PDA

View Full Version : Husqvarna

alter45
18/04/2007, 22:00
Παιδιά θα ήθελα τη γνώμη σας για το SM 610 της Husqvarna.

OrEsTiS82
20/04/2007, 07:35
Εαν ξερεις καλα τι σημαινει να εχεις ενα HUSQVARNA τοτε αγορασε το, δηλαδη εαν εχεις κολλημα και θελεις να εχεις μια δυνατη μηχανη που ειναι για τους λιγους και οχι για τους πολλους απεκτησε την.
Εαν θελεις να εχεις μια μηχανη για χομπι και οχι για κανεις απλα την δουλεια σου αξιζει να παρεις,οσα παιδια ξερω που εχουν Husqvarna εχουν φαει κολλημα μαζι της,και οσοι την εχουν αποχωριστει εχουν πολλες καλες αναμνησεις.
Εχω κολλητο μου που ειχε παλια και του το εδωσα βολτα και ειχε νιωσει φοβερα οταν επεστρεψε απο την βολτα.
Εαν δεν εχεις ασχοληθει με το 610 μονο τον ηχο του να ακουσεις θα καταλαβεις πολλα, οταν το παρεις και βολτα και δεις το γκαζι του,τα καταπληκτικα φρενα της Brembo και ποσο καλα μπαινει στις στροφες θα παθεις πλακα.
Οσο για τις κακες φημες που λενε καποιοι ΑΣΧΕΤΟΙ εδω και καποια χρονια οτι τα μοτερ της HUSQVARNA σπανε για πλακα ειναι μ.......ιες.
Θυμαστε στα μεσα της δεκαετιας του 1990 που ειχε βγει φημη οτι τα Honda XR κολλανε; γιατι κολλαγανε; γιατι οι ασχετοι που τα οδηγουσαν δεν αλλαζαν ποτε λαδια ουτε περνουσαν απο συνεργειο.
Κατι τετοιο εγινε και στα τελη του '90 οταν ο κοσμος αρχιζε να αγοραζει πολλα ευρωπαικα μηχανακια, και τα Husqvarna και τα KTM ειχαν μεγαλες πωλησεις,κανεις ομως παλι δεν ηξερε οτι τα συγκεκριμενα μονοκυλινδρα θελουν προσοχη απο τον κατοχο τους και οτι πρεπει να αλλαζουν και λαδια στην ωρα τους, και να γινεται και σωστη συντηρηση απο συνεργεια με γνωσεις στις συγκεκριμενες μηχανες και οχι σε ερασιτεχνες.
Ουτε ειναι μηχανες για ταξιδια που τις πηγαιναν μερικοι ασχετοι,ειναι μηχανες για να αγωνες και οχι για να πηγαινεις θεσσαλονικη.
Ανταλλακτικα θα βρισκεις σε μεγαλα καστηματα,βρισκεις τα παντα,και σε καλες τιμες, βεβαια πχ αμα στραβωσεις την δισκοπλακα της Brembo εχει περιπου 360 ευρω ;)

ΥΓ: Εγω μακαρι το δικο μου να μην το πουλησω ποτε,να ειναι μεσα στις 2-3 μηχανες που θα κρατησω για παααααρα πολλα χρονια.
:)
Παρακατω ανεβαζω μια φωτο με ενα 610...

85069

loumex
20/04/2007, 20:43
+1 k apo mena :P

(kai to exw kai kapoia xronakia)

k an rwtas gia to 06 07 montelo, oute na to skeftesai

A P L A A G O R A S E TO

KaTaNaS
20/04/2007, 21:57
γιΑΤΙ δεν πας για 690;

59 τροχο! :D

OzZzZzY
20/04/2007, 23:37
ο κατανας εχει δικιο

καλα χαλαρωστε μια μηχανη εχετε (για τους huskers το λεω) δεν πιασατε τον θεο απ τα @ρχιδι@ :rolleyes:

loumex
21/04/2007, 04:15
pote den iponoisa kati tetoio. apla prwsopiki mou apopsi einai poli pio *politismeno* apo ena SMC660 (k exei k miza) k pairnei epanw pola kaloudia. egw goustarw kathe eidous sm gia ta dika tou, kai eilikrina apo look sto teleutaio 610 dinw arista, k mono to Hypermoto vazw pio panw se emfanisi. oso gia to kainourgio ktmaki, wraio mixanika, skizei ston dromo alla re paidia, ti ftero einai auto mprosta...gia na min milisw gia tis ntalikierikes exatmiseis...

egw lew husky. gia polous logous. kai nai, exw allous tosous giati na min pareis husky :P

den tin lew se kanenan k pisteuw fainetai apo ta post mou genika

Brolas
21/04/2007, 04:25
Πράγματι...Αν το 690 ήταν έστω το κλασικό ktm,από πλευράς σχεδιασμού,θα το αγόραζε παραπάνω κόσμος.Εγώ θεωρώ πως ο περίεργος σχεδιασμός του θα του στοιχίσει σε πωλήσεις.

OrEsTiS82
21/04/2007, 08:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ο κατανας εχει δικιο

καλα χαλαρωστε μια μηχανη εχετε (για τους huskers το λεω) δεν πιασατε τον θεο απ τα @ρχιδι@ :rolleyes:

Η παρεα στη πλατεια σε χαλασε και σενα,εαν δεν αποδεχεσαι τα Husky δεν με νοιαζει και πολυ,μικρος εισαι θα μεγαλωσεις και θα μαθεις...παρε πρωτα μια μηχανη γιατι το scooteraki δεν ειναι μηχανη και μετα κρινε τα Husky.
Δεν μπορεις να κρινεις μια μηχανη που σε εχει μια 1η...

Το 690 ειναι χαλια, σαν κουνουπι τρακαρισμενο ειναι μπροστα,παντα τα KTM ηταν πανεμορφα αλλα το συγκεκριμενο αλλο λιγο και θα ηταν για γελια...

OrEsTiS82
21/04/2007, 08:56
Τους χαλαει μερικους ετσι;;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:

85299

OzZzZzY
21/04/2007, 13:44
δεν ειναι το οτι δεν το αποδεχομαι μια χαρα ειναι αλλα δεν ειναι κ ο βασιλιας των δρομων και τοσο θεοποιημενη οσο την παρουσιαζεις :rolleyes:

λογικο ειναι να χεις πορωση με τη μηχανη σου

loumex
21/04/2007, 14:39
den iparxei safineia sto vasilias exalou..re paidia vasilias ws ti?se arithmous ekei exw sigoura i pleopsifia einai ta xtakia, prin kati xronia oli i ellada agoraze douka, se dinami ta SMC, se design se se se...
min xexname kai to XR650, gia pollous logous:P,kai ton *Vasilia* husa.

apla to topic xekinise giati to paidi rwtaei kati sigkekrimeno.kai sigkekrimena tou apantaw oti ta Husqvarna einai apithanes mixanes gia pollous logous.

OrEsTiS82
23/04/2007, 15:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από loumex
den iparxei safineia sto vasilias exalou..re paidia vasilias ws ti?se arithmous ekei exw sigoura i pleopsifia einai ta xtakia, prin kati xronia oli i ellada agoraze douka, se dinami ta SMC, se design se se se...
min xexname kai to XR650, gia pollous logous:P,kai ton *Vasilia* husa.

apla to topic xekinise giati to paidi rwtaei kati sigkekrimeno.kai sigkekrimena tou apantaw oti ta Husqvarna einai apithanes mixanes gia pollous logous.

Ετσι! ουτε κολλημενοι ειμαστε... ολες τις μηχανες τις σεβομαστε γιατι αγαπαμε τους 2 τροχους,πολλες καλες μηχανες κυκλοφορουν εκει εξω.

85654

STOYBI
23/04/2007, 16:14
610 ειναι εκεινο το 1000χρονεμενο μοτερ που παρουσιαζετε συνεχως απο το 1995 περιπου ???:confused: :confused:

loumex
23/04/2007, 21:24
giati esi diladi poion exeligmeno kinitira odigeis?
by tthe way to kainourgio 610
exei epanw texnologia me mitsubishi kai elgxo epanaforas migmatos venzinis pou den to fantazetai allo 60ari motard
genika min mas kaneis twra ton exipno ok?
to fmx foraei kinitira dominaotr
gia ta xt den asxloumai
kai to xr exei tin idiokinitira edw kai xronia
etsi einai pantou

OzZzZzY
23/04/2007, 21:50
αμα μιλαω εγω για κολλημα :rolleyes:

loumex
24/04/2007, 01:04
GOUATEVA

OrEsTiS82
24/04/2007, 07:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
610 ειναι εκεινο το 1000χρονεμενο μοτερ που παρουσιαζετε συνεχως απο το 1995 περιπου ???:confused: :confused:

Ξερεις τι κηδειες εχει κανει κανει αυτο το μοτερ σε πολλους;;;;;

λοοοοοοοολ
:beer:

Julius
24/04/2007, 08:08
H katigoria exei pollew kai poly omorfes motosykletes

nomizo oti to kenoyrgio 610 einai mia apo tis oraioteres (to 690 mia apo tis poio asximes ever distixos)

kai nomizo oti ean psaxnomoun sthn kathgoria kai eithela skiropiriniki moto kai oxi tipota dinosayrous tha to xtypaga xalara (kai to gkri kai to aspro-kokkino einai moun@res)

STOYBI
24/04/2007, 08:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από loumex
giati esi diladi poion exeligmeno kinitira odigeis?
by tthe way to kainourgio 610
exei epanw texnologia me mitsubishi kai elgxo epanaforas migmatos venzinis pou den to fantazetai allo 60ari motard
genika min mas kaneis twra ton exipno ok?
to fmx foraei kinitira dominaotr
gia ta xt den asxloumai
kai to xr exei tin idiokinitira edw kai xronia
etsi einai pantou

Ton exc 450 -520-525 του 02 και ανω τον 690 του 07 και τον καινουργιο exc του 08 !!!:rolleyes:

Κατα δευτερο ασε κατω τα χτ και τα fmx γιατι το 610 δεν ανηκει στην ιδια κατηγορια ( εκτος αν η μαγκια της Husqvarna φτανει μεχρι αυτα) ... Ασε που απο αξιοπιστια λαβαινεις κανονικα ( λογικο αμα το συγκρινεις με το θεμα αποδοση ) !!!!

Κατα τριτο αν θελετε να το παιξετε οπαδοι παιξτε το τουλαχιστον με μηχανακια που να το αξιζουν ( εχει και η Husqvarna απο αυτα οπως το TC... οταν αντεχουν τα κοκορακια του ) οπου τεχνολογικα εχουν καποιο μελλον !!!

:wave2:

loumex
24/04/2007, 13:24
ena exw na pw:
bas bas baaas, o paraskeuaaas bas baaas, na to xereis

giati den eisaste na sas pairnoun sovara :P:P:P:P
kai den eipa pote gia vasiliadestwn dromwn. oute evalato fmx kai to xtstin idia katigoria, giati auta pane stin katigoria papiou me simplekti.

trava pare ktm esi tote agori mou. sou eipa min pareis? k an exeis to EXC, dekto, respect, perna kala. an eisai apo autous pou den exoun omws kai lene pali ta dika tous, ante geia.

OzZzZzY
24/04/2007, 13:38
loumex το xt και το fmx στην κατηγορια παπιου με συμπλεκτη?αρα το fx και το dynamik ειναι σαν το fmx και το xt?
οκ οτι δεν εχει πανω απο 50+ αλογα και δεν "σκοτωνει" δεν ειναι μηχανη..αυτο λες :rolleyes:

nantin
24/04/2007, 15:30
EINAI OLA TA LEFTA

85817

OrEsTiS82
24/04/2007, 15:32
Γαμάτο το Aprilia!

OrEsTiS82
25/04/2007, 18:02
Σε οσους απο εσας σας αρεσει το Καινουριο 610 δειτε παρακατω ενα videaki που δειχνει με λεπτομερεια την συγκεκριμενη μοτοσυκλετα.

http://www.youtube.com/watch?v=36hbBsrM2yM

675
25/04/2007, 19:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Εαν ξερεις καλα τι σημαινει να εχεις ενα HUSQVARNA τοτε αγορασε το, δηλαδη εαν εχεις κολλημα και θελεις να εχεις μια δυνατη μηχανη που ειναι για τους λιγους και οχι για τους πολλους απεκτησε την.
Εαν θελεις να εχεις μια μηχανη για χομπι και οχι για κανεις απλα την δουλεια σου αξιζει να παρεις,οσα παιδια ξερω που εχουν Husqvarna εχουν φαει κολλημα μαζι της,και οσοι την εχουν αποχωριστει εχουν πολλες καλες αναμνησεις.
Εχω κολλητο μου που ειχε παλια και του το εδωσα βολτα και ειχε νιωσει φοβερα οταν επεστρεψε απο την βολτα.
Εαν δεν εχεις ασχοληθει με το 610 μονο τον ηχο του να ακουσεις θα καταλαβεις πολλα, οταν το παρεις και βολτα και δεις το γκαζι του,τα καταπληκτικα φρενα της Brembo και ποσο καλα μπαινει στις στροφες θα παθεις πλακα.
Οσο για τις κακες φημες που λενε καποιοι ΑΣΧΕΤΟΙ εδω και καποια χρονια οτι τα μοτερ της HUSQVARNA σπανε για πλακα ειναι μ.......ιες.
Θυμαστε στα μεσα της δεκαετιας του 1990 που ειχε βγει φημη οτι τα Honda XR κολλανε; γιατι κολλαγανε; γιατι οι ασχετοι που τα οδηγουσαν δεν αλλαζαν ποτε λαδια ουτε περνουσαν απο συνεργειο.
Κατι τετοιο εγινε και στα τελη του '90 οταν ο κοσμος αρχιζε να αγοραζει πολλα ευρωπαικα μηχανακια, και τα Husqvarna και τα KTM ειχαν μεγαλες πωλησεις,κανεις ομως παλι δεν ηξερε οτι τα συγκεκριμενα μονοκυλινδρα θελουν προσοχη απο τον κατοχο τους και οτι πρεπει να αλλαζουν και λαδια στην ωρα τους, και να γινεται και σωστη συντηρηση απο συνεργεια με γνωσεις στις συγκεκριμενες μηχανες και οχι σε ερασιτεχνες.
Ουτε ειναι μηχανες για ταξιδια που τις πηγαιναν μερικοι ασχετοι,ειναι μηχανες για να αγωνες και οχι για να πηγαινεις θεσσαλονικη.
Ανταλλακτικα θα βρισκεις σε μεγαλα καστηματα,βρισκεις τα παντα,και σε καλες τιμες, βεβαια πχ αμα στραβωσεις την δισκοπλακα της Brembo εχει περιπου 360 ευρω ;)

ΥΓ: Εγω μακαρι το δικο μου να μην το πουλησω ποτε,να ειναι μεσα στις 2-3 μηχανες που θα κρατησω για παααααρα πολλα χρονια.
Παρακατω ανεβαζω μια φωτο με ενα 610...

+610:beer: :)

κορυφαια μοτορια τα σβαρνα....:wave2:

675
27/04/2007, 00:40
δεν ειναι το οτι δεν το αποδεχομαι μια χαρα ειναι αλλα δεν ειναι κ ο βασιλιας των δρομων και τοσο θεοποιημενη οσο την παρουσιαζεις :rolleyes:

λογικο ειναι να χεις πορωση με τη μηχανη σου

ειναι τελειως αλλη φαση απο οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει...

ειναι παθος....:winka:

OrEsTiS82
27/04/2007, 00:59
Για τον Elias_sgr photos!!! (και σου χρωσταω μια βολτα προς τα κατω αφου εισαι απο Αθηνα,μην λεμε που...) ;)

86050

OrEsTiS82
27/04/2007, 00:59
.

86051

OrEsTiS82
27/04/2007, 01:01

86052

675
27/04/2007, 01:04
Για τον Elias_sgr η photo!!!

:wacko: :smilea:

και μαμω τις φωτο!! αν κι εγω οταν εβλεπα το φιλαρακο μου με το διχρονο 125 να σουζαρει ετρεμα μηπως του πεσει το κουκλι.....:sick:

:beer: :smokin:

OrEsTiS82
27/04/2007, 01:07
Ποιας χρονολογιας εχει; εμενα το αγαπημενο μου 125 ηταν του 1999 το μπλε,πηγαινε για τα κυβικα του πολυ καλα!

675
27/04/2007, 01:17
Ποιας χρονολογιας εχει; εμενα το αγαπημενο μου 125 ηταν του 1999 το μπλε,πηγαινε για τα κυβικα του πολυ καλα!

κιτρινο-μπλε 01':beer:

αυτο να δεις πως παει!

σουζα 200μετρη το πηγαινε με το καλημερα!
το αγορασε προπερση και μεχρι τωρα το χει κανει κουκλακι!

αν ειμαι τυχερος μπορει να περασει στα χερια μ το σεπτεμβρη!:smilea: :beer:

OrEsTiS82
27/04/2007, 01:18
.

86053

OrEsTiS82
27/04/2007, 01:24
Αντε... απο Σεπτεμβρη σε βλεπω και σενα στην μια ροδα συνεχεια! ;)

86054

675
27/04/2007, 01:26
Αντε... απο Σεπτεμβρη σε βλεπω και σενα στην μια ροδα συνεχεια! ;)

εγω ευτυχως εμαθα σ ενα χρεπι xr μοντελο 99' για πεταμα ηταν ,

αλλα και παλι θα το φοβαμαι στην αρχη να κανω καγκουρια με το 125....:look:

(ετσι λεω τωρα):D :rolleyes:

OrEsTiS82
27/04/2007, 01:33
Στην αρχη θα το φοβασαι αλλα μετα θα κανεις οτι μ.....ια σου κατεβει, πανω στην κ...λα σου σιγουρα θα κανεις διαφορα.

;)

alter45
28/04/2007, 00:37
Ανοιξα το topic για το SM 610 και έχω διαβάσει ότι μαλακία θέλετε. OK, thαnks για τις πληροφορίες...

Brolas
28/04/2007, 01:18
Δεν ξέρω τι λέτε για τα husqy,αλλά οι φωτογραφίες γ@μ@νε...:smokin:

loumex
28/04/2007, 13:34
re file alter xilia signomi...pm me an thes narwtiseis kati sigkekrimeno to mixanaki auto to exw edw kai 2 xronia.

675
28/04/2007, 14:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από alter45
Ανοιξα το topic για το SM 610 και έχω διαβάσει ότι μαλακία θέλετε. OK, thαnks για τις πληροφορίες...

:blush: καλα ντε

σοβαρεψου και λιγο:lol:

STOYBI
28/04/2007, 17:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από alter45

Kαι τι θες φιλε μου ??? Οι μισοι σου ειπαν παρτο και οι αλλοι μισοι οτι δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο ( συγκριτικα με τον ανταγωνισμο ) και σιγουρα μην ζητησεις αξιοπιστια τυπου fmx & xt καθως ειναι μηχανακι με ιδιαιτεροτητες οπως καθε αγωνιστικη κατασκευη. Εγινε παραπανω ενας "διαλογος¨και πρεπει να μπεις στον κοπο να βγαλεις συμπερασματα!!!:rolleyes:

Τωρα απο εκει και περα για να μην σου λεμε μαλακιες θα πρεπει να μας πεις ΕΣΥ τι συγκεκριμενη μαλακια θες να μαθεις ( αληθεια ξερεις ?? ) για να μην σε κουραζουμε κι ολας ....

:sick: :sick: :sick:

Brolas
28/04/2007, 18:02
Επίσης ρε φίλε alter σε κάποια άλλη συζήτηση που άνοιξες ζητάς πληροφορίες για ducati multistrada.Τελικά τι κατηγορία σε ενδιαφέρει?:sick:

675
28/04/2007, 18:42
Kαι τι θες φιλε μου ??? Οι μισοι σου ειπαν παρτο και οι αλλοι μισοι οτι δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο ( συγκριτικα με τον ανταγωνισμο ) και σιγουρα μην ζητησεις αξιοπιστια τυπου fmx & xt καθως ειναι μηχανακι με ιδιαιτεροτητες οπως καθε αγωνιστικη κατασκευη. Εγινε παραπανω ενας "διαλογος¨και πρεπει να μπεις στον κοπο να βγαλεις συμπερασματα!!!:rolleyes:

Τωρα απο εκει και περα για να μην σου λεμε μαλακιες θα πρεπει να μας πεις ΕΣΥ τι συγκεκριμενη μαλακια θες να μαθεις ( αληθεια ξερεις ?? ) για να μην σε κουραζουμε κι ολας ....

εμ....ελα μ ντε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Επίσης ρε φίλε alter σε κάποια άλλη συζήτηση που άνοιξες ζητάς πληροφορίες για ducati multistrada.Τελικά τι κατηγορία σε ενδιαφέρει?:sick:

σ αυτο τον καταλαβαινω γιατι μια συγχυση την κουβαλαω και γω στο κεφαλι μ 4 μηνες τωρα παλευω αναμεσα σε παπια-μοταρ(δελες)-σουπερ(ντουπερ)σπορ

οποτε στο συγκεκριμενο δεν μπορω να "κατηγορησω" το συμφορουμιστα...:wave2: :winka:

Brolas
28/04/2007, 18:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
εμ....ελα μ ντε...

σ αυτο τον καταλαβαινω γιατι μια συγχυση την κουβαλαω και γω στο κεφαλι μ 4 μηνες τωρα παλευω αναμεσα σε παπια-μοταρ(δελες)-σουπερ(ντουπερ)σπορ

οποτε στο συγκεκριμενο δεν μπορω να "κατηγορησω" το συμφορουμιστα...:wave2: :winka: Όχι δεν τον κατηγορώ για την σύγχυσή του.Απλώς μου έκανε εντύπωση που είναι εντελώς διαφορετικές κατηγορίες:a22:

OrEsTiS82
28/04/2007, 22:32

Στο μονο που δεν συμφωνω στα παραπανω ειναι "δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο",δεν μπορεις να κρινεις μια μηχανη και μια εταιρεια που εχει γραψει ιστορια (σαν πολλες αλλες),εγω σεβομαι ολες τις μηχανες και ολες τις εταιριες.
Μαλλον εχεις καποιο απωθημενο απο την Husqvarna,δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα,μιλαω με παρα πολλα παιδια και ολοι την γουσταρουν την συγκεκριμενη μηχανη.
Καποια στιγμη σε καμια συναντηση θα παμε μια βολτα να βγαλεις τα συμπερασματα σου,βεβαια θα μου πεις γούστα ειναι αυτα δεν μπορει μια μηχανη να αρεσει σε ολους.
Μονο εαν την ειχε ενας φιλος σου και του εβγαλε προβληματα (που συμβαινει να παρεις μια μηχανη και να μην βγει οπως θα την περιμενες) θα δικαιολογουσα τετοια αντιμετωπιση,εγω με αρκετους κατοχους που μιλαω ολοι ειναι ευχαριστημενοι,βλεπω 610 με 88.000 χιλιομετρα και παει μια χαρα.
Το εαν ειναι δυνατη μηχανη η οχι σε προκαλω (φιλικα χωρις έχθρες) να ερθεις δικαβαλο και να βαλουμε οσα λεφτα θελεις στοιχημα οτι πανω στην μηχανη δεν προκειται να κρατηθεις.

Φιλικά OrEsTiS82

OzZzZzY
28/04/2007, 23:02
να κρατηθει? για καντο λιγο πιο λιανο αυτο

OrEsTiS82
29/04/2007, 00:20
το χαριζω παιδια δεν παει βημα... και ισως κανω μηνυση στην Husqvarna!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

86245

675
04/05/2007, 12:42
το χαριζω παιδια δεν παει βημα... και ισως κανω μηνυση στην Husqvarna!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:mad: να κανεις ρε δε παει αλλο η σουηδικη κοροιδεια,,,,:a31:

λεμε κ καμια @@@@@ να περασει η ωρα.....

87073

loumex
04/05/2007, 12:47
ITALIKH koroidia...

sintoma germaniki apo oti akougetai

Aitherobamwn
29/09/2007, 19:49
Την καταγγέλω την γερμανική κοροιδία των Husqvarna και δει του 610 ie.Είναι ελεινό και αλητήριο μηχανάκι αφου όλο στη μία ρόδα είσαι απο τη δύναμη.
Επίσης είναι εγκάθετο διότι έχει και ψεκασμό και καινούριο μοτερ απο το 2005.
Επίσης το καταγγέλω διότι διαφέρει και κάνει μπαμ απο μακριά.Ποιός είσαι εσύ ρε Husky που απασχολείς τον κόσμο στο δρόμο?Ε ποιός?
:lol: :lol: :lol:

Ξεκολλάτε ελληνάρες απο ότι σας λένε και να σκέπτεστε οτι σας λένε.Αποκαλείτε οι κολλημένοι τους άλλους κολλημενους ενώ οι ίδιοι είστε πιο κολλημένοι και καμένοι απο τους άλλους.

loumex
30/09/2007, 04:18
se paw

p@nos
30/09/2007, 21:19
να κρατηθει? για καντο λιγο πιο λιανο αυτο

Τι ακριβως δεν καταλαβες?