PDA

View Full Version : Φορτηγό vs αμάξι

BELZEBOYLIS
21/04/2007, 11:08
Πριν από καμιά ώρα τράκαρα με φορτηγό λίγο έξω από το Αιτωλικό !!!
Επαρχιακός δρόμος , αρκετά στενός ( ενάμιση αμάξι) και με μαλακισμένες στροφές . Σε μια από αυτές αγκαλιάστηκα με φορτηγό ! Με το που βγαίνω από την στροφή το βλέπω να έρχεται …δεν γινόταν τίποτα !!! Φρένα και θόρυβο από λαμαρίνες……
Δεν έπαθα τίποτα , φόραγα ζώνη εξάλλου …Ναι με αυτοκίνητο ήμουν , αφού την μηχανή την έχω ακόμα συνεργείο !!! Τώρα με βλέπω να κυκλοφορώ με ποδήλατο !!!
:(

kalesin
21/04/2007, 11:11
:uplate: :uplate:

σημασια εχει οτι εσυ εισαι καλα κ ολα τα αλλα φτιαχνονται σιγα σιγα

:beer: :beer:

pantsos
21/04/2007, 11:46
exei pesei kamia katara sto forum? den kserw ti na pw :(

H.A.Balafoutre
21/04/2007, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Επαρχιακός δρόμος , αρκετά στενός ( ενάμιση αμάξι) και με μαλακισμένες στροφές . Σε μια από αυτές αγκαλιάστηκα με φορτηγό ! Με το που βγαίνω από την στροφή το βλέπω να έρχεται …δεν γινόταν τίποτα !!! Φρένα και θόρυβο από λαμαρίνες……
Δεν έπαθα τίποτα , φόραγα ζώνη εξάλλου …Ναι με αυτοκίνητο ήμουν , αφού την μηχανή την έχω ακόμα συνεργείο !!! Τώρα με βλέπω να κυκλοφορώ με ποδήλατο !!!

Κρίμα ρε συ.

Υπομονή τώρα.

Nostra
21/04/2007, 20:33
Δεν έπαθα τίποτα , φόραγα ζώνη εξάλλου...Ναι με αυτοκίνητο ήμουν , αφού την μηχανή την έχω ακόμα συνεργείο !!!

όλα γίνονται ίσως για κάποιο λόγο... αν ήταν να σου τύχει κάτι τέτοιο, "κανονίστηκε" να σου τύχει με το αμάξι και όχι με τη μηχανή...

να είσαι καλά και τα σίδερα φτιάχνονται...

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

fantacid
21/04/2007, 23:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
όλα γίνονται ίσως για κάποιο λόγο... αν ήταν να σου τύχει κάτι τέτοιο, "κανονίστηκε" να σου τύχει με το αμάξι και όχι με τη μηχανή...

μη μΕ πεις οτι το εκανε ο .....................................Θεος!!!!

:eyepop:

vangelis 64
22/04/2007, 04:05
Όπως είπε και ο Nostra,τα σίδερα φτιάχνονται.

Εμένα πάντως,πήγε να χαλάσει όλη μου η διάθεση μόλις διάβασα τον τίτλο και τις πρώτες αράδες σου,πιστεύοντας πως τράκαρες με τη μηχανή.!!!!

Νά'σαι καλά,αλλά με κοψοχόλιασες!:beer: :beer: :wave2:

Tropeas
22/04/2007, 09:34
ουφ και μένα με κοψοχώλιασες....
πάλι καλά, μια χαρά, τα σίδερα θα φτιαχτούν...:beer:

Respect
22/04/2007, 09:55
Στο δρόμο που πάει από πίσω προς Κατοχή-Αστακό τη πάτησες;

odt
22/04/2007, 09:56

Μιλάμε, μέχρι να διαβάσω ότι ήσουν με αυτοκίνητο, μου έφυγε η μαγκιά!!! Αφού δεν έπαθες τίποτα δεν πειράζει,καλό είναι και το ποδήλατο :wacko:

BELZEBOYLIS
22/04/2007, 10:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra

Η αλήθεια είναι ότι όταν τελείωσε το όλο θέμα , είχε έρθει η express να μαζέψει το αμάξι ,τα βρήκαμε με τον οδηγό κτλ , η πρώτη σκέψη που μου πέρασε ήταν ΄ και αν είχα την μηχανή ;; Τα τελευταία δευτερόλεπτα τα θυμάμαι σαν κινηματογραφική ταινία ,σε αργή αργή κίνηση !! Αμέσως έκανα την αντικατάσταση και προσπάθησα να σκεφτώ αν είχα εναλλακτικές λύσεις αν ήμουν με μοτό !!! Καμία ! Το μόνο που θα έσωζε την κατάσταση αν λόγω μηχανής πήγαινα πιο αργά ( που δεν το νομίζω ) ή τα φρένα λόγω ABS κάνανε καλύτερη δουλειά ( που πάλι δεν το βλέπω) ! Δεξιά και αριστερά ,ελιές και μπροστά αμέσως μετά την στροφή το φορτηγό να καλύπτει όλο το δρόμο ! Τρίχες κατσαρές , ευτυχώς που είχα το αμάξι και πάλι καλά που μόνο λαμαρίνες σπάσανε !!!!! :wave2:

BELZEBOYLIS
22/04/2007, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Στο δρόμο που πάει από πίσω προς Κατοχή-Αστακό τη πάτησες;

στον δρόμο της Αστροβίτσας !!!!:wave2:

BELZEBOYLIS
22/04/2007, 10:15
Με αφορμή το ατύχημα, μερικές παρατηρήσεις για το Αιτωλικό !!! Στην πρώτη βόλτα σας , θα διαπιστώσετε ότι δεν έχει σήμανση. Οι πινακίδες όταν υπάρχουν είναι καλυμμένες με αυτοκόλλητα σήματά διαφόρων ομάδων – συνθημάτων ! Αμέσως θα αρχίσετε τους αυτοσχεδιασμούς , του στυλ χμμμ εδώ κάτι απαγορεύεται τι να είναι το δεξιά , το αριστερά ;;; Βλέπεις πάνω κάτω πώς είναι τα υπόλοιπα αμάξια και αποφασίζεις !
Για τον δρόμο που τράκαρα ,για παράδειγμα , οι απόψεις διίστανται για το αν απαγορεύονται ή όχι τα φορτηγά !! (ακόμα και της αστυνομίας )
Πιτσιρικάδες ,χωρίς δίπλωμα , οδηγούν τα αγροτικά του Μπαμπά , με τις ευλογιές τις κοινωνίας και την ανοχή της αστυνομίας ! (αρκεί να είναι ντόπιοι )

Που θέλω να καταλήξω , όταν η κοινωνία ανέχεται αυτόν τον αυτοσχεδιασμό στους δρόμους , όταν συγχωράει την ανοχή της αστυνομίας (αρκεί πάντα να μιλάμε για ντόπιους ) όταν θεωρεί ότι η τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει κανένα ρόλο η ευθύνη σε όλα αυτά , τότε πρέπει να ξέρει ότι ατυχήματα θα γίνονται και ότι κάθε τόσο θα ‘ κλείνει ‘ και κανένα σπίτι ….. και όσα συλλυπητήρια ή κατάρες και αν δοθούν αργότερα η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει !!!

zireous
22/04/2007, 13:27
Πέστα, τους τα λέω και γώ και δέ μ' ακούνε.

Vstrommer71
22/04/2007, 16:07
Να προσεχεις μην παθει τιποτα το ποδηλατο!:bawl:

85545

Nostra
23/04/2007, 11:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
μη μΕ πεις οτι το εκανε ο .....................................Θεος!!!!

:eyepop:

όχι...

ήμουν στην ορεινή Κορινθία το Σάββατο...

αυτός ο κανάγιας ο γιος μου δε ξέρω που τριγύρναγε...

θα τον ρωτήσω και θα σου πω...

:alien: :alien: :alien:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Cpt. Haddock
23/04/2007, 11:49
Ωχ ρε Κωστή... :uplate:

Ευτυχώς που δεν έπαθες τίποτα...

Ήταν ο δρόμος που πήραμε μαζί την άλλη φορά για να πάμε απο το εργοστάσιο στο Αιτωλικο;

:sick:

BELZEBOYLIS
23/04/2007, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ωχ ρε Κωστή... :uplate:

Ευτυχώς που δεν έπαθες τίποτα...

Ήταν ο δρόμος που πήραμε μαζί την άλλη φορά για να πάμε απο το εργοστάσιο στο Αιτωλικο;

Αυτός ήταν .....:wave2:

taxydromos
23/04/2007, 15:16
Αυτός ήταν .....:wave2:

ποιος??:confused:

ο καντεμης?????????????????

TROOPER
23/04/2007, 15:33
.........μη σκας ρε.

εσυ να εισαι καλα !!!!!!!!!!

:wave2:

crs-k
23/04/2007, 15:45
Κουραγιο ρε Κωστακη κι ολα θα φτιαξουν (θελω να πιστευω :rolleyes: )... :(

Καλυτερα παντως να βρεις απο κανα ΟΔΔΥ κανα Μ47Α5 να κυκλοφορας εκει περα (στους δρομους που χωραει)... :dizzy: :hypnotize

:lol: :rotflmao: :lol:

DimChios
23/04/2007, 16:44
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!

$py
23/04/2007, 19:59
Που θέλω να καταλήξω , όταν η κοινωνία ανέχεται αυτόν τον αυτοσχεδιασμό στους δρόμους , όταν συγχωράει την ανοχή της αστυνομίας (αρκεί πάντα να μιλάμε για ντόπιους ) όταν θεωρεί ότι η τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει κανένα ρόλο η ευθύνη σε όλα αυτά , τότε πρέπει να ξέρει ότι ατυχήματα θα γίνονται και ότι κάθε τόσο θα ‘ κλείνει ‘ και κανένα σπίτι ….. και όσα συλλυπητήρια ή κατάρες και αν δοθούν αργότερα η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει !!!

Καλά πόσοι πρέπει να πεθάνουν για να φτιάξουν τα πράγματα? έχουν γεμίσει τα νεκροταφεία με νέα παιδιά. Σκατά και πάλι σκατά. Η κατάσταση είναι τόσο χάλια που κάθε φορά που πάω στο χωριό μου ρωτάω ποιος 'πήγε' αυτή τη φορά...

BELZEBOYLIS τα μάτια σου 1024...

:beer:

fantacid
23/04/2007, 21:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Καλά πόσοι πρέπει να πεθάνουν για να φτιάξουν τα πράγματα? έχουν γεμίσει τα νεκροταφεία με νέα παιδιά. Σκατά και πάλι σκατά. Η κατάσταση είναι τόσο χάλια που κάθε φορά που πάω στο χωριό μου ρωτάω ποιος 'πήγε' αυτή τη φορά...

BELZEBOYLIS τα μάτια σου 1024...

:beer:

8bit ειναι??

σα να λεμε ενα kiloeye ??

:lol:

BELZEBOYLIS
27/04/2007, 16:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Κουραγιο ρε Κωστακη κι ολα θα φτιαξουν (θελω να πιστευω :rolleyes: )... :(

Καλυτερα παντως να βρεις απο κανα ΟΔΔΥ κανα Μ47Α5 να κυκλοφορας εκει περα (στους δρομους που χωραει)... :dizzy: :hypnotize

:lol: :rotflmao: :lol:

περιμένω μια δημοπρασια ....:lol: :wave2:

Alx 84
28/04/2007, 11:32
οι λαμαρίνες φτιάχνονται! αρκεί που είσαι εσύ όρθιος:beer: