Σύνδεση

View Full Version : GSR600 ? Νεα HORNET600 ? FZ6 Fazer Naked?, Η έκθεση του Ελληνικού,μπερδεύει ή βοηθάει

mc99121
17/04/2007, 15:18
Κατηγορία:
Naked 600άρια

Μοντέλα:

FZ6 Fazer Naked S2

GSR600

Νέο HORNET600

Πάντα νόμιζα ότι οι εκθέσεις βοηθάνε στο να πάρεις τις αποφάσεις σου, όταν είσαι στην πλευρά του επίδοξου αγοραστή. Στην προκυμένη όμως με μπέρδεψε ακόμα παραπάνω.

Τα κοιτάς από όλες τις πάντες, και όμως δεν σου κάνει κάποιο τοοση μεγάλη διαφορά. Όλα μοιάζουν τόσο πολύ. Όλα είναι κουκλιά. Ειδικά μετά την αλλαγή στον προβολέα του HORNET η επιλογή γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Το 0-300 του Mαρτίου πλέκει τα εγκώμια του νέου HORNET, forums θάβουν την τρύπα του fazer, ξεπροστιάζουν κομμένα GSR? Τελικά το HORNET κερδίζει τόσο εύκολα, η δεν ξέρουμε ακόμα τα μυστικά που κρύβει?

Νομίζω οτι το θέμα έχει πολύ ψωμί για κουβέντα...

ΑΚΟΥΩ ΛΟΙΠΟΝ..

84637

sapila racing
17/04/2007, 15:26
Σε 5 λεπτά θα έρθει κάποιος να σου πει κακά λόγια για το Hornet.....και θα σε ψήσει για Ζ η για ER6.
Μην τον ακούσεις!!

SeNNinhA
17/04/2007, 15:28
FZ6 Η τρύπα χαμηλά είναι ΞΕΝΕΡΩΜΑ και κόβεται με την μια
GSR Καλοστημένο αλλα δεν μ' αρεσει καθόλου το χοντροκομμένο τεπόζιτο που βλέπεις όταν το καβαλάς
HORNET όμορφο φαίνεται (λιγότερο από το παλιο) κινητήρας νέος αλλα δεν ξερω αν εχει κι αυτό τρύπα όπως το FZ6.

Προσωπικά ψηφίζω HORNET

Giorgos19
17/04/2007, 15:42
Ειμαστε καλα ρε παιδια?
Τρυπα το FZ6,κομμενα πλαισια στα GSR...
Θεος το hornet....
Δεν παμε καθολου καλα....
Επισης αναφερεις το Fazer S2.Εχω την εντυπωση οτι αυτη ειναι η εκδοση που βγαζει λιγοτερα αλογα.
Απο αποψη γκαζιου η διαφορες ειναι τοσες που δεν αξιζει να ασχοληθεις.Ειναι πολυ κοντα και τα 3.
Ολοι λενε οτι το hornet ειναι το πιο ροπατο.Απο που και ως που?(δεν μιλαω για το καινουργιο μοντελο αλλα για το προηγουμενο)
Απο αποψη στησιματος?Γνωμη μου οτι το GSR ειναι το καλυτερο.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.
Αγοραζεις αυτο που γουσταρεις...

mc99121
17/04/2007, 15:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Ειμαστε καλα ρε παιδια?
Τρυπα το FZ6,κομμενα πλαισια στα GSR...
Θεος το hornet....
Δεν παμε καθολου καλα....
Επισης αναφερεις το Fazer S2.Εχω την εντυπωση οτι αυτη ειναι η εκδοση που βγαζει λιγοτερα αλογα.
Απο αποψη γκαζιου η διαφορες ειναι τοσες που δεν αξιζει να ασχοληθεις.Ειναι πολυ κοντα και τα 3.
Ολοι λενε οτι το hornet ειναι το πιο ροπατο.Απο που και ως που?(δεν μιλαω για το καινουργιο μοντελο αλλα για το προηγουμενο)
Απο αποψη στησιματος?Γνωμη μου οτι το GSR ειναι το καλυτερο.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.
Αγοραζεις αυτο που γουσταρεις...

Μιλάω για το νέο HORNET όπως βλέπεις και στην φωτό. Λένε ότι έχει τέλεια ροπή, είναι ελαφρύ, σκέκεται σαν παπί στην πόλη.. δίαβασε το 300 του Μαρτίου.

Το FZ6 S2 είναι το γρήγορο με τα 98 άλογα

http://www.yamaha-motor-europe.com/products/motorcycles/fz_series/fz6_s2.jsp?view=techspecs

Για το GSR έχω ακούσει αρκετά μέτρια σχόλια.. και κάτι για τσιμπιμένη κατανάλωση..

sniper
17/04/2007, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από mc99121
Μιλάω για το νέο HORNET όπως βλέπεις και στην φωτό. Λένε ότι έχει τέλεια ροπή, είναι ελαφρύ, σκέκεται σαν παπί στην πόλη.. δίαβασε το 300 του Μαρτίου.

..........

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!! KAI ΦΡΕΝΑΡΕΣ ΓΑΜΑΤΕΣ!!!!

idi
17/04/2007, 15:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Σε 5 λεπτά θα έρθει κάποιος να σου πει κακά λόγια για το Hornet.....και θα σε ψήσει για Ζ η για ER6.
Μην τον ακούσεις!!

μπααααααααα οποιος βρησκει καλη προταση ενα ΚΑΡΑ-ΑΣΧΗΜΟ μηχανακι ... δεν εχει γουστο και δεν ειναι αξιος για ενα Ζ....

αρα παρε το hornet φιλε και μη το μελετας.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Nostra
17/04/2007, 15:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
μπααααααααα οποιος βρησκει καλη προταση ενα ΚΑΡΑ-ΑΣΧΗΜΟ μηχανακι ... δεν εχει γουστο και δεν ειναι αξιος για ενα Ζ....

αρα παρε το hornet φιλε και μη το μελετας.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

είπα κι εγώ...

άργησες ρε Τζώρτζη....

:lol: :lol: :lol: :lol:

idi
17/04/2007, 15:58
και σας προλαβαινω και λεω οτι και απο κοντα ειναι ΠΙΟ ΑΧΗΜΟ απο τις φωτο που ειχα δει...

ειναι ΑΣΧΗΜΟ λεμε τοσο ασχημο μηχανακι ειχα χρονια να δω χααχαχα

παει κοντρα με ενα κινεζικο σκουτερο-custom που ειδα και πεθανα στα γελια

ειναι πιο ασχημο απο το κωλο της μαιμους

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Giorgos19
17/04/2007, 15:59

Το FZ6 S2 είναι το γρήγορο με τα 98 άλογα

http://www.yamaha-motor-europe.com/products/motorcycles/fz_series/fz6_s2.jsp?view=techspecs

Για το GSR έχω ακούσει αρκετά μέτρια σχόλια.. και κάτι για τσιμπιμένη κατανάλωση..

Κανε ενα test ride και θα σου λυθουν οι αποριες!
Για το GSR δεχομαι τα αρνητικα σχολια για την ομορφια του αφου αυτο ειναι ενα καθαρα υποκειμενικο κριτιριο και κατα συνεπεια η μηχανη δεν μπορει να αρεσει σε ολους!
Σορυ,ειχα την εντυπωση οτι το S2 ειναι αυτο με τα λιγοτερα!
Παντως...για Hornet σε κοβω γιατι το κουραζεις?:lol:

Ο,τι και να παρεις καλοταξιδο να ειναι και παντα ορθιος!
:wave2:

Giorgos19
17/04/2007, 16:01
Αν εχεις χρονο εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=24280) ενα ποστακι που γραφουμε οι κατοχοι GSR..

SeNNinhA
17/04/2007, 16:03
IDI, aς μην μιλήσουμε τότε για το νέο Ζ1000.....όχι ότι το νεο Hornet είναι όμορφο. Και τα δυο παλιότερα είχαν πιο τύπο.

X_NR750
17/04/2007, 17:29
Εγω λεω να τα οδηγησεις και τα 3 για να εχεις ασφαλη συμπερασματα γιατι στο φιναλε το πως θελει ο καθενας το μηχανακι του ειναι υποκειμενικο

οσο για το ποιο ειναι ομορφοτερο και αυτο υποκειμενικο ειναι οποτε μονο εσυ ξερεις ποιο σου αρεσει περισσοτερο

EVI
17/04/2007, 20:42
στα + του χορνετ ειναι και ο καταλυτης-παγο(πεζοδρομιο)θραυστικο σπας πεζοδρομια και πας παντου σαν εντουρο ενα πραγμα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πρωσοπικα απο τα 3 μου αρεσει το gsr την γνωμη μας δεν ηθελες? δε παει να πει οτι ειναι και αυτη που βολευει εσενα

οτι και να παρεις

καλο ταξιδο να ναι

:wave2: :wave2:

AFTER
17/04/2007, 20:47
Θα το φερεις απο εδω, θα το φερεις απο εκει.....

Αφου ολοι ξερουμε σε ποιο θα Καταληξεις

:rolleyes:

gixxerpap
17/04/2007, 20:54
αν και suzukακιας στην ψυχη, το διλλημα μου θα ηταν μεταξυ hornet και Ζ750.....

...αυτα βεβαια με την προυποθεση οτι η kawasaki εχει διορθωσει εκεινο το απιστευτα κακο μπροστινο της......(αν και τωρα που το σκεφτομαι με ξενερωνει πολυ και ο νεροσωληνας που εχει για πλαισιο.....μη ξεγελαστεις, η πλαισιαρα που βλεπεις ειναι πλαστικο καπακι.....)

τελικα μαλλον hornet!

αντε μπρε, καλοριζικο!

THEOD
17/04/2007, 22:05
Κατηγορία:
Naked 600άρια

Μοντέλα:

FZ6 Fazer Naked S2

GSR600

Νέο HORNET600

Πάντα νόμιζα ότι οι εκθέσεις βοηθάνε στο να πάρεις τις αποφάσεις σου, όταν είσαι στην πλευρά του επίδοξου αγοραστή. Στην προκυμένη όμως με μπέρδεψε ακόμα παραπάνω.

Τα κοιτάς από όλες τις πάντες, και όμως δεν σου κάνει κάποιο τοοση μεγάλη διαφορά. Όλα μοιάζουν τόσο πολύ. Όλα είναι κουκλιά. Ειδικά μετά την αλλαγή στον προβολέα του HORNET η επιλογή γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Το 0-300 του Mαρτίου πλέκει τα εγκώμια του νέου HORNET, forums θάβουν την τρύπα του fazer, ξεπροστιάζουν κομμένα GSR? Τελικά το HORNET κερδίζει τόσο εύκολα, η δεν ξέρουμε ακόμα τα μυστικά που κρύβει?

Νομίζω οτι το θέμα έχει πολύ ψωμί για κουβέντα...

ΑΚΟΥΩ ΛΟΙΠΟΝ..

Βρήκες μέρος να ποστάρεις νομίζοντας ότι θα ξεμπερδευτείς.... :rotflmao:

Άκου φίλε μου με απλά λόγια...
Τη σήμερον ημέρα στην ίδια κατηγορία μοτοσυκλέττας (μεσαία γυμνή στρήτ) και με πάνω-κάτω τα ίδια λεφτά, αγοράζεις πάνω-κάτω τα ίδια πράγματα...
Οπότε...
αποφάσισε σε ποιά κατηγορία τιμής και χρήσης θέλεις να κινηθείς και μέσα στα όρια αυτά διάλεξε όποιο σου κάτσει καλύτερα στο μάτι...

Τα υπόλοιπα είναι για να γεμίζουμε σελίδες και έτσι να περνάμε την μέρα μας εμείς οι αργόσχολοι...:smokin: :smokin: :smokin:

aquatic
17/04/2007, 22:10
αυτοι που εχουν 'δει' τη τρυπα χαμηλα του fazer, περιμενουν πραγματικα οτι ενας κινητηρας 600 cc μπορει να βγαζει πανω απο 100 ιππους, και να αποδιδει κορυφαια ψηλα και χαμηλα ταυτοχρονα?

αν ηταν ετσι, δεν θα υπηρχαν τα 1000 και ολοι θα περναμε 600ρια.

αλλα εχουν δει οι εταιριες (και δημοσιογραφοι αφου απο αυτες 'ζουν') οτι στην ελλαδα αυτη η κατηγορια τραβαει και το χουν αναγει σε επιστημη το θεμα..

για μενα, αν θες ροπη κυριως και θες να μεινεις στα 600 cc ξεχνα τους 100+ κινητηρες..παρε το απλο yamaha ή το bandit, ή το cbf..αποψη μου βεβαια

THEOD
17/04/2007, 22:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από aquatic
αυτοι που εχουν 'δει' τη τρυπα χαμηλα του fazer, περιμενουν πραγματικα οτι ενας κινητηρας 600 cc μπορει να βγαζει πανω απο 100 ιππους, και να αποδιδει κορυφαια ψηλα και χαμηλα ταυτοχρονα?

αν ηταν ετσι, δεν θα υπηρχαν τα 1000 και ολοι θα περναμε 600ρια.

αλλα εχουν δει οι εταιριες (και δημοσιογραφοι αφου απο αυτες 'ζουν') οτι στην ελλαδα αυτη η κατηγορια τραβαει και το χουν αναγει σε επιστημη το θεμα..

Τελικά ρε παιδί μου από το 2004 και μετά αυτή η περιβόητη "τρύπα" έχει συζητηθεί πιο πολύ και από την ...γνωστή... :D

Είναι αυτό που λένε...ο πεινασμένος....τρύπες ονειρεύεται...
ή
όσα δεν φτάνει η αλεπού....τα βλέπει τρύπες....

:rotflmao:

ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....

Akefalos
17/04/2007, 23:22
Το fazer έχει αρχίσει πλέον να παλιώνει(συν κατι πολυσυζητημένες τρύπες...) οπότε αν δε σε τρελαίνει εμφανισιακά άστο.

Το gsr όταν πρωτοβγήκε(πέρυσι νομίζω?) ακούστηκε οτι έχει πολύ καλό στήσιμο και τραβάει απο γκάζι.Στα συν του για μένα η εμφάνιση ειδικά με τις εξατμίσεις απο πίσω και τα στρογγυλλά φανάρια!!

Το hοrnet τώρα λένε οτι έχει φοβερό στήσιμο και πολύδυνατό γκάζι και φρένα.Δυνατός κινητήρας(600rr) και λογικά φυσαει το μηχάνημα.Μοναδικό μειονέκτημα για μένα (αν και φανατικός hornetakias) η νέα εμφάνιση με τη χάλια ουρά και την εξάτμιση χαμηλά(αν και είναι κοντά στο κέντρο βάρους και βοηθάει στο καλό στήσιμο της μηχανής που λέγαμε).Τουλαχιστόν το μπροστά με τα καινούρια φώτα είναι ωραίο.

Themis_81
17/04/2007, 23:58
Aν ειχες να διαλεξεις αναμεσα σε 3 γυναικες αντιστοιχων "προσοντων" φανταζομαι οτι θα διαλεγες αυτη που θα σου εκανε το κλικ !

Πραξε αναλογως ....

Μην το ψαχνεις τρελλα το θεμα γιατι οι μηχανες που συγκρινεις ειναι πανω κατω τα ιδια , δες τα δυνατα σημεια της καθε μιας και βαλτα κατω ....

Το μονο σιγουρο ειναι οτι εισαι στα ζαχαρωματα μιας καινουργιας ερωμενης ...

Απο το χερι σου θα εξαρτηθει αν θα ειναι "one night stunt " ή "σχεση" ...

:sun: :sun: :sun:

Brolas
18/04/2007, 00:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
αρα παρε το hornet φιλε και μη το μελετας.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Πάει χάλασε ο κόσμος!!!!!!!!!!Τι άλλο θα δούμε?????????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Προσωπική μου άποψη...(και αντικειμενική...:a13: )ΠΑΡΕ Ζ!!!!!!!!!!!!

catmaster
18/04/2007, 07:55
Επειδή εδω μέσα θα ακούσεις ότι θές πήγαινε κλείσε ενα καλό test-ride για όλα τα μηχανάκια...όποιο γουστάρεις πάρτο ...

(πάντως για να πώ και εγώ την μαλακία μου ..... αν δεν είχα να διαλέξω μόνο japan... θα περίμενα να βγεί και το νέο Aprilia (το shiver λέω) που για μένα εμφανισιακά γ@μάει... τώρα όλα τα άλλα σε test ride...

idi
18/04/2007, 09:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Τ
όσα δεν φτάνει η αλεπού....τα βλέπει τρύπες....

+1

ή πλαισια
ή αξιπιστια
ή... μεταπωληση....

btw το νεο fazer ειναι καλυτερο απο ολα τα 600 naked...

αλλα το νεο Ζ750 ειναι ακομα πιο δυνατο απο τα 600 (εστω και πιο αδυναμο απο το προηγουμεο... ho cares....) ΚΑΙ ΠΑΠ ΕΧΕΙ USD ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ (ποιο αλλο της κατηγοριας εχει τετοιο αραγε... γμμμμ να δουμε.... μπα ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!!)

idi
18/04/2007, 09:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster

(πάντως για να πώ και εγώ την μαλακία μου ..... αν δεν είχα να διαλέξω μόνο japan... θα περίμενα να βγεί και το νέο Aprilia (το shiver λέω) που για μένα εμφανισιακά γ@μάει... τώρα όλα τα άλλα σε test ride...

+1 για το Shiver δε ξερω τι κανει στο δρομο μεχρι να το καβαλησω και να το κανω καμια βολτα, αλλα απο εμφάνιση και τεχνικα χαρακτηριστικά εχει βαλει 2 γκολ απο τα αποδυτήρια...

ΤΙΜΗ ΟΜΩΣ???

Alx 84
18/04/2007, 13:58
ξεκινάς πρώτα με το τι σου αρέσει περισσότερο στο μάτι. μετά πάς και τα κάνεις όλα ένα test ride και αποφασίζεις. τωρα άν και μετά από αυτό σου αρέσουν πάλι όλα... τι να πώ. πάρε ένα στην τύχη. καλές αγορές! :wave2:

Zid
18/04/2007, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
τι να πώ. πάρε ένα στην τύχη. καλές αγορές! :wave2: [/B]

Χεχεχε τον κατατόπισες τον άνθρωπο ρε Alex χαχαχααχ!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Τράβα αγόρασε κανα σοβαρό μηχανάκι με το τενεκέ που έχεις χαχαχαχ:p :p

hornet
18/04/2007, 15:35
η αληθεια ειναι οτι πηγα και οδηγησα το νεο hornet παραδοσικα παντα οδηγαω τα hornet στην εκθεση σαν φορος τιμης στον παλαιμαχο..και πηγα λιγο σφιγμενος διοτι το προηγουμενο αυτο με τα upside down ειχε φρικτο ψεκασμο ειχε δισταγμο μεγαλο που σε μερικες περιπτωσεις σε προβληματιζε.
Ανεβηκα το βαλα μπροστα τα κλασικα εως εδω ρελαντι αψογο ο κινητηρας ακουγοταν ησυχος κλπ κλπ
μπαινω στο πιστακι και ψιλοανοιγω και ωππ ρε συ αυτο τραβαει πλησιαζω στην στροφη και θελω να κανω μια διορθωση μικρη στο γκαζι και ασυνειδητα παω να τσιμπισω λιγο συμπλεκτη αλλα με εκπληξη βλεπω οτι δεν χρειαζεται ο ψεκασμος συμπεριφερεται σαν καρμπυρατερ πλεον (το ιδιο ακριβως και στο cbr600rr το νεο) τωρα μην με ρωτατε για αναρτησεις τι να δοκιμασεις εκει μεσα!Τα φρενα ηταν καλα πολυ καλα σε σχεση με τον προκατοχο του...μου αρεσε ιδιαιτερα σε σχεση με το προηγουμενο μιλαω οδηγικα τωρα η εμφανιση ειναι παντα υποκειμενικη..και το er6 ειναι σαν πνιγμενο κοτοπουλο αλλα σε αρκετους αρεσει!

mc99121
18/04/2007, 15:52
Παιδιά όλα καλά μέχρι εδώ και σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που δείχνετε για το θέμα... Πιστεύω ότι όντως έχει ψωμί για κουβέντα μιας και ήθελα να μάθω αρρώστιες, κουσούρια, ξενερώματα για τις μηχανές αυτές, που δεν ξέρω..
Δυστυχώς είμαι νέος στον χώρο των μηχανών και δεν έχω και τις απόλυτες γνώσεις ούτε την άκρα εμπειρία για να κρίνω οδηγικά τις μηχανές.. τί να σου κάνει το παπί.. αυτά είναι άλλα κόλπα..

Αλλά τα γουστάρω.. όσο επικίνδυνα και αν είναι.. και είναι πολυυυ !!
thanx again.. περιμένω και άλλες απόψεις..

P.S. Το aprillia.. ξέρουμε πού θα κινηθεί σε τιμές?

lampros_fazer
18/04/2007, 17:38
Όπως είπαν κι άλλοι,κοίτα να πάρεις μια βόλτα και τα 3..

Εγώ αν και καβαλάω fazer (το προηγούμενο),ψηφίζω GSR!Μου άφησε παρα πολύ καλή εντύπωση (καλύτερη απ'ότι το FZ6)..

nakedorange
20/04/2007, 16:26
Κατα την γνωμη μου το μηχανακι που θα παρεις θα ναι αυτο που γουσταρεις περισσοτερο (μαλλον εμφανισιακα..).Οπως ειπαν οι προλαλισαντες, τα μηχανακια σε γενικες γραμμες εχουν πολλα κοινα χαρακτηριστικα με μικροδιαφορες σε επιμερους σημεια.:cool:

Τωρα να τα τεσταρεις δεν ειναι κακη ιδεα..;)

Συνοπτικα

Ιδια ιπποδυναμη πανω κατω που `βγαινει`λιγο διαφορετικα απο καθε μηχανακι (*HONDA+SUZUKI πιο γραμμικα,FZ6 πιο καλο στα ψηλα..)

*μιλαω για το παλιο HORNET

**Oτι και να διαλεξεις καλα χιλιομετρα ναχεις..

***Στο δρομο (εγω με fz6) σεβομαι και τους δυο(hornet+gsr) αλλα `υπολογιζω` το Ζ750..

xaotikos
23/04/2007, 00:25
Όσοι μιλάτε για το fazer αναφέρεστε στο παλιό ή στο s2? Γιατί από την έκθεση που τα οδήγησα και τα 2 το s2 μου φάνηκε αρκετά πιο γραμμικό από το απλό.

lemmys
23/04/2007, 07:40
η εκθεση σου σκιζει την ψυχολογια!!

CPANTELO
25/04/2007, 13:11
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ GSR 9 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΡΕΙΝΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ. ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΧΟΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ...ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΝΑΠΕΣ.ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΩΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΜΕ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ (GSR,FAZER,HORNET) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ KAI OI ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΕΣ...ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ AFTERMARKET ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ GSR ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.
ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ .....

CPANTELO
25/04/2007, 13:18
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Ζ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 8000 ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΙΣΩ ΨΑΛΙΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ....

mats8282
25/04/2007, 13:46
Προσωπικα εχω το GSR κοντα ενα χρονο τωρα και μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος απο την μηχανη σαν στησιμο(σχετικα μαλακο αλλα πολυ καλο)-μοτερ(GSXR 600K5 de-tuned)-φρενα(τετραπιστονα)....

Εμπειρια εχω μονο απο Fazer το οποιο μου φαινεται βαρκα μπροστα στο Suzuki και τα μοναδικα καλα που του αναγνωριζω σε σχεση με το δικο μου ειναι το Fairing,η θεση για συνεπιβατη και η μικροτερη καταναλωση....Κατα τα αλλα GSR>Fazer......Ειδικα αμα γουσταρεις στροφιλικι.....

Οσο για το Hornet διαβασα το περιοδικο αλλα δεν το εχω οδηγησει ουτε ξερω τι παιζει.....Εμφανισιακα δεν μου αρεσει ουτε το καινουργιο ουτε το προηγουμενο....Του 2004(?) μου αρεσε παρα πολυ εμφανισιακα(το κλασσικο).....