View Full Version : Τρελοκοτσιδού ...!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Στο ένα είσαι μέσα, το άλλο άλλαξε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΜΗΝ μου πεις οτι ανεβηκαμε και στα 150cc? :eyepop:
:lol: :rotflmao: :lol:
fantacid
24/04/2007, 20:21
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014:
σαν να βλεπω θεατρο...........απλα ξεχασανε να ανοιξουν τις κουρτινες......χμμμμμμμμμμ
μυστηριώδης η σημερινη παρασταση!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
ΜΗΝ μου πεις οτι ανεβηκαμε και στα 150cc? :eyepop:
:rolleyes: Ψιτ, κύριος...:rolleyes:
Μην ειρωνεύεσαι το κορίτσι, γιατί όταν θα σε περνάει από την εξωτερική με full-lock "ανάποδο" θα φωνάζεις να περιμένει γιατί δεν ξέρει την διασταύρωση ...!!! :lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
μυστηριώδης η σημερινη παρασταση!!!
Μια από τα ίδια με τον τέως κουτσό ...:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:rolleyes: Ψιτ, κύριος...:rolleyes:
Μην ειρωνεύεσαι το κορίτσι, γιατί όταν θα σε περνάει από την εξωτερική με full-lock "ανάποδο" θα φωνάζεις να περιμένει γιατί δεν ξέρει την διασταύρωση ...!!! :lol: :rotflmao: :lol:
Κι αυτός που τις ξέρει λάθος κάνει... λένε κακές γλώσσες....
Ασε που πάει με καινουργια λάστιχα μέσα στις πρόκες.... αποτέλεσμα ανεκτίμητο..... :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ασε που πάει με καινουργια λάστιχα μέσα στις πρόκες.... αποτέλεσμα ανεκτίμητο..... :rolleyes:
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Θα μΕ τα πεις από κοντά στις Σέρρες ???
Κι αυτός που τις ξέρει λάθος κάνει... λένε κακές γλώσσες....
Οι "κακες γλωσσες" ειναι απλα :a24: :lol:
Οχι θα πηγαινω στο αντιθετο ρευμα (πανω σε ΤΥΦΛΗ στροφη), για ν' απομακρυνθω απ' τα "εργα", σαν μερικους-μερικους... :a21:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Θα μΕ τα πεις από κοντά στις Σέρρες ???
100 χλμ (ασφάλτινα) 3+ ώρες; Φέρε το νερό της φωτιάς...... :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Οι "κακες γλωσσες" ειναι απλα :a24: :lol:
Οχι θα πηγαινω στο αντιθετο ρευμα (πανω σε ΤΥΦΛΗ στροφη), για ν' απομακρυνθω απ' τα "εργα", σαν μερικους-μερικους... :a21:
το θέμα είναι ότι όταν βρήκατε βουλκανιζατερ, βάζατε το τροχό με την κόντρα ανάποδα, στον αέρα, στο πουθενά..... έτσι λένε οι άλλες κακές γλώσσες.... κι εγώ που νόμιζα ότι το για να βάλουν έναν τρόχο 3 μαντράχαλοι θες 1-2' (σε συνθήκες απόλυτου σκότους) :D
το θέμα είναι ότι όταν βρήκατε βουλκανιζατερ, βάζατε το τροχό με την κόντρα ανάποδα, στον αέρα, στο πουθενά..... έτσι λένε οι άλλες κακές γλώσσες.... κι εγώ που νόμιζα ότι το για να βάλουν έναν τρόχο 3 μαντράχαλοι θες 1-2' (σε συνθήκες απόλυτου σκότους) :D
Ο πιτσιρικας ΔΕΝ περασε το φρενο στην υποδοχη κι εγω ΔΕΝ εβλεπα τιποτα εκει μεσα (σε συνθηκες απολυτου σκοτους)... :(