View Full Version : Body Armor ΠΟΙΑ?
Dionisisk5
31/03/2007, 18:10
Θελω να αγοράσω ενα bOdy Armor οπως τα λενε αλλα επειδη οι επιλογες ειναι πολλες θα 'ηθελα και καποιες αλλες γνωμες απο ανθρωπους που τα εχουν δοκιμασει ή έστω ξερουν κατι παραπανω απο εμενα. Το θέλω και για το βουνο και για την μηχανη το συγκεκριμενο εξαρτημα.
Ειμαι μεταξυ των εξης επιλογων:
1)Dainise - Price : 330 Euro - CE CERTIFIED (MALLON)
http://www.dainese.com/eng/articolo.asp?cat=1,2,3,7&nome=JACKET_WAVE-V_NECK&articolo=1875796
2)KNOX - PRICE 230 Euro - CE CERTIFIED
http://www.planet-knox.com/detail2.aspx?ID=34
3)AXO - Price 150 euro - CE CERTIFIED
http://www.motostrano-store.com/aircage.html
4)ALPINESTARS - Price Euro - 220 Euro - CE CERTIFIED
http://www.alpinestars.com/Bionic_Protection_Jacket/pd/np/170/p/650655.html
Θα πγγαινα για το Dainise γιατι φαινετε πιο ποιοτηκο και εχει και προστατευτικο για τον αυχενα, αλλα δικαιολογειται η διπλασια και τιμη του? Δηλαδη αγοραζοντας ενα Dainese περνω δύο AXO και μου μενουν και 30 ευρω...
Στα 160-180 ευρω θα βρεις ΠΟΛΥ καλα (οπως της Sinisalo που εχω εγω, με αφαιρουμενο κροκοδειλο και ζωνη), αν κανεις μια γυρα στα μαγαζια... :smilea:
Dionisisk5
31/03/2007, 18:48
ξερεις αν εχουν CE της sinisalo γιατι δεν ειδα κατι οταν κοιταζα το site της?
Εντυπωσεις απο το δικο σου αν εχεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dionisisk5
ξερεις αν εχουν CE της sinisalo γιατι δεν ειδα κατι οταν κοιταζα το site της?
Εντυπωσεις απο το δικο σου αν εχεις?
Επανω γραφει.
Οι καλυτεροτερες! :smilea:
tifoso4ever
09/04/2007, 17:15
Αν το θες για βουνο, γιατι δεν κοιτας αυτο:
http://www.acerbis.it/moto/index.php?module=catalog&type=detail&id=1096&image=1795&cat=7
Tο εχω δυο χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Γυρω στα 180 ευρω νομιζω εχει τωρα (μοτο-μαρκετ, Λ. Συγγρου 226, 210 9565525)
83293
fantacid
09/04/2007, 19:02
η Dainise φαινεται σαν πιο ολοκληρωμενη προστασια το μονο αρνητικο η τιμη της.
τη KNOX ξεχασε τη!
δεν ειναι ενα ενιαίο "πουκαμισο" αλλα χιλια κομματακια, αρα κουραστικη στο βαλε-βγαλε.
η ΑΧΟ κ η ALPINESTARS φαινονται σχεδον ιδιες θα προτιμουσα την ALPINESTARS λογω συμπαθείας της εταιρείας αλλα κ το οτι ο κροκοδείλιος φτανει πιο χαμηλα στη "ουριτσα" σε αντιθεση με τον ΑΧΟ που εχει πλαινα προστατευτικα που ισως να ειναι πιο χρησιμο για στριτ καταστασεις.
καλη λυση ο sinisalo που σου ειπε ο crs-k κυριως για χωμα με καλυτερη προστασια στο θωρακα, στα συν η τιμη του!
λιγο πολυ ολοι ειναι παρομοιοι
Dionisisk5
10/04/2007, 15:55
thanks fantacid.
πηγα στην αντιπροωπια της dainese και ειδα το συγκεκριμενο μοντελο. καλο μου φανηκε, στιβαρη κατασκευη και εθκολοφορετο πανω απο ολα και ευχρηστο. απλα λογω λιγοστου χρονου δεν προλαβα να δω και κανενα αλλο μαγαζι για να μπορεσω να συγκρινω ποιοτητες. Παντως ρε παιδια ειναι δυνατον h dainese edo να σου δινει τιμη 40ευρω πανω απο οτι δινει στο επισημο website tis? Περιεργα πραγματα...
Ξερει κανεις μηπως που θα μπορουσα να δω της alpinestar kai tis axo?
Dionisisk5
10/04/2007, 15:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
Αν το θες για βουνο, γιατι δεν κοιτας αυτο:
http://www.acerbis.it/moto/index.php?module=catalog&type=detail&id=1096&image=1795&cat=7
Tο εχω δυο χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Γυρω στα 180 ευρω νομιζω εχει τωρα (μοτο-μαρκετ, Λ. Συγγρου 226, 210 9565525)
tifoso ωραιος! την acerbis την ειχα ξεχασει τελειως... ευχαριστω θα παω να το κοιταξω και αυτο και να δω διαφορες με τις υπολοιπες σε ποιοτητα. παντως μια χαρα τιμουλα εχει!;)
tifoso ωραιος! την acerbis την ειχα ξεχασει τελειως... ευχαριστω θα παω να το κοιταξω και αυτο και να δω διαφορες με τις υπολοιπες σε ποιοτητα. παντως μια χαρα τιμουλα εχει!;)
Dionysi gia th xrisi to theleis man??? Street h' Enduro????
exoune teleios diaforetiki sxediasi-filosofia-ylika kataskeyeis ta street me ta enduro prostateytika man, prosekse giati se vlepo na foras kana alpinestars epano sto k5.... na diakosarizeis se kamia eythia kai meta na gyrnas pros ta piso na vreis ta prostateytika
pantos to K5 pantos parapempei se gsxr1000'05 opote KSEXASE ta prostateytika me enduradiko prosavatolismo
ean pali psaxneis gia enduro thoraka..... des kai tis "661" vgazei dyo montela... diokimasmena kai ta dyo me poly kalles kritikes
alximistis
10/04/2007, 16:02
Φιλαράκι αν ενδιαφέρεσαι έχω ένα τέτοιο κομμάτι. Το είχα πάρει... έτσι ούτε και γω ξέρω γιατί. Άμα θες και ενδιαφέρεσαι στο δίνω σε πολύ καλή τιμή. Καμία σχέση με αυτά που βλέπω εδώ.
fantacid
10/04/2007, 18:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
exoune teleios diaforetiki sxediasi-filosofia-ylika kataskeyeis ta street me ta enduro prostateytika man, prosekse giati se vlepo na foras kana alpinestars epano sto k5.... na diakosarizeis se kamia eythia kai meta na gyrnas pros ta piso na vreis ta prostateytika
pantos to K5 pantos parapempei se gsxr1000'05 opote KSEXASE ta prostateytika me enduradiko prosavatolismo
ean pali psaxneis gia enduro thoraka..... des kai tis "661" vgazei dyo montela... diokimasmena kai ta dyo me poly kalles kritikes
εχω την εντυπωση πως αυτα "πουκαμισα" ειμαι κατα βαση στρηταδικα.
τα χωματινα ειναι οι κλασσικοι θωρακες. ευρύχωροι ωστε να φοριούνται πανω απο το τζερσευ κ ΠΟΛΥ καλυτερα αεριζομενα, κατι σαν τα ανοιχτα εντουρο-κρανη.
απλα ειναι πολλοι που βολευονται με αυτα τα πουκαμισακια (κ εγω ενας),
γιατι κατα μια αποψη εχουν πιο ολοκληρωμενη προστασια.
τον σινισαλο τον ξεχωρισα σαν καλο στο χωμα γιατι συμφωνα με μια διαπυστωση του παππου εχει ενιαίο μπροστινο προστατευτικο κ οχι φερμουαρ οπως τα υπολοιπα "πουκαμισα"
αλλωστε οι χωματινοι θωρακες δεν προαστευουν απο πτωσεις αλλα απο "ιπταμενα" αντικειμενα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
εχω την εντυπωση πως αυτα "πουκαμισα" ειμαι κατα βαση στρηταδικα.
τα χωματινα ειναι οι κλασσικοι θωρακες. ευρύχωροι ωστε να φοριούνται πανω απο το τζερσευ κ ΠΟΛΥ καλυτερα αεριζομενα, κατι σαν τα ανοιχτα εντουρο-κρανη.
απλα ειναι πολλοι που βολευονται με αυτα τα πουκαμισακια (κ εγω ενας),
γιατι κατα μια αποψη εχουν πιο ολοκληρωμενη προστασια.
τον σινισαλο τον ξεχωρισα σαν καλο στο χωμα γιατι συμφωνα με μια διαπυστωση του παππου εχει ενιαίο μπροστινο προστατευτικο κ οχι φερμουαρ οπως τα υπολοιπα "πουκαμισα"
αλλωστε οι χωματινοι θωρακες δεν προαστευουν απο πτωσεις αλλα απο "ιπταμενα" αντικειμενα!
Lathos entyposh exeis file fantasid
Vrika kai to link tis 661....
http://www.sixsixone.com/Catalog_661Moto.aspx?id=5573704b-99cb-4ae7-bbf3-736c4d735897&product=fc78bfa3-0d83-43ab-a28a-1b570ed58654
Dokimasmeno apo dyo filous.. me aristes kritikes
meionektima einai oti prepei na erthei se epafh me ton ellhna antiprosopo poy vriskete sthn thesalloniki (www.motomax.gr) na sou pei poios to exei sthn athina na pas na to deis.
:wave2:
Dionisisk5
11/04/2007, 07:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
κατι και για τα δυο ηθελα αν γινοταν ή και για τα τρια μην σου πω! :) ενωω ενα και για θαλασσα και για το kite! :) :rotflmao:
τωρα περα απο την πλακα με αυτα που μου λετε με βαλατε σε σκεψεις οτι δεν παιζει τελικα ενα και για τα δυο. οποτε μιας και βουνο παω πολυ πιο σπανια θα προτιμουσα κατι που να εχεις περισοτερες πιθανοτητες σε καποια συγκρουση, και οχι για να αποφυγω ιπταμενα αντικειμενα που λεει και fantacid.
thanks kai gia to link tis 661. θα παρω τηλεφωνακι να δω τι θα μου πει και αν μπορω να παω καπου εδω να το δω.
Dionisisk5
11/04/2007, 08:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Φιλαράκι αν ενδιαφέρεσαι έχω ένα τέτοιο κομμάτι. Το είχα πάρει... έτσι ούτε και γω ξέρω γιατί. Άμα θες και ενδιαφέρεσαι στο δίνω σε πολύ καλή τιμή. Καμία σχέση με αυτά που βλέπω εδώ.
φιλε αλχημιστη με συνχωρεις ειμαι λιγο ψυρας σε αυτα και προτιμω καινουργια πραγματα, χωρια που δεν νομιζω να μου κανει και αυτο που εχεις γιατι ειμαι λιγο τεραστιος. αλλα μια που το ανεφερες τι μαρκα εχεις εσυ και λες οτι δεν εχει καμια σχεση με αυτα? Μπας και ριξεις και καμια αλλη ιδεα στο τραπεζι.
http://www.axosport.com/it/prodotto.php?id=295#/
To συγκεκριμένο πιστεύω είναι μια πολύ καλή λύση μιας και δεν έχει διχτάκι(Το καλοκαίρι το διχτάκι δεν είναι και ότι καλύτερο !!!!) , ο κροκόδειλος βγαίνει και μπορεί να μπεί ξεχωριστά και μέσα από το μπουφάν της μηχανής εκτός βουνού.... :wave2:
Κάπου στα 150 ευρώ παίζει ...!!!:)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
http://www.axosport.com/it/prodotto.php?id=295#/
To συγκεκριμένο πιστεύω είναι μια πολύ καλή λύση μιας και δεν έχει διχτάκι
Αυτό είναι κλασσικός θώρακας (με ζώνη) και ξεφεύγει από την "πρακτικότητα" των γιλέκων (τα οποία ποτέ δεν χώνεψα, παρεμπιπτόντως...).
Το ΒΑΣΙΚΟ πρόβλημα με τους θώρακες είναι το σχήμα και ο όγκος των επωμίδων !!
(ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προυπόθεση είναι να δοκιμαστούνε μαζί με τον μπουφάν, γιατί συνήθως βρισκόμαστε προ δυσάρεστων εκπλήξεων...)
Υ.Γ.
Αν κουβαλάμε συχνά σακίδιο πλάτης, να δοκιμαστούνε ΚΑΙ με αυτό (παραγεμισμένο στον κανονικό του όγκο) γιατί συνήθως δεν αφήνουν τα λουριά του σακίδιου να "καθήσουν" στην θέση των ώμων που προβλέπεται ...) :sad:
Dionisisk5
19/04/2007, 16:02
ναι αυτο το μπουφαν πρεπει να το δοκιμασω. γιατι ειναι ζορι να παρω αυτο και να μην μου κανει με το μπουφαν τοσα λεφτα χαμενα. Αλλα για το καλοκαιρι με βλεπω με το διχτακι και τα προστατεθτικα και tshirt απο μεσα! Σα τραβελι στη Συγγρου θα ειμαι! :) :rotflmao:
Ενταξει το σακιδιο δεν το χρησιμοποιω οποτε ενταξει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αυτό είναι κλασσικός θώρακας (με ζώνη) και ξεφεύγει από την "πρακτικότητα" των γιλέκων (τα οποία ποτέ δεν χώνεψα, παρεμπιπτόντως...).
Το ΒΑΣΙΚΟ πρόβλημα με τους θώρακες είναι το σχήμα και ο όγκος των επωμίδων !!
(ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προυπόθεση είναι να δοκιμαστούνε μαζί με τον μπουφάν, γιατί συνήθως βρισκόμαστε προ δυσάρεστων εκπλήξεων...)
Υ.Γ.
Αν κουβαλάμε συχνά σακίδιο πλάτης, να δοκιμαστούνε ΚΑΙ με αυτό (παραγεμισμένο στον κανονικό του όγκο) γιατί συνήθως δεν αφήνουν τα λουριά του σακίδιου να "καθήσουν" στην θέση των ώμων που προβλέπεται ...) :sad:
H πλάτη όμως είναι όπως στα body armour και βγαίνει μαζί με τη ζώνη και με 2 τιράντες το φοράς χωρίς το μπροστά...:) :winka:
Λόγω ζέστης όντως τα γιλέκα δεν είναι πρακτικά.
fantacid
19/04/2007, 18:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Υ.Γ.
κ προσοχη στα πιρτσινια που σου "γυμναζουν" τους ομους μαζι με το βαρος σακιδιου!
:bigcry: :bigcry:
παιδια εγω βρηκα αυτη σε πολυ καλη τιμη!!!
τι γνωμη εχετε???
http://cgi.ebay.co.uk/fox-body-armour-adult-large-brand-new-with-tags_W0QQitemZ180203493061QQihZ008QQcategoryZ42507QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
για πειτε μου την γνωμη σας!!!:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
τι γνωμη εχετε???
http://cgi.ebay.co.uk/fox-body-armour-adult-large-brand-new-with-tags_W0QQitemZ180203493061QQihZ008QQcategoryZ42507QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Δε μου γεμίζει και τόσο το μάτι. Τον θέλεις για χρήση enduro? :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
ναι!!!
και για χαλαρα πραματα στην αρχη!!!!!
ναι!!!
και για χαλαρα πραματα στην αρχη!!!!!
Θα σου πρότεινα τον Sinisalo. Η τιμή του βέβαια είναι υψηλότερη από αυτόν που έχεις βρει, που ομολογώ είναι πολύ καλή! Χτύπα τον & αν δε σε ικανοποιεί παίρνεις άλλον.. :wave2:
fantacid
06/01/2008, 14:50
τι γνωμη εχετε???
+440!!!
τον εχω εδω κ κανα χρονο κ τα βγαζει τα λεφτα του.
ολοκληρωμενη προστασια σε σημαντικα μερη κ με αφαιρουμενα τα σκλερα μερη για το πλυσιμο!!!
fantacid
06/01/2008, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
για πες σε ποιο σημειο δε σου γεμιζει το ματι ρε μαικ?
επειδη εχω δει κ τον σινισαλο απο κοντα σε διαβεβαιω οτι ο fox ειναι αρκετα πιο ποιοτικός.
το πλεγμα, αυτο που ενωνει ολα τα μερη, στο σινισαλο ειναι σαν καλσον κ ο "ποντος" παραμονευει καθε φορα που τον φορας!
στον φοξ δε παιζει κατι τετοιο!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
για πες σε ποιο σημειο δε σου γεμιζει το ματι ρε μαικ?
επειδη εχω δει κ τον σινισαλο απο κοντα σε διαβεβαιω οτι ο fox ειναι αρκετα πιο ποιοτικός.
το πλεγμα, αυτο που ενωνει ολα τα μερη, στο σινισαλο ειναι σαν καλσον κ ο "ποντος" παραμονευει καθε φορα που τον φορας!
στον φοξ δε παιζει κατι τετοιο!!!
Πάσσο τότε ρε μάστορα:D Εξάλλου όπως βλέπεις του πρότεινα να τον τσιμπήσει :winka:
πιστευω και στην τιμη αυτη στα 75 ευρο μαζι με τα μεταφορικα ειναι πολυ σουπερ!!!!
εγώ πήρα αυτό και μου ήρθε σήμερα. Το καλσόν δεν σκίζεται με τίποτα. Ποιότητα άριστη, όλα ρυθμίζονται.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=290125234423&_trksid=p3984.cWAT.m240.lVI
fantacid
07/01/2008, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
εγώ πήρα αυτό και μου ήρθε σήμερα. Το καλσόν δεν σκίζεται με τίποτα. Ποιότητα άριστη, όλα ρυθμίζονται.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=290125234423&_trksid=p3984.cWAT.m240.lVI
+440 κ για το eshop του matt!!!
:winka:
Sotirios
10/01/2008, 10:29
Από μέρα σε μέρα αναμένω τον bj22 ballistic με ζώνη μέσης από τον τζορτζόπουλο στα 159 αφρό, θα σας πώ εντυπώσεις...
116548
anixneyths
06/03/2008, 20:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
Από μέρα σε μέρα αναμένω τον bj22 ballistic με ζώνη μέσης από τον τζορτζόπουλο στα 159 αφρό, θα σας πώ εντυπώσεις...
ωραία είναι.. σαν του Darth Vader...:lol:
Sotirios
11/03/2008, 16:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από anixneyths
ωραία είναι.. σαν του Darth Vader...:lol:
Πέρασε ο καιρος και δεν έγραψα....
Εμφανισιακά δεν είναι τόσο καλή άλλά από εφαρμογή και λοιπά μια χαρά.Φοριέται άνετα μέσα από το μπουφάν εφόσον του βγάλεις τα προστατευτικά..... αυτά. Θα την χαρακτήριζα αρκετά καλή σε σχέση με το κόστος της.