PDA

View Full Version : Κορυφαία ποδοσφαιρική ομάδα της εβδομάδας κατά την Fifa..... η ΑΕΚ.

Gandalf dr685sm
18/04/2007, 09:23
παραθέτω απο το contra.gr

Koρυφαία ομάδα της εβδομάδας ανακηρύχθηκε από τη FIFA η ΑΕΚ. Στην επίσημη ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου γίνονται εγκωμιαστικά σχόλια για την Ενωση ενώ γίνεται ειδική μνεία για το χατ-τρικ του Λυμπερόπουλου κόντρα στο Αιγάλεω.

«Με το 5-2 επί του Αιγάλεω, η ΑΕΚ έκανε τον Ολυμπιακό να περιμένει ακόμα μία εβδομάδα για να πανηγυρίσει. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τα τρία γκολ ήταν ο ήρωας της κιτρινόμαυρης» αναφέρει χαρακτηριστικά το FIFA.com.

Τώρα ήθελα να ήξερα.... αν πραγματικά κάποια στιγμή αποκτήσουμε κάποιες καλές μονάδες στο σύνολο μας και γενικά οι παίκτες αρχίσουν και παίζουν όπως έπαιξαν με το Αιγάλεω (και καλύτερα) αν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλό στο πρωτάθλημα αρχικά και μετά έξω.

Ξέρω... Ξέρω... ειδικά για την Ευρώπη , είμαστε όλοι για τα γέλια..... απλά ρε παιδάκι μου... να με τρώει η απορία...

Εκτός ακόμα και αν η Fifa είναι υπέρ του Ντέμη και δημοσιεύει "παιάνες" για να συσπειρώνει τον κόσμο της ΑΕΚ, όπως κάνουν τα ΜΜΕ εδώ , κατά πολλούς...:evil:

Gandalf

Cpt. Haddock
18/04/2007, 09:25
ρε Μάγε σιγά το πράγμα...

κάθε βδομάδα η ΦΙΦΑ διαλέγει μια ομάδα που είχε καλο performance

είναι σαν την F1 που πολλές φορές ο 5ος οδηγός κάνει ταχύτερο γύρο

τρίχες κατσαρές, να έβγαινε πολλές φορές το ίδιο ή να ηταν ομάδα της χρονιας να πω

:sick:

Gandalf dr685sm
18/04/2007, 09:30
cpt...

το έχει ξανακάνει... στο CH.L. ... αν θυμάσαι που ειχε βγεί τότε καλύτερη ομάδα της αγωνιστικής. Για αυτό σου λέω οτι με τρώνε τα μαμούνια.

Εν πάσει περιπτώσει. Η αλήθεια είναι οτι θέλουμε πολλά "ψωμιά" ακόμα , τόσο για το εγχώριο , και καρβέλια + φούρνους για την Ευρώπη. Απλά όπως είπα... για να λένε κάτι οι ξένοι.. έστω και αυτά τα μικρά.. κάτι πάει καλά στην ΑΕΚ.

Αν μεινει και ο Φερέρ τελικά , σίγουρα κάτι θα πάει καλύτερα... ίδωμεν.

Y.G. απορία... για τον Μουνιόθ έχετε ακούσει κάτι οι βάζελοι;... πολύ ησυχία έχει πέσει και δεν μου αρέσει καθόλου... ειδικά απο την διοίκηση του ΠΑΟ.

Gandalf

Cpt. Haddock
18/04/2007, 09:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Y.G. απορία... για τον Μουνιόθ έχετε ακούσει κάτι οι βάζελοι;... πολύ ησυχία έχει πέσει και δεν μου αρέσει καθόλου... ειδικά απο την διοίκηση του ΠΑΟ.

εμένα πάλι καρφί δε μου καίγεται πλεον για όλους αυτούς

(αν και τον βλέπω να την κάνει για Ισπανια - εξ' ου και η ησυχία...)

:wave2: :wave2:

blackbusa
18/04/2007, 23:35
Mια ομαδα στον κοσμο ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ,
το ονομα της και αν ειναι ΓΝΩΣΤΟΟΟΟοοοο,
την καρδια αν ρωτησεις θα πει,
Μοναχα' ΕΝΩΣΗ

:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

vangelis 64
18/04/2007, 23:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Mια ομαδα στον κοσμο ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ,
το ονομα της και αν ειναι ΓΝΩΣΤΟΟΟΟοοοο,
την καρδια αν ρωτησεις θα πει,
Μοναχα' ΕΝΩΣΗ

:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
Γεια σου ρε Πάνο άρρωστε!!!:beer: :beer:

blueblack
19/04/2007, 14:50
A E K A Ρ A

Γιά νά σκάνε οί όχτροί μας.........
Άντε Βαγγελάκη πάρτο νά γίνουμε τρείς.........

:wave2:

STOYBI
19/04/2007, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
[B]παραθέτω απο το contra.Koρυφαία ομάδα της εβδομάδας ανακηρύχθηκε από τη FIFA η ΑΕΚ. Στην επίσημη ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου γίνονται εγκωμιαστικά σχόλια για την Ενωση ενώ γίνεται ειδική μνεία για το χατ-τρικ του Λυμπερόπουλου κόντρα στο Αιγάλεω.

«Με το 5-2 επί του Αιγάλεω, η ΑΕΚ έκανε τον Ολυμπιακό να περιμένει ακόμα μία εβδομάδα για να πανηγυρίσει. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τα τρία γκολ ήταν ο ήρωας της κιτρινόμαυρης» αναφέρει χαρακτηριστικά το FIFA.com.

Με εχουν σαπισει οι παρενεργειες αυτες τις μερες ρε φουστη μου....:sad:

Καινουργιο αυτο τωρα... Βλεπω ποστ που δεν θα υπαρξουν ποτε....:eyepop:

:a35:

ΚΑΠΛΑΝΙ
24/04/2007, 01:47
ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΣΦΠ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΚΑΠΛΑΝΙ
24/04/2007, 01:51
ΠΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ