PDA

View Full Version : Αγορα Aprilia rs 125.

Σελίδες : 1 [2]

Μανολης67
27/02/2015, 14:06
Καλώς ... Τον λεω να το δει ενας μηχανικός αλλιώς δε το παιρνω ... Δε νομιζω να αρνηθεί... Με δικά μου έξοδα ... Ναι 250 ΔΕΝ εχει στα 18 ... Το Α1 μπορεις να πάρεις στα 18 που ειναι 125.... Πατώντας στο λαιμό εννοείς στο τέρμα ;; (Δε τα πιάνω καλα .. Δε τις ξερω τις ορολογιες)
Και κατι ακομα με το RS4 δε μπορεις να πας ταξίδια ;; Ειναι λίγα τα 110;

Κοίτα, αυτά τα μηχανάκια είναι πολύστροφα, η ροπή ξεκινά από της 6-7.000 στροφές, δηλαδή αν θες να κινηθείς σβέλτα το πλακώνεις στης ψηλες στροφές, (αυτόι σημαίνει τα πατάνε στο λαιμό ) πράγμα που σημαίνει φθορές, ζημιές, και τέτοια, 110 είναι μια χαρά για πρώτο μηχανάκι, για αρχή δεν χρειάζεται παραπάνω, και εγώ ταξίδη (λόγω ηλικίας) με τόσα πάω, 110 με 120
κοίτα αν θες και εδώ:

http://www.moto-choice.com/gr/Bike-Review/188/aprilia-rs4-125-50-2011-simera-efibika-oneira.html

Jimaras5
27/02/2015, 15:56
Πολυ ωραίο το λινκ... Μαλλον την Τ4 θα προτιμησω...δείχνει πιο σοβαρή μηχανη απ την αλλη (μηχανικά) και πιο ασφαλής...
Επισης αν εχω την ευκαιρία μεχρι τα 150+ σιγουρα δε θα κρατηθώ και θα το δοκιμάσω... Οποτε ας αρχίσω με αυτη ..φυλαγε τα ρούχα σου για να χεις τα μισά... Και κατι τελευταιο... Ειδα σε ενα βιντεακι να εχει βγάλει το "silencer" απο τη μηχανη (το χοντρό μέρος της εξατμησης) και εχει αφησει μονο το σωλήνα ...η μηχανη πηγαινε πιο γρηγορα και έλεγε οτι αυξάνονται οι ίπποι... H ερώτηση ειναι ... Απο αυτο μπορει να προκληθεί οποιαδήποτε ζημιά στη μηχανη;;;

Μανολης67
27/02/2015, 19:18
Αν το κάνεις αυτό, ο θόρυβος θα είναι ανυπόφορος κατ αρχήν για σένα, αν υποθέσουμε εστω οτι αυτό δεν σε ενοχλεί, με το που θα κυκλοφορήσεις Θεσσαλονίκη, θα εχεις αμέσους μπελάδες, κράξιμο-αστυνομία και τέτοια, μια λύση είναι να αλλάξεις εξάτμιση, αλλά πρόσεξε, το μηχανάκι αυτό έχει ψεκασμό (οχι καρμπυρατέρ) πράγμα που σημαίνει νέα ρύθμιση ψεκασμού, δηλαδή συνεργεία,δηλαδή έξτρα λεφτά (δεν μπορείς να το ρυθμίσεις μόνος σου) για μένα δεν αξιζει τον κόπο και τα λεφτά, για ένα δυό ίππους με το ζόρι,
Αν προτιμήσεις την 4Τ να ξέρεις πιο οικονομική σε βενζίνα, πιο αξιόπιστη και καλύτερη μεταπώληση, σε γκάζι υστερεί, αλλά δεν καπνίζει, και είναι καλή για πρώτη μοτοσυκλέτα,

Jimaras5
27/02/2015, 21:12
http://youtu.be/n5rFgbCC7xc

Δες ήχο η RS :) απο το 1:11 και μετα