανάκι τραβάνε γκαζιές και με τα δύο χέρια νομίζοντας οτι έχει 2 γκαζιέρες) γουστάρουν και παρακολουθούν motogp αυτό είναι κατόρθωμα του Γιατρού....
Εδώ ο πατέρας μου που εκτός του παπιού που έχει σιχαίνεται τα μηχανάκια και όλο το μηχανοκίνητο αθλητισμό... μου λέει προχτές σιγά μην είσαι εσύ αυτός ο ρόσι είναι... άσχετος μέν αλλά το ρόσι τον ήξερε!
Έχει τραβήξει πολύ κόσμο! Γεγονός ! μας αρέσει ή όχι!
alximistis
05/07/2007, 15:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Ρε Στελακι ειναι απλο.....την F1 την ξερεις???φανταζομαι ναι.....Το GP2???φανταζομαι λιγο ως καθολου.....ε καπως ετσι ειναι τα motogp και τα sbk.Ειναι θεμα marketing και διαφημησης και προβολης....
Για τιμωρια θα φας μονο χορτα.....:evil: :evil: :evil:
Και την F1 ξέρω και τη NASCA ξέρω και τα SBK ξέρω. Το gp2 όχι.
Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες για προβολή και διαφήμιση. Κι αν θες να ξέρεις δεν διαφωνώ.
Αλλά για πες ρε φιλαράκι... στα αγωνιστικά κουτιά έλεγες ποτέ Λάουντα ή Προστ= φόρμουλα ένα; Ή Σένα ή Πικέ και θεός και να σου ο χαμός;
Εγώ ουδέποτε θυμάμαι κάτι τέτοιο.
Φίλε Τιτάνα (εσύ και αυτοί της μυθολογίας :D)
δεν διαφωνώ με αυτό που λες αλλά έχω κάθε δικαίωμα να μην μου αρέσει και νομίζω πως ούτε σε σας θα έπρεπε κανονικά να αρέσει! Το αντίθετο θα έπρεπε να το σιχαίνεστε αυτό που ο κάθε ένας εντελώς άσχετος με το μηχανοκίνητο αθλητισμό και δη τις μοτοσικλέτες (ΜΗΝ το πάρεις ως προσβολή για τον πατέρα σου καταλαβαίνεις πως το λέω) :) να ξέρει έναν αθλητή και να τον ταυτίζει με την οδήγηση της μοτοσικλέτας και τους αγώνες.
Είναι καθαρέ μιντιακό έκτρωμα! Έτσι το βλέπω και πιστεύω ότι κάνει κακό και στην προσωπικότητα του γιατρού και στην εικόνα του γιατί φτάνουμε ορισμένοι να λέμε γι αυτά αντί για τις οδηγικές του ικανότητες.
blackbusa
05/07/2007, 15:33
Και την F1 ξέρω και τη NASCA ξέρω και τα SBK ξέρω. Το gp2 όχι.
Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες για προβολή και διαφήμιση. Κι αν θες να ξέρεις δεν διαφωνώ.
Αλλά για πες ρε φιλαράκι... στα αγωνιστικά κουτιά έλεγες ποτέ Λάουντα ή Προστ= φόρμουλα ένα; Ή Σένα ή Πικέ και θεός και να σου ο χαμός;
Εγώ ουδέποτε θυμάμαι κάτι τέτοιο.
δεν διαφωνώ με αυτό που λες αλλά έχω κάθε δικαίωμα να μην μου αρέσει και νομίζω πως ούτε σε σας θα έπρεπε κανονικά να αρέσει! Το αντίθετο θα έπρεπε να το σιχαίνεστε αυτό που ο κάθε ένας εντελώς άσχετος με το μηχανοκίνητο αθλητισμό και δη τις μοτοσικλέτες (ΜΗΝ το πάρεις ως προσβολή για τον πατέρα σου καταλαβαίνεις πως το λέω) :) να ξέρει έναν αθλητή και να τον ταυτίζει με την οδήγηση της μοτοσικλέτας και τους αγώνες.
Είναι καθαρέ μιντιακό έκτρωμα! Έτσι το βλέπω και πιστεύω ότι κάνει κακό και στην προσωπικότητα του γιατρού και στην εικόνα του γιατί φτάνουμε ορισμένοι να λέμε γι αυτά αντί για τις οδηγικές του ικανότητες.
Οταν σκοτωθηκε ο Senna ολοι λεγανε οτι πεθανε ο τελευταιος θεος της F1.Στα κουτια κανεις μα κανεις δεν εχει κανει αυτα που εχει κανει ο Vale στα motogp.Eιναι κατι παρομιο με τον Jordan για το μπασκετ,και Maradona η Pele' για την μπαλλα....
alximistis
06/07/2007, 00:04
Οταν σκοτωθηκε ο Senna ολοι λεγανε οτι πεθανε ο τελευταιος θεος της F1.Στα κουτια κανεις μα κανεις δεν εχει κανει αυτα που εχει κανει ο Vale στα motogp.Eιναι κατι παρομιο με τον Jordan για το μπασκετ,και Maradona η Pele' για την μπαλλα....
Δεν συμφωνώ με τίποτα! Αλλά οκ σέβομαι την άποψη σου τόσο πολύ που θα είμαι πολύ ευγενής το Σάββατο. Λίγο θα στα πρήξω!!! :D
blackbusa
06/07/2007, 02:39
Δεν συμφωνώ με τίποτα! Αλλά οκ σέβομαι την άποψη σου τόσο πολύ που θα είμαι πολύ ευγενής το Σάββατο. Λίγο θα στα πρήξω!!! :D
Μπα....πιστευω δεν θα μου δωσεις καμμια σημασια.............ιδιως οταν σκασουν τα κοψιδια......
Da.Vintage
06/07/2007, 07:04
Έτσι το κάθε άθλημα έχει το πρόσωπό του!
Για να μή π ΘΕΟ και τσατίσω τον αλχιμιστή
Da.Vintage
06/07/2007, 07:07
Nα σου πώ την αλήθεια και μένα δε μου αρέσει που τον έχουμε θεοποιήσει!
Και φέτος είναι η σεζόν με τον περισσότερο ανταγωνισμό! Χάρη στο Στόνερ υπάρχει σασπένς!
Πέρυσυ παρότι το πήρε η κουλάτζα ο Χέιντεν δεν είχε τόσο σασπένς θεωρώ οτι ήταν του Γιατρού απλά ήταν άτυχος!
Αλλά αφού έτσι έχουν τα πράγρματα....
Ο Γιατρός είναι σα ναρκωτικό!
Και εγώ θέλω τη δόση μου!!!:D
Da.Vintage
16/07/2007, 11:30
Γιατρέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέ !!!!
Γιατί μας την έκανες έτσι χαζά ρε φίλε???
...τον Μπουλο...
+32
...τον Μπουλο...
+32
ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΣ ΜΕΤΑ , ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ,ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΚΛΑΡΙΝΟ ΠΩΣ ΤΗ ΛΕΝΕ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ
ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΣ ΜΕΤΑ , ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ,ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΚΛΑΡΙΝΟ ΠΩΣ ΤΗ ΛΕΝΕ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ
να 'σαι καλα βρε που με αφηνεις να χαρω...
...αλλιως, τι???
..."ντουντουκα κλαρινο"...???
..."κλαρινωτα" σας εχει παει μεχρι τωρα ο στονερακος...
+32
:wave2:
alximistis
16/07/2007, 16:16
Που ακριβώς θα τις περάσει τις δύσκολες στιγμές; Και πότε; Αφού ξυπνήσετε ή στο όνειρο ακόμα; Μάλλον στο δευτερο...
τι δύσκολες στιγμές βρε. Που η πίστα στην Τσεχία θεωρείται ιδανική για τις Ντουκάτι όπως και στη βαλένθια αν δεν κάνω λάθος. και στη Λαγκούνα χλωμό. Οπότε που θα τις περάσει τις δύσκολες στιγμές;
Για αρχίστε κανά βουντού καμιά προσευχή γιατί δεν προχωράει το πράγμα...
vassilis88
16/07/2007, 16:23
o vale εχει την πιεση γιατι πρεπει να κοψει βαθμους στη λαγκουνα.. κ να παει στη λαγκουνα κ να κερδισει δν ειναι ευκολο..
στη γερμανια btw ετρεχε με υψηλο πυρετο.. οι τυποι στην ετ3 δν το πιασαν.. οι αγγλοι του eurosport το ηξεραν απο πριν.. παντως αν ηθελε να δικαιολογηθει, θα ελεγε οτι ηταν αρρωστος. παρολαυτα ειπε οτι ηταν 100% δικο του λαθος.
πρεπει να κοψουμε βαθμους στη λαγκουνα.
Aggelos_SV
16/07/2007, 16:56
Nα σου πώ την αλήθεια και μένα δε μου αρέσει που τον έχουμε θεοποιήσει!
Και φέτος είναι η σεζόν με τον περισσότερο ανταγωνισμό! Χάρη στο Στόνερ υπάρχει σασπένς!
Πέρυσυ παρότι το πήρε η κουλάτζα ο Χέιντεν δεν είχε τόσο σασπένς θεωρώ οτι ήταν του Γιατρού απλά ήταν άτυχος!
Tί έπαθες εσύ:confused: Κρίση αντικειμενικότητας?:lol:
Ένα λάθος μόνο....Πέρσι ήταν του Capirex ,ας όψεται ο μ@λ@κ@ς ο ισπανός με τα έντο του:a023:
alximistis
16/07/2007, 16:59
o vale εχει την πιεση γιατι πρεπει να κοψει βαθμους στη λαγκουνα.. κ να παει στη λαγκουνα κ να κερδισει δν ειναι ευκολο..
στη γερμανια btw ετρεχε με υψηλο πυρετο.. οι τυποι στην ετ3 δν το πιασαν.. οι αγγλοι του eurosport το ηξεραν απο πριν.. παντως αν ηθελε να δικαιολογηθει, θα ελεγε οτι ηταν αρρωστος. παρολαυτα ειπε οτι ηταν 100% δικο του λαθος.
Α! Ήταν και άρρωστος!!!! Τσ τσ τσ τσ... μα ρε παιδάκι μου! Δεν πάει για κανά ξεμάτιασμα; κανά ευχέλαιο μήπως;
Aggelos_SV
16/07/2007, 16:59
Lacuna seca = Αμερικάνικο podium
O πρώτος μη Αμερικάνος θα παιξει για τις θέσεις 3-4
Και δεν σας χαλασε που παλι επεσε ο φοβερος VALE ROSSI απο την τσαντιλα του που ηταν παλι πισω απο HONDA και DUCATI με την ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ (ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΛΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ >>>ΑΧ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ>>>) ΓΙΑΝΑΧΑ Μ1 ΤΟΥ!!!!:lol: :lol: :lol:
Ετσι....αμα ξεχνας ποιοι σε εμαθαν και απο που ξεκινησες....
Αυτα...
Υ.Γ. Χωρις παρεξηγηση..ετσι να αναψω τα αιματα!!!:beer: :beer: :beer:18 ΓΙΑΝΑΧΑ
Da.Vintage
17/07/2007, 08:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Tί έπαθες εσύ:confused: Κρίση αντικειμενικότητας?:lol:
Ένα λάθος μόνο....Πέρσι ήταν του Capirex ,ας όψεται ο μ@λ@κ@ς ο ισπανός με τα έντο του:a023:
O Carpex δε το είχε ποτέ!
όπως και εσύ:D :lol:
Da.Vintage
17/07/2007, 08:11
Η ΗΟΝΔΑ φέτος είναι νεκρή!
Τώρα και να αναστηθεί στους επόμενους αγώνες.. δεν θα πετύχει τίποτα!:nono:
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ << Ο ΡΟΣΙ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΙΣ ΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ >> .ΣΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΒΑΛΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΤΑΦΑΤΣΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΝΕΡ ΚΑΙ ΠΕΝΤΡΟΖΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥΣ ΜΗ ΧΑΖΕΨΩ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΛΙΓΟ ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ .ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ .ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΡΙΞΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΟΣΟ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΑΝΤΡΑΠΟΥ=Ν ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ . ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ Η ΚΛΑΡΙΝΟ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΑΓΑΚΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΚΟΝΣΕΡΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΕΣΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΟΤΟ ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
96742
Aggelos_SV
17/07/2007, 20:21
O Carpex δε το είχε ποτέ!
όπως και εσύ:D :lol:
...................
Εγώ τρέχω στα SBK ρε , μη με μπερδεύεις με τα GP:wacko: :cry:
..................
Da.Vintage
18/07/2007, 07:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
...................
Εγώ τρέχω στα SBK ρε , μη με μπερδεύεις με τα GP:wacko: :cry:
..................
:eyepop: :look: Για το ΚΑΡΤ μιλούσα!:look: :eyepop:
:lol: :rotflmao: :lol:
Da.Vintage
18/07/2007, 07:34
Laguna Seca πιστεύω θα παίξει μάχη με τους περσυνούς μονομάχους... Hayden-Rossi Και λίγο πιο πίσω Εdwards