PDA

View Full Version : Shadowless Sword (trailer soundtrack)

clear
01/04/2007, 11:13
Πηγα και εγώ χθες να δω την ταινία 300 για να μπορώ να έχω άποψη

Εντυπωσιάστηκα από την προβολή των προσεχώς και ιδιαίτερα του Trailer της κορεάτικης ταινίας του 2005 με τίτλο Shadowless Sword (Muyeong geom-στα κορεάτικα).

Φοβερή μουσική (που την έχω ξανακούσει;;;)

Ξέρει κανείς ποιος είναι ο τίτλος του κομματιού που παίζει στο τρέιλερ.

Όσο για τους 300 είναι πολύ καλή ταινία στο είδος της (μεταφορά κόμικ) και πολύ όμορη σκηνοθετικά, όσο για το ιστορικό μέρος ξέρω λίγα για να το κρίνω. Σε γενικές γραμμές όμως πρέπει να είναι κοντά στην αλήθεια.

OzZzZzY
01/04/2007, 11:28
με μερικες (:lol: :lol: ) εξαιρεσεις μονο ναι ειναι κοντα στη αληθεια!

Vasilis_Strom
01/04/2007, 16:39
Αν εννοείς αυτό που παίζει εδώ http://www.youtube.com/watch?v=Ho0ExxMfrWc
είναι η διασκευή του Requiem του Mozart από τον Clint Μansell για την ταινία "Requiem for a Dream" :wave2:

clear
02/04/2007, 02:03
οκ αυτό είναι

Χίλια ευχαριστώ.

Το reqviem του Mozart και λεω κάπου το έχω ξανακούσει..... (τι μάπας Θεέ μου είμαι μερικές φορές)

ktm640lc4
02/04/2007, 09:55
Aν ειναι αυτο που νομιζω εχει παιξει και στο Lord of the rings 3.

project.breeze
02/04/2007, 10:39
Και στο Requiem for a dream έχει παίξει:wave2:

Innersense
02/04/2007, 17:39
Πέτυχα και εγώ τις προάλες το trailer βλέποντας ένα DVD και ομολογώ ότι με έφτιαξε πολύ. Λίγες ώρες μετά μου την έστειλε ένας θείος.

Για όποιον του αρέσουν οι ταινίες του είδους να πω απλά ότι δεν φτάνει ούτε κατά διάνυα σεναριακά τις ταινίες του Yimou ή του Ang Lee παρόλα αυτά είναι πανέμορφα στυλιζαρισμένη (πραγματικό eye-candy!) και έχει ένα εκπληκτικό ατού. Παίζουν δυο απίστευτα όμορφες κορεάτισες οι οποίες καθότι βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα δίνουν αρκετές απολαυστικές μάχες. Κατά τα άλλα τίποτα ιδιαίτερο…

gcrook
03/04/2007, 00:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Κατά τα άλλα τίποτα ιδιαίτερο…

Τι λες τωρα, ταινιαρα:rotflmao: ,

Σεναριο; Περιττο για τετοιου ειδους ταινια!
Ηθοποιια; Οση χρειαζεται για να μουγκρισεις οταν σκιζεις καποιον με το σπαθι!