View Full Version : Προς ανω Πορογια Σερρων!!!!
Pitsakos
05/04/2007, 07:48
Καλημερα παιδες! Σημερα το απογευμα θα αναχωρησω απο Θεσσαλονικη για ανω πορογια Σερρων οποιος πηγαινει προς τα εκει συχνα ας μου πει τι να προσεχω και αν ξεκιναει κανεις για να παει και ψηνεται για παρεα! Η διαδρομη θα ειναι μεσω κιλκις!
gian_nykt
05/04/2007, 08:39
Ωραίο μέρος ρε φίλε....πήγα πέρσι βόλτα με ενα XX που είχα, Θεσ/κη και μετα μονοήμερη προς Σέρρες, Κερκίνη και πήγαμε και στο χωριό αυτο, το περάσαμε και κάτσαμε για φαγητό πιο πάνω δίπλα στο ποτάμι αριστερά όπως ανεβένεις σε ένα τοπίο φούλ απο δέντρα!!! Πολύ ωραία...!
Γενικά ωραία τοπία εκεί πάνω...!! ΑΑΑΑΧΧΧΧ!!!!
Pitsakos
05/04/2007, 10:10
Εχω ξαναπαει εκει! και στο σημειο που λες εφαγα και εγω! το θεμα ειναι οτι ειχα παει απο αλλο δρομο και γυρισα απο αλλον και δεν ξερω αν εχει τπτ περιεργες λακκουβες ο δρομος να μην παθω καμια νιλα!:) :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pitsakos
Εχω ξαναπαει εκει! και στο σημειο που λες εφαγα και εγω! το θεμα ειναι οτι ειχα παει απο αλλο δρομο και γυρισα απο αλλον και δεν ξερω αν εχει τπτ περιεργες λακκουβες ο δρομος να μην παθω καμια νιλα!:) :)
Δηλ. άμα σου πούμε ότι ο δρόμος είναι "τζάμι", εσύ ΔΕΝ θα κοιτάς για λακούβες ??? :D
Υ.Γ.1
Πρόσεχε τις κουράδες από τα βουβάλια...
(δεν μυρίζουν, αλλά ΓΛΥΣΤΡΑΝΕ !!!)
Υ.Γ.2
Μην ψάχνεις στον χάρτη για Άνω Πορόγια...
(ψάξε καλύτερα για Άνω Πορόια !!!)
:wave2: :beer: :wave2:
gian_nykt
05/04/2007, 10:59
σωστός!!!!
Το λοιπόν, ΠΡΟΣΕΧΕ εσυ (όπως πάντα πρεπει να κάνεις) και καλό δρόμο νά'χεις?
Pitsakos
05/04/2007, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δηλ. άμα σου πούμε ότι ο δρόμος είναι "τζάμι", εσύ ΔΕΝ θα κοιτάς για λακούβες ??? :D
Υ.Γ.1
Τον δρομο τον εχω ξαναπεραση αλλα ερχομενος προς θεσσαλονικη οχι προς ποροϊα!
Υ.Γ.2
Μην ψάχνεις στον χάρτη για Άνω Πορόγια...
(ψάξε καλύτερα για Άνω Πορόια !!!)
Και συγνωμη που ζητησαμε και καμια συμβουλη παραπανω! Εννοειται οτο\ι θα προσεχω και πιστεψε με δεν ειμαι απο τους οδηγους που δεν προσεχουν και ουτε απο αυτους που βιαζονται να φτασουν στον προορισμο τους σαν μερικους! Οσο για τα ποροϊα και οχι πορογια δεν θυμομουν πως γραφεται!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pitsakos
Και συγνωμη που ζητησαμε και καμια συμβουλη παραπανω!
Εμείς ζητάμε συγγνώμη που σας την δώσαμε ! :wave2:
Pitsakos
05/04/2007, 12:29
Εμείς ζητάμε συγγνώμη που σας την δώσαμε ! :wave2:
Ειναι πως το βλεπεις το μνμ! Εγω το ειδα σαν ειρωνια! αλλα μετα θυμηθηκα τα βουβαλια που συναντησα και ηταν στην μεση του δρομου και περιμενα μεχρι να φυγουν! Συγνωμη για την αντιδραση! Και ευχαριστω για την συμβουλη:) :) :)
Υ.Γ.1
γιατι τα βουβαλια που τα βαζεις
ξερεις τι ειναι να τα βλεπεις φατσα καρτα μετα απο τη στροφη!!!!!!
και να πω πως δεν το ηξερα.... τι εκανα φανταρος εκει πανω!!!!
Grizoulhs
16/04/2007, 06:29
krima pou den eida to minima poio nwris gia stasi sto kilkis
kafe tou dromou :p
nai ontos ena problima me ta ZA!!!
exoume edw panw....
idia apo ta xwria pou pernaei o dromos...
wraios alla...prosoxi strofes... papoulides me tin glitsa paramasxala :p :p :p
Pitsakos
16/04/2007, 08:17
Πηγα γύρισα και ομως ειμαι ακομα εδω!!!! Ευτυχως κανενα ζω δεν συναντησα αν και πηγαινα πολυ χαλαρα! Αλλα δυστηχως για ενα αλλο παιδι τις μερες που ειμουνα εκει ΠΕΘΑΝΕ γιατι ομως; Γιατι ΕΤΡΕΧΕ σε επαρχιακο δρομο με 200 (απ'οτι λενε) και δεν προλαβε να αντιδραση η μαλλον αντεδρασε! δηλαδη ο οδηγος του κουτιου προσπαθησε να τον αποφυγη αλλα το ιδιο εκανε και το παιδι με την μηχανη που κινουνταν στο αντιθετο ρευμα! με αποτελεσμα να συγκρουστουν και να αποβει μοιραιο για το παιδι με την μηχανη! ο οποιος ηταν ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ οχι οτι θα γινοταν τπτ με την ταχυτητα που πηγαινε αλλα ισως και παλι ισως να εσωζε το κεφαλι του! αυτα!