View Full Version : ΘΕΛΩ ενα Kiwi σαν αυτό που ειχα !!
kiriakost
26/04/2007, 02:11
Ναι ΘΕΛΩ ενα Kiwi σαν αυτό που ειχα !!
Μου το κλέψανε πριν τέσσερα χρόνια , αλλα το ρημάδι ταίριαζε στην κεφάλα μου , και στα χρώματα της μηχανής .
Η Kiwi , μάλλον δεν υπάρχει πια , αλλα μήπως εχει δει κανείς αυτο το κράνος σε καμιά βιτρίνα στην Ελλάδα !! :(
http://one.fsphost.com/kiriakost/EXTRA/
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Η Kiwi , μάλλον δεν υπάρχει πια , αλλα μήπως εχει δει κανείς αυτο το κράνος σε καμιά βιτρίνα στην Ελλάδα !! :(
Ακόμα και να υπήρχε, θα φόραγες ένα κράνος 5ετίας και βάλε (που προφανώς είναι άχρηστο) επειδή ταιριάζει στα χρώματα του ΑΧ ?:confused:
Αν ανοίξεις ένα περιοδικό ή κανεις μια βόλτα στη Μιχαλακοπούλου - καλιρρόης, όλο και κάτι θα βρείς στα χρώματα που θες.
kiriakost
26/04/2007, 18:14
Είμαι κάτοικος Βόλου παλικάρι μου .
Βέβαια το ουτόπιμα δεν είναι δικό σου φταίξιμο, είναι του φόρουμ , στο οποίο δεν φαίνονται οι πόλης που μένουμε, και ας έχουμε βάλει τα στοιχειά !!
Τελος πάντων, επι του θέματος, εαν βρεθεί θα ήθελα να το ξέρω .
Ηταν ενα προϊόν στην κατηγορία των 150? .
Και βέβαια θα κάνω νεα έρευνα αγοράς , αλλα ακόμα και οταν πήγα στα τοπικά καταστήματα , βρήκα διάφορα μοντέλα , αλλά όχι στο νούμερο μου , δηλαδή XL XXL .
Τα περισσότερα μικρά καταστηματα , οταν βλέπουν το ράφι τους γεμάτο εστω και απο μικρά νούμερα , δεν μπαίνουν στο κοπο να παραγγείλουν άλλα , ακόμα και εαν δεν έχουν κάτι που να μου ταιριάζει .
Το Kiwi ήταν στο καλούπι μου , και ένοιωθα άνετα .
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Είμαι κάτοικος Βόλου παλικάρι μου .
Βέβαια το ουτόπιμα δεν είναι δικό σου φταίξιμο, είναι του φόρουμ , στο οποίο δεν φαίνονται οι πόλης που μένουμε, και ας έχουμε βάλει τα στοιχειά !!
Τελος πάντων, επι του θέματος, εαν βρεθεί θα ήθελα να το ξέρω .
Το Kiwi ήταν στο καλούπι μου , και ένοιωθα άνετα .
Τα στοιχεία σου φαίνονται στο προφίλ σου, αλλά δεν τα κοίταξα το πρωί. Επομένως δεν φταίει το φόρουμ αλλα η νύστα.
Επί του θέματος....
Αυτό που σου είπα είναι πως ακόμα και αν το βρείς ΜΗΝ το πάρεις. Τα κράνη έχουν ημερ/νια λήξης που δεν ξεπερνούν τα 5 χρόνια. Τα kiwi αν θυμάμαι καλά ήταν polycarbonate που έχουν διάρκεια ζωής 2-3 χρόνια.
Αν δεν έχεις δοκιμάσει άλλες μάρκες, κάνε μια βόλτα στην Λάρισα πχ. Ούτε εκεί δεν έχει ?
sotomoto
27/04/2007, 22:17
Τα Kiwi τα φέρνει ο Γιάσσαρης(Πειραιάς). Εχει και σελιδα www.giassaris.gr
Όμως δε νομίζω να έχει αυτό το μοντέλο(μονο ανταλακτικα μπορεί να έχει πλεον...)
Έχω πάρει δύο φορες Κιwι. Το πρώτο-πολύ καλο-ποιοτικό-καλή εφαρμογή.
Το δεύτερο κακό-πολλα ποιοτικά προβλήματα.
Η αποψή μου: πάρε νεο κράνος-έχει ποικιλία-θα βρεις.
Πάντως στο επόμενο κράνος που θα πάρω θα κοιτάξω η ζελατίνα του να βιδώνει πάνω στο κράνος και όχι να συκγρατείτε με διαφορα πλαστικά ''αυτάκια'' και αλλά περίεργα πλαστικάκια...
kiriakost
27/04/2007, 22:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Αν δεν έχεις δοκιμάσει άλλες μάρκες, κάνε μια βόλτα στην Λάρισα πχ. Ούτε εκεί δεν έχει ?
Καλή ιδέα !! Δεν το είχα σκεφτεί .. :wave2:
sotomoto Να σε καλά , θα ρίξω μια ματιά όπως και να έχει . :)