View Full Version : Εκθεση 2007 Moto
kostasdirt
17/04/2007, 11:09
Επίσης...
84599
kostasdirt
17/04/2007, 11:11
Τα φτερά της Honda στο βάθος είναι παραπλανητικά..
84601
kostasdirt
17/04/2007, 11:11
Πρωταθλήτρια
84602
kostasdirt
17/04/2007, 11:12
Details
84603
kostasdirt
17/04/2007, 11:13
Στρίβει??
84604
Ένα τελευταίο πακετάκι φωτογραφιών από ένα μικρο:
XR 400 Απλό και δοκιμασμένο :lol:
84611
griso850
17/04/2007, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
:dizzy:
NA AKOUSTI TO V TON GUZZISTI :beer: :beer: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Οι φωτογραφίες με τις triumph είναι από to California superbike school.Καλά λέει ο άνθρωπος...Τελικά συμμετέχει η Triumph?
οχι δυστυχως για μενα που την θεωρω αξιοπρεπεστατη εταιρεια....:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
Re file poly kounimenes oi photos sou, zalistika!:mad:
το ξερω ρε γμτ.....
μ@λ@κι@ οταν το καταλαβα ηταν αργα....:ZZZ:
παρτε κι αλλη μια να μ πειτε ποιο χρωματακι μ ταιριαζει καλυτερα!:lol:
84631
To κίτρινο :beer: :wave2:
necromayhem
17/04/2007, 14:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasdirt
Στρίβει?? Γ@Μ@ΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!111
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
To κίτρινο :beer: :wave2:
:look: :sick:
:look: :sick:
και χτενίσου βρε παιδί μου...
που είπε και ο ακατονόμαστος...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
και χτενίσου βρε παιδί μου...
που είπε και ο ακατονόμαστος...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γιατι τι εχουν τα μαλλια μου?:look: :blush: :blush:
nakedorange
17/04/2007, 17:44
Μολις το ειδα...:uplate:
Οποιος γουσταρει και προλαβαινει...
Την Τρίτη 17 Απριλίου, στο περίπτερο με αριθμό 17 της YAMAHA, θα βρεθεί ο Colin Edwards, δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής Superbikes και νυν αναβάτης της Fiat Yamaha στο Moto GP με teammate τον Valentino Rossi. Στις 17:30 θα δώσει συνέντευξη τύπου στο εστιατόριο της έκθεσης και από τις 18:00 έως τις 19:30 θα υπογράφει αυτόγραφα στο περίπτερο της Yamaha (No.17).
Όσοι βρεθείτε στην έκθεση και στο περίπτερο της Yamaha πάρτε μαζί σας και την άδεια οδήγησης αφού η εταιρεία θα διαθέτει για test ride 21 μοτοσυκλέτες!!! (MT03, YZF R-1, YZF R-6, FZ6 Fazer ABS S2, FZ6 Fazer ABS, FZ6 Naked ABS S2, FZ6 Naked ABS, FZ1-S Fazer ABS, TDM900 ABS, YBR 125, XT660R, XT660X, ΧΤ125R, XT125X, CRYPTON R, XC125X, YP400 ABS, X-CITY 250 XMAX 250, XP500 ABS, YFM350R, YFM 700R)
:wave2:
84641
lampros_fazer
17/04/2007, 18:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από panosER5
Περιπολος....:hypnotize
ΠερίΚολος μάλλον..:D
:lol::lol:
lampros_fazer
17/04/2007, 19:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Yamaha Crypton 135 κυριες και κυριοι.
Υδροψυκτο ψεκαστο και γαμιστεροτατο:D
Εξ΄ισου γαματο και το νεο ψεκαστο 125αρι παπι της Suzuki.
Πολύ καλό φαίνεται το Crypton!
Κανα παραπάνω info & φωτό απ'το Σουζούκι έχουμε..;
Απο την συνεντευξη τυπου.
Φοβερος τυπος ο CE, απλος και χαβαλες.
Ωραιος!
84649
hidefnick
17/04/2007, 20:19
Τώρα εγώ πειράζει που βαρέθηκα στην έκθεση? Είδαμε ότι και πέρσι (το 999 το θεωρώ πιό όμορφο από το 1098 by the way)
Ολα έμοιαζαν ακόμα περισσότερο μεταξύ τους (αυτή η λαλακία με το αμορτισέρ στο πλάι ... έλεος πια)
Η μόνη, κατ' εμέ, "φρέσκια" ιδέα ήταν το scrambler της Derby, αλλά με αυτά τα μπουριά χλωμή την βλέπω την καριέρα. Και παραδόξως πως τα νέα BMW είναι κάπως διαφορετικά και αρχίζουν και γίνονται συμπαθητικά.
Γενικά, για άλλη μιά φορά το parking ήταν πιο ενδιαφέρον από την έκθεση (και είχε και πολλά Triumph για όσους γκρινιάζουν. 3 675 ήταν δίπλα στην είσοδο)
PS1 Τα καλύτερα babes ήταν α/ η κοκκινοσκουφίτσα στο περίπτερο της Piaggio (φωτό στην προηγούμενη σελίδα) Το κλασσικό ξέκωλο στη Honda (πρέπει να της κόβει μισθό ο Σαρακάκης) Το άλλο ξέκωλλο στην Agousta (άουτς λέμε) και όλα στην Shell. Α επίσης έχουμε γίνει gay forum για όποιον δεν το πήρε χαμπάρι. Το γιατί θα το καταλάβετε αν ανατρέξετε στο thread για την περσινή έκθεση.
PS2 Τα Cla(p)sic Ducatia δεν ξεκίνησαν σαν limited παραγωγή? Γιατί αν ναι, τότε δεν πουλάνε, αφού εξακολουθούν να είναι εκεί μετά από 3 χρόνια. Αν όχι 15 χαρτιά μάλλον είναι πολλά μάστορα. Πάντως όταν γίνω ζαμπλουτίδης θα χτυπήσω ένα GT (θέλει και Guzzi μοκασίνι βέβαια)
PS3 Το 690 είναι έως και όμορφο από κοντά (δεν πιστεύω τι είπα)
PS4 Το TZ500 είναι εκεί για να θυμίζει άλλες εποχές (όχι τόσο μακρινές). Βέβαια κοιτώντας το ψαλίδι του σε σχέση με τα σημερινά............ άστο καλύτερα.
PS5 Τα γιαμπούρια άλλαζαν στο parking τα κουστούμια με δέρματα. Όλα τα λεφτά..........
PS 6 Η ασχημότερη "βελτίωση" σε μηχανάκι έγινε στο δικό μου. Το μαμήσανε στο χρώμιο. Ελεος.
PS 7 Μην ξέχάσετε να τραβήξετε μία "λύσσα" στην πίστα. Τουλάχιστον σήμερα δεν μας ενόχλησε κανείς. Θέλει βέβαια προσοχή σε μερικά σημεία λόγω ψιλού αμμοχάλικου.
PS8 Όταν βγήκε ο Edwards μιλάμε πανικός. Δεν είχα ποτέ μου είδωλα και ίσως να μην μπορώ να κατανοήσω μερικά πράγματα, αλλά μόνο λιποθυμίες δεν είχαμε, γιατί από υστερίες "χαράς" άλλο τίποτα. Ξεκολλάτε λέμεεεεεεεεεεεε
PS 9 Καθημερινές 14:00 με 22:00
vassilis88
17/04/2007, 23:17
η ρεπλικα λορενθο φιλε πολυ κ@υλα..αν καταφερω να το παρω Ρ.Π.Μ.:cry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
η ρεπλικα λορενθο φιλε πολυ κ@υλα..αν καταφερω να το παρω Ρ.Π.Μ.:cry:
βασιλη αν τη δεις απο κοντα θα δεις οτι ειναι αλλη φαση!
κατσε πανω και θα δεις τεραστια διαφορα στην αισθηση!:D :D :D :D
DimChios
18/04/2007, 15:11
βασιλη αν τη δεις απο κοντα θα δεις οτι ειναι αλλη φαση!
κατσε πανω και θα δεις τεραστια διαφορα στην αισθηση!:D :D :D :D
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
:blush:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
costas81
18/04/2007, 16:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ρε αυτη στο CBR σαν την αποστολια ζωη ειναι :eyepop: :eyepop: :eyepop:
ειναι η συμπαρουσιαστρια του Θέμου Αναστασιάδη!
το ξερω κωστα..χθες την πετυχα που χε Θεμο..εκανα διαλειμμα κατα τις 2 το πρωι απο το διαβασμα κ πεφτω πανω της..ωραια κοπελα :D
Paidia den ksero, pantos auti den einai i olga.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
:blush:
ναι!! αληθεια!! :)
DimChios
18/04/2007, 23:12
ναι!! αληθεια!! :)
- Μπαμπα, είχα την πρώτη μου σεξουαλική εμπειρία!
- Αγόρι μου, παλληκάρι μου, ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!! Κάτσε να μου τα πείς!
- Δέ μπορώ μπαμπά, με πονάει ο κώλος μου!
:hypnotize
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
- Μπαμπα, είχα την πρώτη μου σεξουαλική εμπειρία!
- Αγόρι μου, παλληκάρι μου, ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!! Κάτσε να μου τα πείς!
- Δέ μπορώ μπαμπά, με πονάει ο κώλος μου!
:hypnotize
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οχι!:blush:
δεν ηταν η πρωτη μου!:D :D :D
εχω οδηγησει κιολας μεγαλες μηχανουλες!!
αλλα παρολο που τη συγκεκριμενη ποτε δεν την εχω οδηγησει ηθελα να τη καβαλαω συνεχεια γιατι σ εδινε μια αισθηση πολυ μοτο τζι-πι κι ετσι....:lol:
νομιζες πως ησουν ο βαλεντινος:lol: :p :beer:
DimChios
18/04/2007, 23:20
νομιζες πως ησουν ο βαλεντινος
Εγώ? :confused:
:nono:
Call me Γκουσκούνη!
:smokin:
Εγώ? :confused:
:nono:
Call me Γκουσκούνη!
:smokin:
:look:
για να δω τι ωρα πηγε......
:eyepop: καλα ρε ξεχασατε το ΧΧΧ μοτο-σηματακι 12μιση η ωρα!:p
elias_gr εχεις οδησησει Μ1, rcv 211-212 ή zx-rr κ ξερεις πως ειναι οι moto gp για να τις συγρκινεις?? :D :D
Έπινα που λέτε ωραίος και αραχτός το καφεδάκι μου στην έκθεση την Κυριακή και ποιός λέτε ότι περνάει από μπροστά μου.....................?Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ!!!!!!!!!!Περιττό να σας πω πως όλοι μείναμε άφωνοι!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
αυτος δεν εχει λεφτα να φαει θελει κ μηχανη?
μ@λ@κ@ς ψηφοθηρας :a31:
lampros_fazer
20/04/2007, 00:11
μ@λ@κ@ς ψηφοθηρας :a31:
Ναι ρε,τώρα που πήγε στην έκθεση θα μπει στη βουλή..
:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Ναι ρε,τώρα που πήγε στην έκθεση θα μπει στη βουλή..
:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: Εγώ θα τον ψήφιζα μόνο αν απαγόρευε την εισαγωγή μοτοσυκλετών εκτός της Kawasaki!!!!!!!!:a01: :a01: :a01: :a01:
brolas το περιεργο ειναι οτι οι βουλευτες λενε περισσοτερες λαλακιες απο σενα κ ο κοσμος τους ψηφιζει :D :D γιατι εχει μυαλο ο κοσμος? :rolleyes: :rolleyes:
(do not parexigitheis!! :D )
brolas το περιεργο ειναι οτι οι βουλευτες λενε περισσοτερες λαλακιες απο σενα κ ο κοσμος τους ψηφιζει :D :D γιατι εχει μυαλο ο κοσμος? :rolleyes: :rolleyes:
(do not parexigitheis!! :D ) Η πλάκα είναι ότι συμφωνώ μαζί σου!!!!!!!!!Πιο σίγουρο είναι να γίνει αυτό που είπα παρά να κάνουν οι βουλευτές σωστά την δουλειά τους....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
μα κανουν σωστα τη δουλεια τους..τσεπωνουν λεφτα :D :D κ ποια ειναι η λαλακια? τα δικα σου λεφτα ρε κακομοιρηηηηηηηηη!!! :D :D (δυστυχως κ τα δικα μου :sad: :sad: )
Aggelos_SV
20/04/2007, 16:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Έπινα που λέτε ωραίος και αραχτός το καφεδάκι μου στην έκθεση την Κυριακή και ποιός λέτε ότι περνάει από μπροστά μου.....................?Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ!!!!!!!!!!Περιττό να σας πω πως όλοι μείναμε άφωνοι!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :lol:
Ενωση κεντρωων το κομμα των ηρωων!!!!!!:lol: :lol:
Φτου γαμωτο τον εχασα...:sad: Ειναι cult φυσιογνωμια :winka:
Πλακα πλακα καλα τα χωνει στους ΚωστοΓιωργακηδες
edit: Εγω την Δευτερα στο καφε της εκθεσης ειδα τον Διατσιδη.Θυμηθηκα την ατακα του με τα μπροστινα ποδια των θεατων στη Jerez και στο τσακ δε με πιασαν τα γελια μολις τον ειδα:lol: :lol:
Πέρασα σήμερα το πρωί.
Εντυπώσεις ανάμεικτες.
Πάντως θα συμφωνήσω με κάποιον που είπε για την BMW. Πραγματικά είχαν ένα περίπτερο με αρκετά νέα μοντέλα (και από τα ελάχιστα που οι κοπέλες δεν ήταν ντυμένες για κ@λάδικα..)
Πάρτε και μερικές φωτό...
Aprilia SL 750 Shiver
85503
Aprilia Pegaso κίτρινο με Akrapovic
85505
Honda CB600F Hornet
85506
Moto Morini (swsto)
85516
Moto Guzzi Breva 750 touring
85523
Moto Guzzi Breva 750
85524
Moto Guzzi Breva 1200 Sport
85525
Μιας και δεν κατάφερα να βγάλω φωτογραφίες θα περιγράψω απλά τις εντυπώσεις από την επίσκεψη στην έκθεση (22/4, 12-2 μεσημέρι).
Στα ίδια επίπεδα με την περσινή γενικά. Πολύς κόσμος λόγω τελευταίας μέρας και MotoGP. Για τα επί μέρους περίπτερα:
Honda: Πολύς χώρος, πολλοί άνθρωποι αλλά μέτρια οργάνωση. Απαράδεκτο το φυλλάδιο :mad:
Το νέο Hornet μου άρεσε, φαίνεται βελτιωμένο και πιο ελαφρύ. Στον αισθητικό τομέα είναι υποκειμενικό.
Βελτιωμένο φαίνεται και το... Innova.
To CBR 600 και γενικά τα SS δεν τόλμησα να περιεργαστώ (too much out of my league)
:rolleyes:
Aprilia:
Με γοήτευσε το νέο Pegaso (σκέτο πλέον, δεν ονομάζεται strada). Θα αναφερθώ πιο αναλυτικά σε άλλο θέμα. Καλό και το trail αλλά πιο ψηλό και βαρύ...
Yamaha: Πολύ καλή οργάνωση. Συμπααθητικό αλλά πανάκριβο το YBR 250. Πολύ σουξέ και το νέο Crypton 135. Δεν μου άλλαξε η εντύπωση για το ΜΤ03, βαρύ και περίεργη θέση οδήγησης, παρόλο που όταν το είχα πρωτοδεί στα περιοδικά με είχε ενθουσιάσει.
Suzuki: Έτσι κι έτσι. Δεν με ενδιέφερε και κάποιο από τα νέα μοντέλα της... Μου άρεσε το DRZ SM, παρόλη την παρωχημένη σχεδίαση, είναι πολύ ελαφρύ και όχι τόσο ψηλό όσο νόμιζα. Αν έριχναν και την τιμή...
Kawasaki: Πολύ καλή θέση οδήγησης του ER-6 (n/f), πιο ψηλό και βαρύ το Versys.
ΒMW: Ωραία διαμορφωμένος χώρος, όμορφα και... ακριβά τα νέα μοντέλα. Ειδικά μου άρεσε η νέα σειρά "Χ" των εντουροειδών, αν και λίγο ψηλά για μένα τα περισσότερα.
Ducati Πολλές μηχανές σε πολύ στενό χώρο... Η Multistrada έχει καλή θέση οδήγησης και όργανα αλλά δε μου αρέσει καθόλου η... πρόσοψη
Piaggio Πλάκα έχει το Mp3... από κοντά όντως δε φαίνεται τόσο μεγάλο, όταν κάθεσαι πάνω δεν καταλαβαίνεις ότι έχει 2 ρόδες μπροστά, νομίζεις ότι είναι ένα συμβατικό μεγάλο scooter.
Εταιρίες που δεν με ενδιέφερε κάποιο μοντέλο τους και αξεσουάρ τις πέρασα στα γρήγορα.
Puddock girls καλές, αλλά με χαλάει λίγο το κλισέ κούκλα πάνω στη μηχανή... αρκετά ρετρό. Πέρα από αντιφεμινιστικό... Προτιμότερο να έχουν ωραίες κοπέλες (και αγόρια) που επιπλέον να γνωρίζουν το αντικειμενο και να έχουν και επικοινωνιακές ικανότητες... αντί για γλάστρες.
Συνολικά, όπως είπαν κι άλλοι, ενδιαφερουσα κυρίως για κάποιον που είναι νέος στο χώρο ή ψάχνει να αγοράσει καινούρια μηχανή. Περιμένουμε καλύτερα του χρόνου.