PDA

View Full Version : προβληματισμός..βοήθεια?

Σελίδες : 1 [2]

OldMan
13/04/2007, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ποιος μίλησε άσχημα ρε ανόητε;
Έτσι μΕ φάνηκε ρε γελοίε !!

doria
13/04/2007, 13:51
Που 'σαι κοπελιά; Τα GSXR τα K5 και K6 κόβουν σκελετούς....

Α.. αν το έχεις μόνο για καφέ το καλοκαίρι πάρε και φύλλα αμιάντου για τα μπουτάκια.... καίνε τα γ@μημένα τα 1000 το καλοκαίρι.... θα κολλήσουν τα μπουτια στο πλαίσιο....

ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ...ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΣΕ ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ....Κ4 ΘΑ ΠΑΡΩ !!!!

doria
13/04/2007, 13:52
Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΕΝΗΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ....

OldMan
13/04/2007, 13:54
:rolleyes: Ααααα... σαν να μΕ φαίνεται ότι καλά κάνετε και μιλάτε άσχημα στο μαλακισμένο !!! :D

DUKASII
13/04/2007, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από doria
ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ...ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΣΕ ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ....Κ4 ΘΑ ΠΑΡΩ !!!! λοιπον εγω που θελω να τη πω καπου

λεω να παρεις το πουλο..που ουτε κοβει..ουτε εχεις κινδυνο να ζεστανεις τα μπουτακια σου απο το τριψε τριψε.

και αυτο που θα ζεστανεις θα σαρεσει κιολας.

αλλαξε τωρα το κ4ντριμερ..και καντο πουλοντριμερ.

σε βοήθησα τωρα?:wave2: :wave2:

και μη με παρεξηγείς κατα βαθος είμαι καλο παιδι και με ανοιχτο μυαλο αλλα καιρο εχω να κανω διαμαχη.

Ταξιδευτής
13/04/2007, 14:14
ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ...ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΣΕ ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ....Κ4 ΘΑ ΠΑΡΩ !!!!

Ε ενταξει τοτε!!! Αφου θα παρεις Κ4 ολα καλα! Ειπαμε πλακα πλακα, αλλα καπου η πλακα σταματαει κ αρχιζουν να με πιανουν τα διαολια μου!

21 χρονων σκ@το και θελει το Κ4 για να πηγαινει για φρεντο κ π@ρτουζες στην καφετερια κ για περμαναντ στο κομμωτηριο! :a31: :a31: :a31: :a31:

Και τοσοι ανθρωποι που ΚΑΤΙ ξερουν τοσα χρονια στο "κουρμπετι" ρε Π@@ΣΤΗ μου να καθονται να της βαλουν λιγο μυαλο, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ, και μας την λεει κ απο πανω!!! :mad:

Κοιτα, μικρη, μερικοι εδω μεσα εχουν λιωσει τις ζωες τους στα χιλιομετρα και στις πιστες, και εχουν δει πραγματα που ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ!!!
Λιγος ΣΕΒΑΣΜΟΣ δεν βλαπτει ρε γαμωτο! :mad:
Εισαι ανοητη, θρασυς, και δεν ξερεις να σεβεσαι. ΑΝΟΗΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΚΙ! :mad: :mad:

Αλλα τι λεω;;; Εδω ειναι 21 χρονων, βγαζει 2000 ευρω και τα θεωρει χαρτζιλικι!!! "Απο το τιποτα, καλο ειναι και αυτο", ε;;;; :a31: :a31:

sniper
13/04/2007, 14:15

Σιγά μην παρω και την άδειά σου να στην πω!

Κ4, Κ5, Κ6 και λοιπά μηχανάκια πλατείας είναι άσχετο... Εσύ έτσι κι αλλιώς σε κανένα νοσοκομείο ή νεκροταφείο θα πίνεις καφέ....

Dead Woman Walking!! κι αυτό στο λέω εντελώς φιλικά....

Μόνο μην κάνεις καμμιά μαλακία με το 1000 και σκοτώσεις κανενα γνωστό μου και ζήσεις εσύ γιατί θα σε κυνηγάω μέχρι να παγώσει η κόλαση... κι αυτό φιλικά στο λέω... :wave2:

OldMan
13/04/2007, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
να πηγαινει για φρεντο κ π@ρτουζες
Για λέγε....

(όχι για τον φρέντο..) :winka:

DUKASII
13/04/2007, 14:17
μην απαντατε αλλο ρε σεις..

το κοριτσι ακολούθησε την συμβουλή μου...:rotflmao: :lol: :rotflmao:

idi
13/04/2007, 14:22
κάνω παρέα με πάνω απο 10 ανθρωπους που οδηγουν χροοοονια supersport..η γνωμη τους για την πιστα...ασε δεν θελεις πλεον....η πιστα πλεον αξιζει μονο για κανονικο αγωνα...

κοιτα να δεις που κρατιομουν αλλα τωρα θα την πω την κακια μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οσες φορες εχω δει SS στη Νεα Μακρη εχει τετραγωνα λαστιχα σα το κωλο του μπομπ σφουγκαρακη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
13/04/2007, 14:24
μονο ενα μαυρο 749 κατι κανει.... :smokin:

sniper
13/04/2007, 14:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
κοιτα να δεις που κρατιομουν αλλα τωρα θα την πω την κακια μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οσες φορες εχω δει SS στη Νεα Μακρη εχει τετραγωνα λαστιχα σα το κωλο του μπομπ σφουγκαρακη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γιατί; κανονικά πως είναι δλδ; Ρόμβοι; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
13/04/2007, 14:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
μονο ενα μαυρο 749 κατι κανει.... :smokin:

Ναι... σβήνει μόνο του στην Μεσογείων.... ανοιγει τα φτερά του εεεεεεε fairing του στο δρόμο σαν αερόφρενα...... :winka:

idi
13/04/2007, 14:27
χαχαχαχα σωστο !

ασε που περναει με κοκκινα τη Μαραθωνος :lol: :lol: :lol:

Ταξιδευτής
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Για λέγε....

(όχι για τον φρέντο..) :winka:

:lol: :lol: Μην χασεις εσυ ρε παλιανθρωπα! Αμεσως να χωθεις!! :lol: :rotflmao:

Καλα ρε π@στη μου, τι γινεται με αυτο το φορουμ; Τον καγκουρομαγνητη εχει και τους τραβαμε ολους ετσι;;; :lol:

Α ρε FZR που σας χρειαζεται ολων.... :rotflmao: :rotflmao:

MIKE_16V
Παρασκευη σημερα.... κεφακια βλεπω:D

OldMan
13/04/2007, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Παρασκευη σημερα.... κεφακια βλεπω:D
Άμα 'νοχλάμε να μας το πεις, 'νταξ' ..??? :D :smokin: :mad:

MIKE_16V
13/04/2007, 14:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Άμα 'νοχλάμε να μας το πεις, 'νταξ' ..??? :D :smokin: :mad:

Μπα...και για μενα παρασκευη ειναι:D

Ταξιδευτής
13/04/2007, 14:51
:D Απο οτι βλεπω η Μανταμ πηρε το τριτο το μακρυτερο και πηγε να ρουφηξει φρεντους! (ετσι για την αλλαγη βρε αδερφε! :lol: :lol: )

MIKE_16V
13/04/2007, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
:D Απο οτι βλεπω η Μανταμ πηρε το τριτο το μακρυτερο και πηγε να ρουφηξει φρεντους! (ετσι για την αλλαγη βρε αδερφε! :lol: :lol: )

Εεεε μα βαρεθηκε η κοπελα να πηγαινει για καφε....στο πισω σελακι ενος ss :p .....εμας δεν μας ρωτησε ομως αν βαρεθηκαμε να την βλεπουμε:lol: :lol: :lol: :lol:

Antwnis
13/04/2007, 17:15
Διαβασα ολο το thread..
Είτε μας αρέσει, είτε οχι, έχει δικιο η μικρά!!
Απαξ και εχει διπλωμα να μπορει να το βγαζει στο δρομο, τι σας μέλει εσας?
Τωρα, αν θα κανει σούζες, αν θα πηγαινει σε πιστες η, αν θα το χρησιμοποιει για να πιάνει το σχοινί της μπουγάδας με ναυτικό κόμπο απο τα κλιπονς, ειναι δικό της θέμα.
Its a free country!
Παρόλο που για κάποιους ανθρώπους ορισμένα πράγματα αποτελούν δείγμα κουλτούρας και προεκταση προσωπικής ενασχόλησης και πάθους, για καποιους άλλους δεν είναι παρά μοδάτα προιόντα που τους κάνουν να νοιώθουν επίκαιροι και trendy.
Πόσοι δεν εχουν αγοράσει land cruisers kai rovers για να βολταρουν στο Κολωνάκι?
Πόσοι δεν εχουν αγοράσει hi -end stereo twn 10.000 euro για να ακούνε Έφη Θώδη και Τερλέγκα?
Πόσοι πετάνε λουλουδικά στα μπουζοκομάγαζα και την άλλη μέρα δεν έχουν να πληρώσουν το νοίκι τους?
Πόσοι αγοράζουν κατοικίδια και μετα απο κάνα δυό μήνες τα βαριούνται και τα πετάνε στο δρόμο?
Αν εξειδικευσουμε δε στην κατηγορία "γυναικα" , τοτε... Δεν θα βγάλουμε ποτέ άκρη!
Bottox, κρέμες προσώπου των 300 euro, κομωτήριο των 200 euro (με έως και γελοία αποτελέσματα) γιατι νοιώθουν απλά καλά να το κάνουν. Κέφι. So simple.
Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε περισσότερο, νομιζω.
Και μην πείτε, ναι, αλλα η αδαής με το 1000ρι θαναι δημόσιος κίνδυνος.
Κάθε σαββατόβραδο οι χιλιάδες που βγαίνουν από τα ξενυχτάδικα ντίρλα στο μεθύσι και καβαλάνε τα γυαλισμένα τους κάρα και μοτοσακό (sic!), δεν είναι δημόσιος κίνδυνος? Ασχολείται κανείς? (επι της ουσίας εννοώ!)
Ετσι λειτουργούν τα πράγματα σε μια υπερκαταναλωτική κοινωνία. Όσο και αν μερικούς μας πονάει και μας πνίγει.
Δυστυχώς, σε συνδυασμό με το γνωστό Ελληναράδικο ταπεραμέντο, τα αποτελέσματα καταντάνε κωμικοτραγικά.... Έως και κατάθλιψη μπορούν να επιφέρουν αν τα παρατηρείς και αναρωτιέσαι.
Αφήστε λοιπόν τον κοσμάκη να εκφραστεί και να ξεκ@υλώσει! Πετάει ο γάιδαρος? Σπούτνικ να απαντάτε!
Ψυχραιμία και υπομονή! Ζωή είναι, θα περάσει!
:hypnotize

sniper
13/04/2007, 19:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Antwnis
Διαβασα ολο το thread..
Τωρα, αν θα κανει σούζες, αν θα πηγαινει σε πιστες η, αν θα το χρησιμοποιει για να πιάνει το σχοινί της μπουγάδας με ναυτικό κόμπο απο τα κλιπονς, ειναι δικό της θέμα.
Its a free country!
Παρόλο που για κάποιους ανθρώπους ορισμένα πράγματα αποτελούν δείγμα κουλτούρας και προεκταση προσωπικής ενασχόλησης και πάθους, για καποιους άλλους δεν είναι παρά μοδάτα προιόντα που τους κάνουν να νοιώθουν επίκαιροι και trendy.
Πόσοι δεν εχουν αγοράσει land cruisers kai rovers για να βολταρουν στο Κολωνάκι?
Πόσοι δεν εχουν αγοράσει hi -end stereo twn 10.000 euro για να ακούνε Έφη Θώδη και Τερλέγκα?
Πόσοι πετάνε λουλουδικά στα μπουζοκομάγαζα και την άλλη μέρα δεν έχουν να πληρώσουν το νοίκι τους?
Πόσοι αγοράζουν κατοικίδια και μετα απο κάνα δυό μήνες τα βαριούνται και τα πετάνε στο δρόμο?
Αν εξειδικευσουμε δε στην κατηγορία "γυναικα" , τοτε... Δεν θα βγάλουμε ποτέ άκρη!
Bottox, κρέμες προσώπου των 300 euro, κομωτήριο των 200 euro (με έως και γελοία αποτελέσματα) γιατι νοιώθουν απλά καλά να το κάνουν. Κέφι. So simple.
Και μην πείτε, ναι, αλλα η αδαής με το 1000ρι θαναι δημόσιος κίνδυνος.
Κάθε σαββατόβραδο οι χιλιάδες που βγαίνουν από τα ξενυχτάδικα ντίρλα στο μεθύσι και καβαλάνε τα γυαλισμένα τους κάρα και μοτοσακό (sic!), δεν είναι δημόσιος κίνδυνος? Ασχολείται κανείς? (επι της ουσίας εννοώ!)
Ετσι λειτουργούν τα πράγματα σε μια υπερκαταναλωτική κοινωνία. Όσο και αν μερικούς μας πονάει και μας πνίγει.
Δυστυχώς, σε συνδυασμό με το γνωστό Ελληναράδικο ταπεραμέντο, τα αποτελέσματα καταντάνε κωμικοτραγικά.... Έως και κατάθλιψη μπορούν να επιφέρουν αν τα παρατηρείς και αναρωτιέσαι.
Αφήστε λοιπόν τον κοσμάκη να εκφραστεί και να ξεκ@υλώσει! Πετάει ο γάιδαρος? Σπούτνικ να απαντάτε!

Ωαρία αντιμετώπιση των πραγμάτων....

Μας αρέσει ή δεν μας αρέσει (που δεν τίθεται θέμα αν μας αρέσει ή όχι αλλά δικού της αλλά και δημόσιου κινδύνου) δεν πρέπει να πουμε την άποψή μας; Μπα; Από πότε;

Τι σημαίνει κι άλλοι το κάνουν; Κι άλλοι είναι ληστές ή δολοφόνοι.... Τι πρέπει να κάνουμε; Να πούμε, "δεν βαριέσαι, δουλειά του είναι";

Ζωή είναι και θα περάσει; ΝΑΙ! αλλά να περάσει όσο καλυτερα μπορούμε.... κι αν μπορούμε να πούμε και κάτι και μας ακούσουν, όφελος θα είναι!

Δεν ξέρω αν έχεις δίκιο αλλά ΔΕΝ μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! Και δικαίωμά μου είναι να έχω διαφορετική άποψη από εσένα.

EVI
13/04/2007, 19:36

Δεν ξέρω αν έχεις δίκιο αλλά ΔΕΝ μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! Και δικαίωμά μου είναι να έχω διαφορετική άποψη από εσένα. [/B]

ρε συ εχεις δικιο λεμε +750

αλλα πριν ησουν πολυ σκληρος (οχι αδικα αφου αυτο πιστευεις )

αλλα πρεπει να παραδεχτεις οτι ησουν σκληρος ρε φιλε

ποσοι και ποσοι εδω μεσα απο 50ρια πηγαν σε 636 και 1000ρια δεν τους ειπαμε ποτε οτι θα πιουν καφε σε νεκροταφειο ....... εσυ σωστα τα λες αλλα με λαθος τροπο ..... ποσες φορες εδω μεσα και συ και αλλοι πρωσπαθησατε εναν νεο να του πειτε να κανει μαθηματα να περιμενει λιγο να φοραει εξοπλισμο να να να δεν τους πιασατε απο τον λαιμο (και ποσοι εδω το παιζουν γρηγοροι με 1000ρια και οταν τους βλεπεις κανεις το σταυρο σου?)

δεν θελει να ακουσει?ε τι να κανουμε?εσυ προσπαθησες εχεις την συνηδηση σου καθαρη απο κει και περα τι?

φυσικα και συμφωνω αλλα εχω απο την αρχη καταλαβει οτι της εχει καρφωθει στο μυαλο
τι να κανουμε? να βριζουμε και να λεμε λεμε λεμε? οτι ειπαμε ειπαμε τελος .

γνωμη μου δε παει να πει οτι ειναι και σωστη.

(θυμισου οταν ηθελα το Ζ1000 εκατσες ηρεμα και μου ειπες την γνωμη σου ερχωμουν καθε 10 λεπτα στο δελεαρ με ενα περιοδικο και σου εδειχνα μηχανες και εσυ αφηνες το καφε σου να μου πεις καθε απορια μου, δε με διαολοστειλες γιατι τωρα δε κανεις λιγο υπομονη?)

sniper
13/04/2007, 19:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
..........

Δεν ξέρω αν εχω δίκιο αλλά γνώμη μου είναι και την λέω....

το τι είπα σε εσένα δεν εχει να κάνει ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ με την παρουσα κατάσταση.

"Ειχα 125 και θα πάρω Κ4 και σας γράφω στα @@ μου ΟΛΟΥΣ εσάς που μου λετε να το ξανασκεφτώ" , " όλους εσάς που κάποτε και με πολύ περισσότερη εμπειρία σκεφτόσασταν ότι θα πάρετε 1000 και σας δενόταν κόμπος το στομάχι σκεπτόμενοι την δύναμη της μηχανής"....

Αν της άρεσε το Κ4 το 1000 δεν θα μπορουσε να πάρει το Κ4 600? Ιδια είναι εμφανισιακά....

Άρα μπήκε μέσα να μας πει τι; Να της πούμε τι να προσέξει; Ε σε 1000 ό,τι και να της πούμε (κι ό,τι της είπαν) το έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Αρα μένει να της πουμε τα υπόλοιπα που πρέπει να προσέξει... κι όταν της τα λέμε, αντί να τα διαβάσει και να πει "Ευχαριστώ αλλά τα ξέρω" ή να μην πει τίποτα άρχισε τα γκομενίστικα του γυμνασίου "Ξέρω ότι δεν το έχω αλλά θα το έχω για καφέ, δεν θα το βάζω πίστα γιατί έτσι μου είπαν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές φίλοι μου στην καφετέρεια" κλπ κλπ

2000 το μήνα και κάνω ότι γουστάρω; Ε δεν πάει έτσι.... Αν το κατάλαβε καλώς.. δεν το κατάλαβε ας κάνει ότι την φωτίσει το κεφάλι της....

EVI
13/04/2007, 19:57
Δεν ξέρω αν εχω δίκιο αλλά γνώμη μου είναι και την λέω....

2000 το μήνα και κάνω ότι γουστάρω; Ε δεν πάει έτσι.... Αν το κατάλαβε καλώς.. δεν το κατάλαβε ας κάνει ότι την φωτίσει το κεφάλι της....

δεν μπηκα καν στην διαδικασια να σου πω αν εχεις δικιο η αδικο (αφου συμφωνω)

οκ αυτο ακριβως

:beer: :beer: :beer: :beer:

evvou
13/04/2007, 20:08
ειναι το μονο που μου αρεσει εμφανισιακα και ειναι το μονο που θα αντικαταστισει το αμαξι μου το καλοκαιρι...εγω το θελω για πολυ light μετακινηση και παρκαρισμα στο τσακ μπαμ εξω απο την καφετερια που πεινω τον καφε μου

ρε γμτ...εγω τοσο καιρο γιατι δεν σκεφτικα να παρω ενα 1000ρι?? βρηκα τι θα κανω...

θα το εχω σ'ενα παρκιν κοντα στη καφετερια που συχναζω, θα το καβαλαω για 2-3 στενα μεχρι να φτασω (λεμε τωρα :lol: ) και θα το παρκαρω με τρελη ανεση εξω απο το καφε και θα ψαρωνω κοσμο :wacko:
ε?? καλο εεε??? :lol: :lol: :lol:

βρε κοριτσι...ακομα και εγω που ειμαι κουλομαρια και ασχετη ξερω πως αυτα δεν γινονται :rolleyes:

ο μονος λογος που στη λενε τα παιδια ειναι γιατι η λογικη του "παω απο 125 στα 1000 και θα ειμαι καλο παιδι" ειναι η λογικη που πληρωνεται με σοβαρους τραυματισμους (Για να μην πω κατι χειροτερο...) οσοι προσπαθουν να σου αλλαξουν γνωμη το κανουν γιατι δε θελουν να δουν αλλα αιματα στους δρομους...ειτε το δικο σου επειδη δεν μπορεις να κουμανταρεις τη μηχανη που πηρες για να πας για καφε, ειτε καποιου αλλου που ετυχε να βρεθει μπροστα σου....

10000 φορες μακαρι να το ξανασκεφτεις και να πας για κατι αλλο...σιγα σιγα..μικρη εισαι και εχεις χρονο να φτασεις τα 1000 :smilea: :wave2:

ρε παιδια ειναι τι ειναι το χρυσο ΤΑΓΚΑΚΙ?

:look: κατι μου διαφευγει τωρα εγω δεν την ξερω αυτην την λεξη μαλλον (ταγκ? :look: ) μηπως...(τανκ -παντ?) γαμωτι
μια βοηθεια απο το κοινο σι λβου πλε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
13/04/2007, 20:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
ρε γμτ...εγω τοσο καιρο γιατι δεν σκεφτικα να παρω ενα 1000ρι?? βρηκα τι θα κανω...

.........

Αυτό λες;

Εδώ εγώ λέω να μην ανέβω Σέρρες..... όπως μας πληροφόρησε η δις, οι πίστες δεν είναι ΠΛΕΟΝ για τα SS... έτσι είπαν οι ghostrider φίλοι της.....

Ασε.... κανένα Μπουρνάζι, Θησείο και καμμιά Γλυφάδα για μακρυά..... :wave2:

evvou
13/04/2007, 20:21
Διαβασα ολο το thread..

ναι....οκ...θα παω εγω για καφε στη Μακρη με τον καλο μου και εκει που θα κοβουμε βολτες με τη μηχανη θα σκασει πανω μας καποιο 20χρονο που δεν μπορει να κουμανταρει 1000ρα μηχανη...:rolleyes:

Τωρα, αν θα κανει σούζες, .... ειναι δικό της θέμα.
Its a free country!

ναι και θα φαει τη μηχανη στα μουτρα επειδη δεν ξερει πως να κανει σουζα και οποιος ειναι πισω της τη γαμησε...φοβερη λογικη...

καλε μου...αυτα δεν εχουν καμια σχεση με τον καθε ασχετο που θα καβαλησει μια μηχανη και θα βαλει σε κινδυνο τη ζωη αλλων...

σαφως και ειναι...

γιατι να ξεκαυλωσει αυτη και να βρεθω εγω η καποιος αλλος που δεν φταιει χτυπημενος η νεκρος??????

ναι ζωη ειναι και θα περασει...αλλα κατι τετοια ατομα τη βοηθανε να περασει πολυ πιο γρηγορα απ οτι θα πρεπε :sad:

EVI
13/04/2007, 20:23
εγω παντος που πηγα μεχρι το μικρολιμανο με τον τρουπεριδη σημερα πηγα με το rs του αδελφου μου

με βλεπανε στα φαναρια βλεπαν το μηχανακι (που δεν ξεραν οτι ειναι 125) και ψαρωναν

ανοιγαν δρομο απο το φοβο τους που ειδαν γκομενα πανω σε ss o δρομος αδειασε και εφτασα για καφε σε 5'

και γαμω λεμε

:) :) :) :) :)

(btw λες να παρω ss? ανετο ηταν):smokin:

evvou
13/04/2007, 20:25
Αυτό λες;

Εδώ εγώ λέω να μην ανέβω Σέρρες..... όπως μας πληροφόρησε η δις, οι πίστες δεν είναι ΠΛΕΟΝ για τα SS... έτσι είπαν οι ghostrider φίλοι της.....

Ασε.... κανένα Μπουρνάζι, Θησείο και καμμιά Γλυφάδα για μακρυά..... :wave2:

μη το ψαχνεις ρε Νικο μου....ο κοσμος το χει καψει..
εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να ελπιζουμε πως δε θα πληρωσουμε εμεις τη μαλακια του αλλου :sick:
:wave2:

EVI
13/04/2007, 20:27
ΕΙΠΑ ΘΑ ΠΑΡΩ SS KAΛΕ πιο ΠΑΝΩ !

τιποτα

με γραφουν εμενα :sad: :sad: :sad:

evvou
13/04/2007, 20:30

τιποτα

ρε φιλεναδα τελικα δεν επρεπε να αφησω τον καλο μου να πουλησει το tuono :sad: :sad: επρεπε να το κρατησω εγω για να μαθω :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
13/04/2007, 20:31

τιποτα

1000 συγνώμη δεσποινίς..... αλλά αν πάρεις SS θα σε χωρίσει ο ανεγκεφαλΙΔΙς....

θα τον περνάς με σούζα..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
13/04/2007, 20:32
ρε φιλεναδα τελικα δεν επρεπε να αφησω τον καλο μου να πουλησει το tuono :sad: :sad: επρεπε να το κρατησω εγω για να μαθω :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧ το tuono δεν ειναι ss

ts ts ts

:rotflmao:

ρε τι θα γενει με σενα? κανα γκαιφε θα τον πιουμε? (τον γκαιφε λεμε) :rotflmao:

ελα ελα πηρα και νεο μηχανατσι (το ιδιο δλδ αλλα το s) και το εχω παει μονο στο λαυριο και πισω

ψωφαει για χλμ το καημενο

EVI
13/04/2007, 20:33
1000 συγνώμη δεσποινίς..... αλλά αν πάρεις SS θα σε χωρίσει ο ανεγκεφαλΙΔΙς....

θα τον περνάς με σούζα..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και τωρα τον εχω ρε ειναι η αναλαγια κιλων ανα ιππο

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

evvou
13/04/2007, 20:36
ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧ το tuono δεν ειναι ss

ts ts ts

:rotflmao:

ρε τι θα γενει με σενα? κανα γκαιφε θα τον πιουμε? (τον γκαιφε λεμε) :rotflmao:

ελα ελα πηρα και νεο μηχανατσι (το ιδιο δλδ αλλα το s) και το εχω παει μονο στο λαυριο και πισω

ψωφαει για χλμ το καημενο

δε πειραζει...1000 ηταν και κανιβαλος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αντε ρεεεεεεε καλη φαση!! :) καλοταξιδο να ειναι
πρεπει να κανονισουμε μια βολτα η αληθεια ειναι :)

ετσι οπως πανε τα πραγματα αντι να δω τα παιδια του μοτο στο δελεαρ η σε καφε...θα τους δω εδω διπλα στις σερρες...ενα πεταμα υποθεση :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
13/04/2007, 20:41
δε πειραζει...1000 ηταν και κανιβαλος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αντε ρεεεεεεε καλη φαση!! :) καλοταξιδο να ειναι
πρεπει να κανονισουμε μια βολτα η αληθεια ειναι :)

ετσι οπως πανε τα πραγματα αντι να δω τα παιδια του μοτο στο δελεαρ η σε καφε...θα τους δω εδω διπλα στις σερρες...ενα πεταμα υποθεση :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ευχαριστω

ενα πεταμα?

:hypnotize :uplate: :hypnotize

πωααααα

το μονο κουλαδι που απεμεινε στο μοτο ειμαι εγω

:alien: :alien:

καλα να περασεις ! (εχεις νεα να μου πεις :D )

evvou
13/04/2007, 20:44
ευχαριστω

ενα πεταμα?
:hypnotize :uplate: :hypnotize
πωααααα
το μονο κουλαδι που απεμεινε στο μοτο ειμαι εγω
:alien: :alien:
καλα να περασεις ! (εχεις νεα να μου πεις :D )

ενα πεταμα με το αμαξι καλε και τα μηχανακια στο τρειλερ :lol: :lol: :lol:

μπααααα στη κουλαμαρα σ'έχω πολυ χαλαρααααααα :lol:

μια χαρα θα περασω στις κερκιδες :lol: καφεδακια κλπ :lol:

εχεις εχεις :blush: :winka: :lol:

dirtbird
14/04/2007, 00:03

τιποτα

ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ? :smokin: :smokin:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
14/04/2007, 00:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ? :smokin: :smokin:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οχι ρε το σκυλο βολτα

:wacko: :wacko: :wacko: :ninja:

δε με παρατατε λεω εγω? ναι ρε μετα το σημερινο ναι ! σου λεω αδειαζε ο δρομος μπροστα μου τα αυτοκινιτα καναν ακρη τα μηχανακια μεναν απο πισω μου ολα ,οι πεζοι δεν τολμαγαν να πεταχτουν μπροστα μου και ολα αυτα γιατι ειχα το rs φαντασου τι θα γινει με ενα 10ρι θα μεταναστευσουν λεμε αποκεντρωση θα γινει:rotflmao: :rotflmao:

5 ΛΕΠΤΑ ΛΕΜΕ ΕΚΑΝΑ

ΚΑΙ ΓΑΜΩ

αααααυτα ειναι ενω με το Ζ δε ψαρωνουν .....:sad: :sad: (μην ακουσω καμμια κακια νταξ? :lol: )

anf125
14/04/2007, 12:10
Διάβασα κι εγώ τα περισσότερα ποστς, σωστά οι περισσότεροι προσπαθούν να αποθαρρύνουν την ενδιαφερόμενη για το GSXR 1000 μετά από προϋπηρεσία μόνο σε παπί, αλλά νομίζω κάποιοι το κάνουν με λάθος τρόπο. Ειρωνίες και σχόλια σεξιστικού περιεχομένου είναι απαράδεκτα κατά τη γνώμη μου σε κάποιον/α που κάνει τα πρώτα του βήματα και ζητά συμβουλές και πληροφορίες. Και η ασχετοσύνη ακόμα δικαιολογημένη, όλοι σταδιακά έμαθαν και συχνά the hard way (ouch!) :eek: Για να μην παρεξηγηθώ δεν θέλω να πω ότι κανένας απάντησε κακόβουλα και κακοπροαίρετα, αλλά μερικές φορές ο υπερβάλων ζήλος και η έλλειψη τακτ είναι εύκολα παρεξηγήσιμα.

Ως προς την ουσία του θέματος, αν και είμαι από τους πιο άσχετους εδώ μέσα για να δώσω συμβουλές τεχνικού χαρακτήρα, θέτω υπόψιν στη φιλενάδα μας και κάποια πιο μικρά SS, όπως τα CBR125 και RS125, αφού δίνει μεγάλη έμφαση στην αισθητική και δεν την ενδιαφέρουν οι επιδόσεις. Αφού υπάρχει και οικονομική άνεση μπορεί του να αλλάξει χρώμα, ζάντες κλπ και να έχει ένα όμορφο και πιο φιλικό μηχανάκι μέχρι να αποκτήσει εμπειρία και ικανότητες για κάτι καλύτερο και δυνατότερο.

Αυτά και εύχομαι καλή επιλογή και... επιτυχίες στις καφετέριες :cool:

low__rider
14/04/2007, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
Διάβασα κι εγώ τα περισσότερα ποστς, σωστά οι περισσότεροι προσπαθούν να αποθαρρύνουν την ενδιαφερόμενη για το GSXR 1000 μετά από προϋπηρεσία μόνο σε παπί, αλλά νομίζω κάποιοι το κάνουν με λάθος τρόπο. Ειρωνίες και σχόλια σεξιστικού περιεχομένου είναι απαράδεκτα κατά τη γνώμη μου σε κάποιον/α που κάνει τα πρώτα του βήματα και ζητά συμβουλές και πληροφορίες. Και η ασχετοσύνη ακόμα δικαιολογημένη, όλοι σταδιακά έμαθαν και συχνά the hard way (ouch!) :eek: Για να μην παρεξηγηθώ δεν θέλω να πω ότι κανένας απάντησε κακόβουλα και κακοπροαίρετα, αλλά μερικές φορές ο υπερβάλων ζήλος και η έλλειψη τακτ είναι εύκολα παρεξηγήσιμα.

Ως προς την ουσία του θέματος, αν και είμαι από τους πιο άσχετους εδώ μέσα για να δώσω συμβουλές τεχνικού χαρακτήρα, θέτω υπόψιν στη φιλενάδα μας και κάποια πιο μικρά SS, όπως τα CBR125 και RS125, αφού δίνει μεγάλη έμφαση στην αισθητική και δεν την ενδιαφέρουν οι επιδόσεις. Αφού υπάρχει και οικονομική άνεση μπορεί του να αλλάξει χρώμα, ζάντες κλπ και να έχει ένα όμορφο και πιο φιλικό μηχανάκι μέχρι να αποκτήσει εμπειρία και ικανότητες για κάτι καλύτερο και δυνατότερο.

Αυτά και εύχομαι καλή επιλογή και... επιτυχίες στις καφετέριες :cool:

+1

:wave2:

Antwnis
14/04/2007, 21:22
... το πνευμα μου νομιζω.
Το ζουμί του προηγούμενου ποστ, αυτο που ήθελα να θίξω είναι ότι εδώ στο Ελλάντα που ζούμε, είναι γενικό φαινόμενο να υπάρχουν αμέτρητα άτομα που λειτουργούν σαν την κυρία που ξεκίνησε το thread.
Και πιστεψτε με, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!!! Είναι γραμμένο στο DNA τους!!
Και το χειρότερο όλων είναι ότι παρόλο που αρκετοί προσπαθησαν, καλοπροαίρετα, να της θέσουν τα πράγματα με μια λογική που θα προστάτευε πρώτα απόλα την ίδια αλλα και την ζωή κανενός δύστυχου που ίσως παρει στο λαιμό της, το αποτέλεσμα ήταν να εισπράξουν και την ειρωνεία της νεαράς.
Τουμπες να κάνεις, χαρακίρι να κάνεις, λογική πρσέγγιση, απειλητική προσέγγιση, ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ!!
Του κουφού τη πόρτα λοιπον, μη τη βαρας, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκνευριστείς, ασε που στο τέλος θα βγει ο κουφός και θα σε αρχίσει και στα μπινελίκια από πανω! :dizzy:

Υ.Γ. Όσο για το θεωρητικό της υπόθεσης, από τη στιγμή που η νεαρά διαθέτει (κανονικό) δίπλωμα οδήγησης για μοτοσυκλέτα οποιοδήποτε κυβισμού, η πολιτεία της δίνει κάθε δικαιώμα να οδηγει SS με 170 αλόγατα! Όπως και δίνει το δικαίωμα σε ένα 18χρονο που έκανε 10 μαθήματα και πήρε δίπλωμα αυτοκινήτου να οδηγει Ferrrari με 560 άλογα!!
Δεν φταινε μόνο οι ανεγκέφαλοι, είναι οργανωμένο το έγλημα!
Sorry, αλλα.... Το μόνο που μας σώζει είναι να μας κραταει ο θεός μακριά τους!!
:sick:

gasotis
15/04/2007, 00:50
+100000000

X_NR750
15/04/2007, 12:11
Δεν κοιτας καλυτερα κατι απο εδω (http://www.louisvuitton.com/web/flash/index.jsp;jsessionid=BYVQRQE4TRQBOCRBXUCFAFIKEG4RAUPU?buy=1&langue=en_GB) που ειναι και ποιο trendy για την καφετερια και ποιο ακινδυνο :D