View Full Version : Ρε που ειναι η μπαταρια ???
Καλησπερα ειμαι νεο μελος.Εδω και μια βδομαδα εχω ενα fazer 600 2005.Σημερα ενω εσβεισα τη μηχανη το πισω φως παρεμεινε αναμμενο με αποτελεσμα να αδειασει η μπαταρια!Η μπαταρια που ακριβως βρισκεται ?Μπορω να τη φορτισω με καλωδια απο τη μπαταρια αυτοκινητου??
guys δε μπορω να βρω τη μπαταρια στο fazer 600 μοντελο 2005!Ξερει κανεις που ειναι ακριβως?Εχω ψαξει κατω απο τη σελα και δεξια και αριστερα κατω απο τα καπακια!τα φωτα σας παρακαλω....
vangelis 64
06/04/2007, 19:16
Στο έγραψα και στο άλλο thread που άνοιξες.....κοίτα το βιβλιαράκι τής μοτοσυκλέτας.Δεν μπορεί να μην έχεις!
Φιλε βαγγελη δεν εχω το βιβλιαρακι μαζι μου εδω που ειμαι και εχω αγανακτησει γιατι δε βρισκω αυτη τη μπαταρια!ψαχνω μηπως και βρω καποιον με την ιδια μηχανη για να με βοηθησει!!!
vangelis 64
06/04/2007, 19:23
Ok,θα προσπαθήσω μήπως βρω κάτι:wave2:
Βγάζεις ντεπόζιτο ............. :sad: :sad: :sad: Θα την δεις αμέσως .
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Βγάζεις ντεπόζιτο ............. :sad: :sad: :sad: Θα την δεις αμέσως .
καμια συμβουλη?εχεις δοκιμασει ποτε να βγαλεις τεποζιτο??
Τι ακριβώς συμβαίνει ;;;;;;;
κατω απο τεποζιτο ειναι.....
SeNNinhA
06/04/2007, 19:40
Συνήθως δίπλα στον λαιμό (στο τιμόνι) προς την πλευρά του τεπόζιτου υπάρχουν 2 βίδες που κρατάνε το εμπρός μέρος του τεπόζιτου.
Τις ξεβιδώνεις και τραβάς το τεπόζιπο προς τα πάνω (κανει μοχλό με την στήριξή του κάτω από την σέλα.
Στήριξέ το με κάτι αν δεν έχει δικό του σιδεράκι και κάπου εκεί δίπλα στο φιλτροκούτι ή μπροστά μπροστά θα δεις την μπαταρία αφου δεν είναι αλλού.
Η μπαταρία είναι μπροστά. Αν δεν χρειάζεται να την βγάλεις τελείως, τότε λύσε τις βίδες μπροστά και πίσω και απλά ανασήκωσε το ντεπόζιτο από μπροστά. Αν πρέπει να το βγάλεις τότε θα χρειαστείς 1 - 2 άτομα ακόμα ανάλογα με το πόση βενζίνη έχεις μέσα. Μην ξεχάσεις να αποσυνδέσεις τα σωληνάκια του καυσίμου και να έχεις κάτι για να κλείσεις και να μην τρέχει από το ντεπόζιτο.
SeNNinhA
06/04/2007, 19:47
Δεν νομίζω οτι χρειαζεται να πειράξει τα σωληνάκια αφου μόνο θα σηκώσει το τεπόζιτο. Δεν θα το βγαλει εντελώς. Ποτε δεν χρειάστηκε να το κάνω εγώ στις δικές μου.
Διάβαζε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!
Guys ευχαριστω!Παμε τωρα στον επιταφειο και βλεπουμε μετα!!Η νυχτα ειναι μεγαλη!!
SeNNinhA
06/04/2007, 20:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Διάβαζε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!
SORRY
SeNNinhA
06/04/2007, 21:14
Θέση μπαταρίας
83097
SeNNinhA
06/04/2007, 21:16
2. σηκώνεις το τεπόζιτο
Ξεβιδώνεις τις δυο βίδες μπροστά από το τεπόζιτο και το σηκώνεις. Η πίσω βίδα μένει στην θέση της.
83098
SeNNinhA
06/04/2007, 21:18
3. Η μπαταρία βρίσκεται εμπρός από το φιλτροκούτι
83103
SeNNinhA
06/04/2007, 21:19
4. επέξηγηση του τελευταίου σκίτσου
83101
Μολις ειδα τι πρεπει να κανω για να βγαλω το τεποζιτο αποφασισα να λειτουργησω με τον ελληνικο τροπο!Εκανα κατι που δεν το ειχα σκεφτει!Καρφωσα μια δευτερα πηγα σε μια κατηφοριτσα και τσουπ πηρε μπρος το εργαλειο!
Δε λεω καλοι οι ιαπωνες αλλα η μπαταρια εκει δεν μπαινει..........
vangelis 64
07/04/2007, 02:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από tekenas
Μολις ειδα τι πρεπει να κανω για να βγαλω το τεποζιτο αποφασισα να λειτουργησω με τον ελληνικο τροπο!Εκανα κατι που δεν το ειχα σκεφτει!Καρφωσα μια δευτερα πηγα σε μια κατηφοριτσα και τσουπ πηρε μπρος το εργαλειο!
Δε λεω καλοι οι ιαπωνες αλλα η μπαταρια εκει δεν μπαινει..........
Καλό,αλλά να θυμάσαι και κάτι....
Προφανώς,ο ΄λόγος που κανείς δεν σού πρότεινε το σπρώξιμο με δευτέρα,είναι ότι στα οχήματα με καταλύτη αυτό απαγορεύεται.
Δεν γνωρίζω το γιατί-κάτι ζημιά στον καταλύτη νομίζω-αλλά μην το επιχειρήσεις πάλι.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
4. επέξηγηση του τελευταίου σκίτσου
τελικα βρε SeNNinhA, που ειναι η μπαταρια? :eyepop: :uplate: :hypnotize :hypnotize :eek:
:D
SeNNinhA
10/04/2007, 15:15
Μα δεν φαίνεται στην φωτό?
83547
Είσαι μάλλον τυχερός που ο τοπικός Διαχειριστής τρώει τσιτσίραβλα στο Πήλιο...
:wave2:
Cpt. Haddock
10/04/2007, 15:50
Στα φειζερ είναι που η μπαταρία είναι κάτω απ' το ντεπόζιτο;
:confused: :uplate:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Είσαι μάλλον τυχερός που ο τοπικός Διαχειριστής τρώει τσιτσίραβλα στο Πήλιο...
:wave2:
μπα, στον μαλιακο εχει μπλεξει παλι ο... μαλιακας!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Στα φειζερ είναι που η μπαταρία είναι κάτω απ' το ντεπόζιτο;
:confused: :uplate:
λεμε ΝΑΙ! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=37897)
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Μα δεν φαίνεται στην φωτό?
Η μ@@@@κια ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
GIXXERAKIAS
10/04/2007, 21:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Καλό,αλλά να θυμάσαι και κάτι....
Προφανώς,ο ΄λόγος που κανείς δεν σού πρότεινε το σπρώξιμο με δευτέρα,είναι ότι στα οχήματα με καταλύτη αυτό απαγορεύεται.
Δεν γνωρίζω το γιατί-κάτι ζημιά στον καταλύτη νομίζω-αλλά μην το επιχειρήσεις πάλι.:wave2: Εγω παντως ξερω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα και για τις μηχανες,αλλα και για τα αυτοκινητα με καταλυτη,αν παρει αμεσως μπροστα διοτι ειναι απλα απο μπαταρια και σκασει με την πρωτη(αντε με την δευτερη)και παρει μπροστα δεν εχει κανενα προβλημα ο καταλυτης.
Το προβλημα ειναι αν δεν παιρνει μπροστα και συνεχιζεις να το κανεις(ζπρωξιμο)περναει ακαυστη βενζινη στον καταλυτη με κινδυνο οταν τελικα φτιαχτει το προβλημα και παρει μπροστα το οχημα μας να υπερθερμανθει ο καταλυτης απο την ακαυστη και να καταστραφει(πυρωσει)με κινδυνο να φραξει και να δημιουργηθει πιεση στα πιστονια και αν δεν δουμε οτι κατι τρεχει εκγαιρα να λιωσουν και αυτα απο την υπερβολικη θερμοκρασια και να κανουν κρακ ολα εκει μεσα με αποτελεσμα πολυ κλαμα απο το κοστολογιο!:wave2: