PDA

View Full Version : Πανελληνιες Εξετασεις 2007

OzZzZzY
03/04/2007, 23:28
Οι πανελληνιες εξετασεις 2007 ξεκιναν τελικα 19.05 και τελειωνουν 31.05

Αντε και καλη μας επιτυχια σε οσους δινουμε και καλη δυναμη στους γονεις μας :rolleyes:

:beer: :beer: :beer: :beer:

(εχω ΤΟ αγχος :sad: )

xampos
03/04/2007, 23:36
κουλαρισε παλικαρε :cool: :cool:

αν εχεις διαβασει ολα θα πανε καλα :a013: :a013: :a013:

καλο θα ητανε να μπαινεις λιγοτερο στο φορουμ ,να κανεις λιγοτερες βολτες με το μηχανακι , και να κοιμασαι αρκετες ωρες

και φυσικα τις υπολοιπες ωρες ξερεις τη θα κανεις.

οχι :a31: .:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αλλα διαβασμα πολυ διαβασμα

καλη επυτιχια

:a013: :a013: :a013:

xampos
03/04/2007, 23:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY

Αντε και καλη μας επιτυχια σε οσους δινουμε και καλη δυναμη στους γονεις μας :rolleyes:

ααααααααα

και μην ξεχνας

αυτον τον καιρο κρινεται ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ

:wave2: :wave2: :wave2:

OzZzZzY
03/04/2007, 23:59
ασε φιλε! πραγματικα ολη μου η ζωη..αυτο σκεφτομαι κ παρηγορουμαι! φοιτικα χρονια,επαγγελματικη αποκατασταση....ακομαι κ το αν θα απαλλαγω συντομαι απο το σκουτερ κρινεται απο κει..φαντασου!!!:winka:

vaspiou
04/04/2007, 00:16
κουραγιο ρε αρχοντα!! εγω εκανα μαλακια και δεν διαβασα και τωρα ειναι αλλιως....
βεβαια το παπι μου εγω το ξεφορτωθηκα!! περα απο κει...
καλο διαβασμα και καλο κουραγιο
bye
:beer:

mourgakos
04/04/2007, 07:39
oποιος δεν διαβαζει κουβαλαει.

και αν δεν κουβαλαει τρεχει

μπορεις να κουβαλας τρεχοντας

να κουβαλας τρεχοντας και ενα αφεντικο να σε βριζει γιατι καθεσαι

να κουβαλας τρεχοντας με ενα αφεντικο να σε βριζει γιατι καθεσαι και να σε πληρωνει βασικο

να κουβαλας τρεχοντας με ενα αφεντικο να σε βριζει γιατι καθεσαι και να μη σε πληρωνει ουτε βασικο

κλπ
κλπ
κλπ.

εγω κανω τον οδηγο.

motaba
04/04/2007, 07:50

OzZzZzY καλή επιτυχία!

Πάντα το θέμα σε όλες τις εξετάσεις είναι να είσαι ψύχραιμος!! Εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα το πόσο έχεις διαβάσει και το πόσο πολύ μπορείς να διαβάσεις ακόμα ώστε το όνειρό σου να γίνει πραγματικότητα!!

Σου εύχομαι καλά μυαλά και καλό στρώσιμο....

:wave2:

nakkip
04/04/2007, 08:04
Με ηρεμια και καθαρο μυαλο, ολα γινονται φιλε :a46: :a46: :a46:

Cpt. Haddock
04/04/2007, 09:23
Ρε OzZzZzY

να ρωτήσω

είσαι ο ίδιος OzZzZzY που γράφει κ στο amnizia?

:confused:

γιατί κι αυτός δίνει πανελλήνιες :look:

Nostra
04/04/2007, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
αυτον τον καιρο κρινεται ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ :wave2: :wave2: :wave2:

η παραπάνω φράση ενέχει κίνδυνο παρερμηνειών...

δε συμφωνώ ότι κρίνετε το (μακροπρόθεσμο) μέλλον οποιουδήποτε απο τις πανελλήνιες εξετάσεις..

κατά τα άλλα καλή επιτυχία και να περάσετε στις σχολές που θέλετε και όχι όπου τύχει...

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Nostra
04/04/2007, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
είσαι ο ίδιος OzZzZzY που γράφει κ στο amnizia?

ρώτησε ο mod του www.alzheimer-hellas.gr και πήγε για συγχώνευση μηνυμάτων

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

motaba
04/04/2007, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra

δε συμφωνώ ότι κρίνετε το (μακροπρόθεσμο) μέλλον οποιουδήποτε απο τις πανελλήνιες εξετάσεις..

κατά τα άλλα καλή επιτυχία και να περάσετε στις σχολές που θέλετε και όχι όπου τύχει...

+1 - You've got a point!

airamhag
04/04/2007, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra

+1000

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!
ΓΕΜΙΣΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Κ ΣΚΕΨΕΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ!
( και στο ανιψουδιμ :D )

makis206
04/04/2007, 12:45
ΌζΖζΖζΖζΖζυ μη μασάς ρε, προετοιμάσου όσο καλύτερα μπορείς και πήγαινε να βγάλεις το άχτι σου στο στυλό και στο χαρτί, κανένα μέλλον δεν κρίνεται απ'το αν θα επιτύχεις η όχι στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Εγώ που ήμουνα στούρνος απ'το νηπιαγωγίο πήγα να δώσω το '95 χωρίς ν'ανοίξω ποτέ μου βιβλίο.

Μας βάζουνε 7 η ώρα τα χαράματα:ZZZ: να γράψουμε Μαθηματικά και σκάει το άγνωστο για μένα τότε παραμύθι η γυναίκα που μας επιτηρούσε..

"Μία ολόκλητη ώρα θα μείνετε υποχρεωτικά μέσα στην αίθουσα και μετά είστε ελεύθεροι να βγείτε..":eyepop:

Κι εγώ που δεν ήξερα τι να γράψω ; Και που νύσταζα ;:ZZZ:

Βασανιστικά πέρασε αυτή η ρημάδα η ώρα πάνω στο θρανίο μέχρι που έφτασε η στιγμή να την κοπανήσω απ'το σιωπηλό δωμάτιο !:a25:

Δυο μέρες μετά στη Φυσική το ίδιο..:ZZZ:

Στη Χημεία όμως δεν άντεξα ν'ακούω την απόλυτη σιωπή και :ZZZ: ...μέχρι που με σκουντάει η επιτηρήτρια και μου λέει:

"Πέρασε η ώρα, θα φύγεις ;":rotflmao:

Κι όπως καταλαβαίνεις.. ---> ξανά :a25:

Το κορυφαίο όμως ήταν το οτι πήγα το Σεπτέμβρη να δω και τ'αποτελέσματα... :rotflmao: :rotflmao:

Η ζωή είναι όμορφη κι έχω περάσει πάρα πολύ ωραία για να μετανιώνω για τ'οτιδήποτε έχω γευτεί στα 29 μου χρόνια, μη μασάς λοιπόν, είτε έτσι είτε γιουβέτσι ζήσε τη ζωή σου έχοντας γευτεί το κάθε της δευτερόλεπτο !

Προετοιμάσου, πήγαινε με το βλέμμα καρφωμένο σ'αυτό που ΕΣΥ θεωρείς επιτυχία και μη σε αγχώνει τίποτα !

Να σου αφιερώσω και μαντινάδα ;

Σε κάθε δύσκολη στιγμή
απού θα συναντήσω
βάζω το στήθος μου μπροστά
και δεν γυρίζω πίσω

Καλή επιτυχία ! :sun: :beer: :beer:

OzZzZzY
04/04/2007, 15:04
ευχαριστω..σας ευχαριστω ολους ρε παιδια!!

(κ να πω οτι ολες οι γυναικες ειναι εγωιστριες γιατι 1 μηνα πριν τις παναλληνιες και μεσα στην τρελη πιεση μου, μου την κοπανησε χωρις να νοιαστει αν εμενα κρινεται η ζωη μου..ενταξει δεν θα υποθηκευε και το μελλον της αν καθοταν ενα μηνα αλλα οχι να μου το πεταξει ετσι στο αποτομο και με αυτο τον τροπο..μπορει να χω και αδικο που την κατηγορω αλλα εγω εγινα χαλια και ακομα και τωρα πολλες φορες μου φευγει η διαθεση για διαβασμα..απ την αλλη λεω δεν αξιζει να γινομαι χωμα γι αυτην και να καταστραφω..:( ταπεινη μου αποψη)

OldMan
04/04/2007, 15:39
να πω οτι ολες οι γυναικες ειναι εγωιστριες γιατι 1 μηνα πριν τις παναλληνιες και μεσα στην τρελη πιεση μου, μου την κοπανησε χωρις να νοιαστει αν εμενα κρινεται η ζωη μου..ενταξει δεν θα υποθηκευε και το μελλον της αν καθοταν ενα μηνα αλλα οχι να μου το πεταξει ετσι στο αποτομο και με αυτο τον τροπο..μπορει να χω και αδικο που την κατηγορω αλλα εγω εγινα χαλια και ακομα και τωρα πολλες φορες μου φευγει η διαθεση για διαβασμα..απ την αλλη λεω δεν αξιζει να γινομαι χωμα γι αυτην και να καταστραφω..:( ταπεινη μου αποψη)

"Hard Hearted Woman Blues"
(Blind Lemon Jefferson - 1923)

:a33:

evvou
04/04/2007, 15:55
καλη επιτυχια :beer: :beer: :beer:

και μην σκας για το κοριτσι :winka: κοριτσια θα υπαρξουν πολλα...εσυ κοιτα να κανεις οτι καλυτερο μπορεις για σενα και το μελλον σου!!! :beer: :beer: :beer: :wave2:

lampros_fazer
04/04/2007, 16:56
Καλή επιτυχία,κουράγιο,επιμονή κι υπομονή Όζυ..!

Άσε τα μηχανάκια και τα φόρα για λίγο..:smilea:

:beer: :beer: :beer:

Τι κατεύθυνση είσαι..;

gcrook
04/04/2007, 17:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
"Hard Hearted Woman Blues"
(Blind Lemon Jefferson - 1923)

:a33:

Και αμα του φυγει η καψα και θελησει να ξεσκονισει εκεινο το κουμπουρι..

Artist: ERIC SARDINAS

Album: TREAT ME RIGHT

Song Name: MURDERING BLUES:smokin:

OldMan
04/04/2007, 17:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Και αμα του φυγει η καψα και θελησει να ξεσκονισει εκεινο το κουμπουρι..
Μάλλον προς το "Hey Joe" του Hendrix το κόβω... :D :beer:

OzZzZzY
04/04/2007, 18:25
μαλλον "στην υγεια της αχαριστης" ζαζοπουλος ή "θα θελα να σουν εδω με κοβω!!

θα το ριξω στο :smokin: και στο :a33:
:lol: :lol:

*τεχνολογικη ειμαι

Brolas
05/04/2007, 01:16
Διάβασμα διάβασμα και άμα βαρεθείς....ρίξε ένα διάβασμα...Όταν είσαι διαβασμένος δεν φοβάσαι τίποτα,κακά τα ψέμματα...Στρώσε κώλο ένα μήνα και μετά είσαι άρχοντας...Θα χάσεις έναν μήνα από την ζωή σου αλλά μετά θα είσαι αρχηγός...Θα βρεις γκόμενα ,θα μπεις στο πανεπιστήμιο,θα πάρεις Kawasaki....Όλα τα καλά της ζωής!!!!!!!:smilea:

fantacid
05/04/2007, 02:42
[the bad guy mode on]

Nαι ναι διαβαζε να περασεις!!

κ μετα απο 4-5 χρονακια που θα τελιωσεις, θα λες τι μλκς ειμουνα, τοσος κοπος για το κολοχαρτο??

μα δεν ηθελα να γινω τελικα "αυτο"!!!

τουλαχιστον ελπιζω να τα "σπασεις" αυτα τα χρονακια!!!

[/mode off]

OzZzZzY
05/04/2007, 07:47
δεν παιρνω kawasaki!ασε ψηνεται ο πατερας μου να παρει το GTR 1400..φτανει ενας στην οικογενεια :D :D :D !!

μπραβο ρε fantacid μαρεσει που με εμψυχωνεις!! τι να σου πω! τεσπα αυτο που θελω να σπουδασω μου αρεσει πολυ..ελπιζω να μην το μετανιωσω..αλλα αυτα τα 5 χρονακια θελω να τα περασω κατι παραπανω απο τελεια!! :winka: :winka:

airamhag
18/05/2007, 09:36
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝΙΨΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:winka:
ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ

kalesin
18/05/2007, 09:55
[ozzzzzzzzy mode]

- γιατι δεν εχει επιλογη να βαλω emoticons στο γραπτο ρε γμτ....

- μονος μου θα γραφω; δεν θα μου απαντησει κανεις;

- αραγε θα μου κοψουν βαθμο αν σπαμαρω στη φυσικη;

- λες να με κανουν ban οι δικοι μου αν δεν περασω;

[/ozzzzzzzzy mode]

καλα κουραγια ρεεεεεε

:wave2: :wave2:

makis206
18/05/2007, 10:04
Καλή επιτυχία γιε μου !

Ελπίζω να μην αρχίσεις το σπαμ στα μαθήματα, πήγαινε και σκίσ'τους !:lol:

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη

project.breeze
18/05/2007, 10:49
Καλή επιτυχία σε όλους.Δυστυχώς ή ευτυχώς την διαδικασία των εξετάσεων όλοι την έχουμε περάσει.Δεν είναι το τέλος του κόσμου,σκεφτείτε το καλοκαιράκι που σας-μας περιμένει:beer: :beer: Καλή επιτυχία!

vangelis 64
18/05/2007, 11:28
Καλή επιτυχία φιλαράκο.:beer: :beer: :beer:

Να σού πάνε όλα καλά.:wave2: :wave2:

Giorgos19
18/05/2007, 11:44
Mαν χαλαρωσε...τωρα ο,τι εχει γινει,εχει!
Δεν χρειαζεται να εισαι πλεον τοσο αγχωμενος.Ok δεν λεμε να φτασεις και στο αλλο ακρο να μην σου καιγεται καρφακι...αλλα να ξερεις πως το παν ειναι ηρεμια...
Γουσταρεις μερικες συμβουλες για τις Πανελληνιες?Γιατι και γω την εχω ακομα νωπη αυτη την εμπειρια (πριν απο 2 χρονια)

1ο)Ειπαμε να εισαι χαλλλλλλαρος.
2ο)Κατα την διαρκεια των εξετασεων μην ξενυχτας διαβαζοντας και ειδικα την ημερα πριν να πας να γραψεις...Οταν θα τελειωνεις το διαβασμα θα κανεις κατι για να κουλαρει ο εγκεφαλος.Ενα τσιγαρακι στην βεραντα (αν καπνιζεις) η ο,τι αλλο σε χαλαρωνει.
3ο)Το αγχος οτι δεν ξερω τιποτα που εμφανιζεται την ημερα της εξετασης συμβαινει σε ολους.ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΛΑ ΧΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΡΩΣΕ.Καθησε στο θρανιο σου,βαλε τα πραματα σου σε ταξη,κανε λιγο χαβαλε ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΔΕ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ?".Το πιο σιγουρο ειναι να ακουσεις 10 διαφορετικες αποψεις και να μπλεξεις αυτα που ξερεις.

Σε (σας) καταλαβαινω απολυτα,εχω και τον αδερφο μου που δινει τωρα.
Προσωπικα εχω γευτει τοσο την αποτυχια οσο και την επιτυχια στις Πανελληνιες....Ναι εχω δωσει 2 φορες.Την πρωτη περασα ΜΑθηματικο στη Σαμο,αλλα επειδη δεν υπηρχε η δυναοττητα να παω εκει ξανα εδωσα και περασα Φυσικο Αθηνα (γαμημενη μυωπια....:sad: )
Οχι το μελλον σου δεν παιζεται αυτες τις μερες....
ΚΑι αν δεν πανε τα πραματα οπως τα θελεις....υπαρχει παντα και η επομενη χρονια....που πιστεψε με τα πραματα θα ειναι πιο χαλλλλλλλλαρα γιατι μανι μανι κερδιζεις 7ωρες καθε μερα....

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΔΕΡΦΕ!

dammed_kittin
18/05/2007, 13:20
kali epituxia se osous dinoun!!!!!!!!!

upomoni k sugkentrwsi!!!!!

k sigoura ola tha ginoun opws PREPEI na ginoun!

fantacid
18/05/2007, 13:21
μη ξεχασεις να κανεις σμικρυνσεις!!!

:evil: :evil: :evil: :evil:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!

dynogix
18/05/2007, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Διάβασμα διάβασμα και άμα βαρεθείς....ρίξε ένα διάβασμα...Όταν είσαι διαβασμένος δεν φοβάσαι τίποτα,κακά τα ψέμματα...Στρώσε κώλο ένα μήνα και μετά είσαι άρχοντας...Θα χάσεις έναν μήνα από την ζωή σου αλλά μετά θα είσαι αρχηγός...Θα βρεις γκόμενα ,θα μπεις στο πανεπιστήμιο,θα πάρεις Kawasaki....Όλα τα καλά της ζωής!!!!!!!:smilea:

Γιατί ρε μεγάλε δηλαδή άμα δε περάσεις πανεπιστήμιο πας για κρέμασμα κατευθείαν?Τι του λες του ανθρώπου...Τι μπούρδες είναι αυτές ρεεεεεεεε ξυπνάτε...
:mad: :mad: :mad: :mad:
Αλλά τι να σου πω...kawasaki δεν έχεις...:a029:

lampros_fazer
18/05/2007, 13:44
Καλή επιτυχία μάγκες!

:beer: :beer:

Δώστε τα όλα..

afrotwin
18/05/2007, 13:52

na ki an
na ki an den....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Brolas
18/05/2007, 18:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
Γιατί ρε μεγάλε δηλαδή άμα δε περάσεις πανεπιστήμιο πας για κρέμασμα κατευθείαν?Τι του λες του ανθρώπου...Τι μπούρδες είναι αυτές ρεεεεεεεε ξυπνάτε...
:mad: :mad: :mad: :mad:
Αλλά τι να σου πω...kawasaki δεν έχεις...:a029: Ρε φίλε αφού αυτούς τους στόχους έχει θέσει ο άνθρωπος τι να του πω???''Εντάξει δώσε πανελλήνιες,απέτυχε,άσε τους γονείς σου να πληρώνουν φροντιστήρια για κανά χρόνο ακόμα κτλ''.Αν μου έλεγε πως δεν θα τα πάει καλά θα του έλεγα να βρει μια δουλειά...Α!Και λίγα με την kawa μην σας :a021: όλους εδώ μέσα!!!:lol:

sergiosm
18/05/2007, 19:12
Καλή επιτυχία φίλε ...

Πήγαινε ήρεμα, ψύχραιμα και με καθαρό μυαλό
και όλα θα πάνε καλά.

Και μην ανησυχείς για τίποτα ..

ή μάλλον άσε μην πίνεις, μην κάνεις ... οκτάρια στο θρανίο σου

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vasdekiss
18/05/2007, 19:21
Καλή επιτυχία σε σένα φιλαράκι και σε όλους όσους δίνουν εξετάσεις. Χαλαρά. Εξετάσεις δίνουμε μια ζωή, σε σχολεία, πανεπιστήμια, στην καθημερινότητα, στις σχέσεις, παντού. Τα αποτελέσματα δεν είναι πάντα αυτά που περιμένουμε αλλά πάντα στο τέλος βγαίνει κάτι καλό αν το θες και το παλέψεις αληθινά. Μη μασάς-ατε λοιπόν, όλα καλά θα πάνε γιατί έτσι το θέλουμε και έτσι θα γίνει...

Καλή επιτυχία, τα λέμε...:beer:

sober
18/05/2007, 23:12
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ βρε Οζζζζζζζζζζζζζζζζ!!!!!

Μια χαρα 8α τα πας!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :winka:

el_hymador
19/05/2007, 00:15
Χαλαρα...

η λεξη ''εξεταση-εις'' ποτε δεν συνδεθηκε με κατι ευχαριστο....

εξεταση αιματος
εξετασεις ικανοτητων
εξεταση εγκυμοσυνης
εξεταση προστατη
εξεταση γονιμοτητας
κολονοσκοπιση (και αυτο εξεταση ειναι...)
κ.ο.κ.

Σου ευχομαι τα καλυτερα και μην αγχωνεσαι για το γελοιο συστημα εισαγωγης στα πανεπιστημια...κακως νομιζεις οτι κρινεται το μελον σου απο αυτο.

Καλη επιτυχια:wave2:

vtanis78
28/05/2007, 08:43
ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΘΕΛΕΙ ΞΑΣΚΙΣΜΑ ΣΑΝ ΤΙ ΜΟΤΟ

TROOPER
29/05/2007, 07:26

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!!!!