View Full Version : Greece2india (Ένα μεγάλο τόλμημα)
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Μη φοβάσαι ρε καλά είμαι, απλά απ΄ τη λύσσα μου έχω ροκανίσει τα έπιπλα του σπιτιού, έχω ξαπλώσει τ΄ ανάσκελα και βλέπω πεταλούδες στο ταβάνι :lol: :lol: :lol:
να μην βάζεις οτι νάνε στο στριφτό δεν σου λένε πάντα την αλήθεια οι φίλοι:smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
George_M.
05/07/2009, 11:01
welcome back Ηλια.τα λογια ειναι περιττα..
θα πω μονο οτι μια μερα μοιραστηκα με το ετερο ημησι ενα απο τα ποστ σου κ νοτισανε τα ματια μας ρε φιλε.να εισαι παντα καλα περηφανο ελληνοπουλο κ ανυπομονουμε να μας δειξεις ξανα κοματια του κοσμου..:beer:
panos_SF
05/07/2009, 21:54
μπράβο ρε Ηλία, εγώ τώρα είδα-έμαθα για το εγχείρημά σου...τι να πω...δεν υπάρχουν λόγια...είσαι ελεύθερος άνθρωπος ρε φίλε...σε ζηλέυω...ζεις τη ζωή όπως πρέπει...γιατί το παν δεν είναι να έχεις bmw για να το κάνεις αυτό, το παν είναι να το λέει η ψυχή σου..
φοβερός...respect...
:beer:
Καλωσήρθες ρε θηρίο Ηλία...Συγχαρητήρια για το εγχειρημά σου που ταξίδευε και εμάς τόσο καιρό από φωτογραφίες και αφηγήσεις.Εύχομαι να σου πάνε όλα όπως τα σχεδιάζεις και να σε χαρούμε σύντομα σε σαφάρι...:smilea:
:beer: :beer:
StavrosMAGNA
07/07/2009, 11:07
Καλώς ήρθες ,
ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ.
Ενα μεγάλο Μπράβο για το Θάρρος-Τόλμη-Ανθρωπιά-Τρέλλα-Γνώσεις-Εμπειρίες που τόσο καιρό απλόχερα μας προσέφερες !~!
Ααα και μην παραλείψω , ακόμα και από Αγνωστους - τυχαίους μοτο συνταξιδευτές ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ :p
http://picasaweb.google.bg/africa.twin.bg/2009#5351982876306383714
Με ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Σταύρος Π.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Που σαι Ηλία...
Κανα βιβλίο με μπολικες φωτό πότε θα βγάλεις; :D :wave2:
Ναι παίδες, τα βιβλία είναι σχεδόν έτοιμα. Ένα έχω γράψει στα ελληνικά, που βγήκε μέχρι σήμερα 260 σελίδες κι έχω να συμπληρώσω και τα υπόλοιπα από την Αρμενία μέχρι την Ελλάδα.
Ετοιμάζω κι ένα ακόμη βιβλίο, το οποίο θα είναι γεμάτο φωτογραφίες (λεύκωμα). Το λίγο κείμενο που θα έχει θα είναι στα αγγλικά, αλλά εννοείται πως θα προσπαθήσω να το κυκλοφορήσω και στην Ελλάδα. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται με τους εκδοτικούς οίκους και κάποιοι μου λένε ότι θα πρέπει να πληρώσω κι από πάνω για τα έξοδα εκτύπωσης :eyepop: (Τι είναι τούτοι ρε;;;)
Ότι και να γίνει πάντως, μόλις τα ολοκληρώσω τα βιβλία, σ' εσάς που μου τα ζητάτε μπορώ να σας τα δώσω κι εγώ προσωπικά. Θα ενημερώσω και στο forum και στο blog μόλις τα βιβλία είναι 100% έτοιμα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από StavrosMAGNA
Καλώς ήρθες ,
ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ.
Ενα μεγάλο Μπράβο για το Θάρρος-Τόλμη-Ανθρωπιά-Τρέλλα-Γνώσεις-Εμπειρίες που τόσο καιρό απλόχερα μας προσέφερες !~!
Ααα και μην παραλείψω , ακόμα και από Αγνωστους - τυχαίους μοτο συνταξιδευτές ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ :p
http://picasaweb.google.bg/africa.twin.bg/2009#5351982876306383714
Με ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Σταύρος Π.
Καλά ρε Σταύρο, με κούφανες τελείως!!! Πού τον πέτυχες τον Luben;;; Και πού βρήκες τη φωτογραφία; Αν είναι δυνατόν! Ε ρε οι παπαράτσι...
Ξέρεις πόσο ιστορική είναι αυτή η φωτογραφία; Είναι μόλις λίγες ώρες πριν ο κινητήρας αφήσει την τελευταία του πνοή. Αυτή η φωτογραφία είναι στην έξοδο της Κωνσταντινούπολης. Ήμασταν στα διόδια και με ρωτούσε ο Luben πώς πληρώνουνε και τι πρέπει να κάνει. Ωραίος τύπος. Γέλιο έχει!
Μόλις μερικά χιλιόμετρα παρακάτω, στα Malkara (60 χλμ. πριν τα σύνορα με την Ελλάδα δηλαδή) ήταν εκεί που το ταξίδι τελείωσε για τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα. Για να στο πω και πιο ξεκάθαρα: αυτή η φωτογραφία που βρήκες είναι η τελευταία που έχω με τη μοτοσικλέτα μου να δουλεύει!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από furious
Ναι παίδες, τα βιβλία είναι σχεδόν έτοιμα. Ένα έχω γράψει στα ελληνικά, που βγήκε μέχρι σήμερα 260 σελίδες κι έχω να συμπληρώσω και τα υπόλοιπα από την Αρμενία μέχρι την Ελλάδα.
Ετοιμάζω κι ένα ακόμη βιβλίο, το οποίο θα είναι γεμάτο φωτογραφίες (λεύκωμα). Το λίγο κείμενο που θα έχει θα είναι στα αγγλικά, αλλά εννοείται πως θα προσπαθήσω να το κυκλοφορήσω και στην Ελλάδα. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται με τους εκδοτικούς οίκους και κάποιοι μου λένε ότι θα πρέπει να πληρώσω κι από πάνω για τα έξοδα εκτύπωσης :eyepop: (Τι είναι τούτοι ρε;;;)
Ότι και να γίνει πάντως, μόλις τα ολοκληρώσω τα βιβλία, σ' εσάς που μου τα ζητάτε μπορώ να σας τα δώσω κι εγώ προσωπικά. Θα ενημερώσω και στο forum και στο blog μόλις τα βιβλία είναι 100% έτοιμα.
Ανυπομονούμε!!!!!
StavrosMAGNA
08/07/2009, 16:13
Καλά ρε Σταύρο, με κούφανες τελείως!!! Πού τον πέτυχες τον Luben;;; Και πού βρήκες τη φωτογραφία; Αν είναι δυνατόν! Ε ρε οι παπαράτσι...
Ξέρεις πόσο ιστορική είναι αυτή η φωτογραφία; Είναι μόλις λίγες ώρες πριν ο κινητήρας αφήσει την τελευταία του πνοή. Αυτή η φωτογραφία είναι στην έξοδο της Κωνσταντινούπολης. Ήμασταν στα διόδια και με ρωτούσε ο Luben πώς πληρώνουνε και τι πρέπει να κάνει. Ωραίος τύπος. Γέλιο έχει!
Μόλις μερικά χιλιόμετρα παρακάτω, στα Malkara (60 χλμ. πριν τα σύνορα με την Ελλάδα δηλαδή) ήταν εκεί που το ταξίδι τελείωσε για τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα. Για να στο πω και πιο ξεκάθαρα: αυτή η φωτογραφία που βρήκες είναι η τελευταία που έχω με τη μοτοσικλέτα μου να δουλεύει!!!
EEEE ετσι είναι φίλτατε ...
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ... ΚΟΝΕεεε !!!
Χαιρετισματα από τον Любо Африката !~! (Τον ΛΙΟΥΜΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑ)
Καλως ηρθες αν και δεν σε γνωριζω προσωπικα εχω μαθει τοσα για σενα απο το blog σου που ειναι σαν να σε ξερω χρονια.
Πραγματικα ανηπομονουσα ποτε θα γραψεις στο blog για το καθε σημειο που βρισκοσουν και να δω μεσα απο τα γραφομενα σου Πως ειναι τα μεροι εκεινα.
Ελπιζω καποια στιγμη να καταφερω να κανω κατι αναλογο.
Να σε καλα και σε επομενα ταξιδια και περιπετειες:wave2:
Καλως ηρθες Ηλια........... καλη ξεκουραση και γρηγορα ακομα πιο δυνατος και πανετοιμος για τα επομενα.
Ειμαι σιγουρος οτι δε θα σε χωραει ο τοπος τωρα..........Που να σε χωρεσει η μικρη σου πολη, μετα απο την απεραντοσύνη των περιοχων που περασες και εζησες 26 μηνες.
Καλώς ήρθες και από εμένα Ηλία, έστω και αν δεν έχουμε βρεθεί ποτέ.
24/25 Αυγούστου, θα βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από ταξίδι. Εάν θελήσεις και μπορείς, θα ήταν χαρά μου, να τα λέγαμε για μία μπύρα. Σου στέλνω ΠΜ:wave2:
prismagr
03/08/2009, 12:31
Γεια σου Ηλια
καλως ηρθες
και γω χθες γυρισα
περασα απο Αρμενια , και λιγο πριν απο το Stepanavan στρωνανε το δρομο με χαλικι, βυθιστικε ο μπροστινος τροχος μεσα και επεσα , γυρισε λιγο το ποδι μου , και πηγα νατευθειαν στο Υερεβαν, καλα ητανε , ειδαμε ωραια πραγματα, και ενδιαφεροντα.
να εισαι καλα , και με το καλο να δεχτεις το κοριτσι
Πετρος
al_tzamp
01/09/2009, 02:06
...Δεν έχω λόγια! :)
μόλις χθές μιλούσα με ένα φίλο κ έμαθα για το ταξίδι σου Νίκο κ είπα να δώ στο νετ τι γίνεται.
Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά κ γύρισες στα πάτρια εδάφη!
θα περιμένω όταν εκδοθεί κάποιο απο τα βιβλία σου για να διαβάσω λίγο απο αυτα που εσύ έζησες!
Πάντα τετοια!!!!!!!!!!
powerphot
01/09/2009, 07:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από al_tzamp
μόλις χθές μιλούσα με ένα φίλο κ έμαθα για το ταξίδι σου Νίκο κ είπα να δώ στο νετ τι γίνεται.
θα περιμένω όταν εκδοθεί κάποιο απο τα βιβλία σου για να διαβάσω λίγο απο αυτα που εσύ έζησες!
Πάντα τετοια!!!!!!!!!!
Φίλε al_tzamp μακάρι να μπορούσα να είχα κανει εγώ αυτό το ταξίδι η ένα παρόμοιο.:D
Ο "Ταξιδιώτης" είναι ο Ηλίας.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από al_tzamp
Πάντα τετοια!!!!!!!!!!
Γεια σου Αλέξανδρε!
Εγώ είμαι, λοιπόν, που έκανα το ταξίδι, ο Ηλίας. Σε μπερδέψαμε λίγο με το Νίκο, ε; Ο Νίκος, μετά από κάποιες αστείες συγκυρίες, κατέληξε να επιβαρυνθεί (οικειοθελώς :D ) με το έργο της δημοσιοποίησης των εξελίξεων του ταξιδιού μου στο διαδίκτυο. Μέσα από όλη αυτή τη διαδικτυακή επαφή που είχαμε 2 χρόνια και 2,5 μήνες γίναμε καλά φιλαράκια και τον ευχαριστώ άλλη μια φορά για τον κόπο που έκανε τόσο καιρό.
Όσο για τα βιβλία που ετοιμάζω, θα ενημερώσω στο forum μόλις βρω μια άκρη για να τα εκδώσω. Αν μου στείλεις κι ένα e-mail στο greece2india@yahoo.com, θα σε ειδοποιήσω προσωπικά μόλις ετοιμάσω τα βιβλία.
Πάντα όρθιοι όλοι και τα λέμε παίδες!
Ηλίας Βροχίδης
al_tzamp
05/09/2009, 19:11
:)
συγνώμη για το λαθάκι, αλλα τα διάβαζα κανενα 3ωρο στο PC βραδυατικα και μάλλον τα μπέρδεψα! :D
στέλνω mail κ αναμένω!!!
Να είσαι καλα Ηλία! :beer:
ανωνυμος
20/09/2009, 23:12
φιλε Ηλια καλως ήρθες...πολλά από τα μέρη που πέρασες ίσως να τα δω κάποτε στο δικό μου ονειρικό οδοιπορικό Ελλάδα-Μογγολία....
Σε ευχαριστώ για όλες τις εικόνες που μας πρόσφερες..(αν και μόλις πρόσφατα μπήκα σα μέλος συχνά διάβαζα το feedback σου)
και φυσικά ενδιαφέρομαι για το βιβλίο που ετοιμάζεις
σπύρος:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ανωνυμος
φιλε Ηλια καλως ήρθες...πολλά από τα μέρη που πέρασες ίσως να τα δω κάποτε στο δικό μου ονειρικό οδοιπορικό Ελλάδα-Μογγολία....
Σε ευχαριστώ για όλες τις εικόνες που μας πρόσφερες..(αν και μόλις πρόσφατα μπήκα σα μέλος συχνά διάβαζα το feedback σου)
και φυσικά ενδιαφέρομαι για το βιβλίο που ετοιμάζεις
σπύρος:beer:
Σ' ευχαριστώ Σπύρο για το μήνυμα. Ό,τι πληροφορίες χρειαστείς για το ταξίδι που ετοιμάζεις, θα χαρώ να σε βοηθήσω. Στείλε e-mail στο greece2india@yahoo.com
:wave2:
:a18: :a18: :a18: :a18: :a23: :a23: :a23: :a23: καλως ηρθες φιλε!!!!!!!
mystique
30/09/2009, 18:26
Καλώς ήρθες ....κ στα επομενα!!! :winka: :beer: :beer: :beer:
Σας ευχαριστώ παιδιά για τα καλωσορίσματα!
Μη νομίζετε ότι μ' έφαγε η πόλη. Δουλεύω εντατικά για να πετύχω το στόχο: το επόμενο ταξίδι!
Η geocities όπου είχα την ιστοσελίδα μου κλείνει στις 26 Οκτωβρίου. Την καινούρια μου ιστοσελίδα και γι' αυτό και για το (ή τα) επόμενα ταξίδια μου θα τη βρίσκετε στο:
http://www.madnomad.co.cc
Τα λέμε!
Να 'στε γεροί!
Ηλίας Βροχίδης
DimChios
13/04/2010, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Είμαι στην Ελλάδα!
...Στη φωτογραφία βλέπετε την άφιξή μου στο Λευκό Πύργο, όταν με υποδέχτηκε η μητέρα μου και ο αδερφός μου, τον οποίο τον άφησα μικρό παιδί και τον βρίσκω έφηβο και πρωταθλητή Βορείου Ελλάδος στο ποδήλατο βουνού!
Θα τα πούμε από κοντά!!!
Ηλίας Βροχίδης
----------------------------------------------
P.S. Υπάρχει κι ένα Blog (http://greece2india.apriliabikers.gr/ilias/) που "τρεχει", με την δυνατότητα επισύναψης σχολίων προς τον Ηλία! :wave2:
...ισως η πιο συγκινητική φωτο του ταξιδιού σου!
Sorry που περασε τοσος καιρος για να γραψω αλλα το ειχα αφησει καποια στιγμη με διαφορα που μου ετυχαν, στη μέση και τωρα το διαβασα το υπολοιπο!
Σου ευχομαι παντα να κανεις τα ονειρα σου πραγματικότητα οπως εσυ γουσταρεις και να μας τα μεταφερεις όπως τουτο δω!!!
Ολοι είπαν απο κάτι που θα ήθελα να πω κι εγω, μη τα επαναλαμβανω λοιπον... :smilea:
ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
DimChios
13/04/2010, 15:04
Α, και φτιαξτε τα link γιατι κάτι γίνεται! :wave2:
powerphot
13/04/2010, 16:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Α, και φτιαξτε τα link γιατι κάτι γίνεται! :wave2:
Μήτσε ο Ηλίας είναι φαντάρος προς το παρόν.
Τουλαχιστον ήταν πριν 5 μήνες.:wave2:
DimChios
13/04/2010, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Μήτσε ο Ηλίας είναι φαντάρος προς το παρόν.
Τουλαχιστον ήταν πριν 5 μήνες.:wave2:
καλα, δεν ειπα να τα φτιαξει τωρα κιολας!
:p
ktmas950s
15/04/2010, 18:23
Πραγματοποίησες την πιο τρελλή ταξιδιωτική φαντασίωση κάθε adv μοτοσυκλετιστή.
Συγχαρητήρια.
Υ.Γ. Κυκλοφόρησαν τα βιβλία? Κι αν ναι, από ποιές εκδόσεις?
:a19:
@furious
Τι να λεμε τωρα ρε φιλε...Ποσα εχεις μεσα στη διανοια σου μετα απο ολα αυτα και πως αντεχεις τοσο ''βαρος'', νασαι παντα καλα και να κανεις και αλλα πολλα...
Το βιβλιο θα το χρειαστω και εγω ξερεις, τετοια δυνατα φαρμακα δεν κυκλοφορουν στα φαρμακεια...:beer:
Όσο για τα βιβλία που ετοιμάζω, θα ενημερώσω στο forum μόλις βρω μια άκρη για να τα εκδώσω. Αν μου στείλεις κι ένα e-mail στο greece2india@yahoo.com, θα σε ειδοποιήσω προσωπικά μόλις ετοιμάσω τα βιβλία.
Γεια σου Ηλία :wave2:
αν χρειαστείς οποιαδήποτε πληροφορία, βοήθεια ή συμβουλή σχετικά με έκδοση βιβλίων και τα σχετικά, εδώ είμαστε...από το 1943 στη δουλειά είμαστε οικογενειακώς
DimChios, ktmas950s και Giannis FJ
σας ευχαριστώ για τις ευχές!
Ένας server που είχα βρει για δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων είχε συνέχεια προβλήματα και γι' αυτό δε μπορούσατε να δείτε την ιστοσελίδα μου. Τώρα την ανέβασα προσωρινά στο χώρο ενός φίλου μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο. Θα τη βρίσκετε στην ίδια διεύθυνση:
Όσον αφορά στα βιβλία, έχω δώσει το οδοιπορικό μου σε κάποιον εκδοτικό οίκο και περιμένω απάντηση. Δυστυχώς, η αξιολόγηση παίρνει μήνες. Ευτυχώς, το έδωσα πριν καιρό, οπότε τις προσεχείς μέρες θα την έχω την απάντηση, απ' ότι μου είπαν. Ακόμη κι αν είναι θετική, δεν ξέρω πόσο καιρό θα πάρει για να βρεθεί στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Αν είναι αρνητική... άσ' τα να πάνε. Θα ενημερώσω μόλις έχω νέα.
Δυστυχώς, το λεύκωμα είναι ακόμη πιο δύσκολο να εκδοθεί, λόγω έγχρωμων σελίδων και υψηλού κόστους, οπότε θ' αργήσει περισσότερο, αν τελικά βρω καμιά άκρη για να εκδοθεί.
Όπως είπε και ο powerphot, υπηρετώ ακόμη τον εγκληματικό στρατό κι αυτό με πήγε πολύ πίσω :-( Αλλά μετράω 10 και σήμερα! Στις 10 Μαΐου θα είμαι και πάλι ελεύθερος!!!
Nik0s, σου στέλνω π.μ.
Τα λέμε παίδες!
Πάντα όρθιοι και καλό μας καλοκαίρι!
powerphot
29/04/2010, 11:12
Αντε ρε φαντάρε που είσαι?
Θα περμένω να απολυθείς και θα σε πάρω τηλέφωνο.
Δεν παίρνω πιο μπροστά μπας και σε διακόψω ενω φυλάς την πατρίδα μη και σου ξεφύγει τίποτα.:lol: :lol:
DimChios
29/04/2010, 11:39
DimChios, ktmas950s και Giannis FJ
σας ευχαριστώ για τις ευχές!
Ένας server που είχα βρει για δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων είχε συνέχεια προβλήματα και γι' αυτό δε μπορούσατε να δείτε την ιστοσελίδα μου. Τώρα την ανέβασα προσωρινά στο χώρο ενός φίλου μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο. Θα τη βρίσκετε στην ίδια διεύθυνση:
Όσον αφορά στα βιβλία, έχω δώσει το οδοιπορικό μου σε κάποιον εκδοτικό οίκο και περιμένω απάντηση. Δυστυχώς, η αξιολόγηση παίρνει μήνες. Ευτυχώς, το έδωσα πριν καιρό, οπότε τις προσεχείς μέρες θα την έχω την απάντηση, απ' ότι μου είπαν. Ακόμη κι αν είναι θετική, δεν ξέρω πόσο καιρό θα πάρει για να βρεθεί στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Αν είναι αρνητική... άσ' τα να πάνε. Θα ενημερώσω μόλις έχω νέα.
Δυστυχώς, το λεύκωμα είναι ακόμη πιο δύσκολο να εκδοθεί, λόγω έγχρωμων σελίδων και υψηλού κόστους, οπότε θ' αργήσει περισσότερο, αν τελικά βρω καμιά άκρη για να εκδοθεί.
Όπως είπε και ο powerphot, υπηρετώ ακόμη τον εγκληματικό στρατό κι αυτό με πήγε πολύ πίσω :-( Αλλά μετράω 10 και σήμερα! Στις 10 Μαΐου θα είμαι και πάλι ελεύθερος!!!
Nik0s, σου στέλνω π.μ.
Τα λέμε παίδες!
Πάντα όρθιοι και καλό μας καλοκαίρι!
:beer: :beer: :beer: :beer:
ολα θα βρουν το δρομο τους!
Αλοιμονο! ΕΣΥ "μασας"?
Καλη...σκοπια! :lol: :bigcry:
Πάντα όρθιοι και καλό μας καλοκαίρι! [/B]
Hλία, πάει τελείωσε ... Τώρα ήρθε ο καιρός να μετράς αντίστροφα για το επόμενο ταξίδι! :beer:
Άντε, λίγες ημέρες ακόμη και ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ...:wave2:
Τελικά και που θα ''απολυθείς'', αποζημίωση δεν βλέπω να παίρνεις. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
C.U. :sun:
Παιδιά, διαβάστε εδώ:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=105819
Είναι σημαντικό!!!
Ηλία έχουμε κανένα νέο με το βιβλίο..?
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Ηλία έχουμε κανένα νέο με το βιβλίο..?
Έχουμε, αλλά δεν είναι ευχάριστο :(
Το Μεταίχμιο μετά από τόσο καιρό που περίμενα απάντηση, αρνήθηκε, γιατί δεν το έκριναν επικερδές.
Τώρα πρέπει να το ξαναδώσω σε άλλους εκδοτικούς οίκους και να περιμένω πάλι για κάποιους μήνες μέχρι να μου απαντήσουν.
Υπομονή και επιμονή... νομίζω την έχεις καλύτερα απο όλους μας...:beer: :beer: :beer: :wave2:
Ηλία γιατί δεν δοκιμάζεις κάποιες δοκιμασμένες λύσεις;
Ίσως κάποιοι πιο παλιοί στο κουρμπέτι μπορούν να βοηθήσουν, όπως ο Κώστας Μητσάκης, ο οποίος έχει εκδώσει αρκετά βιβλία, φαίνεται κουλ άτομο και θα έχει άκρες με πιο ανοιχτόμυαλες εκδοτικές εταιρείες.
Μια ιδέα ρίχνω, αν και μπορεί να έχεις δοκιμάσει ήδη.
http://www.motoexplorer.gr/books.php
Μην το βάζεις κάτω. Απλά μία ακόμα ανηφόρα με τελειωμένο δίσκο και χωρίς καπάκι στην μπακαζιέρα είναι και αυτή... :p
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
LARISEOS
12/07/2010, 12:52
γραψε ενα και πουλατο μονος σου ......υπάρχει on line εταιρια που στο εκτυπώνει κ μπορεί ο καθένας μας να το αγοράσει απο εκει μετά!
Το Μεταίχμιο μετά από τόσο καιρό που περίμενα απάντηση, αρνήθηκε, γιατί δεν το έκριναν επικερδές.
Τώρα πρέπει να το ξαναδώσω σε άλλους εκδοτικούς οίκους και να περιμένω πάλι για κάποιους μήνες μέχρι να μου απαντήσουν.
Eίναι κρίμα ένα τέτοιο ταξίδι να μείνει στο συρτάρι.
Βάλε τον Ουράια Χιπ να σου κάνει ένα διαφημιστικό τρέιλερ, να γίνει μπεστ σέλλερ!
Καλή τύχη στο βιβλίο σου και να μας ενημερώσεις μόλις βγεί.:wave2:
powerphot
15/07/2010, 02:28
Ηλία ΠΜ.:winka: :wave2:
Μην ανησυχείτε, στο συρτάρι δε θα μείνει σίγουρα το βιβλίο! Ξέρω τις εταιρίες για self-publishing και φυσικά αυτή θα είναι η έσχατη λύση. Απλώς έτσι το βιβλίο θα φτάσει μόνο σε ελάχιστα άτομα που γνωρίζουν για το ταξίδι, θέλουν να διαβάσουν το οδοιπορικό και συγχρόνως είναι εξοικιωμένα με αγορές από το εξωτερικό μέσω διαδικτύου. Γι' αυτό ψάχνω κανέναν εκδοτικό οίκο, μήπως μπορέσει το βιβλίο να φτάσει και στα ράφια των βιβλιοπωλείων.
Ευχαριστώ, πάντως, για όλο αυτό το ενδιαφέρον που δείχνετε. Αυτό είναι που με κάνει να το παλεύω μέχρι να βρω μια λύση!
frappe rider
19/07/2010, 08:26
Γειά σου Ηλία.
Τσέκαρε και τις εκδόσεις ΤΣΑΛΛΗΣ www.tsallis.gr είναι η εταιρεία που εκδίδει τα ταξιδιωτικά βιβλία του Κώστα Μητσάκη.
Παλεψε το ρε φιλε Ηλια, μακαρι να γινουν τα πραγματα με τον καλυτερο δυνατο τροπο. Και επειδη δεν ειμαι και πολυ τακτικος στο φορουμ, αν υπαρξει εξελιξη και βγει το βιβλιο ισως θα ηταν καλο να ειδοποιηθω με καποιο email...? Ευχαριστω.
Ήρθε ο καιρός να ανακατασκευάσω το περίφημο εκείνο XR 250S! Ναι, εκείνο το μηχανάκι που με ταξίδευε για 2 χρόνια και 2,5 μήνες στην Ασία θα ξαναζωντανέψει και θα αλητεύει και πάλι ασταμάτητο στα βουνά και στα λαγκάδια! Αρκετά το έβλεπα να κάθεται στην αυλή και το λυπόμουν. Τώρα που πούλησα την Africa Twin μου και βρήκα και χρόνο είναι καιρός να το αναστήσω!
Η ανακατασκευή έχει ξεκινήσει εδώ κι ένα μήνα και δουλεύω πάνω στο XR καθημερινά κι ολημερίς. Σιγά-σιγά ολοκληρώνεται. Σήμερα ξεκίνησα το μοντάρισμα του κινητήρα!
Για πολλές φωτογραφίες και τεχνικές λεπτομέρειες, ρίξτε μια ματιά στην ενότητα "Μοτοσικλέτα" της ιστοσελίδας μου:
Ευχηθείτε μου καλό μοντάρισμα!
215352
και οχι μονο καλο μονταρισμα Ηλια αλλα και καλα και ασφαλη χιλιομετρα να εχεις στις μελλοντικες σου εξορμησεις με το Θηριακι σου!
el-Gatto
20/10/2010, 16:45
Ευχηθείτε μου καλό μοντάρισμα!
:) Στο ευχομαστε ΟΛΟΨΥΧΑ φιλε Ηλια!!! ;)
Να'σαι καλα ,να πας και σ'άλλα μερη μακρινά.................:wave2:
Ηλια furious, τι κανεις ρε φιλε! Ησυχια δεν εχεις...Κατι διαβασα στην σελιδα σου για 73000 χλμ, τι ακριβως σημαινει αυτο?
Ευχομαι απο καρδιας καλο μονταρισμα και καλες ''βολτες''! Τρομαξα λιγο με αυτη τη φωτο βεβαια, οριακος ησουν...http://1.1.1.1/bmi/www.workingwithimages.gr/greece2india/dirty_engine.JPG
Το μηχανακι επαιρνε μπροστα και δουλευε με αυτην την τρυπα στο πιστονι???
Αρχικά δημιουργήθηκε από FJ
Ηλια furious, τι κανεις ρε φιλε! Ησυχια δεν εχεις...Κατι διαβασα στην σελιδα σου για 73000 χλμ, τι ακριβως σημαινει αυτο?
Ευχομαι απο καρδιας καλο μονταρισμα και καλες ''βολτες''! Τρομαξα λιγο με αυτη τη φωτο βεβαια, οριακος ησουν...http://1.1.1.1/bmi/www.workingwithimages.gr/greece2india/dirty_engine.JPG
Το μηχανακι επαιρνε μπροστα και δουλευε με αυτην την τρυπα στο πιστονι???
Γεια σου φίλε Γιάννη! Τα 73.000 χλμ. είναι αυτά που έκανα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Το μηχανάκι είχε κι άλλα χλμ. βέβαια. Δεν ξέρω πόσα, γιατί δε δούλευε το κοντέρ όταν το είχα αγοράσει, αλλά υπολογίζω ότι έχει γύρω στα 120.000 χλμ. συνολικά μέχρι τώρα.
Όταν έγινε η τρύπα στο πιστόνι, εννοείται πως έπαψε να δουλεύει ο κινητήρας. Αυτό συνέβει στην Τουρκία, μόλις 60 χλμ. πριν φτάσω στην Ελλάδα!
73.000 χλμ με XR250 σε 1 ταξιδι???:a20:
Παω να τα πουλησω ολα ΤΩΡΑ!:lol:
Είσαι Φ Ο Β Ε Ρ Ο Σ ! ! !:a19: :a19: :a19:
powerphot
22/10/2010, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από FJ
73.000 χλμ με XR250 σε 1 ταξιδι???:a20:
Παω να τα πουλησω ολα ΤΩΡΑ!:lol:
Για να πάρεις μια ιδέα μπορείς να διαβάσεις όλο το ποστ από την αρχή,
η να δεις απο την αρχή όλο το ταξίδι ΕΔΩ! (http://greece2india.apriliabikers.gr/ilias/?m=200704) :wave2:
Μωρε εγω να καθησω το βραδυ να το διαβασω απο την αρχη, τι χαπια θα πρεπει να παρω μετα δεν ξερω...
Μολις τελειωσα την αναγνωση ΟΛΟΥ του ταξιδιωτικου. ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ θα το χαρακτηριζα, δεν μετρησα ωρα αλλα τα ματια μου υποφερουν αυτη τη στιγμη. Ηλια...
Kαι επειδη καποια στιγμη στην γραφη αυτου του ταξιδιωτικου μπηκαν και βαθυτερα συναισθηματα και αποψεις γενικα, τοσο απο τον ταξιδευτη οσο και απο πολλους που πηραν μερος στην συζητηση, θα ηθελα να αφιερωσω στον Ηλια και σε ολους οσους εγραψαν το νοημα του παρακατω τραγουδιου.
Υ.Γ. Σιγουρα δεν εκφραζει κανεναν μας το θεμα αεροπλανο αυτη τη στιγμη, ωστοσο καποια πραγματα ειναι διαχρονικα αληθινα...
Αφιερωστε 4΄και δειτε το μεχρι το τελος. :beer:
http://www.youtube.com/watch?v=XPk0uZCHUq4&p=63A488D66D655150&index=8&playnext=2
Γεια σας παιδιά!
Με το βιβλίο έχουμε ακόμη κάποιες επιπλοκές, αλλά κάποιοι από 'δω μέσα ενδιαφέρονται πολύ και βοηθάνε να βρεθεί μια λύση για την έκδοσή του. Ευελπιστώ πως θα βγάλουμε μια άκρη.
Μέχρι τότε ελπίζω να σας δώσω μερικές εικόνες μέσα από το ημερολόγιο για το 2011 που έφτιαξα με φωτογραφίες από το ταξίδι μου! Αυτό είναι έτοιμο και μπορείτε να το πάρετε αμέσως από το:
http://www.lulu.com/spotlight/MadNomad
Για να το ξεκαθαρίσω, τα ημερολόγια δεν τα πουλάω εγώ. Αυτή η εταιρία με το χαριτωμένο όνομα Lulu ;) έχει τα ημερολόγια και όποιος θέλει τα αγοράζει από 'κει με 15,70 για το ημερολόγιο και 6 ευρώ για τα μεταφορικά. Τώρα από αυτά εγώ παίρνω ένα ελάχιστο ποσό για το έργο μου. Τα περισσότερα τα παίρνει η Lulu για την εκτύπωση και τη διανομή.
Αυτή τη διαδικασία έκανα κι εγώ ο ίδιος. Αγόρασα από αυτούς τα ημερολόγιά μου! Απλά εγώ έκανα μαζική παραγγελία.
Ο καλύτερος τρόπος, λοιπόν, και για εσάς και για 'μένα είναι να δώσω αυτά τα ημερολόγια χέρι-χέρι με 15 ευρώ στους Θεσσαλονικείς ή σε όσους δω από κοντά τέλος πάντων έτσι, ώστε να μην πληρώνουμε μεταφορικά. Μπορώ επίσης να το στείλω εγώ ταχυδρομικά και μάλλον πάλι θα συμφέρει οικονομικά και εσάς και εμένα. Απλά αυτό θα το ξέρω σε καμιά δεκαριά μέρες που θα έχω τα ημερολόγια στα χέρια μου. Όπως και να 'χει, μου στέλνετε ένα μήνυμα με τη διεύθυνσή σας αν θέλετε κι εγώ θα φροντίσω να φτάσει εκεί.
Ούτως ή άλλως το οικονομικό κέρδος είναι ελάχιστο. Απλά το έγραψα γιατί μου άρεσε κι εμένα πολύ το αποτέλεσμα που βγήκε και πιστεύω πως θα αρέσει και σε 'σας! Μιλάμε για ημερολόγιο τοίχου που ανοιχτό είναι 28 x 43 εκ., οπότε θα απολαύσουμε τις φωτογραφίες σε μεγάλο μέγεθος! Άντε, δείτε το και πείτε μου γνώμες. Όποιος το πάρει στα χέρια του, καλό θα κάνει αν αφήσει και κανένα review ή rating εκεί στο Lulu.
Να 'στε καλά!
Ηλίας Βροχίδης
218256
road spirit
29/11/2010, 10:33
sticky το thread για έτσι μας αρέσει !
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
sticky το thread για έτσι μας αρέσει !
Χα χα! Να 'σαι καλά ρε Γιάννη! :beer:
Λοιπόν, για το ημερολόγιο, επειδή βγαίνει στην καλύτερη περίπτωση 21,70 ευρώ αν το αγοράσει κάποιος από τη Lulu και θεωρώ ότι παίρνουν παραπάνω λεφτά απ' όσα θα 'πρεπε, βρήκα καλύτερη λύση, πιο οικονομική και ελαφρώς πιο μεγάλο μέγεθος ημερολογίου κιόλας! Κλειστό θα είναι σε μέγεθος Α4, δηλαδή 29 x 21 εκ.!
Όποιος το θέλει, ας μου στείλει μήνυμα και μπορώ να το ταχυδρομήσω σε όλη την Ελλάδα είτε με αντικαταβολή είτε με απλή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορώ να το δίνω με 12 ευρώ και μαζί με τα μεταφορικά δε νομίζω να ξεπερνάει η τιμή τα 15 ευρώ, αλλά αυτό θα το εξακριβώσω τις επόμενες μέρες που θα τα έχω στα χέρια μου και θα μπορώ να πάρω μια τιμή από το ταχυδρομείο.
Δείτε το, λοιπόν, στη Lulu (http://www.lulu.com/spotlight/MadNomad), αλλά για να το πάρετε το κανονίζουμε μεταξύ μας.
To θελω προφανως αλλα παιζει να ερθω και Θεσσαλονικη να το παρω, να γραψω και κανα χλμ και να δω και απο κοντα τον συγγραφεα...:beer:
Έφτασαν τα ημερολόγια! Τα έχω στα χέρια μου και μπορώ να στείλω σε όποιον θέλει. Ρώτησα για τα μεταφορικά και μου είπαν πως είναι 1,89 ευρώ γι' Αθήνα και αν κάποιος θέλει να το στείλω με αντικαταβολή είναι άλλα 2,30 η χρέωση των ΕΛΤΑ. Καλύτερα είναι να καταθέτει κανείς σε τραπεζικό λογαριασμό, οπότε γλιτώνει τα 2,30 και για την Αθήνα μαζί με τα μεταφορικά βγαίνει 12 + 1,89 = 13,89 ευρώ.
Καλές γιορτές!
Ηλίας Βροχίδης
Uriah Heep
20/12/2010, 18:17
Έφτασαν τα ημερολόγια! Τα έχω στα χέρια μου και μπορώ να στείλω σε όποιον θέλει.
Ένα ημερολόγιο ...delivery στο Χολομώντα με το XRάκι.
Την ...διεύθυνση την ξέρεις.
ΥΓ Θα 'χω τσίπουρο μετά νηστήσιμου λουκάνικου πράσου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Ένα ημερολόγιο ...delivery στο Χολομώντα με το XRάκι.
Την ...διεύθυνση την ξέρεις.
ΥΓ Θα 'χω τσίπουρο, μετά νηστήσιμου λουκάνικου πράσου...
Αυτά είναι ;)
Με τέτοια θέλγητρα θα κάνω delivery και το ημερολόγιο και την αφεντομουτσουνάρα μου στις όμορφες εξοχές σας!
Ηλία κάτι πήρε το αυτί μου για ευχάριστα νέα και ιδιαίτερη μέρα στις 14/05/2011...
Ισχύει...;
Θέλεις να μας κάνεις την ανακοίνωση?
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Metzgermeister
26/04/2011, 19:35
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Metzgermeister
26/04/2011, 20:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
???
Απλα εχω μεινει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Metzgermeister
Απλα εχω μεινει...
Με την φάτσα του Τροπέα στο αβατάρ του...?
:rotflmao: :rotflmao:
:p :bawl: :bigcry: εγω περιμένω νέα!
powerphot
27/04/2011, 09:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Ηλία κάτι πήρε το αυτί μου για ευχάριστα νέα και ιδιαίτερη μέρα στις 14/05/2011...
Ισχύει...;
Θέλεις να μας κάνεις την ανακοίνωση?
Ισχύει, αλλά καλύτερα να περιμένουμε τον Ηλία να το ανακοινώσει.
Πάντως καλού κακού όσοι ενδιαφέρονται σχετικά, και είναι στην Αθήνα, ας αφήσουν
ελεύθερο το πρόγραμμα τους εκείνη την ημέρα κατά τις 19.00μμ.:winka:
nikos_abel
27/04/2011, 13:00
Αποφάσισα και το διάβασα όλο σήμερα Ηλία και έχω να πω μόνο ένα πράγμα :
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΓΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ!!
Ναι, παιδιά, ισχύουν όλα αυτά που ακούσατε! Απλά δεν πρόλαβα να σας το γράψω, γιατί αυτές τις μέρες τρέχω σαν το Βέγγο, για να είναι όλα έτοιμα στην παρουσίαση. Το κείμενο του βιβλίου έφυγε εχθές για το τυπογραφείο, στήνουμε ένα φωτογραφικό λεύκωμα, που θα μπει στο πίσω μέρος του βιβλίου και ετοιμάζουμε κάδρα με φωτογραφίες από το ταξίδι, που θα μπουν στην αίθουσα της εκδήλωσης και όποιος θέλει θα μπορεί να πάρει το κάδρο που του αρέσει.
Πολλά ωραία, λοιπόν, ετοιμάζουμε, αλλά ας πούμε περί τίνος πρόκειται για όσους δεν το άκουσαν. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες (θα υπάρχει σίγουρα στην παρουσίαση) από τις Εκδόσεις ΟΡΑΜΑ και θα έχει τίτλο "27 πανσέληνοι στην Ανατολή". Δεν είναι μια απλή συλλογή των κειμένων που δημοσιεύτηκαν στα 17 τεύχη του περιοδικού MOTO. Μέσα από τις 352 σελίδες του γίνεται μια πιο εκτεταμένη παρουσίαση των όσων έζησα σ' αυτή μου την περιπλάνηση. Ξεδιπλώνοντας το ταξίδι, προσπαθώ να εξοικειώσω τον αναγνώστη με τον πολιτισμό, την ιστορία, τη θρησκεία και τα προβλήματα των κοινωνιών που συνάντησα, για να κατανοήσει και να βιώσει πιο ζωντανά αυτή τη μεταφορά σ’ έναν άλλο κόσμο.
Παρακάτω φαίνεται και το εξώφυλλο του βιβλίου. Η τιμή του θα είναι γύρω στα 20-22 ευρώ. Όσοι το θέλουν, μπορούν απλά να μου στείλουν ένα μήνυμα (π.μ. ή καλύτερα e-mail στο greece2india@yahoo.com) και θα το ταχυδρομήσω μόλις το έχω στα χέρια μου. Όσοι μου έχετε ήδη στείλει μήνυμα, το έχω κρατημένο και θα σας ενημερώσω.
Με τη βοήθεια της λέσχης TDM Hellas θα διοργανωθεί μια παρουσίαση του οδοιπορικού μου στην Αθήνα το Σάββατο 14 Μαΐου στις 19:00 στο συνεδριακό χώρο της Ευρωπαϊκής Πίστης, στη Λεωφόρο Κηφισίας 274, στο Χαλάνδρι. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Τη μοτοσικλέτα ή το αυτοκίνητό σας θα μπορείτε να το αφήσετε στο parking που διατίθεται. Έχοντας δίπλα μου τη μοτοσικλέτα με την οποία ταξίδεψα, θα μιλήσουμε για την προετοιμασία αυτού του ταξιδιού, καθώς και για τα όσα βίωσα στους δρόμους της Ασίας αυτά τα δύο χρόνια και τους δυόμισι μήνες, ενώ θα εκθέτονται συναρπαστικές φωτογραφίες που έχουν χαραχτεί στη μνήμη όλων όσων συνταξίδευαν μαζί μου μέσα από αυτές τις σελίδες.
Ελπίζω, λοιπόν, να σας γνωρίσω όλους από κοντά στις 14 Μαΐου!
Ηλίας Βροχίδης
224908
Μπράβο ρε Ηλία!!!!
Dreams Come True Finally!!!!
nikos_abel
29/04/2011, 14:51
Μακάρι να μπορέσω να έρθω (ο 20 μηνών μηχανόβιος δε με αφήνει και πολύ :) )
Εν καιρώ θα πάρω και το βιβλίο.
Πετυχημένος τίτλος ρε φιλαράκι και εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα αυτή προσπάθεια.
Κάνε μας να νιώσουμε νέοι ξανά.
:sun: Μπράβο για το μεράκι σου και την αγάπη γι'αυτό που κάνεις :sun:
DimChios
29/04/2011, 18:42
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!
:a10:
powerphot
29/04/2011, 19:01
Παίδες όποιος θέλει να κάνουμε κερκίδα εγώ θα είμαι εκεί, άντε να δω καμιά φάτσα που έχω καιρό να δω.:D
John Steed
29/04/2011, 19:02
Τι να πω εγώ τώρα....
Σου εύχομαι καλή επιτυχία για το βιβλίο και ανησυχία για το υπόλοιπο της ζωής σου! :beer: :beer:
:beer: :wave2: Μπράβο ρε Ηλία, το όνειρο έγινε πραγματικότητα και εύχομαι αυτό να σου δώσει την δύναμη και την βοήθεια για το επόμενο ταξίδι! θα ήθελα πολύ να είμαι στις 14 εκεί , θα προσπαθήσω αν και έχω την ίδια μέρα και ώρα κάτι υποχρεώσεις... με το καλό να σου ρθουν όλα αυτα ! :beer:
LOUKILOUK
29/04/2011, 19:52
Μπράβο Ηλία:beer: :wave2:
Μακάρι να μπορούσα να ερχόμουν... δύσκολο... δεν πειράζει καπου κάπως κάποτε...θα κάτσει... :beer: :wave2:
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Δίκιο έχετε... Τελικά αυτή η διετής προσπάθεια να εκδοθεί το βιβλίο αυτό, κατέληξε να κάνει την κυκλοφορία του βιβλίου να φαίνεται από μόνη της ένα όνειρο! Το καταφέραμε κι αυτό, όμως! Πάμε για άλλα!
Ο φίλος ο powerphot έκανε μετά από πολύ κόπο ψηφιακές αναπαραστάσεις μερικών από τα κάδρα που θα εκτεθούν στην παρουσίαση! Θα είναι ψηφιακή εκτύπωση σε καμβά ζωγραφικής με τελάρο και κάποιες από τις φωτογραφίες είναι οι παρακάτω:
225034
Μπραβο ρε Ηλια πραγματικα μπραβο
Μακαρι να ημουν τοσο μακρια απο την πρωτευουσα και θα ερχομουν.
:beer: :beer:
Συνεχισε δυνατα :wave2:
alexxxcbr
30/04/2011, 21:33
filipp0s
30/04/2011, 22:25
:a19: :a18: :a19: :a18: :a19: :a18:
manhunter
01/05/2011, 12:52
Πάντα τέτοια Ηλία
Μπράβο έυγε.
ilias s.m.
01/05/2011, 16:58
:a19: :a19: :a19: :a19:
Pardalotzatziki
01/05/2011, 23:11
Καλοπουλητο Ηλια...
:wave2: :wave2: :wave2:
DimChios
02/05/2011, 10:59
Ο φίλος ο powerphot έκανε μετά από πολύ κόπο ψηφιακές αναπαραστάσεις μερικών από τα κάδρα που θα εκτεθούν στην παρουσίαση! Θα είναι ψηφιακή εκτύπωση σε καμβά ζωγραφικής με τελάρο και κάποιες από τις φωτογραφίες είναι οι παρακάτω:
άτσα ο συνάδελφος!
:winka: :lol:
Όλα είναι στο σωστό δρόμο για την παρουσίαση του Σαββάτου. Την Πέμπτη κατεβαίνω με το XRάκι μου στην Αθήνα (κλασσικά από τα βουνά και τα λαγκάδια) και την Παρασκευή, όσοι συντονιστείτε στη ΝΕΤ 10:00 - 12:00, θα μας δείτε ζωντανά με το XRάκι στην εκπομπή "Συμβαίνει τώρα".
Τα λέμε από κοντά το Σάββατο!
και την Παρασκευή, όσοι συντονιστείτε στη ΝΕΤ 10:00 - 12:00, θα μας δείτε ζωντανά με το XRάκι στην εκπομπή "Συμβαίνει τώρα".
Αν καποιος μπορεσει να ανεβασει καπου το κομματι της παρουσιασης (σε κανα tube) για οσους εργαζονται
Όντως, καλό θα ήταν αυτό, αλλά για να μπορέσει να το ανεβάσει κάποιος στο youtube, θα πρέπει πρώτα να μπορέσει κάποιος να το κινηματογραφήσει κι εγώ δεν έχω βιντεοκάμερα.
Αν έχει κάποιος άλλος και θέλει να γράψει την παρουσίαση, ευχαρίστως.
powerphot
11/05/2011, 12:52
Όντως, καλό θα ήταν αυτό, αλλά για να μπορέσει να το ανεβάσει κάποιος στο youtube, θα πρέπει πρώτα να μπορέσει κάποιος να το κινηματογραφήσει κι εγώ δεν έχω βιντεοκάμερα.
Αν έχει κάποιος άλλος και θέλει να γράψει την παρουσίαση, ευχαρίστως.
Κάτι θα σκεφτούμε μη σκας.:winka: