PDA

View Full Version : o Αλχημιστης κατα κοσμον Στελιος....

Σελίδες : 1 [2] 3

LINA
14/04/2007, 23:53
:sad:

bonepeeler
14/04/2007, 23:56
Περαστικά στα παιδιά.

akamarinos
15/04/2007, 00:04
περαστικα:( :( :(

adam_tsouk
15/04/2007, 00:41
ρε μαγκες τι να πω....

μπηκα μονο κ μονο επειδη βλεπω να γραφονται τα χιλια μυρια!

ελεος δλδ! λυσσαξανε τα τηλεφωνα! Ειμαστε στο τρεξιμο και στο αγχος και εχουμε και τον καθε περιεργο να προσπαθει να μαθει κατι για να το γραψει στο φορουμ!!!!! ελεος λεμε!

Τεςπα, ολα καλα, δυστυχως ο Στελιος θα εχει τραβηγματα.

Οσο για το Ζ ευτυχως που εχουμε ολους τους πραγματογνωμοντες και τα μαστορια εδω μεσα και δε θα χρειαστει να το πηγαινουμε μακρυα... :rolleyes:

καλα να μαστε

powerphot
15/04/2007, 00:41
Τι να πω άλλο απο περαστικά....?...:( :( :( :(

TROOPER
15/04/2007, 01:51
να πω και εγω τα περαστικα και οτι ευχομαι γρηγορη αναρωση και στους 2 και να πω οτι καλο θα ηταν να πουνε οι ιδιοι τι εχουνε τελικα και να μη βγει κανενας να πει ακουσα, μου ειπανε, νομιζω οτι εχουνε αυτο και εκεινο και το αλλο.το λεω γιατι οταν επεσε ο AFTER ολοι λεγανε οτι εχει καταγμα κλειδας και συντριπτικο βραχιονιου και ο ανθρωπος ειχε 3πλο συντριπτικο βραχιονιου και η κλειδα του δεν εειχε τπτ.για αυτο σας παρακαλω μην πειτε τπτ ουτε για τα παιδια αλλα οπως λεει και ο ανταμ ουτε για τα μηχανακια.εν και ρω θα τα μαθουμε.αρκρι τα παιδια να ειναι καλα.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!

Daemon
15/04/2007, 01:59
Ενταξει, γυρισαμε ολοι καλα (εκτος τους δυο) αλλα πολυ κουρασμενοι..

Μετα το συμβαν μεινανε οι 4 (nat_pat, bart, adam και kostas_nl) να περιμενουν την οδικη για να παρει το Tiger για Αθηνα και οι υπολοιποι γυρισαμε Αστρος για φαι, να τους περιμενουμε και να παμε νοσοκομειο. Τελικα την πηγανε Τριπολη και τα παιδια πηγαν μαζι και κατευθειαν νοσοκομειο.
Οι υπολοιποι πλην 3 που φυγαν κατευθειαν για Αθηνα ξεκινησαμε προς νοσοκομειο. Στο δρομο και μεσα στην Τριπολη ψιλοχαθηκαμε και μολις φτασαμε νοσοκομειο μας παιρνει τηλεφωνο ο Νικος και λεει οτι εγινε. Πανε δυο-τρεις να τον μαζεψουνε και τελικα τον φερνει στο νοσοκομειο η ΤΟΤΑ.

Ο Στελιος απο τι καταλαβα θα εχει μονο βιδες, οχι λαμες και καποια στιγμη αυριο (σημερα) εχει χειρουργειο. Ο Νικος εχει απλος ενα οιδημα στο γονατο και τον κρατανε σημερα απλος επειδη ειναι τροχαιο και ειναι υποχρεομενοι για προληπτικους λογους. Ψυχολογικα τουλαχιστων ειναι και οι δυο πολυ καλα, ολο πλακες και πειραγματα.. Τους βαλανε και στο ιδιο δωματιο..

Αυτα...

Καληνυχτα μας και περαστικα παιδες... :wave2:

blackbusa
15/04/2007, 02:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Ενταξει, γυρισαμε ολοι καλα (εκτος τους δυο) αλλα πολυ κουρασμενοι..

Μετα το συμβαν μεινανε οι 4 (nat_pat, bart, adam και kostas_nl) να περιμενουν την οδικη για να παρει το Tiger για Αθηνα και οι υπολοιποι γυρισαμε Αστρος για φαι, να τους περιμενουμε και να παμε νοσοκομειο. Τελικα την πηγανε Τριπολη και τα παιδια πηγαν μαζι και κατευθειαν νοσοκομειο.
Οι υπολοιποι πλην 3 που φυγαν κατευθειαν για Αθηνα ξεκινησαμε προς νοσοκομειο. Στο δρομο και μεσα στην Τριπολη ψιλοχαθηκαμε και μολις φτασαμε νοσοκομειο μας παιρνει τηλεφωνο ο Νικος και λεει οτι εγινε. Πανε δυο-τρεις να τον μαζεψουνε και τελικα τον φερνει στο νοσοκομειο η ΤΟΤΑ.

Ο Στελιος απο τι καταλαβα θα εχει μονο βιδες, οχι λαμες και καποια στιγμη αυριο (σημερα) εχει χειρουργειο. Ο Νικος εχει απλος ενα οιδημα στο γονατο και τον κρατανε σημερα απλος επειδη ειναι τροχαιο και ειναι υποχρεομενοι για προληπτικους λογους. Ψυχολογικα τουλαχιστων ειναι και οι δυο πολυ καλα, ολο πλακες και πειραγματα.. Τους βαλανε και στο ιδιο δωματιο..

Αυτα...

Καληνυχτα μας.. :wave2:

Ειναι και γκαντεμηδες....:rolleyes:
Κανα καλο γκομενακι νοσοκομα εκει δεν ειδα...:sick:
Αν και φανταζομαι οτι ο Στελιος θα ονειρευεται τωρα.................................

ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΡΙΤΖΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ
:lol:

PanVas
15/04/2007, 02:06
Respect στον Στελλάρα!

Εξωπραγματική ψυχραιμία και ώριμη αντιμετώπιση του προβλήματος!

Σπάνιο κομμάτι...

Με πόδι στον γύψο, ορό και διάγνωση όλα τα παραπάνω, σε όχι και τόσο ελκυστικό δωμάτιο νοσοκομείου στην Τρίπολη, με "συγκάτοικους" δύο μαθουσαλίξ να ροχαλίζουν ένα βήμα πριν τον τάφο, περιμένεις πολύ διαφορετική ψυχολογία.

Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν ότι μας χάλασε την βόλτα... (κατι πήγε να πει και για το φαγητό, αλλά δεν άντεξε τα χάδια στο πόδι και σταμάτησε...)
Καλοσύνη-αγαθοσύνη σε βαθμό ηλιθιότητας! (Με την καλή έννοια!)
Και πάλι Respect!!! στον Στελλάρα! Στέλλιο we love u!!!! :a07:

@ Ταξιδευτής

Επηρεασμένος από την συζήτηση του φαγητού, είπες να κάνεις τα δικά stunts? Μα δεν είχε στηθεί ο Ταχυδρόμος ρε παλικάρι μου να σε τραβήξει με την κάμερα...

Στα @ρ#$ια σου! Τα σίδερα και τα γυαλιά επισκευάζονται!

Μην μασάς. Έχεις να κάνεις πολλά ταξίδια και χιλιόμετρα μπροστά σου!!! Δεν μας χαλάει το ηθικό ένα τυχαίο περιστατικό... Πάρ' τους τα σώβρακα!

Nostra
15/04/2007, 02:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Καλοσύνη-αγαθοσύνη σε βαθμό ηλιθιόητας! (Με την καλή έννοια!)

:mad: :mad: :mad: :mad: φίλε αυτό μη το ξαναπεις... θα πλακωθούμε άσχημα.....

ηλιθιότητα σε βαθμό καλοσύνης έχει ο axliμιντζουρας... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol:

javaneze
15/04/2007, 02:48
:sad: Με μπερδεψε ο τιτλος του τοπικ και νομιζα οτι ειναι κατι αστειο για τον Στελιο .....:sad:

γαμωτο ....

Καλα ξεμπερδεματα ευχομαι και στους 2 ....

FZMAN
15/04/2007, 07:20
Περαστικά στα παιδιά.:( :(

satel
15/04/2007, 08:21
Περαστικά ρε Στέλιο, γρήγορα καλά φίλε.

VANDA
15/04/2007, 09:35
Περαστικά και γρήγορα στα παιδιά.

Τι στραβή κι αυτή...

OzZzZzY
15/04/2007, 10:05
ποιος εχει αναλαβει να του αλλαζει την παπια? :D

odt
15/04/2007, 10:45
Τι να πω...:( Περαστικά και στους δύο και υπομονή
:wave2:

gcrook
15/04/2007, 10:50
......
Περαστικα Στελιο και Νικο:sad:
Αφου δεν παθατε τιποτα σοβαρο να πανε να γαμηθουνε τα αλλα.
Τα υπολοιπα απο κοντα ελπιζω.

fantacid
15/04/2007, 11:16
περαστικα ρε παλικαρια !!!!

:wave2: :wave2:

Alx 84
15/04/2007, 11:23
όχι ρε παίδες.... :sad: :sad: :sad: :sad: περαστικά σας!

Giorgos19
15/04/2007, 11:54
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
Περαστικα και αγυριστα να ειναι παιδια!

Zid
15/04/2007, 12:15
:( :( Shit happens !!! περαστικά!!!!

H.A.Balafoutre
15/04/2007, 15:00
Κρίμα ρε παίδες.

Αλλά αφού όλα βαίνουν καλώς....περαστικά σας και εύχομαι καλή επάνοδο και σιδερένιοι.

Με το καλό και υγειείς για περισσότερα χιλιόμετρα.

h_m_akis
15/04/2007, 16:12
:( παιδες περαστικα...:sick:

road spirit
15/04/2007, 16:54
γαμτ...
περαστικα παιδιά... αλχημιστή υπομονή, και αν θες tips εδω ειμαστε, τώρα που το εχω φρέσκο το σπασιμο και εγω :)
(αναγκαστικά με χιούμορ γιατί αλλιώς δεν παλεύεται η κατάσταση)

zireous
15/04/2007, 17:03
Περαστικά καταρχήν (βρείτε ρε και καμμιά καλή νοσοκόμα ευκαιρία είναι).

Εγώ με κίνδυνο να μου τη πείτε όλη η παρέα (χ?στηκα) θα σας θυμίσω ότι πακέτο με τον εξοπλισμό και την εμπειρία στο δίτροχο πρέπει να πηγαίνει και το μυαλό για να αποφεύγουμε χαζοτούμπες. Θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα και να πέρναγε κάνα κουτί από πάνω του όταν έπεσε ο αλχημιστής.

Άκου του μπλόκαρε το μπροστινό σε κατηφόρα και έπεσε... :rolleyes:

Εμενα προσπαθούν που προσπαθούν να με ρίξουν συνέχεια, άμα αρχίσω να πέφτω και μόνος μου, βράστα.

Ξανά περαστικά.

packo
15/04/2007, 17:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Περαστικά καταρχήν (βρείτε ρε και καμμιά καλή νοσοκόμα ευκαιρία είναι).

Εγώ με κίνδυνο να μου τη πείτε όλη η παρέα (χ?στηκα) θα σας θυμίσω ότι πακέτο με τον εξοπλισμό και την εμπειρία στο δίτροχο πρέπει να πηγαίνει και το μυαλό για να αποφεύγουμε χαζοτούμπες. Θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα και να πέρναγε κάνα κουτί από πάνω του όταν έπεσε ο αλχημιστής.

Άκου του μπλόκαρε το μπροστινό σε κατηφόρα και έπεσε... :rolleyes:

Εμενα προσπαθούν που προσπαθούν να με ρίξουν συνέχεια, άμα αρχίσω να πέφτω και μόνος μου, βράστα.

Ξανά περαστικά.

opoios einai ekso apo to xoro, polla tragoudia leei...

akamarinos
15/04/2007, 17:46
κανενα νεοτερο εχουμε?

εγινε η επεμβαση στο στελιο??

πηγαν ολα καλα??

DimChios
15/04/2007, 17:46
Ρε γμτ, τί έγινε? :eyepop: :sick:

Τί να πέις τώρα? ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Πάλι καλά που έχουν τέτοια ψυχολογία! Εγώ (φτού κακά) δε νομίζω να είχα τέτοια...

όπως τα διάβασα πάντως, του Στέλιου πρόκειται για χαζοτούμπα! :sad:
Του Νίκου, βρισκόμενος σε διύθηση, βρέθηκε και ο μαλάκας και του την φόρεσε! :alien:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ ΓΜΤ!

Και τα λέω και σε μένα που γύρισα σήμερα από Αίγιο σε 1:10' :a31: :a31: :a31:

zireous
15/04/2007, 17:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από packo
opoios einai ekso apo to xoro, polla tragoudia leei...

Ποιό χορό εννοείς, packo;

Eσύ δηλαδή πέφτεις στην άσφαλτο κάθε μέρα μόνος σου;

Ή η κάθε τούμπα σου είναι μόνο αποτέλεσμα θεϊκής παρέμβασης, κακιάς στιγμής, μηχανικής βλάβης ή δε ξέρω τι άλλο;

Ή μήπως νομίζεις ότι δεν έχω φάει τούμπες και δε ξέρω τί γεύση έχουνε;

packo
15/04/2007, 17:56
Ποιο χορό εννοείς, packo;

Eσύ δηλαδή πέφτεις στην άσφαλτο κάθε μέρα μόνος σου;

Ή η κάθε τούμπα σου είναι μόνο αποτέλεσμα θεϊκής παρέμβασης, κακιάς στιγμής, μηχανικής βλάβης ή δε ξέρω τι άλλο;

Ή μήπως νομίζεις ότι δεν έχω φάει τούμπες και δε ξέρω τί γεύση έχουνε;
TORA den exeis faei kamia toumpa...kanena podi sou den exeis spasei..kamia mixani sou den exei pesei...kai anyways, oloi eimaste gamo ta pedia gia na poume afou kapoios pathei kati e to malaka..epese....

Fisika ama ginei kala o anthropos kai katsei kai to skeftei tha katalavei pos mono autos eftaige gia tin toumpa tou, alla den katalavaino ti skopo exei to post sou...mipos oloi mas den kseroume pos otan peftoume emeis ftaime kirios????

Don't take it personal, etsi i allios perimenes pos kapoios tha sou tin pei...

dirtbird
15/04/2007, 18:31
Περαστικά μάγκες και σύντομα όρθιοι.

Το'χουν οι μέρες...:smokin: :smokin:

Nikoskazer2000
15/04/2007, 18:59
Περαστικά σου Στέλιο και σιγά-σιγά πάλι θα ξανανέβεις τη σέλα.

Μην απελπίζεσαι, συμβαίνουν αυτά.

Αμα θέλεις τίποτα στείλε μου πμ να σου δώσω το τηλ. μου να μιλήσουμε. (εχω εμπειρία & 'γω :cry: )

Keep on man! :beer:

Julius
15/04/2007, 19:34
ti skata......

perastika re kosmeeeeee

Trickster
15/04/2007, 20:43
Μπήκα μετά απο μια βδομάδα και έχει βγει Π.Ε το μισό forum. Περαστικά παίδες! :beer: :beer:

evvou
15/04/2007, 21:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
επεσε στην εκδρομη σημερα για Σπαρτη και εσπασε το ποδι του μαλλον καμμια 20χιλ μετα το Αστρος.
Ηρθε ασθενοφορο πριν απο λιγο.... απ οτι εμαθα οι πρωτες ενδειξεις λενε οτι μπλοκαρε σε μια κατηφορα το μπροστινο και επεσε η μηχανη πανω στο ποδι του ... :sad:

περαστικα και αγυριστα Στελιο :(

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Update

Ταξιδευτής is down....

Δεν εχει χτυπήσει σοβαρά..... πονάει στα ποδια λένε οι πρώτες πληροφορίες....

τι διάολο.... στην Βαγδάτη πήγανε; :mad:

:eyepop: τι γινεται ρε παιδια σημερα :sad: :sad:

α ρε Νικολακι τι να πω....

Δεν έχει κάτι σοβαρό αλλά στο νοσοκομείο δεν είχε πάει μέχρι και τα τελευταία νέα που είχα....

Προσπαθούσαν να βγάλουν το Ζ μέσα απο ανθοπωλείο που πήγε και καρφώθηκε και προσπαθούσαν να καλμάρουν και τον ιδιοκτήτη του ανθοπωλείου..... :rolleyes:

:eyepop: :eyepop: ημαρτον ρε παιδια....
περαστικα και αγυριστα να ειναι....τι να πω...:(

el_hymador
15/04/2007, 22:21
Περαστικα και στους δυο.Αφηστε τα :( και πιαστε τα :) αφου ειναι καλα τα παιδια.

THEOD
15/04/2007, 22:29
Στεναχωρήθηκα ρε γαμώτο...:(

όποιος τους δει ας δώσει εκ μέρους όλων μας Περαστικά.....

Nostra
16/04/2007, 00:48
οκ....
:winka:

catmaster
16/04/2007, 00:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
οκ....
:winka:

+1....

KaTaNaS
16/04/2007, 00:57
perastika sta xamogelasta paidakia

grhgora Orthioi :beer: :wave2:

TROOPER
16/04/2007, 01:05
OK

lampros_fazer
16/04/2007, 02:28
Τι σκατά ρε γμτ..

Περαστικά και στους δυο..

Στέλιο γρήγορη ανάρρωση και υπομονή..

Κωλοσπασίματα και σίδερα ρε πούστη μου..:mad: :rolleyes:

@adam από ενδιαφέρον είναι ρε συ,κι όχι για να το παίξουν Βερύκιοι να βγάλουν την είδηση..;) :beer:

kaps
16/04/2007, 06:46
Ρε Στέλιο και τώρα πως θα κάνεις ποδήλατο;..Περαστικά σου :D

TROOPER
16/04/2007, 07:07
λοιποοοον.....
αφου ο χαλιας επεσε προχτες και τσακιστηκε με πηρε τηλεφωνο χτες και με παρακαλεσε αν μπορει καποιος να παει να παρει τη μηχανη του. εκεινη την ωρα ΕΙΜΑΝΕ στον catmaster.ακη παμε?φυγαμε μου λεει.τηλεφωνο στον Nostra...το και το...παμε?φυγαμε μου απανταει.φευγουμε δικαβαλος εγω να συναντησουμε τον νοστρα στην aegean.οπως καβαλανε τα νιατα (catmaster) στη μηχανη μου αρχιζει και σκουζει...τι επαθες ρε?κραμπα μου απανταει!!!εεεεε ρε π@υστη μου λεω αμα εισαι νιατο....τελοσπαντων...βρισκουμε νοστρα.ο catmaster βλεπει το cbf και τη θεση του συνοδηγου και μου λεει...ρε γιωργο...παω δικαβαλος με τον νοστρα...βολευει ρε...(χεστηκα μου ρθε να του πω αλλα τελος παντων :lol: ).
με τα πολλα κατεβηκαμε, ειδαμε τον στελαρα (ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ) ο οποιος μεχρι να καταλαβει ποιος μπηκε στο δωματιο το εκλερακι το καταβροχθησε !!!!!!!ολα τα λεφτα ητανε που στο ασανσερ ειμαστε οι 3 μας με εμενα να κραταω η σερβιετα ο που μεσα εχει το εκλερ οπου επανω εχει το γλειφε-γλειφε, η μαρια (ρε τι σου μελε να τραβας) και η μανα του στελιου με μια φιλη της η κατι τετοιο....μαντεψτε ποιος εγινε ρομπα....:lol: :lol: :lol: :lol:

κατα τα αλλα.ο ασπροκωλης εχει συντρηπτικο καταγμα κνημης.εχει τοποθετηθει (οπως ειδατε) http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=38258 εξωτερικη οστεοσυνθεση.το χειρουργειο πηγε καλα μετα απο αναισθησια με επισκληριδιο.απο ηθικο ακμαιος αν και ψιλοταλαιπωρημενος, απο βλακεια σφυζει, το ιδιο και απο οργανωση...(κανα τεταρτο ψαχναμε τα χαρτια του σε μια τσαντα και ενα τσαντακι)...Ε Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ !!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΑΣΑΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΣΟΥ !!!!!!!!

αυτα προς πληρη ενημερωση σας...ποτε ξανα κανεις κατω ευχομαι...

tati
16/04/2007, 08:14
Σήμερα το είδα.....:(

Περαστικά στα παιδιά και ακόμα μια φορά χαίρομαι τόσο πολύ που βλέπω όλους τους υπόλοιπους που μένουν δίπλα σε αυτές τις στιγμές και μετά το συμβάν.......

S705
16/04/2007, 08:53
Περαστικα και απο εμενα και ας μην γνωριζω τα παιδια.
αλλα αφου εχουν χιουμορ,απο οσο διαβαζω,μια χαρα,ειναι ευχαριστο που την παλευουν.

Cpt. Haddock
16/04/2007, 08:59
Εκτιμώ το ενδιαφέρον όλων των ανθρώπων να μάθουν, να ρωτήσουν, να ενημερώσουν, αλλα ρε παίδες, μη βιάζεστε να ποστάρετε ειδήσεις που μαθαίνετε απο ένα κινητό κάπου στον Πάρνωνα με ένα σήμα του κώλου.

Μπορεί να είναι σωστά, μπορεί και όχι.
Καλύτερα να περιμένουμε να δούμε πως έχουν τα πράγματα και μετα.
Λέγονται πολλά, και δεν είναι όλα ακριβή.

Οι αναποδιές...

- Ο Στέλιος με μπότες, επιγονατίδες/επικαλαμίδες φουλ εξοπλισμένος, με 0 χλμ, κάταγμα κνήμης/περόνης

- Ο Νίκος με μπότες αλλά απλό παντελόνι χωρίς ενισχύσεις και με αρκετά χιλιόμετρα στούκα σε αυτοκίνητο, οίδημα.

Είναι να σου κάτσει...

:sick:

Επίσης:

Όσοι έχετε ασφαλιστήριο συμβόλαιο το οποίο προβλέπει οδική βοήθεια, καλό είναι να διευκρινήσετε τι σας παρέχει. Ειχαμε μια αρκετά "εντονη" συζήτηση με την υπάλληλο της ασφαλιστικής που αρνείτο να πάρει τη μηχανή η οδική βοήθεια μια και δεν είχε (ορατή) ζημιά)
Το οτι ο οδηγός ήταν στο νοσοκομείο δεν ήταν προφανώς αρκετό...

:rolleyes:

Να προσέχουμε παίδες

sas
16/04/2007, 09:09
Περαστικά να είναι και για τους 2 και γρήγορα όρθιοι:)

cityfly
16/04/2007, 09:22
περαστικά

:wave2: :wave2: :wave2:

Ταξιδευτής
16/04/2007, 11:01
a.k.a. Μοτο.γρρρ Παράρτημα Τρίπολης :)

Παιδια σας ευχαριστω ολους απο καρδιας για το ενδιαφερον σας και τις ευχες σας!

Να μαι λοιπον και εγω τωρα με τη σειρα μου εδω (αν και θα προτιμουσα να μην ειναι "τιμωμενο" προσωπο, οπως σιγουρα κ ο Στελακος)... :sick:

Εν πασει περιπτωσει το τι εγινε και πως τα μαθατε ηδη απο τα αλλα παιδια που εγραψαν...
Ο Στελιος επεσε ΟΧΙ απο μπλοκαρισμενο μπροστινο, αλλα ΕΝΤΕΛΩΣ σταματημενος γιατι δεν βρηκε πατημα κατω (ο δρομος εκει εκανε "γωνια" κλισης).

Το αποτελεσμα ηταν συντριπτικο καταγμα ποδοκνημικης και οπως ειδατε και στις φωτο του εβαλαν εξωτερικα καρφια με οστεοσυνθεση. Η γεφυρα "Καλατραβα" οπως την ονομασατε ειναι το χερουλι του Στελιου βασικα... Ειδα το γιατρο που οταν ηθελε να σηκωσει το ποδι του Στελιου τον επιανε απο εκει!

Τωρα για εμενα... Επειδη ειπωθηκαν διαφορα και δεν θελω να δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις για εμενα, ηθελα να πω τι ακριβως εγινε.

- Το ατυχημα καταρχας ΔΕΝ ηταν τραγικο κ δεν θα παθαινα κατι φοβερο, διοτι πολυ απλα ΔΕΝ συνεβει με πολλα χιλιομετρα -τουλαχιστον ΟΧΙ οπως αφεθηκε να εννοηθει πριν.
(Ισως τα 40 χαω που πηγαινα να ηταν οντως πολλα για ΑΥΤΟ τον κωλοδρομο, αλλα εκ των υστερων δεν εχει νοημα να το σχολιαζω)...

- Η μηχανη ΔΕΝ μπηκε στο μαγαζι οπως λανθασμενα ειπωθηκε απο πολλους.

- Επισης η μηχανη ΔΕΝ εχει γινει κωλος, αν κ πεσμενη φαινοταν πολυ χαλια διοτι ειχε επανω οτι λουλουδικο και γλαστρακι μπορει να φανταστει κανεις...

Το σκηνικο εγινε ως εξης:
Πηγαιναμε νοσοκομειο να δουμε τον Στελιο κ τα παιδια με ακολουθουσαν. Ειχα ρωτησει κατευθυνσεις κ πηγαινα μπροστα.
Τα παιδια ομως προφανως ξεροντας αλλο δρομο εστριψαν απο αλλου.

Εγω βλεποντας οτι δεν ερχονται αποφασιζω να τους βρω κ ετσι γυρναω πισω στην πλατεια που τους ειχα χασει. Μη βρισκοντας τους αποφασιζω να παω τελικα νοσοκομειο κ να τους βρω εκει.

Ετσι μπαινω στο δρομο οπου εγινε το ατυχημα. Ειναι μια ευθεια περιπου 500 μετρα με 2 ρευματα κατευθυνσης. Το αντιθετο ρευμα δεν εχει πολυ κινηση αλλα εγω κινουμαι αναμεσα στα 2 ρευματα λιγο αριστερα απο την -νοητη διοτι δεν ειχε διαγραμμιση- μεσαια λωριδα.
Το ρευμα μου κινειται κανονικα αν κ εχει πολλα αυτοκινητα το ενα πισω απο το αλλο.

2 αυτοκινητα μπροστα απο εμενα ειναι ενα Audi που αποφασιζει να στριψει στο καθετο στενο αριστερα, οποτε βγαζει φλας ΚΑΙ στριβει ταυτοχρονα.
Ετσι βλεπω μπροστα μου στα 10 περιπου μετρα ενα αμαξι να μου κλεινει εντελως την πορεια. Φρεναρα, αλλα ο δρομος κατω ως κλασσικος σαπουνε δρομος της Ελλαδας δεν ειχε καμια προσφυση για να κοψω εγκαιρως.

Βλεποντας οτι ΘΑ χτυπησω το αμαξι κ για να μην χτυπησω μετωπικα επανω εστριψα αριστερα τη μηχανη κ ετσι βρηκε στην πορτα του αυτοκινητου με το πλαι της μπροστινης ροδας η οποια και εφαγε ολο τον τσαμπουκα κ εσπασε.
Η μηχανη χωρις μπροστινη ροδα κ μιας που ΔΕΝ ειχε καρφωθει στο αμαξι συρθηκε λιγα μετρα με το πλαι κ ανεβηκε επανω στο πεζοδρομιο.

Εκει βρισκοταν ενα ανθοπωλειο, το οποιο απ' εξω απο το μαγαζι εχει ενα μεταλλικο τραπεζι/παγκο με πλαστικα γλαστρακια επανω. Η μηχανη ανεβαινοντας στο πεζοδρομιο εσπρωξε με την πισω ροδα το τραπεζι το οποιο επεσε στη τζαμαρια κ την εσπασε.

Εγω οταν η ροδα χτυπησε την πορτα του αμαξιου αφησα την μηχανη να πεσει κ σταθηκα στα ποδια μου κ εκανα μερικα βηματα μπροστα κ εκατσα κατω μπροστα στο πεζοδρομιο κ την μηχανη.

Οπως σωστα ειπαν τα παιδια επαθα απλα ενα μεγαλο οιδημα στο δεξι γονατο κ 1-2 μικρους μωλωπες στο αριστερο ποδι κ την κοιλιακη χωρα.

Εδω θα ηθελα να πω κατι για οσους βιαστηκαν να πουν περι εξοπλισμων κλπ. Ο Στελιος καταρχας παντα ντυνεται (και ΚΑΛΑ κανει) σαν αστακος κ ειχε προστατευτικα.

Εγω απο την αλλη ΝΑΙ φορουσα απλο παντελονι, αλλα πολυ απλα γιατι δεν ειχα επιλογες. Εχω δερματινο παντελονι (της στολης) και θα το ειχα βαλει αλλα ο λογος που ΔΕΝ το εκανα ειναι διοτι οι μποτες που εχω ΔΕΝ κλεινουν πανω απο το παντελονι.
Εχω παραγγειλει νεες μποτες για αυτο το λογο ΑΛΛΑ δεν τις εχω ακομα παραλαβει.

Αν μπορουσα να ειχα βαλει το παντελονι της μηχανης ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ! Δεν ειμαι καγκουρας κ ειμαι ο πρωτος που αγχωνεται να κυκλοφοραει με απλα ρουχα στους δρομους μας. :(
Αυτα για οσους βιαστηκαν να μιλησουν για εξοπλισμους...

Σιγουρα ηταν ΛΑΘΟΣ μου να μην εχω 110% προσοχη στον καθε μ@λ@κ@ που ΘΑ κανει τετοια πραγματα στο δρομο. Ειχα αγχωθει με τον Στελιο κ σκεφτομουν να παω στο νοσοκομειο να τον δω, αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογια! Εφταιγα. :mad:

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
σε ολα τα παιδια που ηρθαν ΑΜΕΣΩΣ και με βοηθησαν μεσα σε ολο το μπαχαλο με την μηχανη και ιδιως τον Ανταμ και τον Γιωργο (Μπαρτ) που σηκωσαν τη μηχανη, κανονισαν και την φορτωσαν στην οδικη κ γενικα "καθαρισαν". Ανταμ σου χρωσταω φιλε! :)

Επισης σε ΟΟΟΟΟΛΑ τα παιδια που ηρθαν στο νοσοκομειο στα εξωτερικα να με δουν, να με ανεβαζουν ψυχολογικα και κρατουσαν τα πραγματα μου απο τη μηχανη ασφαλη... Ηλια, Νικολα, Παναγιωτη σας ευχαριστω απο τα βαθη της ψυχης μου.

Αλλο ενα ευχαριστω σε καποια -νεαρα- παλικαρια που προσφερθηκαν να βοηθησουν και εφεραν ΑΜΕΣΩΣ οδικη βοηθεια και στα παιδια της αστυνομιας που βρεθηκαν εκει σε χρονο dt πραγματικα, κ ολοι ηταν ευγενεστατοι και με υπερασπιστηκαν απεναντι σε διαφορους που κοιτουσαν και σχολιαζαν με αγριες διαθεσεις...

Και τελευταια το ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστο μου παει στον Κωστα NL που οχι μονο ηταν παρων σε ολο το σκηνικο και στο νοσοκομειο μετα, αλλα προσφερθηκε και ΗΡΘΕ απο την Αθηνα με αυτοκινητο την Κυριακη για να με μαζεψει!
Κωστα μου δεν εχω λογια να σου πω... Εισαι πραγματικα ενας ΘΗΣΑΥΡΟΣ και νοιωθω τυχερος που εχω την τιμη να ειμαι φιλος σου!

Ευχομαι να μην ξανασυμβουν τετοια σε κανεναν μας ποτε... Παντα ορθιοι παιδια.

ΥΓ. ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Μ@ΜΗΣΟΥ, στον κοπανο τον ανθοπωλη ο οποιος ενω ημουν κατω στο δρομο κ κοιτουσα να δω αν μου λειπει τιποτα, βγηκε εξω κ μου ζηταγε να του πληρωσω τη βιτρινα επι τοπου.
Οταν του ειπα οτι δεν ειναι δυνατον να εχω τετοια λεφτα επανω μου μου ειπε "στα @@ μου κωλοπαιδο, να πεις στους αληταραδες τους φιλους σου να σου φερουν λεφτα απο την Αθηνα, γιατι αλλιως η μηχανη σου δεν παει πουθενα! Θα την κρατησω ΕΓΩ!" :mad:
(Ευτυχως ηταν εκει ο νεαρος αστυνομικος που τον εβαλε στην θεση του αμεσως.)

Επισης αλλο ενα παει σε ολους αυτους που με κοιτουσαν κ με εβριζαν ως "αληταρα μηχανοβιο" κ "καλα επαθα" κ "ολοι με τις μηχανες εισαστε το ιδιο" κ "μην ζητας τα ρεστα φιλαρακο γιατι...." (σε ερωτηση μου αν με ειχε δει ο οδηγος) κλπ...

84378

LIBYKOS
16/04/2007, 11:20
Περαστικά και σε σένα φιλαράκι!!

Μέχρι εκεί η γκαντεμιά και όχι παραπέρα.:beer: :beer:

Sotirios
16/04/2007, 11:44
Περαστικά και στους 2, αν και σχετικά μικρό το κακό κρίμα που έγινε.

Όντως καλό είναι να μην βιάζεται ποτέ κανένεας να μιλήσει αλλά έλα ντε που καμιά φορά το ξεχνάει ο κόσμος και λέει τη μαλακία του.

Τι @ρχίδι ο ανθοπώλης όμως ρε ξύλο επι τόπου ήθελε.

Να στε καλά, πάντα όρθιοι και μακριά από τα γ@μημένα τα νοσοκομεια

Cpt. Haddock
16/04/2007, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
Τι @ρχίδι ο ανθοπώλης όμως ρε ξύλο επι τόπου ήθελε.

Κοίτα, αν μας έβλεπε όλους μαζί εκεί, κουβέντα δε θα έλεγε για "τους αληταραδες τους φίλους σου" ο αρχιμ@λάκας

:mad:

LIBYKOS
16/04/2007, 12:01
Λέω να πάω Τρίπολη το απόγευμα ( νωρίς το βράδυ ) να δω το Στέλιο. θα έρθει κανείς μαζί μου;

PanVas
16/04/2007, 12:02
Και πάλι κουράγιο!

Το άλλο ΣΚ πάμε Τρίπολη για λουλούδια? Να σκάσουμε μύτη καμια δεκαπενταριά μαντραχαλέοι... :lol:
Έτσι για το γαμώτο με τον μαλάκα τον ανθοπώλη...

ps. Για την ιστορία και μόνο, αλλά και για να το έχουμε σαν εμπειρία. Σαν προτελευταίος, έκανα σήμα στα παιδιά να σταματήσουν γιατί έπιασε φανάρι τον Daemon και είχε μείνει πίσω. Η Maira σαν δεύτερη σου κόρναρε, αλλά μέσα στην κίνηση και την φασαρία δεν σε πρόλαβε. Μετά σε είχαμε χάσει μέσα στην πόλη και απλά ψάχναμε τον δρόμο να φτάσουμε στο Νοσοκομείο. Δυστυχώς έγινε ότι έγινε και μάταια προσπαθούσα να διώξω τις σκέψεις μου στο δρόμο για την Πάτρα... Μέχρι την πρώτη στάση μου στο Κιάτο δεν μπορούσα να ηρεμήσω με τα αν το ένα ή αν το άλλο, ίσως και να μην... Ίδιες σκέψεις και για το γεγονός με την πινακίδα και τον πρώτο χωρισμό της παρέας στην εθνική Κορίνθου-Τριπόλεως. Το ντους με παγωμένο νερό βοήθησε να συνεχίσω την πορεία μου για Πάτρα χωρίς πολλές σκέψεις αλλά και απλά να δεχθώ τα γεγονότα.
Στο έγραψα και πιο πάνω, θα τα πούμε και από κοντά, στα @ρχ#$# σου όλα!

Nostra
16/04/2007, 12:06
για την ιστορία ..

μάλλον την Πέμπτη ο άχρηστος θα παρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα επιστρέψει Αθήνα (σπίτι του φυσικά) ...

πάντως εχτές το βράδυ αν και κοίταγα δεξιά και αριστερά στις πλατείες και στους δρόμους που περάσαμε δεν το πέτυχα το λουλουδάδικο...

Nostra
16/04/2007, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
Λέω να πάω Τρίπολη το απόγευμα ( νωρίς το βράδυ ) να δω το Στέλιο. θα έρθει κανείς μαζί μου;

να του πάρεις κι ένα εκλεράκι από την καντίνα του νοσοκομείου..

το χτεσινό του άρεσε.... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=38258)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LIBYKOS
16/04/2007, 12:16
:lol: :lol: ....Δεν είσαι άνθρωπος!

DimST
16/04/2007, 12:33
Εύχομαι περαστικά και στα δύο παιδιά και γρήγορη επιστροφή.

Πραγματικά "ανατριχιαστική" η περιγραφή του Ταξιδευτή για την συμπεριφορά του μαγαζάτορα και των παρευρισκόμενων. Ένα μπράβο στην αστυνομία που τους μάζεψε.

Μπράβο στον Ταξιδευτή που κρατήθηκε και δεν έκανε και εικαστικές βελτιώσεις και στον ίδιο τον ανθοπώλη

Στελάρα γρήγορα όρθιος και ποτέ ξανα

:beer: :beer:

lampros_fazer
16/04/2007, 12:41
Ας μου στείλει κάποιος το κινητό του Στέλιου με πμ..

bartlal
16/04/2007, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
να του πάρεις κι ένα εκλεράκι από την καντίνα του νοσοκομείου..

το χτεσινό του άρεσε.... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=38258)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

πειραζει να φαμε το εκλερακι καθως περιμενουμε το ασανσερ, και να του παμε ΜΟΝΟ την... συσκευασια?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

bartlal
16/04/2007, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
Εύχομαι περαστικά και στα δύο παιδιά και γρήγορη επιστροφή.

Πραγματικά "ανατριχιαστική" η περιγραφή του Ταξιδευτή για την συμπεριφορά του μαγαζάτορα και των παρευρισκόμενων. Ένα μπράβο στην αστυνομία που τους μάζεψε.

Μπράβο στον Ταξιδευτή που κρατήθηκε και δεν έκανε και εικαστικές βελτιώσεις και στον ίδιο τον ανθοπώλη

Στελάρα γρήγορα όρθιος και ποτέ ξανα

για να πουμε και του στραβου το δικιο, ο ανθοπωλης στην συνεχεια καταλαβε μετα τον 1ο θυμο του οτι ελεγε βλακειες, (ισως να τον συνετισε και το φιλοθεαμον κοινο) και ανασκουμπωθηκε. το + ειναι οτι υπηρχαν ατομα που μας πλησιαζαν και λεγανε να μην κανει καμμια βλακεια ο ταξιδευτης και κερασει cash το μαγαζι λογω πιθανης ζαλαδας απο το ατυχημα.

στην τελικη, του αλλαξανε και την τζαμαρια και του βαλανε καινουργια, του εκανε και οικονομια στο ΑΖΑΧ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
16/04/2007, 15:46
Κοίτα ρε πούστη τι κόσμος υπάρχει!

Για τον ανθοπώλη και τους λοιπούς μαλάκες λέω!

ΡΕ, ΑΪ ΓΑΜΙΔΙΑ!!! :mad:

Νικόλα, στ @@δια σου ρε! Όλα καλά!

adam_tsouk
16/04/2007, 16:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
να πεις στους αληταραδες τους φιλους σου να σου φερουν λεφτα απο την Αθηνα, γιατι αλλιως η μηχανη σου δεν παει πουθενα! Θα την κρατησω ΕΓΩ!" :mad:

Επισης αλλο ενα παει σε ολους αυτους που με κοιτουσαν κ με εβριζαν ως "αληταρα μηχανοβιο" κ "καλα επαθα" κ "ολοι με τις μηχανες εισαστε το ιδιο" κ "μην ζητας τα ρεστα φιλαρακο γιατι...." (σε ερωτηση μου αν με ειχε δει ο οδηγος) κλπ...

αυτα δεν τα ειπε κανεις -ουτε εσυ ενημερωτικα- σε μας οταν σκασαμε μυτη. Το δερματινο με κανει πουλ γομαρι τελικα!

:lol: :lol:

adam_tsouk
16/04/2007, 16:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κοίτα, αν μας έβλεπε όλους μαζί εκεί, κουβέντα δε θα έλεγε για "τους αληταραδες τους φίλους σου" ο αρχιμ@λάκας

:mad:

καλα, αμα εβλεπε εσενα τποτ δε θα μπορουσε να πει.

απο τα γελια!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

στα διαλα μεσημεριατικα τι με εχει πιασει?

byron
16/04/2007, 16:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
καλα, αμα εβλεπε εσενα τποτ δε θα μπορουσε να πει.
απο τα γελια!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

στα διαλα μεσημεριατικα τι με εχει πιασει?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Τι λαλάκας είσαι ρε !!! :rotflmao: :rotflmao:

LsKostas
16/04/2007, 16:28
Το άλλο ΣΚ πάμε Τρίπολη για λουλούδια? Να σκάσουμε μύτη καμια δεκαπενταριά μαντραχαλέοι...

Πολυ πρωτο!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Περα απο την πλακα τωρα το ειδα και ευχομαι καλη αναρωση στα παιδια

sober
16/04/2007, 17:53
Μ'αρεσει που η προηγουμενη μερα ηταν Παρασκευη και 13...8α εσκαγε και ο λαμακας ο αν8οπωλης με κανα πριονι αλα Jason να σας κανει κομματακια..:lol: :lol:

Αντε παιδια περαστικα και υπομονη...:wave2:

lyk0s
17/04/2007, 02:22
Περαστικα!

loukasfilm
17/04/2007, 12:14
Περαστικά και στα δύο παιδιά.

sotpag
17/04/2007, 14:03
περαστικα ρε παιδια,

τι να πω, να ειναι το τελευταιο, μακαρι αλλα.....

απλα το νου μας οσο γινετε!!!!!

και καλο ειναι να αφησουμε τα κυριγματα κλπ γιατι ολοι κανουμε μαλακιες λιγο πολυ και η ασχημη ειναι παντα διπλα μας, το θεμα ειναι ποσο κοντα θα περασεις :wave2:

Nostra
17/04/2007, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
γιατι ολοι κανουμε μαλακιες λιγο πολυ και η ασχημη ειναι παντα διπλα μας, το θεμα ειναι ποσο κοντα θα περασεις :wave2:

+1000

lampros_fazer
17/04/2007, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Ας μου στείλει κάποιος το κινητό του Στέλιου με πμ..
Nobody..?

+odigos
17/04/2007, 15:44
perastika kai stous dyo sas kai grigora orthioi!!!

:wave2: :wave2: :wave2:

XR 600
17/04/2007, 16:28
θελω να πω στους kalesin, sniper και οποιον αλλο δε ξερει(...και σ αυτους που ξερουν και δε το λενε)(ακυρον αν εχει γραφτει και δε το διαβασα), οτι μετα το ατυχημα του στελιου αποφασισαν καποιοι να πανε τριπολη(νοσοκομειο με το στελιο), εγινε μια τεραστια συζητηση για το πλησιεστερο βενζιναδικο, γιατι καποιοι αδικαιολογητα ειχαν προβλημα βενζινης και γυρισαν ολοι προς αθηνα ΛΟΓΩ ΒΕΝΖΙΝΗΣ . Εγω λοιπον, αφου δεν χρειαζοταν να κανω κατι για να βοηθησω, δεν ειχα προβλημα βενζινης(με μικρο τεποζιτο), και ειχα πει σε φιλους οτι θα πηγαινα σπαρτη(αφου εχει σημασια για καποιον) ΠΗΓΑ ΣΠΑΡΤΗ!!!!!!!!!!!
-θελω επισης να πω οτι δεν τηρουνταν βασικοι κανονες ασφαλειας ομαδικης βολτας(και γι αυτο χαθηκαν καποιοι απ τους αλλους)
-τελος, η βολτα ηταν πολυ ωραια, ευχαριστω ολους και περαστικα στα παιδια.

sniper
17/04/2007, 16:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από XR 600
θελω να πω στους kalesin, sniper .........

Εντάξει παρεξήγηση...

Νόμισα ήσασταν μια παρέα όλοι μαζί.....

Αφού ο καθένας έκανε οτι ήθελε ΟΚ

XR 600
17/04/2007, 16:51
Εντάξει παρεξήγηση...

Νόμισα ήσασταν μια παρέα όλοι μαζί.....

Αφού ο καθένας έκανε οτι ήθελε ΟΚ

δε το λες καλα, γιατι αλλο ο καθενας οτι ηθελε, και αλλο:ο στελιος τσακιστηκε και ο αλλος πηγε σπαρτη(στη 2η περιπτωση βγαινει κακο νοημα)

jen
17/04/2007, 17:10
:( Περαστικά και αγύριστα και στους δυο σας..
Γρήγορα να τα :beer: παρεακι με τα μοτορια σας

blackbusa
17/04/2007, 17:34
θελω να πω στους kalesin, sniper και οποιον αλλο δε ξερει(...και σ αυτους που ξερουν και δε το λενε)(ακυρον αν εχει γραφτει και δε το διαβασα), οτι μετα το ατυχημα του στελιου αποφασισαν καποιοι να πανε τριπολη(νοσοκομειο με το στελιο), εγινε μια τεραστια συζητηση για το πλησιεστερο βενζιναδικο, γιατι καποιοι αδικαιολογητα ειχαν προβλημα βενζινης και γυρισαν ολοι προς αθηνα ΛΟΓΩ ΒΕΝΖΙΝΗΣ . Εγω λοιπον, αφου δεν χρειαζοταν να κανω κατι για να βοηθησω, δεν ειχα προβλημα βενζινης(με μικρο τεποζιτο), και ειχα πει σε φιλους οτι θα πηγαινα σπαρτη(αφου εχει σημασια για καποιον) ΠΗΓΑ ΣΠΑΡΤΗ!!!!!!!!!!!
-θελω επισης να πω οτι δεν τηρουνταν βασικοι κανονες ασφαλειας ομαδικης βολτας(και γι αυτο χαθηκαν καποιοι απ τους αλλους)

Το θεμα με την βενζινη προεκυψε στον Πλατανο,αφου στην σταση στο Αστρος καταλαβαμε οτι θα καναμε μια αποσταση κοντινη η εστω σε μερος με προσβασιμο βενζιναδικο.Αφου ειχα σχεδον μισο ντεποζιτο ακομα δεν μου φανηκε αναγκαιο το να βαλω βενζινη.Στον Πλατανο αποφασισαμε να παμε Αγ.Πετρο που ειπωθηκε οτι εχει σιγουρα βενζιναδικο,και επειδη δεν ειχαμε και καμμια επικοινωνια με τους 3 ξεκομενους (πιστευαμε οτι κανονισανε κατι μονοι τους).Τελικα μετα απο 5 λεπτα βρηκαμε τους ξεκομενους με το δυστηχως συμβαν που ολοι γνωριζουμε.Εκει περιμενοντας το ασθενοφορο και την οδικη αφου ειχε χαθει και αλλος χρονος (ειταν περιπου 4 παρα).Με το που παιρνει το ασθενοφορο τον Στελιο και περιμενουμε να ερθει η οδικη,ο cptn ο bartal ο adam και ο natpat μας λενε να την κανουμε γιατι πια ηταν ανουσιο να καθομαστε.Απο το ξενερωμα που ειχε πεσει αποφασιζουμε να επιστρεψουμε Αστρος που ηταν κοντα για φαγητο.Με το που καθομαστε τους ενημερωνουμε που ειμασταν και μας ειπαν με το που τελειωνουν με την οδικη ερχονται και αυτοι.Ομως και με την οδικη υπηρξε προβλημα και καθυστερηση γιατι αρχικα πηγε σε αλλη περιοχη (25χλμ περιπου αναποδα).
Αυτοι που θα πηγαιναν Τριπολη ηταν 3 ατομα, και πανω στο φαει λεμε να παμε σχεδον ολοι γιατι ετσι και αλλιως η βολτα ειχε παει σκατα.
Βασικοι κανονες υπηρχαν.Απλα χαθηκαμε με τους 3 γιατι ως γνωστων ο Κωστας εχασε την πινακιδα του και αποφασισανε να πανε να την βρουν και μετα θα συναντιομασταν.Σε καθε προορισμο τους ενημερωναμε για το που ειμασταν και που πηγαιναμε.
Η βολτα ειταν (προσωπικα μιλαω) κουτουρου γιατι δεν υπηρξε καλος προγραματισμος και γιατι ειχαμε απιστευτα και πολλα απροβλεπτα...(maira ειμαι σιγουρος οτι την αλλη φορα θα ειναι καλυτερη).
και τα εγραψα ολα αυτα γιατι με πειραξαν καποιες μομφες εντανιον μου σιγουρα,και του Γιαννη με το GW.
To που πηγες και τι εκανες ηταν δικο σου θεμα και καλα εκανες....

Cpt. Haddock
17/04/2007, 17:52
Ρε παίδες δεν καταλαβαίνω γιατί παιδεύεστε...

Κατ' αρχήν δε θεωρώ τη βόλτα κουτουρού, μέχρι το συμβάν με το Στέλιο το πρόγραμμα είχε τηρηθεί όπως έλεγε το 1ο ποστ.

Υπήρχε επικεφαλής μπροστά, πήγαινα εγώ δίπλα με το χάρτη και θα θυμάστε οτι σε κάθε σχεδόν διασταύρωση περίμενα να περάσετε και μετά ξεκινούσα, υπήρχε και σκούπα (daemon - panvas)

Η διαδρομή που είχε βγάλει η Μάιρα, απο Πλάτανο προέβλεπε να περάσουμε.

Έγινε μία ασυννενοησία, όταν στριψατε απο την πρώτη έξοδο της Εθνικής για Αργος και όχι απο Στέρνα όπως πολλές φορές είχε πει και είχε γράψει η Μάιρα. Δεν έγινε και τίποτα, βρεθήκαμε στους Μύλους.

Έπειτα, έγινε ένα λάθος πλοήγησης (άμα ξαναπάρω χάρτη της road να με χέσετε*) και αντί για Πλατανο στριψαμε προς Χαραδρο. 5 χλμ πηγαινε-έλα, big deal.

Πάνο και εσύ και ο Jdoohan (με το φοβερό "beast") αλλα και ο Ταξιδευτής γκρινιάζατε για τις λακούβες και τα 10 μέτρα χώμα πριν τον Πλάτανο. Δικαιολογημένα γκρινιάζατε δε λέω γιατι για τις μηχανές που έχετε ήταν βάρβαρο, αλλα ρε παιδιά συγγνώμη, βόλτα σε ορεινό επαρχιακό ελληνικό δρόμο... πώς ακριβώς την περιμένατε; Ακόμα και οι "εθνικές" είναι γ@μα τα σε αυτή τη χώρα, τι να σου κάνουν αυτα τα δρομάκια;

Βενζίνη, σόρυ παίδες αλλα έπρεπε να το φροντίσετε... τα χωριά στα βουνά δεν γίνεται να έχουν βενζινάδικα. Ρωτήστε πόσες φορές συμφορουμίτες έχουν βάλει βενζίνη απο μπιτόνι παντοπωλείου σε τέτοια χωρία (δεν σου έκανα πλάκα Πάνο! - άσε που δεν περίμενα hayabusa όταν πηγαίνουμε σε αργούς ρυθμούς να έχει θέμα αυτονομίας - λάθος μου)

Το μόνο λάθος που βλέπω να έγινε και σε αυτό φταίω εγώ είναι οτι αντί να κάτσουμε Άστρος να πιούμε καφέ και, το κυριότερο, να περιμένουμε τους 3 που είχαν μείνει πίσω, προτεινα να συνεχίσουμε ως τον Πλάτανο (που ήξερα οτι έχει καφενεία - αλλα την πατήσαμε).

Για αυτό ζητάω συγγνώμη απο όλους, ίσως αν είχαμε κάτσει Άστρος, είχαμε κουλάρει, είχαμε βάλει βενζίνη κλπ, να μην ειχαμε τα γνωστά συμβάντα.

Να είμαστε πάντα καλά και ξανα, περαστικά στα παιδια

:beer: :beer: :beer: :beer:

*είναι η τρίτη φορά που ο "κατα χάρτη" χωματόδρομος αποδείχτηκε άσφαλτος :mad:

kalesin
17/04/2007, 18:28

κοιτα που παει να γινει ποαρεξηγηση απο το πουθενα...

λοιπον αυτο που ειπα ειναι οτι "αν εχουν γινει ετσι" που τελικα δεν εγιναν οπως βλεπω, τοτε δεν μου καθοταν καλα αυτη η ιστορια.... φανταζομαι οτι ουτε σε σενα δεν θα ακουγοταν καλα

ακριβως επειδη δεν υπηρχε επιπλεον πληροφορηση κ το τι συνεβαινε ηταν σε λογια "ακουσα" "καποιος μου ειπε οτι εμαθε" κτλ, γι' αυτο κ δεν εγινε απο τη μερια μου αλλα φανταζομαι κ απο κανεναν αλλο παραπανω αναφορα σε αυτο το θεμα

blackbusa
17/04/2007, 18:52
Ρε παίδες δεν καταλαβαίνω γιατί παιδεύεστε...

Κατ' αρχήν δε θεωρώ τη βόλτα κουτουρού, μέχρι το συμβάν με το Στέλιο το πρόγραμμα είχε τηρηθεί όπως έλεγε το 1ο ποστ.

Υπήρχε επικεφαλής μπροστά, πήγαινα εγώ δίπλα με το χάρτη και θα θυμάστε οτι σε κάθε σχεδόν διασταύρωση περίμενα να περάσετε και μετά ξεκινούσα, υπήρχε και σκούπα (daemon - panvas)

Η διαδρομή που είχε βγάλει η Μάιρα, απο Πλάτανο προέβλεπε να περάσουμε.

Έγινε μία ασυννενοησία, όταν στριψατε απο την πρώτη έξοδο της Εθνικής για Αργος και όχι απο Στέρνα όπως πολλές φορές είχε πει και είχε γράψει η Μάιρα. Δεν έγινε και τίποτα, βρεθήκαμε στους Μύλους.

Έπειτα, έγινε ένα λάθος πλοήγησης (άμα ξαναπάρω χάρτη της road να με χέσετε*) και αντί για Πλατανο στριψαμε προς Χαραδρο. 5 χλμ πηγαινε-έλα, big deal.

Πάνο και εσύ και ο Jdoohan (με το φοβερό "beast") αλλα και ο Ταξιδευτής γκρινιάζατε για τις λακούβες και τα 10 μέτρα χώμα πριν τον Πλάτανο. Δικαιολογημένα γκρινιάζατε δε λέω γιατι για τις μηχανές που έχετε ήταν βάρβαρο, αλλα ρε παιδιά συγγνώμη, βόλτα σε ορεινό επαρχιακό ελληνικό δρόμο... πώς ακριβώς την περιμένατε; Ακόμα και οι "εθνικές" είναι γ@μα τα σε αυτή τη χώρα, τι να σου κάνουν αυτα τα δρομάκια;

Βενζίνη, σόρυ παίδες αλλα έπρεπε να το φροντίσετε... τα χωριά στα βουνά δεν γίνεται να έχουν βενζινάδικα. Ρωτήστε πόσες φορές συμφορουμίτες έχουν βάλει βενζίνη απο μπιτόνι παντοπωλείου σε τέτοια χωρία (δεν σου έκανα πλάκα Πάνο! - άσε που δεν περίμενα hayabusa όταν πηγαίνουμε σε αργούς ρυθμούς να έχει θέμα αυτονομίας - λάθος μου)

Το μόνο λάθος που βλέπω να έγινε και σε αυτό φταίω εγώ είναι οτι αντί να κάτσουμε Άστρος να πιούμε καφέ και, το κυριότερο, να περιμένουμε τους 3 που είχαν μείνει πίσω, προτεινα να συνεχίσουμε ως τον Πλάτανο (που ήξερα οτι έχει καφενεία - αλλα την πατήσαμε).

Για αυτό ζητάω συγγνώμη απο όλους, ίσως αν είχαμε κάτσει Άστρος, είχαμε κουλάρει, είχαμε βάλει βενζίνη κλπ, να μην ειχαμε τα γνωστά συμβάντα.

Να είμαστε πάντα καλά και ξανα, περαστικά στα παιδια

:beer: :beer: :beer: :beer:

*είναι η τρίτη φορά που ο "κατα χάρτη" χωματόδρομος αποδείχτηκε άσφαλτος :mad:

Εγω δεν εκανα κανενα θεμα ουτε για την βολτα,ουτε για την βενζινα,ουτε για τον δρομο.Απλως ειπα τα γεγονοτα,πως εγιναν γιατι με χαλασε το οτι φταιγαμε εμεις που γυρισαμε πισω (δηλαδη ετσι το καταλαβα).
Για το κουτουρου παει συνολικα στην βολτα και ζηταω συγνωμη αν φανηκε καπως:blush:

Για τον δρομο που ηταν χαλια σε ορισμενα σημεια,το ειχα ριξει στην πλακα (αν και ειχα χαλαστει λιγο στην αρχη) και αφου πηγαιναμε καπου ολοι μαζι εκανα υπομονη.Αν ακουστηκε στην βολτα αλλιως παλι :blush:

Για την βενζινα παντα θα ρωταω να ειμαι σιγουρος (η στην καλυτερη θα εχω μαζι μπιτονακι):D

Ολα τα υπολοιπα πιστευω οτι μπορουν να συμβουν και δεν ειναι κατα την γνωμη μου
μεμπτα(εκτος βεβαια απο τις ατυχες στιγμες).

:beer: :beer: :beer:

ΥΓ Το Busa Γ@μ@ει

:sun: :sun: :sun:

DimChios
17/04/2007, 19:27
Ρε σείς! Λύστε μου μία απορία...

Δέν το ανέφερε κανείς να ξέρουμε.... :confused:

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ "ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ"????

:lol: :lol: :lol: :lol:

blackbusa
17/04/2007, 19:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ρε σείς! Λύστε μου μία απορία...

Δέν το ανέφερε κανείς να ξέρουμε.... :confused:

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ "ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ"????

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΥΠΗΡΧΕ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
17/04/2007, 19:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΥΠΗΡΧΕ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ

Τελικά ο "λαός" λέει μ@λ@κίες!

zireous
17/04/2007, 19:44
Εγώ οφείλω μια συγγνώμη στον Στέλιο, όπως και να 'γινε δεν έχει πολλή σημασία, σημασία έχει να βγει και να ξαναπάει βόλτα γρήγορα.

Πάντως στους γνωστούς και ειδικά σε κολλητούς μου που μου λένε για τέτοιες φάσεις τους τη λέω χοντρά, με στραβοκοιτάνε, σπάζονται και λοιπά -και ίσως γι' αυτό τους εντυπώνεται στο μυαλό και προσέχουνε περισσότερο και δέ τη ξαναπατάνε τουλάχιστον με τον ίδιο τρόπο μετά.

Περαστικά πάλι στον Αλχημιστή, και πού 'σαι Ταξιδευτή, κάποια στιγμή θα περάσω και από το λουλουδά γιατί θέλω τρυφερά λόγια να του πω για την μαμημένη τη φωτοσύνθεση... :D

naxiotis
17/04/2007, 20:09
περαστικά και στους δυό σας και γρήγορα όρθιοι:wave2:

zolotas
17/04/2007, 21:49
τον μπουστη τον γκαριολη τον ανθοπωλη ,εσκουζε κιολας ..........εμπαργκο flower,ΤΕΛΟΣ

Daemon
18/04/2007, 12:36
Ρε παιδια, εκτος απ'τα συμβαντα και γαμω της βολτες ηταν, τι "συγγνωμη" και "εγω φταιω", "ο αλλος φταιει", "τι εκανε αυτος", "τι εκανε ο αλλος" ειναι αυτα;; :sick:

Cpt. Haddock
18/04/2007, 12:43
Ρε παιδια, εκτος απ'τα συμβαντα και γαμω της βολτες ηταν, τι "συγγνωμη" και "εγω φταιω", "ο αλλος φταιει", "τι εκανε αυτος", "τι εκανε ο αλλος" ειναι αυτα;; :sick:

Πέστα ρε Αντρέα γιατί συνέχεια άκουγα και ακούω οτι η βόλτα ήταν ανοργάνωτη και στα κουτουρού και άλλα τέτοια.

Τι θέλετε δλδ να πηγαίνουμε σαν το varadero club* με λίστα συμμετεχόντων, που υπογράφουν χαρτί παρουσίας, κάνουν σήματα με τα χέρια στο δρόμο, έχουν ΚΑΡΑφιξάρει στάσεις κλπ και έχουν σκούπα με μπαγκαζιέρες vhf και ολη την προίκα πάνω για να πάνε μέχρι το Λουτράκι;

:lol:

Δεν παίρνω το ΚΤΕΛ καλύτερα;

:rotflmao:

*τυχαία αναφέρω το συγκεκριμένο club :D :evil: :smokin:

idi
18/04/2007, 12:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
...
ΥΓ. ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Μ@ΜΗΣΟΥ, στον κοπανο τον ανθοπωλη ο οποιος ενω ημουν κατω στο δρομο κ κοιτουσα να δω αν μου λειπει τιποτα, βγηκε εξω κ μου ζηταγε να του πληρωσω τη βιτρινα επι τοπου.
Οταν του ειπα οτι δεν ειναι δυνατον να εχω τετοια λεφτα επανω μου μου ειπε "στα @@ μου κωλοπαιδο, να πεις στους αληταραδες τους φιλους σου να σου φερουν λεφτα απο την Αθηνα, γιατι αλλιως η μηχανη σου δεν παει πουθενα! Θα την κρατησω ΕΓΩ!" :mad:

ευχομαι ολα τα λουλουδια του να ξεραθουν και να πεθανουν και αυτος να μη δει πελατη για 20 χρονια και να χρεοκοπήσει ο ...μη πω....:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

στη Τριπολη εγινε?

δε μου μιαζει απιθανο... εκανα 1,5 μηνα φανταρος εκει ... μπουρδελο συγκοινωνιακά πολη και οι ντοπιοι ΟΔΗΓΑΝΕ ΟΠΩΣ ΝΑ"ΝΑΙ!!! ... μιλαμε το εχω να το λεω στους φιλους μου ΠΑΝΤΑ οταν περνανε απο Τριπολη να προσεχουν ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΗΣ!!!!

gcrook
18/04/2007, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ευχομαι ολα τα λουλουδια του να ξεραθουν και να πεθανουν και αυτος να μη δει πελατη για 20 χρονια και να χρεοκοπήσει ο ...μη πω....:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Χαχαχαχα τι να σου πω, και γαμω τις μπηχτες ρε χαλια.....:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Αφου δεν ειπες "Οποιος ξαναβρισει μοτοσυκλετιστη ειναι σαπιο πορτοκαλι παλι καλα ρε":rotflmao: :rotflmao:

tati
18/04/2007, 13:06

*τυχαία αναφέρω το συγκεκριμένο club :D :evil: :smokin:

εντελώς...:evil: :smokin:

tati
18/04/2007, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Χαχαχαχα τι να σου πω, και γαμω τις μπηχτες ρε χαλια.....:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Αφου δεν ειπες "Οποιος ξαναβρισει μοτοσυκλετιστη ειναι σαπιο πορτοκαλι παλι καλα ρε":rotflmao: :rotflmao:

χαχαχαχαχαχα

:rotflmao: :bawl: :rotflmao:

έγραψες Γιώργο:beer:

idi
18/04/2007, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

84697

zireous
18/04/2007, 21:27
Για τον ανθοπώλη θα του ξηγηθώ σύντομα ψυχολογική βία πρώτου βαθμού (είπαμε βία βία μόνο στα videogames τώρα πια).

Θα παρκάρω μπροστά από το μαγαζί του.

Θα βγάλω κράνος και γάντια, αργά, ηδονιστικά.

Θα μπω στο μαγαζί, θα ψωνίσω ένα λουλουδάκι για τη δικιά μου (μπσσσσ δάκρυσα ο μπούστης) αφού του πιάσω τη κουβέντα ευγενικά και ωραία, και θα του δώσω και ένα ταλιράκι παραπάνω.

Μετά θα του πω απλά, "Βλέπεις, δεν είμαστε όλοι οι μηχανόβιοι κωλόπαιδα σα και σένα."

Και θα του γυρίσω τη πλάτη και θα φύγω.

kalesin
18/04/2007, 22:15
Για τον ανθοπώλη θα του ξηγηθώ σύντομα ψυχολογική βία πρώτου βαθμού (είπαμε βία βία μόνο στα videogames τώρα πια).

Θα παρκάρω μπροστά από το μαγαζί του.

Θα βγάλω κράνος και γάντια, αργά, ηδονιστικά.

Θα μπω στο μαγαζί, θα ψωνίσω ένα λουλουδάκι για τη δικιά μου (μπσσσσ δάκρυσα ο μπούστης) αφού του πιάσω τη κουβέντα ευγενικά και ωραία, και θα του δώσω και ένα ταλιράκι παραπάνω.

Μετά θα του πω απλά, "Βλέπεις, δεν είμαστε όλοι οι μηχανόβιοι κωλόπαιδα σα και σένα."

Και θα του γυρίσω τη πλάτη και θα φύγω.

καλη φαση..

αλλα να προσεξεις την χρονομετρηση στο βγαλσιμο γαντιων κ κρανους κ να κανεις πολλες προβες...

μην τυχον τα βγαλεις γρηγορα κ σε δει κ παρεξηγησει τις προθεσεις σου

κ οχι τιποτα αλλο.. σου δωσει κανενα μαραμενο λουλουδι κ μετα δουλεψει παντοφλα

:lol: :lol:

zireous
19/04/2007, 20:28
Θα τη σκίσω τη καργιόλα...

(δέν έχει ίντερνετ)
:rotflmao:

adam_tsouk
19/04/2007, 21:38

+1000

ελεος πια ρε γμτ....

μια βολτα χωρις "ευτραπελα" και δεν εννοω πτωση δεν μπορουμε να παμε...

κατσε να δεις τη δευτερα τι εχει να γινει... :rolleyes:

kachius
19/04/2007, 22:05
Περαστικά Στέλιο και Νίκο :wave2:

Στέλιο...υπομονή!!! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=38502)

και ρε παιδιά...όχι "σιδερένιος" ρε...αρκετά σίδερα παίζουν ήδη...