View Full Version : Τα Vstrom σας καλουν για βόλτα/καφέ μαζι τους
Βόλτα::!!!! Θέλω και εγώ!!!!
Και αχρείαστα να είναι τα καγκελα!!
Να γίνει νέο θέμα για συνάντηση και βόλτα το Σάββατο!!!!
όσοι ψήνονται ένα βήμα μπρός!!
costas81
12/04/2007, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Antono
Βόλτα::!!!! Θέλω και εγώ!!!!
Και αχρείαστα να είναι τα καγκελα!!
Να γίνει νέο θέμα για συνάντηση και βόλτα το Σάββατο!!!!
όσοι ψήνονται ένα βήμα μπρός!!
ψηνομαι και ενα βημα μπροστα!!
:lol:
Να προτείνω Olympico στο Σεφ το απογευμα πχ 4;;; για συνάντηση -καφέ του νοου ασ μπετερ και βολτούλα αφτερ;;
Να αρχίσει η καταμέτρηση!!!
1) antono
2) costas81
όσοι πιστοί προσέλθετε....
να το κάνουμε νέο θέμα::::
Mεσα και εγω!!! Οτι πρεπει, μιας και Σαββατο δουλευω σε παραπλησιο εργοταξιο, οποτε θα ερθω καπακι Ολυμπικο!
Δεν βλέπω συμμετοχές και δεν με αρέσει καθόλου:(
μέχρι τώρα έχουμε
1) antono
2) costas81
3) K0K0$
αντε να μαζευόμαστε stromades και μη Stromades!!!
Ο καιρός το σάββατο προβλέπεται τέλειος για καφε και βολτίτσα!!!
ορίστε και η πρόβλεψη αυτή την στιγμή ( αργότερα δεν ξέρω:p )
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=12
kakofonixx
13/04/2007, 08:38
ψηνομαι και γω! :wave2:
Τι θα λεγατε μετα το καφεδακι να κανουμε και μια βολτα απο την εκθεση μοτο?
Οσοι πιστοι ενα (ακομα) βημα εμπρος :lol:
Καλημέρα!!!
Πολύ σωστή ιδέα kakofonixx:beer:
εχουμε
1) antono
2) costas81
3) K0K0$
4)kakofonixx
Τα λέμε
:cool:
Cpt. Haddock
13/04/2007, 12:44
μη πάτε πολύ μακριά και κρυώσετε μόνο
:p
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
costas81
13/04/2007, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
για καφε λεμε μεγαλε μετα τις δουλειες μας!
costas81
13/04/2007, 15:00
1) antono
2) costas81
3) K0K0$
4)kakofonixx
5)low__rider
6)........
low__rider
13/04/2007, 15:38
...Ελα να μαζευομαστε λεμε!!!:D
Αυρίο 4 το απογευματάκι στην είσοδο του Olympico θα είμαι εκεί με ένα metallic grey DL650 Vstrom K7!!!!
Αντε ώρα για ύπνο γιατί πάλι το ξενυχτήσαμε απόψε!!!
Τα λέμε!!!
low__rider
14/04/2007, 07:04
1) antono
2) costas81
3) K0K0$
4)kakofonixx
5)low__rider
6)Antono
7)...............
Τι εγινε ρε παιδια μονο 6??? Που ειστε οι υπολοιποι???:confused:
Innersense
14/04/2007, 07:42
ρε παιδιά εκείνη την ώρα έχω πεί να πάω με ένα φίλο μου στην έκθεση...
κρίμα ρε γαμώτο....
Vezouvios
14/04/2007, 18:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
ρε παιδιά εκείνη την ώρα έχω πεί να πάω με ένα φίλο μου στην έκθεση...
κρίμα ρε γαμώτο....
Τι κανεις εσυ εδω??
Ελα πισω!! avclub.gr
costas81
14/04/2007, 21:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
Τι κανεις εσυ εδω??
Ελα πισω!! avclub.gr
πως και δεν σας εχω δει ακομα εκει?
σορρυ παιδια για σημερα αλλα εμενα κατι μου ετυχε και δυστηχως δεν τα καταφερα!!
H συνάντηση έγινε τελικά και ήμασταν οι παρακάτω: εγώ και ο ΚΟΚΟ$ :smokin:
( παραθέτω και φωτογραφία με το αποδεικτικό υλικό- ΚΟΚΟ$ ( κώστα :wave2: ) δίπλα στο μάυρο μάτ stromακι του )
84211
vlepw apo organwsi skizume :smokin: :smokin:
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
Καθώς περιμέναμε να έρθει και κανένας άλλος ( μπααααααααααα) γνωριστήκαμε απο κοντά πια, μιλήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις για αγαπημένο μας θέμα: τα stromakia
επειδή είμαι ο μόνος μοτοσυκλετιστής στον κύκλο των γνωστών μου μου είναι μεγάλη και μοναδική η χαρά που έχω όταν μπορώ να μιλήσω για κρανάκια και γάντια και εξοπλισμό ή να πώ εμπειρίες και προβληματισμους απο την μηχανή μου μέχρι τώρα.
και επειδή όντως οι συναντήσεις και οι βόλτες μας φέρνουν πιο κοντά και είναι ωραίο να τα λέμε απο κοντά όπως διαπίστωσα προτείνω ως Stromaδες του moto.gr να οργανώσουμε αργοτερα κάτι καλύτερα και περισσότεροι - μόνο μπορούμε να κερδίσουμε όλοι μας απο τέτοιες συναντήσεις
Αντε καληνύχτα και τα λέμε!!!!
Innersense
15/04/2007, 00:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
Τι κανεις εσυ εδω??
Ελα πισω!! avclub.gr
Είμαι ινκόγκνιτο μην το πεις σε κανένα... παίζουν πολλά διαπλεκόμενα...
Υπάρχουν κοινές αγάπες...
Πάντως για την βόλτα θα το κανονήσουμε και που ξέρεις, μπορεί να καταλήξει σε Hi-end προβολή του Ghost Rider ή του Long Way Round!
:beer: :beer: :beer:
ps: η έκθεση pas mal, pas mal...
kakofonixx
15/04/2007, 00:52
ρε σεις....
μπερδεψα τις ημερομηνιες! :bigcry: :bigcry:
Νομιζα οτι το κανονιζαμε για αυριο (Κυριακη)!!!!! :hypnotize
Αφου ειχα κανονισει τις δουλειες του σ-κ ωστε να βολεψει για να μπορεσω να ερθω! :eyepop:
Ειμαι απαραδεκτος, το ξερω :rolleyes:
Θα με συγχωρεσετε...? :blush:
low__rider
15/04/2007, 08:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
ρε σεις....
μπερδεψα τις ημερομηνιες! :bigcry: :bigcry:
Νομιζα οτι το κανονιζαμε για αυριο (Κυριακη)!!!!! :hypnotize
Αφου ειχα κανονισει τις δουλειες του σ-κ ωστε να βολεψει για να μπορεσω να ερθω! :eyepop:
Ειμαι απαραδεκτος, το ξερω :rolleyes:
Θα με συγχωρεσετε...? :blush:
Μια απο τα ιδια!:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :yuck:
Καλημέρα!!!!
Δεν πειράζει παίδες θα το κανονίσουμε ξανά και ξανα.....
Οπως συμφωνήσαμε και με τον KOKO$ είναι αμαρτία τα μηχανάκια μας να τα βασανίζουμε σαν να είναι παπακια στο κέντρο της πόλης!!!!
οπότε ο καιρός καλοκαιριάζει και τα stromακια δεν πρέπει να κάθονται μέσα στην πόλη αλλά να χαρούν και αυτά τις χαρές της θάλασσας- της καθαρής θάλασσας!!!:sun:
Τα λέμε!!!!
LIBANEZOS
18/04/2007, 08:14
THA HTHELA NA SYMMETASXW KAI EGW SE EPOMENH EKDROMH TWN V-STROM OTAN EPISTREPSW ELLADA (MAIOS) :beer:
Πολλά λόγια, λίγες οι πράξεις.
Ξεκινήστε για Λιβαδειά- Αράχοβα για καφέ, σουβλάκι, κρασάκι....το Σάββατο 28 ή την Κυριακή 29 Απριλίου.
Δηλώστε συμμετοχές και γρήγορα!!!!!
kakofonixx
22/04/2007, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Strat0s
Πολλά λόγια, λίγες οι πράξεις.
Ξεκινήστε για Λιβαδειά- Αράχοβα για καφέ, σουβλάκι, κρασάκι....το Σάββατο 28 ή την Κυριακή 29 Απριλίου.
Δηλώστε συμμετοχές και γρήγορα!!!!!
Λοιπον για πειτε??
Ψηνεστε για Αραχωβα την Κυριακη 29/4?
Οσοι πιστοι ενα βημα μπροστα
(απο καπου το 'κλεψα αυτο) :D
alex-vstrom
23/04/2007, 08:17
KALHMERA K KALH BDOMADA. APO POY KAI TI WRA H ANAXOSHSH.
TELOS YPARXEI K AYTO TO IDATE
ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Moto.gr
Οπως καθε χρονο ετσι και φετος θα παμε την ετησια εκδρομη του moto.gr.
Για φετος ο προορισμος μας θα ειναι η πελλοπονησος και συγκεκριμενα ορεινη κορινθια
Η ημερομηνια θα ειναι 13/5/2007
Κατα τα αλλα σε λιγες μερες θα μπουν οι λεπτομερειες της διαδρομης οπως επισης και οι αρχηγοι των γκρουπ και αναλογα με τις συμμετοχες θα ειναι και τα γκρουπ χωρισμενα
Το βαζω απο σημερα για να κανονισετε το προγραμμα σας....η ημερομηνια επιλεχτηκε για να μην συμπιπτει με τον 36ωρο αλλα και το trackday του bikenet-ανεμου
Οποτε θα ενημερωθειτε συντομως
TI LETE PAME SAN V-STROM:
costas81
23/04/2007, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-vstrom
KALHMERA K KALH BDOMADA. APO POY KAI TI WRA H ANAXOSHSH.
TELOS YPARXEI K AYTO TO IDATE
ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Moto.gr
Οπως καθε χρονο ετσι και φετος θα παμε την ετησια εκδρομη του moto.gr.
Για φετος ο προορισμος μας θα ειναι η πελλοπονησος και συγκεκριμενα ορεινη κορινθια
Η ημερομηνια θα ειναι 13/5/2007
Κατα τα αλλα σε λιγες μερες θα μπουν οι λεπτομερειες της διαδρομης οπως επισης και οι αρχηγοι των γκρουπ και αναλογα με τις συμμετοχες θα ειναι και τα γκρουπ χωρισμενα
Το βαζω απο σημερα για να κανονισετε το προγραμμα σας....η ημερομηνια επιλεχτηκε για να μην συμπιπτει με τον 36ωρο αλλα και το trackday του bikenet-ανεμου
Οποτε θα ενημερωθειτε συντομως
TI LETE PAME SAN V-STROM:
:nono: :nono:
το όμορφο στην εκδρομή είναι ότι ειναι δεν γίνονται ομαδές από ίδιες μηχανές!
alex-vstrom
23/04/2007, 12:12
OK KAKO PANTOS DEN EINAI NA PAME 10 -20 ME V-STROM POY MILAME MAZI NAI GNWRISTOYMR KIOLAS.
OSO GIA ARAXOBA APO POY H ANAXORHSH
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
:nono: :nono:
το όμορφο στην εκδρομή είναι ότι ειναι δεν γίνονται ομαδές από ίδιες μηχανές!
:nono: :nono: :nono: :nono:
νομιζεις!
αν μαζευτουν 5-10-15 στρομ, θα πανε ολα μαζι. αν πανε 105, ε, τοτε θα μοιραστουν σε ΟΜΟΕΙΔΕΙΣ ομαδες.
:wave2:
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΕΠΑΝΩ.
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ TRANSALP.
ΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΛΕΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΑΧΟΒΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ, 12:00-13:ΟΟ! ΥΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ, ΛΕΩ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10:30, ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΠΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10:45....ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ.
costas81
23/04/2007, 15:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
:nono: :nono: :nono: :nono:
νομιζεις!
αν μαζευτουν 5-10-15 στρομ, θα πανε ολα μαζι. αν πανε 105, ε, τοτε θα μοιραστουν σε ΟΜΟΕΙΔΕΙΣ ομαδες.
Γιώργο θυμάμαι στην περσινή δεν είχε γίνει έτσι!
Πάντως όμορφο θα ταν ένα γκρουπ από στρομάκια!
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Γιώργο θυμάμαι στην περσινή δεν είχε γίνει έτσι!
Πάντως όμορφο θα ταν ένα γκρουπ από στρομάκια!
:beer:
πρεπει να ψαξουμε γιατι δεν εγινε ετσι περσυ.
μηπως ησαν 2-3 στρομ και αναγκαστικα θα πηγαιναν με λοιπα ον οφ?
μηπως καποιοι (ισως καινουργιοι οδηγοι) προτιμησαν τη σιγουρια ή την ηρεμια της διαδρομης και να πανε με αλλα γκρουπ?
ειλικρινα, δεν ξερω τι εγινε περσυ, αλλα αν σπασανε τα στρομ, πρεπει να βρειτε το γιατι. σε καθε μονοημερη, αν μαζευτειτε φυσικα και μπορειτε να κανετε γκρουπ (μιλαω ως χρηστης και οχι ως οργανωτης. αν ειμαι λαθος, ας με διορθωσει καποιος απο τους οργανωτες, για να μην δημιουργω λανθασμενες εντυπωσεις)
Δεν πρόκειται να βγει ομόσταυλο γρουπ μηχανών γιατί η πείρα μας έχει δείξει ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα σε τέτοιες καταστάσεις....
Η συγκεκριμένη βόλτα είναι για να περάσουμε καλά, οι ταχύτητες θα είναι "χαμηλές" (θα καταλάβετε γιατί) και μπορείτε να γνωρίσει ο ένας τον άλλο στον καφέ ή στο φαγητό.
Υπάρχουν άλλες 364 μέρες στον χρόνο να βρεθείτε μόνοι σας και να κάνετε ότι θέλετε :wave2:
afrotwin
23/04/2007, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν πρόκειται να βγει ομόσταυλο γρουπ μηχανών γιατί η πείρα μας έχει δείξει ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα σε τέτοιες καταστάσεις....
Η συγκεκριμένη βόλτα είναι για να περάσουμε καλά, οι ταχύτητες θα είναι "χαμηλές" (θα καταλάβετε γιατί) και μπορείτε να γνωρίσει ο ένας τον άλλο στον καφέ ή στο φαγητό.
Υπάρχουν άλλες 364 μέρες στον χρόνο να βρεθείτε μόνοι σας και να κάνετε ότι θέλετε :wave2:
simfono na stamatisoume to sex ke na milisoume ke ligo
na vgoume na pame kana sinema oxi mono ekmetalefsi...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
costas81
23/04/2007, 16:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
μα θυμάμαι και στην περσινή ότι οι ομάδες ήταν από διάφορες μηχανές.
Πιστεύω πως έτσι ειναι και καλύτερα!
Αντε να μαζευτούμε φέτος ακόμα περισσότεροι!!!
:)
Vezouvios
24/04/2007, 07:32
Τι να σας κανω?
Δεν ερχεστε καμια χαλκιδικη να σας γυρισω λιγο???
Ρεμαλια!!!
ΡΕ, ΒΕΖΟΥΒΙΕ! ΥΠΑΡΧΕΙ V-STROM CLUB ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ;;;
ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ. ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
Vezouvios
24/04/2007, 09:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Strat0s
ΡΕ, ΒΕΖΟΥΒΙΕ! ΥΠΑΡΧΕΙ V-STROM CLUB ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ;;;
ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ. ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
Koιτα προσπαθησα να το φτιαξω,αλλα δεν βρηκα ενδιαφερων απο τους υπολοιπους!
Ελα εσυ και θα κανουμε απο κοινου προσπαθεια!
Θελω και εγωωωω!!!
Σωστό να μαζευτούμε και για moto.gr εκδρομή και ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ στεγνά!!! προς καλοκαιράκι!!! Μονο που το σκέφτομαι... ΟΥΑΟΥ! Να βοηθήσουμε και τον Vezouvios :winka:
Και είναι ωραίο να μαζευτούμε και να γνωριστούμε όσοι stomαδες μιλάμε εδω!!! ( KOKO$ :wave2: )
Γουστάρω τρελά κοπάδια stromakia να φεύγουν......
να ρωτήσω κάτι: εγώ με 1400 km εμπειρία σε μεγάλη μηχανή και με το μεγαλύτερο ταξίδι με το stromaki ως το σείριο και me to Anhelo ως την Χαλκίδα πως θα την παλέψω σε ομαδική εκδρομή πρώτη φορά??
Συστήνεται ως καλή πρώτη φορά ή θα είναι τραυματική εμπειρία και πονέσω και δεν θέλω και θα έχω πονοκέφαλο μετά;;:lol:
Ακούω προτάσεις ως ψαρί που είμαι!!!!
kakofonixx
24/04/2007, 20:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Antono
Ακούω προτάσεις ως ψαρί που είμαι!!!!
Ακου ψαρακα! :rotflmao: :rotflmao:
Περυσι τον Ιουνιο που πηρα το Στρομακι μου απο Θεσσαλονικη, ειχα ακριβως την ιδια απορια με σενα...
Λοιπον... Το μηχανακι αυτο εχει φτιαχτει για να καταπινει χιλιομετρα :D
Μην το φοβασαι και δωστου να καταλαβει!! :wave2:
Πηγα 6-7 φορες μονοημερες για μπανιο απο Θεσσ στο 2ο ποσι της Χαλκιδικης (Ακτη Καλογριας κυριως), αλλες 2 1ο ποδι (Καλλιθεα) και .... 2 φορες το γυρο του 2ου ποδιου!!
Συνολο μεσα σε 3 περιπου μηνες γυρω στα 6000 χιλιομετρα! :beer:
Και για το κερασακι οταν αποφασισα να κατεβω στη χαβουζα (σ.σ. Αθηνα), σιγα μη την φορτωνα στο τρενο!
Οποτε, οπως καταλαβαινεις..... Μην το σκεφτεσαι! Ουτε πονοκεφαλους θα'χεις, ουτε τιποτα... Μονο ομορφες εμπειρειες για να αναπολεις μετα :wave2:
kakofonixx
24/04/2007, 20:23
Και για να ψηθεις ακομα πιο πολυ παρε μια Καβουροτρυπες....
85859
kakofonixx
24/04/2007, 20:24
...και ενα ηλιοβασιλεμα στην Ακτη Καλογριας :beer:
85861
Σειρα, δικαιού απαλλαγές με τις φωτο που ανέβασες:D
Μιλάμε είναι απίστευτες.... ΘΕΛΩ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΡΑ!:bigcry:
Μόλις ξεμπερδέψω απο την εμπλοκή ( αν..) και βρώ λίγο χρόνο την έχω κάνει!! Για Χαλκιδική βεβαίως που έχω να ανέβω χρόνια!!!
Μιλάμε αυτές οι εικόνες είναι η αιτία για να έχει κάποιος μηχανή. Να φεύγει, να ταξιδεύει και να γεμίζει εμπειρίες και όμορφες αναμνήσεις!!!
Πάντα τέτοια kakofonixx
ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΑΡΑΧΟΒΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;; ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ. ΑΝ ΝΑΙ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΒΕΖΟΥΒΙΕ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ. ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝ ΠΣΚ (4-6 ΜΑΪΟΥ). ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ. ΤΟ ΓΟΡΓΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗΝ ΕΧΕΙ.
alex-vstrom
25/04/2007, 17:12
Λοιπον για πειτε??
Ψηνεστε για Αραχωβα την Κυριακη 29/4?
Οσοι πιστοι ενα βημα μπροστα
(απο καπου το 'κλεψα αυτο)
KANA NEO ΜΕ ΑΡΑΧΩΒΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΗΝ ΚΑΝΟΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΟ
ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΑΡΑΧΟΒΑ. ΕΓΩ ΜΕ ΦΙΛΟ TRANSALPista ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ . ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕΑ, ΑΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΩΣ ΑΡΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΚΑΛΟ ΣΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ.:beer: