Σύνδεση

View Full Version : Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ?

Σελίδες : 1 [2]

staffaki
29/12/2007, 16:59
Ρε παιδια η πρωτη μεγαλη δικη μου βολτα δεν εγινε και τοοοοσο παλια...βασικα εγινε αυγοθστο 2005
καθως τωρα ειμαι 17... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: αλλα πιστευω και μακαρι να βγω αληθινοσ οτι δεν προκειται να την ξεχασω ποτε.ηταν αυτη η αναμειξη ελευθεριασ,χαρασ αλλα και ταυτοχρονα φοβου για το τι θα επακολουθησει. αλλα τελικα ολα καλα.

CBF - HRC
29/12/2007, 17:38
:wave2:
Εμένα η πρώτη μεγάλη βόλτα ήταν μετά την 25η Μαρτίου 2001 οπότε και παρέλαβα την YAMAHA TDM-850 (μοντέλο 2001) , και διαδρομή για στρώσιμο Αθήνα - Βόρεια Εύβοια - Αθήνα.
Φοβερή εμπειρία με την πρώτη μου μηχανή.
:rotflmao:

xampos
01/01/2008, 21:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
H πρωτη μου μεγαλη βολτα ηταν με ποδηλατο.
ξεκινησα χωρις προορισμο και τελικα τα 45 χιλιομετρα γινανε σε λιγο καιρο στανταρ καθε σαββατοκυριακο.
αφου μετα απο κανενα 5 μηνο ειχα γυρισει ολα τα παραλια της Λαρισας και το κοντερ σε μια πτωση εσπασε στα 3500 χιλιομετρα σκεφτηκα οτι επρεπε να κανω το μεγαλο βημα.
Σκεφτικα οτι το κοντερ εσπασε μονο και μονο για να αγορασω μεγαλυτερο κοντερ για πιο μακρυνα ταξιδια.
για 1 χρονο περιπου πηγαινα καθε βραδυ στην αντιπροσωπεια της suzuki και κοιτουσα για 5 λεπτα το 1000k4.ασπρο μπλε με μπλε ζελατινα στο τελικο για να δειχνει οτι δεν ειχε ουτε γκαζια.
ενα χρονο μετα καταφερα να παρω μεγαλο κοντερ ,αυτο του 636.
χωρις να εχω ιδεα απο συμπλεκτη(ο θεος ξερει πως το πηγα απο την αντιπροσωπεια σπιτι) την τριτη μερα επρεπε να τηρησω την υποσχεση μου.Να φυγω!!!
Λαρισα- Σαλονικη και ολοι σπιτι σχεδον να κλαινε που παω τοσο μακρια.
ακομα θυμαμαι που αφηνα το ποδι απο τα μαρσπιε για να αγγιξω την ασφαλτο της εθνικης πραγμα που με το αυτοκινητο δεν μπορεις να κανεις, σηκωνα την ζελατινα για να νιωθω τον αερα να μου κλεινει τα ματια.
απο τοτε εχω γυρισει την μιση ελλαδα και μου μενει αλλη μιση και μετα εχουμε τον κοσμο ολο.

ωραιος ρε μοτζαρτ ετσι :beer:

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται, εδω εμενα το 400 αρι μου φανηκε βουνο κι ομως δεν μασαγα φανταζομαι πως ειναι ενα 636 χωρις να χεις ιδεα απο οδιγηση :uplate: :hypnotize :beer:

ELECTROMOTO
02/01/2008, 19:32
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΗΤΑΝ ΤΟ1993 ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΑΧΗΤΟ GLX 50.Η ΗΘΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΙΗΣΗ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΞΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΗ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ.(ΠΛΙΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΩΒΙΩΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΠΕΜΠΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΑΣ)

gousgoun_69
02/01/2008, 19:36
Το 1987 η πρώτη μεγάλη βόλτα με παπί εξάβολτο με πλατίνες :lol:

Πήγαμε με ένα φίλο να βρούμε κάτι κοπέλες που είχαμε από τον Πειραιά στην Ερέτρια.Ο δρόμος μέχρι τον Ωροπό που πήραμε το φέρρυ για απέναντι δεν είχε καμμία σχέση με τον σημερινό.

Για εξοπλισμό τότε ούτε λόγος.Τότε ήμασταν αθάνατοι :lol: :rotflmao:

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ?

Με την κοπελιά αυτή είμαστε μαζί από τότε και το 1994 παντρευτήκαμε :beer:

zoropatra
03/01/2008, 19:35
καπου το 1999 με το kawasaki kaze-r 115 πατρα ζακυνθος δικαβαλο......(λιγα χλμ.λογω καραβιου)

αλλα το πρωτο με μπολικα χλμ.ηταν πατρα-ζαχαρω.

epp1640
18/01/2008, 07:00
Θα σας πω αύριο που θα πάω Ηράκλειο Άγιο με το καινούριο.. με το mtx 50 έχω πάει μέχρι χερσόνησσο..εκεί κώλοσα μην το πάρω στο χέρι και γύρισα πίσω..:D

tigionapas
17/03/2008, 17:16
αν και με αρκετη καθηστεριση θελω να σας πω και εγω την δικια μου εμπειρια.η πρωτη μεγαλη βολτα ηταν το 96 με στογγυλοφαναρο 72cc honda απο αθηνα λουτρακι χωρις φυσικα διπλωμα!φυσικα δικαβαλο με εναν φιλο που τωρα πια δεν μιλαμε!πλακα ειχε.αθανατο το παπακι μου τοτε.τα καλοκαιρια δουλευα κουριερ και εκανα 150 χλμ την μερα μεσα στην αθηνα.καθε πρωι που ξεκινουσα για την δουλεια εκανα το σταυρο μου και ελεγα (παναγιτσα μου μονο μην σκοτωθω),γιατι παντα κατι μου συνεβαινε.τελος παντον απο τοτε κυλισε πολυ νερο στο αυλακι μεγαλωσα(λεμε τωρα), πηρα αμαξι γυρισα με αυτο ολη την ελλαδα και οχι μονο και τωρα στα 32 μου ενεκα τις οικονομικες μου δυσκολιες,πουλησα το αμαξι και ξαναπηρα παπακι!(125cc)αυτο θα πει εχει ο καιρος γυρισματα!!!!τωρα ζω μονιμα στη δραμα και με αυτο γυριζω τις κοντινες πολεις(ξανθη ,καβαλα κτλ).τωρα λοιπον μου εχει καρφωθει η ιδεα να παω με αυτο ισπανια!
μηπως ειμαι τρελος?μηπως τα χω χαμενα?σιγουρα ναι!!!!
σας παρακαλω βοηθηστεμε!

sorry για τα ορθογραφικα αλλα δε τα καταφερνω

xampos
19/03/2008, 01:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από tigionapas
αν και με αρκετη καθηστεριση θελω να σας πω και εγω την δικια μου εμπειρια.η πρωτη μεγαλη βολτα ηταν το 96 με στογγυλοφαναρο 72cc honda απο αθηνα λουτρακι χωρις φυσικα διπλωμα!φυσικα δικαβαλο με εναν φιλο που τωρα πια δεν μιλαμε!πλακα ειχε.αθανατο το παπακι μου τοτε.τα καλοκαιρια δουλευα κουριερ και εκανα 150 χλμ την μερα μεσα στην αθηνα.καθε πρωι που ξεκινουσα για την δουλεια εκανα το σταυρο μου και ελεγα (παναγιτσα μου μονο μην σκοτωθω),γιατι παντα κατι μου συνεβαινε.τελος παντον απο τοτε κυλισε πολυ νερο στο αυλακι μεγαλωσα(λεμε τωρα), πηρα αμαξι γυρισα με αυτο ολη την ελλαδα και οχι μονο και τωρα στα 32 μου ενεκα τις οικονομικες μου δυσκολιες,πουλησα το αμαξι και ξαναπηρα παπακι!(125cc)αυτο θα πει εχει ο καιρος γυρισματα!!!!τωρα ζω μονιμα στη δραμα και με αυτο γυριζω τις κοντινες πολεις(ξανθη ,καβαλα κτλ).τωρα λοιπον μου εχει καρφωθει η ιδεα να παω με αυτο ισπανια!
μηπως ειμαι τρελος?μηπως τα χω χαμενα?σιγουρα ναι!!!!
σας παρακαλω βοηθηστεμε!

sorry για τα ορθογραφικα αλλα δε τα καταφερνω

:eyepop: :eyepop: η κατασταση σου ειναι δυσκολη :sad: μα απο δραμα Ισπανια? :eek: δεν εισαι καλα

οταν πας περνα απο Θεσσαλονικη να με παρεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ermiss
25/03/2008, 01:59
Πήρα την Africa καλοκαίρι 2007, με προυπήρεσία απλά ένα παπί και αυτό απλά γιατί το καλοκαίρι δεν παλεύεται το αμάξι μέσα στην πόλη.

Μέτα απο ένα μήνα και εννοείτε χωρίς δίπλωμα. Κόρινθος - Ζαχάρω, μέσω Τρίπολης και βουνά 185klm φορτωμένος για camping. Και επιστροφή μετά απο δύο μέρες, παραλιακά μέσω Πάτρας 265 klm
Συνολικά περίπου 600klm σε ένα Σ/Κ άθλος γιατί περιείχε απο πολλά klm σε Εθνική, μέχρι χώμα στο φαράγγι της Νέδας (ελπίζω να την γλίτωσε απο την φωτιά...)

bikerted
28/03/2008, 06:35
Πρώτη βόλτα την άνοιξη του 92 Αθήνα-Πόρος με RGV Γ 250 για να βρώ ένα φίλο....
(ο NGK ακούει???)

Πρώτη μεγάλη βόλτα πάλι με το RGV Αθήνα-Πρέσπες από Ρίο-Αγρίνιο-Μεσολόγγι-Πρέβεζα-Γιάννενα-(βόλτα Πάπιγγο και Βίκο)-Καστοριά.

ΑΨΟΓΑ

(και το RGV δεν πήρε χαμπάρι)

Ο NGK ακούει ???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :sun:

AVATOS
28/03/2008, 12:02
πρωτη βολτα πριν 8 χρονια με bandit 400v θεσ/νικη-καραμωτη-θασος δικαβαλο.
για την μοτοσυγκεντρωση.
μεση ωριεα 150κμ με βροχη.
ε ρε μ@λ@κιες!!!:a24:

AVATOS
28/03/2008, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από AVATOS
πρωτη βολτα πριν 8 χρονια με bandit 400v θεσ/νικη-καραμωτη-θασος δικαβαλο.
για την μοτοσυγκεντρωση.
μεση ωριεα 150κμ με βροχη.
ε ρε μ@λ@κιες!!!:a24:

...κεραμωτη...ωριαια...:a24:

hararm123
28/03/2008, 15:27
Καλοκαιρι 1984 μαζι με τον αδελφο μου γυρισαμε ολη την Κερκυρα με ενα ΗΟΝDA CAMINO .Φανταστειτε οτι ειμαστε πανω απο 1.90 και οι δυο.Το μονο που φαινοτανε απανω στο μοτοποδηλατο ηταν χερια και ποδια .Για κρανος και τα σχετικα ουτε λογος.Αφου την βγαλαμε καθαρη τοτε.................

alexis72
29/03/2008, 23:06
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΥΠΕΡΟΧΟ θεμα,η πρωτη μου μεγαλη βολτα, 1988 .ΑΘΗΝΑ-ΛΕΙΒΑΔΙΑ-ΙΤΕΑ-ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ-ΕΡΑΤΕΙΝΗ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ,ΕΓΩ με ΗΟΝDA MTX 200R ,το φιλαρακι μου,με ΚΑWASAKI KMX 200,KAI TA ΔΥΟ ΔΙΧΡΟΝΑ,υπεροχο ταξειδι μ.ο. 100 χλμ..ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,μονο λιγο καπνο απο εξατμιση.ΓΙΑ μενα ειναι η πιο καλη κοντινη εκδρομη,ειδικα μετα απο ΙΤΕΑ,Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ,ΕΩΣ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ.ΤΩΡΑ ΕΧΩ VSTROM 650 ,BEBAIA KAMMIA ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΤΧ ΤΟΤΕ.:sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun:

Delfian
07/04/2008, 19:10
Πρώτη βόλτα ; χμμ. 14/12/2005 (νέοπας) Αθήνα Πάτρα με CB 400 SF. Ξεκίνησα πρωί πρωί με συννεφιά αγνοώντας την ΕΜΥ για τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Η διαδρομή περιείχε πολύ ξύλο απο τον αέρα, μαύρα σύννεφα και λίγες σταγόνες εδώ και κεί.
Φτάνοντας Πάτρα άρχισαν οι καρέκλες...ευτυχώς έφτασα σώος. Αν και αυτή τη διαδρομή την είχα κάνει αμέτρητες φορές με το αυτοκίνητο, ένιωθα σαν να την έκανα πρώτη φορά.

jfx
08/04/2008, 01:47
Πρώτη μεγάλη βόλτα, περυσι την ανοιξη, πατρα-πρέβεζα με Kaze-r
Ναι το παπακι 115 κυβικών. αυτο εχουμε, με αυτο πηγαινουμε!

Δευτερη και πιο πρόσφατη, τον αυγουστο που μας περασε, αθηνα-πάτρα με το ιδιο οχημα!

ΝΑΙΑΣ
12/04/2008, 17:10
Εγω τι λεω τωρα?.Η πρωτηΜΕΓΑΛΗ βολτα εν ετει 1964,παραμονη Πρωτοχρονιας με νοικιασμενη Φλορετα και συνεπιβατη γειτονακι μου,εγινε μεχρι τον Σκαραμαγκα και με την ψυχη στο στομα μην αργησουμε και δεν φτασουν τα λεφτα για το νοικι.Κορυδαλλος - Σκαραμαγκας τοτε ηταν Autobanh σημερινης Γερμανιας.Απολαυση

Tigas
13/04/2008, 23:52
2003 με 600RR Ξυλόκαστρο

tai
14/04/2008, 00:02
μια και μιλάνε οι μεγάλοι......

με solex 25cc με πετάλια και με την μηχανή επάνω στην μπροστινή ρόδα!!!

Περιστέρι- Ωρωπός το Σάββατο και επιστροφή την Κυριακή:lol:
ερεεε :a31:
και τωρα λέμε στους νεους να προσέχουν:a13::rotflmao:

hararm123
15/04/2008, 21:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
μια και μιλάνε οι μεγάλοι......

με solex 25cc με πετάλια και με την μηχανή επάνω στην μπροστινή ρόδα!!!

Τι μου θυμησες τωρα.......Με τετοιο εμαθα να οδηγαω...Απιστευτο μηχανακι μακαρι να το ειχα κρατησει...............

caesarsk
15/04/2008, 21:44
Το Σωτήριο έτος 1987

Παπί 6βολτο 50άρι (με το τιμόνι πελεκάνος) ΚΙΤΑΡΙΣΜΕΝΟ 72

Σαββατο μεσημερι αναχώρηση από Αθήνα

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΚΑΒΑΣΙΛΑΣ ΗΛΕΙΑΣ!!!!! Να δω το αίσθημα

Κυριακή απόγευμα, αναχώρηση για Αθηνα
Η ιστορία της επιστροφής δεν γράφεται πρέπει να την περιγράψω προφορικά

anasdein
30/04/2008, 10:33
I proti mou bolta itan, an thimame kala to etos 1996, se ilikia 14 xronon me ena 80ari papi Honda (ligo piragmeno) xoris podia kai me kati perierga flas poy den itan ta manisia toy. Moy to edose ena paidi poy tote ta psiloeixame. Aporo pos moy to empisteytike!! Ta xiliometra poy ekana den itan polla (piga sto diplano xorio apo to diko moy) alla entiposiastika apo to aeraki poy me xtipouse kai apo tin amesi epafi me to periballon. Perito na sas po fisika oti den foroysa oyte kranos oyte mpoufan oyte gantia! Eytixos itan kalokairi giati allios tha tin eixa arpaksei!! Alles epoxes tote!!!Tora exo ena Gillera Runner 200cc kai anoigo to gazi kai den katalabaibei tipota (kai fisika panta eksoplismeni!!!)

parikios
01/05/2008, 02:06
Πριν 12 χρονια περιπου με ΧΤ-225.
Κρανος της κακιας ωρας, τζην μπουφαν και με συνεπιβατη τελειως αστοχη επιλογη.

ΑΘΗΝΑ-ΚΟΥΡΟΥΤΑ

Στο πηγαινε εκαψε ενα λιτρο λαδι....
Στον γυρισμο καθολου......:confused:

ktmakis
01/05/2008, 18:07
Αύγουστος 1996 με SUZUKI GS 125 Aθήνα - Ιθακη και πίσω..
Σολο διακοπές .

latris mixanis
07/05/2008, 11:41
Πρώτη βόλτα με ένα παπί Honda 50 αν θυμάμαι καλά στη Κέρκυρα το ΄91

mbatsi
07/05/2008, 19:48
ολοι εχετε παει στην αλλη ακρη της ελλαδας και με μεγαλα μοτερ
δηλαδη εγω που ξεκινησα στην πρωτη μεγαλη βολτα με σκοπο να παω ναυπλιο και δεν πηγα περα απο τη κορινθο.... να κανω χαρακιρι,να αισθανθω ασχημα δηλαδης?
Σημειωση:
2 C-50 "γαργαλημενα" - 4 ατομα ολοι ανω των 1,85

:a26: :a26: :a26: :a26:

Firestorm
08/05/2008, 22:46
Πρεπει να ηταν το '86 με ενα guzzi ts 250 ,Κυπαρισσια -Πατρα και επιστοφη.
Παταγε καθε ειδους rz-rd 250 τοτε.
Ειχε αδοξο τελος αφου εμεινε στα χερια μου απο λαδια μερικους μηνες μετα.Οχι μιξης αλλα σασμαν!

MIXALHS 400SF R
10/07/2008, 04:27
Νύχτα πριν 4 χρόνια (σωτήριον έτος για Ελλάδα αλλά και για εμέ 2004)δεν είχα καν ακόμη παπί... Το πήρα το χειμώνα μετά το συμβάν... Είμαστε στο barακι (οικογενειακή επιχείρηση) και στα κλεισίματα ένας φίλος που έτυχε να είναι φαντάρος τότε έπρεπε να μπει στρατόπεδο στα 10 χιλιόμετρα από εκεί που ήμασταν. Του "λέω θα σε πάω εγώ με τη μηχανή"... Ο πατέρας μου έλειπε για δουλειές κι η καημένη η μάνα μου κοιμόταν (μου είχαν αφήσει το μπαρ χεχεχεχε). ¨ημουν 15-16 τότε. δεν την είχα ξαναπάρει ποτέ κι ήταν όντως μεγάλη για μένα... HOnda Super Four CB 400 type R τετράγωνο φανάρι... Του πατέρα τότε, τώρα δικιά μου.... Συμφωνεί λοιπόν ο φίλος... Πάμε, βάζω το κλειδί πατάω μίζα... Αρχ@@@...ΜΑς βλέπει κάποιος να παλεύουμε να βάλουμε μπρος.. Έρχεται και μας τη βάζει μπρος με χίλια παρακάλια (δικά μου)... Ε δεν ήταν να πάρει μπρος... Εβγαλα 10 χιλιόμετρα με 3η και τη μηχανή να έχει ανάψει όσο δεν πάει... Αλλά δεν μας πειράζει. Κανείς δεν έμαθε για αυτό... Βέβαια άκουγα τις φωνές του πατέρα μου μια εβδομάδα(καταβάθος χαιρόταν) που πήρα το 400αρακι και θα 'χα σκοτωθεί ή σκοτώσει ή μπλόκο αστυνομίας ή χίλια δυο αλλά ΟΚ ... Άξιζε!!!!

GAS NICK
14/07/2008, 19:38
με ................ ποδηλατο T-RALEIGH αγωνιστικο Ελευσινα-Κινεττα και τουμπαλιν
110 χλμ περιπου Τωρα ουτε 25 χλμ δεν μπορουμε αλλα στα 70's oλα γινονταν
αν ησουν και 14 χρονων............και δεν θελω σχολια για ηλικιες και τετοια:cool:

Kaiser_vas
24/07/2008, 17:06
Thessaloniki- Katerini me to palio kalo suzuki fx125 pou eixa kapote!! Gia gomena piga mexri ekei o lalakas!! Kathe fortigo pou pernousa, etreme i psixi mou, o anemos me pigene opou ithele, alla ego ekei, elafra skimenos mprosta (kserete, gia ligoteri antistasi), kathe 3 kai ligo na anigei i zelatina apo to kranos mou, mias kai itan mapa, kai na sunexizo tsites to fxaki mou, afou psiloempisteuomouna kai to psigiaki ladiou pou eixe... Telika otan eftasa ektos tou oti eixe kapsei enamisi tepizito, eixe kapsei kai miso litro ladi...:bigcry: Blepeis ta polistrofa tsimpane ligo :lol: Oraia empiria pantos... A, re, pos nomizete eftase to karabi sto bouno?? E?? To nini sernei karabi:p :p

AntoD
25/07/2008, 08:09
Πρώτη βόλτα το 1983 με ενα Benneli εποχής........

Πρώτο ταξίδι....ο γύρος της κρητης 15 ημέρες το 93 πάνω σε ενα GPz 550 δικάβαλος με μπαγκαζια, σκηνες κλπ....πολλα χλμ.

Ειχα παει αυθημερον από καστέλι κισσαμου στην σητεια!....και σταματουσα γιατι πιανοταν ο κ@λ@ς μου!!!!

χαχαχα

Πρώτο διεθνές ταξίδι -σαν οδηγος- 1997 ιταλια, αυστρια, ελβετια, γερμανια, ολλανδια, αγγλια και πισω με Guzzi!(δεν εκανε κιχ και λειτουργουσε καλα σε όλη την διαρκεια!!!!)