PDA

View Full Version : Ζητάδες εν δράσει...

618RR
24/04/2007, 13:29
:yuck:

Τόπος: Θεσσαλονίκη
Οδός: Β. Όλγας
Ώρα: 11:00
Προορισμός: η δουλειά μου (Μητροπόλεως...)

Σχηματισμός τριών Ζητάδων που είχαν σταματήσει προηγουμένως στο ύψος της Μπότσαρη, εκμεταλλεύεται ένα (σχετικά) άδειο κομμάτι της συνήθως μπλοκαρισμένης λεωφόρου για να ξε..κ@υ...ωσει.

Χωρίς προφανή λόγο (χωρίς σειρήνα), κάνοντας αστειάκια ο ένας με τον άλλο, αφήνουν ποσότητες ελαστικού στη γλιστερή άσφαλτο και περνάνε όλα τα φανάρια μέχρι τη ΧΑΝΘ με κόκκινο...

:yuck: :yuck: :yuck:

:a57:

Παράλληλα, πριν τη ΧΑΝΘ όπου και σχηματίζονται ουρές οχημάτων περιμένοντας στο φανάρι, δε χάνουν ευκαιρία να τη λένε σε οδηγούς αυτοκινήτων που δεν αφήνουν επαρκή χώρο για διήθηση.

:confused: :a31:

Όψεις μιας χώρας που τα ζητήματα της παιδείας (και της κυκλοφοριακής) αποτελούν μέσο αύξησης των εσόδων της...

:a015: :a016: :a023:

:wave2: :wave2: :wave2: Πάντα με καθαρό μυαλό, πάντα όρθιοι...

:smokin:

Pitsakos
24/04/2007, 13:38
Ειναι ομως οι φουστηδες... Τι να πω και την σειρηνα που αναβουν καμια φορα το κανουν για να αποφυγουν την κινηση! Και αυτο το λεω γιατι σε προσπερνανε σαν τρελοι και μετα παρκαρουν παρακατω και τρωνε σουβλακια:a26: !! Αναρωτιεμαι ο καινουριος Κ.Ο.Κ. τους πιανει:confused: :confused: Μπα! Μ@λ@κιες λεω :a31:

b_bong12
24/04/2007, 13:43
δε μου λετε...

Αν τους την πεις και τους βρισεις,θα σε κανουν τιποτα??
Παρανομοι δεν ειναι?

Ρωταω γιατι το πρωι σε ενα δρομο της Λαρισας ενα περιπολικο ειχε κλεισει την μια λωριδα γιατι ο συνοδηγος ηθελε να αγορασει κρεατα απο το κρεοπωλειο.

Λιγο η ζεστη, λιγο η δικια μου δυσφορια λογω εξοπλισμου,λιγο η βιασυνη μου,τους εριξα μια μουτζα και εφυγα.

Και εχω δει κι'αλλες μαλακιες.Ειδικα με εναν ζητα μεγαλο στην ηλικια που ειναι ο ταρζαν της ασφαλτου

LsKostas
24/04/2007, 15:00
Τα συγχαρητηρια και απο μενα στα συμπαθη
τετραποδα που καβαλανε διτροχα...:beer:

Δυστυχως μονο για κλησεις ειναι...
ετσι τους θελουν τα αλλα τετραποδα,αυτοι με την γραβατα...

Για να ακουσουν στον ασυρματο για καμια ληστεια...
να δεις για ποτε κοβεται η ιπποδυναμη στα suzuki τους(τι χαρτογραφησεις κ7 και τουφες)

Αει στα κομματια...διαβαζα πριν τον αλλο τον "ξεκρανωτο χαρλεα"
διαβαζω κι αυτο τωρα...Εκανα κεφι παλι:yuck: :a02: :a02: :a02: :yuck:

sober
24/04/2007, 15:17
Οντως τα ζωα δε χαμπαριαζουνε τιποτα ...λες και οι δρομοι τους ανηκουν..:nono: :nono: :a016: :a016:

Παντως νομιζω πως αμα τολμησεις να τους πεις και τιποτα το πιο πι8ανο ειναι να σου χωσουν και κανα προστιμο απο το που8ενα ...Μια φιλη μου που ηταν σε αμακσι, τη σταματανε (η κοπελα φοραγε ζωνη κανονικα)..τη βγαζουν εκσω να τους δεικσει (και καλα)τα χαρτια της και μετα ΤΗΣ ΧΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΔΕ ΦΟΡΑΓΕ ΖΩΝΗ!!!!Δηλ.πως 8α εβγαινε απο το αμακσι???Παρεα με τη ζωνη????
Περιττο να σας πω πως η κοπελα τα ειδε ολα....

Frezas
25/04/2007, 00:01
Να τα χαιρομαστε τα καμαρια μας.....τρομαρα τους........!!!!!!

Μπορει να εχει ξαναμπει αλλα ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ! ! ! ! !

http://www.youtube.com/watch?v=dIHUQXgJ4Nw

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

KaTaNaS
25/04/2007, 00:30
κουλ βρε παιδιά...

όλοι έχουμε κάνει κολλίδια...

εγω έκανα σήμερα σε όλη την αθήνα και ας μην είμαι Ζητάς!

zireous
25/04/2007, 10:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
κουλ βρε παιδιά...

όλοι έχουμε κάνει κολλίδια...

εγω έκανα σήμερα σε όλη την αθήνα και ας μην είμαι Ζητάς!

Θα μπορούσα να σε δικαιολογήσω για το νεαρό της ηλικίας σου... :a9:

Δε μένει παρά να αρχίσεις και εσύ να περνάς κόκκινα με χίλια και να μετράς τη τύχη σου όπως και αυτοί -οι ζητάδες όμως έχουν δεκανίκι τη στολή τους για τις μαλακίες τους.

Ενώ εσύ -πιθανότατα- από αυτά που δηλώνεις, είσαι άλλο ένα πρόβλημα για μένα τον τουρίστα που δε κάνω μαλακίες στη κίνηση.

Περαστικά, και καλή τύχη... :(

SUPERMARIO
01/05/2007, 13:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από 618RR
:yuck:

Τόπος: Θεσσαλονίκη
Οδός: Β. Όλγας
Ώρα: 11:00
Προορισμός: η δουλειά μου (Μητροπόλεως...)

Σχηματισμός τριών Ζητάδων που είχαν σταματήσει προηγουμένως στο ύψος της Μπότσαρη, εκμεταλλεύεται ένα (σχετικά) άδειο κομμάτι της συνήθως μπλοκαρισμένης λεωφόρου για να ξε..κ@υ...ωσει.

Χωρίς προφανή λόγο (χωρίς σειρήνα), κάνοντας αστειάκια ο ένας με τον άλλο, αφήνουν ποσότητες ελαστικού στη γλιστερή άσφαλτο και περνάνε όλα τα φανάρια μέχρι τη ΧΑΝΘ με κόκκινο...

:yuck: :yuck: :yuck:

:a57:

Παράλληλα, πριν τη ΧΑΝΘ όπου και σχηματίζονται ουρές οχημάτων περιμένοντας στο φανάρι, δε χάνουν ευκαιρία να τη λένε σε οδηγούς αυτοκινήτων που δεν αφήνουν επαρκή χώρο για διήθηση.

:confused: :a31:

Όψεις μιας χώρας που τα ζητήματα της παιδείας (και της κυκλοφοριακής) αποτελούν μέσο αύξησης των εσόδων της...

:a015: :a016: :a023:

:wave2: :wave2: :wave2: Πάντα με καθαρό μυαλό, πάντα όρθιοι...

:smokin:

ο.κ καπου-καπου γουσταρουν και αυτοι δεν τρεχει τιποτα...

Draculas-GR
01/05/2007, 16:12
Μαλάκες είναι..
Σορρυ και για την γλώσσα, αλλα πραγματικά το πιστεύω.

Μένω Καλαμάτα και εχω δεί πολλά, μιας και οι Ζητάδες εδω είναι μετρημένοι, και λίγο πολύ γνωστές φάτσες.
Τους έχω δεί με τα μάτια μου, να κάνουν παράνομες αναστροφές, να προσπερνάνε παράνομα, να παρκάρουν ακριβώς επάνω στην στροφή, μέχρι και να καρφώνονται σε κάδους σκουπιδιών, επειδή έκαναν παντιλίκια μπροστά απο σχολείο! δεν αναφέρω φυσικά τα σημεία που την στήνουν.. μετά απο στροφές, και διασταυρώσεις!
Και μου βγαίνει ο Διοικητής μετά στην τηλεόραση το Πάσχα, τα χριστούγεννα, και σε κάθε άλλη μεγάλη έξοδο, να μου πεί τι? να προσέχω στους δρόμους, οτι εχουν πάρει μέτρα, μοιράζουν φυλλάδια, και κάτι άλλες π@π@ρ@#ες..
Λυπάμαι αλλα τους θεωρώ μαλάκες, και με τα καραγκοζιλίκια που κάνουν και λένε, με προσβάλλουν. νομίζουν οτι είμαι/είμαστε ηλίθιοι.
Πρόσφατα σκωτώθηκαν 2 παιδιά εδω στην Καλαμάτα απο Κόντρες, και 1 ακόμα χαροπαλεύει στην εντατική. και ξαφνικά τα τοπικά ΜΜΕ, οι Μπάτσοι, και η Καλαμάτα έμαθε για τις κόντρες..
ο κόσμος το είχε τούμπανο..
Να στείλουν ενα μπάτσο με τον φάρο αναμένο, να κάνει μια βόλτα στην περιοχή, δεν έστειλαν, παρόλο που το μέρος και η ώρα που γίνονται οι κόντρες είναι γνωστό εδω και χρόνια, σχεδόν σε ολη την Πελοπόννησο! να βγεί ο βλακομούρης ο μπάτσος όμως για να ανακοινώσει το "ατυχές συμβάν" ήξερε..

(Αν ο καθένας στην δουλειά του θέλει να ξεδίνει, τότε άστα να πάνε!
και εγώ επισκευάζω υπολογιστές..
Αν πιάσω και σου κάνω όμως format στον δίσκο, έτσι για να ξεδώσω και εγω λίγο, θα είναι ωραίο?)

sober
01/05/2007, 23:44
Ελα ντε...:mad: :mad:

618RR
02/05/2007, 09:14

...οποίος θέλει να γουστάρει, ας το κάνει χωρίς να βάζει σε κίνδυνο τη ζωή των άλλων ή απλά χωρίς να παίζει με τα νεύρα τους...

...ανεξάρτητα από το αν είναι zητάς, πολίτης, υπουργός ή ο θεός ο ίδιος...

... μην ξεχνάμε τα Μέγαρα, τις Σέρρες και τα χωμάτινα μονοπάτια:D :sun: ...ιδιαίτερα τα πιο λασπωμένα εξ αυτών:D :D :D

:wave2: :wave2: :wave2:

OzZzZzY
02/05/2007, 11:51
ιιιιεπ! τι το κανατε εδω? american bar?σεβασμος στην εξουσια που θα μιληστε για τα στρουμφς :smokin:

:lol:

SUPERMARIO
02/05/2007, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από 618RR

...οποίος θέλει να γουστάρει, ας το κάνει χωρίς να βάζει σε κίνδυνο τη ζωή των άλλων ή απλά χωρίς να παίζει με τα νεύρα τους...

...ανεξάρτητα από το αν είναι zητάς, πολίτης, υπουργός ή ο θεός ο ίδιος...

... μην ξεχνάμε τα Μέγαρα, τις Σέρρες και τα χωμάτινα μονοπάτια:D :sun: ...ιδιαίτερα τα πιο λασπωμένα εξ αυτών:D :D :D

:wave2: :wave2: :wave2:

μη το γυρισουμε τωρα παλι σε κουβεντα για το τι ειναι σωστο και τι οχι.
υπηρχε ενα αδειο σημειο του δρομου και εκαναν 2-3 μπαντιλικια...σιγα το πραγμα.
το οτι περασαν με κοκκινο δεν χρειαζεται να το συζητησουμε, μαλακια τους.
οι περισσοτεροι μοτοσυκλετιστες τα κανουν αυτα.το θεμα ειναι να ξερεις που να τα κανεις.
αλλα αφου ειμαστε ολοι τοσο νομοταγεις ας σταματησουμε να περναμε το οριο ταχυτητας, να καβαλαμε πεζοδρομια, να κανουμε σφηνες, να παταμε τις διαβασεις...κτλ
αρα το προβλημα ειναι οτι το εκαναν μπατσοι γιατι ολοι οι αλλοι, εχουμε αφεση αμαρτιων.
:a022:

LsKostas
02/05/2007, 14:13
ακου το προβλημα...γνωμη μου,ετσι?

Ωραια,οκ...ειναι και αυτος ανθρωπος τον καταλαβαινω.

Και κανει την "παντα" του,και γλυστραει.Το suzuki σερνεται καποια μετρα
και αν δεν χτυπησει ανθρωπο,θα χτυπησει αυτοκινητο.Ο δικαστης θα
δωσει το δικιο στον πολιτη του οποιου χτυπηθηκε το κουτι και
ο διοικητης θα δωσει εγγραφη επιπληξη στο ζητα...ατυχημα δηλαδης!

Περναω την επομενη μερα εγω,με το αστραφτερο μου street(αααααατσα :D ), σαν
μικρο παιδι που ειμαι,δοκιμαζω την προσφυση.H προσφυση ομως
δοκιμαζει τα νευρα μου,και εχω την γνωστη καταληξη...
Και ναι,για φαντασου...Επικινδυνη οδηγηση,αυτοσχεδιοι αγωνες-αν τυχει να ειμαι με φιλο διπλα μου-

Σε μια κολλα χαρτι με βαλανε.

Ασε που ειναι και κουλοι.Δεν πανε σε καμια πιστα...
Μονο σε ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ τρεχουν...:rolleyes:

sober
02/05/2007, 17:28
Και τωρα κατι στιχακια που ολους μας ενωνουν...

Ζητα που εχεις γινει πια το χειριστο καγκουρι
παρε και βαλε με χαρα στον κωλ@ εν αγγουρι
να πας μ'αυτο στην εκκλησσια, να πας μ'αυτο στην πολη
να βλεπει και να χαιρεται η οικουμενη ολη!!!

Πω-πω μεγαλος ποιητης ειμαι λεμε....
:lol: :lol: :lol:

SUPERMARIO
03/05/2007, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
ακου το προβλημα...γνωμη μου,ετσι?

Ωραια,οκ...ειναι και αυτος ανθρωπος τον καταλαβαινω.

Και κανει την "παντα" του,και γλυστραει.Το suzuki σερνεται καποια μετρα
και αν δεν χτυπησει ανθρωπο,θα χτυπησει αυτοκινητο.Ο δικαστης θα
δωσει το δικιο στον πολιτη του οποιου χτυπηθηκε το κουτι και
ο διοικητης θα δωσει εγγραφη επιπληξη στο ζητα...ατυχημα δηλαδης!

Περναω την επομενη μερα εγω,με το αστραφτερο μου street(αααααατσα :D ), σαν
μικρο παιδι που ειμαι,δοκιμαζω την προσφυση.H προσφυση ομως
δοκιμαζει τα νευρα μου,και εχω την γνωστη καταληξη...
Και ναι,για φαντασου...Επικινδυνη οδηγηση,αυτοσχεδιοι αγωνες-αν τυχει να ειμαι με φιλο διπλα μου-

Σε μια κολλα χαρτι με βαλανε.

Ασε που ειναι και κουλοι.Δεν πανε σε καμια πιστα...
Μονο σε ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ τρεχουν...:rolleyes:

σωστα τα λες και συμφωνω μαζι σου.απλα το να δω ενα ''ζητά'' να κανει μπαντιλικια μου ειναι τελειως αδιαφορο, ποσο μαλλον να το κανω θεμα.
ολοι μας εχουμε κινδυνεψει στον δρομο απο μαλακιες αλλων (ή και δικες μας).την ωρα που θα γινει η στραβη δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι ''ζητάς'' ή καποιος μοτοσυκλετιστης.
δεν θα με πονεσει λιγοτερο αν πεσει επανω μου μοτοσυκλετιστης.το δικιο μου θα το βρω και στις δυο περιπτωσεις.

το ξαναλεω ολοι κανουμε μαλακιες.ειναι αλλο ομως να βρεις εναν αδειο δρομο και να πεταξεις λιγο κωλο και αλλο να πιασεις την μεσογειων απο κατεχακη και να φτασεις αγ.παρασκευη χωρις προσφυση κ στην μια ροδα.

αν ο φιλος που εγραψε το post δεν ειχε δει ''ζητάδες'' αλλα μοτοσυκλετιστες θα το εκανε θεμα;;;;;
φυσικα και οχι γιατι τοτε καθε μερα θα ανοιγε καμια 200 συζητησεις με το ιδιο θεμα.

αρα το προβλημα μας ειναι οτι αυτα τα ακατανομαστα πραγματα τα εκαναν μπατσοι.
_ουνια παιδι μου τι περιμενεις.

καποια στιγμη να ξερουμε και τι λεμε και για να τελειωνω με την κουβεντα αυτη, το προβλημα το ουσιαστικο ειναι γιατι αυτοι να τα κανουν και εμενα να με γραφουν;;;;;:confused:
-τωρα μιλας σωστα. ΑΡΑ δεν εχει να κανει με την πραξη=μπαντιλικι αλλα με την συμπεριφορα τους προς εμας με αναλογες πραξεις.

Υ.Γ δεν ειμαι ''ζητάς'' ουτε το ονειρο μου ηταν ποτε να γινω :D (...και γενικοτερα μπατσος)

gixxerpap
03/05/2007, 12:44
απο ολη την αστυνομια, τους ζηταδες βρηκατε να κραξετε ρε σεις?

για να καταλαβω και γω δηλαδη, ποσοι απο εσας, που βρηκατε ευκαιρια να ξεσπαθωσετε αμεσως, εχετε κινδυνεψει απο καγκουριες ζηταδων?

μαθετε ρε να μην εισαστε υπερβολικοι, και να κοιτατε την ουσια του πραγματος...

καλα εκανε και εκανε και παντιλικια και σουζα! εγω το ευχαριστιεμαι οταν τους βλεπω, και αμα δεν εχει κοσμο γυρω γυρω, αρχιζω και γω μαζι τους!

....και μου βγαλατε και συμπερασμα αμεσως οτι ειναι ολοι τους κουλαδια, και δεν πανε και ποτε σε πιστα.........ενω εσεις, ολη τη μερα μεσα στην πιστα γυρνατε....

αν εχεις μια ελπιδα να γλυτωσεις μια χαζη κληση, αυτη ειναι απο ζητα.....
.....τους υπολοιπους τροχομπατσους να φοβαστε και οχι τους ζηταδες....

Draculas-GR
03/05/2007, 12:54
Μα νομίζω οτι αυτό είναι το θέμα..

Δεν θα με πείραζε καθόλου, που ο ζητάς κάνει παντιλίκια ή σούζες, αν δεν αντιπροσώπευε το "νόμο"

Θέλω να πω, οτι δεν του επιτρέπεται ρε παιδιά, ο ίδιος που κάνει μαλακίες, να μας κυνηγάει επειδή κάνουμε τις ίδιες μαλακίες...!! υποτίθεται οτι δίνει το παράδειγμα! τον φασισμό τον διώξαμε προ πολλού!
Υπο αυτές τις συνθήκες λοιπόν, δεν ανέχομαι να βλέπω κανένα Ζητά να κάνει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!
όπως και κανένα μπάτσο σε περιπολικό να μιλάει στο κινητό, ή να σταματάει/στρίβει χωρίς φλάς, να παρκάρει παράνομα για να ψωνίσει, και πολλά πολλά ακόμα...

618RR
03/05/2007, 13:29
:( :(

Η συζήτηση περιορίζεται στο πιο ανώδυνο, δηλαδή στα παντιλίκια...

Για τα κόκκινα άνευ λόγου και αιτίας, για την άσκηση εξουσίας ούτε κουβέντα...

Οι ανώριμες συμπεριφορές με εκνευρίζουν αφάνταστα (ναι, εκνευρίζομαι συνεχώς στο δρόμο - απογοητεύομαι από τη μ@λ@κι@ που μας δέρνει)...

Απογοητεύομαι και από τους zητάδες και από τους λοιπούς "μοτοσυκλετιστές"...

Απλά οι πρώτοι υποτίθεται ότι θέτουν σε εφαρμογή κανόνες, νόμους για την ασφαλή κυκλοφορία...

Ο νοών νοείτο...

Η απόλαυση της οδήγησης μοτοσυκλέτας δεν εξαντλείται (δεν έχει να κάνει καν) σε ανοησίες...

:a3:

:wave2:

FZMAN
03/05/2007, 14:09
Αν θέλει ο κάθε εκπρόσωπος του νόμου να κάνει τις καγκουριές του να τις κάνει με την προσωπική του μοτοσυκλέτα και όταν δεν θα είναι σε υπηρεσία. Την στιγμή που είναι σε υπηρεσία είναι υποχρεωμένος να τηρεί πρώτα αυτός τον νόμο και μετά να γράφει όσους άλλους τον παραβαίνουν.