View Full Version : Γιατι αγαπαμε τις μοτοσυκλετες
Συναντας τους καλυτερους ανθρωπους πανω σε μοτοσυκλετα
Αυτο σιγουρα το εχουμε καταλαβει ολοι
Γιατι ομως μονο η μοτοσυκλετα δημιουργει εναν αναβατη, ο οποιος ειναι τοσο φανατικα δεμενος με τον μοτοσυκλετισμο, οσο κανενα αλλο μηχανοκινητο οχημα?
Γιατι επισης ο αναβατης, ειναι παντοτε ανθρωπος κοινωνικος και προθυμος να γελασει και να κανεις νεες παρεες
Εκατσα και σκεφτηκα, τι ειναι αυτο που μας αρεσει την οδηγηση μιας μοτοσυκλετας.
Ειναι τα πολλα γκαζια, οι σουζες, κατι αλλο?
Οχι!
Ειναι απλα 3 κινησεις
-Φρενα πριν απο την στροφη
-Κλιση της μηχανης πανω στην στροφη
-Ανοιγμα του γκαζιου στην εξοδο
Και ομως, αυτα τα λιγα δευτερολεπτα ειναι που μας κανουν και σκεφτομαστε να παρουμε το κρανακι μας και να καβαλησουμε
Γιατι ομως?
Ας αναλυσουμε καθε κινηση
-Φρενα πριν την στροφη- Το σωμα κλινει προς τα εμπρος απο την επιβραδυνση, και εμεις βαζουμε κοντρα στα χερια ωστε να κρατηθουμε ορθιοι
-Κλιση της μηχανης- Αλλαζουμε σταση στο σωμα, αναλογα με τις προτιμησεις μας
-Ανοιγμα του γκαζιου- Η μηχανη φευγει μπροστα και εμεις προσπαθουμε ειτε με τα γονατα ειτε με τα χερια(τεντομενα πια) να κρατηθουμε επανω
Σας θυμιζουν κατι αυτες οι κινησεις?
Εμενα μου θυμιζουν τις κινησεις που κανουμε οταν κανουμε ερωτα
Ισως για αυτο.....
fantacid
13/04/2007, 02:05
+πολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλα!
:wave2:
[spoiler]
:a27: mode ON
ποσες φορες εχετε κανει ερωτα πανω σε μηχανη???
οι γνωστοι νεανιδες που ξεχασαν να γερασουν ειναι εκτος δημοκοπησης, :D
εξαιρουνται οι παντρεμενοι που παιζουν κανονικα!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
καλά τα λες αλλα και λίγο υποκειμενικά είναι η αλήθεια..
η αγαπη για την μοτό θα ειναι πάντα η αισθηση ελευθεριας..απο κει ξεκινήσαμε κι απο κει ξεκινάνε όλοι..όλα τ άλλα έρχονται μετά και όχι για όλους,π.χ υπάρχουν αρκετοι που δεν τους ενδιαφέρει να ψαχτουν με το στριψιμο ή κάτι άλλο..ωστόσο αγαπούν την μοτοσυκλέτα όσο κι εσυ-άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο
@ AFTER , +1000
spam on
- Εαν εισαι δικαβαλος θεωρειται παρτουζα ? :D
- Με τους εντουραδες τι γινεται ?:rotflmao:
- Εαν εχεις 2 μηχανες εισαι απιστος ?
spam off
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
καλά τα λες αλλα και λίγο υποκειμενικά είναι η αλήθεια..
η αγαπη για την μοτό θα ειναι πάντα η αισθηση ελευθεριας..απο κει ξεκινήσαμε κι απο κει ξεκινάνε όλοι..όλα τ άλλα έρχονται μετά και όχι για όλους,π.χ υπάρχουν αρκετοι που δεν τους ενδιαφέρει να ψαχτουν με το στριψιμο ή κάτι άλλο..ωστόσο αγαπούν την μοτοσυκλέτα όσο κι εσυ-άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο
Δεν ειναι απαραιτητο να πηγαινεις κομματια
Δεν υπαρχει ομως ανθρωπος που να οδηγαει μηχανη και να μην κανει αυτες τις κινησεις
Και κατι αλλο που θυμηθηκα
Μπορει μια μηχανη να παιρνει και δευτερο ατομο, ομως σιγουρα ολοι προτιμουμε να την ''οδηγαμε'' μονοι μας, και σιγουρα συμπεριφερεται και εκεινη καλυτερα οταν η σχεση ειναι .....μονογαμικη :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
@ AFTER , +1000
spam on
- Εαν εισαι δικαβαλος θεωρειται παρτουζα ? :D
- Εαν εχεις 2 μηχανες εισαι απιστος ?
spam off
-Προσεξε μονο μη θεωρηθει......τρενακι :rotflmao:
-Οι εντουραδες μπορουν κα κανουν περισσοτερες στασεις, ακομα και .......στα ορθια!!!!
-Αρκει να μην γνωριζει η μια την αλλη :rolleyes:
:beer:
fantacid
13/04/2007, 07:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
@ AFTER , +1000
spam on
spam off
κολαση!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
airamhag
13/04/2007, 08:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
κολαση!!!!!
βρισκεις στις λασπες δηλαδη ?
μαρσαρεις για να ξεκολησεις ?
ή κυνηγας το μεγαλο αλμα ?
σορρυ αλλα δεν κρατηθηκα ρε ΑΡΙΣΤΟ !!
πολυ πικαντικο αυτο το thread :evil: :evil: :evil: :evil:
:lol: :lol: :lol:
me toys eduraδες απλά...
μόλις τελείωνεις ...
ξαναξεκινάς στο καπάκι για το επόμενο (θα μπορούσαμε να το πούμε και μονοπάτι εκτός απο κ@υλ@)
οπότε τελείωνεις και τελέιωνεις και τελειώνεις...
για αυτο και εμείς οι εντούρες είμαστε πολυοργασμικές! :lol: :rotflmao: :rotflmao:
airamhag
13/04/2007, 10:29
οκ
τα εμαθα ολα.
εχουμε δει θεματα "μοτο κ ανθρωπος" " μοτο+θρησκεια/θεος" "μοτο κ καιρος"
τωρα "μοτο κ σεξ/ερωτας"
:lol: :lol: :lol: :lol:
"μοτο κ μαγειρικη ?""
alximistis
13/04/2007, 10:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
οκ
τα εμαθα ολα.
εχουμε δει θεματα "μοτο κ ανθρωπος" " μοτο+θρησκεια/θεος" "μοτο κ καιρος"
τωρα "μοτο κ σεξ/ερωτας"
:lol: :lol: :lol: :lol:
"μοτο κ μαγειρικη ?""
Λοιπόν... παίρνουμε το κοτοπουλάκι και το καψαλίζουμε πάνω στο Άφρικα. Στην συνέχια το αλατοπιπερώνουμε ώστε να "πάρει" λίγο και το τιμονάκι...
Βρε σιγανό ποταμάκι! Κοτζάμ θεματάρα στη μαγειρική το γύρισες;
Άφτερ ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα από τον συμβολισμό. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό. Δεν ξέρω αν ισχήυει αλλά... μ αρέσει και θα ήθελα να ισχύει! :)
Πάντως σεξ-έρωτα πάνω στη μοτοσικλέτα δεν έχω κάνει. Ακόμα! Έχω βγάλει όμως πολλές-πολλές φωτό το πρόσωπο επάνω της... :)
airamhag
13/04/2007, 10:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Λοιπόν... παίρνουμε το κοτοπουλάκι και το καψαλίζουμε πάνω στο Άφρικα. Στην συνέχια το αλατοπιπερώνουμε ώστε να "πάρει" λίγο και το τιμονάκι...
Βρε σιγανό ποταμάκι! Κοτζάμ θεματάρα στη μαγειρική το γύρισες;
Άφτερ ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα από τον συμβολισμό. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό. Δεν ξέρω αν ισχήυει αλλά... μ αρέσει και θα ήθελα να ισχύει! :)
Πάντως σεξ-έρωτα πάνω στη μοτοσικλέτα δεν έχω κάνει. Ακόμα!
Έχω βγάλει όμως πολλές-πολλές φωτό το πρόσωπο επάνω της...
:)
θου κυριε φυλακην το στωματι μου:D :winka:
after, αυτά που περιγράφεις δεν ισχύουν στην οδήγησή μου.
Για την ακρίβεια άμα οδηγάτε έτσι, δεν είστε απλά κουλάντζες, είστε επικίνδυνες κουλάντζες. :D
(χωρίς πλάκα, για δες τί έγραψες)
Όσο για τον έρωτα, άμα οδηγούσα όπως έκανα σεξ....
... μιλάμε θα έπρεπε να κάνω 30 δουλειές να πληρώνω φακελάκια στους χασάπηδες. :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ας αναλυσουμε καθε κινηση
-Φρενα πριν την στροφη- Το σωμα κλινει προς τα εμπρος απο την επιβραδυνση, και εμεις βαζουμε κοντρα στα χερια ωστε να κρατηθουμε ορθιοι
-Κλιση της μηχανης- Αλλαζουμε σταση στο σωμα, αναλογα με τις προτιμησεις μας
-Ανοιγμα του γκαζιου- Η μηχανη φευγει μπροστα και εμεις προσπαθουμε ειτε με τα γονατα ειτε με τα χερια(τεντομενα πια) να κρατηθουμε επανω
Θα σου γαμισω το θρεντ αλλα πρεπει...
Μαλλον ας το πω αλλιως....
Οταν σου λεω οτι πρεπει να κανεις κανα Riding School μου λες μαλακιες.....:sad:
alximistis
13/04/2007, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Θα σου γαμισω το θρεντ αλλα πρεπει...
Μαλλον ας το πω αλλιως....
Οταν σου λεω οτι πρεπει να κανεις κανα Riding School μου λες μαλακιες.....:sad:
Ρε αχαϊρευτε κρούκη. Μην ασχολείσαι τόσο πολύ και μην δίνεις τόση σημασία στα "λάθη" στο συγκεκριμένο θρεντάκι.
Δες τη βαθύτερη σημασία.
Περί έρωτος σεξ και μοτό δηλαδή.
Άχρηστη μοδιστρούλα!!! :)
ρε αφτερ εγινες κουτακιας και θα μας ζαλισεις τα απαυταρια η κανεις πολυ παρεα με θυληκο μελος του μοτο.γρ που ειναι ποιητρια???????????????οπωτε παλι θα μας ζαλισεις τα απαυταρια ?
χεχε δε σε ξεχασα σε παιρνω σε λιγο τηλ μην βαρας:rotflmao:
afrotwin
13/04/2007, 13:16
se ri8mo apo tragoudi tou kilaidoni.. tipou fan fan fan
spam spam spam,spam spam spam, spam spam ,spam spam
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ρε αχαϊρευτε κρούκη. Μην ασχολείσαι τόσο πολύ και μην δίνεις τόση σημασία στα "λάθη" στο συγκεκριμένο θρεντάκι.
Δες τη βαθύτερη σημασία.
Περί έρωτος σεξ και μοτό δηλαδή.
Άχρηστη μοδιστρούλα!!! :)
Βρε μπουχεσιδη:wave2:
:rotflmao:
Ενταξει εγω αφησα την υπεροχη ποιηση και αλληγορια που αναδυεται μεσα απο τα γραπτα του
Γιωργου, ο οποιος ειναι ολοφανερο οτι δεν την παλευει χωρις μοτο (περαστικα Τζορτζ) ,και επιασα κατι ουσιαστικο για μενα που θα πρεπει να κανει οταν μπορεσει να ξαναοδηγησει.
Αιντε ποντικαρα...:D
alximistis
13/04/2007, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Βρε μπουχεσιδη:wave2:
:rotflmao:
Ενταξει εγω αφησα την υπεροχη ποιηση και αλληγορια που αναδυεται μεσα απο τα γραπτα του
Γιωργου, ο οποιος ειναι ολοφανερο οτι δεν την παλευει χωρις μοτο (περαστικα Τζορτζ) ,και επιασα κατι ουσιαστικο για μενα που θα πρεπει να κανει οταν μπορεσει να ξαναοδηγησει.
Αιντε ποντικαρα...:D
Τι έκανες; έπιασες κάτι ουσιαστικό;
Ρε άει πιάσε καμιά σκούπα να καθαρίσεις. Παλιο μοδίστρα!!!
Αλήθεια...
Θα έρθεις Σπάρτη το Σάββατο;;;;;;;; Πόσο κακός είμαι χεχεχε :D
afrotwin
13/04/2007, 13:30
:a27: :a27: :a27: :a27:
Eιστε χαλιες :a17:
Ρε crooky, μια αναφορα εκανα πανω-κατω για μια στροφη, δεν εγραψα το ''the art of cornering''
Nομιζω πρεπει να σου ριξω ενα ξυλωμα :evil: :lol:
Αποψε εκανα 1 μετρο με την μηχανη του trooper
Στο φρεναρισμα με πονεσε το χερι γαμωτο(ναι καλα διαβασατε, 1 μετρο)
Που θα παει....
kost rider
15/04/2007, 02:54
εγω που στα φρενα,κατα την κλιση και στην εξοδο εχω τα χερια παραληλα με το εδαφος σημαινει οτι γ@μ@ω και διαφορετικα....?:rotflmao:
orizontas
16/04/2007, 18:09
γιατι αγαπαμε τις μοτοσυκλετες?
ατοπη ρωτηση
γιατι αγαπαμε τις γυναικες ??
γιατι ειμαστε μαζοχες και ετσι το θελησε ο θεος .....
ομως ο καλος θεουλης φωτισε ομαδες ανθρωπων και εφτιαξαν ενα θυληκο ... βλεπε μοτοσυκλετα.... και οταν οι γυναικες μας μας φτανουν στα ορια του ΚΑΝΩ ΦΟΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ@@ ... καβαλαμε αυτες τις ομορφες μοτοσυκλετουλες μας και με τα τσιτα γκαζια τους η οχι ... με τον κλαθαρο αγερα που μας προσφερουν στο πρωσοπο μας επαναφερουν στην λογικη του να μην την σκοτωσο τωρα αλλα ....... θα παω να την πλακωσο στις σφαλιαρες ....
εξαλου ως γνωστων η γυναικα θελει τρεις φορες την μερα ξυλο
και η μοτοσυκλετα μια στο τοσο γκαζια .......:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
γιατι αγαπαμε τις μοτοσυκλετες?
ατοπη ρωτηση
γιατι αγαπαμε τις γυναικες ??
γιατι ειμαστε μαζοχες και ετσι το θελησε ο θεος .....
ομως ο καλος θεουλης φωτισε ομαδες ανθρωπων και εφτιαξαν ενα θυληκο ... βλεπε μοτοσυκλετα.... και οταν οι γυναικες μας μας φτανουν στα ορια του ΚΑΝΩ ΦΟΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ@@ ... καβαλαμε αυτες τις ομορφες μοτοσυκλετουλες μας και με τα τσιτα γκαζια τους η οχι ... με τον κλαθαρο αγερα που μας προσφερουν στο πρωσοπο μας επαναφερουν στην λογικη του να μην την σκοτωσο τωρα αλλα ....... θα παω να την πλακωσο στις σφαλιαρες ....
και η μοτοσυκλετα μια στο τοσο γκαζια .......:wave2: :wave2:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα ρε οριζοντα τι κορυφαιο ηταν αυτο που ειπες δε μπορω να σταματησω να γελαω :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
-
:nono: Κόντρα τα χέρια δεν τα βανουμε ποτέ (προσπαθούμε τουλαχιστον)...αν θέλουμε τουλάχιστον στην στροφή που ακολουθεί να στρίψουμε σωστά.Ας είνα καλά και οι προσαγωγοί μας και τα μπουτάκια μας!!
Τώρα για το θέμα....με απλά λόγια η μηχανή είναι ........ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΥΛΑ που μόνο εμείς που καβαλάμε καταλαβαίνουμε.
:beer:
Πω πω, ειστε τελειως ξενερωτοι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
fantacid
16/04/2007, 22:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
μονο????
:confused:
ολα αυτα με θυμιζουν τις σοφες κουβεντες ενος φιλου !
Μπαινω .... μπαινω .... πως βγαινω τωρα ;;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ολα αυτα με θυμιζουν τις σοφες κουβεντες ενος φιλου !
Μπαινω .... μπαινω .... πως βγαινω τωρα ;;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kost rider
17/04/2007, 02:11
..αν και καταβαθος πιστευω το αντιθετο..
δεν αγαπαω την μηχανη μου επειδη ειναι σα να κανω σεξ..
..αλλα μαρεσει το σεξ επειδη ειναι σα να οδηγω την μηχανη μου!!!!!(καλο αυτο,μαρεσε!):lol:
Cpt. Haddock
17/04/2007, 08:59
Ένα πράγμα είναι που μου αρέσει πιο πολύ απ' όλα στη μηχανή...
Ξαναβρήκα την έννοια του ΤΑΞΙΔΙΟΥ.
Με στάσεις, με διαλλείματα, με εικόνες, με χαλάρωση.
Ακόμα και η διαδρομή/ρουτίνα Αθήνα-Πρέβεζα που με το αυτοκίνητο είναι ένα 4ωρό συνεχές...με τη μηχανή αποκτά άλλη διάσταση...
dragonteo
17/04/2007, 10:32
γιατί δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να πηγαίνεις στην δουλειά κάθε πρωί, να βλέπεις τον ήλιο να σηκώνεται μέσα πό την θάλασσα και η έξαψη στο δεξή σου χέρι να είναι όλο και μεγαλύτερη!!!!!!! Εσύ να τρέχεις να τον προλάβεις και αυτός ατάραχος να συνεχίζει την πορεία του!!! Άλλο ένα ταξίδι ξεκινά!!!!!!!!!!!!!!
(οι μικρές καθημερινές διαδρομές τις επαρχίας έχουν κάθε μέρα και άλλες παραστάσεις)
:ninja: :ninja: :ninja:
vangelis 64
17/04/2007, 11:34
Για την αίσθηση τού να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σ' αυτό που κάνεις.....
Αυτό το μόνιμο βουητό,ο ήχος της και ο αέρας που περνάει μέσα από το κράνος,που αντί να σε υπνωτίσει,σε εξιτάρει.......
Εσύ,η μοτοσυκλέτα και ο δρόμος......:a07: :a07: :a07: :a07:
ναι ειναι καταπληκτικο
σηκωνεσε το πρωι να πας στη δουλεια σου και με το που στριβεις την γωνια....................μενεις εκει
γιατι τα παντα ειναι τοσο μπλοκαρισμενα μεχρι και τα μηχανακια ειναι μπλοκαρισμενα το ενα πισω απο το αλλο και αρχιζουν να κορναρουν και εσυ να κανεις μανουβρες συναιχεια και αυτη η καψα στο καρπο σου ειναι απο την κουραση αφηνε συμπλεκτη πιασε συμπλεκτη πατα φρενο πρωτη -δευτερα αντε και τριτη αν εισαι ΣΟΥΠΕΡ ΤΥΧΕΡΟΣ και εχεις μονοκυλινδρο φυσικα γιατι τα αλλα δε το συζηταμε δε παιζει ........και ο ηλιος ........ καπου ειναι και βγαινει αλλα δε μπορω τωρα αν τον δω πρεπει να προσεξω τον μ@$@$##% μην με σκοτωσει.
dragonteo
17/04/2007, 12:30
στις μεγαλουπόλις ετσι είναι θα συμφωνήσω μαζί σου EVI αλλα στην επαρχία ακόμα και το χάλια οδικό δυκτιο που υπάρχει και για καφέ να πας ταξίδι είναι!!!!!!:smokin:
Gandalf dr685sm
17/04/2007, 13:17
είναι μια πολύ ωραία συζήτηση για εμένα που θα ήταν οτι πρέπει για sticky ...
1) Η μηχανή είναι η προέκταση του αναβάτη. Όπου στρίβεις στρίβει και όπου κοιτάς θα πάει. Με λίγα λόγια , είναι το εικονικό είδωλο του οδηγού στον δρόμο. Ταξιδεύεις σαν σύνολο και οχι μέσα σε αυτό.
2) Η αίσθηση του χωροχρόνου. Παλιό αλλά πάντα επουσιώδες. Ταξιδεύεις μέσα στον χώρο και τον χρόνο σαν μέρος του. Δεν κινείσαι σταθερός μέσα σε ενα κλειστό όχημα που όλα κινούνται γύρω σου , αλλά εσύ δεν το καταλαβαίνεις.
3) Οι αισθήσεις δουλεύουν 110% πάνω στην μηχανή. Εκκρίνεις αδρεναλίνη και το σώμα μένει ζωηρό και ζωντανό. Είναι λογικό να βλέπεις μετά ταξιδιώτες με μηχανή , μετά απο 300-400 χλμ διαρκούς οδήγησης να θέλουν να κάνουν ακόμα πράγματα (απο την αδρεναλίνη) σε σύγκριση με οδηγούς άλλων οχημάτων.
4) το συναίσθημα του μοναχικού ταξιδιώτη. Η μετενσάρκωση του αλόγου σε μηχανικό άτι και εκείνου του ταξιδευτή που θέλει να νιώσει και πάλι οτι επιδιώκει το άγνωστο ... ή ακόμα και να το προκαλεί, με την ταχύτητα του.
5) Το συναίσθημα. Εφόσον είσαι ενα σύνολο με την μηχανή σου , γίνεται μέρος του εαυτού σου. Η επέκταση σου που σε πονάει κάθε φορά που θα βρεθεί χτυπημένη , στο συνεργείο και θα σου λείψει σαν κομμάτι σου , όταν δεν την έχεις να την χαρείς. Εξίσου δυνατή και η χαρά , μόλις ξαναοδηγήσεις την μηχανή, κυρίως σε ταξίδια για την δική σου απόλαυση.
6) Είναι σχέση 1-1 ... ναι παίρνει και συνεπιβάτη , αλλά μόνο σαν φορτίο. Ακόμα και αν είναι η γυναίκα που λατρεύεις , σε μια βόλτα με μηχανές, νιώθεις οτι θες να είσαι μόνος. Έστω και ενδόμυχα και τελείως ασυναίσθητα.
7) Αν την συντηρήσεις σωστά και την προσέχεις... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ... κάτι που μόνο πραγματικοί φίλοι το κάνουν.
8) ΓΑΜΩΤΟ... έχω το DR στο συνεργείο και μου ανάψατε τα αίματα πάλι... ΤΟΜΑΡΙΑ!!!
ουααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... Σιέλω την μηχανή μου!!:sad: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl: :bawl:
Gandalf