View Full Version : Oh mama mia...!!! READ THIS
Μόλις γύρισα από Ελευσίνα, έκανα ένα test ride τη 1098 όπως είχα πει.
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΩΣΕ!!! ΤΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΙ ΣΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΩ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ.!!!
ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΗ 1098 ΜΕ ΤΟ Κ7 Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ!!! ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΥΞΗΣΗΣ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΠΟΚΟΣΜΟ. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ. ΠΙΟ Κ7, TI FAZER KAI ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ! ΚΑΙ 50.000 ΝΑ ΕΙΧΕ , ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ!
Προσπαθώντας λίγο να ηρεμήσω τώρα, ΄να πώ με λίγα λόγια περι τινος πρόκειται. Απίστευτη δύναμη, απίστευτο ήχο, απο design δεν υπάρχουν λέξεις, σωστή θέση οδήγησης. Το μόνο που πρέπει να συμβιβαστείς, είναι ο ήχος από το ΞΗΡΟΚΑΜΠΑΝΟ. Ναι, βαράει σαν τρελό, αλλά κι αυτό ανήκει στο όλο παραμύθι, αναλόγως πως θα το δείς. Στην αρχή δεν μου άρεσε, όμως μετά.....το ήθελα! Θα το πάρω. Δεν το συζητάω. Αυριο, μεθαύριο θα το έχω. Οπου δείτε 1098s tricolore , μάλλον εγώ θα είμαι, οπότε σταματείστε με για καμια κουβέντα παραπάνω. 25 χιλιάρικα είανι ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ , ιδίως αν ΔΕΝ τα έχεις! Κι εγώ δεν τα έχω, αλλά θα σκιστώ να τα πληρώσω!
ΥΓ. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΜΗΝ ΤΚΑΝΕΤΕ TEST RIDE ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΒΈΠΩ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ!
catmaster
04/04/2007, 13:49
Spam mode: <ON>...
Εγώ θα σου έλεγα - όπως έχω ξαναπεί σε κάποιον από εδώ μέσα - να πάρεις άλλο μηχανάκι που είναι και το απόλυτο εργαλείο οδηγικής απόλαυσης ...
....το RD350....
αλλά πρόλαβες να πάρεις κάτι άλλο..
Spam mode : <OFF>...
Καλοτάξιδο το τούμπανο σου αν το πάρεις ... πολλά τα λεφτά Άρη...
Εγώ να πω την αλήθεια μου στο test ride δεν πρόλαβα να πάρω χαμπάρι γιατί είναι λίγη η ώρα που το δίνουν .. είμαι και εγώ λίγο αργός τι να λέμε...
Κατάλαβα ένα όμως .. δεν είναι μηχανάκι ΚΑΙ για την πόλη ... είναι αμαρτία και κρίμα να το χαραμίσεις εδώ μέσα μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις προσωπική σου κα@υλα...
Απορώ με τόσα λεφτά που κάνει γιατί η Ducati δε δίνει και κάνα άλλο μηχανάκι μαζί , κάτι σαν τα tender για τα cruiser θαλάσσης.. :lol:
Πάντως από ήχο γαμάει ειδικά με ένα σετ termignoni ...
Cpt. Haddock
04/04/2007, 13:52
αφου σ' αρέσει μεγειές, καλορίζικο κλπ κλπ
:beer: :beer:
πρόσεξε όμως μη χρεωθείς ως τα μπούνια και μετά ριζώσει κανονικά γιατί δε θα έχεις λεφτά ουτε για τη βενζίνη του
το παθαίνουν πολλοί αυτό και ούτε μέχρι το στορκ δεν μπορούν να πάνε
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Ενα μηχανάκι/όχημα εν γένει δεν είναι μόνο το κόστος αγοράς, αλλά και το κόστος χρήσης
τεσπά, σου εύχομαι να το χαρείς
:wave2: :wave2: :wave2:
Gandalf dr685sm
04/04/2007, 14:02
καλορίζικο... και ελπίζω να καταλήξει να είναι "σοφή" η αγορά μια μηχανής με τέτοιο ποσό...
Οτι καλύτερο φίλε και πάντα όρθιος
Gandalf
vangelis 64
04/04/2007, 14:16
Με γεια την κούκλα!!
Καλορίζικη και καλά χιλιόμετρα!
Κρίμα που δεν πήρες το Mv.:sad: ..............:lol: :lol: :beer: :beer: :beer: :beer:
DimChios
04/04/2007, 14:53
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕ!!!
ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΔΕΛΕΑΡ ΝΑ ΤΟ ΧΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ.....
ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε gay-δες δε το πήρε ακόμα ο άνθρωπος...
εν θερμώ (καυτό θα έλεγα) έχει κάνει τσίσα του με το test ride και χαμογελάει ακόμα και ο αφαλός του (για να μη πω τίποτα άλλο...
με το καλό φυσικά αν αποφασίσει να το παραγγείλει αλλά ... πολλά τα λεφτά ... προσοχή θέλει και καλό οικονομικό προγραμματισμό...
:wave2: :wave2:
Cpt. Haddock
04/04/2007, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
αλλά ... πολλά τα λεφτά ... προσοχή θέλει και καλό οικονομικό προγραμματισμό...
Άσε ρε τον άνθρωπο... Εμείς κλέφτες θα γίνουμε; :lol: :lol:
υ.γ. γιατί ειναι στις διαμάχες το θρεντ; :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:look: Α! στις διαμάχες είναι από την αρχή?
γιατί είσαι π@πάρας, γι' αυτό !... :p :p :p
DimChios
04/04/2007, 15:03
Για να ποιύμε ελεύθερα σε όποιον θέλουμε...
ΝΑ ΠΑ ΝΑ Γ@ΜΗΘΕΙ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
catmaster
04/04/2007, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕ!!!
ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΔΕΛΕΑΡ ΝΑ ΤΟ ΧΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ.....
ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!
Εσύ ΔημΞάνθη μόνο να το χαζέψεις ... για να το πάς αυτό το εργαλείο πρέπει να μην είσαι κουλέας..
:evil: :smokin:
DimChios
04/04/2007, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Εσύ ΔημΞάνθη μόνο να το χαζέψεις ... για να το πάς αυτό το εργαλείο πρέπει να μην είσαι κουλέας..
:evil: :smokin:
ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΚΑΛΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΜΠΕΙ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΚΑΛΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΜΠΕΙ!
:lol: :lol: :lol: kalo.
Μολις το πάρω στα χέρια μου (Πέμπτη αν τα καταφέρω,αλλά χωρίς πινακιδες...) θα βάλω fotos.
Ευχαριστώ και για τις ευχές, τα καλοτάξιδα κλπ.
Σχετικά με τις βενζίνες , δε νομίζω να έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, βενζινάδικο έχω, οπότε ακόμα και στις απεργίες πάλι θα έχω.:D
Εξάλλου το μαμίσιο τεπόζιτο, ένα δεκαρικάκι παίρνει φουλ, αλλά δε σε πάει και πάνω από 120-140 χιλιόμετρα. Αυτό είναι ένα από τ α μειονεκτήματά του. Αλλά κάτι θα βγάλουνε κι εκεί, κατι άκουσα οτι ετοιμάζεται 16άλιτρο τεπόζιτο, οπότε το αλλάζω με την πρώτη ευκαιρία. Α, και κάτι άλλο. Το Fazer600 που έχω, θα το κρατήσω, δεν θα το δώσω ανταλλαγή τελικά (μου το παίρνανε 5.200). Αυτό ως απάντηση σχετικά με το "tender". :a24:
λουκυλουκ
04/04/2007, 15:56
μπραβο φιλε μου.το ιδιο επαθα κι εγω!!!!!απο ιουνιο θα το εχω σε κοκκινο!!!!ελπιζω να συναντηθουμε καπου να γουσταρουμε με 2 ducati.....:beer: :beer:
Cpt. Haddock
04/04/2007, 16:00
στις διαμάχες δεν είμαστε; :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από λουκυλουκ
ελπιζω να συναντηθουμε καπου .....
μπορείτε απλά να πηγαίνετε στο ίδιο συνεργείο
:a01: :a01: :a01:
στις διαμάχες δεν είμαστε; :evil:
μπορείτε απλά να πηγαίνετε στο ίδιο συνεργείο
:a01: :a01: :a01:
εισαι κακος ανθρωπας τελικα εσυ...
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από panosko
Σχετικά με τις βενζίνες , δε νομίζω να έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, βενζινάδικο έχω, οπότε ακόμα και στις απεργίες πάλι θα έχω.:D
:eyepop: :eyepop: :eek: :eek:
Ε ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕ ΜΑΜΙΕΣΑΙ ΛΕΩ ΓΩ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Που παμε και να σε παρηγορησουμε κιολας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
axxaxaaaxaxa gamw!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
04/04/2007, 16:22
Ρε Γιώργη( gcrook), ντροπή ρε πως μιλάς έτσι του ανθρώπου... :mad: :nono: :evil:
άσε να μας πει που είναι το βενζινάδικο :D
Ρε Γιώργη( gcrook), ντροπή ρε πως μιλάς έτσι του ανθρώπου... :mad: :nono: :evil:
άσε να μας πει που είναι το βενζινάδικο :D
Κωστή Παλαμά και Ιφιγενείας στο Καματερό, (ΕΚΟ) αλλά άμα με βρείτε ποτέ εκεί....:a025:
......
Σχετικά με τις βενζίνες , δε νομίζω να έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, βενζινάδικο έχω, οπότε ......
Οπότε, όταν καταλάβεις ότι το μηχανάκι που πήρες δεν ειναι για βόλτες και απο τα 25 που έδωσες θα σου δίνουν 15 για να στο πάρουν.... λουστο 100άρα και κάφτο.....
Επίσης το ίδιο κάνε όταν χρειαστείς κατι από τηνεδώ αντιπροσωπεία και οι 3 βδομάδες αναμονής γίνουν 4, 5, 6 κλπ κλπ
Στις διαμάχες δεν το έβαλε;
Καλοτάξιδο πάντως :rotflmao:
lampros_fazer
04/04/2007, 16:34
αλλά θα σκιστώ να τα πληρώσω!
Βενζινάδικο ε..;
Θα σκιστούμε εμείς μάλλον..:evil:
Cpt. Haddock
04/04/2007, 16:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ω, ναι
:a01:
που το βρίσκω το κέφι, απορώ... :sad: :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
:eyepop: :eyepop: :eek: :eek:
Ε ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕ ΜΑΜΙΕΣΑΙ ΛΕΩ ΓΩ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Που παμε και να σε παρηγορησουμε κιολας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: καλο κι αυτό, πολύ καλό :rotflmao:
Καλό επειδή είναι άσχετο.:lol: :lol:
(Διάολε...βρέχει....πως θα παρω το εργαλείο αυριο αν βρέχει...?!)
Cpt. Haddock
04/04/2007, 16:36
θα σβήσει ε;
:a9: :a029: :a9: :a029: :a9: :a029: :a9: :a029: :a9: :a029:
Οπότε, όταν καταλάβεις ότι το μηχανάκι που πήρες δεν ειναι για βόλτες και απο τα 25 που έδωσες θα σου δίνουν 15 για να στο πάρουν.... λουστο 100άρα και κάφτο.....
Επίσης το ίδιο κάνε όταν χρειαστείς κατι από τηνεδώ αντιπροσωπεία και οι 3 βδομάδες αναμονής γίνουν 4, 5, 6 κλπ κλπ
Καλοτάξιδο πάντως :rotflmao:
Μπα δεν ισχύει αυτό. Το κανόνισα. ¨Εκανα συμφωνία με την Hellinmoto να τους το πουλήσω σε 2 χρόνια και να μου το πάρουν 20.000. Ετσι συμφωνήσαμε τουλάχιστον.:beer:
Αλλιώς δεν θα το έπαιρνα. Είμουνα κατηγορηματικός. :smokin:
θα σβήσει ε;
Θα πάρει μπροστά δηλαδή; :lol: :rotflmao: :rotflmao:
VegasKitty
04/04/2007, 16:38
:lol: :lol: καλο κι αυτό, πολύ καλό :rotflmao:
Καλό επειδή είναι άσχετο.:lol: :lol:
Αυριο ειπαν οτι θα εχει λιακαδα και 19 βαθμους!!! :o
Αρα προβλημα δεν εχεις!!!
εκτος βεβαια αν δε παρει μπρος απο μονο του, τοτε εκει ειναι αλλο θεμα...
σορρυ αλλα δε μπορουσα να αντισταθω!!!! α ναι, και καλο ταξιδο :D
Μπα δεν ισχύει αυτό. Το κανόνισα. ¨Εκανα συμφωνία με την Hellinmoto να τους το πουλήσω σε 2 χρόνια και να μου το πάρουν 20.000. Ετσι συμφωνήσαμε τουλάχιστον.:beer:
Kάτσε να παρω μια ανάσα....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι.... 20.000 τι όμως; Γιεν; :lol: Υπογράψανε και χαρτί; :lol:
Cpt. Haddock
04/04/2007, 16:39
Μπα δεν ισχύει αυτό. Το κανόνισα. ¨Εκανα συμφωνία με την Hellinmoto να τους το πουλήσω σε 2 χρόνια και να μου το πάρουν 20.000. Ετσι συμφωνήσαμε τουλάχιστον.
:lol: :rotflmao: :bigcry: :lol: :rotflmao: :bigcry: :lol: :rotflmao: :bigcry: :lol: :rotflmao: :bigcry: :lol: :rotflmao: :bigcry:
:lol: :rotflmao: :bigcry: :lol: :rotflmao: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :rotflmao: :bigcry:
Δεν καταλαβαίνω το αστείο ποιο είναι. Αν αυτό δεν είναι επαγγελματική συμφωνία, τότε ποιό θα ήταν. :a024:
Δεν είμαστε καινούργιοι, έλεος.
Εντάξει, δεν υπογράψανε κανα χαρτί, αλλά τόσα χρόνια πελάτης, σε καλό βγήκε.:D
Πιστεύω οτι οταν λεμε κατι το τηρούμε. Αν κάνω λάθος θα το μάθουμε σε δύο χρόνια (με το που λήξη η εγγύηση).
Dodok edessa
04/04/2007, 16:44
Καλοταξιδο!!:eek:
ελα να το στρωσεις προς τα εδω να το δουμε κιολας!:look: :look: :wave2:
Cpt. Haddock
04/04/2007, 16:47
Δεν καταλαβαίνω το αστείο ποιο είναι.
cool..
πλάκα κάνουμε
lampros_fazer
04/04/2007, 16:47
Δεν καταλαβαίνω το αστείο ποιο είναι. Αν αυτό δεν είναι επαγγελματική συμφωνία, τότε ποιό θα ήταν. :a024:
Δεν είμαστε καινούργιοι, έλεος.
Εντάξει, δεν υπογράψανε κανα χαρτί, αλλά τόσα χρόνια πελάτης, σε καλό βγήκε.:D
Πιστεύω οτι οταν λεμε κατι το τηρούμε. Αν κάνω λάθος θα το μάθουμε σε δύο χρόνια (με το που λήξη η εγγύηση).
(αυτοαναιρείσαι αν δεν το κατάλαβες)
Και με το που θα βγεις από το μαγαζί και θα καβαλήσεις,έχει(ς) χάσει αυτόματα ένα 15% της αξίας..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
Καλοταξιδο!!:eek:
ελα να το στρωσεις προς τα εδω να το δουμε κιολας!:look: :look: :wave2:
Μέχρι Κατερίνη, έρχομαι. Τώρα για Έδεσσα.....πέφτει λιγο μακριά.....Αλλά θα το έχουμε στα υπόψη. Πρέπει να το στρώσω για 1000 χιλιόμετρα, και θέλω να το κάνω γρήγορα,για να περάσω και τα Termignioni μετά. Λέω να το κάνω σε 2-3 μέρες, οπότε παίζει και να έρθω κει πάνω μέχρι να δώ 1000!!!:alien:
Κοιτα μην πιαστεις κοροιδο μονο και του κανεις λιγα χλμ.:rotflmao:
Και κανα μηνα πριν αν δεις οτι το εχεις σε πολυ καλη κατασταση δωστο μια να το παρει ολο το μοτο.gr μια παρτουζα στα Μεγαρα να δει η Ελληνμοτο τι εστι "επαγγελματικη συμφωνια" .:rotflmao:
Και κανα μηνα πριν αν δεις οτι το εχεις σε πολυ καλη κατασταση δωστο μια να το παρει ολο το μοτο.gr μια παρτουζα στα Μεγαρα να δει η Ελληνμοτο τι εστι "επαγγελματικη συμφωνια" .:rotflmao:
We are not fucking worthy!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: χαχαχα, καλό :rotflmao:
Α, και σχετικά με το στρώσιμο που έλεγα, ισχύει στ'αλήθεια οτι πρέπει να το στρώσω πρώτα με τις δικές του εξατμίσεις και μετά να βάλω τα termignoni, ή με παραμυθιάσανε?
Πρέπει να είναι στρωμένο μέχρι τις 15-16 Απρίλη γιατι λέω να πάω Moto GP στην Κωνσταντινούπολη. Ειναι να πάει κανένας?:cool:
.....
Πρέπει να είναι στρωμένο μέχρι τις 15-16 Απρίλη γιατι λέω να πάω Moto GP στην Κωνσταντινούπολη. Ειναι να πάει κανένας?:cool:
Ωπα..... με το 1098 θα πας; Κανένας θα πάει... εσυ δεν ξέρω αν θα περάσεις τον Νέστο.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ωπα..... με το 1098 θα πας; Κανένας θα πάει... εσυ δεν ξέρω αν θα περάσεις τον Νέστο.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ωπα...απληροφόρητος. Ξερω οτι θα πάνε απο 0-300 καμια δεκαριά παρέα, απλά εγώ δεν έχω δηλώσει ακόμα συμμετοχή. Επίσης απο Αλεξανδρούπολη καμια 15αριά.
Γιατι να μην περάσω το Νέστο? Που κολλάει?:uplate: :sick: :dizzy:
Ωπα...απληροφόρητος. Ξερω οτι θα πάνε απο 0-300 καμια δεκαριά παρέα, απλά εγώ δεν έχω δηλώσει ακόμα συμμετοχή. Επίσης απο Αλεξανδρούπολη καμια 15αριά.
Αν σκέφτεσαι να πας οδικώς θα το καταλάβεις μόλις παραλάβεις το μηχανάκι.....
Dodok edessa
04/04/2007, 17:06
γιατι ρε sniper
...τι εχει ο νεστος !?:confused: :confused:
μεχρι εκει πηγαινουν τα honda??? μετα αρχιζουν οι ρευματισμοι??:D
Πάλι λάθος είσαι. Με την Agusta πήγα Κατερίνη κι έκανα μόνο ΜΙΑ στάση, κι αυτή απλά για καφέ και τσιγάρο.
Η 1098 έχει ακόμα καλύτερη θέση οδήγησης. Αρα :a027: :a24:
Πάλι λάθος είσαι. Με την Agusta πήγα Κατερίνη κι έκανα μόνο ΜΙΑ στάση, κι αυτή απλά για καφέ και τσιγάρο.
2.500 χλμ σε λίγες μέρες με ducati...... :D
@dodok : εσύ θα το έκανες; :D
Dodok edessa
04/04/2007, 17:09
περιμενε.....εχεις να ακουσεις .....:bawl:
νομιζουν οτι πηρες την ντουκατι για να κανεις τουρισμο !!:lol: :rotflmao: :bawl:
Dodok edessa
04/04/2007, 17:11
2.500 χλμ σε λίγες μέρες με ducati...... :D
@dodok : εσύ θα το έκανες; :D
το εχω κανει καρδια μου !:D
το καλοκαιρι που περασε σε τρεις μερες ...μη με ρωτησεις ομως τον λόγο...διαβαζουν και ρουφιανοι...:wave2: το μονο κακο ηταν η αυτονομια :wave2:
......
νομιζουν οτι πηρες την ντουκατι για να κανεις τουρισμο !!:lol: :rotflmao: :bawl:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
περιμενε.....εχεις να ακουσεις .....:bawl:
Την πήρα για να κάνω διαδρομές και να γουστάρω τρελά την οδήγησή της.
Και οι καλύτερες διαδρομές δεν είναι στην Αττική όπου υπάρχουν μόνο δύο πίστες (Αττική οδός και Μέγαρα) αλλά προς τα "πάνω", από Λαμία και μετά. Και τουρισμό κάνω αμα λάχει, αλλά μόνος μου. Σίγουρα όχι με συνεπιβάτη.
xenon φώτα, tank bag, μια τσάντα πλάτης, saddle bags κι έφυγα!
(Α, ναι , αφού πρώτα βάλω το άλλο τεπόζιτο που αναμένεται).
***και θα οδηγάω μέχρι να βρώ το μωρό που θα καβαλάει κι αυτό Ducati ώστε να λαλήσω τελείως και να κάνουμε το τελειότερο δίδυμο στον πλανήτη*** :a8: :a8: :a8:
Dodok edessa
04/04/2007, 17:22
Την πήρα για να κάνω διαδρομές και να γουστάρω τρελά αυτά που σου δίνει.
Και οι καλύτερες διαδρομές δεν είναι στην Αττική όπου υπάρχουν μόνο δύο πίστες (Αττική οδός και Μέγαρα) αλλά προς τα "πάνω", από Λαμία και μετά. Και τουρισμό κάνω αμα λάχει, αλλά μόνος μου. Σίγουρα όχι με συνεπιβάτη.
οι περισσότεροι απο εδω μέσα είναι παλιά κόκαλα ,και ψημένοι μοτοσικλετιστές ...ομως τα χρονια πέρασαν απο πάνω τους και έχουνε ξεχάσει τα άπειρα χιλιόμετρα που έχουνε-έχουμε γράψει με τα παπάκια -φλορετες-οτιδήποτε ειχε ενα μοτερακι και ροδες .........:p
τωρα θέλουμε τα goldwing 1800 με ραδιοσιντι,gps μη τυχον και χαθούμε στον ενα και μοναδικό αυτοκινητόδρομο της ελλαδος :sad:
Και το να κάνεις χιλιόμετρα με μια απο τις τελειοτερες μοτοσικλέτες ξενίζει ..:sad:
πάει .....το συμπαν καταστρέφετε:sad: :sad:
......
Και το να κάνεις χιλιόμετρα με μια απο τις τελειοτερες μοτοσικλέτες ξενίζει ..:sad:
...
Tελεια από ποια άποψη; Και πας ταξίδι με το σωβρακο που φοράς; και μια οδοντόβουρτσα στην κωλότσεπη; :rolleyes:
Tελεια από ποια άποψη; Και πας ταξίδι με το σωβρακο που φοράς; και μια οδοντόβουρτσα στην κωλότσεπη; :rolleyes:
Είπαμε...τσάντα στη πλάτη, tank bag και από πισω τσάντα με χταπόδι ή saddle bags. Τι άλλο θες. Πόσο ακόμα. Αγάλματα θα αγοράσεις?:smokin:
Τεσπα το μηχανακι απλα ειναι κορυφαιο.
Προσοχη στα φρενα,εχουν απιστευτη δυναμη, ουτε κορυφαιοι αγωνιζομενοι δεν μπορουν να τα συνηθισουν διαβαζω......
Πάω να πάρω μια Μ1 ή μια RCV212 για να κάνω τον γύρο του κόσμου....
Dodok edessa
04/04/2007, 17:34
κορυφή φρενα-πλαισιο-επιδοσεις -αισθηση -εμφανιση ......τι αλλο να σου πω !!
αλλα ο λογος ειναι αλλος που υπαρχει αυτο το μπερδεμα....
ενταξει η ντουκατι σε αλλους αρεσει σε αλλους δεν αρεσει....
γιατι με το στανιό δεν κανει τιποτα σωστο και ειναι ολο προβληματα ?..και μονο τα γιαπωνέζικα δεν χαλανε ?:p
αν δεις οσοι ειναι κατοχοι ντουκατι ειναι μοτοσικλετιστές με πολυ μεγαλη εμπειρια ...δεν νομιζεις οτι ειναι λιγο χαζο να τους υποδεικνύεται συνεχως οτι ειναι ασχετοι που ειναι φαν αυτης της εταιριας ..:wacko: λες και πρωτη φορα καβαλανε μοτο?
ασε που οι περισσοτεροι -που κραζουνε-ουτε συνοδηγοι δεν εχουν ανεβει σε ντουντουκα !:lol: :rotflmao: :lol:
για εμενα αυτο λεγετε καπως αλλιως !
Ναι με την τρομερη αυτονομια και την οικονομια βενζινης....
Σε βλεπω να το σερνεις πριν την Κορινθο:a022:
dirtbird
04/04/2007, 17:43
DHLADH ESY... DEN EXEIS OIKONOMIKO PROBLHMA OPOS O PANOS??? ;) ;)
giati na den eixe, o Capirex mallon tha emene xoris mixanaki....
:D :D :D
vangelis 64
04/04/2007, 17:50
Στον πίσω κύλινδρο!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
DHLADH ESY... DEN EXEIS OIKONOMIKO PROBLHMA OPOS O PANOS??? ;) ;)
giati na den eixe, o Capirex mallon tha emene xoris mixanaki....
:D :D :D
Ευτυχώς κάποιος κατάλαβε τι λέω....
Μηχανάκι που δεν φορτώνεται και με 10 γαμημένα λιτρα ντεπόζιτο τι σκατά τουρισμό να κάνεις; Κι αν είναι να πηγάινω με 100 για να φτάσω μέχρι το επόμενο βενζινάδικο, τι να τα κάνω τα πλαισια, τις αναρτήσεις και τις φρενάρες;
Ετσι κάνω τουρισμό και με το παπί μου.... και το περνάω κι απέξω το τουμπανο 1098!
Dodok edessa
04/04/2007, 17:57
περι ορεξεως........
ο καθενας κανει αυτο που θελει οπως θελει .......
και εγω προσωπικα δεν θα εκαμνα ταξιδι με χαρλει αλλα υπαρχουν αλλοι που εχουνε γυρισει εφτα φορες τον κοσμο ολο...ενταξ..αυτοι ειναι οι μαλακες και εγω ο εξυπνος :cool:
Ρε είσαστε καρακομπλέξες όλοι σας. !!!!
Τι να το κάνεις, θα σπάει, κοστίζει πολλά, δεν παίρνει αποσκευές, δεν τρέχει, έχει απότομα φρένα, θα πονάει ο κώλος σου και ένα κάρο πίπες...
Ρε καμμένοι, έτσι και έρθει δίπλα σας το καρατούμπανο και σκάσει καμμιά γκαζιά θα αγοράζετε loctite στην χονδρική για τις βίδες που θα φύγουν απ΄τα 3πάπαρα σας. :D
Φιλαράκο μεγειά !!!!
περι ορεξεως........
ο καθενας κανει αυτο που θελει οπως θελει .......
και εγω προσωπικα δεν θα εκαμνα ταξιδι με χαρλει αλλα υπαρχουν αλλοι που εχουνε γυρισει εφτα φορες τον κοσμο ολο...ενταξ..αυτοι ειναι οι μαλακες και εγω ο εξυπνος :cool:
Αμα το πάμε έτσι δεν θα βγάλουμε άκρη.... κι εγώ ξέρω κάποιον που πήγε και πήρε gagiva και νόμισε οτι πήρε μηχανή.... (όχι εσύ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Dodok edessa
04/04/2007, 18:02
Αμα το πάμε έτσι δεν θα βγάλουμε άκρη.... κι εγώ ξέρω κάποιον που πήγε και πήρε gagiva και νόμισε οτι πήρε μηχανή.... (όχι εσύ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για μενα το λες :mad:
δυο ειχαν την τιμη να εχουν gagiva απο το φορουμ......εγω και ο γερολυκος :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Ρε είσαστε καρακομπλέξες όλοι σας. !!!!
Τι να το κάνεις, θα σπάει, κοστίζει πολλά, δεν παίρνει αποσκευές, δεν τρέχει, έχει απότομα φρένα, θα πονάει ο κώλος σου και ένα κάρο πίπες...
Ρε καμμένοι, έτσι και έρθει δίπλα σας το καρατούμπανο και σκάσει καμμιά γκαζιά θα αγοράζετε loctite στην χονδρική για τις βίδες που θα φύγουν απ΄τα 3πάπαρα σας. :D
Φιλαράκο μεγειά !!!!
Ε ας το βαζε στις γενικές, στα μοντέλα, στις καλημέρες! μονος του το χωσε στις διαμάχες.... (αν και βλέπω το δουλεμα να πηγαίνει συννεφο)
Εκείνη την εγγυημένη αγορά μετά απο 2 χρόνια 20.000 ? δεν την σχολίασε κανένας απο εσας τους ευρωπαίους.... για πείτε... :D
για μενα το λες :mad:
δυο ειχαν την τιμη να εχουν gagiva απο το φορουμ......εγω και ο γερολυκος :mad:
Ε δεν το είπα για σένα..... :winka:
(και τωρα λέει ότι έχει χωμάτινο βέβαια :lol: )
.... κι εγώ ξέρω κάποιον που πήγε και πήρε gagiva και νόμισε οτι πήρε μηχανή....
Μιλάμε για το ίδιο άτομο ..???
(όστις αρέσκεται και εις περιπτύξεις μετά λευκού μακρύτριχου κυνός ...):D
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μιλάμε για το ίδιο άτομο ..???
(όστις αρέσκεται και εις περιπτύξεις μετά λευκού μακρύτριχου κυνός ...):D
.... ονόματι Άλφη..... :a021:
Εκείνη την εγγυημένη αγορά μετά απο 2 χρόνια 20.000 ? δεν την σχολίασε κανένας απο εσας τους ευρωπαίους.... για πείτε... :D
Δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα. Εκτός αυτού είναι άσχετο με το 1098. (Προσωπικά χλωμό το βλάπω, αλλά αν το έχει κανονίσει ο φίλος,...... μαγκιά του)
:wave2:
Δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα. Εκτός αυτού είναι άσχετο με το 1098. (Προσωπικά χλωμό το βλάπω, αλλά αν το έχει κανονίσει ο φίλος,...... μαγκιά του)
:wave2:
Οπότε πάω και παίρνω ένα LC4 μοτάρντ και το έχω για τουρισμό.... γαμώ είμαστε! Μπερδέψαμε τις βούρτσες....
Το 1098 είναι γαμώ τα μηχανάκια, για άλλη χρήση όμως.... ο τουρισμός είναι βιασμός παρά φύση :mad:
Οπότε πάω και παίρνω ένα LC4 μοτάρντ και το έχω για τουρισμό.... γαμώ είμαστε! Μπερδέψαμε τις βούρτσες....
Το 1098 είναι γαμώ τα μηχανάκια, για άλλη χρήση όμως.... ο τουρισμός είναι βιασμός παρά φύση :mad:
Κάπου σε χάνω..... Αν γουστάρει να κατέβει και στο six days τι ζόρι τραβάει κάποιος?
Η ερώτηση σου ήταν για την συμφωνία if i'm not mistaken..
Κάπου σε χάνω..... Αν γουστάρει να κατέβει και στο six days τι ζόρι τραβάει κάποιος?
Η ερώτηση σου ήταν για την συμφωνία if i'm not mistaken..
Σωστά.... (καλά η συμφωνία είναι για γέλια γενικότερα - ηταν ρητορική η ερώτηση)
gixxerpap
04/04/2007, 19:39
μεγεια το εργαλειο φιλαρακο!
οντως καταπληκτικο! δε νομιζω να υπαρχει ανθρωπος πανω σ΄αυτον τον πλανητη που να μην του αρεσει το 1098.....
τωρα οσον αφορα τον τουρισμο και την ''συμφωνια'' με την αντιπροσωπεια....τι να πω?
τουρισμο με μια μηχανη που δεν ξερεις ποτε θα σου μεινει στα χερια, δε νομιζω οτι μπορεις να κανεις....μπορεις ομως να το βαλεις στην πιστα και να του γ@μησεις το νταχτιριντι....
και μη μου αρχισει κανεις τα περι αξιοπιστιας των νεοτερων ducati και αλλες παπαριες που ξεστομιζουν πωλητες της ducati, (εχουμε ducati που εχουν κανει το γυρο του κοσμου και 150.000 χλμ και δεν εχουν παθει τιποτα και αλλες τετοιες αηδιες).......
για να μη μακρυγορουμε, αν ειχα τα λεφτα να το παρω και να το συντηρησω, θα το επαιρνα και γω!
αληθεια, η φημη για ανακληση των 1098 για ρουλεμαν στροφαλου, ισχυει?????????????
fantacid
04/04/2007, 20:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
αληθεια, η φημη για ανακληση των 1098 για ρουλεμαν στροφαλου, ισχυει?????????????
θα μας πει ο panosko απο δευτερα!!
παρτο ψηλε κ αμα γουσταρεις καντο κ απλωστρα για τραχανα!!!
ασε τους αλλους να λενε οτι ξερενει αποτομα τον τραχανα, κ δε ξερενει πανω απο 10 λιτρα κ σε ποναει ο λωλος μετα το 5 πιατο!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αληθεια, η φημη για ανακληση των 1098 για ρουλεμαν στροφαλου, ισχυει????????????? [/B][/QUOTE]
που το'μαθες κιόλας ρε αστέρι! Ωραίος.
Ναι , ισχύει , αλλά μονο για τα μοντέλα που εισήχθησαν στην Αυστραλία.
Αν και αυτο δεν ξερω κατα πόσο ισχύει....θα το τσεκάρω να μάθω.
Το ιδιο συνέβη και με την Agusta F4 (και τη Senna)
:bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μεγεια το εργαλειο φιλαρακο!
τουρισμο με μια μηχανη που δεν ξερεις ποτε θα σου μεινει στα χερια, δε νομιζω οτι μπορεις να κανεις....
Μπορείς να μου εξηγήσεις που βασίζεσαι και το λές αυτό? Πώς ...έτσι...το λέμε γιατι ...μάλλον έτσι θα'ναι , ή το λές γιατι ξέρεις κάτι και πατάς πάνω σ'αυτό? Τι εννοείς "θα σου μείνει στα χέρια"? Γιατι δηλαδή αυτή να μέινει , ένα GSXR ας πούμε δε μπορεί να μείνει? Δεν το καταλαβαίνω πώς κάποιοι το λετε αυτό. Η Agusta που είχα, δεν μου είχε μείνει ποτέ στο...χερι.
MIKE_16V
04/04/2007, 21:02
Oτι και να λέτε........... με το καλο να το παρεις.....και......
82948
λουκυλουκ
04/04/2007, 21:08
οι fan της ιαπωνιας απαντησατε σε ολα εκτος απο το πιο βασικο...τη συγκριση με οποιοδηποτε αλλο 1000!!!!!!!!!για πειτε λοιπον!!:lol: :lol:
Alchimistis
04/04/2007, 21:45
Καλά φίλε πραγματικά σε λυπάμαι...πέρνεις το δεύτερο πιο ομορφο(η το πρώτο) μηχανάκι του κόσμου γιατι το πρώτο το πούλησες:hypnotize
Πρόβλημα με βενζίνες δεν θα έχεις ποτέ γιατι απλά εχεις δικό σου βενζινάδικο
Ετοιμάζεσαι να πάς και στο moto gp...χαλια χαλια...
Γεια σου ρε παλικάρι!Καλορίζικο μεσα απο την καρδία μου..ειναι όνειρο το μηχανάκι!
Μπράβο που δεν μάσησες και το πήρες...καλά ταξίδια!
Ορθια και άπειρα χιλόμετρα!:smilea:
vangelis 64
04/04/2007, 22:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
[B γιατι το πρώτο το πούλησες:hypnotize
[/B]
Γιατί ε; Γιατί;
.........
82950
.................. Γιατι δηλαδή αυτή να μέινει , ένα GSXR ας πούμε δε μπορεί να μείνει? .............
..δεν προλαβαινει...κοβει πλαισιο πρωτα...:rotflmao:
μεγεια το εργαλειο!!!
el_hymador
04/04/2007, 23:11
καλοριζικο και καλοταξιδο και ας ειναι πρωϊμες οι ευχες...κανα ευχελαιο να κανεις μονο γιατι πολυ ζηλια και κακιες πεφτουν:lol: ....και στα αξεσουαρ που θα αγορασεις να του προσθεσεις και μια θαλασσι χαντρουλα εκει διπλα στο σταμπιλιζατερ:lol:
να σαι καλα και να το χαιρεσαι ανθρωπε ... :beer: :beer: :wave2:
DimChios
05/04/2007, 01:54
...όμως.... ο τουρισμός είναι βιασμός παρά φύση :mad:
Τί το κακό βρίσκεις δηλαδή στο "παρά φύσιν"? :confused:
ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ!
:blush:
Da.Vintage
05/04/2007, 08:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Βενζινάδικο ε..;
Θα σκιστούμε εμείς μάλλον..:evil:
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Da.Vintage
05/04/2007, 08:19
θα σβήσει ε;
Δέν έχω λόγια μόνο γέλια....
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Da.Vintage
05/04/2007, 08:25
Για να μην πώ κάπου αλλού!:lol: :rotflmao: :lol:
Da.Vintage
05/04/2007, 08:36
Και το F4 και το 1098
Είναι γαμώ τα όμορφα μηχανάκια!
Καλά θα κάνεις να το χρησιμοποιήσεις και σαν τουρισμού και σαν παπί στην πόλη!
Αλλά το κάθε ένα έχει και το τίμημά του και να είσαι έτοιμος για όλα!
Καλορίζικο έχεις ένα απο τα 3 πιο όμορφα μηχανάκια παραγωγής
1098 , F4, R1,
Y.Γ.
Παρακαλω μην ανεβάζετε άλλες φωτό γιατί οι μισοί είναι με το "αυτό" στο χέρι!
loukasfilm
05/04/2007, 09:45
Σήμερα που κάνω ποστ, αν όλα έχουν πάει καλά, (πράγμα που σου εύχομαι), θα έχεις το μηχανάκι στα χέρια σου.
Συγχαρητήρια για την επιλογή σου. Μην ακούς κανένα, (όλοι ζηλεύουνε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ).
Χρησιμοποίησέ την όπως θες, πήγαινε όπου θες, αυτά τα μηχανάκια προσφέρουνε μεγάλη ευχαρίστηση.
Καλορίζικη και πάντα όρθιος.
:beer: :beer: :beer:
grigorisr1
05/04/2007, 09:53
Mono 10 litra poli kako auto.
Edo to R1 pou perni 18L kathe tris kai ligo trexo sta benzinadika.
San to ZED pou eixa palia pou eperne 3 euro benzina kai de pigenes oute 15xiliometra :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Na sou po kathe posa xil. theli servis se eipane?
vangelis 64
05/04/2007, 10:09
:blush:
ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ!
Και δεεεν τσούζει;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εγω πλερωνω και με το session αμα λαχει.... we have a deal?????? :D :D :smokin:
DimChios
05/04/2007, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Και δεεεεεν τσούζει;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα την ρωτήσω και θα σου πώ!
:smokin:
Συνέχισε να μου πετάς σπόντες και θα έχεις @@δια τζαμάρισμα! :evil: :lol: :lol:
vangelis 64
05/04/2007, 10:17
Συνέχισε να μου πετάς σπόντες και θα έχεις @@δια τζαμάρισμα! :evil: :lol: :lol: [/B]
Οχι καλέ...εννοούσα ότι και μένα μ' αρέσει αλλά να...με πονάει λίγο μετά!!
Α να χαθείς σαχλέ, πώς μιλάς έτσι!!!
DimChios
05/04/2007, 10:21
Οχι καλέ...εννοούσα ότι και μένα μ' αρέσει αλλά να...με πονάει λίγο μετά!!
Α να χαθείς σαχλέ, πώς μιλάς έτσι!!!
Koίτα να δείς...
Η αλήθεια είναι ότι πρέπει...
Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΟΡΑΣ!
vangelis 64
05/04/2007, 10:25
Koίτα να δείς...
Η αλήθεια είναι ότι πρέπει...
Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΟΡΑΣ!
Σαν τον Μπομπ ας πούμε.:lol: :lol:
Πάει,το γαμήσαμε κι αυτό το thread :rotflmao:
Και δεεεν τσούζει;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
βρε συ, αμα εισαι large δεν ποναει!
πονανε τα παλΟΥκαρια?
Da.Vintage
05/04/2007, 10:57
Το έχετε πάρει Π@ΡΤ- 0ΥΖ@ το Θρεντ!
Πετάτε και κανα σχετικό μέσα!
vassilis88
05/04/2007, 12:13
:a23: :a23: :a23:
περιμενουμε φωτος (κ απο το gp ε?)
το σιγουρο ειναι οτι ολοι εχουν σκασει απο τη ζηλια τους!:D
vangelis 64
05/04/2007, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
:a23: :a23: :a23:
το σιγουρο ειναι οτι ολοι εχουν σκασει απο τη ζηλια τους!:D
Οχι ρε...είμαστε υπεράνω.
...:a8: :a8: :a32: :a32: :a32: :a48: :a48: :a48: :a48:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
[B]Οχι ρε...είμαστε υπεράνω.
να?μαι κι εγώ.
Δεν υπαρχει θέμα ζήλιας, δηλαδή άμα δώ έγω κανα τύπο με MV Agusta F4 1000 VELTRO STRADA των 60 χιλιάδων ευρώ, θα ζηλέψω? Δε νομίζω. Απλα θα ευχαριστηθώ να το βλέπω. Αφού δεν μπορώ να το πάρω, ή δεν θέλω, άρα δεν ζηλεύω.
Λοιπόν, το πήρα το εργαλείο, επειδή είναι βράδυ τώρα, θα βγάλω φωτο αύριο, να'ναι μέρα.
Ξενερώνω μόνο που πρέπει να το στρώσω. Παρασύρθηκα ουκ ολίγες φορές, ελπίζω να μην πειράζει. Ε μα δεν είναι δυνατόν να πηγαίνω με 100- 150 χλμ. maximum, αισθανόμουνα σα να οδηγούσα Harley.
:alien:
ΥΓ: Το Fazer το έδωσα ανταλλαγή. Γλυτώσαμε 5.200. Πρέπει να πάρω κι άλλη μηχανή όμως. Δεν γίνεται να έχω μόνο αυτην. Δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να ανέβει κανείς στο πίσω ρετιρέ. Λέω να πάρω την 990 Adventure απο την Hellimoto πάλι. Θα μου κάνουν πολύ καλή τιμή λέει αν πάρω δύο δηλαδή (τη 1098 και την 990). :D
Αυτό θα πεί καλός πελάτης!:a015:
Το Fazer το έδωσα ανταλλαγή. Γλυτώσαμε 5.200. Πρέπει να πάρω κι άλλη μηχανή όμως. Δεν γίνεται να έχω μόνο αυτην. Δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να ανέβει κανείς στο πίσω ρετιρέ. Λέω να πάρω την 990 Adventure απο την Hellimoto πάλι. Θα μου κάνουν πολύ καλή τιμή λέει αν πάρω δύο δηλαδή (τη 1098 και την 990). :D
Αυτό θα πεί καλός πελάτης!:a015:
Επειδή το M1 μου θέλει λάστιχα, το MV μου λάδια και το ZZR1400 μου δεν έχει καινούργια γκριπς , λέω να μην πάω στο moto gp.
Επομένως, με όποιο πάς εσύ, φέρε το άλλο στο γκαράζ μου, να το βάζω καμμιά φορά μπροστά, να μην μείνεις κι από μπαταρία ρε αδερφέ, και δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις μετά! :D
Καλοτάξιδο το θηρίο σου, με ότι χρήση γουσταρεις!
Ρε δεν πας να μεταφέρεις σουβλάκια μ'αυτό... δικό σου είναι. Να το χαρείς όπως γουστάρεις.
Θα με πληγώσει να το δώ με θερμαινόμενο κιβώτιο στην πίσω θέση!
Το 990 βολεύει περισσότερο γι'αυτή τη δουλεια! :lol:
.... ονόματι Άλφη..... :a021:
Θα κάνω σκηνή ζηλοτυπίας!:mad:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
[B]Επειδή το M1 μου θέλει λάστιχα, το MV μου λάδια και το ZZR1400 μου δεν έχει καινούργια γκριπς , λέω να μην πάω στο moto gp.
Επομένως, με όποιο πάς εσύ, φέρε το άλλο στο γκαράζ μου, να το βάζω καμμιά φορά μπροστά, να μην μείνεις κι από μπαταρία ρε αδερφέ, και δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις μετά! :D
Καλοτάξιδο το θηρίο σου, με ότι χρήση γουσταρεις!
Ρε δεν πας να μεταφέρεις σουβλάκια μ'αυτό... δικό σου είναι. Να το χαρείς όπως γουστάρεις.
Ελα ρε, έχεις Μ1, Agusta kai ZZR1400? :a20:
Αν πάρω και την 990 , το πρόβλημα θα είναι οτι δεν θα ξέρω ποια να πάρω για να πάω Κωνσταντινούπολη (moto GP).
Αμα θέλει κανένας να έρθει, δίνω μια απο τις δύο , ώστε στο γυρισμό να πάρω την άλλη. :a13: :a022: :a24: