Σύνδεση

View Full Version : ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ;;;;;

HELLSPIRIT
05/04/2007, 08:36
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΑΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ DAINESE ΜΑΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΜΟ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΩ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ;

DUKASII
05/04/2007, 08:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από HELLSPIRIT
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΑΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ DAINESE ΜΑΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΜΟ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΩ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ; δερμα?

HELLSPIRIT
05/04/2007, 08:45
CORDURA

DUKASII
05/04/2007, 08:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από HELLSPIRIT
CORDURA να πας σε ενα ραφτη να στο σενιάρει.
δεν είναι τιποτα.

desklit
27/04/2007, 19:38
καλλιρόης στο στενό του μπαξεβάνη νομίζω το μαγαζί λέγεται dirty wash!

φτιάχνει τα πάντα...

Alki_Viades
27/04/2007, 20:19
Μολις σημερα το απογευμα ρωτησα σε μαγαζι που πουλαει dainese στην καλλιροης για αλλαγη φερμουαρ σε κορντουρα και μου ειπε τσιμπημενη τιμη. Ο λογος λεει πως θελει προσοχη στο ραψιμο η μεβρανη για να παραμεινει αδιαβροχη.

Εχει κανει καποιος προσωπικη πειρα απο αναλογη εργασια σε κοινο ραφτη; Εμεινε ευχαριστημενος;

OzZzZzY
28/04/2007, 23:07
παρεπιμπτοντως dukas ξερεις κανα μαγαζι για δερμα?

chducos1
29/04/2007, 17:50
αλκιβιαδη εχω παει εγω cordura στο dirty wash για ραψιμο-μπαλωμα σε μανικι,τσεπη και το αποτελεσμα δεν μου αρεσε.ειχε σκιστει και η μεμβρανη gore tex οποτε παει η αδιαβροχοποιηση!!!

το μαγαζι που ρωτησες ειναι της επισημης η οχι?γιατι αν ηταν σωστοι οι <καταστηματαρχες>θα τα εστελναν στην ιταλια και θα επιβαρυνομασταν αντε τουλαχιστο τα μεταφορικα.τα dainese τα πληρωνεις πιο ακριβα αλλα εχουν κοριφαια εξυπηρετιση μετα την πωληση,ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.εχω διαβασει απειρα ευχαριστηρια γραμματα στο motociclismo ατομων που η dainese τους εκανε καινουργια τα παλια ΔΩΡΕΑΝ!!!

anf125
29/04/2007, 22:45
Εμένα πάλι μου κόπηκε το λουράκι που υπάρχει στο πίσω μέρος του παπουτσιού στα παρακάτω μποτάκια Oxtar που είχα πάρει το χειμώνα... φαίνεται ότι το τράβηξα πιο δυνατά από ότι άντεχε για να το βγάλω :sad:

http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=595

Είχα ακούσει ότι η Colori επιδιορθώνει τα μπουφάν της... χλωμό να γίνεται το ίδιο με παπούτσια και ειδικά αν είναι άλλης εταιρίας ε; Διαφορετικά δύσκολο να ραφτεί. Μικρή η ζημιά βέβαια, αφού περισσότερο διακοσμητικός είναι ο ρόλος του εξαρτήματος.

Respect
14/09/2007, 17:43
Εγώ έπαθα το εξής σήμερα και έχω ξενερώσει:

Χωρίς να πιαστεί το μπουφάν μου πουθενά (Rev’it devil) απλά γιατί το φοράω πάνω στη μοτοσικλέτα μόνο, ξηλώθηκε η τσέπη ακριβώς δίπλα στη ραφή!!! Σα να έφυγε "πόντος"
Και τώρα ψάχνω να βρω τη πατέντα για να το επισκευάσω. Απ'ότι βλέπω βελόνα στο συγκεκριμένο σημείο δε γίνεται να περάσει "πάντα - κιάλι" διότι θα τρυπήσει το ύφασμα που έχει εσωτερικά.
Βασικά από τα νεύρα μου θα το είχα σουτάρει ήδη! Αλλά μαζί με τις επενδύσεις το συγκεκριμένο μπουφάν το χειμώνα, ούτε κρύο ένιωσα ούτε και βροχή έστω και για πλάκα οπότε.. αν και αυτό τώρα από την άλλη με βάζει σε υποψίες όσον αφορά τις αντοχές του και τη ποιότητά του αν.. λέω αν.. χρειαστεί να τεσταριστεί σε καμιά στενή επαφή με την άσφαλτο..

Anyway, καμιά ιδέα;

103836

Respect
14/09/2007, 17:44
2

103837

Respect
14/09/2007, 17:45
Και εδώ το εσωτερικό μέρος του στο σημείο του προβλήματος.

103838

lampros_fazer
14/09/2007, 17:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect

Από που το είχες πάρει..;

(πόσο καιρό το έχεις; )

Respect
14/09/2007, 18:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Από που το είχες πάρει..;

(πόσο καιρό το έχεις; )
Από που αλλού; :rotflmao: :rotflmao:

Πέρυσι το Νοέμβριο. Δεν έχει κλείσει χρόνο.

lampros_fazer
14/09/2007, 18:02
Από που αλλού; :rotflmao: :rotflmao:

Πέρυσι το Νοέμβριο. Δεν έχει κλείσει χρόνο.
Μανούλα..; :lol: :bigcry:

Respect
14/09/2007, 18:08
Μανούλα..; :lol: :bigcry: Όχι, όχι.. O Ξάδερφος του R1.. :lol: :lol:

Τελικά μόνο η μηχανή μου βγήκε κουφέτο απ'όλα όσα έχω ψωνίσει από εκεί.

(και αυτό ίσως να ήταν τυχαίο τελικά)

lampros_fazer
14/09/2007, 18:20
Όχι, όχι.. O Ξάδερφος του R1.. :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao:

Σβήσε κανα πμ ρε,σου στέλνω κι είναι γεμάτο..

Respect
14/09/2007, 18:49
:rotflmao: :rotflmao:

Σβήσε κανα πμ ρε,σου στέλνω κι είναι γεμάτο.. Ok! Το άδειασα. :winka:

Respect
15/09/2007, 21:08
Αν βάλω κόλλα λέτε να γίνει ζημιά στο ύφασμα; :confused:

apav
15/09/2007, 21:22
Να το ράψεις και ας ξεχωρίζει, το ζήτημα είναι να γίνει η δουλειά. :winka:

Respect
15/09/2007, 21:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Να το ράψεις και ας ξεχωρίζει, το ζήτημα είναι να γίνει η δουλειά. :winka: Ναι αλλά έτσι θα χαλάσει το εσωτερικό μέρος του. (φωτό 3)

Εκτός και αν γίνει όπως είπε και η Miss Respect, ράψιμο πλάγια και όχι "πάντα - κιάλι".

apav
15/09/2007, 21:34
Ακριβώς! :wave2:

ΥΓ Γιατί επιμένεις να την λες Miss; :p

Respect
15/09/2007, 22:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Ακριβώς! :wave2:

ΥΓ Γιατί επιμένεις να την λες Miss; :p Έλα ντε; :confused: :rotflmao: :rotflmao:

road spirit
15/09/2007, 22:08
respect, ποιο μπουφαν της ρεβιτ ειναι? γιατί ετοιμάζομαι να πάρω ενα... :look:

Respect
15/09/2007, 22:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
respect, ποιο μπουφαν της ρεβιτ ειναι? γιατί ετοιμάζομαι να πάρω ενα... :look: Το Devil.

104195

Respect
11/01/2008, 09:40
Καμιά κόλλα καλή να τη χρησιμοποιήσω σε μπάλωμα για το παντελόνι μου χωρίς να κινδυνεύει να καεί το ύφασμα (gordura) ξέρουμε;

Respect
11/01/2008, 09:42
respect, ποιο μπουφαν της ρεβιτ ειναι? γιατί ετοιμάζομαι να πάρω ενα... :look: Στην επαφή με την άσφαλτο πάντως τα πήγε άψογα!!

MikeG
11/01/2008, 15:53
respect, ποιο μπουφαν της ρεβιτ ειναι? γιατί ετοιμάζομαι να πάρω ενα... :look:

Εσύ να πάρεις το Revit Off Track Jacket (http://www.motostrano.com/revitofftrack.html) από το FcMoto:winka:

:beer: :beer: :wave2:

CGass1
19/11/2009, 10:30
Εγώ έπαθα το εξής σήμερα και έχω ξενερώσει:

Χωρίς να πιαστεί το μπουφάν μου πουθενά (Rev’it devil) απλά γιατί το φοράω πάνω στη μοτοσικλέτα μόνο, ξηλώθηκε η τσέπη ακριβώς δίπλα στη ραφή!!! Σα να έφυγε "πόντος"
Και τώρα ψάχνω να βρω τη πατέντα για να το επισκευάσω. Απ'ότι βλέπω βελόνα στο συγκεκριμένο σημείο δε γίνεται να περάσει "πάντα - κιάλι" διότι θα τρυπήσει το ύφασμα που έχει εσωτερικά.
Βασικά από τα νεύρα μου θα το είχα σουτάρει ήδη! Αλλά μαζί με τις επενδύσεις το συγκεκριμένο μπουφάν το χειμώνα, ούτε κρύο ένιωσα ούτε και βροχή έστω και για πλάκα οπότε.. αν και αυτό τώρα από την άλλη με βάζει σε υποψίες όσον αφορά τις αντοχές του και τη ποιότητά του αν.. λέω αν.. χρειαστεί να τεσταριστεί σε καμιά στενή επαφή με την άσφαλτο..

Anyway, καμιά ιδέα;

To ξέρω ότι το topic είναι παλίο, αλλά τελικά τι έκανες?

έχω ανάλογο πρόβλημα.
Αγόρασα από το ebay ένα μεταχειρισμένο Expedition αλλά έχει ξηλώματα και στις 2 μπορστινές μεγάλες τσέπες και ένα μικρό στον αριστερό ώμο ... :( καλά να πάθω ο τσίπης ....

Τελικά το δικό σου το έφτιαξες κάπου???

aaantonio
20/11/2009, 08:10
απο zefos1100xx:

''Επισκευη δερματινης φορμας

Την περασμενη εβδομαδα στην πιστα των μεγαρων ειχα μια πτωση , ευτυχως χωρις κανεναν τραυματισμο.
Η δερματινη φορμα μου με προστατευσε με 100% επιτυχια (dainese forever!) , αλλα ειχε σοβαροτατη ζημια στους αγκωνες......λογικο αφου κάτι επρεπε να καταστραφει προκειμενου να σωσει εμενα!.....ειδικα ο ενας αγκωνας τρυπησε για τα καλα και μπορουσες να δεις την σκληρη ενισχυση στο εσωτερικο!

.....δεν χρειαζεται πολυ σκεψη για το τι θα γινει μετα!..... με την συγκεκριμενη φορμα ειμαι συναισθηματικα συνδεδεμενος για προσωπικους λογους και επρεπε να την επαναφερω στην ενεργο δραση οπωσδηποτε.....εχω ξαναγραψει για τον αντωνη παλιοτερα: http://www.freebikers.gr/viewtopic.php?t=292 , τον ''μαγο'' στα δερματινα και η επεμβαση του πανω στην φορμα ηταν ουσιαστικα μονοδρομος.....''