PDA

View Full Version : apopsis gia CAGIVA CANION 500cc

fry
23/04/2007, 00:43
Gia xara,
ime neo melos sto forum, skeftome na agoraso tin cagiva canion 500cc montelo tu 2000
k 8a i8ela na ma8o ti gnomi sas giafto to montelo an aksizi i agora (2000euro) k.t.l.
opiadipote gnomi 8a voi8isi!!!:rolleyes: :rolleyes:

Dodok edessa
23/04/2007, 07:21
επειδη περασε ενα απο τα χερια μου ....:nono:
δεν θα εδινα 2000 για το canyon..εχει πολλα καλα αλλα και πολλα κακα.παρε με τοσα λεφτα ενα πηγασο ,ενα bmw 650,ενα ΧΤΖ 660.:wave2: :wave2:

Pitsakos
23/04/2007, 08:00
Συμφωνω με τον προλλαλισαντα! περασε και μενα απο τα χερια μμου αλλα το 600cc! Πολλα προβληματα ακριβα ανταλακτικα και δεν εχει την δυναμη που πρεπει για την κατηγορια του! Παρε με αυτα τα λεφτα παιρνεις κατι πιο παλιο αλλα πιο αξιοπιστο οπως προτεινε και ο φιλος παραπανω!:beer:

OrEsTiS82
23/04/2007, 15:40
Συμφωνω και εγω με τα παραπανω παιδια...

85647

CAMBOF
23/04/2007, 16:10
Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΧΕΔΟΝ 60000 ΧΙΛ
ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΛΙΓΟ
ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΙΣΩΣ ΛΙΓΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΝΤΟΧΗ,
ΑΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ,ΜΕΤΡΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΕΝΙΚΑ
ΤΡΙΞΙΜΟ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΛΟΓΑ

ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΑΝΤΟΧΗ
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΦΗΜΗ ΤΩΝ 600 ΛΟΓΩ ΦΘΟΡΩΝ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ 500 ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ(ΤΑΚΑΚΙΑ-ΔΙΣΚΟΙ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ-ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΛΑΙΜΟΥ-ΛΑΜΠΑΚΙΑ) ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ:evil:

gregorgeous89
23/04/2007, 17:09
Το ότι ένας κάτοχος στους τρεις δεν έχει προβλήματα δεν κάνει ένα μηχανάκι αξιόπιστο! :nono:

CAMBOF
23/04/2007, 23:04
ΑΛΛΟ ΚΑΤΟΧΟΣ..........:winka:
KAI ΑΛΛΟ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ :rotflmao:

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 500 ΜΕ ΤΟ 600 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΑ
ΑΡΑ ΑΠΛΑ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ,ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΠΙΣΩ

el_hymador
24/04/2007, 19:23
Ειχα το 500 για εναμισυ χρονο.

Ενταξει, το μηχανακι ειχε περιφερειακα και στεκοταν πολυ καλα στον δρομο , αλλα απο ποιοτητα κατασκευης ηταν πολυ χαλια ...τα πλαστικα συνεχεια τριζαν και πετσικαρανε με τον ηλιο, χανωντας την συναρμογη τους.

Απο μηχανικα το μονο θεμα ειναι οτι ηθελε συχνα να καθαριζεις τους δισκους γιατι κολλαγανε και το μηχανακι κυλαγε ελαφρα με νεκρα η εσβηνε στο ξεκινημα...η μιζα δεν εβγαζε προβλημα στο 500.

Διαρροες λαδιου απο το ματακι ελεγχου και απο την κεφαλη τα θεωρω ψιλα πραγματα αλλα οχι αμελητεα...

Εν πασει περιπτωση, εγω την κ@υλ@ μου την εκανα, στην τελικη ποτε δεν με αφησε στον δρομο, ενω στα στροφιλικια ειναι φανταστικο με αναρτησεις , πλασιο και φρενα πολυ πανω απο τον (τοτε) ανταγωνισμο.

Αν εχεις συμβιβαστεις με το γεγονος οτι εχει αρκετα κουσουρια παρτο, αλλα να ξερεις οτι

Α) Το παντρευεσαι η εχεις απιστευτη χασουρα στην πωληση

Β)Ανταλλακτικα δεν παιζουν ευκολα....

Dodok edessa
24/04/2007, 20:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ειχα το 500 για εναμισυ χρονο.

Ενταξει, το μηχανακι ειχε περιφερειακα και στεκοταν πολυ καλα στον δρομο , αλλα απο ποιοτητα κατασκευης ηταν πολυ χαλια ...τα πλαστικα συνεχεια τριζαν και πετσικαρανε με τον ηλιο, χανωντας την συναρμογη τους.

Απο μηχανικα το μονο θεμα ειναι οτι ηθελε συχνα να καθαριζεις τους δισκους γιατι κολλαγανε και το μηχανακι κυλαγε ελαφρα με νεκρα η εσβηνε στο ξεκινημα...η μιζα δεν εβγαζε προβλημα στο 500.

Διαρροες λαδιου απο το ματακι ελεγχου και απο την κεφαλη τα θεωρω ψιλα πραγματα αλλα οχι αμελητεα...

Εν πασει περιπτωση, εγω την κ@υλ@ μου την εκανα, στην τελικη ποτε δεν με αφησε στον δρομο, ενω στα στροφιλικια ειναι φανταστικο με αναρτησεις , πλασιο και φρενα πολυ πανω απο τον (τοτε) ανταγωνισμο.

Αν εχεις συμβιβαστεις με το γεγονος οτι εχει αρκετα κουσουρια παρτο, αλλα να ξερεις οτι

Α) Το παντρευεσαι η εχεις απιστευτη χασουρα στην πωληση

Β)Ανταλλακτικα δεν παιζουν ευκολα....

οπως τα λες ...ειναι
εγω ειχα το 500 2000 μοντ.και μου εβγαλε προβλημα και στην μιζα ....

nuxtopouli
25/04/2007, 03:10
για τα λεφτα του το συγκεκριμενο μηχανακι ειναι ειναι γενικα καλο.εγω το εχω τωρα 6 μηνες(μοντελο 2000 αλλα με μονο 6000 στο κοντερ) και μεχρι στιγμης κανενα προβλημα.στα 2,5- 3 χιλιαρικα και αν δεν εχει και πολλα χιλιομετρα πανω ειναι ενα μπορεις να πεις τιμιο και ομορφο (ακομα) μηχανακι..ελπιζω να μην μου βγαλει τιποτα.και ελπιζω επισης να το δωσω σχετικα ευκολα σε κανα 6μηνο γιατι εχω βαλει στο ματι τον πηγασο:)

OrEsTiS82
25/04/2007, 07:03
Σιγουρα παιζει ρολο και ποσο προσεχει καποιος την μηχανη του,εαν το προσεχεις εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να γινεις "πελατης" των συνεργειων που ζητανε (σε $$) οτι τους κατεβει στο κεφαλι...