View Full Version : ΠΡΟΣΟΧΗ:πανακριβο εστιατοριο στο Λουτρακι
taxydromos
22/04/2007, 21:27
σημερα πηγαμε βολτα στα ισθμια και μετα για ψαρομεζεδες στην λιμνη βουλιαγμενης στο Λουτρακι..
η καλη ταβερνα με τα τραπεζακια στην αμουδια,μολις φθανεις στην λιμνη,ηταν γεματη και ετσι αποφασισαμε να παμε παρακατω στην ταβερνα του Γερου..
αποτελεσμα:για 4 ατομα λογαριασμος 119€!! ενδεικτικο:γαριδες σαγανακι-25€!!!:mad:
επειδη πολλοι συναδελφοι αριβαρουν στην λιμνη-ΜΑΚΡΙΑ απο τους φραγκοφονιαδες της περιοχης!:p :p :p
Εκεί δίπλα ήμουνα Σωτήρη....
αλλά δεν έτρωγα γαρίδες σαγανάκι. :lol: :lol: :lol:
μήπως "θεωρητικά" ήταν ολόφρεσκες γαρίδες μόλις ψαρεμένες???:rolleyes: :lol: :D
Μακριά απο τους απατεώνες...
Δεν ζητησατε καταλογο πριν, να δειτε τιμες?
Εχει τυχει να κατσω, να παρω καταλογο, και να σηκωθω να φυγω αμεσως μετα
Στην ερωτηση απο τον σερβιτορο, του το λεω στα ισα:
''Ειστε πανακριβοι!!!''
Innersense
23/04/2007, 07:29
οχι ρε φίλε! μεγάλη ήτα...
και είναι πανέμορφο μέρος για να καθήσεις...
όπου να ναι θα καθόμαστε στις (πανάκριβες τουριστικές ταβέρνες) και θα παραγγέλνουμε ¨διπλό κουβέρ¨...
Και έτσι σε κάνουν να το διπλοσκέφτεσαι αν θα κάτσεις ή όχι σε ταβέρνα και δεν πας τελικά σε κανένα ταχυφαγίο και με το 1/3 του κόστους στη ταβέρνα τρως και δεν ακουμπάς και φιλοδωρήμα που σε πιάσανε μ@λ@κ@ !!!!!!!.Ειδικά αν έχεις και παιδιά σκέφτεσαι να πας και μακριά με την κατάντια τους . Δεν φτάνει δε που το ακριβοπληρώνεις πολλές οι φορές που τελικά σε ταίζουν σκ@τ@!!!!!!!.
Εν πάσει περιπτώση να ξέρετε φίλοι πως στο Λουτράκι η μόνη περίπτωση να φάτε θαλλασινό σε καλή τιμή είναι όπως είμαστε παραλία Λουτρακίου στο τέρμα προς το πάρκο είναι 3 ουζερί . Επιλέγουμε τον μεσαίο . Νομίζω λέγεται τα 7 αδέλφια; τα 3 αδέλφια; δεν θυμάμαι αλλά έχω κάτσει πολλές φορές έχει πάντα κόσμο άρα κατανάλωση και από τιμές πολύ καλές ...
Gandalf dr685sm
23/04/2007, 12:30
xmmm...σχετικό αυτό που λες..
Προσωπικά κάτσαμε με ενα φιλικό ζευγάρι σε ταβέρνα στο Λουτράκι (γμτ δεν θυμάμαι το όνομα) κάπου λίγο πριν το Καζίνο και πέρα απο το οτι ήταν φίσκα...
Δώσαμε 70? (3 άτομα) και φάγαμε... τις πρώτες 3 σελίδες του καταλόγου...χεχεχεχε
Αυτό έγινε μήνα Μάρτιο.. και φυσικά οχι σε γιορτή όπως 25η Μαρτίου ή Μ.Πέμπτη που τρώνε μόνο ψάρι.
Πάντως για να είμαι ειλικρινής,,,,... προτιμώ τα κρεατικά και είναι και πιο κοντά στο σπίτι μου.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
xmmm...σχετικό αυτό που λες..
Προσωπικά κάτσαμε με ενα φιλικό ζευγάρι σε ταβέρνα στο Λουτράκι (γμτ δεν θυμάμαι το όνομα) κάπου λίγο πριν το Καζίνο και πέρα απο το οτι ήταν φίσκα...
Δώσαμε 70? (3 άτομα) και φάγαμε... τις πρώτες 3 σελίδες του καταλόγου...χεχεχεχε
Αυτό έγινε μήνα Μάρτιο.. και φυσικά οχι σε γιορτή όπως 25η Μαρτίου ή Μ.Πέμπτη που τρώνε μόνο ψάρι.
Πάντως για να είμαι ειλικρινής,,,,... προτιμώ τα κρεατικά και είναι και πιο κοντά στο σπίτι μου.
Gandalf
μηπως λες το μαιστραλι, με κατι κυκλωπειες μεριδες? :winka:
chris1980
23/04/2007, 14:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
μηπως λες το μαιστραλι, με κατι κυκλωπειες μεριδες? :winka:
το μαιστραλι ειναι πολυ καλο παντως και με καλες σχετικα τιμες.Αλλα οπως λεει και ο μπαρτ θελει προσοχη ποσα παραγγελνεις γιατι οι μεριδες ειναι τεραστιες.Ημουν εκει το προηγουμενο ΣΚ και εσκασα.
Gandalf dr685sm
23/04/2007, 14:08
ΑΕΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ... αυτό ακριβώς..
ήμασταν τρία άτομα και παραγγέλνω μια μερίδα γαρίδες -σαγανάκι , 3 καλαμαράκια, 3 πατάτες, κολοκυθάκια , χωριάτικη , 3 μπύρες, φέτα, τυροκαυτερή, μαριδάκια και ενα ψητό χταπόδι (πλοκάμι).
Οι μερίδες ήταν για πεινασμένους πρόσφυγες.
Οι πιατέλες τεραστίων διαστάσεων και με άψογη εξυπηρέτηση. Φυσικά δεν μπορέσαμε να τα φάμε όλα... αλλά το συνιστώ ανεπιφύλακτα μιας και όλα ήταν καλοφτιαγμένα και απο όσο πρόλαβα να δώ την κουζίνα τους, αρκετά καθαρά.
Πάντως καλύτερα είναι καθημερινή , μιας και τότε δεν έχει και πολύ λαό να περιμένει.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ΑΕΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ... αυτό ακριβώς..
ήμασταν τρία άτομα και παραγγέλνω μια μερίδα γαρίδες -σαγανάκι , 3 καλαμαράκια, 3 πατάτες, κολοκυθάκια , χωριάτικη , 3 μπύρες, φέτα, τυροκαυτερή, μαριδάκια και ενα ψητό χταπόδι (πλοκάμι).
Οι μερίδες ήταν για πεινασμένους πρόσφυγες.
Οι πιατέλες τεραστίων διαστάσεων και με άψογη εξυπηρέτηση. Φυσικά δεν μπορέσαμε να τα φάμε όλα... αλλά το συνιστώ ανεπιφύλακτα μιας και όλα ήταν καλοφτιαγμένα και απο όσο πρόλαβα να δώ την κουζίνα τους, αρκετά καθαρά.
Πάντως καλύτερα είναι καθημερινή , μιας και τότε δεν έχει και πολύ λαό να περιμένει.
Gandalf
...κριμα να μην ειμαι εκει μαζι με τον αλχημιστη να σας βοηθησουμε στο φαγωμα... απο οτι καταλαβα παραγγειλατε για 5-6 ατομα και μαλλον παλι θα περισσευε φαγητο...
μαγαζι που το συνιστω ανεπιφυλακτα απο αποψη τιμης, φαγητου. ενιοτε (ανταμ ΕΤΣΙ γραφεται η λεξη! :lol: :lol: ) και σκοπος μασαβολτας καποιων εδω μεσα (καιρο δεν εχουμε να πατησουμε εκει ρεμαλια? μην κανετε οτι δεν βλεπετε! :mad: )
:wave2:
taxydromos
23/04/2007, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Εκεί δίπλα ήμουνα Σωτήρη....
αλλά δεν έτρωγα γαρίδες σαγανάκι. :lol: :lol: :lol:
ρε συ νικο.....
η δικια σου μασελα βρονταγε σαν akrapovic???
:rotflmao:
παντως ειναι ομορφα στην λιμνη,εχει φταχτει και ενα ομορφο cafe πριν το εκκλησακι...
την επομενη φορα.....μαιστραλι!! :cool:
Λεωνίδας
23/04/2007, 15:09
μην κανετε οτι δεν βλεπετε! :a13: :a13: :a13:
Σάββατο; :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
:a13: :a13: :a13:
Σάββατο; :look:
deal! :a10:
να παρουμε και τον στρογγυλοφάη! :lol: :lol: :lol:
Gandalf dr685sm
23/04/2007, 15:26
Το Σάββατο είναι πιθανό να είμαι και εγώ κάτω μιας και έπεται 4ημερο για μένα (ανακοίνωση του προέδρου της εταιρίας) αφού η Δευτέρα θα είναι και αυτή αργία.
Το άσχημο είναι πως η μηχανή είναι ακόμα στο συνεργείο , οπότε θα είμαι με το Tigra. Καλύτερα βέβαια , γιατί άντε να καβαλήσεις μετά απο τέτοιο φαγοπότι.
Οπότε μπορεί και να σας πετύχω.
Gandalf
Λεωνίδας
23/04/2007, 15:46
deal! :a10:
να παρουμε και τον στρογγυλοφάη! :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
DAEMOOOOOOON
el_hymador
23/04/2007, 16:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
σημερα πηγαμε βολτα στα ισθμια και μετα για ψαρομεζεδες στην λιμνη βουλιαγμενης στο Λουτρακι..
η καλη ταβερνα με τα τραπεζακια στην αμουδια,μολις φθανεις στην λιμνη,ηταν γεματη και ετσι αποφασισαμε να παμε παρακατω στην ταβερνα του Γερου..
αποτελεσμα:για 4 ατομα λογαριασμος 119€!! ενδεικτικο:γαριδες σαγανακι-25€!!!:mad:
επειδη πολλοι συναδελφοι αριβαρουν στην λιμνη-ΜΑΚΡΙΑ απο τους φραγκοφονιαδες της περιοχης!:p :p :p
Δυστυχώς τέτοια παραδέιγματα θα αναγκαζόμαστε να αντιμετωπίζουμε συνέχως, μέχρι να διαμορφώσουμε σαν πολίτες αγοραστική συνείδηση.
Η αντίδραση που έιχε ο after, είναι η καλύτερη δυνατή...το έχω εφαρμόσει και εγώ σε δύο περιπτώσεις (σε μία έγινε και καταγγελία) Το αν ενεργοποιήθηκαν οι ελεγκτικόι μηχανισμοί προκειμένου να κάνουν την δουλεία τους, δεν με απασχολεί (δεν νομίζω να έγινε τίποτα ούτως η άλλως
:rolleyes: ), το θέμα έιναι ότι αν αντιδρούσαμε με αυτόν τον τρόπο , θα καταλάβαιναν αυτά τα ζώα ότι δεν απευθύνονται σε ομοίους τους, αλλά σε σκεπτόμενους ανθρώπους που δεν έιναι διατεθιμένοι να πιαστούν μαλάκες(δεν παεί στο δημιουργό του post αυτό) και να πληρώσουν ''χρυσάφι'' το -μέτριο συνήθως- φαγητό και τις κάκιστες υπηρεσίες που προσφέρουν.
Αν στην προκειμένη περίπτωση ο μαγαζάτορας βαρόυσε μύγες για μία ολόκλρη σεζόν, ε οσο μαλάκας και να ήταν θα προβληματιζόταν για το ποιές είναι οι αιτίες που δεν πατάει κόσμος στο μαγαζί.
...φταίει και το γεγονός ότι είμαστε σαν λαός πολύ κοιλιόδουλοι ρε πούστη μου...δεν εννούμε να πάμε κάπου , χωρίς να εφορμήσουμε σε οτιδήποτε μας σερβίρουν....
Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Και έτσι σε κάνουν να το διπλοσκέφτεσαι αν θα κάτσεις ή όχι σε ταβέρνα και δεν πας τελικά σε κανένα ταχυφαγίο και με το 1/3 του κόστους στη ταβέρνα τρως και δεν ακουμπάς και φιλοδωρήμα που σε πιάσανε μ@λ@κ@ !!!!!!!.Ειδικά αν έχεις και παιδιά σκέφτεσαι να πας και μακριά με την κατάντια τους . Δεν φτάνει δε που το ακριβοπληρώνεις πολλές οι φορές που τελικά σε ταίζουν σκ@τ@!!!!!!!.
Εν πάσει περιπτώση να ξέρετε φίλοι πως στο Λουτράκι η μόνη περίπτωση να φάτε θαλλασινό σε καλή τιμή είναι όπως είμαστε παραλία Λουτρακίου στο τέρμα προς το πάρκο είναι 3 ουζερί . Επιλέγουμε τον μεσαίο . Νομίζω λέγεται τα 7 αδέλφια; τα 3 αδέλφια; δεν θυμάμαι αλλά έχω κάτσει πολλές φορές έχει πάντα κόσμο άρα κατανάλωση και από τιμές πολύ καλές ...
ΌΝΤΩΣ ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
δεν ειναι τυχαίο οτι πρωτα γεμίζει αυτό και μετά ολα τα άλλα
και ειναι πολύ παλιό μαγαζί....το θυμάμαι απο τη δεαετία 80...
παραγγέλνεις γαρίδες και σου σκάει πιατελάρα....
σούπερ επίσης το τέλεια ψημένο χταποδάκι....
και σαν χωρος καλύτερα απο Μαιστράλι γιατί είσαι κάτω απο δέντρα ..;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
για 4 ατομα λογαριασμος 119€!! ενδεικτικο:γαριδες σαγανακι-25€!!!:mad:
Πόσα??????:eek: :eek: :eek: Και πλέον δεν ξεμπερδέυεις πλένοντας τα πιάτα...:sad: