View Full Version : ζελατίνα v-strom 650
geo12345
12/04/2007, 23:25
Καλημέρα
Είμαι καινουργιος στο site και δεν ξέρω αν θα απαντήσει κανείς αλλά πρέπει να ρωτήσω
Εχω 650 dl είμαι 1,74 αλλά έχω έντονους κραδασμούς στο κράνος από 130- και πάνω
Θέλω να κάνω ταξίδη αλλά δεν ξέρω τί ζελατίνα πρέπει να αγοράσω ?
θέλω να πηγαίνω με 150-160 άνετα χωρίς καθόλου αέρα στο κράνος , είδα μία της kapa γύρω στα 75 ευρώ αρκετά μεγάλη αλλά αν την αγοράσω και δεν κάνει τί κάνω την πετάω
marioman
13/04/2007, 06:27
Geo,
To na pas taksidi me 160 kai na min exeis katholou aera sto kranos..... den nomizw oti tha to petixeis pote....
Alla, prwta prwta tha elega na sikwseis tin zelatina sou. Pekse ligo prwta me tin mixani prin pas na plirwseis.
Meta, vlepeis...oi zelatines einai sxetikes....den kserw auti tis Kappa......den exw allaksei oute egw.....kai to psilopsaxnw.....
Nomizw oti auti tis ermax einai poly kali (gyrw sta 98E) kai episis i Suzuki me ton anemothrafsti (ena prosthetw fileto).
An agoraseis pes mas entipwseis.
M
Μηπως φταίει το κράνος σου??? Αν είναι μεγαλύτερο το νούμερο τότε θα κουναει:wave2:
Σήκωσε τη ζελατίνα σου στο τελευταίο σημείο και μετά τράβα και με 200.. :wave2:
costas81
13/04/2007, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από thrax
Μηπως φταίει το κράνος σου??? Αν είναι μεγαλύτερο το νούμερο τότε θα κουναει:wave2:
γενικα μηπως ειναι απατη το κρανος σου?από αυτά τα ανοιγόμενα που σου δίνουν δωρο?
Tsakalaki
13/04/2007, 16:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
1000 δίκια έχει ο ρισπεκτ...ειμαι 1.78, ανέβασα τη ζελατίνα στο τελευταίο και έχω κάνει 31.600 χλμ άνετα.....
:wave2:
easyrider450
14/04/2007, 20:32
Παιδιά εξαρτάται από το ύψος. Εγώ με 1,90 ύψος έχω σηκώσει τη ζελατίνα τέρμα πάνω και όχι στα 130 αλλα από τα 100+ ταρακουνιέμαι ολόκληρος. Μάλλον θα πάρω ή της Givi ή της Kappa. Έχουν διαστάστεις 57x48cm. Αν μετρήσει κανείς θα δεί ότι η εργοστασιακή είναι πολύ πολύ μικρότερη.
mhtsorodas
14/04/2007, 22:40
Παιδιά εξαρτάται από το ύψος. Εγώ με 1,90 ύψος έχω σηκώσει τη ζελατίνα τέρμα πάνω και όχι στα 130 αλλα από τα 100+ ταρακουνιέμαι ολόκληρος. Μάλλον θα πάρω ή της Givi ή της Kappa. Έχουν διαστάστεις 57x48cm. Αν μετρήσει κανείς θα δεί ότι η εργοστασιακή είναι πολύ πολύ μικρότερη.
Οταν την βαλεις ριξε καμμια φωτο να δουμε πως ειναι και πες μας εντυπωσεις γιατι και'γω με το υψος (1,90)οσο και να σηκωσω τη ζελατινα το καραβι κουναει πολυ!
kakofonixx
15/04/2007, 00:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από easyrider450
τα ταρακουνηματα οφειλονται σε στοβιλισμο του αερα αναμεσα στη ζελατινα και στο σωμα σου!
Δοκιμασε να την κατεβασεις παλι στη μεσαια θεση...
Θα σε χτυπαει πιο πολυ ο αερας, αλλα θα εξαφανιστουν τα ταρακουνηματα :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από marioman
Geo,
To na pas taksidi me 160 kai na min exeis katholou aera sto kranos..... den nomizw oti tha to petixeis pote....
Alla, prwta prwta tha elega na sikwseis tin zelatina sou. Pekse ligo prwta me tin mixani prin pas na plirwseis.
Meta, vlepeis...oi zelatines einai sxetikes....den kserw auti tis Kappa......den exw allaksei oute egw.....kai to psilopsaxnw.....
Nomizw oti auti tis ermax einai poly kali (gyrw sta 98E) kai episis i Suzuki me ton anemothrafsti (ena prosthetw fileto).
An agoraseis pes mas entipwseis.
M
pou poulane tin ermax 98E???
Ego brika ermax an leme tin idia me 125E (fime kai me prostheto fileto):)
Εγω παντως που εχω την kappa ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Και σε ταξιδι που εκανα πηγενα με 170+ διπλος και δε κουνουσε καθολου.Ειναι βεβαια μεγαλη αλλα δε γινεται να τα εχεις ολα.Επισης μπορει στην αρχη να δυσκολευτεις γιατι τα ματια σου ειναι στο υψος που τελειωνει η ζελατινα και θα βλεπεις μια μεσα απο αυτην και μια εξω απο αυτην αλλα και αυτο θα το σηνηθισεις.
qazeroti
16/04/2007, 18:44
Ειχα στο v-strom 1000 μοντ.02 που ειχα πριν, μια της Kappa που ηταν αρκετα ψηλοτερη απο την μαμισια και ειχα πολλα κουνηματα στο πανω μερους του κρανους στις ταχυτητες απο 150 και πανω...
Τωρα που εχω το 650 του εβαλα με το που το αγορασα την αυθεντικη της Suzuki σε φιμε χρωμα, αυτη με το xtra φρυδακι , και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος σε ολες τις ταχυτητες που μπορει να δει το 650...
Να αναφερω πως το υψος μου ειναι 1,92 και η δοκιμες εχουν γινει και με το ιδιο κρανος!!!
Παντως πιστευω πως καποιος με υψος στο 1,80 περιπου και κατω δεν αξιζει να κοιταξει καθολου για αλλαγη της ζελατινας αλλα οτιδηποτε αλλο που θα μπορει να φταιει...
Ξεχασα να πω οσο αφορα την ζελατινα της Suzuki ειναι οτι δεν εχει μεγαλη διαφορα απο την μαμισια στο σχημα αλλα την διαφορα την κανει το φρυδακι που εχει επανω...
Αν θελετε ψαξτε και στην MRA η οποια εχει καποιες τετοιες παρομοιες...
marioman
16/04/2007, 22:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
pou poulane tin ermax 98E???
Ego brika ermax an leme tin idia me 125E (fime kai me prostheto fileto):)
Georgopoulos, Vouliagmenis, 210-9242427
Αρχικά δημιουργήθηκε από easyrider450
ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΕΡΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ 180ΚΜ ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1,83 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΥΨΟΣ 1,82. ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ .ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ .!!!!!!!
ΣΗΜ: KAPPA KAI GIVI ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ .
:wave2: :beer:
geo12345
18/04/2007, 14:33
παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους
είδα μια mra σε ένα varadero και μου άρεσε πολύ , αν αυτό το φριδάκι κάνει δουλειά γιατί αλλάζει την ροή του αέρα τότε είναι πολύ καλό
Αρχικά δημιουργήθηκε από geo12345
παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους
είδα μια mra σε ένα varadero και μου άρεσε πολύ , αν αυτό το φριδάκι κάνει δουλειά γιατί αλλάζει την ροή του αέρα τότε είναι πολύ καλό
ΠΑΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΡΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ 175Ε ΚΑΙ ΤΗΣ ΜRA 145-150Ε .
costas81
18/04/2007, 18:53
suzuki!!!
84735
costas81
18/04/2007, 18:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
suzuki!!!
84736
qazeroti
19/04/2007, 13:48
και οι ζελατινες για τις οποιες μιλουσα...
84955
Αρχικά δημιουργήθηκε από qazeroti
Ξεχασα να πω οσο αφορα την ζελατινα της Suzuki ειναι οτι δεν εχει μεγαλη διαφορα απο την μαμισια στο σχημα αλλα την διαφορα την κανει το φρυδακι που εχει επανω...
Οχι μονο...Το μεγαλυτερο κενο που εχει στο κατω τελειωμα της απο τη μαμα μειωνει την υποπιεση πισω της, αρα και τους στροβιλισμους. Οι Γαλλοι μαλιστα κοβουν μια φετα απο τη μαμα ζελατινα σε εκεινο το σημειο.
V-PLAYER
20/04/2007, 09:17
Παιδια καλημερα. Εγω ειχα δοκιμασει και της ΚΑΠΠΑ και της ΑΙΡΜΑΞ τη ζελατινα αλλα το προβλημα που ειχα ηταν οτι και οι 2 εβρισκαν στους καθρεφτες στο τερματισμα του τιμονιου με αποτελεσμα τη δυσκολια στις μανουβρες κυριως μεσα στην κινηση.
Τωρα που μιλαμε εχω τη μαμα πανω αλλα μου ειναι μικρη λογω οτι το υψος μου ειναι 2.00 μ.
Αν καποιος εχει βαλει αυτη με το φρυδακι μπορει να μας πει αν ακουμπαει στους καθρεφτες; :winka:
athandim
20/04/2007, 09:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από KORFU
Αν καποιος εχει βαλει αυτη με το φρυδακι μπορει να μας πει αν ακουμπαει στους καθρεφτες; :winka:
Όχι δεν ακουμπάει. Είναι μια χαρά...(Φοράω την after της Suzuki με το φρυδάκι).
V-PLAYER
20/04/2007, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim
Όχι δεν ακουμπάει. Είναι μια χαρά...(Φοράω την after της Suzuki με το φρυδάκι).
Ευχαριστω για την απαντηση.Να διευκρινησω μονο κατι:αν κουναγα τους καθρεφτες μπρος πισω ή πανω κατω δεν ακουμπαγε αλλα δεν εβλεπα.Ισως καποιος πιο κοντος αναβατης να μην εχει το ιδιο προβλημα.Παντως εμενα δε με βολευε καθολου.Αυτη με το φρυδακι εχει το ιδιο πλατος με τη μαμα;
vstrom_angel
30/04/2007, 14:48
Εγώ έχω βάλει την kappa εδώ και 3 μέρες. Δεν έκανα ακόμη αρκετές βόλτες αλλά
έχω ήδη κάποιους προβληματισμούς. Ειμαι 1.90, και είχα την μαμίσια στην πάνω (3η)
θέση, αλλα χτυπούσε ο αέρας στο κράνος (στο μέτωπο ας πούμε), και ναι μεν δεν έκανε
στροβιλισμούς και δε μπορώ να πω ότι με κουνούσε, αλλά έκανε πολυ θόρυβο,
και γινοταν ιδιαίτερα κουραστικο (και αποσυντονιστικό) σε γρηγορες βόλτες.
Έβαλα λοιπόν τη ζελατίνα της kappa με 80 Ε (moto market Ηρακλείου).
Στην αρχή σου φαίνεται μεγάλη, αλλα το συνηθίζεις και αρχιζει και να σου αρέσει.
Μιαw καi είναι αρκούντως μεγάλη την έβαλα στην κάτω σκάλα (1η). Ο αέρας πράγματι δε με
χτυπάει πλεον στο κράνος. Για λόγους πειραματισμού την έβαλα μετά στη 2η σκάλα.
Ενώ πίστευα οτι θα φαίνεται χειρότερα, φαίνεται πολυ πιο ωραία, γιατι ταιριάζει καλυτερα
με της καμπύλες της μάσκας, και δέ φαίνεται σαν να "κουκουλώνει" τη μάσκα.
Επίσης, ενώ πρίν έβρισκε οριακά στους καθρέφτες και τις χούφτες (ελάχιστα και δε
δημιουργούσε πρόβλημα, παρά μόνο ψυχολογικο), τώρα δε βρίσκει. Και αυτό γιατι ναι μεν
φαρδαίνει λίγο προς τα κάτω (άρα καθώς σηκώνεται θα περίμενες να βρίσκει πιο πολύ),
αλλα η κίνηση δεν ειναι παράλληλη με τον άξονά τον καθρεφτών, και έτσι ανεβάζοντάς την
απομακρύνεται απο τον αναβάτη (ελάχιστα, αλλά αυτό αρκει) και επομένως και από τους
καθρέφτες. Το πρόβλημα όμως είναι άλλο. Όταν οδηγώ πλεον, βλεπω μιά μέσα μια πάνω απο
τη ζελατίνα. Ούτε το μέν ούτε το δε είναι πρόβλημα, αλλα πολυ χρόνο ο ορίζοντας τού δρόμου
έρχεται στην γραμμή αλλαγής των δύο. Το αποτέλεσμα είναι ενοχλητικο, και δε μπορείς
να ελέγξεις καθόλου καλά την κίνηση στο βάθος του δρόμου. Πολύ κακό σε αυτό κάνει το
μαύρο πλαστικό φρύδι που έχει αυτή η ζελατίνα γυρω γυρω. Ισως να ήταν πολύ καλύτερα
χωρίς αυτό. Έχει κάνει κανείς καμία αλλαγή σε αυτό? Θέλω αν δω αν γίνεται,
γιατι αυτό είναι κολλημένο, και αν βγεί μετα δυσκολα θα ξανακάτσει καλα. Επίσης
από μέσα από το φρύδι, η ζελατίνα ειναι πολύ κάθετα κομμένη, και πιθανόν θα φαίνεται
άσχημα. Άσε που θα ειναι και κοφτερή (σαν γυαλί κομμένο και καθόλου λιμαρισμένο είναι),
το οποιο γινεται και επινυνδυνο να σε κόψει. Όχι μόνο σε ατύχημα, αλλα και στο ανέβα κατέβα
π.χ., ή να γδάρει μπουφάν κλπ. Μία άλλη λυση που σκεφτομαι είναι να αφαιρεσω το
φρύδι στο πάνω μέρος μόνο. Ξαναλέω όμως, δεν ξέρω αν είναι μόνο το φρύδι που
δημιουργεί το πρόβλημα, ή αν θα έχω και πάλι το ίδιο πρόβλημα ορατοτητας
στο όριο της ζελατίνας. rikos θα ήθελα και τη δική σου γνώμη μιας και αναφέρεις οτι είχες
παρόμοιο πρόβλημα και το συνηθισες. Θα συνεχισω να πειραματίζομαι και θα σας ενημερώσω
για τις όποιες εξελίξεις.......
Help if you can.....
Παιδιά δοκιμάστε να βάλετε τη μαμά ζελατίνα στη τελευταία τρύπα. (4η) Θα έχει ένα σημείο στήριξης αλλά δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
86426
vstrom_angel
30/04/2007, 15:23
Παιδιά δοκιμάστε να βάλετε τη μαμά ζελατίνα στη τελευταία τρύπα. (4η) Θα έχει ένα σημείο στήριξης αλλά δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
Έτρεξες στο τέρμα και όλα οκ? Βέβαια και αυτό δεν είναι αποδεικτικό
στοιχείο οτι δεν είναι επικύνδυνο. Αν παλι σου φαίνεται σταθερο.....
Ειχα δει και εγώ αυτήν την περιπτωση καθώς έκανα τους πειραματισμούς μου,
και αν θυμάμαι καλά, μπορείς και πάλι να έχεις 4 σημεία στήριξης, αλλά τις
4 πάνω τρύπες στη μάσκα. Ισως το σχήμα βοηθήσει:
Τρύπες στη μάσκα:
ο ο <- 4η
ο ο <- 3η
ο ο <- 2η
ο ο <- 1η.
Αν θυμαμαι καλα θα πιάνει στην 4η και 3η, με τις κάτω τέσσερις τρύπες του
κινούμενου πλαστικού μέρους. Εκτος αν εσύ το πήγες ακόμη πιο πάνω (ας πούμε
στην 5η θέση).
Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrom_angel
Έτρεξες στο τέρμα και όλα οκ? Βέβαια και αυτό δεν είναι αποδεικτικό
στοιχείο οτι δεν είναι επικύνδυνο. Αν παλι σου φαίνεται σταθερο.....
Ειχα δει και εγώ αυτήν την περιπτωση καθώς έκανα τους πειραματισμούς μου,
και αν θυμάμαι καλά, μπορείς και πάλι να έχεις 4 σημεία στήριξης, αλλά τις
4 πάνω τρύπες στη μάσκα. Ισως το σχήμα βοηθήσει:
Τρύπες στη μάσκα:
ο ο <- 4η
ο ο <- 3η
ο ο <- 2η
ο ο <- 1η.
Αν θυμαμαι καλα θα πιάνει στην 4η και 3η, με τις κάτω τέσσερις τρύπες του
κινούμενου πλαστικού μέρους. Εκτος αν εσύ το πήγες ακόμη πιο πάνω (ας πούμε
στην 5η θέση).
ο ο <- 4η
ο ο <- 3η
(Αυτές υποθέτουμε ότι είναι οι τρύπες της βάσης στην οποία στηρίζεται η ζελατίνα.)
ο ο <- 2η
ο ο <- 1η
Τις κόκκινες τρύπες έχω βιδώσει στις τελευταίες πιο ψηλές της μοτοσικλέτας. (πάνω από τα όργανα οι τελευταίες)
Κανονικά έχεις τέσσερα σημεία στήριξης (2 βίδες αριστερά και 2 δεξιά ή και πιο πολλές αν θες) ενώ εγώ για να κερδίσω ύψος 1 + 1. Τέρμα κάτω(βάση ζελατίνας) με τέρμα επάνω (βάση μηχανής)
Το έχω έτσι από την αρχή σχεδόν που αγόρασα το motore. Έχω κάνει σχεδόν 17000 km σε όλες τις καιρικές συνθήκες και πρόβλημα δεν αντιμετώπισα κανένα παρ'ό,τι και εγώ στην αρχή είχα τις επιφυλάξεις μου για το αν θα αντέχει.
86456
Απλά εδώ έχω αριθμήσει ανάποδα σε σχέση με το σχέδιο που σου έδειχνα πριν.
86457
Panagiotis/o-o\
01/05/2007, 18:17
Καμμια τιμη για αυτην γνωριζετε;
http://img211.imageshack.us/img211/1602/114uu7.jpg
athandim
01/05/2007, 18:52
Καμμια τιμη για αυτην γνωριζετε;
ΠΑΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΡΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ 175Ε ΚΑΙ ΤΗΣ ΜRA 145-150Ε .
:rolleyes:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrom_angel
[B]Εγώ έχω βάλει την kappa εδώ και 3 μέρες. Έχει κάνει κανείς καμία αλλαγή σε αυτό? Θέλω αν δω αν γίνεται,
γιατι αυτό είναι κολλημένο, και αν βγεί μετα δυσκολα θα ξανακάτσει καλα. Επίσης
από μέσα από το φρύδι, η ζελατίνα ειναι πολύ κάθετα κομμένη, και πιθανόν θα φαίνεται
άσχημα. Άσε που θα ειναι και κοφτερή (σαν γυαλί κομμένο και καθόλου λιμαρισμένο είναι),
το οποιο γινεται και επινυνδυνο να σε κόψει. Όχι μόνο σε ατύχημα, αλλα και στο ανέβα κατέβα
ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΡΥΔΑΚΙ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
ΣΗΜ: ΤΩΡΑ Η ΚΑΠΠΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΙ 4mm ΠΑΧΟΣ. ΚΑΠΠΑ ΚΑΙ GIVI ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ. Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ , ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΕΡΑ 100%
ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ MRA ΜΕ ΤΟ ΦΡΥΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ 150 ΕΥΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ Π@ # %&ΔΕΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ΔΥΟ ΚΑΠΠΑ.
:beer: :beer:
vstrom_angel
02/05/2007, 07:42
ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΡΥΔΑΚΙ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
ΣΗΜ: ΤΩΡΑ Η ΚΑΠΠΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ. ΚΑΠΠΑ ΚΑΙ GIVI ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ.
ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ MRA ΜΕ ΤΟ ΦΡΥΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ 150 ΕΥΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ Π@ # %& ΕΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ΔΥΟ ΚΑΠΠΑ.
Pw re gamwto, mamakia! An to h3era 3-4 meres prin, 8a epsaxna na
parw thn kainourgia. Την έχεις δεί? Να υποθέσω οτι τώρα το τελείωμα είναι
λείο και κάπως πιο παχουλό? Με τη δική μας με το μαύρο φρυδάκι, δεν έχεις
τώρα πλέον πρόβλημα στο σημειο αλλαγής του οπτικού πεδίου από
τη ζελατίνα στο ελεύθερο κομμάτι? Εμφανισιακά είναι ωραία?
Thanks.....
Καταρχήν καλημέρα.
Φίλε vstrom_angel το μαύρο πλαστικό το εχω βγάλει και το ίδιο πρέπει να κάνεις και εσύ γιατί σου "κρύβει" τον δρόμο. Από εκει και έπειτα σου επαναλαμβάνω είναι θέμα εξικοίωσης. Α συμβουλή κράτα την ζέλατίνα σου καθαρή και ΜΗ την καθαρίζεις με ΑΖΑΧ και παρόμοια καθαριστικά γιατί με τον καιρό θα σου θολώσει.
Για το αν θα κοπείς βγαζοντας το πλαστικό δεν υπαρχει κανενα θέμα να φοβάσε.
geo12345
02/05/2007, 15:55
Είναι αλήθεια ότι η καπα την βγάζει χωρις το μαύρο πλαστικό στην άκρη .
Στο κάτω κάτω την παίρνεις για ένα μεγάλο ταξίδη και όταν επιστρέψεις ξαναβάζεις την μανίσια
vstrom_angel
02/05/2007, 16:04
Είναι αλήθεια ότι η καπα την βγάζει χωρις το μαύρο πλαστικό στην άκρη .
Στο κάτω κάτω την παίρνεις για ένα μεγάλο ταξίδη και όταν επιστρέψεις ξαναβάζεις την μανίσια
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Γιατι πέρα από την μανιτζεβελιά του να αλλάζεις ζελατίνες αλλά και το ότι ανα
πάσα στιγμή μπορει να σου κάτσει μια μικρή βόλτα, το σημαντικο είναι το εξής: Εδώ λέμε οτι και
να τη φορας συνέχεια και να την έχεις "συνηθίσει", σου δημιουργεί πρόβλημα, πόσο μάλλον να
πας αρκετή ώρα ταξίδι και να σε ενοχλεί και απο πάνω η παπαριά που δεν έχεις καν "συνηθίσει"!
Η νέα της kappa πως είναι στην άκρη? Παχουλή και λεία? Όπως η μανίσια?
Προφανώς η μαμακία που πήρα εγώ ήταν stock του moto market : (
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Γιατι πέρα από την μανιτζεβελιά του να αλλάζεις ζελατίνες αλλά και το ότι ανα
πάσα στιγμή μπορει να σου κάτσει μια μικρή βόλτα, το σημαντικο είναι το εξής: Εδώ λέμε οτι και
να τη φορας συνέχεια και να την έχεις "συνηθίσει", σου δημιουργεί πρόβλημα, πόσο μάλλον να
πας αρκετή ώρα ταξίδι και να σε ενοχλεί και απο πάνω η παπαριά που δεν έχεις καν "συνηθίσει"!
Η νέα της kappa πως είναι στην άκρη? Παχουλή και λεία? Όπως η μανίσια?
Προφανώς η μαμακία που πήρα εγώ ήταν stock του moto market : (
ΤΩΡΑ Η ΚΑΠΠΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΙ 4mm ΠΑΧΟΣ. ΙΔΙΕΣ. Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ , ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΕΡΑ 100%
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrom_angel
[B]
πόσο μάλλον να
ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΣΑ ΙΣΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ.
:wave2: :beer: :beer:
vstrom_angel
03/05/2007, 16:01
πόσο μάλλον να
ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΣΑ ΙΣΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ.
:wave2: :beer: :beer:
Οταν μιλαω για την "παπαριά που ενοχλεί", εννοώ το μαύρο φρυδάκι !
Προφανώς η ζελατίνα κατά τα άλλα δεν ενοχλεί, και δεν υπάρχει λόγος
να μην την έχεις συνέχεια φορεμένη.....
vstrom_angel
03/05/2007, 16:08
Φίλος, πολύ ωραίες και επεξηγηματικες οι photo και τα σχεδιαγράμματα.
Ειδικά η φωτό από το πλάι δίχνει τέλεια τη θέση...
Thanks...
Μιλησα με ΜΟΤΟΜΑΡΚΕΤ και μου ειπαν οτι η ΚΑΡΡΑ που δινουν ειναι η κλασσικη, με την τσιμουχα, χωρις εγκοπες για χουφτες/καθρεπτες. Την καινουρια που αναφερετε παραπανω την εχω δει σε ξενες ιστοσελιδες.
Επειδη δεν παει αλλο με τη μαμα ζελατινα (ψηλα λογω αποστασης απο αναβατη-δλδ εμενα-κανει εντονους στροβιλισμους, στη μεση ειναι καλυτερα αλλα με χτυπαει πολυς αερας) και επειδη θεωρω και εγω οτι 100+ ευρω ειναι πολλα για ενα κομματι πολυστυρενιου με τρυπες, εχω καταληξει στην ΚΑΡΡΑ.
Η ερωτηση μου με τη σειρα μου ειναι πιο απλη: "Κοβει" ταχυτητα απο 140+πανω; Εννοω αν επηρρεαζει αεροδυναμικα στην ταχυτητα. Δεν ειμαι τεζας "παω-μονο-με-200", αλλα λογω του οτι απο χτες δεν ειδα πουθενα αμολυβδη κατω απο 0,999€, ε...
Γενικα επηρρεαζει (αρνητικα) την αεροδυναμική; Κουνηματα, θορυβους, τελικη κτλ;
:beer: :wave2:
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΠΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΗΓΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 190. ΤΟ ΕΠΕΙΜΕΙΝΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ.ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΟ KLE ΠΟΥ ΕΙΧΑ.
Οταν μιλαω για την "παπαριά που ενοχλεί", εννοώ το μαύρο φρυδάκι !
Προφανώς η ζελατίνα κατά τα άλλα δεν ενοχλεί, και δεν υπάρχει λόγος
να μην την έχεις συνέχεια φορεμένη.....
ΤΩΡΑ Η ΚΑΠΠΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΙ 4mm ΠΑΧΟΣ. ΙΔΙΕΣ. Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ , ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΕΡΑ 100%
ΣΗΜ: ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΧΟΥΦΤΕΣ.
painterakis
04/05/2007, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από DPF
ΣΗΜ: ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΧΟΥΦΤΕΣ.
ειναι ευκολο να εχουμε καμια φωτο απο τη νεα KAPPA;απο site ή απο τη δικια σου
Βασικα αυτη ειναι της GIVI αλλα η ΚΑΡΡΑ ειναι η ιδια:
http://www.twistedthrottle.com/ezimagecatalogue/catalogue/variations/8128-500x600.jpg
painterakis
04/05/2007, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
Βασικα αυτη ειναι της GIVI αλλα η ΚΑΡΡΑ ειναι η ιδια:
http://www.twistedthrottle.com/ezimagecatalogue/catalogue/variations/8128-500x600.jpg
ευχαριστω.ειμαι μεταξυ givi/kappa & secdem (την οποια τη φορουσα μια εβδομαδα) σε φιμε παντα.
vstrom_angel
07/05/2007, 14:56
Μιλησα με ΜΟΤΟΜΑΡΚΕΤ και μου ειπαν οτι η ΚΑΡΡΑ που δινουν ειναι η κλασσικη, με την τσιμουχα, χωρις εγκοπες για χουφτες/καθρεπτες. Την καινουρια που αναφερετε παραπανω την εχω δει σε ξενες ιστοσελιδες.
Επειδη δεν παει αλλο με τη μαμα ζελατινα (ψηλα λογω αποστασης απο αναβατη-δλδ εμενα-κανει εντονους στροβιλισμους, στη μεση ειναι καλυτερα αλλα με χτυπαει πολυς αερας) και επειδη θεωρω και εγω οτι 100+ ευρω ειναι πολλα για ενα κομματι πολυστυρενιου με τρυπες, εχω καταληξει στην ΚΑΡΡΑ.
Η ερωτηση μου με τη σειρα μου ειναι πιο απλη: "Κοβει" ταχυτητα απο 140+πανω; Εννοω αν επηρρεαζει αεροδυναμικα στην ταχυτητα. Δεν ειμαι τεζας "παω-μονο-με-200", αλλα λογω του οτι απο χτες δεν ειδα πουθενα αμολυβδη κατω απο 0,999€, ε...
Γενικα επηρρεαζει (αρνητικα) την αεροδυναμική; Κουνηματα, θορυβους, τελικη κτλ;
An perimeneis ligo, isws sou pw analytikotera kapoia pragmata,
mias kai egw akomh thn exw mono mia bdomada kai peiramatizomai.
Den eimai kai poly euxaristhmenos, se fash pou skeftomai wres
wres na 3anabalw thn palia! (ypsos 1.90)
vstrom_angel
07/05/2007, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από RIKOS
Καταρχήν καλημέρα.
Φίλε vstrom_angel το μαύρο πλαστικό το εχω βγάλει και το ίδιο πρέπει να κάνεις και εσύ γιατί σου "κρύβει" τον δρόμο. Από εκει και έπειτα σου επαναλαμβάνω είναι θέμα εξικοίωσης. Α συμβουλή κράτα την ζέλατίνα σου καθαρή και ΜΗ την καθαρίζεις με ΑΖΑΧ και παρόμοια καθαριστικά γιατί με τον καιρό θα σου θολώσει.
Για το αν θα κοπείς βγαζοντας το πλαστικό δεν υπαρχει κανενα θέμα να φοβάσε.
Για βοήθησε με λίγο φίλε Rikos. Προσπάθησα και εβγαλα το μαύρο πλατικο (όχι όλο,
αλλα το πανω κομματι ώς και 10 περιπου πόντους από το πλάι, και καλά για να μείνει
πλαστικό εκεί που ακουμπάνε που και που οι καθρέφτες). Όμως ενώ περίμενα οτι θα βγει πολύ
εύκολα, τελικα σε μερικά σημεία που έχει την κόλα, δε βγαίνει το τελεyταιο "στρώμα" του
πλαστικού με τίποτε. Και αλλοστε και η ίδια η κόλα από μόνη της, στεγνή πάνω στη ζελατίνα,
θα την καθιστά ημι-αδιάφανη. Έχεις βρει τρόπο να διαλύσεις την κόλα, χωρίς να κινδυνεύει
η γυαλάδα της ζελατίνας?
Thanks.....
An perimeneis ligo, isws sou pw analytikotera kapoia pragmata,
mias kai egw akomh thn exw mono mia bdomada kai peiramatizomai.
Den eimai kai poly euxaristhmenos, se fash pou skeftomai wres
wres na 3anabalw thn palia! (ypsos 1.90)
Ωραιος! Στο 1,90κατι ειμαι και γω, οποτε περιμενω εναγωνιως! (τωρα αυτο σαν αγγελια στο Αdonis μου κανει αλλα τεσπα... :p :rotflmao: :lol: )
Aν δεις οτι τελικα δε σε ικανοποιει και ξαναβαλεις την παλια, στειλε ενα ΡΜ για την ΚΑΡΡΑ ;)
ΦΙΛΕ vstrom_angel δοκίμασε με ζεστό νερό και σαπουνάδα. Τωρα αν μεινει σημάδι ίσως με τον καιρό να φύγει η κόλλα. Σε εμενα παντως δεν έμεινε.
vstrom_angel
10/05/2007, 15:40
ΦΙΛΕ vstrom_angel δοκίμασε με ζεστό νερό και σαπουνάδα. Τωρα αν μεινει σημάδι ίσως με τον καιρό να φύγει η κόλλα. Σε εμενα παντως δεν έμεινε.
Δοκίμασα τα "πάντα" και δεν γίνεται τίποτε (εκτός απο Ultrex). Με καυτό νερό και σαπουνάδα,
με οινόπνευμα και τέλος και με νέφτι (δοκίμασα πρωτα σε μια ακρη να βεβαιωθω
ότι δε θα θολώσει η ζελατίνα). Δεν βγαίνει ούτε στο ελάχιστο η κόλα μαζί με
το κομμάτι από το μαύρο φρύδι. Στο τέλος έξυσα με τη ξύλινη πλευρά ενός εργαλείου,
και το μόνο που κατάφερα ήταν να αφαιρεθεί το περίσευμα του μαύρου φρυδιού
και να μείνει ένα ελάχιστο στρώμα (με την αφή ουτε καν το καταλαβαίνεις), αλλά
χωρίς να διορθω8εί καθόλου η ορατότητα, αφου αυτό το ελάχιστο στρώμα μαύρου
είναι σαν μαύρη βαφή. Φαίνεται να έχει εντοιχιστεί με την κόλα πάνω στη ζελατίνα.
Σαν να είναι π.χ. εποξική κόλα και έχει λιώσει τις δυο επιφάνειες. Ακόμη και σε κάποια σημεία
που υπαρχει κόλα εκτεθειμένη (χωρίς μαύρο πλαστικό από πάνω), δεν μετακινήθηκε καθόλου
με όλες τις παραπάνω μεθόδους. Στέλνω και δύο φωτό για να οπτικοποιήσω την κατάσταση....
87976
vstrom_angel
10/05/2007, 15:42
photo No 2
87977
photo No 2
ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΑΚΙ ΜΕ ΛΕΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΕΓΩ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΟΛΟ .Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΑΠΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ 4mm ΠΑΧΟΣ.
Καλημέρα
Είμαι καινουργιος στο site και δεν ξέρω αν θα απαντήσει κανείς αλλά πρέπει να ρωτήσω
Εχω 650 dl είμαι 1,74 αλλά έχω έντονους κραδασμούς στο κράνος από 130- και πάνω
Θέλω να κάνω ταξίδη αλλά δεν ξέρω τί ζελατίνα πρέπει να αγοράσω ?
θέλω να πηγαίνω με 150-160 άνετα χωρίς καθόλου αέρα στο κράνος , είδα μία της kapa γύρω στα 75 ευρώ αρκετά μεγάλη αλλά αν την αγοράσω και δεν κάνει τί κάνω την πετάω
στην Λαρισα η givi 85e ξερει κανεις site με καλυτερη τιμή
Φίλε vstrom_angel τετοιο πραγμα δε το είχα εγώ.Τι να πω οτι είσαι άτυχος? Πάντως γνώμη μου , αφού έφτασες ως εδώ , είναι να παρεις μερικά γυαλόχαρτα 500 -800-1000 και σιγά σιγά τρίψτω, πρώτα με το μεγάλο και μετα με τα μικρά για να είναι λείο. Προφανώς την "δουλεία" την έκανε η κόλλα.
Innersense
11/05/2007, 11:34
Ξέρει κανείς μαγαζί που να έχει την καινούργια (χωρίς τσιμούχα και με εγκοπές για τις χούφτες) της Kappa για Αθήνα;
ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΑΚΙ ΜΕ ΛΕΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΕΓΩ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΟΛΟ .Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΑΠΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ 4mm ΠΑΧΟΣ.
ναι ρε παιδια, πειτε γιατι αν ο επισημος εισαγωγεας ΜΟΤΟΜΑΡΚΕΤ δεν το εχει, τοτε που το βρισκουμε;;;
ναι ρε παιδια, πειτε γιατι αν ο επισημος εισαγωγεας ΜΟΤΟΜΑΡΚΕΤ δεν το εχει, τοτε που το βρισκουμε;;;
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΦΕΡΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΡΑΨΩ ΣΧΕΤΙΚΑ.
:sun: :beer:
vstrom_angel
11/05/2007, 15:52
Φίλε vstrom_angel τετοιο πραγμα δε το είχα εγώ.Τι να πω οτι είσαι άτυχος? Πάντως γνώμη μου , αφού έφτασες ως εδώ , είναι να παρεις μερικά γυαλόχαρτα 500 -800-1000 και σιγά σιγά τρίψτω, πρώτα με το μεγάλο και μετα με τα μικρά για να είναι λείο. Προφανώς την "δουλεία" την έκανε η κόλλα.
Τα έχω αυτά από άλλες διάφορες μαστοριές, αλλά δε το δοκιμάζω γιατι
πιστεύω 99.9% ότι δεν θα είναι πια διαφανές όποιο μέρος τριφτεί.
Καμία τύχη. Και με μαχαιράκι νομίζω θα γίνει το ίδιο. Άλλοστε δεν έχει
μείνει καθόλου εξόγκωμα για να το "σπρώξω¨με το μαχαίρι.
Μαμώ την τύχη μου μαμώ !
Μηπως εχουμε κανενα νεο απο Αγρινιο;... :D
- ο -
πριχτης
Μηπως εχουμε κανενα νεο απο Αγρινιο;... :D
- ο -
πριχτης
ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΜΟΤΟ-ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΤΥΠΟΣ.
ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΦΡΥΔΑΚΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΣΤΟΚΑΡΕΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΜΕ ΦΡΥΔΑΚΙ.
ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΦΡΥΔΑΚΙ.
:beer: :beer: :wave2:
ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΜΟΤΟ-ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΤΥΠΟΣ.
ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΦΡΥΔΑΚΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΣΤΟΚΑΡΕΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΜΕ ΦΡΥΔΑΚΙ.
ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΦΡΥΔΑΚΙ.
:beer: :beer: :wave2:
ΘΕΝΚ ΓΙΟΥ!!! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Innersense
20/05/2007, 16:32
Επειδή καλά τα όσα λέτε αλλά ένα τέτοιο thread δεν λέει και πολλά χωρίς φωτογραφίες με φορεμένες τις ζελατίνες θα βάλω μερικές που τράβηξα με το κινητό (εξού και η χαμηλή ποιότητα sorry) μου μιας και παίζανε διάφορες σήμερα σε μια βόλτα στον Πειραιά.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Givi New #1
89422
Innersense
20/05/2007, 16:34
Givi New #2
89423
Innersense
20/05/2007, 16:36
Ermax #1
89424
Innersense
20/05/2007, 16:38
Ermax #2
89425
Innersense
20/05/2007, 16:41
Και εκεί που τελειώνει η προσφορά των κατασκευαστών ξεκινάει το ψάξιμο του αγοραστή…
Custom made φιμέ #1
89426
Innersense
20/05/2007, 16:43
Custom made φιμέ #2
89427
Innersense
20/05/2007, 22:41
Και κάτι ακόμα, παρακαλείται κάποιος από τους Moderator να προχωρήσει σε συγχώνευση του παρόντος thread με το εξίσου ενδιαφέρον προϋπάρχων thread που βρίσκεται εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=25879) για να υπάρχει μια τάξη στο forum των vstrom και να μην επαναλαμβανόμαστε.
Ευχαριστώ
Innersense
20/05/2007, 22:48
Να προσθέσω και μια φωτογραφία του καταλόγου της SECDEM όπου η ζελατίνα της δείχνει πραγματικά πανέμορφη...
Ξέρει κανείς αν υπάρχει σε κανένα μαγαζί στην Αθήνα;
link (http://www.secdem.fr/CATALOGUE/sommaire_SUZUKI/650V_STROM_/650v_strom_.html)
89472
painterakis
20/05/2007, 23:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Να προσθέσω και μια φωτογραφία του καταλόγου της SECDEM όπου η ζελατίνα της δείχνει πραγματικά πανέμορφη...
Ξέρει κανείς αν υπάρχει σε κανένα μαγαζί στην Αθήνα;
link (http://www.secdem.fr/CATALOGUE/sommaire_SUZUKI/650V_STROM_/650v_strom_.html)
τις φερνει ο γιασσαρης αλλα τωρα δεν εχει (προχθες τον πηρα) σε καμια εβδομαδα θα εχει.
εγω παντως την εβαλα (τη βρηκα στον αντιπροσωπο κρητης) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
παντως πιστευω οτι οι φωτο απο τις Custom made φιμέ πρεπει να ειναι της SECDEM απλα του εχει φυγει/βγαλει το αυτοκολητο
Innersense
21/05/2007, 08:08
τιμούλα φίλε πόσο πήγε;
η custom made ήταν όντως... custom made και ακόμα και στην άκρη της φαινόταν η κοπή του φύλου.
μου φαίνεται περίεργο που την μπέρδεψες με την SECDEM γιατί φαίνεται στις φωτογραφίες ότι αν και μοιάζουν υπάρχουν διαφορές στην γραμμή τους (πχπρόσεξε το "δοντάκι" που κάνει η SECDEM στη βάση του πλαστικού καλύμματος).
painterakis
21/05/2007, 09:43
τιμούλα φίλε πόσο πήγε;
η custom made ήταν όντως... custom made και ακόμα και στην άκρη της φαινόταν η κοπή του φύλου.
μου φαίνεται περίεργο που την μπέρδεψες με την SECDEM γιατί φαίνεται στις φωτογραφίες ότι αν και μοιάζουν υπάρχουν διαφορές στην γραμμή τους (πχπρόσεξε το "δοντάκι" που κάνει η SECDEM στη βάση του πλαστικού καλύμματος).
η τιμη της ειναι 120 ευρω.
Innersense
21/05/2007, 09:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από painterakis
η τιμη της ειναι 120 ευρω.
Αλέκο πόσο; Ξαφνικά η Kappa έγινε επικίνδυνα όμορφη...
θα βάλω και ένα αυτοκόλλητο πάνω Vespa Hellas Club με τον Δακτύλιο της Αθήνας και δε μασάω μία...
painterakis
21/05/2007, 10:19
Αλέκο πόσο; Ξαφνικά η Kappa έγινε επικίνδυνα όμορφη...
θα βάλω και ένα αυτοκόλλητο πάνω Vespa Hellas Club με τον Δακτύλιο της Αθήνας και δε μασάω μία...
το ξερω οτι ειναι ακριβη αλλα εγω ηθελα φιμε,ενω η καπα βγαζει μονο διαφανη.
αρα πιο φτηνη λυση (την ειχα σκεφτει αλλα .... ) ειναι να παρεις την καπα (παντα τη νεα χωρις φρυδι) και μετα να βαλεις μια μαυρη μεμβρανη (οπως βαζουν στα τζαμια του αυτοκινητου)
Innersense
21/05/2007, 10:48
Να προσθέσω στη συλλογή:
Puig #1
89545
Innersense
21/05/2007, 10:50
Puig #2
89547
Innersense
21/05/2007, 15:50
Τελικά βρέθηκε και η SECDEM και μάλιστα είχα την ευκαιρία να μιλήσω με των ιδιοκτήτη της μηχανής ο οποίος μου είπε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος απο την προστασία της.
Όταν του είπα ότι με παραξένεψε το ότι έχει λαστιχάκι γύρω γύρω μου είπε ότι το έβαλε αυτός γιατί η ζελατίνα βρίσκει στις χούφτες (αν προσέξετε καλά τις φωτογραφίες θα το δείτε και εσείς).
Μου είπε ότι την βρήκε 90 Euro
SECDEM #1
89599
Innersense
21/05/2007, 15:52
SECDEM #2
89600
painterakis
21/05/2007, 19:11
Τελικά βρέθηκε και η SECDEM και μάλιστα είχα την ευκαιρία να μιλήσω με των ιδιοκτήτη της μηχανής ο οποίος μου είπε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος απο την προστασία της.
Όταν του είπα ότι με παραξένεψε το ότι έχει λαστιχάκι γύρω γύρω μου είπε ότι το έβαλε αυτός γιατί η ζελατίνα βρίσκει στις χούφτες (αν προσέξετε καλά τις φωτογραφίες θα το δείτε και εσείς).
Μου είπε ότι την βρήκε 90 Euro
SECDEM #1
οντως εχει καλη προστασια.πριν την αγορασω την ειχα βαλει για μια εβδομαδα απο ενα φιλο μου.
η τιμη ειναι σουπερ.παντως στο γιασσαρη που πηρα μου ειπε 120 ευρω,οπως και στο site της την εχει 103 ευρω.
http://www.secdem.fr/CATALOGUE/sommaire_SUZUKI/650V_STROM_/650v_strom_.html
απο οσο ξερω απο το φιλο μου που εχει το 1000 (και απο τον οποιο την πηρα μια εβδομαδα) δε του βρησκουν οι χουφτες,στο δικο μου παλι δε βρησκουν οι χουφτες γιατι εχω βαλει αποστατη τιμονιου
theocris
22/05/2007, 19:18
:beer:
εδώ φαίνεται καλύτερα η φωτο είναι του Respect από την ενότητα φωτογραφικό υλικό ελπίζω να μην άλλαξε τίποτα ισχύουν αυτά που λέγαμε οτι δεν έχει πρόβλημα να στηρίζετε σε 2 βίδες:beer:
89834
theocris
22/05/2007, 23:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από edie
εδώ φαίνεται καλύτερα η φωτο είναι του Respect από την ενότητα φωτογραφικό υλικό ελπίζω να μην άλλαξε τίποτα ισχύουν αυτά που λέγαμε οτι δεν έχει πρόβλημα να στηρίζετε σε 2 βίδες:beer:
Παιδιά την έχω 1 χρόνο σχεδόν έτσι, έχω πάει ταξίδια κλπ και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. (1.80 ύψος) Με αυτή τη ρύθμιση + τη μαμά ζελατίνα και αέρας τέλος !
Εδώ μπορείτε να δείτε πως δείχνει σε ολόκληρη τη μοτοσικλέτα.
89851
Υπάρχει επίσης ένα καπάκι που κουμπώνει και δεν είναι με βίδες στη βάση στήριξης. (Κίτρινο) Λόγω του ό,τι δεν είναι με βίδες από τους κραδασμούς του προκαλεί συντονισμό και είναι και αυτό υπεύθυνο ανάμεσα σε άλλα για το θόρυβο που ακούγεται από τη ζελατίνα σε κάποιες στροφές όπου συντονίζει. Στο δικό μου ήταν 4.000-4.500.
Ενδεχομένως να κινδυνέψει να βγει εάν στηρίξετε τη βάση όπως εγώ. Η λύση σε αυτό είναι πάρα πολύ απλή και έχει ως εξής: Το βγάζετε και από μέσα βάζετε μια μαύρη σιλικόνη (όπου δε θυμάμαι πως ακριβώς λέγεται αλλά τη ξέρουν όλοι οι φανοποιοί και αποκλείεται να μη σας εξυπηρετήσουν βάζοντας σας μια σκατούλα μια και τόσο χρειάζεται) η οποία έχει την ιδιότητα να μη στερεοποιείτε και να γίνεται σαν ένα είδος λάστιχου. (το χρησιμοποιούν συνήθως σε πόρτες κλπ και λειτουργεί άμεσα χωρίς να πρέπει να περιμένεις να στεγνώσει) Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα 1ον να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να βγάλετε αυτό το καπάκι αν χρειαστεί μια και δε θα είναι κολλημένο με τρόπο που δε παρακάμπτεται, 2ον σταματά τους κραδασμούς και κατ'επέκτασην δε υπάρχει κίνδυνος να σας βγει ενώ κινήστε όπως σε εμένα μέχρι να καταλάβω τι γίνεται. :winka:
89853
Άλλο ένα πρόβλημα συντονισμού - θορύβου της ζελατίνας που έχει αναφερθεί πάλι στο παρελθόν είναι αυτό που προκαλείτε από τα δύο πλαστικά που βιδώνουν στο εμπρός μέρος της και λόγω του ό,τι ακουμπάν πάνω στη ζελατίνα, δημιουργείτε και από εκεί ένας μικρός σπαστικός θόρυβος σε κάποιο όριο στροφών.
Και εδώ η λύση είναι πάρα πολύ απλή: Περιμετρικά των 2 πλαστικών τοποθετούμε ένα μικρό λάστιχο. Κάτι σαν αυτά που βρίσκονται στα αυτοκίνητα εκεί όπου ασφαλίζουν οι πόρτες στο σασί. Ασφαλώς όχι τέτοιου μεγέθους ούτε αυτής της υφής αυτό που θα χρησιμοποιήσουμε εμείς. Όμως από κατάστημα που πουλά αυτού του είδους τα πράγματα θα το αναζητήσετε.
Αυτό ήταν! Ακούτε τίποτα τώρα;
89854
Εδώ τοποθετημένο (όσο φαίνεται τέλος πάντων)
89855
Χτες πηρα και εγω τη νεα ΚΑΡΡΑ απο Μοτο Μαρκετ (70€). Χωρις τσιμουχα... Οι χουφτες/καθρεπτες δε βρισκουν (ακουμπανε ελαχιστα οι χουφτες στη χαμηλοτερη θεση, αλλα εγω την εβαλα στη μεσαια λογω υψους).
Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες. Ειχα και εγω ενδιασμους τυπου Βεσπα, αλλα τελικα ειναι αρκετα ομορφη. Στη μεσαια λοιπον θεση προστατευει ικανοποιητικα πλεον απο αερα, ελαχιστοι στροβιλισμοι και το σημαντικοτερο πολυ λιγοτερος αεροδυναμικος θορυβος στο κρανος. (Uvex PS460), μεχρι 180 (κοντερ) που το δοκιμασα...
Σχεδον καθολου παραμορφωση λογω καμπυλοτητας , και χωρις το φρυδι το σοκορο της ζελατινας δεν επηρεαζει καθολου.
Μια χαρα!:D
Τα λάστιχα που λέγαμε.
89961
alex-vstrom
23/05/2007, 20:14
KOKO$ H Μοτο Μαρκετ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ
ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-vstrom
KOKO$ H Μοτο Μαρκετ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ
ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ
ΕΔΩ (http://www.motomarket.gr/shops.html)
theocris η φωτό που ζήτησες.
90064
theocris
24/05/2007, 18:38
theocris η φωτό που ζήτησες.
:beer: :wacko: :wave2: :wave2:
Innersense
25/05/2007, 17:17
παιδιά αγόρασα τελικά της Kappa
όλα καλά γενικά μόνο που μου έκανε εντύπωση κατευθείαν στην πρώτη βόλτα ότι η ζελατίνα ¨παίζει¨ αρκετά στο πάνω άκρο της και με ψιλο-ζάλισε...
είναι φυσιολογικό αυτό στις μεγάλες ζελατίνες και γι’ αυτό δεν το έγραψε κανείς;
εμένα μου έκανε εντύπωση πάντως και παρόλο που είμαι σίγουρος ότι την έσφιξα καλά, θα την λύσω για να την τσεκάρω ξανά πολύ προσεκτικά.
Με την πρώτη ευκαιρία θα ακολουθήσουν ευκρινέστατες φωτογραφίες...
painterakis
25/05/2007, 19:57
όλα καλά γενικά μόνο που μου έκανε εντύπωση κατευθείαν στην πρώτη βόλτα ότι η ζελατίνα ¨παίζει¨ αρκετά στο πάνω άκρο της και με ψιλο-ζάλισε...
είναι φυσιολογικό αυτό στις μεγάλες ζελατίνες και γι’ αυτό δεν το έγραψε κανείς;
εμένα μου έκανε εντύπωση πάντως και παρόλο που είμαι σίγουρος ότι την έσφιξα καλά, θα την λύσω για να την τσεκάρω ξανά πολύ προσεκτικά.
ΔΕ πρεπει να γινεται αυτο.
οχι με την πρωτη ευκαιρια αλλα ΑΜΕΣΩΣ να πας δεις μηπως και δε την εχεις βιδωσει καλα και εχεις αλλα ...
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ:nono:
ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΛΑ ........
Innersense
26/05/2007, 10:04
Η άμεση και αρνητική αντίδραση σας με προβλημάτισε και έτσι σήμερα πήγα άμεσα να την βγάλω και να την ξαναβάλω.
Η επανατοποθέτηση έγινε με καρυδάκι πολύ προσεκτικά και αναμφισβήτητα σφιχτά (τα στρογγύλα λαστιχάκια που συγκρατούν άμεσα την ζελατίνα έχουν παραμορφωθεί και έγιναν οβάλ).
Το φαινόμενο της ελάχιστης ταλάντωσης του άνω άκρου παραμένει ακριβώς το ίδιο, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.
Ίσως να έχει σχέση ότι έχω την ζελατίνα στην κάτω κάτω θέση (1 θέση απο τις 3) κάτι το οποίο της δίνει κλίση προς τον αναβάτη με αποτέλεσμα η ταλάντωση να γίνεται περισσότερο αισθητή και ίσως στην 2+ θέση που η ζελατίνα είναι πιό όρθια να είναι λιγότερο αισθητή. Επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για αμελητέα ταλάντωση λόγω λακκούβων και λοιπών κραδασμών και όχι αεροδυναμικής αντίστασης στον αέρα, παρόλα αυτά όταν έχεις συνηθίσει στην ακλόνητη ζελατίνα της μαμάς (αν και επειδή είναι χαμηλότερη έτσι κι αλλιώς δεν είναι άμεσα στο οπτικό μας πεδίο) δεν είναι δυνατόν να μην το παρατηρήσεις.
Υπάρχει κανένας άλλος με Kappa στην πρώτη θέση να μου πει ότι η ζελατίνα του είναι βράχος ακλόνητος να τα παρατήσω όλα και να πάω να πιω τίποτα μπύρες;
Ελπίζω να πηγες για μπιρες (αν αφησαν καμια οι ουνοι...)
Και στη δικη μου το παρατηρησα απο την πρωτη στιγμη. Δεν ειναι "παιζω", ειναι ταλαντωσεις λογω μεγαλου μηκους (προβολος). Η αποσταση του ανω ακρου της ζελατινας απο τη βαση στηριξης της ειναι πολυ μεγαλυτερη απ'οτι στη ΟΕΜ ζελατινα. :beer: :beer:
vstrom_angel
29/05/2007, 10:02
Η άμεση και αρνητική αντίδραση σας με προβλημάτισε και έτσι σήμερα πήγα άμεσα να την βγάλω και να την ξαναβάλω.
Η επανατοποθέτηση έγινε με καρυδάκι πολύ προσεκτικά και αναμφισβήτητα σφιχτά (τα στρογγύλα λαστιχάκια που συγκρατούν άμεσα την ζελατίνα έχουν παραμορφωθεί και έγιναν οβάλ).
Το φαινόμενο της ελάχιστης ταλάντωσης του άνω άκρου παραμένει ακριβώς το ίδιο, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.
Ίσως να έχει σχέση ότι έχω την ζελατίνα στην κάτω κάτω θέση (1 θέση απο τις 3) κάτι το οποίο της δίνει κλίση προς τον αναβάτη με αποτέλεσμα η ταλάντωση να γίνεται περισσότερο αισθητή και ίσως στην 2+ θέση που η ζελατίνα είναι πιό όρθια να είναι λιγότερο αισθητή. Επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για αμελητέα ταλάντωση λόγω λακκούβων και λοιπών κραδασμών και όχι αεροδυναμικής αντίστασης στον αέρα, παρόλα αυτά όταν έχεις συνηθίσει στην ακλόνητη ζελατίνα της μαμάς (αν και επειδή είναι χαμηλότερη έτσι κι αλλιώς δεν είναι άμεσα στο οπτικό μας πεδίο) δεν είναι δυνατόν να μην το παρατηρήσεις.
Υπάρχει κανένας άλλος με Kappa στην πρώτη θέση να μου πει ότι η ζελατίνα του είναι βράχος ακλόνητος να τα παρατήσω όλα και να πάω να πιω τίποτα μπύρες;
Έλειπα αυτές τις μέρες με το Strom (και την kappa) 4ημερο Γιάννενα, και δεν το ειδα να σου απαντήσω αμέσως. Οι ταλαντώσεις αυτές είναι φυσιολογικές, και έχουν να κάνουν με το μέγεθος
κλπ κλπ. Και σε εμένα ήταν το πρώτο πράγμα που με παραξένεψε από την πρώτη βόλτα,
μιας και σου δίνει την εντύπωση χάρχαλου ; ) Αλλά είναι και το πρώτο πράγμα που συνηθίζεις
και πολύ σύντομα δε του δίνεις καμία σημασία. (Σε άλλα πράγματα πιθανόν να συνεχίσεις να
δίνεις, όπως το να οδηγείς μέσα από γυαλί, 'η το να έχεις το τέρμα της ζελατίνας στο μέσο
του οπτικού σου πεδίου.)
Καλές βόλτες χωρίς μυγάκια στο κράνος!
(στη μεσαία σκάλα μπορείς να πας και ταξίδι με ανοιχτό κράνος! )
dolxanthi
31/05/2007, 21:34
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
[B]Χτες πηρα και εγω τη νεα ΚΑΡΡΑ απο Μοτο Μαρκετ (70€). Χωρις τσιμουχα... Οι χουφτες/καθρεπτες δε βρισκουν (ακουμπανε ελαχιστα οι χουφτες στη χαμηλοτερη θεση, αλλα εγω την εβαλα στη μεσαια λογω υψους).
Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες. Ειχα και εγω ενδιασμους τυπου Βεσπα, αλλα τελικα ειναι αρκετα ομορφη. Στη μεσαια λοιπον θεση προστατευει ικανοποιητικα πλεον απο αερα, ελαχιστοι στροβιλισμοι και το σημαντικοτερο πολυ λιγοτερος αεροδυναμικος θορυβος στο κρανος. (Uvex PS460), μεχρι 180 (κοντερ) που το δοκιμασα...
Σχεδον καθολου παραμορφωση λογω καμπυλοτητας , και χωρις το φρυδι το σοκορο της ζελατινας δεν επηρεαζει καθολου.
file epeidi to skeftomai kai ego, na rwtisw poso ypsos exeis?
rwtaw giati eimai ligaki psilos (1.89).
pantos psinomai gia auti tis mra (tin fime). eimai kai omorfi...
thanks
mra#
90892
1.92
Κοιτα, της MRA ειναι σιγουρα πιο ομορφη, αλλα και στα διπλασια λεφτα.
:beer: :beer: :beer:
dolxanthi
01/06/2007, 20:43
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
[B]1.92
Κοιτα, της MRA ειναι σιγουρα πιο ομορφη, αλλα και στα διπλασια λεφτα.
ontos etsi alla...
telika den mou eipes.. poso ipsos exeis?