View Full Version : Περι σέλας
corfudoctor
15/04/2007, 20:12
Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αλλάξω σέλα και θα ήθελα την γνώμη σας. Εχω ακούσει καλά λόγια για καποιον θεσσαλονικιό που στέλνει με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα (κυρίως απο το AFRICA TWIN CLUB).Υπάρχει κατι άλλο? Η μαμίσια πόσο κάνει?
Έχεις ακούσει για τον Τόνυ Μπατζιο και κάνει την καλύτερα σέλα για ΑΤ. Την μαμίσια την ξεχνάς.
:wave2:
corfudoctor
15/04/2007, 22:16
Ευχαριστώ Νίκο
corfudoctor
15/04/2007, 22:33
Παιδιά η σέλα του θεσσαλονικιού είναι ψηλότερη απο την μαμίσια? Ρωτάω γιατι δεν είμαι και "πρωτο μποι" και αυτές οι λεπτομέρειες έχουν σημασία. :o
Αρχικά δημιουργήθηκε από corfudoctor
Παιδιά η σέλα του θεσσαλονικιού είναι ψηλότερη απο την μαμίσια? Ρωτάω γιατι δεν είμαι και "πρωτο μποι" και αυτές οι λεπυομέριες έχουν σημασία.
Είναι χαμηλότερη και ξεχωρίσει τις θέσεις αναβάτη-συνεπιβάτη. Θυμίζει κάτι σαν Varadero όπου ο οδηγός "κουμπώνει" στη θέση.
Να και μια φώτο μέλους του Africa Twin Club και στα χρώματα της μηχανής:
84375
afrotwin
16/04/2007, 13:18
prepi na kseris oti den ine i kaliteri epilogi
ala ine poli efkolo na tin apoktisis ke se poli kali timi
piotika den ine oti kalitero
den sigkrinete me mia corbi as poume
i opia ine safos pio akrivi ala ke anoteris piotitas ke anesis
an omos doume san lisi tin batzio
ta xorismata tis se glitonoun apo pola
den sou erxete o sinepivatis stin plati apo to frenarisma
ke den pedevete i spondiliki sou stili sto ka8isma
ke taksidevis poli perisoteri ora apo oti me tin mamisia
pou me aftin pano apo miamisi ora den antexis...
omos i corbi sou prosferi ta megista an exis xrima kani peripou 400 euro
ke tou batzio 180
episis o batzio sou dini ke egkioisi (atipi) kana xrono
ine eksigimeno palikari...
corfudoctor
26/04/2007, 15:33
H σέλα του mpatzio κοστίζει 185 ευρώ. Μου είπε οτι θα την αποστείλει σε 10 ημέρες περίπου λόγω φόρτου εργασίας αυτήν την εποχή. Ελπίζω να αποδειχθεί οτι άξιζε τον κόπο :smokin:
H σέλα του mpatzio κοστίζει 185 ευρώ. Μου είπε οτι θα την αποστείλει σε 10 ημέρες περίπου λόγω φόρτου εργασίας αυτήν την εποχή. Ελπίζω να αποδειχθεί οτι άξιζε τον κόπο :smokin:
:a013:
καλά και αναπαυτικά ταξίδια !
corfudoctor
26/04/2007, 22:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
:a013:
καλά και αναπαυτικά ταξίδια ! [COLOR=blue]
Σ ευχαριστώ φίλε:beer:
fantacid
26/04/2007, 22:22
εχω κανει κανα δυο σελες στο παλικαρι κ η μιση σαλονικα σε τετοιες σελες καθετε.
αρα η ποιοτητα λογω εμπειριας κ μονο ειναι αε αρκετα ανεκτα επιπεδα.
εαν πας προσωπικα στο μαγαζι κ μηλισετε θα του δειξει τα χρωματα κ τις ποιοτητες των υλικων ωστε να γινει η σελα σου unique!
πολυ εντυπωσιακο ειναι το βινιλιο αλλα ξεθωριαζει κ σκαει σε λιγα χρονια.
εαν δεν σκοπευεις να τη κρατησεις καιρο ή εχει διαθεση για αλλαγες μπορεις να κανεις μια δοκιμη με βινυλιο στα πλαινα, δεν ενδυκνετε για την ραχη για γλιστραει.
η τιμη του περιλαμβανει ολοκληρη σελα ή θα του στειλεις τη δικια σου?
στη δευτερη περιπτωση το κοστος θα πεσει αρκετα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
η τιμη του περιλαμβανει ολοκληρη σελα ή θα του στειλεις τη δικια σου?
στη δευτερη περιπτωση το κοστος θα πεσει αρκετα!
Η τιμή είναι για καινούργια σέλα, κρατάς και την παλιά.
Πόσο αρκετά πέφτει το κόστος σε περίπτωση που στείλεις τη δική σου σέλα?
fantacid
21/05/2007, 20:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Πόσο αρκετά πέφτει το κόστος σε περίπτωση που στείλεις τη δική σου σέλα?
κατα πολυ.....ισως κ στο μισο!
pizzahot
22/05/2007, 22:02
Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αλλάξω σέλα και θα ήθελα την γνώμη σας. Εχω ακούσει καλά λόγια για καποιον θεσσαλονικιό που στέλνει με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα (κυρίως απο το AFRICA TWIN CLUB).Υπάρχει κατι άλλο? Η μαμίσια πόσο κάνει?
φιλε αν εισαι απο θεσ/νικη εγω εκανα την δικια μου στο luxus. η σελα ειναι σχεδον ιδια με αυτη του varadero. του ειπα να την φουσκωσει και λιγο στα πλαινα. την εκανα πανω στη δικια μου και μου πηρε 80€. θα βαλω και φωτο
pizzahot
22/05/2007, 22:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από pizzahot
φιλε αν εισαι απο θεσ/νικη εγω εκανα την δικια μου στο luxus. η σελα ειναι σχεδον ιδια με αυτη του varadero. του ειπα να την φουσκωσει και λιγο στα πλαινα. την εκανα πανω στη δικια μου και μου πηρε 80€. θα βαλω και φωτο
89819
corfudoctor
20/06/2007, 00:38
Πάντως παιδιά επειδή τελικά αγόρασα την σέλα του tonimpatzio (με αντικαταβολή στα 185 ευρώ) έχω να παρατηρήσω οτι δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση οτι πρόκειται για κάτι εξαιρετικό. Σαφώς είναι καλύτερη απο την μαμίσια (καλύτερος σχεδιασμός, χωριστές θέσεις επιβάτου-συνεπιβάτου,ομορφότερη εμφάνιση) αλλα παρουσιάζει και κάποια σοβαρά μειονεκτήματα. Καταρχήν, η πλάτη της θέσης του οδηγού δεν είναι σωστά τοποθετημένη ωστε να εφαρμόζει στην μέση του οδηγού. Επιπλέον, το "κούμπωμα" της σέλας δεν είναι και το καλύτερο δυνατό με αποτέλεσμα να καθίσταται βασανιστικό το "ανοιγόκλειμμα" της (για να μην αναφέρω και το ζήτημα της ασφάλειας της μοτοσυκλέτας ή και προσωπικών αντικειμένων που τίθεται σε κίνδυνο σε περίπτωση λανθασμένου κλεισίματος της).
Καταλήγοντας, θα ήθελα να τονίσω οτι αν συνυπολογίσει κανείς την σχέση κόστους-oφέλους δεν νομίζω οτι πρόκειται για μια επωφελή αγορά.
OYRGAS_20
03/08/2008, 14:26
kane mia erwtish sto til poy tha vreis sto www.luxusmoto.gr ..!
Αρχικά δημιουργήθηκε από pizzahot
File mou to afrodes yliko pos einai?einai skliro?Tou Bazio pou exo ego einai poly skliro.Pio skliro apo ti mamisia an kai einai kalyteri san kopsia alla skliri!
OYRGAS_20
04/08/2008, 21:19
to xero ayto gia tou mpatzio .. toy luxus einai malaki k mpainei afrolex stoys myroys gia na kathese k na mn pianese .. an thes mpes sto www.luxusmoto.gr i pare til 2310859013.. gIA N SYNENOITHEIS..