View Full Version : Αγορά κράνους από Ιαπωνία
Παίδες γειά χαρά,
Ο λόγος που ανοίγω αυτό το thread είναι επειδή μόλις σήμερα έφτασε στα χέρια μου το ολοκαίνουργιο Arai μου (RX-7RR4 Nakano Replica)
Το παρήγγειλα μόλις στις 30/3, και σήμερα έφτασε στα χέρια μου (από Ιαπωνία στο σπίτι μου σε 4 μέρες!!! Ουάου ???)
Και όσον αφορά την τελική τιμή μαζί με τα μεταφορικά? ?460 με το κλειδί στο χέρι (που λένε)!!! Η αντίστοιχη τιμή στην Ελλάδα είναι ?880 (τιμή καταλόγου). Μήπως είναι η μισή τιμή ???
Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχάσω να αναφέρω την εξαιρετική επικοινωνία που είχα με τους ανθρώπους του site που μου εξήγησαν κάθε απορία σε αρκετά διαφορετικά email που έστειλα, πάντα την ίδια μέρα... Με άλλα λόγια εξαιρετικοί επαγγελματίες σε όλα τους.
Νομίζω οτι όποιος θέλει να πάρει κράνος με πάνω απο ?400, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να ρίξει μια ματιά και σ'αυτό το site... Το συνιστώ ανεπιφύλακτα 100% !!!
Και το όνομα αυτού: http://www.j-helmet.com/
με γειες με γειες και αχρειαστο να ναι :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
fantacid
04/04/2007, 00:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Το παρήγγειλα μόλις στις 30/3, και σήμερα έφτασε στα χέρια μου (από Ιαπωνία στο σπίτι μου σε 4 μέρες!!! Ουάου ???)
εως ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!
μεγια φιλε κ αχρειαστο να μεινει!!!
:beer: :beer:
ASTRAKITCAR
04/04/2007, 07:58
οταν λεμε επαγγελματισμο εννοουουμε αυτο που λες...απαντουσαν αυθημερως...
οπως εχω ξαναγραψει εγραψα 21.30 βραδυ κυριακης στην ολλανδια για το πισω αμορτισερ Mail..
δευτερα 09.30 το πρωι ειχα απαντηση...και ενω μου ειπε οτι παραγγελιες στην ευρωπη παραδιδονται σε 10 μερες με τα μεταφορικα μεσα...'
μολις του εγραψα οτι σε 5 ημερες θα ανεβαινα Ολλανδια,και συγκεκριμενα το σαββατο,'
μου ειπε οτι θα το εχει ετοιμο,οπως και το ειχε,με παρελαβε απο το τρενο,με ξεναγησε στο εργοστασιο κατασκευης των αμορτισερ,και γενικα πολυ φιλοξενια παιδια...και ολα αυτα για 400€ για ενα αμορτισερ....
εδω τα λαμογια. ασχετοι εμποροι....αυτοκινητο αγοραζεις και σου φερονται λες και αγορασες τσιχλες,...
sorry για το ασχετο,αλλα τα μισα λεφτα για ενα κρανος....ΗΜΑΡΤΟΝ.....
φιλε με τελωνειο τι επαιξε?απλα courier στο εφερε και πληρωσες αντικαταβολη?
και εγω 31/4 παραγγειλα το ιδιο κρανακι απο το ιδιο site αλλα απο λαθος συνενοηση ακομα δεν εχει προχωρησει:(
παντως αν και ακομα δεν εχουμε βρει μια ακρη, πραγματικα οι τυποι ειναι αψογοι επαγγελματιες, καθε μερα εχουμε επικοινωνια και δειχνουν οτι πραγματικα ενδιαφερονται για
το προβλημα που παρουσιαστηκε:)
με το τελωνειο φιλε τι εγινε, ειχες καποιο προβλημα; :confused:
lampros_fazer
04/04/2007, 16:25
Σε 4 μέρες από Ιαπωνία..;!! :eek: :eyepop:
Καλορίζικο..
(παρατήρησες καμιά διαφορά στο κέλυφος από αυτά που έιχες δοκιμάσει εδώ..;)
:confused: :confused:
mallon prepei na balv aggelia to diko moy αφου πηρε και ο μιτσοσ νακανο.
γιατι ρε φιλε μητσο εχεις καβασακι και πηρες το ιδιο κρανος????/:rotflmao: :rotflmao:
καλοριζικο φιλε και αγρατσουνιστο.
γι'αυτο το site φωναζα καποτε αλλα καποιοι ειπανε οτι το παιζω εξυπνος.
ετσι απλα σε 4 μερες ειναι εδω παιδια .-(αυτο ειναι τελεια και παυλα)
επεισης κατα την παραγγελια μπορειτε να του ζητησετε και ζελατινες ασχετα που δεν τις εχει στο site.τις πουλαει 36 ευρω τις φιμε και 30 ευρω τις απλες.120 και 100 αντιστοιχα στην ελλαδα κανουν:wave2:
Εγώ τις ζελατίνες τις πλήρωσα ακριβότερα απο 36?.
Αναθεμα την ισοτιμία γιεν-ευρω.
:mad:
fantacid
04/04/2007, 18:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από panos26
με το τελωνειο φιλε τι εγινε, ειχες καποιο προβλημα; :confused:
sample/gift μαλλον!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από xtrm600
Εγώ τις ζελατίνες τις πλήρωσα ακριβότερα απο 36?.
Αναθεμα την ισοτιμία γιεν-ευρω.
:mad:
Αυτές πουλάει ο j-helmet
Regarding Arai shields:
Arai-Japan does not sell the blue mirror shield. And they does not
sell the dark smoke shield.
The sell three color shields of a smoke, light smoke and a clear.
This smoke is very dark as same as Shoei dark smoke.
We will sell you the Arai shields as follows.
Super adoshis L smoke: 5,000JPY ( about 34EUR )
Super adoshis L mirror silver ( non smoke )8,600JPY (58EUR ) Super adoshis L mirror purple ( soft smoke )8,600JPY Super adoshis L mirror green ( soft smoke )8,600JPY
82944
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
sample/gift μαλλον!!!
αν υπάρχει κάποιος που αναγκάστηκε να πληρώσει τελωνείο σε κράνος απο Ιαπωνία ας μας πει ποσο πηγε το μπουγιουρντί για να έχουμε μια άποψη....
Παιδιά με το τελωνείο δεν είχα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!
Ο Courier έφερε το κρανάκι μου στο σπιτάκι μου, με πολύ αγάπη, φροντίδα και προδέρμ στην τιμή που σας είπα.
Όσον αφορά το κέλυφος απλά να σας πω οτι το κράνος είναι σύμφωνα με το SNELL πρότυπο ασφαλείας, και όχι το Ευρωπαικό. Παρ'όλα αυτά όμως, το SNELL απ'ότι ξέρω είναι πιο αυστηρό κριτήριο ασφαλείας, οπότε όλα μια χαρά. Και εξάλλου όταν αγοράζεις ένα αυθεντικό Arai που είναι σύμφωνο με τον Ιαπωνικό νόμο, και μάλιστα στα μισά λεφτά απ'ότι το βρίσκεις εδώ στην Ελλάδα, και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα όσον αφορά το χρόνο παράδοσης, τότε δε νομίζω οτι χρειάζεται περεταίρω ψάξιμο.
Πρός ΜΟΖΑΡΤ: Αγορίνα μου ο Νακάνο την έχει κάνει από την Κάβα, αλλα δε σε παρεξηγώ. Ένας καημένος και ταλαίπωρος Καβασάκης είσαι κι'εσύ, δε σε παρεξηγώ...
kasiotis
04/04/2007, 23:27
Μεγεια το κρανος φιλε.. και αχρειαστο ευχομαι...
Το μεγεθος ειχε καμια διαφορα απο αυτο που ειχες δοκιμασει ελλαδα.?
Γιατι η αραι λεει οτι ειναι διαφορετικα τα μεγεθη σε ευρωπη, αμερικη και ιαπωνια..
[B Ένας καημένος και ταλαίπωρος Καβασάκης είσαι κι'εσύ, δε σε παρεξηγώ... [/B] :a016: :a016: :a023: :a37: :a37: :a52: :a52:................. Παρόλα αυτά το κράνος γ@μ@ει!!!!!!!!!!!!:D
OrEsTiS82
05/04/2007, 03:29
LoooooooooooOOOOoL :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kasiotis
Γιατι η αραι λεει οτι ειναι διαφορετικα τα μεγεθη σε ευρωπη, αμερικη και ιαπωνια..
Πέρα από το γεγονός οτι το κράνος έχει το SNELL σαν στάνταρ ασφαλείας, εγώ δεν είδα άλλη διαφορά από αυτά που έβαλα εδώ στην Ελλάδα. Δεν είμαι και ειδικός βέβαια στα κράνη, αλλά εγώ δεν είδα άλλη αλλαγή. Ίσως ο τύπος να έχει πρόσβαση και στα Ευρωπαικά κράνη που φτιάχνει η Arai, τι να πω...
Αρχικά δημιουργήθηκε από kasiotis
Πέρα από το γεγονός οτι το κράνος έχει το SNELL σαν στάνταρ ασφαλείας, εγώ δεν είδα άλλη διαφορά από αυτά που έβαλα εδώ στην Ελλάδα. Δεν είμαι και ειδικός βέβαια στα κράνη, αλλά εγώ δεν είδα άλλη αλλαγή. Ίσως ο τύπος να έχει πρόσβαση και στα Ευρωπαικά κράνη που φτιάχνει η Arai, τι να πω...
Ίσως ο τύπος να έχει πρόσβαση και στα Ευρωπαικά κράνη που φτιάχνει η Arai, τι να πω...
Εχθές το βράδυ παρέλαβα το δικό μου. Τζάμι είναι. Πήρα το nacano gp2 σε γκρι μαύρο.
Πάρα πολύ καλή εξηπηρέτηση, και η συσκευασία άψογη. Και αυγά να είχε στείλει, άθικτα θα έρχονταν.
Αυτό που λές για Ευρωπαικά-ιαπωνικά ίσως να πάιζει. Αν δεις την σελίδα στα ιαπωνικά, κάποια σχέδια είναι διαφορετικά απ΄αυτά που παρουσιάζει στην σελίδα των αγγλικών.
Αψογο το site για αγορές.
:wave2:
sapila racing
12/04/2007, 11:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Εχθές το βράδυ παρέλαβα το δικό μου. Τζάμι είναι. Πήρα το nacano gp2 σε γκρι μαύρο.
Πάρα πολύ καλή εξηπηρέτηση, και η συσκευασία άψογη. Και αυγά να είχε στείλει, άθικτα θα έρχονταν.
Αυτό που λές για Ευρωπαικά-ιαπωνικά ίσως να πάιζει. Αν δεις την σελίδα στα ιαπωνικά, κάποια σχέδια είναι διαφορετικά απ΄αυτά που παρουσιάζει στην σελίδα των αγγλικών.
Μεγειά!! :wave2:
Την εκανες μαγκα ,μπραβο.:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Μεγειά!! :wave2:
Το δικό σου;;;; Φωτό θέλουμε!
makis206
12/04/2007, 12:02
Καλοφόρετο κι αγρατζούνιστο Βύρωνα !:winka:
sapila racing
12/04/2007, 12:03
Το δικό σου;;;; Φωτό θέλουμε!
Δεν το εχω ακόμα.
Ηρθε προχτες με UPS σπίτι αλλα εγω δεν ήμουν εκεί.
Θα μου το φέρουν σήμερα στη δουλειά, σε καμμιά ώρα δηλαδή. :smokin:
Mortes kalorizika ta kranakia sas kai axreiasta.
Oso afora tora tis diafores me ta europaika.
Tha sas po ena trabigmeno.Ean bgei nomos(pou mallon yparxei) giati tis prodiagrafes kai otan mas stamatane koitane kai auto eimaste paranomoi.Ego exo to Shoei X-spirit Kyionari. To peira apo to idio magazi.
Xreiastika kati pou lete gia to kranaki kai piga ston tzortzopoulo.Nai nai auton pou mou eipe 900 euro gia to idio kranos :P
Filiki sizitisi kai paradextheike oti to ebay kai to net exei gamisei oli tin agora kai oti i times einai paraplisies me tou ergostasiou alla logo magaziou eksodon klp ta exoun toso. Alla mou ekane kai kati allo.Mou efere to idio me to diko mou to europaiko.Eixe diafora stin efarmogi sygkekrimena mprosta sto koutelo, ligo pio poly xoro gia tin myti alla auto pou eixe terastia diafora gia emena itan to baros. 250gr barytero to japan kai kapou sta 450 to amerikaniko mou eipe.
Gia ta 400euro diafora pali to iaponiko tha eperna alla tora pou oikonimika eimai poly kalytera, isos to skeftomoun ligo.Me problimatise poly to baros paidia.Alli aisthisi.
Tespa pantos gia tis times stin ellada den nomizo oti mporoun kai ekeinoi na kanoun kai polla.Magazia exoun, ypallilous,efories klp. Opote to oti erxetai +30% pano kotsaroun kai ena 19%fpa kai vitrina einai monodromos. Edo omos stin ellada exoume tin malakia 19% fpa pou den eprepe na ypirxe.
Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
Mortes kalorizika ta kranakia sas kai axreiasta.
Oso afora tora tis diafores me ta europaika.
Tha sas po ena trabigmeno.Ean bgei nomos(pou mallon yparxei) giati tis prodiagrafes kai otan mas stamatane koitane kai auto eimaste paranomoi.Ego exo to Shoei X-spirit Kyionari. To peira apo to idio magazi.
Xreiastika kati pou lete gia to kranaki kai piga ston tzortzopoulo.Nai nai auton pou mou eipe 900 euro gia to idio kranos :P
Filiki sizitisi kai paradextheike oti to ebay kai to net exei gamisei oli tin agora kai oti i times einai paraplisies me tou ergostasiou alla logo magaziou eksodon klp ta exoun toso. Alla mou ekane kai kati allo.Mou efere to idio me to diko mou to europaiko.Eixe diafora stin efarmogi sygkekrimena mprosta sto koutelo, ligo pio poly xoro gia tin myti alla auto pou eixe terastia diafora gia emena itan to baros. 250gr barytero to japan kai kapou sta 450 to amerikaniko mou eipe.
Gia ta 400euro diafora pali to iaponiko tha eperna alla tora pou oikonimika eimai poly kalytera, isos to skeftomoun ligo.Me problimatise poly to baros paidia.Alli aisthisi.
Tespa pantos gia tis times stin ellada den nomizo oti mporoun kai ekeinoi na kanoun kai polla.Magazia exoun, ypallilous,efories klp. Opote to oti erxetai +30% pano kotsaroun kai ena 19%fpa kai vitrina einai monodromos. Edo omos stin ellada exoume tin malakia 19% fpa pou den eprepe na ypirxe.
Εγώ έφερα από Αγγλία το Matsudo με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές κατασκευή 06/06 (το έφερα Σεπτέμβρη) και τιμή κάτι λιγότερο από 600 Ε.
Όσο για τους Έλληνες εμπόρους απλά θα σου πώ ότι το ίδιο κράνος το έδινε 860 Ε, όμως εαν πρόσεχες θα έβλεπες ότι πίσω έγραφε RR 4. Με απλά λόγια ο κύριος έφερνε πιθανότατα από νετ γιαπωνέζικα και μετά προσπαθούσε να τα πουλήσει με Ευρωπαϊκή τιμή !!!!!!!!!! :yuck: :yuck: :yuck:
Tespa pantos gia tis times stin ellada den nomizo oti mporoun kai ekeinoi na kanoun kai polla.
O sapila racing πήρε το δικό του RX-7RR από Γερμανία 520? ή κάπου εκεί. Τα 400? είναι πολύ μεγάλη διαφορά για να δικαιολογηθούν από εφορία κλπ.
sapila racing
12/04/2007, 14:23
O sapila racing πήρε το δικό του RX-7RR από Γερμανία 520? ή κάπου εκεί. Τα 400? είναι πολύ μεγάλη διαφορά για να δικαιολογηθούν από εφορία κλπ.
Μόλις το παρέλαβα στο γραφείο.
516,5 για την ακρίβεια με τα μεταφορικά και εξοδα ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ. :winka:
makis206
12/04/2007, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Μόλις το παρέλαβα στο γραφείο.
516,5 για την ακρίβεια με τα μεταφορικά και εξοδα ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ. :winka:
Να ευχηθούμε να είναι καλοφόρετο κι αγρατζούνιστο και το δικό σου !:lol:
Ά ρε καινουργιές αυτές τις μέρες !:cool:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καλοφόρετο κι αγρατζούνιστο Βύρωνα !:winka:
Tnx φίλε. Μακάρι.:beer:
83894
Εχθές το βράδυ παρέλαβα το δικό μου.
Εχθές το βράδυ ΔΕΝ παρέλαβες τίποτε ...:nono:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εχθές το βράδυ ΔΕΝ παρέλαβες τίποτε ...:nono:
Κυριολεκτικά το παρέλαβα στις 00:40 από την πεθερά μου....:lol:
Καλά μιλάμε ότι πρέπει να προσπέρασα ίσαμε 3.000 νταλίκες εχθές. Μήπως κάνουν πανελλήνια κι αυτοί ? :confused:
Αααα και τώρα που το θυμήθηκα...
Κατερινίώτη ή Θεσ/νικιέ με το μάυρο Busa χωρίς λασπωτηρα και πινακίδα, που με πέρασες με 250+ από αριστερά με το διάζωμα να είναι στο 1 μέτρο....... είσαι πολύ ΜΑΛΑΚΑΣ !!!!!
Όχι πως θα το δεί, αλλά λέμε τώρα :mad:
Κυριολεκτικά το παρέλαβα στις 00:40 από την πεθερά μου....:lol:
Συνήθως οι πεθερές σε περιμένουν ξημερώματα με τον μπλάστη στο χέρι...:eyepop:
(Για Arai nacano gp2 δεν έχω ξανακούσει...):lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Συνήθως οι πεθερές σε περιμένουν ξημερώματα με τον μπλάστη στο χέρι...:eyepop:
(Για Arai nacano gp2 δεν έχω ξανακούσει...):lol: :rotflmao: :lol:
:lol: Μη βάζεις ιδέες και πονάει περισσότερο το arai στη πλάτη.... :wave2:
Μα τί μπορεί να έχει μέσα αυτό το κουτί??????????
90495
Το καινούργιο μου SHOEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:a30: :a30: :a25: :a25: :a25: :a30: :a30:
90496
Ηδη πήγα και ΠΕΤΑΞΑ το Hjc που είχα γιατί απλά..............................Δε θέλω να το ξαναφορέσω
420? ακριβώς μου ήρθε στην πόρτα μου!!!
Α!!! και επειδή δε τα καταφέρνω με τις πιστωτικές και τα paypal, απλά μου έδωσαν το λογαριασμό τους οι Ιάπωνες και εγώ τους κατέθεσα τα χρήματα!!!
Δεν είναι πανέμορφο?
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
90498
makis206
29/05/2007, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Δεν είναι πανέμορφο?
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Είναι το ομορφότερο απ'όλα τα X-Spirit !!:D :D :D
Καλοφόρετο κι αγρατζούνιστο να είναι !
Αδερφάκι μου :lol: :beer: :beer: :beer:
Τρελέ Κρητικέ το περίμενα ότι θα ήσουν ο πρώτος που θα απαντούσε!!!
Να σαι καλά!!!!!
:beer: :beer: :beer:
Kaloriziko file mou kai agratsounisto....
Efera akribos to idio me mia silver (kathrepti) zelatina gia ton kolito mou kai to kranos mono mou kostise 450euro.... Eisai sigouros oti sou pige mono 420euro?
o ιαπωνας δεν στελνει πλεον arai οποιος προλαβε προλαβε
We do not sell and ship all arai helmets to the world wide[B]
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
o ιαπωνας δεν στελνει πλεον arai οποιος προλαβε προλαβε
We do not sell and ship all arai helmets to the world wide[B]
καλα αφου εχουν παρει αρκετη για ποιο λογο τα σταματησε :confused: :confused:
ναι ρε γαμώτο και εγώ μόλις τώρα το είδα :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
καλα αφου εχουν παρει αρκετη για ποιο λογο τα σταματησε :confused: :confused:
Γιατι ηταν μαπα.:p
Kaloriziko file mou kai agratsounisto....
Efera akribos to idio me mia silver (kathrepti) zelatina gia ton kolito mou kai to kranos mono mou kostise 450euro.... Eisai sigouros oti sou pige mono 420euro?
Την ημέρα που πήγα να καταθέσω τα χρήματα στην τράπεζα τα 68500 Γιεν που ήθελαν ήταν ακριβώς 421 Ευρά. Ξένο νόμισμα είναι, μία ανεβαίνει και μία πέφτει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τώρα είδα στο site τους ότι τα τσίμπησαν και 1000 Γιεν ακόμα.
Πάντως οι τύποι ήξεραν τα πάντα για το πώς θα το στείλουν στην Ελλαδα για να περάσει το τελωνείο.
Και όσο για τα ARAI που δεν πουλάνε πλέον......................Αφου τους μένανε stock.....Τι να κάνανε!!!
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
lampros_fazer
01/06/2007, 23:42
Καλορίζικο κι αχρείαστο..
Είναι πιο όμορφο απ'του κουζουλού του Μάκη..:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Πάντως οι τύποι ήξεραν τα πάντα για το πώς θα το στείλουν στην Ελλαδα για να περάσει το τελωνείο.
Δλδ τι σου είπαν..;
(αν δεν θες να το πεις εδώ,πμ..)
fantacid
02/06/2007, 04:37
sample / gift
:smokin:
Arai-Japan request to remove the Arai helmets from our web site.
αυτο μου απαντησανε.
υπαρχουν μονο καποια stock τελευταια
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Δλδ τι σου είπαν..;
(αν δεν θες να το πεις εδώ,πμ..)
Η απόδειξη αγοράς του κράνους ήταν στα 45 Ευρώ για να μην κινήσει υποψίες, έγραφε πάνω στο κουτί και στην απόδειξη AS A GIFT.
Φυσικά μου διευκρίνησαν ότι δεν έχουν καμία ευθύνη αν το ανοίξουν και τελικά με χρεώσει κάτι το τελωνείο.
Α!!! Το αστείο ήταν ότι με τα μειλ με ρώτησαν γιατί μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία για τόσο ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ:uplate: :uplate: :uplate:
Φυσικά για τον Ιάπωνα τα 68500 Γεν είναι ούτε καν το 1/5 του μισθού του!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γεια χαρα σε ολους
Τελωνειο περνανε αναγκαστικα οσα πραγματα ερχονται με καραβι.Και αργουν (3-4 μηνες απο Ιαπωνια ) και πληρωνεις φορο.Οσα ερχονται με ταχυδρομειο 99% ειναι αφορολογητα.
:beer: :beer: :sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Γεια χαρα σε ολους
Τελωνειο περνανε αναγκαστικα οσα πραγματα ερχονται με καραβι.Και αργουν (3-4 μηνες απο Ιαπωνια ) και πληρωνεις φορο.Οσα ερχονται με ταχυδρομειο 99% ειναι αφορολογητα.
:beer: :beer: :sun:
Αυτό που λες δεν ισχύει με το συγκεκριμένο site. Όλα πέρναγαν απ΄το τελωνείο με τον τρόπο που αναφέρθηκε και σε 3-4 ημέρες το κράνος ήταν εδώ.
Ο J-helmet είναι +++++++100000000
Για αυτο το site δεν ξερω.Επειδη ψωνιζω απο Japan πραγματα για το srx μου ποτε δεν πληρωσα τελωνειο.Ολα στελνονται απο Japan με EMS και παραλαμβανω σπιτι μου με ΕΛΤΑ πορτα πορτα.Κανενα δεμα δεν ηταν ανοιχτο ΠΟΤΕ.
Αληθεια το srx τοδωσες?Το δικο μου τοκανα 680 και τωρα στρωνω.
:beer: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Για αυτο το site δεν ξερω.
Αληθεια το srx τοδωσες?Το δικο μου τοκανα 680 και τωρα στρωνω.
:beer: :beer: :wave2:
Το site είναι καρατσεκαρισμένο, και έχω αγορασει και εγώ. Παρόλο που δεν έχει πλέον Arai, τα Shoei τα έχει στην καλύτερη τιμή που μπορείς να βρείς.
Ναι το srx μου είναι Θεσ/νίκη και μάλλον υπερκυβισμένο επίσης.
καλό στρώσιμο !!!!
:beer: