PDA

View Full Version : ΧΡΙΣΤΟστομοι... και εποικοδομητικός διάλογος...

ASTRAKITCAR
12/04/2007, 12:35
captain iglo αν ειμαι εγω θρησκοληπτος,οι αμαρτωλοι θα πανε στον παραδεισο.....

τωρα να ξερεις εκτος απο καθημερινη φαγουρα αναμεσα στα σκελια μου,

και καθημερινη πρωινη επαρση,ξερεις τι....,,προφανως δεν εχω καθημερινη προαισθηση οτι θα γινει σεισμος....απλα εκεινο το διαστημα καποιες σκεψεις για 2-3 μερες περασαν απο το μυαλο μου...

παλι κοιτας το δεντρο και χανεις το δασος...

ΜΙΛΑΩ για προαισθημα και διαισθηση που εχουν μεχρι και τα ζωα ρε καπετανιο.....

αν εσυ δεν εχεις ουτε απο αυτα...δεν πιστευεις και πουθενα..τοτε για εμενα απλα μολυνεις την ατμοσφαιρα με την παρουσια σου....αυτο πιστευω!

Cpt. Haddock
12/04/2007, 12:37
Ουφ ρε μάγε, με κουρασες με τα ξόρκια :lol:

Εν τάχει και επιγραμματικά

Αφού οι πρωτόπλαστοι αφέθηκαν να εξασκήσουν την ελεύθερη βούληση (μια και στο ξέφραγο αμπελο του παραδείσου ο διαολος τριγυρνουσε πιο άνετα κι απ τη 17Ν σε ελληνικό στρατόπεδο), ΓΙΑΤΙ θεωρήθηκε αμάρτημα αυτό που έκαναν;

Τελικά δλδ ο θεός είναι ένα είδος δασκάλου που σου λέει το (κατα την άποψή του) σωστό αλλα δεν μπορεί να επέμβει.

Να με συμπαθάς αλλα κι ένας γονέας τα καταφέρνει καλύτερα (αφού μπορεί να επέμβει)

Σε οτι αφορά τις ανίατες ασθένειες. Ναι, έχω ακούσει (δεν εχω τεκμηριωμένα διαπιστώσει όμως) για τέτοιες περιπτώσεις. Το κακό είναι οτι για κάθε μία τέτοια περίπτωση σωτηρίας "από πίστη" έχουμε μερικές χιλιάδες θανάτους...

Η στατστική μάλλον δεν ευνοεί το θεό...

θα προτιμήσω την άσπρη μπλούζα απο το μαύρο ράσο (ναι, αυτό το ταπεινό, με τα χρυσοποίκιλτα άμφια και τη στολισμένη με λίθους κορώνα)

:wave2: :wave2: :wave2:

Cpt. Haddock
12/04/2007, 12:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
..τοτε για εμενα απλα μολυνεις την ατμοσφαιρα με την παρουσια σου....αυτο πιστευω!

κάνε λίγα χρόνια υπομονή (καμια 30αριά αν όλα πάνε καλά) και θα την κάνω κι εγώ απ' τη ζωή να μη σας μολυνω άλλο

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

TROOPER
12/04/2007, 12:39
captain iglo

αν εσυ δεν εχεις ουτε απο αυτα...δεν πιστευεις και πουθενα..τοτε για εμενα απλα μολυνεις την ατμοσφαιρα με την παρουσια σου....αυτο πιστευω!

αυτο εντασεται στη σφαιρα του αγαπατε αλληλους να υποθεσω καλε χριστιανε ε?

:yuck: :yuck: :yuck:

ASTRAKITCAR
12/04/2007, 12:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αυτο εντασεται στη σφαιρα του αγαπατε αλληλους να υποθεσω καλε χριστιανε ε?

:yuck: :yuck: :yuck:

ποιος σου ειπε οτι ειμαι καλος χριστιανος?

αφου λεω οτι ειμαι αμαρτωλος μερες τωρα?

εσυ δεν μου απαντησες ?οι αθεοι ειναι αμαρτωλοι????περιμενω ωρα για απαντηση?

προσπαθω να πιασω την φιλοσοφια σας,και το μονο που κανετε ειναι να αντικρουετε επιχειρηματα δικα μου και του φιλου παραπανω gandalf...

ΕΧΕΤΕ κατι να μας πειτε ή μασημενη τροφη θα ανασκευαζεται?

Cpt. Haddock
12/04/2007, 12:49
οι αθεοι ειναι αμαρτωλοι????

όχι βέβαια...

Η αμαρτία είναι μονοθεϊστικό δημιούργημα

:smokin:

Gandalf dr685sm
12/04/2007, 12:49
Μα ρε Καπετάνιο (δεν πιστεύω να ήσουν εσύ που είπες να πάνε στα βαθιά το Sea Diamond , έτσι;:D )...

Η Ελεύθερη Βούληση πάντα επιβραβεύεται;... στην ζωή σου που είσαι "ελεύθερος" τρόπος τινά, να διαχειρίζεσαι τον ευατό σου, κάθε σου σκέψη με ελεύθερη βούληση , επιβραβεύεται;
Οδηγέι πάντα σε σωστούς δρόμους;

Επίσης στην Ελεύθερη Βούληση δεν επιδέχεσαι , διλημάτων και αποφάσεων που μπορεί να σε ρίξουν και σε αδιέξοδο ή ακόμα χειρότερα σε γκρεμό;

Στους πρωτόπλαστους , το "Μήλο" αποτέλεσε την ελεύθερη γνώση του καλού και του κακού. Μια μικρή "θεοποιήση" αν θες ή ακόμα καλύτερα την παραβολή της γνώσης για την φύση της δυαδικότητας μας. Η Ελεύθερη Βούληση , που οδήγησε τους ανθρώπους στην κατάκτηση αυτής της γνώσης είχε και ενα τίμημα που το γνώριζαν και απο πριν.

Το αποδέχτηκαν ... και αυτό απέφερε το "αμάρτημα".

Τους ενημέρωσε οπότε όπως λες ο Θεός και τους έφερε προ ευθυνών μετά την πράξη τους. Γιατί σου κάνει περιέργο;.... αν εσύ ή εγώ πάμε και κλέψουμε μια τράπεζα (τώρα που φάγαμε σε κρεατικά τον μισθό μας...μια χαρά είναι!)... πάμε λοιπόν και κλέψουμε μια τράπεζα, ενώ γνωρίζουμε οτι είναι απαγορευμένο... περιμένουμε κανέναν να έρθει να μας σταματήσει πριν το κάνουμε;
Αν το κάνουμε με ελεύθερη βούληση , κατά την σύλληψη δεν θα τιμωρηθούμε;

Με το σκεπτικό που αναφέρονται κάποιοι σε αυτό ειδικά το θέμα , είναι σαν να τα θέλουμε όλα δικά μας. Δηλαδή και να είμαστε κύριοι του εαυτού μας, αλλά και να έχουμε κάποιον να μας σώζει/συγχωρεί για το κάθε τι άσχημο που κάνουμε ή μας επιφυλάσσει η μοίρα μας απο τις δικές μας πράξεις.

Μήπως είμαστε λιιιιιιιιιιιιγο..... ΕΓΩΙΣΤΕΣ;

Gandalf

ASTRAKITCAR
12/04/2007, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
όχι βέβαια...

Η αμαρτία είναι μονοθεϊστικό δημιούργημα

εσυ δηλαδη οταν μια φορα στην ζωη σου ζηλεψες....ή γενικα θελησες να κανεις κακο σε ενα συνανθρωπο σου,πως αιτιολογεις αυτο το συναισθημα?

TROOPER
12/04/2007, 12:52
ποιος σου ειπε οτι ειμαι καλος χριστιανος?

αφου λεω οτι ειμαι αμαρτωλος μερες τωρα?

εσυ δεν μου απαντησες ?οι αθεοι ειναι αμαρτωλοι????περιμενω ωρα για απαντηση?

προσπαθω να πιασω την φιλοσοφια σας,και το μονο που κανετε ειναι να αντικρουετε επιχειρηματα δικα μου και του φιλου παραπανω gandalf...

ΕΧΕΤΕ κατι να μας πειτε ή μασημενη τροφη θα ανασκευαζεται?

αρα εισαι κακος χριστιανος...αρα τι σκατα χριστιανος εισαι αφου εισαι κακος???και δεν ειναι οτι εισαι κακος χριστιανος...στην παραπανω προταση σου δειχνεις οτι ανεξαρτητου θρησκειας δεν εισαι και καλος ανθρωπος.αρα εισαι και κακος ανθρωπος.

παμε ομως στηνε ερωτηση σου.αν δωσεις ορισμο στον ορο αμαρτωλος ισως σου απαντησω αν ρωτας εμενα προσωπικα.

α και δεν προσπαθεις καθολου να πιασεις τον τροπο σκεψεις των υπολοιπων.ταμπουρωνεσαι δογματικα πισω απο τα πιστευω σου.αυτη την εντυπωση δινεις τουλαχιστον.

crs-k
12/04/2007, 12:53
εσυ δηλαδη οταν μια φορα στην ζωη σου ζηλεψες....ή γενικα θελησες να κανεις κακο σε ενα συνανθρωπο σου,πως αιτιολογεις αυτο το συναισθημα?

Εντελως ανθρωπινο... :wacko:

Cpt. Haddock
12/04/2007, 12:55

Με δύο λέξεις

Ανθρωπινη συμπεριφορά...

Απλά πράγματα

:wave2: :wave2:

Gandalf dr685sm
12/04/2007, 12:59
Cpt...

άστο ρε φίλε... μην το πιάνεις... θέλει νήμα απο μόνο του το θέμα με τα κοράκια των ΜΜΕ... και τι να λέμε τώρα... αφού και οι ίδιοι γνωρίζουν τα χάλια τους... και εμείς οι ηλίθιοι δεν έχουμε μάθει ακόμα την δύναμη που έχει το κόκκινο κουμπάκι του off στο telecontrol.

Gandalf

ASTRAKITCAR
12/04/2007, 13:01
Με δύο λέξεις

Ανθρωπινη συμπεριφορά...

Απλά πράγματα

αρα για να απαντησω και στους δυο αν υποθεσουμε...οτι ολες οι θρησκειες λενε να κανουμε το καλο οπως οριζεται απο τις πραξεις μας,εσεις οι αθεοι το κακο το εχετε ως ανθρωπινη συμπεριφορα...

τοτε ρε μαγκες γιατι επικρατει το κακο καθημερινα?

επειδη οι πολλοι πιστευουν καπου δηλ.επικρατει το κακο?

αν γινουμε ολοι αθεοι θα επικρατησει το καλο?

ο βιαστης δηλαδη ανθρωπινα βιαζει?αρα ολοι οι βιαστες ειναι αθεοι?

ωραιο λογικη...κατι αλλο να γελασω εχετε?

κοινως οσοι απο τα 6 δις πιστευουν ειναι ηλιθιοι αφου και αυτοι κανουν κακα πραγματα στην ζωη τους ενω εσεις οι αθεοι ναι μεν κανετε το κακο αλλα το θεωρειτε ανθρωπινο...
τα 6 δις εχουν και τη λαιμητομο της θρησκειας.

καλα τα λεω?

Cpt. Haddock
12/04/2007, 13:02
καλα τα λεω?

Όχι

:lol: :lol: :lol: :lol:

ελπίζω να μη θες κι αιτιολόγηση γι' αυτό :wacko:

Gandalf dr685sm
12/04/2007, 13:05
φίλε astrakitcar...

Τα έχεις μπερδέψει λίγο...

άλλο το να νιώσεις κάποια επιθυμία , πόθο , πάθος που σου λένε οι συνομιλούντες (που όντως για κάποιους μπορεί να είναι και αρνητικό) ... και άλλο να το πραγματοποιήσεις.

Οι ηθικοί φραγμοί και η οπτική του καθενός είναι εκείνες που καθορίζουν το ποιόν του. Αυτό δεν το κάνει ούτε η θρησκεία , ούτε η έλλειψη της.

Να δείς πόσους έχω δεί να κάνουν "κωλοτούμπες" μπροστά σε εικόνες και μετά να βγαίνουν έξω και να αρχίζουν τα καντήλια και να κλωτσάνε ζώα και να ποδοπατάνε προσωπικότητες.
Άστο σου λεω...

Ο άνθρωπος είναι δίποδο Ζω(ον) ... με οτι αυτό συνεπάγεται.. με ένστικτα και λογική.

Gandalf

TROOPER
12/04/2007, 13:06
Όχι

:lol: :lol: :lol: :lol:

ελπίζω να μη θες κι αιτιολόγηση γι' αυτό :wacko:

τι αλλο να απαντησεις...σε καταλαβαινω ρε λιακο...!:sick:

Cpt. Haddock
12/04/2007, 13:08
...σε καταλαβαινω ρε λιακο...!:sick:

δεν καταλαβαίνεις τίποτα

απ' το πρωί έχω κατακαεί με κάτι σπίρτα που αναβω και που τα διάβασε ένας παπας για να μη με κάψουν

με κορόιδεψε ο άτιμος

(άσε που ανάβουν και δύσκολα)

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

crs-k
12/04/2007, 13:09
αρα για να απαντησω και στους δυο αν υποθεσουμε...οτι ολες οι θρησκειες λενε να κανουμε το καλο οπως οριζεται απο τις πραξεις μας,εσεις οι αθεοι το κακο το εχετε ως ανθρωπινη συμπεριφορα...

τοτε ρε μαγκες γιατι επικρατει το κακο καθημερινα?

επειδη οι πολλοι πιστευουν καπου δηλ.επικρατει το κακο?

αν γινουμε ολοι αθεοι θα επικρατησει το καλο?

ο βιαστης δηλαδη ανθρωπινα βιαζει?αρα ολοι οι βιαστες ειναι αθεοι?

ωραιο λογικη...κατι αλλο να γελασω εχετε?

κοινως οσοι απο τα 6 δις πιστευουν ειναι ηλιθιοι αφου και αυτοι κανουν κακα πραγματα στην ζωη τους ενω εσεις οι αθεοι ναι μεν κανετε το κακο αλλα το θεωρειτε ανθρωπινο...
τα 6 δις εχουν και τη λαιμητομο της θρησκειας.

καλα τα λεω?

Ρε φιλαρακο...

Εχεις κατι μπερδεψει μεσα στο μυαλουδακι σου μαλλον... :(

Εσυ δηλαδη το "καλο" το κανεις ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για να ΜΗΝ σε τιμωρησει ο Θεος (σου)? :a24:

Σε πληροφορω οτι στην Εκκλησια της Ενοριας που μεγαλωσα, πανε ΚΑΘΕ Κυριακη ΟΛΑ τα ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ της γειτονιας... :yuck:
Χαφιεδες, κλεφτες, ρουφιανοι, πουτανες, τραμπουκοι, κ.λ.π. ... :a04:

Θες να μου πεις μηπως οτι ΟΛΟΙ αυτοι, ειναι καλυτεροι απο 'μενα που σε ΟΛΗ μου την ζωη μεχρι τωρα ΔΕΝ εχω αδικησει ή ενοχλησει ανθρωπο γυρω μου? :confused:

Για κανε ενα reset (στο κεφαλι σου), γιατι κατι ΔΕΝ παει καλα εκει μεσα... :sick:

ASTRAKITCAR
12/04/2007, 13:10
ασε να απαντησουν ρε μεγαλε οι αλλοι.

παιζω σκακι και στην παρτιδα μου μπλοφαρω...

μην μου χαλας την τακτικη!

ειπαμε ονομα στωικου εχω,ακολουθω μια μεθοδο...εκμαιευσης αποτελεσματος.

ASTRAKITCAR
12/04/2007, 13:22
ακομα δεν παραθετετε επιχειρηματα γιατι διαλεγετε να ειστε αθεοι,αλλα κρινετε και χωρις μαλιστα να καταλαβαινετε αυτα που λεω.

το μυαλουδακι μου που ζυγιζει κοντα στο κιλο καταλαβαινει ΑΥΤΑ που δεν καταλαβαινεις εσυ για αυτα που λεω...

φθηνα επιχειρηματα δημοτικου ρε μεγαλε..

Εσυ δηλαδη το "καλο" το κανεις ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για να ΜΗΝ σε τιμωρησει ο Θεος (σου)?

αυτο πως το συμπερανες?

Για κανε ενα reset (στο κεφαλι σου), γιατι κατι ΔΕΝ παει καλα εκει μεσα..οχι σε 5+ δις μαλακες

βγηκατε μια στρατια αθεοι να μας πειτε ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΙΤΙΔΑ..αυτο το επιχειρημα σας το δινω γιατι καποιος απο εσας εγραψε για ριθμους πριν και οτι 150 εκ.μαλακες χριστιανοι υπαρχουν στον κοσμο..

Χαφιεδες, κλεφτες, ρουφιανοι, πουτανες, τραμπουκοι, κ.λ.π. ... αθεοι ειναι αυτοι και πανε να μετανοησουνε ρεεεεεεεεεεεεε....!!επειδη πανε μια φορα τον μηνα στην εκκλησια σημαινει οτι πιστεθουν?μπορει να πανε για να γνωρισουν κατι που εσεις δεν θελετε..

TROOPER
12/04/2007, 13:24
:a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018:

μιλαμε για παρανοια !!!!!!!

ASTRAKITCAR
12/04/2007, 13:29
βγηκατε μια στρατια αθεοι να μας πειτε ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΙΤΙΔΑ..αυτο το επιχειρημα σας το δινω γιατι καποιος απο εσας εγραψε για αριθμους πριν και οτι 150 εκ.μαλακες χριστιανοι υπαρχουν στον κοσμο..

και αλλα 5 δις σε διαφορες θρησκεις και αυτοι λοιπον ειναι μαλακες.

ΕΔΩ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?

παρανοια φιλε μου δεν λες τιποτα...ΕΔΩ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?

crs-k
12/04/2007, 13:32
ακομα δεν παραθετετε επιχειρηματα γιατι διαλεγετε να ειστε αθεοι,αλλα κρινετε και χωρις μαλιστα να καταλαβαινετε αυτα που λεω.

.....................................

Χαφιεδες, κλεφτες, ρουφιανοι, πουτανες, τραμπουκοι, κ.λ.π. ... αθεοι ειναι αυτοι και πανε να μετανοησουνε ρεεεεεεεεεεεεε....!!επειδη πανε μια φορα τον μηνα στην εκκλησια σημαινει οτι πιστεθουν?μπορει να πανε για να γνωρισουν κατι που εσεις δεν θελετε..

I Quit !!! :sad:

ή αλλιως, πιο κατανοητα...

Νενικηκας με Ναζωραιε ! :a35:

Πως το 'χε πει να δεις ο Αϊνσταϊν... :rolleyes:

Cpt. Haddock
βγηκατε μια στρατια αθεοι να μας πειτε ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΙΤΙΔΑ..αυτο το επιχειρημα σας το δινω γιατι καποιος απο εσας εγραψε για αριθμους πριν και οτι 150 εκ.μαλακες χριστιανοι υπαρχουν στον κοσμο..

Ειλικρινά ρε μάστορα προσπαθώ. Και με καλή διάθεση (αν και εκείνα τα σπίρτα ακόμα καίνε :mad: ).

Αλλα το παραπάνω ΠΟΥ στον πλούτωνα κολαει σε οτι έχουμε πει;

:confused: :confused: :confused:

TROOPER

και αλλα 5 δις σε διαφορες θρησκεις και αυτοι λοιπον ειναι μαλακες.

ΕΔΩ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?

παρανοια φιλε μου δεν λες τιποτα...ΕΔΩ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?

ποιος το εγραψε δεν θυμαμαι...ο φοβος φυλαει τα ερμα!ειναι δυσκολο να παψεις να φοβασαι μαγκα μου.

ειναι δυσκολο να εισαι πραγματικα ελευθερος.εσυ με τον ιδιο σου τον εαυτο.χωρις θεους,διαβολια και τριβολια.χωρις μαντρι και χωρις τσοπανη.αν καταλαβαινεις τι εννοω...:winka:

ASTRAKITCAR
12/04/2007, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Κι εγω το 'χω ξαναπει (πολλες φορες) αλλα ΔΕΝ κανω τιποτα... :sad:

Ειπαμε...

Σ' αυτον τον πλανητη υπαρχουν 6.350 εκατομμυρια μ@λακες και ΜΟΛΙΣ 150 εκατομμυρια ΕΞΥΠΝΟΙ... :a21:

ΝΑ ποιος το εγραψε...

εδω βεβαια οσοι πιστευουν ειναι λαθος

οι αθεοι ειναι σωστοι...εκει με οδηγειτε,κανω λαθος?διοτι δεν μπορει να εχουν ολοι δικιο...

καποιος πρεπει να εχει πεσει σε πλανη...

α πιστευω στον αερα...δεν το βλεπω δεν τον μυριζω αλλα ζω απο αυτον...

αρα ειδωλολατρης δεν ειμαι..

εσυ πιστευετε στο τιποτα στο κενο....

αλλαζω πιστη ...πιστευω στον αερα!!

και εγω ελευθερος δεν ειμαι... τωρα??

θα κανω αξια ζωης τον αερα που αναπνεω...

δεν εχετε πει τιποτα με βαρυτητα μεγαλυτερη απο αυτη του αερα..βολευεστε ετσι γιατι σας αρεσει....

noble
12/04/2007, 14:05
ASTRAKITCAR
:rotflmao: :rotflmao:

στο σκακι πρεπει να εισαι κακιστος παντως!
ο,τι να ναι...:dizzy:
η οποιαδηποτε πιστη ειναι καθαρα καλη θεληση!εμενα με χρεωνεις γιατι δεν την εχω?
δεν πιστευω λοιπον γιατι ετσι :smokin:
ειναι η πιο σοφη και ωριμη απαντηση που σου αξιζει.

κανεις δεν ειναι μαλακας!επιλογες κανουν ολοι...
το μονο μαλακα που ξερω ειναι αυτον που θελει επιχειρηματα για να πεισθει γιατι δεν πιστευω,
αυτο που δεν βλεπω,δεν εχω γνωρισει,δεν εχω βιωσει,δεν εχω ζησει και μαζι με μενα κανεις αλλος στο κοσμο.
και προσπαθει κι ολας να με βγαλει τρελη :hypnotize

υ.γ.σου φαγα το αλογακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :rotflmao: :rotflmao:

crs-k θα συμφωνησω με τον captain :p

crs-k
12/04/2007, 14:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
........................
crs-k θα συμφωνησω με τον captain :p

Που σημαινει? :confused:

Σε ποιο θεμα? :confused:

Που διαφωνησα εγω με τον Καπτεν? :confused:

Εισαι το κοριτσι Γριφος? :confused:

:lol: :rotflmao: :lol:

ASTRAKITCAR
12/04/2007, 20:20
θα απαντησω...

θυσιασα αλογο κοπελια αλλα θα κανω αρκετα ρουα σε λιγο...περιμενε..

ειπαμε πιστευω πλεον στον αερα....

ειναι το Α και το Ω για εμενα..δεν τον βλεπω (αρα δεν ειμαι ειδωλολατρης),δεν τον μυριζω,δεν τον πιανω,και υπαρχει απο συσταση της γης...

εχω ελευθερη βουληση και δεν με περιοριζει στις σκεψεις μου,ουτε αφορισμοι ουτε τιποτα..

λοιπον τι λετε?οι αθεοι θα με πεισετε να γινω αθεος?ή ειναι τοσο προσωπικο που δεν το μοιραζεστε μαζι μου?πειστε με αλλιως πιστεψτε στον αερα οπως και εγω...

αντι για εξομολογηση,αρκουν καθαρες εισπνοες....καθαρση εγκεφαλου και σωματος πληρης...

ΜΟΝΟ επιχειρηματα και οχι απαντησεις του στυλ,οχι,ναι ελεος,ημαρτον και λοιπες παπαριες...οποιος θελει διαλογο με επιχειρηματα καλως,αλλιως μην ριχνετε το επιπεδο.
για παμε..β ημιχρονο τωρα!

OldMan
12/04/2007, 20:24
Μιλάμε για μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη...:sad:

ASTRAKITCAR
12/04/2007, 20:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μιλάμε για μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη...:sad:

οχι ρε μαγκα,δεν μπορει να λεει ο καθενας οτι θελει χωρις ενα επιχειρημα.

οπως εχω ξαναπει απο τα 6,5 δις περιπου που πιστευουν στο πνευμα,στην ψυχη,και γενικα σε διαφορες θρησκεις ,μια ομαδα αθεων(οσοι ειναι αυτοι,εκκατομυρια κτλ) θα μας πεισουν χωρις ενα επιχειρημα οτι το να μην πιστευεις πουθενα ειναι και ορθο?δικαιωμα και σεβομαι αυτους που το λενε αλλα να μου πουν πως το αποφασισαν αυτο?ξυπνησαν και ειπαν οχι,δεν υπαρχει τιποτα?

εγω πιστυεω οτι υπαρχει,αλλα λεω μεσα μου οτι οντως μπορει και οχι....

αυτοι που λενε οτι δεν υπαρχει τιποτα,πως ειναι τοσο σιγουροι δηλαδη?εχουν παει και εχουν γυρισει πισω?
εδω ο λαζαρος μολις και αν αναστηθηκε επεσε σε μελαγχολια μετα την ανασταση !!!

αν δεν μπορουμε να κανουμε διαλογο οκ ..σταματαμε εδω.

Cpt. Haddock
12/04/2007, 20:48
οχι ρε μαγκα,δεν μπορει να λεει ο καθενας οτι θελει χωρις ενα επιχειρημα.

Γιατί;

Για αιώνες το επιχείρημα του εκάστοτε ιερατείου ήταν και είναι "ο θεός υπάρχει"

τι να σου πω, ατράνταχτο επιχείρημα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μωρε δε πα να πιστεύεις σε φλογες που ανάβουν μόνες τους και δεν καίνε κιόλας... όταν θα σε κάψει όμως στο γιατρό θα πας για το έγκαυμα όχι στον παπα

άντε γεια και καλά προσκυνήματα... βαρέθηκα :lol: :wave2:

ASTRAKITCAR
12/04/2007, 21:00
ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ

εσενα ρωταω ....ξυπνα επιτελους ..εσενα προσωπικα ρωταω...ανεφερα ιερατειο εγω??

το επιχειρημα του να πιστευω στον αερα στο εχει ξαναπει κανεις ετσι απλα και τεκμηριωμενα σε 5 λεξεις?

πες μου γιατι δεν πιστευεις χωρις να αναφερεις ποθ πιστευω εγω...κανοντας αναφορες στα του οικου μου...πες μου για τον δικο σου!θελω να ερθω εκει...καλεσε με ομως...μπορεις?

αντε ντε μια κουβεντα....περιμενω μερες τωρα..ΟΛΟ κριτικη στο παπαδαριο..χεσ τους ρε αυτους..

εσυ καλεσε με εκει που εισαι..

sonic22
12/04/2007, 21:50
epidi varethika kai mono...

1. to periergo einai giati pistepses ston theo/pneuma pou (isos kai na) anavei fwties pou den kaine... gia 7 lepta...
tromeri idiotita ti na sou pw... pragmatika ebiria pou sou allazei tin kosmotheoria...

kata ta alla den exeis tin paramikri idea gia asimada pragmata opws
giati se eftiaje o theos...
poios einai o theos...
giati thelei na ton dojazeis...
giati thelei na se swsei...
giati eftiaje tosi distixia kai thanato ston kosmso (+ ta enoxlitika kounoupia... :lol: )

exeis SOVARES apadiseis gia ola auta wste na pisteueis?

pali kala pou gnorizoume oti eftiaje fwties pou den kaine... xwris kapoio vathitero logo :wacko:

2. to akoma poio periergo einai to giati pistepses ston theo kai aperipses ena soro alles dojasies...

ejogiinous...
ton Santa Clause (opws grafete telos pados)..
tous monokerous...
ta jwtika...
tous eswgiinous...
ktlp...

kai auta den ta exeis dei pote alla gnorizeis (paradojos) para polla gia auta...

mipos telika kai esi epilegeis ti tha pistepseis?
mipos apla exeis ligoteres pseudesthiseis apo allous pou tha apokalouses trelous/paranoikous?

3. to oti oi papades den dinoun tis labades pou autanaflegode gia ergastiriaki ejetasi meta to fws den to jereis?
giati benei mesa se spilia?

taxidaktilourgous exeis dei pote?
tous pistueis gia theous?
emfanizoun pragmata apo to tipota, kovoun anthrwpous sta dio, aioroude kai pianoun fwtia xwris na kegode... :eek:

4. jereis prin apo tous orthodojou elines (pou exoun pistopoiisi ISO gia na paralamvanoun aflegis fwties) ipirxe enas allos "eklektos" laos tou theou...
madepse ti ekanan autoi ston gio tou :D...

isos i nea adiprosopia "eklektwn" na tou vgei kaliteri...
pados periergo pou enas padognostis kai ALLANTHASTOS theos ekane toso kaki krisi "adiprosopwn" paliotera

ektos kai an ijere oti o gios tou paei gia "sfagi" san AMNOS...

xm... tromeri patriki agapi...
alla nai agapouse perissotero tous "adiprosopous"...

ara kai dld thisiazei kapoion gia na swsei allous...
ara o skopos agiazei ta mesa (arkei na pistepsoun oi amnoi)

xm... mipos prepei kai emeis na sfajoume merikous gia to kalo tis pistis?
to dikio einai me to meros mas... tha tous swsoume allwste...

thes ki alla or na stamatisw edw?

:beer: :wave2: :beer:

ASTRAKITCAR
12/04/2007, 22:03
Η ΤΑΣΗ να βγαζετε λαθος συμπερασματα ειναι προσον τον αθεων ή γενικα εχετε κομπλεξ κατωτεροτητας ορισμενοι?

ποιος σου ειπε οτι δεν ξερω τι ειναι ο θεος,ή γιατι με εκανε ή οτι πιστευω επειδη αναβει το φως και δεν καιει?

παλι τα ιδια.λες επιχειρηματα που αφορουν τον οικο μου.δεν θελω απαντησεις εγω για να πιστεψω..

ΕΣΥ πες μου γιατι δεν πιστευεις..

παμε παλι...θελω να ερθω εκει...καλεσε με ομως...μπορεις?ενα γαμημενο επιχειρημα να μην πιστεψω απο την πλευρα σας εχετε ρε ή θα κατηγορειτε τον χριστιανιοσμο??
ειπαμε ειναι σκαρτοι ολοι οσοι πιστευουν σε θρησκειες...θα μου πειτε

ενα επιχειρημα γιατι να μην πιστευω εγω και καποια τοσα δις.

Ε Ν Α ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ!!!!ΕΝΑ ΝΤΕ..γιατι δεν μου λετε?

εγω λεω πιστευω στον αερα για αυτους τους λογους...

ειναι το Α και το Ω για εμενα..δεν τον βλεπω (αρα δεν ειμαι ειδωλολατρης),δεν τον μυριζω,δεν τον πιανω,και υπαρχει απο συσταση της γης...

εχω ελευθερη βουληση και δεν με περιοριζει στις σκεψεις μου,ουτε αφορισμοι ουτε τιποτα..

λοιπον τι λετε?οι αθεοι θα με πεισετε να γινω αθεος?ή ειναι τοσο προσωπικο που δεν το μοιραζεστε μαζι μου?πειστε με αλλιως πιστεψτε στον αερα οπως και εγω...

αντι για εξομολογηση,αρκουν καθαρες εισπνοες....καθαρση εγκεφαλου και σωματος πληρης...

εσεις πειτε μου κατι αντιστοιχο..αντε ντε!!!με σκασατε....

sonic22
12/04/2007, 22:22
ti adistoixo vre kamene?

ekanes tin AGNIA thriskia?

exeis idea ti skata exei mesa o aeras pou ispneeis kathimerina?

ektos twn allwn oi eleutheres rizes tou, alliwnoun (genetika) ta kitara sou...
me kathe roufijia erxese pio koda ston thanto...

alla jexasa prwtarxika kathikon sou san kalos xristianos einai na pethaneis giati meta einai ta kala... :wacko:

to thema einai giati ESI pistepses ston theo/xristo kai oxi se kati allo...
pws ekanes tin epilogi sou?
tixaia or vasi logikwn sinirmwn?
an isxiei to deutero poioi itan autoi?
to A kai to W (W xa xa)

egw den ida tipota, den osfristika tipota, den epiasa tipota ( :blush: )

akolouthw tin logiki pou mou leei oti an den iparxoun apodijeis iparxoun mono ipotheseis...
kai o kathenas ipothetei/leei oti thelei...

p.s. kai o xritos/theos na mou emfanistei den tha pistepsw amesos...
exw polla erwtimata gia tin parti tous...

ta thaumata den me tromazoun...

gia kathe thauma iparxei mia distixia pou AUTOI eftiajan...

ASTRAKITCAR
12/04/2007, 22:37
ΒΡΕ καημενε,

μαθε να γραφεις πρωτα ελληνικα..

δευτερο, μεταφορικα μιλαω οτι πιστευω στον αερα...τουλαχιστον καπου πιστευω...

δεν υπαρχει τελεια θρησκεια..αν υπηρχε ολοι εκει θα πηγαιναν.

πιστευω στον θεο για ενα εκκατομυριο λογους που γραφτηκαν πριν και απο αλλους.

ενα λογο που δεν πιστευεις εσυ μπορεις να γραψεις?

γιατι το αποφευγετε ?

παλι κρινεις τον αερα μου και την θρησκεια μου..

εσυ ρε καημενε εχεις κατι να κρινεις σε εσενα?τιποτα?αρα εισαι ενα τιποτα?

εγω πιστευω κατι και ξερω οτι μπορει να ειναι λαθος?εσυ βρε καημενε?

για παμε....αντε ντε ακομα περιμενω ενα πρωτογενες απο εσας επιχειρημα ΑΚΟΜΑ....

αν δεν μπορεις τα ελληνικα,παρε αλβανο για μεταφραση...και αυτος αθεος ειναι.

:wave2:

σεμνα και ταπεινα μην προκαλειται με επιθετα,νεος,καμενος,καλος χριστιανος κτλ,ηδη εχετε πεσει χαμηλα.ειπαμε ειμαι αμαρτωλος,επιθετικος,αξεστος,αγενης,ειρων,και αλλα σε αλλη στιγμη..
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ......μονον.old man μην το κοψεις ακομα....
δεν εχω δωσει επιθετο σε κανενα,ειμαι σε αυτοαμυνα παντα....νομιμοτατη...
περιμενω επιχειρημα ακομα...

sonic22
12/04/2007, 22:55
A. den gnorizeis tipota OUSIASATIKO gia tin thriskia sou...
B. anagageis tin agnia se dojasia kai ton fovo se texni...
C. o kathenas borei na leei oti thelei xwris apodijeis... ( des auto[http://en.wikipedia.org/wiki/Flying_Spaghetti_Monster] )
D. to καημένος proerxete apo to καημός... o kamenos apo tis mal@@ me labades... :winka:

ASTRAKITCAR
12/04/2007, 23:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
A. den gnorizeis tipota OUSIASATIKO gia tin thriskia sou...
B. anagageis tin agnia se dojasia kai ton fovo se texni...
C. o kathenas borei na leei oti thelei xwris apodijeis... ( des auto[http://en.wikipedia.org/wiki/Flying_Spaghetti_Monster] )
D. to καημένος proerxete apo to καημός... o kamenos apo tis mal@@ me labades... :winka:

d) στην κρητη οπου γεννηθηκε αυτος που με εσπειρε το καημενος σημαινει ΚΑΜΕΝΟΣ...

προσεξε οχι συγκαμενος αλλα ΚΑΜΕΝΟΣ..απο φωτια ή απο την μοιρα του...
c)δεν λες τιποτα..εγω ζηταω εστω μια αποδειξη...ειστε ενα τιποτα..

Β)αγνοια?ξερω λιγα,ψαχνω πολλα και αμφισβητω αυτα που μου λενε...

a)διαβαζω Κοσμα Αιτωλο και αποκαλυψη Ιωαννη...εφτασα εκει που λεει οτι οι ψυχες στον παραδεισο θα κυκλοφορουν και θα φαινεται στην καθε μια ολες οι αμαρτιες που εχει κανει...
εσυ γνωριζεις γιατι δεν πιστευεις?Θα παρω μια απαντηση καποια στιγμη..

εγω λεω παλι,για να μην ξεχνιομαστε πιστευω αλλα ξερω οτι μπορει να ειναι λαθος αυτο που πιστευω...εσυ γιατι δεν πιστευεις?επιτελους ενα επιχειρημα περιμενω.
πρεπει τα ιδια να λεω συνεχεια?το κουραζετε το θεμα...απαντηστε...

TROOPER
13/04/2007, 02:14
ASTRAKITCAR

μαλλον κατι εχεις μπερδεψει και δεν το καταλαβαινεις.καπου το εγραψα αλλα το προσπερασες.
ειπα λοιπον το εξης.
δεν υπαρχει ανθρωπος ο οποιος δεν πιστευει πουθενα και τιποτα κατα τη γνωμη μου.η αποδειξη ειναι οτι πιστευει στο καλο και στην αγαπη τα οποια προσπαθει να υπηρετησει η στο κακο και στο μισος η στον εαυτο του η σε μια ανωτερη δυναμη η οποια απλα υπαρχει (δεν ειναι τιμωρος, δεν ζηταει δοξασιες κλπ).

μηπως εχεις μπερδεψει τη λεξη αθεος με τη λεξη απιστος?

και κατι ακομα...

το να σου παραθετουμε ενα σκασμο επιχειρηματα και εσυ απλα να λες οτι που ειναι τα επιχηρηματα σας ρε πουθεναδες κατανταει ενοχλητικο για να μη πω τπτ πιθο βαρυ.εμεις σου λεμε.ΕΣΥ ΑΚΟΥΣ??????????????

vangelis 64
13/04/2007, 02:28
Βρε καλώς το νυχτοπούλι!:lol: :lol:

Κι εγώ πιστεύω στο Θεό Γιώργο μου.Πιστεύω επίσης ότι ο Θεός δεν είναι τιμωρός.Είναι αγάπη.Αγάπη αλλά και δικαιοσύνη.
Κάτι τέτοιο δεν εννοείς ή κατάλαβα λάθος;

TROOPER
13/04/2007, 02:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Βρε καλώς το νυχτοπούλι!:lol: :lol:

Κι εγώ πιστεύω στο Θεό Γιώργο μου.Πιστεύω επίσης ότι ο Θεός δεν είναι τιμωρός.Είναι αγάπη.Αγάπη αλλά και δικαιοσύνη.
Κάτι τέτοιο δεν εννοείς ή κατάλαβα λάθος;

ρε βαγγελη εγω (συμφωνω με τον τασο) λεω το πολυ απλο...

εχω πιστη και προσπαθω να υπηρετησω (στο μετρο των δυνατοτητων μου και των δυναμεων μου) το καλο και δικαιο.πιστευω λοιπον στο καλο και δικαιο.αλλα δε πιστευω στον θεο (τουλαχιστον οχι σε αυτον που η καινη και παλαια διαθηκη εξυμνουν).

η ερωτηση ειναι απλη.σε τι ειμαι υποδεεστερος απο εναν ανθρωπο που πιστευει στο θεο, τη παναγια, το χριστο, τον βουδα, το ισλαμ κλπ? πιστευω απλα στη δυναμη του εαυτου μου.

και αν δεν υστερω σε τπτ γιατι να προβατοποιηθω σε μια κοινοτητα τετοιων ανθρωπων???

vangelis 64
13/04/2007, 02:43
Το ότι προσπαθείς για το καλό και πιστεύεις στην αγάπη,τα λέει όλα.Δεν χρειάζεται να πεις κάτι άλλο.

Περί πίστεως,κολοκυθόσπορος!

TROOPER
13/04/2007, 02:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Το ότι προσπαθείς για το καλό και πιστεύεις στην αγάπη,τα λέει όλα.Δεν χρειάζεται να πεις κάτι άλλο.

Περί πίστεως,κολοκυθόσπορος!

:beer:

Gandalf dr685sm
13/04/2007, 08:26
Ακριβώς αυτό που ειπώθηκε στο τέλος.... αυτή είναι η αλήθεια...

Και φίλε Astrakitcar....

Ο ορισμός της θρησκείας δεν σε κάνει να πιστεύεις σε κάτι. Σου είπα και πριν οτι μπορεί να είσαι όλη την μέρα στην εκκλησία και να κάνεις κωλοτούμπες κτλ σε εικόνες και καντήλια και να βγαίνεις έξω και να είσαι ο καθρέφτης του Βελζεβούλη.

Γνωρίζω για παράδειγμα ανθρώπους που δεν είναι δογματικοί στο ορθόδοξο της πίστης, αλλά η καρδιά τους είναι πιο αγνή και απο μωρού παιδιού. Μην , λοιπόν , συγχέεις τα πιστεύω κάποιου με τον δρόμο που ακολουθεί.

Και αφού διαβάζεις την Αποκάλυψη, θα έχει φτάσει φαντάζομαι και στο σημείο που αναφέρει πως υπάρχει χώρος στον επονομαζόμενο Παράδεισο -Ναό του Κυρίου και για εκείνους που δεν θα είναι Χριστιανοί (ορθόδοξοι, καθολικοί, προτεστάντες; ... τι ακριβώς αλήθεια; ).
Αρκεί να ακολουθούν τον δρόμο της αγάπης. Και εκεί ακριβώς είναι το θέμα...

Μπορεί να είσαι οπαδός ακόμα και του Παγανισμού , αλλά στο τέλος να είσαι καλύτερος απέναντι στους συνανθρώπους σου , ακόμα και απο ιερέα. Σπάνιο ίσως... αλλά οχι απίθανο.
Γιατί λοιπόν αντίστοιχα τέτοιο μένος με τους άθεους;... άστους να (μην) πιστεύουν οτι νομίζουν. Είναι κύριοι του εαυτού τους , με την ελεύθερη βούληση τους. Όπως είπα και πριν , ο καθείς φέρει ευθύνες για τον εαυτό του και μόνο αρχικά. Αν καταφέρει να είναι αυτός σωστός, τότε βλέπουμε και για τους άλλους.

Gandalf

ASTRAKITCAR
13/04/2007, 08:53
με τους μηδενιστες και τους αθεους τα εχω.....με τον μουσουλμανο δεν εχω τιποτα ....

κοινως υπαρχουν 5+ δις μαλακες που πιστευουν στον ηλιο,στο φεγγαρι στιν θεο κτλ,και καποιους που δεν πιστευουν πουθενα..

ε αυτο το πουθενα πως το υποστηριζουν?εδω θελω ενα επιχειρημα.....αν ακουσω ενα καλο επιχειρημα θα σταματησω...γιατι περι αγαπης και ανθρωπινων συναισθηματων που διαβασα πριν....κλαψτα και αστα...εγω ο αμαρτωλος δηλαδη δεν εχω αισθηματα?

αν το παρακατω συμβαινει μια στο απειρο,γιατι μπορει να ειναι και ψεμα,χεσε μεσα...

ο στο πηλικον για τους αθεους..εκτος και αν αυτοι σωθηκαν απο αγαπη στο πουθενα!!!!!

Οι γιατροί μιλούν για θαύμα και… εκείνος για την Αγία Αναστασία
Σε εποχές που ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς τα γήινα και αγνοούν και περιφρονούν και αμφισβητούν την ουράνια πολιτεία, σε εποχές που λησμονούν και ειρωνεύονται τον Δημιουργό, Εκείνος δεν παύει να δείχνει δια του υιού Του και Σωτήρα μας Ιησού Χριστό και των Αγίων του, την αγάπη Του. Δεν παύει να φροντίζει, με το μοναδικό τρόπο που Εκείνος γνωρίζει, αυτούς που τον αναζητούν. Δεν παύει να καλεί ως καλός Ποιμένας τα απολωλότα πρόβατα, ενισχύοντας την πίστη τους. Δεν παύει να γιατρεύει, να κατηχεί και να οδηγεί το πιο τέλειο δημιούργημά του μέσα από σειρά ανεξήγητων, για πολλούς από εμάς, γεγονότων, που είθισται να ονομάζουμε σήμερα θαύματα.

Σε καιρούς λοιπόν γενικής αμφισβήτησης και κλονισμού της πίστης, ο καλός Θεός συνηθίζει να μιλά και να επικοινωνεί με τρόπο θαυματουργικό, ώστε οι πιστοί που γεύονται τη δωρεά της Χάρης του Υψίστου, να αποκτούν βιώματα τέτοια, τα οποία καθιστούν ακλόνητη την πίστη τους. Όλοι λίγο-πολύ οι Χριστιανοί έχουμε γευθεί και ζήσει –αν και δεν την αξίζουμε- τη θεία χάρη, έχουμε βιώσει στην προσωπική μας ζωή το θαύμα. Και οι περισσότεροι από εμάς δεν παύουμε να το αναζητούμε μέχρι και την τελευταία αναπνοή μας. Το θαύμα που αποκλειστικά παρουσιάζει στο τεύχος αυτό ο «Σ.Ο.» σχετίζεται με ένα 35χρονο νεαρό, ο οποίος κτύπησε πολύ σοβαρά με το όχημα που οδηγούσε και ενώ οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά και περίμεναν το βέβαιο κατΆ αυτούς θάνατο, εκείνος έζησε το θαύμα μέσα από την θεία παρέμβαση της Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας.
Τρία χρόνια μετά το θαυματουργικό γεγονός πήραμε την άδεια του νεαρού καλού φίλου και συνεργάτη να δημοσιεύσουμε το θαύμα, υπό την προϋπόθεση πως δεν θα δημοσιεύσουμε τα στοιχεία του. Και αυτό, γιατί δεν επιθυμεί να γίνει «τροφή» στα τηλεοπτικά κανάλια και σε κάθε λογής «περίεργους» σύγχρονους αμφισβητίες της αδιάλειπτης παρουσίας του Θεού. Η διήγηση του αγαπητού Κώστα, συνδέεται, όπως ήδη αναφέραμε με την Αγία Αναστασία τη Ρωμαία τη μνήμη της οποίας η Αγία Εκκλησία μας τιμά στις 29 Οκτωβρίου. Λείψανα της Αγίας σώζονται στην Ιερά Μονή του Οσίου Γρηγορίου στο Άγιο Όρος. Στο μοναστήρι μάλιστα στις 12 Νοεμβρίου (29 Οκτωβρίου με το Παλαιό Ημερολόγιο) γίνεται μεγάλο πανηγύρι. Η εορτή αυτή έχει αποκτήσει εδώ και τρία χρόνια για έναν εκλεκτό φίλο και συνεργάτη του «Σ.Ο.» ξεχωριστή σημασία, αφού δια μέσου της Αγίας Αναστασίας βίωσε το θαύμα κατά τέτοιο τρόπο που άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια στη ζωή του. Βέβαια ο στενός κύκλος του αλλά και ο ηγούμενος της Μονής Οσίου Γρηγορίου αρχιμανδρίτης π. ΓεώργιοςΚαψάνης, γνωρίζουν τα στοιχεία και εκ της διηγήσεως θα κατανοήσουν σε ποιον αναφέρεται η διήγηση.
Το ατύχημα
Ο νεαρός Κώστας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, επέστρεφε από την Αθήνα, στην πόλη που κατοικεί στις 11 Σεπτεμβρίου 2002, με τη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. Είχε μόλις τακτοποιήσει ορισμένες εργασίες και επέστρεφε καταπονημένος. Κατά τη διαδρομή, η μοτοσικλέτα ανατρέπεται και ο ίδιος στην κυριολεξία απογειώνεται και πέφτει με ορμή σε μια κολώνα. Η σύγκρουση, όπως διηγείται ο ίδιος προκαλεί θραύση στη λεκάνη και στα πλευρά και στις απολήξεις των πέντε χαμηλών σπονδύλων της σπονδυλικής του στήλης. Μία εκ των απολήξεων κόβει μία φλέβα, η οποία προκαλεί σύμφωνα με τη διάγνωση τωνθεράποντων ιατρών οπισθοπεριτωναϊκό αιμάτωμα από την εσωτερική αιμορραγία. Το γεγονός αυτό έκανε τους γιατρούς να σηκώσουν στην κυριολεξία τα χέρια, αφού τέτοια περίπτωση δεν δεχόταν χειρουργική επέμβαση. Μετά την πάροδο 24ωρών στην εντατική, ο Κώστας εξαντλημένος από την απώλεια αίματος οδηγείται στο χειρουργείο. «Ήμουν ετοιμοθάνατος, είχα χάσει τρία κιλά αίμα, όταν οι γιατροί αποφασίζουν να κάνουν μια προσπάθεια σωτηρίας. Με χειρουργούν στην κοιλιακή χώρα για να μην αφήσουν να πεθάνω όπως οι ίδιοι, είπαν αργότερα, χωρίς ιατρική προσπάθεια. Η εγχείρηση αποτυχαίνει, αφού δεν κατάφεραν να φθάσουν στο σημείο που χρειαζόταν και απλώς περίμεναν, όπως έλεγαν, να πεθάνω», διηγείται εμφανώςσυγκινημένος
Το ανεξήγητο
Κατά περίεργο, όμως τρόπο, και ενώ οι δικοί του ανέμεναν το μοιραίο, ο Κώστας, έζησε. «Η φλέβα έκλεισε μόνη της και οι γιατροί μιλούν μέχρι σήμερα για θαύμα», λέει. Ο νεαρός πατέρας παραμένει στο νοσοκομείο επί δέκα ημέρες. Γυρίζει εν συνεχεία σπίτι του και μετά την πάροδο 15 ημερών περνά και πάλι το κατώφλι του νοσοκομείου για μια ακόμη επέμβαση, με την οποία καθαρίζεται το αιμάτωμα. Στις 26 Οκτωβρίου του 2002, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, επιστρέφει στο σπίτι, στη καλή σύζυγο του και τα δύο κοριτσάκια του. Η βελτίωση στην υγεία του, όπως ομολογεί ο ίδιος είναι ραγδαία. Μέχρι το σημείο, αυτό τίποτε δεν του είχε προκαλέσει εντύπωση.
Η συνομιλία με την Αγία
Τα ξημερώματα της 29ης Οκτωβρίου, όμως ένα όνειρο ή όραμα αλλάζει τη ζωή του, αφού δίνει την απάντηση σΆ αυτό που οι γιατροί αποκάλεσαν ομόφωνα θαύμα. Να πως διηγήθηκε ο ίδιος, το όνειρο αυτό. «Βλέπω μία κοντή και πολύ νεαρή κοπέλα, που φορούσε ένα σκούρο γκριζωπό ράσο και ένα μαντήλι-κάτι σαν κουκούλα-στο κεφάλι να με πλησιάζει. Δεν μπορούσα, ωστόσο, να διακρίνω το πρόσωπό της. Εξέπεμπε, όμως η παρουσία της μια εξαιρετική γλυκύτητα. Περπατούσε χιαστά πάνω από ένα τεράστιο φίδι, για το οποίο έδειχνε αδιαφορία. Εντύπωση μου προκαλούσε και το χρώμα του ουρανού αλλά και το πρωτόγνωρο –αλλόκοτο- πρωτοφανές φως της ημέρας. Πριν προλάβω να την ρωτήσω ποια είναι σταματάει σε μία απόσταση 4-5 μέτρων και μου λέει. «Είμαι η Αγία Αναστασία. Εγώ σε έσωσα». Το ύφος της έδειχνε πως δεν έκανε κάτι σπουδαίο, πιθανόν για να μην νιώσω υποχρεωμένος για την πράξη της. Με ιδιαίτερα προκλητικό και δύσπιστο ύφος την ρωτώ. «Γιατί με έσωσες;» Και εκείνη με ύφος που έδειχνε πως απλώς ακολούθησε κάποια εντολή μου απαντά: «Γιατί μου το ζήτησε η Παναγία». Όπως αναφέρει, ο Κώστας κατά τη διάρκεια της συνομιλίας η παρουσία της Αγίας Αναστασίας είχε δημιουργήσει στην όλη ατμόσφαιρα μια εξαιρετική γλυκύτητα.
Έκδηλα συγκλονισμένος από το όνειρο-όραμα ο Κώστας σηκώνεται και τηλεφωνεί σε ένα γνωστό του και φίλο του μοναχό. Εκείνος στην κυριολεξία ξαφνιάζεται από το πρωινό τηλεφώνημα. Ο Κώστας αποκρύπτει το όνειρο του και απλώς ρωτά τον μοναχό. «Ξέρεις τίποτε για καμία Αγία Αναστασία;», Όπως μας λέει, μέχρι τότε είχε ακούσει για την Αγία Αναστασία τηΦαρμακολύτρια , αλλά ουδέποτε την είχε επικαλεστεί. «Ποια Αγία Αναστασία, τη Ρωμαία που γιορτάζει σήμερα;» απαντά ο μοναχός. Η απάντηση του μοναχού, συγκλονίζει ακόμη περισσότερο τον Κώστα. Αποφεύγει, όμως να πει, οτιδήποτε για το όνειρο.
Λίγες ημέρες, αργότερα ο Κώστα δέχεται ένα τηλεφώνημα, από γνωστό του ιερωμένο, ο οποίος ενδιαφέρθηκε να μάθει για την πορεία της ανάρρωσής του. Κατά τη συζήτηση, του αναφέρει πως όταν συναντηθούν, θα του αναφέρει ένα όνειρο με την Αγία Αναστασία τη Ρωμαία, προκειμένου να λύσει ορισμένες απορίες του. Η επιμονή όμως του ιερωμένου να του πει περί τίνος πρόκειται έκαμψε τον Κώστα, που του είπε εν τάχει τι είχε συμβεί. «Κώστα, ξέρεις που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή και γιατί επέμεινα να μου πεις;» είπε ο ιερωμένος. Και πρόσθεσε χωρίς να αναμένει απάντηση. «Είμαι στη Ιερά Μονή Γρηγορίου, στο Άγιο Όρος και σε λίγο πρόκειται μαζί με άλλους προσκυνητές να προσκυνήσουμε το Άγιο λείψανό της, το οποίο βρίσκεται στη Μονή». Για δεύτερη φορά ο Κώστας συγκλονιζόταν. «Καταλαβαίνεις τοσόκ που έπαθα», μας λέει.
Λόγω, της εργασίας του ο Κώστας επισκέπτεται σχεδόν σε καθημερινή βάση Ιερούς Ναούς και μοναστήρια. Έτσι, τον Απρίλιο του 2004, εξιστορούσε σε ένα μοναχό, έξω από την πύλη του μοναστηριού του στο Λουτράκι της Κορινθίας το όνειρο. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, περνά κάποιο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του και η μικρή κόρη του ήταν γνωστοί στο μοναχό. Τον χαιρετούν και καθώς απομακρύνονται ο μοναχός λέει στον Κώστα. «Ο κύριος …. Κώστα έχει τάμα να χτίσει ένα εκκλησάκι στην περιοχή προς τιμή της Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας. Και γιΆ αυτό την κόρη του την ονόμασε Αναστασία».
Όλα αυτά έχουν στην κυριολεξία προκαλέσει ακλόνητα θεμέλια πίστης στον Κώστα και στην οικογένεια του αλλά και στους φίλους του. Ο ίδιος φροντίζει να μην λείπει στο πανηγύρι που γίνεται προς τιμή της Αγίας Αναστασίας κάθε χρόνο στη Μονή Οσίου Γρηγορίου και διατηρεί μια σχέση επικοινωνίας με την Αγία Αναστασία μέσω της καθημερινής προσευχής του. Το βέβαιο είναι πως αυτή η γνωριμία του με την Αγία Αναστασία του άλλαξε ολόκληρη τη ζωή. Μέσω της γνωριμίας αυτής, έθεσε προτεραιότητα στο θέλημα του Χριστού και βιώνει καθημερινά το θαύμα της Ορθόδοξης πίστης. Δόξα τω Θεώ

Συντάκτης: Θεοπούλα Παναγιώτου
Πηγή: Στύλος Ορθοδοξίας (Τευχ. Νοεμβ. 2005) σήμερα ο Κώστας.
Τελευταία ενημέρωση ( 11 - 07 - 2006 13:21:08 )

ASTRAKITCAR
13/04/2007, 08:56
Μόσχα, 24 Ιανουαρίου – Κάπου πέντε χιλιάδες προσκυνητές από διάφορες χώρες έγιναν μάρτυρες ενός θαύματος το οποίο έγινε στο ιερό ποταμό Ιορδάνη την ημέρα των Επιφανείων.

Αμέσως αφού ο Πατριάρχης Θεόφιλος των Ιεροσολύμων τέλεσε την ευλογία των υδάτων, ο Ιορδάνης ποταμός σταμάτησε την ροή του και άρχισε να κυλάει προς τα πίσω, όπως έγινε αμέσως μετά το βάπτισμα του Χριστού, γράφει η ημερήσια εφημερίδα *Zhizn* (Ζωή).

Αμέσως αφότου ασημένιοι σταυροί ρίχτηκαν στα ήρεμα νερά μετά από προσευχή, ο ποταμός άρχισε να κοχλάζει. Μια αναταραχή δημιουργήθηκε και η ροή των υδάτων στράφηκε προς τα πίσω για αρκετά λεπτά.

Μια εκστατική κραυγή από πέντε χιλιάδες ανθρώπους ζωντάνεψε την Ιουδαϊκή έρημο. Οι άνθρωποι αρνούνταν να πιστέψουν στα ίδια τους τα μάτια, όπως έγινε και πριν δυο χιλιάδες χρόνια όταν ο Ιορδάνης αντέστρεψε την ροή του αφού ο Ιησούς Χριστός εισήλθε στα νερά του, όπως γράφει η εφημερίδα.

Πηγή: http://www.interfax-religion.com

εδω εχουμε ομαδικη παρακρουση και υπνωτισμο και πιστη στο πουθενα και στο τιποτα και παλι.

ισως γεωλογικο φαινομενο ΑΛΛΑ αν μια στο απειρο ειναι σημαδι ανωτερης δυναμης....

θα αρχισω να γινομαι αθεος και να μην αναγνωριζω καμια ανωτερη πνευματικη δυναμη!

Gandalf dr685sm
13/04/2007, 09:37
Σε όλα αυτά που είπες φίλε μου , μπορεί ο οποιοσδήποτε να σου δώσει μια ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ εξήγηση.

Οτι ήταν γεωλογικό φαινόμενο στο ένα, οτι στο άλλο έγινε απο αντίδραση του οργανισμού κτλ.. κτλ.. κτλ...

Η αλήθεια είναι οτι εκεί που μπάζουν αυτές οι εξηγήσεις , είναι στην χρονική συγκυρία. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ;... γιατί να μην γινόταν μια άλλη στιγμή ή ίσως και συνεχόμενα!

Εν ολίγοις σου είπα και πριν οτι η Πίστη είναι προσωπικό δεδομένο του καθενός... Εγώ σε πιστεύω και αυτά που λές αλλά και αυτά που έχω ζήσει εγώ προσωπικά για να φτάσω εδώ... άλλος οχι. Δεν είναι ανάγκη να τον μεταπείσεις , πόσο μάλλον να σε πείσει αυτός γιατί κάνει κάτι που είναι αποκλειστικά κατά την γνώμη του σωστό.

Είναι μάταιο να περιμένεις επιχείρημα απο κάποιον εδώ για το θέωρημα του "είμαι άθεος". Είναι κάτι που έχει διαμορφώσει αυτός στην πορεία του και δεν νομίζω οτι ακόμα και να στο εξηγήσει θα μπορέσεις να το αποδεχτέις, καθώς είναι ενα συμπέρασμα δικό του.

Μην επιμένεις λοιπόν.

Θα σου πω οτι μου είχε πει ενας πατέρας στο Αγ.Όρος...

Κοίτα να κάνεις οτι μπορείς για την δική σου ψυχή και πνεύμα και μετά ασχολήσου με τους γύρω σου.

Οπότε κοίτα τον δικό σου δρόμο προς αυτό που θες φίλε μου και άσε τους υπόλοιπους στον δικό τους και στις δικές τους πεποιθήσεις... Ειδικά απο την στιγμή που απο οτι φαίνεται δεν σε "ακουμπούν" κιόλας.

Gandalf

ASTRAKITCAR
13/04/2007, 10:01
η ηρεμια που βγαζει η γραφη επιβεβαιωνει το προαισθημα που εχω οτι και αθεος να ησουνα θα συμφωνουσα μονο και μονο απο το υφος της γραφης σου...

ΑΛΛΑ θα αποδεχομουνα οπως σεβομαι την γνωμη του καθενος ,τον αθεο αν μου ελεγε με ωραια επιχειρηματα και ολοκληρωμενες προτασεις του γιατι επελεξε αυτη την πορεια,σταση ζωης....
εδω αραδιασαμε χιλιαδες προτασεις γιατι καποιος πιστευει σε ανωτερη δυναμη και καποιοι,εκτος απο λιτο λογο διχνουν και λιτο πνευμα..εδω το λακωνιζειν εστι φιλοσοφιν δεν στεκει....
σε πολιτισμενο και πνευματικα ανεπτυγμενο κοινωνικο συνολο εχεις τον λογο να τεκμηριωσεις μια πνευματικη σου σταση ζωης.

εδω κρινουνε και αναμασανε μασημενη τροφη τα επιχειρηματα των κυριων..αθεων...

δεν περιμενα να παραδεχτουνε οτι ειναι λαθος η σταση τους (για εμενα ειναι,γνωμη μου αυτη,χωρις να με πειραζει ή να με επηρεαζει καπου),
οπως δεν περιεμενα να βγει ακρη μεσα απο forum...

να ειστε σιγουροι σε δημοσιο διαλογο θα σας εκανα να σκισετε τα ρουχα σας...(μεταφορικα)
εχω δυο αρχες στην ζωη μου απαραβατες σαν ατσαλι και δυο στοιχεια χαρακτηρα ατοφια σαν διαμαντι.
ΣΕΒΟΜΑΙ οσο τιποτα τον αλλον,και μιλαω οταν εχω στοιχεια για ενα θεμα,και το εχω ψαξει..

η μπεσα και η σφαιρικη(οχι μονοπλευρη) -ανοιχτομυαλη προσεγγιση με πολυ καχυποψια (παρατηρητης δεν ειμαι,αλλα το ψαχνω)αποροφηση καινουριων στοιχειων που αφορα την επιβιωση και βελτιωση μου,σωματικη και πνευματικη.
που και ποτε θα τα πουμε απο κοντα με ηρεμια και επιχειρηματα..?

η παρτιδα δεν τελειωσε...
α στο stratego με οσους εχω παιξει εχω νικησει..ελαχιστες φορες εχω χασει.στο σκακι αρκετες ητες,εως πολλες.αυτα προς αποκατασταση της πραγματικοτητας.και τα δυο ειναι τα αγαπημενα μου παντως.

Gandalf dr685sm
13/04/2007, 10:23
μια παρατήρηση μόνο αν μου επιτρέπεις...

Επειδή ουσιαστικά κλείνεις το θέμα με μια απάντηση που μάλλον φανερώνει αρκετά πράγματα απο την δομή της σκέψης σου...

Αν μου επιτρέπεις πάντα και απο αυτό που διακρίνω στα γραφόμενα σου... καλό είναι να οριοθετήσεις και να διαχωρίσεις για εσένα τι είναι αυτοπεποίθηση και τι αλαζονεία. Με όλο τον σεβασμό προς το άτομο σου σαν μια φιλική διαπίστωση αποκλειστικά και μόνο απο τα γραφόμενα σου.

Καλημέρα μας.

Gandalf

ASTRAKITCAR
13/04/2007, 10:33
αλαζονεια ειναι αυτο?
σε πολιτισμενο και πνευματικα ανεπτυγμενο κοινωνικο συνολο εχεις τον λογο να τεκμηριωσεις μια πνευματικη σου σταση ζωης.

αυτο?
δεν περιμενα να παραδεχτουνε οτι ειναι λαθος η σταση τους (για εμενα ειναι,γνωμη μου αυτη,χωρις να με πειραζει ή να με επηρεαζει καπου),
οπως δεν περιμενα να βγει ακρη μεσα απο forum...
αυτο?
ΣΕΒΟΜΑΙ οσο τιποτα τον αλλον,και μιλαω οταν εχω στοιχεια για ενα θεμα,και το εχω ψαξει..

ή οτι εχω ξανακανει διαλογο με αθεους και εκει οι απαντησεις που επαιρνα ηταν αοριστες,του στυλ ετσι θελω εσενε τι σε ενδιαφερει?εμενα οταν με ρωτανε γιατι πιστευω λεω 5 πραγματα τα οποια βεβαιως μπορει να ειναι και λαθος..
αλλα οταν λεω για παρτιδα εννοω,μπλοφαρω για να οδηγησω την κουβεντα οπως και οι αθεοι ηξεραν ενα δυο επιχειρηματα,περι παπαδαριου κτλ...

που τη βλεπεις την αλαζονεια gandalf?

Gandalf dr685sm
13/04/2007, 10:42
επειδή με ρωτάς προσωπικά θα σου αναφέρω που το βλέπω , αλλά μην περιμένεις συνέχεια... ίσως να ήταν και λάθος η φιλική μου, αυτή, υπόδειξη.

να ειστε σιγουροι σε δημοσιο διαλογο θα σας εκανα να σκισετε τα ρουχα σας...(μεταφορικα)
εχω δυο αρχες στην ζωη μου απαραβατες σαν ατσαλι και δυο στοιχεια χαρακτηρα ατοφια σαν διαμαντι.

η μπεσα και η σφαιρικη(οχι μονοπλευρη) -ανοιχτομυαλη προσεγγιση με πολυ καχυποψια (παρατηρητης δεν ειμαι,αλλα το ψαχνω)αποροφηση καινουριων στοιχειων που αφορα την επιβιωση και βελτιωση μου,σωματικη και πνευματικη.
που και ποτε θα τα πουμε απο κοντα με ηρεμια και επιχειρηματα..?

η παρτιδα δεν τελειωσε...
α στο stratego με οσους εχω παιξει εχω νικησει..ελαχιστες φορες εχω χασει.στο σκακι αρκετες ητες,εως πολλες.αυτα προς αποκατασταση της πραγματικοτητας.και τα δυο ειναι τα αγαπημενα μου παντως.

Ευχαριστώ για τον διάλογο και σταματώ εδώ.

Gandalf

TROOPER
13/04/2007, 10:44
ελα ρε μαγε ο τυπος να αυτοεπιβεβαιωθει ψαχνει...αστονε.

αιντε αγορι μου πολυ ασχοληθηκαμε με τη μαλακια που σε δερνει.

:a56:

ASTRAKITCAR
13/04/2007, 10:57
κοιτα εγω ξερω οτι αυτο που πιστευω μπορει να ειναι λαθος.

η μαλακια που σας δερνει εσενα και τους ομοιους σου,αφου ειναι της μοδας εκτος απο πουστης να εισαι και αθεος βρε τρομπερ την εχεις σκεφτει?

5 δις μαλακες ειναι πολλοι ρε τρομπερ στον πλανητη..ΤΙ ΛΕΣ? εσεις οι αθεοι εχετε βρει το νοημα ετσι...?
μαγε οταν καποιος στην συναγωγη εσκισε τα ρουχα του με αυτα που ακουγε...σου λεει κατι αυτο?
ειπαμε να τα πουμε καπου ηρεμα...αλαζονας ειμαι εγω?
ή οτι λεω τι χαρακτηρας ειμαι?αλαζονεια και αυτο που ψαχνομαι και προσπαθω να βελτιωνομαι ως ανθρωπος σωματικα και πνευματικα?

το θεμα <χρυσοστομη> το χεσατε παιδακια...μια κοπελιστα τα εβαλε με μια θρησκεια και ο παρων ιερεας ειπε να την ακουσουνε πρωτα..ας τα λεγε αυτα για το ισλαμ και η γλωσιτσα της θα ηταν στα καγκελα του σχολειου της την επομενη μερα.
αιντε....

TROOPER
13/04/2007, 11:04
κοιτα εγω ξερω οτι αυτο που πιστευω μπορει να ειναι λαθος.

η μαλακια που σας δερνει εσενα και τους ομοιους σου,αφου ειναι της μοδας εκτος απο πουστης να εισαι και αθεος βρε τρομπερ την εχεις σκεφτει?

5 δις μαλακες ειναι πολλοι ρε τρομπερ στον πλανητη..ΤΙ ΛΕΣ? εσεις οι αθεοι εχετε βρει το νοημα ετσι...?
μαγε οταν καποιος στην συναγωγη εσκισε τα ρουχα του με αυτα που ακουγε...σου λεει κατι αυτο?
ειπαμε να τα πουμε καπου ηρεμα...αλαζονας ειμαι εγω?
ή οτι λεω τι χαρακτηρας ειμαι?αλαζονεια και αυτο που ψαχνομαι και προσπαθω να βελτιωνομαι ως ανθρωπος σωματικα και πνευματικα?

το θεμα <χρυσοστομη> το χεσατε παιδακια...μια κοπελιστα τα εβαλε με μια θρησκεια και ο παρων ιερεας ειπε να την ακουσουνε πρωτα..ας τα λεγε αυτα για το ισλαμ και η γλωσιτσα της θα ηταν στα καγκελα του σχολειου της την επομενη μερα.
αιντε....

ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ?????

ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ.

ΑΝΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ.
ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΑ.

ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΕΚΡΑΞΕ...ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ

ASTRAKITCAR
13/04/2007, 11:14
ΠΡΩΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ

ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ?

ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΤΡΟΜΠΕΡ...

ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΩ ΡΕ ΣΤΟΚΕ ?..ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΑΘΟς.

ΕΣΥ ΒΡΕ ΤΡΟΜΠΕΡ ΘΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ?

ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.

ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟς ΜΟΥ ΤΡΟΜΠΕΡ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙς ΠΙΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕς...ΛΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ?
ΑΙΝΤΕ

ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΣΦΙΧΤΗΚΕ Ο ΠΡΩΚΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙς ΤΟ ΖΟΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ΤΡΟΜΠΕΡ...
ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΤΕ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ .....ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΤ ΚΟΜΠΛΕΞΑΚΙΑ ΤΩΡΑ?ΕΓΩ Ο ΑΜΡΤΩΛΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΦΟΥΣΚΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.....?
ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΩ...ΕΓΩ Ο ΕΙΡΩΝ,ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΞΕΣΤΟΣ..ΓΙΑ ΠΑΜΕ....
ΑΦΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΣ...ΤΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΡΕ??
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ..ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ..ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ...

TROOPER
13/04/2007, 11:17
ΠΡΩΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ

ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ?

ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΤΡΟΜΠΕΡ...

ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΩ ΡΕ ΣΤΟΚΕ ?..ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΑΘΟς.

ΕΣΥ ΒΡΕ ΤΡΟΜΠΕΡ ΘΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ?

ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.

ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟς ΜΟΥ ΤΡΟΜΠΕΡ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙς ΠΙΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕς...ΛΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ?
ΑΙΝΤΕ

παιξε μια παχια να ξελαμπικαρεις και τα ξαναλεμε...

ρε τι σου κανει η αγαμια...

αντε και με τα 2 χερια για να παρεις φορα.

Gandalf dr685sm
13/04/2007, 11:19
ήρεμα... γιατί το βλέπω να καταλήγει στις διαμάχες και δεν αξίζει σε ολόκληρο το μήνυμα να πάει εκεί..

Αφήστε το εδώ που είναι.. τα είπαμε και ο καθείς μπορεί να σκεφτεί μόνος του.

Gandalf

ASTRAKITCAR
13/04/2007, 11:27
ΑΓΑΜΙΑ ΕΓΩ Ο ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ..?ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΟ ΑΜΣΤΡΕΝΤΑΜ ΕΧΩ ΠΑΕΙ...

ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ...ΚΑΝΤΕ ΤΟ STICKY ΡΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..

ΕΔΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ?ΣΑΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕ Ο ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΞΑΜΕ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ?
ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΘΑ ΙΔΡΥΣΩ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΓΟΥ..
ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕς...

ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ,ΚΟΛΗΜΕΝΟ,ΠΕΟΚΡΟΥΣΤΗ ΚΤΛ..
ΑΙΝΤΕ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΕΤΕ...ΘΑ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ....

Nostra
13/04/2007, 11:30

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol:

εντάξει τότε... προσλαμβάνεσαι...

:bawl: :bawl: :lol: :lol: :lol:

ASTRAKITCAR
13/04/2007, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol:

εντάξει τότε... προσλαμβάνεσαι...

:bawl: :bawl: :lol: :lol: :lol:

ΚΑΙ ΣΤΙς ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΥΡΙΛΕ.
ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΩΡΑ?

TROOPER
13/04/2007, 11:36

ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ...ΚΑΝΤΕ ΤΟ STICKY ΡΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..

ΕΔΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ?ΣΑΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕ Ο ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΞΑΜΕ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ?
ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΘΑ ΙΔΡΥΣΩ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΓΟΥ..
ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕς...

ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ,ΚΟΛΗΜΕΝΟ,ΠΕΟΚΡΟΥΣΤΗ ΚΤΛ..
ΑΙΝΤΕ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΕΤΕ...ΘΑ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ....

τωρα εσυ περνιεσαι για σοβαρος ανθρωπος που μπορει να κανει σοβαρη κουβεντα???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι μλκς !!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ASTRAKITCAR
13/04/2007, 11:48
ΤΡΟΜΠΕΡ μην βριζεις γιατι θα σου δειξω και αλλες αμαρτιες που κανω..

θες μια?γδερνω το κουνελι και το κανω στιφαδο...εχεις σφαξει στο λαιμο ζωντανο οργανισμο και μετα να το γδαρεις?να βγαινει το αιμα ζεστο και κατακοκκινο?
ανθρωπινο συναισθημα και αυτο...

εσυ δηλαδη που ξεκινησες να κανεις την κουβεντα σαλατα εκανες σοβαρη κουβεντα?

ριχνω το επιπεδο που εσυ εριξες πρωτος και επιμενεις..

απαντησες πουθενα σε αυτα που ρωτησα?

οταν ειπα για το αγιο φως παλι γελαγατε για μαγους κτλ..

ξεστραβωθειτε ποιο πριν να διαβαζετε αυτα που εγραψα,και δειτε ποιοι και ποιοι κανανε πουτανα την κουβεντα....δεν ξεκινησα εγω παντως.

TROOPER
13/04/2007, 11:54
ASTRAKITCAR

μαλλον κατι εχεις μπερδεψει και δεν το καταλαβαινεις.καπου το εγραψα αλλα το προσπερασες.
ειπα λοιπον το εξης.
δεν υπαρχει ανθρωπος ο οποιος δεν πιστευει πουθενα και τιποτα κατα τη γνωμη μου.η αποδειξη ειναι οτι πιστευει στο καλο και στην αγαπη τα οποια προσπαθει να υπηρετησει η στο κακο και στο μισος η στον εαυτο του η σε μια ανωτερη δυναμη η οποια απλα υπαρχει (δεν ειναι τιμωρος, δεν ζηταει δοξασιες κλπ).

μηπως εχεις μπερδεψει τη λεξη αθεος με τη λεξη απιστος?

και κατι ακομα...

το να σου παραθετουμε ενα σκασμο επιχειρηματα και εσυ απλα να λες οτι που ειναι τα επιχηρηματα σας ρε πουθεναδες κατανταει ενοχλητικο για να μη πω τπτ πιθο βαρυ.εμεις σου λεμε.ΕΣΥ ΑΚΟΥΣ??????????????

εδω δεν σε ειδα να απαντας...

bartlal
13/04/2007, 11:55

θες μια?γδερνω το κουνελι και το κανω στιφαδο...εχεις σφαξει στο λαιμο ζωντανο οργανισμο και μετα να το γδαρεις?να βγαινει το αιμα ζεστο και κατακοκκινο?

ναι, ανθρωπινο συναισθημα ειναι, αλλα ωραιο! :D :smilea: :D

TROOPER
13/04/2007, 11:57

εσυ δηλαδη που ξεκινησες να κανεις την κουβεντα σαλατα εκανες σοβαρη κουβεντα?

ριχνω το επιπεδο που εσυ εριξες πρωτος και επιμενεις..

απαντησες πουθενα σε αυτα που ρωτησα?

οταν ειπα για το αγιο φως παλι γελαγατε για μαγους κτλ..

ξεστραβωθειτε ποιο πριν να διαβαζετε αυτα που εγραψα,και δειτε ποιοι και ποιοι κανανε πουτανα την κουβεντα....δεν ξεκινησα εγω παντως.

οσο για αυτο...
φιλε σουγαμωταστρακιτκαρ (οσο λες τρομπερ εγω θα σου γαμω τα αστρα:D )
τι αλλες αμαρτιες λεει κανεις???με απειλεις με καποιον τροπο η ειναι ιδεα μου???
οχι γιατι αν με απειλεις με το εγδαρα το κουνελι...ποτε μου δεν αρνηθηκα οτι εσφαξα ανθρωπο.
τωρα που ξερεις θα το συνεχισουμε η μηπως να παρεις τα μπογαλακια σου και σε αλλη παραλια???

ASTRAKITCAR
13/04/2007, 12:09
ου με απειλεις.....

γαμεις και αυτοκινητα...

ου εσεις οι αθεοι τι καλοι που ειστε...

ελα τρομπαρε το μοριο σου τρομπερ και βαλτο στην αποληξη απο το καζανακι μου

οταν τελειωσεις πες μου να ριψω μιζια..

ρουφας και τρομπονια τρομπερ...

εχει ο Γκουσγκουνης ενα....

ΣΟΒΑΡΑ τωρα που μαζευστε και τα λετε..εσεις που συμμετεχετε εδω σε αυτο το topic?

TROOPER
13/04/2007, 12:15
ου με απειλεις.....

γαμεις και αυτοκινητα...

ου εσεις οι αθεοι τι καλοι που ειστε...

ελα τρομπαρε το μοριο σου τρομπερ και βαλτο στην αποληξη απο το καζανακι μου

οταν τελειωσεις πες μου να ριψω μιζια..

ρουφας και τρομπονια τρομπερ...

εχει ο Γκουσγκουνης ενα....

ΣΟΒΑΡΑ τωρα που μαζευστε και τα λετε..εσεις που συμμετεχετε εδω σε αυτο το topic?

ελα δελεαρ τη δευτερα να μου τα πεις αυτα.

το γαμησαμε και ψοφησε

να σου πω θα μιλησεις σοβαρα η θα το συνεχισουμε ετσι?
εγω δεν εχω προβλημα και δε σε απειλω.
χεσμενο σε εχω βασικα.
αλλα αμα τραβας και πολλα ζορια με τη παρτυ μου δεν εχω προβλημα.ποτε και που.

TROOPER
13/04/2007, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Trooper...

:eyepop::uplate:

Ουουουουουου... βρε παλιοαλμπάνη... πες μας που θεραπεύεις να μην επισκεφτούμε το ίδρυμα....

:D :D :D

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

ε μα με με τον κοπανο...

:lol: :lol: :lol:

ρε μαγε ποτε θα τα πουμε???

αντε τελειωσε το τσου λου και ακομα ....:D

Nostra
13/04/2007, 13:30
ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΩΡΑ?

δε ξέρω που περιμένεις να πας φίλε ...

το μόνο σίγουρο είναι ότι δε ξέρεις τι θέλεις να κάνεις, πού είσαι ή τί ακριβώς πιστεύεις...

οι ακαείς φλόγες, το τί θεωρείται αμαρτία και τί όχι και τα διάφορα άλλα καλούδια που ακόμα και οι κληρικοί τα μεταφράζουν όπως θέλουν σε έχουν μπερδέψει τόσο πολύ που έχεις μπλέξει τα μπούτια σου...

όχι μόνο δε ξέρεις σε τί ακριβώς πιστεύεις αλλά δε το ψάχνεις κιόλας...

πρόβατο εν σφαγή είσαι και φαντάζομαι ότι έτρεχες και στις συγκεντρώσεις για το θρήσκευμα στις ταυτότητες,....

ASTRAKITCAR
14/04/2007, 15:21
οχι μονο ετρεχα αλλα η Λουκα ειναι νονα μου:rotflmao:

παιδια κοψτε το χασισακι (οσοι και αν παιρνετε)....σας επηρεαζει και βγαζετε ψυχολογικα προφιλ για τον φουτσο...

δεν εκανα κριτικη σε κανενα ουτε κατηγορησα...

εσεις επιτιθεστε συνεχεια...γιατι ομως?

το οτι δεν το ψαχνω πως το λες?

εγραψα αυτο..η σφαιρικη(οχι μονοπλευρη) -ανοιχτομυαλη προσεγγιση με πολυ καχυποψια (παρατηρητης δεν ειμαι,αλλα το ψαχνω)αποροφηση καινουριων στοιχειων που αφορα την επιβιωση και βελτιωση μου,σωματικη και πνευματικη.
και αυτο ....κοιτα εγω ξερω οτι αυτο που πιστευω μπορει να ειναι λαθος.
.

θα τα πουμε απο κοντα ομως...
μενει να δω πως καποιοι ανεχονται εδω να ακουγονται βρισιες και προσωπικες επιθεσεις...

αν εχετε κανει κλικα μεταξυ σας και προστατευετε ο ενας τον αλλον τοτε αντε γεια...δεν ασχολουμαι αλλο και οπως ειπε ο trooper οτι με εχει χεσμενο,τοτε σας εχω χεσμενους και εγω.

αν διαπιστωσω οτι η παραπανω σκεψη δεν εχει εδαφος,τοτε ευχαριστως να βριζω και εγω,δεν εχω προβλημα.μεχρι τοτε οσοι πινουν χασισακι να κανουν μια παυση για να κανουμε σοβαρη κουβεντα.
και αν καποιον τον πηγαινε ο πατερας του μικρο στην εκκλησια και μετα τον βιαζε μαζι με τον παπα της ενοριας,ας αποβαλει το κομπλεξ με το παπαδαριο...
η κουβεντα ειναι γιατι ο αθεος επελεξε αυτη την σταση...η απαντηση δεν ειναι γιατι η ορθοδοξια εχει αυτα τα αρνητικα...πιστεψε στο Βουδα στην τελικη....αν οχι στον Βουδα ας μου πει καποιος γιατι ειναι αθεος?
ειναι σαν να ρωταω καποιον γιατι δεν σου αρεσει η ferrari...και αντι να μου πει δεν μου αρεσει επειδη καιει,εχει ακριβη συντηρηση,ειναι μικρη,κανει θορυβο κτλ.
να μου απαντησει δεν μου αρεσει επειδη δεν μπορω να την αγορασω...
ετσι και ο αθεος..γιατι δεν πιστευεις σε ανωτερη δυναμη?ε γιατι οι παπαδες πηδιουνται και τα παιρνουν....μα δεν ρωταω γιατι δεν πιστευεις στην ορθοδοξια,ρωταω γιατι εισαι αθεος?
κατανοητος τωρα πως περιμενα να παει ο διαλογος?

TROOPER
14/04/2007, 15:25
αν εχετε κανει κλικα μεταξυ σας και προστατευετε ο ενας τον αλλον τοτε αντε γεια...

αντε γεια

marios8
14/04/2007, 16:03

Μου φαίνεται οτι στο μυαλό σου είναι μπερδεμένες 2 διαφορετικές εννοιες.

Άλλο "άπιστος" με την έννοια του δεν πιστεύω γενικά τίποτα (που γι αυτόν μιλάς) και άλλο "αθεος" που γι αυτό σου μιλάει το υπολοιπο forum.

Τώρα με τα βρισίδια ο καθένας δείχνει το επίπεδο του σαν άνθρωπος (αυτό το τελευταίο είναι γενικό). :wave2:

ASTRAKITCAR
14/04/2007, 19:17
mario8 για το αθεος μιλαμε...οπου αναφερω πιστευω, εννοω το αθεος..εκ παραδρομης ενδεχομενως να αφησα υπονοουμενο οτι εχουν σχεση οι δυο εννοιες.

TROOPER

quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
αν εχετε κανει κλικα μεταξυ σας και προστατευετε ο ενας τον αλλον τοτε αντε γεια...

αντε γεια

αρα εχετε προστατη...προσοχη οχι στο μοριο σας...

sniper
14/04/2007, 19:27
Πείτε μου ένα, ΕΝΑ, λόγο για να μην στείλω το άναρχο και γελοίο thread στον αγύριστο...

sonic22
14/04/2007, 19:36
μα δεν ρωταω γιατι δεν πιστευεις στην ορθοδοξια,ρωταω γιατι εισαι αθεος?
opws sou eipa kai poio panw den vriskw (giati milaw kririos gia emena)
logo na pistepsw,
gia ton idio logo pou den pisteuw stin iparji jwtikwn, neraidwn
or akoma kai sto oti ta UFO exoun ftiaxtei apo ejwgiini texnologia...

isos telika kai osa lene gia ejwgiinous stin gi na einai pragmatikotita (opws kai o theos) alla ospou na iparxoun atradaxtes apodijeis den pithwmai!!

to allo simadiko provlima einai oti i thriskia exei perissotera kena akoma kai apo tis istories gia ejwgiinous...

[Πείτε μου ένα, ΕΝΑ, λόγο για να μην στείλω το άναρχο και γελοίο thread στον αγύριστο...]

giati einai san tin lernea idra...

an kopseis ena tha petaxtoun (sto melon) merika akoma...

p.s. sorry alla to anarxo pou kolaei?
ipirxe pote sto forum (gia na min pw sto internet) organomeno sxedio os pros to ti tha eipothei? :sick:

ASTRAKITCAR
14/04/2007, 19:39
Αχ, χάρε μες στο σπίτι μου
εμπήκες καβαλάρης
και ότι πιο πολύτιμο
είχα να μου το πάρεις!

να ενας λογος...αστο λιγο ακομα!

sonic22
14/04/2007, 19:51
les telika na vgaloume sinenwisi...
baaaa

ASTRAKITCAR
14/04/2007, 19:57
Είδα στη στράτα το θεό
Και του ‘πα γεια σου ξένε
Και μου ‘πε εγώ είμαι ο κύρης σου
Γιε μου δυστυχισμένε....

sonic22
14/04/2007, 20:05
arxizw na pisteuw oti kapioi einai egathetoi (kai min sou pw oti an to psajw tha vrw kai apo poious) gia na katastrefoun sizitiseis pou vgenoun ektos pepatimenis me skopo na prokaloun tous moders na kanoun tin douleia tous kai na tin a) ipovathmizoun (metafora stis diamaxes) kai stin sinexeia b) na tin kovoun...
telikos skopos na min akoustoun kapoia pragmata...

poios arage na thelei kati tetoio? :smokin:

p.s. kai to janalew oi mods (sniper p.x.) kanoun apla (swsta) tin douleia tous!

ASTRAKITCAR
14/04/2007, 20:07
εννοεις εμενα?

sniper
14/04/2007, 20:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
arxizw na pisteuw ........

Άμα τον βρεις πές μου ποιος είναι να τον σκίσω, που με αναγκάζει να διαβάζω την απεραντοσύνη της βλακείας....

vangelis 64
14/04/2007, 20:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πείτε μου ένα, ΕΝΑ, λόγο για να μην στείλω το άναρχο και γελοίο thread στον αγύριστο... Δεν μού'ρχεται τίποτα γαμώτ...:sad: ..........άσ'το μέχρι τα Χριστούγεννα!:lol: :lol:

TROOPER
14/04/2007, 20:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πείτε μου ένα, ΕΝΑ, λόγο για να μην στείλω το άναρχο και γελοίο thread στον αγύριστο...

ελα ρε...σφαχτο ολο να τελειωνουμε...θες λογο υπαρξης της βλακειας???

sniper
14/04/2007, 20:16
ελα ρε...σφαχτο ολο να τελειωνουμε...θες λογο υπαρξης της βλακειας???

δεν έχω όρεξη σημερα...... μου γαμήθηκε η ψυχολογία και δεν κάνω τίποτα.....