Σύνδεση

View Full Version : Που να σαβουριαστουν οι ρημαδοκρανοκλεφτες!!!!

low__rider
20/04/2007, 01:54
Ειναι μεσημερι σημερα γυρω στις 4 ...μ'εναν φιλο μου βρισκομαστε στο Συνταγμα οπου παρκαρουμε τα μηχανακια μας διπλα στα Macdonalds αναμεσα στις κολωνες της εγναντιας τραπεζας σχεδον πανω στον πεζοδρομο της Ερμου. Καμια 10αρια αστυνομικοι του δημου Αθηνων ειναι εκει ...αλλοι βολταρουν και αλλοι απλα εχουν αραξει και τα ξυνουν. Δεν θα αργουσαμε, θελαμε να δουμε κατι σ'ενα μαγαζι και θα γυρνουσαμε, ετσι μιας και ο φιλος μου εχει scooter και η σελα ανοιγει στο μπαμ για να μην τα κουβαλαμε τα κρανη μαζι μας τα βαλαμε εκει...με τα λουρια μεσα στην σελα και τα κρανη απ'εξω δηλαδη. Ενταξει και δεν ειναι τιποτα υπερτουμπανα γαμακριβα κρανη που κανουν μπαμ... ενα mathise της airoh και ενα takachi...αυτα σηκωνε το βαλαντιο μας
Δεν περνανε 20 λεπτα και εχουμε γυρισει...και με εκπληξη διαπιστωνουμε:uplate: οτι τα κρανη μας εχουν κανει φτερα και το μονο που βρισκουμε ειναι 2 κομμενα μαλλον απο μαχαιρι ζωναρια που ειχαν μεινει μεσα στην σελα!!!:bigcry:
Αν ειναι δυνατον ρε πουστη μερα μεσημερι με δημοτικη αστυνομια γυρω γυρω να μας τα φανε ετσι??? Εν τω μεταξυ τρεχω ρωταω ενα της δημοτικης που δεν ειναι ουτε 2 μετρα μακρια απο τα μηχανακια μας και τον ρωταω ειδες τιποτα και εκανε λες και των ρωταγα πως να φτιαξει παστιτσιο... και μου λεει εμ δεν ξερω οχι τωρα δεν γινεται κατι να πας στην αστυνομια να κανεις δηλωση ... με λιγα λογια π@π@ριες!!! Τι ξυσιματιες ειναι και αυτοι!!! και μου κανει στο τελος κιολας αφου δεν σας πηραν τα μηχανακια παλι καλα...φαντασου!!! και να μας τα σηκωναν χαμπαρι δεν θα περναν τα ζωα!!!
Αντε τωρα να παρουμε καινουργια! Που φραγκα??? Μαλλον με κοβω να παιρνω αυτα που πουλανε στα praktiker με 40 50 ευρω ελπιζω να μην ειναι μονο διακοσμητικα....
:mad: :(

...α ρε και να τους πετυχαιναμε οταν κανανε την πουστια:smokin: :evil:

BanOr
20/04/2007, 03:59
Άστα να πάνε αδερφέ...
Ευτυχώς δεν μου είχε τύχει κάτι τέτοιο αλλά το είχα πάντα μαζί το κράνος..Μόνο μια φορά το είχα "δέσει" στην σέλα...
Σου εύχομαι να πιάσεις κανα ΛΟΤΤΟ κάνα Τζοκερ και να πάρεις οτι κράνος γουστάρεις :beer:

kaps
20/04/2007, 06:42
Η λέξη αδιαφορία σου λέει τίποτα ; Δίπλα τους να κλέβουνε δεν κάνουνε τίποτα . Βέβαια και ο Νόμος δεν τους δίνει το δικαίωμα να προβαίνουν σε συλλήψεις αλλά να βάζανε και μια φωνή δεν θα τους χάλαγε:rolleyes:

SeNNinhA
20/04/2007, 08:31
Για να πούμε και του στραβού το δίκιο βέβαια θα μπορούσαν να στα κλέψουν με τον ίδιο τρόπο και να ησουν και δίπλα στην μηχανή και να μην το πάρεις χαμπάρι. Εδώ πορτοφόλια σου παίρνουν από την τσέπη....

Cpt. Haddock
20/04/2007, 08:37
:sick:

Πάρτε τουλάχιστον μια φτηνή κλειδαριά να κλειδώνει έστω και στοιχειωδώς

TROOPER
20/04/2007, 09:40
...φιλαρακι πακετο.

παντως μη πας για φτηνο κρανος απο πρακτικερ. :wave2:

idi
20/04/2007, 09:58
το κρανος αμα κοψεις το λουρακι ειναι Α-Χ-Ρ-I-Σ-Τ-Ο αρα τσαμπα το εκλεψε

μονο κανα ζακι θα μπορουσε να κανει κατι τετοιο....

GIXXERAKIAS
20/04/2007, 11:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
το κρανος αμα κοψεις το λουρακι ειναι Α-Χ-Ρ-Η-Σ-Τ-Ο αρα τσαμπα το εκλεψε

μονο κανα ζακι θα μπορουσε να κανει κατι τετοιο.... Οταν διαβαζα το ποστ αυτο σκεφτομουν να απαντησω αλλα με προλαβε ο Γιωργης.:D :D :wave2:

Maira
20/04/2007, 11:38
Για να μην φας την κλήση δεν είναι καθόλου άχριστο!

Τι νομίζετε ότι το πήραν για να προστατέψουν το κεφάλι τους???

Gandalf dr685sm
20/04/2007, 12:10
ρε παληκάρια..

Τα έχουμε πεί χίλιες φορές.. εντάξει... να τους κοπούν τα χέρια.. .οι μαλάκες της αστυνομίας (στην δική σας περίπτωση είναι δημοτική και όντως δεν μπορεί να κάνει τίποτα πέρα απο κλήσεις)...
Φταίει ο ένας.. ο άλλος.. ο δείνα... ο τάδε...

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ;

είναι δυνατόν να παρατάτε τα κράνη χύμα στο κύμα; Η σέλα απο ενα scooter μπορεί να ανοίξει και με ενα κατσαβίδι ακόμα. Όσο και να έκαναν , ήταν πρόκληση να τα παρατήσετε έτσι...

Στην τελική υπάρχουν και κλειδαριές για κράνη αν πρέπει να το αφήσουμε πάνω στην μηχανή!!!

Τι να πώ τώρα... κρίμα βέβαια... αλλά μάθημα προς γνώση ήταν και αυτό!

Gandalf

div400
20/04/2007, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
το κρανος αμα κοψεις το λουρακι ειναι Α-Χ-Ρ-I-Σ-Τ-Ο αρα τσαμπα το εκλεψε

μονο κανα ζακι θα μπορουσε να κανει κατι τετοιο....

φανταζομαι οτι οποιος ΘΕΛΕΙ κρανος για να το φοραει οταν οδηγει δεν θα το εκλεβε.... :rolleyes:

χμμμ να κοιτας τηλεοραση/ειδησεις, μαλλον θα τα δεις τα κρανη σε τπτ επισοδεια με ΜΑΤ.....:rolleyes: :look:

OzZzZzY
20/04/2007, 21:12
θα τα πουλησουν σε κανα κ@λομαγαζο 10 ευρω το ενα για να παρουν τη δοση τους :a13: :a13:

Brolas
20/04/2007, 21:19
Δεν είναι η αξία τους κράνους....Είναι το γαμώτο...Γιατί εγώ δεν έχω αγγίξει τίποτα από ξένη περιουσία?Πραγματικά με εξοργίζουν κάτι τέτοια...:mad:

zireous
20/04/2007, 22:02
Το κράνος δέν είναι άχρηστο άμα κόψεις το λουράκι.

Δε θέλει πολύ μυαλό για να κάνεις πατέντα, και να μη πάρει χαμπάρι εύκολα ο άλλος τη λαδιά.

Το κράνος να το παίρνετε παρέα.

low__rider
21/04/2007, 13:59
Παιδια τιποτα απο δω και περα παντα παρεαουλα το κρανος!! Και αν εχω βαλει την βαλιτσα μεσα εκει!!

...ελεος πια με τα κωλοκλεφτρονια!!!!:mad: :bigcry:

...Τελικα θα παρω το sv της airoh δεν εχω χρηματα για κατι παραπανω το βρηκα στα 150 ευρω σ'ενα καταστημα στον Κορυδαλλο...ελπιζω να'ναι καλο:rolleyes:

και εδω μια παρατηρηση... ρε!!! τι κλεφτες που ειναι ολοι αυτοι στην μιχαλακοπουλου???:mad: :confused: το ιδιο κρανος το βρηκα απο 240 μεχρι 175 ευρω και αυτος με τα 175 μου ελεγε οτι τσαμπα μου το δινει και οτι δεν παιζει να το βρω πουθενα φθηνοτερα:yuck: ...αν ειναι δυνατον!

85305

zireous
21/04/2007, 20:13
Για το όνομα του Γκουσκούνη... :lol: δοκίμασε πρώτα το κράνος που θέλεις, και μετά ρίξε και ένα ψάξιμο ακόμα και στο νετ για τιμές, μπορεί να βρείς καλύτερες τιμές ή και καλύτερα καινούρια κράνη όξω.

Ένα ανοιχτόχρωμο ακόμα και μονόχρωμο κρανάκι για το καλοκαίρι που είναι δίπλα και κάνω περισσότερες βόλτες τότε, εγώ το προτιμάω πάντως...

Έχω βάλει και στο μάτι ένα αερογράφο... τζάμι.

Gandalf dr685sm
23/04/2007, 08:41
ebay.com ή ebay.co.uk

To καλύτερο και φτηνότερο μαγαζί...

Gandalf

low__rider
23/04/2007, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ebay.com ή ebay.co.uk

To καλύτερο και φτηνότερο μαγαζί...

Gandalf

...Δεν διαφωνω αλλα κρανος χρειαζομαι αμεσα! Γιατι το εναλλακτικο που εχω ειναι large και πανω απο μιση ωρα δεν μπορω να το φοραω γιατι με πιεζει παντου!

...Ετσι εκανα μια ερευνα αγορας και σε internet σε μαγαζια απο Ελλαδα αλλα πηγα και σε καμια 10αρια καταστηματα εδω στην Αθηνα και με τα χρηματα που μπορω να διαθεσω νομιζω εκανα μια σχετικα καλη επιλογη.

KAT600
25/04/2007, 00:06
Καλησπέρα,

Την περιπέτεια με την απώλεια του κράνους την έχω γνωρίσει δύο φορές στη ζωή μου.

Την πρώτη έκλεψαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο (κόψιμο με μαχαίρι) το κράνος της συνεπιβάτιδας μου, μόνο που αυτό συνέβη στην Ισπανία οι οποίοι θεωρούνται μεγαλύτεροι κλέφτες και από τους Ιταλούς.

Την δεύτερη εδώ στην Αθήνα, εγώ απλά το είχα ακουμπήσει σε ένα γραφείο δίπλα μου και το έβλεπα. Μπαίνοντας εγώ στο γραφείο βγήκε ο κλέφτης και μαζί το κράνος μου.

Στην πρώτη περίπτωση το κράνος ήταν μικρής αξίας και στη δεύτερη των 750 €.

Από τα παραπάνω μπορείς να καταλάβεις ότι αυτός που κλέβει ένα κράνος κατά κύριο λόγο δε γνωρίζει την αξία του και δεν τον αφορά το πρόβλημα που μπορεί να σου δημιουργήσει όπως για παράδειγμα το να επιστρέψει κανείς από την Ισπανία στην Ελλάδα χωρίς κράνος.

Επιπλέον επειδή υπάρχει Θεός και κατά τη λαική ρύση αγαπάει και τον νοικοκύρη, ο κλέφτης του δεύτερου κράνους ένα χρόνο αργότερα ήρθε να πληρωθεί από την εταιρεία στην οποία εργαζόμουν φορώντας το κράνος μου στον αγκώνα. Περιττό το τι ακολούθησε και εν το προκειμένω αυτή τη στιγμή το έχω εγώ πάλι στα χέρια μου.

Συμβουλή. Έτσι για το γαμώτο κάνε μία μήνυση κατ' αγνώστου στο αστυνομικό τμήμα και αν τυχόν υπάρχουν τίποτα χαρακτηριστικά (σημάδια, αυτοκόλλητα κλπ) ανέφερα τα έτσι ώστε αν οποτεδήποτε εμφανιστεί μπροστά σου να μπορεις να το διεκδικήσεις. Ψύλλος στα άχυρα θα μου πεις αλλά να που ο κόσμος είναι μικρός και μερικές φορές οι κλέφτες άτυχοι.

OrEsTiS82
25/04/2007, 06:59
Η Δημοτικη Αστυνομια το μονο που ξερει ειναι να δινει καμια κληση για παρανομο παρκαρισμα...κατα τα αλλα δεν υπαρχει πουθενα.

low__rider
25/04/2007, 23:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από KAT600

Επιπλέον επειδή υπάρχει Θεός και κατά τη λαική ρύση αγαπάει και τον νοικοκύρη, ο κλέφτης του δεύτερου κράνους ένα χρόνο αργότερα ήρθε να πληρωθεί από την εταιρεία στην οποία εργαζόμουν φορώντας το κράνος μου στον αγκώνα. Περιττό το τι ακολούθησε και εν το προκειμένω αυτή τη στιγμή το έχω εγώ πάλι στα χέρια μου.

Μου εχει τυχει ακριβως το ιδιο αλλα με μπουφαν...ευτυχως οχι της μηχανης αλλα με ενα αλλο ασχετο...απλα γυαλισε το ματι μου! ...και οπως το πες περιττο να πω το τι ακολουθησε!

...Σε αυτο ελπιζω στην χαζομαρα και την ηλιθιοτητα του κλεφτη... ε ρε και να τον πετυχω πουθενα:evil: :a2: :a9: :a26: