PDA

View Full Version : Greece2india (Ένα μεγάλο τόλμημα)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 [7]

Pardalotzatziki
11/05/2011, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από furious
Όντως, καλό θα ήταν αυτό, αλλά για να μπορέσει να το ανεβάσει κάποιος στο youtube, θα πρέπει πρώτα να μπορέσει κάποιος να το κινηματογραφήσει κι εγώ δεν έχω βιντεοκάμερα.

Αν έχει κάποιος άλλος και θέλει να γράψει την παρουσίαση, ευχαρίστως.

Ισως μπορεσεις να παρεις αντιγραφο απο το καναλι....

????

Δεν ξερω αν γινεται...

:wave2:

prismagr
13/05/2011, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Ένα ημερολόγιο ...delivery στο Χολομώντα με το XRάκι.

Την ...διεύθυνση την ξέρεις.

ΥΓ Θα 'χω τσίπουρο μετά νηστήσιμου λουκάνικου πράσου...

:beer: :beer: :beer:
Φίλε είναι και αλοι εδώ και διαβάζουνε , και μπορεί να τους έρχονται τίποτα ιδέες;)
Δεν έρχεσαι να το πάρεις από εδώ να σε καμαρώσουμε και μεις?( που σε πεθυμήσαμε κιόλας):)

Anty12
13/05/2011, 10:57
Στη ΝΕΤ τώρα....

http://www.hellascams.gr/grc/net_live/

powerphot
13/05/2011, 10:57
Βαλτε ΝΕΤ ΤΩΡΑ!

koukos
13/05/2011, 10:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Βαλτε ΝΕΤ ΤΩΡΑ!
Το είδαμε!:beer:

powerphot
13/05/2011, 17:25
http://www.youtube.com/watch?v=rFwYo_T4m70

:wave2: :wave2: :wave2:

DimChios
13/05/2011, 17:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
http://www.youtube.com/watch?v=rFwYo_T4m70

:wave2: :wave2: :wave2:

Ευχαριστούμε ρε Νικο, και για εμάς που δεν εχουμε τηλεοραση στη δουλεια!

:beer: :beer: :beer: :beer:

powerphot
13/05/2011, 18:20
Παίδες το πρώτο βιβλίο με αφιέρωση......... :D

Ηλία.....:beer: :beer: :beer:

226092

LOUKILOUK
13/05/2011, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ευχαριστούμε ρε Νικο, και για εμάς που δεν εχουμε τηλεοραση στη δουλεια!

:beer: :beer: :beer: :beer:

Το αυτό με τον Δημήτρη....:beer: :beer: :beer:

Νομίζω ότι άνετα θα μπορούσε να αφιερωθεί μια ολοκληρη εκπομπή στο θέμα, να γουστάρουμε όλοι εμείς και να δουν και κάτι διαφορετικό επιτέλους οι υπόλοιποι που έχουν κατακληστεί από φόβους και υπερκαταναλωτική μανία...Γιατί πέρα από το μοτοσυκλετιστικό κομμάτι, το μήνυμα είναι αυτό ακριβώς νομίζω... τολμήστε και ξεφύγετε από την ρουτίνα και σταματήστε να είστε δούλοι του μάρκετινγκ... :beer: :wave2:

DimChios
13/05/2011, 18:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK

Νομίζω ότι άνετα θα μπορούσε να αφιερωθεί μια ολοκληρη εκπομπή στο θέμα, να γουστάρουμε όλοι εμείς και να δουν και κάτι διαφορετικό επιτέλους οι υπόλοιποι που έχουν κατακληστεί από φόβους και υπερκαταναλωτική μανία...Γιατί πέρα από το μοτοσυκλετιστικό κομμάτι, το μήνυμα είναι αυτό ακριβώς νομίζω... τολμήστε και ξεφύγετε από την ρουτίνα και σταματήστε να είστε δούλοι του μάρκετινγκ... :beer: :wave2:

:a10: :a10: :a10:

βεβαια, με παρουσιαστη/τρια κάποιον που να κατεχει εστω και λιγο το θεμα μοτοσυκλετα, γιατι η συγκεκριμένη γκομενα παιζει να μην εχει καβαλησει ποτε της και φοβοταν ακομα και να ρωτησει αν... φοβοταν ο Ηλιας!

:lol: :lol: :lol:

nikos_abel
13/05/2011, 20:18
Το κατεβάζω και αρχίζω τη διαφήμιση άμεσα!!!

PanVas
13/05/2011, 20:21
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Άψογος! Και το αυτοκόλλητο μοτο.γρ πρώτη μούρη!!!!

byron
13/05/2011, 20:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas

Άψογος! Και το αυτοκόλλητο μοτο.γρ πρώτη μούρη!!!!

Και του apriliabikers.gr από κάτω. :beer:

Ηλία αν δεν καταφέρω να έρθω αύριο να σε δώ, βιβλίο (με αφιέρωση :lol: ) θέλω. :wave2:

PanVas
13/05/2011, 21:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Και του apriliabikers.gr από κάτω. :beer:

Ηλία αν δεν καταφέρω να έρθω αύριο να σε δώ, βιβλίο (με αφιέρωση :lol: ) θέλω. :wave2:

Βαρώνε... Και ποιος τους χέζει αυτούς ρε φιλαράκι... :lol: :rotflmao:

furious
13/05/2011, 21:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Το αυτό με τον Δημήτρη....:beer: :beer: :beer:

Πες τα ρε φτωχέ και μόνε καουμπόυ! Εκεί είναι το θέμα, αλλά αυτά τα πράγματα, φίλε μου, δεν είναι εμπορικά, δε τα βγάζουν στην TV. Όποιος, όμως, θέλει να το πιάσει το νόημα, το πιάνει. Βλέπεις, για μια επικοινωνία χρειάζεται ο πομπός, αλλά χρειάζεται και ο κατάλληλος δέκτης.

Τέλος πάντων... Καλά, εννοείται, τα αυτοκόλλητα τα έχω πάντα εκεί. Χρωστάω πολλά σε αρκετά μέλη του moto.gr και των Aprilia Bikers. Το ξέρετε αυτό.

Τα λέμε αύριο μάγκες (επιτέλους)!

jimmis5
13/05/2011, 23:35
Μπραβο και παλι ολα πανε μια καλα καλη επιτυχια στην συνεχεια χαζευα το βιντεο που βαζει ξανα μπροστα το Xr και εδειχνε να ειναι οντως ετοιμο για νεες εξορμησης:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

LOUKILOUK
14/05/2011, 10:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από furious
Πες τα ρε φτωχέ και μόνε καουμπόυ! Εκεί είναι το θέμα, αλλά αυτά τα πράγματα, φίλε μου, δεν είναι εμπορικά, δε τα βγάζουν στην TV. Όποιος, όμως, θέλει να το πιάσει το νόημα, το πιάνει. Βλέπεις, για μια επικοινωνία χρειάζεται ο πομπός, αλλά χρειάζεται και ο κατάλληλος δέκτης.

Τέλος πάντων... Καλά, εννοείται, τα αυτοκόλλητα τα έχω πάντα εκεί. Χρωστάω πολλά σε αρκετά μέλη του moto.gr και των Aprilia Bikers. Το ξέρετε αυτό.

Τα λέμε αύριο μάγκες (επιτέλους)!

Δυστυχώς δεν θα τα πούμε από κοντά αύριο, άλλη φορά σίγουρα όμως. Δεν είμαι σίγουρος ότι δεν θα ήταν "εμπορικό" ένα τέτοιο θέμα αλλά σίγουρα δεν είναι "κατάλληλο" για τις μέρες μας... δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός... Θέματα με κοινωνικό προβληματισμό, αλλά και αισιόδοξα ταυτόχρονα δεν έχουν ανταπόκριση στο χαζοκούτι από το πλήθος, αλλά υπάρχει μεγάλο κοινό που θα άνοιγε την ΤV μόνο για να δει σένα και αυτό που έκανες.
Φαντάσου ότι επειδή νόμιζα ότι μιλάγαμε για 10 το βράδυ(δεν γνώριζα την εκπομπή...), είχα πει στην γυναίκα μου από την Τετάρτη, να θυμηθεί να ανοίξουμε την TV την Παρασκευή στις 10 μην το χάσουμε... Χτες το θυμήθηκε και με ρώτησε... της εξήγησα... Κρίμα γιατί είχα βρει και ένα καλό τσίπουρο γαι την περίσταση... :winka:
Να σαι καλά ρε φίλε και μην σταματάς, τώρα τον έχεις βρει τον δρόμο σου... για αυτό σε ζηλέυουμε...:winka: :beer: :wave2:

powerphot
14/05/2011, 23:43
Θεωρώ ότι σήμερα με την παρουσίαση αυτού του βιβλίου κλείνει προσωπικά για μένα ένα κύκλος που άνοιξε τον Απρίλη του 2007 γνωρίζοντας τον Ηλία, σε πρώτη φάση ηλεκτρονικά, εκ των υστέρων προσωπικά, και μετά από όλο αυτό το οδοιπορικό, τις επικοινωνίες, τα τηλέφωνα, τα e-mails με τις φωτογραφίες που έστελνε, τις συναντήσεις μας όταν επέστρεψε, πιστεύω ότι σήμερα Μάιος του 2011 ολοκληρώθηκε αυτός ο κύκλος.
Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες κύκλους που έζησα μέσα από το ταξίδι του, κι ας μην ήμουν εκεί.
Οι φωτογραφίες του φοβερές, τα κείμενα του πολλές φορές τρομακτικά, η τόλμη του για την συνέχεια του ταξιδιού αυξανόμενη, κι επικοινωνία μας ακόμα πιο συχνή και αγωνιώδης.
Το κάθε νέο μαιλ του με τις φωτογραφίες ήταν η πρώτη προτεραιότητα της ημέρας μου, για να το διαβάσω, να το αναρτήσω στο moto.gr, στο blog που του εχουμε φτιαξει στο Apriliabikers, και φυσικά να το κρατήσω στο αρχείο μου.
Τότε ήταν μόλις 23 χρονών με πολύ όρεξη και φόρα για να ταξιδέψει όσο πιο μακριά μπορούσε να φτάσει. Σήμερα πιστεύω ότι είναι ακόμα 23 χρονών με την ίδια όρεξη και τη φόρα για να πάει ακόμα μακρύτερα. Εύχομαι να συνεχίσει και σε άλλες ηπείρους τα ταξίδια του. Κι όταν του τελειώσουν οι ήπειροι θα τον ρωτήσω ποιος θα είναι ο ...πλανήτης που θα διαλέξει πρώτος.

Ηλία σ' ευχαριστώ για την παρέα σου, το ήθος της παρέας σου, και την μακρινή και την κοντινή. και....σου ζητώ συγνώμη που σε τρέλανα στα ζεστά τσάγια, την επόμενη φορά θα έχω και παγωμένα. :lol: :wave2:

226169

furious
18/05/2011, 18:06
Εγώ σ' ευχαριστώ Νικόλα για όλα όσα κάνεις τόσα χρόνια και για την ευκαιρία που μου έδωσες να γνωρίσω όλη αυτή την παρέα μέσω του blog, του moto.gr και των Aprilia Bikers.

Χαίρομαι που με βλέπεις ακόμη 23 χρονών και με την ίδια όρεξη. Έτσι είναι, θα σας πάω ακόμη πιο μακριά αυτή τη φορά ;)

Όσο για τα τσάγια, δεν πειράζει που ήταν ζεστά... Μου θύμιζαν τα τσάγια που έπινα πολλάκις καθημερινά στην Ασία ;)

BMW-adventure
29/05/2011, 10:54
Εχθες τελειωσα την αναγνωση του βιβλιου. παγματικα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... ταχιδεψα μαζι σου σε καθε χιλιομετρο κ καθε λεπτο.
Σε ευχριστουμε για της εμπειριες που μοιραστικες μαζι μας κ μας εδειξες ποσο υπομονη πρεπει να εχουμε οταν αντιμετοπιζουμε δισκολειες στο ταξιδι.... αναμενω με αγωνια το βιβλιο της αφρικης...
να εισαι παντα καλα Ηλια!

furious
30/05/2011, 22:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από BMW-adventure
Εχθες τελειωσα την αναγνωση του βιβλιου. παγματικα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... ταχιδεψα μαζι σου σε καθε χιλιομετρο κ καθε λεπτο.
Σε ευχριστουμε για της εμπειριες που μοιραστικες μαζι μας κ μας εδειξες ποσο υπομονη πρεπει να εχουμε οταν αντιμετοπιζουμε δισκολειες στο ταξιδι.... αναμενω με αγωνια το βιβλιο της αφρικης...
να εισαι παντα καλα Ηλια!

Το τελείωσες κιόλας το βιβλίο ρε θηρίο; Μπράβο! Είσαι ο πρώτος που γράφει ότι το διάβασε όλο τόσο γρήγορα! Χαίρομαι που σου άρεσε και σε ταξίδεψε!

Και το βιβλίο της Αφρικής περιμένεις τώρα, ε; Χαχα, κάτσε μια να το κάνω το ταξίδι... Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, μάγκες, κυριολεκτικά!

BMW-adventure
31/05/2011, 16:43
Σε 10 μερες το διαβασα. περιμενα πως κ πως να σχολασω απο τη δουλεια κ να αρχησω να διαβαζω..

καλη προετοιμασια λοιπον κ σε αυτο το μεγαλο δρομο κ καλο κουραγιο! Ευχαριστω κ παλι για ολες της ωραιες εικονες...

CONAN_
12/06/2011, 21:03
Πραγματικά μας ταξιδεύει το βιβλίο σου Ηλία. Δεν θες να τελειωσει ...

micro_fresh
05/08/2011, 14:58
:a19: :a23: :a23: :a23:

Απίστευτος, το δίαβασα ολο μονομιάς και με την πρώτη ευκαιρία θα γίνει επιδρομή σε βιβλιοπωλείο για να το διαβάσω και σε έντυπη μορφή!

Καλούς δρόμους!

daz
05/08/2011, 22:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από micro_fresh
:a19: :a23: :a23: :a23:

Απίστευτος, το δίαβασα ολο μονομιάς και με την πρώτη ευκαιρία θα γίνει επιδρομή σε βιβλιοπωλείο για να το διαβάσω και σε έντυπη μορφή!

Καλούς δρόμους!

Τι ακριβώς διάβασες? Γιατί το βιβλίο δεν υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή. :)

sovaros_user
16/08/2011, 18:00
εννοει το thread ρε αρχηγε. :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Οτι και να πω θα ειναι λιγο, απλα ευχαριστω :uplate:

micro_fresh
17/08/2011, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Τι ακριβώς διάβασες? Γιατί το βιβλίο δεν υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή. :)

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
εννοει το thread ρε αρχηγε.

Ηκζακτλι! :)

furious
30/01/2012, 15:44
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως η νέα μας ιστοσελίδα είναι έτοιμη! Να 'ναι καλά το xasou.gr (http://xasou.gr/) και οι Flipped Horizons (http://flippedhorizons.com), που ανέλαβαν αφιλοκερδώς το Web Design κι έκαναν τόσο όμορφη δουλειά!

Εδώ, λοιπόν, θα βρίσκετε συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες που αφορούν στο προηγούμενο ταξίδι μου στην Ασία, αλλά και στο επόμενο ταξίδι μας στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή!

http://madnomad.gr

daz
30/01/2012, 15:56
Πολύ όμορφη Ηλία!

tai
19/02/2012, 14:45
αντε ρε Λιακο, παλι θα μας εχεις στην πρίζα για να μαθαίνουμε τα νεα σου :a55:

πολυ ωραία η σελίδα :a013:

Tropeas
19/02/2012, 17:58
Λιάκο εύχομαι και το 2ο όνειρο να είναι το ίδιο και περισσότερο πραγματικό απο το προηγούμενο!:D :beer: :wave2:

micro_fresh
26/03/2012, 13:47
Φυσικά είχα διαβάσει το θέμα εδώ, αλλά τώρα βρίσκομαι και στα μισά της ανάγνωσης του βιβλίου!
Για ακόμα μια φορά, μπράβο για το κουράγιο, την επιμονή αλλά και την καταγραφή σου!
:beer:

nikos_abel
26/03/2012, 14:56
Και εγώ σας λέω ότι ο άνθρωπος δεν πήγε κανένα ταξίδι. Απλά είναι μεγάλος συγραφέας και άρχοντας στο φώτοσοπ!!!!

Πραγματικά η καταγραφή και η παρουσίαση του είναι εξίσου αξιέπαινη με το ίδιο το ταξίδι.

Άλλες τρεις :beer: :beer: :beer:

xitogeo
01/06/2012, 01:24
Εισαι μεγαλο γκαρντασι!!!
Υποκλινομαι....

jimmis5
13/01/2013, 21:04
Σύντομα στο Gogreecewebtv συνεντευξη του Ηλια Βροχιδη,εκει θα δειτε και αλλες γνωστες φυσιογνωμιες πινοντας τσαι..
Δειτε το τραιλερ...και οσοι μπορειται κοινοποιηστε το να διαφημισουμε και λιγο τα παιδια της σελιδας που κανουν φιλοτιμη προσπαθεια
Ευχαριστωωωωω

http://gogreecewebtv.com/index.php/component/content/article/58-2012-02-24-16-45-17/2879-greece-to-india-trailer

jimmis5
14/02/2013, 20:10
Δείτε στο Gogreecewebtv το αφιέρωμα (βίντεο) στον Ηλία Βροχίδη για το ταξίδι του στην Ανατολή με μοτοσυκλέτα.
http://gogreecewebtv.com/index.php/component/content/article/58-2012-02-24-16-45-17/2926-greece-to-india

Στο βιντεο θα δειτε και αλλον εναν ιθαγενη ταξιδευτη τον Uriah heep(Βασιλη)

tsompanis
14/02/2013, 23:20
Δείτε στο Gogreecewebtv το αφιέρωμα (βίντεο) στον Ηλία Βροχίδη για το ταξίδι του στην Ανατολή με μοτοσυκλέτα.
http://gogreecewebtv.com/index.php/component/content/article/58-2012-02-24-16-45-17/2926-greece-to-india

Στο βιντεο θα δειτε και αλλον εναν ιθαγενει ταξιδευτει τον Urian heep(Βασιλη)
\

:beer:

dimmie_72
15/02/2013, 00:05
- 2,5 ταξιδιού, αισίως 4ος χρόνος εξαργύρωσης :sad:
...........................................................................

-η αλλιώς, πως το ωραίο-καγαθό, το υψιπετές, καταντά αισχρό και πρόστυχο απ την υπερέκθεση :sick:

...ακόμα κι αν ο σκοπός είναι ιερός (η συγκέντρωση πόρων για νέες αναζητήσεις) :hmm:
.................................................................................................... ......................

καλοδεχούμενο θάταν το promotion αν τηρούσε τους στοιχειώδεις κανόνες αισθητικής.

-χάθηκε για άλλη μια φορά το μέτρο, υποβαθμίστηκε ο ρομαντισμός, η αίγλη και η αξία του εγχειρήματος :sad:
.................................................................................................... ......................

-γιατί έχουμε ταλέντο στα μεγάλα επιτεύγματα στη ζωή και στην Τέχνη, συνεπικουρούμενοι απ τους "της προσκολλήσεως", να τραβάμε το story και να καταντάμε τελικά γραφικοί;;; :confused:

Υ.Γ. Παρακαλώ μη παρέμβει κάποιος να μου πει ποιος είναι ο Βροχίδης, αν έχω αγοράσει και διαβάσει το βιβλίο και σε πόσες παρουσιάσεις και σε ποιες πόλεις έζησα από κοντά το όνειρο :(

Viking
15/02/2013, 00:39
Εδώ εμείς πηγαίναμε κανα 5ήμερο βόλτα και πίστα τελευταία μέρα και το συζητούσαμε κανα χρόνο :cool:

dimmie, διαφωνώ. Άλλα μεγέθη. Άλλο...πράμα γενικώς. Αν έχεις εικόνα του ταξιδιού, αν έχεις γνωρίσει τον Ηλία, αν έχεις διαβάσει το βιβλίο και αυτά είναι τα συμπεράσματά σου, τότε όλοι οι υπόλοιποι είμαστε απλά τυφλοί. 2,5 χρόνια αδιάκοπου ταξιδιού υπό αυτές τις συνθήκες, ας εξαργυρώνονται μια ζωή!

Αν το όλο σκηνικό προσβάλει την αισθητική σου, υποβαθμίζει τον ρομαντισμό και την αίγλη ενός τέτοιου εγχειρήματος σου προτείνω να δείξεις το δρόμο και να κάνεις κάτι αντίστοιχο χωρίς να το εξαργυρώσεις. Από λόγια είναι γεμάτο το φόρουμ, αυτά που γίνονται πράξη το κάνουν ξεχωριστό και του δίνουν λόγο να υπάρχει :beer:

Corvo
15/02/2013, 01:40
Πανεμορφο το βιντεο συγχαρητηρια στα παιδια που το εφτιαξαν!
Για τον Ηλια τα εχουμε ξαναπει, απο τους λιγους ανθρωπους...
Χρονια του πολλα κιολας σημερα.

dimmie δεν θα ηθελα με τιποτα να ξεκινησει αντιπαραθεση σε ενα τοσο σπανιο θεμα σε Ελληνικο φορουμ, αν ομως σου δοθει η ευκαιρια ποτε, ανταλλαξε 2,3 κουβεντες με τον Ηλια θα καταλαβεις περι τι ανθρωπου προκειται και οτι δεν εχει καμια σχεση με αυτα που γραφεις!

dimmie_72
15/02/2013, 02:14
-Αν έχω διαβάσει.....

- Μπορώ να σου πω και όχι που έμεινε αλλά και που δούλεψε για 1,5 μήνα από μνήμης όλα για να επιβιώσει

.... κι όχι μόνο εγώ αλλά εκατοντάδες συμπαθούντες (4 χρ. είν αυτά) :sick:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Τώρα για να δείξω το δρόμο αν π.χ ήμουν γιατρός είμαι πολύ μικρός ίσως στο Ιπποκράτειο μη έχοντας τις επιτυχίες χειρουργικών ομάδων όπως στο Bethesda Hospital κι ο Ηλίας είναι πολύ μικρός να αναχαιτίσει F-15 η να υλοποιήσει ηλεκτρολογικό σχέδιο κτιριακής εγκατάστασης.

..............................................................
Εδώ όμως μιλάμε για pure μοτοσυκλετισμό και μια επανάληψη θέασης του easy rider, ακόμα hells angels η έστω του woodstock θα μας επανέφερε στη χρυσή δόση εσωστρέφειας που απαιτείται για να βελτιώνει τον ταξιδευτή και ως άνθρωπο μέσω κυρίως των εμπειριών που αποκτάει. :wave2:

.................................................................................................... .................
Αν αυτό δεν είναι αυτοσκοπός αλλά είναι η virtual μεταφορά στιγμών και καταστάσεων σε τρίτους που ποτέ δεν θα μπορέσουν να βιώσουν εκ των πραγμάτων το momentum της περιπέτειας, τότε αυτό καταντά στην καλύτερη περίπτωση δημοσιογραφική ανταπόκριση και όχι μοτοσυκλετιστική εμπειρία. :(

...........................................
Easy rider man, λίγα λόγια-πολύ ουσία, born to be wild από άποψη και όχι politically correct για την ανάδειξη παρασιτοβιούντων ετερόφωτων wannabe adv. :cool:

..........................................................
μα ακόμα κι αυτοί στην αρχή ήταν αγνοί στις προθέσεις τους :)

τι τους πιάνει στο τέλος όλους ρε γμτ:confused:

.................................
'Ολοι μικροί είμαστε φίλε μου και ταυτόχρονα πολύ μεγάλοι, αυτό που πρέπει να μας διακρίνει είναι το μεγαλείο και όχι το μέγεθος

dimmie_72
15/02/2013, 02:41
Ο Ηλίας έγραφε αυτά τα πυκνογραμμένα τετράδια για να μπορέσει να εξιστορήσει τις στιγμές, τις ημέρες τα χρόνια και τους μήνες στον εαυτό του, στη μητέρα του, στη γυναίκα της ζωής του και στους απογόνους του, όχι σε μας και στο baracuda Uriah Heep για ίδιον όφελος.

Αν εδέησε και μοιράστηκε αυτές τις στιγμές με μέτρο με μας, όφελος είναι για όλους εμάς και για εκείνον.

Γενναίε, όπως πολύ εύστοχα σε χαρακτήρισε η μητέρα σου, τράβα στο επόμενο εγχείρημα με την καρδιά και το μυαλό που σου παρήξε αυτή, η πολύ άξια μητέρα, αλλά και η εμπειρία της ζωής να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου.

Μη βάζεις κανέναν άλλον στο παιχνίδι της ζωής σου, παρά μόνο αυτούς που θέλεις εσύ :)

DimChios
15/02/2013, 08:45
δεν το ανοιγω το ρημαδι, δεν το ανοιγω! :lipssealed:

:a020::a018:

Uriah Heep
15/02/2013, 09:08
-Αν έχω διαβάσει.....

- Μπορώ να σου πω και όχι που έμεινε αλλά και που δούλεψε για 1,5 μήνα από μνήμης όλα για να επιβιώσει

.... κι όχι μόνο εγώ αλλά εκατοντάδες συμπαθούντες (4 χρ. είν αυτά) :sick:

.
Τώρα για να δείξω το δρόμο αν π.χ ήμουν γιατρός είμαι πολύ μικρός ίσως στο Ιπποκράτειο μη έχοντας τις επιτυχίες χειρουργικών ομάδων όπως στο Bethesda Hospital κι ο Ηλίας είναι πολύ μικρός να αναχαιτίσει F-15 η να υλοποιήσει ηλεκτρολογικό σχέδιο κτιριακής εγκατάστασης.

Εδώ όμως μιλάμε για pure μοτοσυκλετισμό και μια επανάληψη θέασης του easy rider, ακόμα hells angels η έστω του woodstock θα μας επανέφερε στη χρυσή δόση εσωστρέφειας που απαιτείται για να βελτιώνει τον ταξιδευτή και ως άνθρωπο μέσω κυρίως των εμπειριών που αποκτάει. :wave2:

.................................................................................................... .................
Αν αυτό δεν είναι αυτοσκοπός αλλά είναι η virtual μεταφορά στιγμών και καταστάσεων σε τρίτους που ποτέ δεν θα μπορέσουν να βιώσουν εκ των πραγμάτων το momentum της περιπέτειας, τότε αυτό καταντά στην καλύτερη περίπτωση δημοσιογραφική ανταπόκριση και όχι μοτοσυκλετιστική εμπειρία. :(

...........................................
Easy rider man, λίγα λόγια-πολύ ουσία, born to be wild από άποψη και όχι politically correct για την ανάδειξη παρασιτοβιούντων ετερόφωτων wannabe adv. :cool:
..........................................................
μα ακόμα κι αυτοί στην αρχή ήταν αγνοί στις προθέσεις τους :)

τι τους πιάνει στο τέλος όλους ρε γμτ:confused:

- 2,5 ταξιδιού, αισίως 4ος χρόνος εξαργύρωσης
...........................................................................
-η αλλιώς, πως το ωραίο-καγαθό, το υψιπετές, καταντά αισχρό και πρόστυχο απ την υπερέκθεση

...ακόμα κι αν ο σκοπός είναι ιερός (η συγκέντρωση πόρων για νέες αναζητήσεις)

καλοδεχούμενο θάταν το promotion αν τηρούσε τους στοιχειώδεις κανόνες αισθητικής.

-χάθηκε για άλλη μια φορά το μέτρο, υποβαθμίστηκε ο ρομαντισμός, η αίγλη και η αξία του εγχειρήματος

-γιατί έχουμε ταλέντο στα μεγάλα επιτεύγματα στη ζωή και στην Τέχνη, συνεπικουρούμενοι απ τους "της προσκολλήσεως", να τραβάμε το story και να καταντάμε τελικά γραφικοί;;;

Υ.Γ. Παρακαλώ μη παρέμβει κάποιος να μου πει ποιος είναι ο Βροχίδης, αν έχω αγοράσει και διαβάσει το βιβλίο και σε πόσες παρουσιάσεις και σε ποιες πόλεις έζησα από κοντά το όνειρο

.................................
'Ολοι μικροί είμαστε φίλε μου και ταυτόχρονα πολύ μεγάλοι, αυτό που πρέπει να μας διακρίνει είναι το μεγαλείο και όχι το μέγεθος

Καλό το κουπλέ...
Ξαναβάλτο, να το χορέψουμε!
;)

GFawkes
15/02/2013, 09:11
Ο Ηλίας έγραφε αυτά τα πυκνογραμμένα τετράδια για να μπορέσει να εξιστορήσει τις στιγμές, τις ημέρες τα χρόνια και τους μήνες στον εαυτό του, στη μητέρα του, στη γυναίκα της ζωής του και στους απογόνους του, όχι σε μας και στο baracuda Uriah Heep για ίδιον όφελος.

Αν εδέησε και μοιράστηκε αυτές τις στιγμές με μέτρο με μας, όφελος είναι για όλους εμάς και για εκείνον.

Γενναίε, όπως πολύ εύστοχα σε χαρακτήρισε η μητέρα σου, τράβα στο επόμενο εγχείρημα με την καρδιά και το μυαλό που σου παρήξε αυτή, η πολύ άξια μητέρα, αλλά και η εμπειρία της ζωής να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου.

Μη βάζεις κανέναν άλλον στο παιχνίδι της ζωής σου, παρά μόνο αυτούς που θέλεις εσύ :)

+10000

daz
15/02/2013, 16:53
Κάποιοι έχουμε γνωρίσει τον Ηλία από κοντά. Έχουμε ακούσει τις ιστορίες του, έχουμε διαβάσει το βιβλίο του, έχουμε παρευρεθεί στις παρουσιάσεις του.

Τίποτα απ' όλα αυτά δεν κάνει το αυτό το βίντεο λιγότερο απολαυστικό.

Παρακολουθούσα το ταξίδι του από τότε που υπήρξαν οι πρώτες δημοσιεύσεις. Όταν ήταν ακόμα στο δρόμο. Όταν το περιοδικό μοτό δημοσίευε τα πρώτα του άρθρα. Τι κι αν έχουμε συζητήσει πλέων τόσες λεπτομέρειες? Τι κι αν τόσες απορίες που μου είχαν δημιουργηθεί δεν υπάρχουν πια? Τέτοιο εγχείρημα δεν απομυθοποιείται. Τέτοιο ταξίδι δεν χάνει ποτέ την αίγλη του.

Γιατί το μέγεθος είναι τόσο μεγάλο που δεν μετριέται σε χρόνο, εικόνες η χιλιόμετρα παρά μόνο σε συναισθήματα. Όχι μόνο αυτού που τα ζει αλλά και εκείνου που διαβάζει, βλέπει ή ακούει. Και σε όσους μπορεί και προκαλεί ακόμα τα ίδια συναισθήματα, η αξία του εγχειρήματος παραμένει αναλλοίωτη.

bros400pgm
15/02/2013, 17:15
Καλό το κουπλέ...
Ξαναβάλτο, να το χορέψουμε!
;)

:lol::lol::lol::lol::lol:

Τον εχει πειραξει που δεν καταφερε και αυτος να εκδοσει βιβλιο με την ανακατασκευη του. Πνευματικα δικαιωματα του μαστορα που του εκανε την δουλεια :D

Shiatman
21/02/2013, 12:49
Ευχαριστούμε πολύ τον Ηλία που μας μετέφερε τις εμπειρίες από το ταξίδι του. Χτές το βράδυ στο οίκημα της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Λευκωσίας - "Λήδρα". Προσωπικά χάρηκα που γνώρισα τον άνθρωπο που με είχε ταξιδέψει μέσω των γραπτών και των εικόνων του. Να είσαι καλά Ηλία, πάντα όρθιος και πάντα να ταξιδεύεις.

282836

282837

Pardalotzatziki
21/02/2013, 14:45
Ευχαριστούμε πολύ τον Ηλία που μας μετέφερε τις εμπειρίες από το ταξίδι του. Χτές το βράδυ στο οίκημα της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Λευκωσίας - "Λήδρα". Προσωπικά χάρηκα που γνώρισα τον άνθρωπο που με είχε ταξιδέψει μέσω των γραπτών και των εικόνων του. Να είσαι καλά Ηλία, πάντα όρθιος και πάντα να ταξιδεύεις.

Ωραια πραγματα...και ωραια φωτιστικα...

Δεν ξερω πως σας φαινεται εσας, αλλα προσωπικα μου φανηκε λιγο αποκοσμο οταν τον γνωρισα(με την καλη εννοια). Σαν να ξεπηδησε απο τις σελιδες του βιβλιου. Του το ειπα κιολας...
Μαζι με την ιστορια εδω, αλλα και στο ΜΟΤΟ, εχω διαβασει το ταξιδι 5,5 φορες. Η μιση γιατι καπου στο Ιραν αρχισα να θυμαμαι οτι τα εχω ξαναδιαβασει και μπερδευτηκα.
Ε, το ξαναπηρα απο την αρχη λιγο μετα.

Πολλες αναλυσεις δεν χρειαζονται...μονο να απολαυσουμε την αγνη ματια με την οποια παρουσιαζει τα ταξιδια του...