Σύνδεση

View Full Version : Ειναι πολλοι οι καραγκιοζηδες τελικα...

ktm640lc4
26/04/2007, 10:10
Σημερα το πρωι καθως ερχομουν στην δουλεια...

Τυπος με εργαλειο τελευταιας γενιας να ανεβαινει την φραντζη με τον προφυλακτηρα απο δεξια ολος εξω. Σαν μαχαιρι ενα πραγμα. Αν δεν ειχα τον νου μου θα επεφτα πανω του στανταρ.
Φανταστειτε οτι ουσιαστικα εκλεινε τον διαδρομο αναμεσα στα αμαξια...:hypnotize :uplate:
Μιλουσε στο κινητο ξεχασα να αναφερω.........και φυσικα χεστηκε που το αμαξι του ειναι μια κινητη γκιλοτινα.

Χτες ζωγραφου προς αττικη οδο τυπακι μιλουσε στο κινητο και περασε βαθυ κοκκινο για πλακα, ακουσε κατι για χρηστους και παναγιες απο εναν ταξιτζη και συνεχισε χωρις να κοψει καθολου....ευτυχως ειχα κοκκινο (πρασινο) δηλαδη εγω, αργησα να ξεκινησω αλλιως θα ειχαμε αλλα..

Προχτες τρακαρισμα μπροστα μου ο ενας να μιλαει κινητο βγαινοντας απο στενο και ο αλλος να κοιταει απο την αλλη (κυριολεκτικα ομως) ενα μαγαζι με ρουχα αν δεν κανω λαθος. Μπαμ, μπροστα μου....

Ρε τι συμβαινει τελοσπαντων;;;;;;;; Θα μου πειτε τιποτα καινουργιο εχεις να μας πεις;;;;;;;
Τεσπα. Προσοχη να εχουμε ολοι, ξεκιναει η εποχη του μαλακα (καλοκαιρι).

sober
26/04/2007, 20:57
:eyepop: :uplate: :eyepop:

Καλα.. ειδικα αυτο με το κοκκινο μου συμβαινει σχεδον κα8ε μερα οταν ειναι να βγω Μεσογειων...Ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ οτι και πρασινο να εχεις πρεπει να κοιτας και να περιμενεις εστω και λιγο (κι ας κορναρουν καποιοι ανυπομονοι μαλακες απο πισω) γιατι αλλιως...ΤΟΝ Π@ΥΛ@!!!!!!!!

Οσο για το καλοαιρι που λες...συμφωνω απολυτα...Μαλλον εδω κολλαει η φραση ''και που να σφιξουν οι ζεστες''...:rolleyes:

saratoga
26/04/2007, 21:09
Στη καλλιθεα προχτες, στην Ελ. βενιζελου (στο υψος των αγ. παντων). Σκοτωθηκε καποιος με ενα Ζ750.

ετσι απλα....

παιδια ΠΡΟΣΟΧΗ

...... :a019:

THEOD
26/04/2007, 21:31
Πάντως άσχετα από τις υπόλοιπες αιτίες που υπήρχαν και παραμένουν, έχω την αίσθηση ότι τα τελευταία χρόνια (ειδικά εντός πόλης) το κινητό είναι αποκλειστικά υπεύθυνο ή συνεισφέρει κατά πολύ στα ατυχήματα...Δεν ξέρω τι έχουν πάθει όλοι με τα κινητά....μιλάμε για φοβερή εξάρτηση...

Akefalos
26/04/2007, 23:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
:eyepop: :uplate: :eyepop:

Καλα.. ειδικα αυτο με το κοκκινο μου συμβαινει σχεδον κα8ε μερα οταν ειναι να βγω Μεσογειων...Ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ οτι και πρασινο να εχεις πρεπει να κοιτας και να περιμενεις εστω και λιγο (κι ας κορναρουν καποιοι ανυπομονοι μαλακες απο πισω) γιατι αλλιως...ΤΟΝ Π@ΥΛ@!!!!!!!!

Οσο για το καλοαιρι που λες...συμφωνω απολυτα...Μαλλον εδω κολλαει η φραση ''και που να σφιξουν οι ζεστες''...:rolleyes:

:a013: :a013:

alex14
26/04/2007, 23:37
Κατσε να πεσουν και οι τιμες των dvd players για αυτοκινητα (πως διαολο τα λενε ?) και εκει να δειτε τι εχει να γινει :(

power hornet
26/04/2007, 23:44
ρε ειναι ζωα οι ανθρωποι,τωρα τελευταια εχει πεσει πολυ αναισθησια.
οδηγοι με μηχανακια και να μιλανε στο κινητο, μεχρι βρε παιδια εχω δει τυπο να οδηγει παπακι ναι κα γραφει στο κινητο μηνυμα, καλα για τους οδηγους αμαξιων τι να πω μεγαλυτερα ζωα δεν υπαρχουν.
αλα φταιει το συστημα το μπουρδελο που λεγετε κρατος,που εισαι ρε μπατσε να αρχισεις να γραφεις αυτους που μιλανε στο κινητο ενω οδηγουνε?αλα σε νοιαζει η ευκολη λεεια κανεναν που οδηγαει χωρις κρανος που ενταξει ειναι μεγα λαθος αλα για εσενα ειναι ευκολη κληση αυτη.
το εχω ξαναπει δεν υπαρχει παιδεια αλα δεν ειναι μονο αυτο εχουμε γινει ζωααααα.
ουφ τσαντιστηκα.:a52:

Gandalf dr685sm
27/04/2007, 08:39
Απο Ιούνη που θα αρχίσει το κυνήγι απο τα στρουμφάκια ... τους βλέπω όλους να πληρώνουν κάτι ξεγυρισμένες 120€-αρες που θα πάνε σύννεφο για τα κινητά.

Η πλάκα πάντως είναι οτι όλοι έσπευσαν να πάρουν ΒΤ ακουστικά και κυκλοφορούν σαν την Madonna με αυτό στο αυτί ... μιλάμε για πολύ τρελό γέλιο.

Για την δε οδική συμπεριφορά... κάθε χρόνο και περισσότεροι στην Αθήνα για να ζήσουν, κάθε χρόνο και χειρότερα να κυκλοφορήσεις.

Επειδή το τελευταίο διάστημα το DR ξεκουράζεται σε ενα συνεργείο και απολαμβάνει spam, massage και άλλες ωραίες υπηρεσίες ...:D ... κυκλοφορώ με το Ι.Χ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥΣ.

Μιλάμε οτι μου έρχεται να αρχίσω τα κουτουλίδια με τα βόδια που κυκλοφορούν. Άλλος φρενάρει απο την Κορινθο για να σταματήσει στην Πάτρα... ο επόμενος ξέφυγε απο την πορεία της κηδείας και μπήκε στην Ε.Ο. και πάει ακόμα με 50 στην αριστερή
Η βλαμμένη μπροστά θεωρεί οτι ο δρόμος της ανήκει και σταματά εκεί που είναι.
Για το θέμα , δε, προτεραιότητος... όποιος πρόλαβε μπήκε..
Παρκάρισμα;....χαχαχαχα... την υπομονή του Ιώβ και την κωλοφαρδία του Γκαστόνε για να πετύχεις κάτι.
Και όμως τους βλέπεις εκέι σαν τα βόδια , μέσα στα 4τροχα και πάνε... τρώνε 1-2 ώρες κάθε μέρα στο τιμόνι τουλάχιστον. Δικαιολογημένοι αυτοί που πρέπει να πάρουν Ι.Χ για φόρτωμα-εργασία κτλ. Δικαιολογημένοι και εκείνοι που λόγω προβλήματος υγείας δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς... αίντε και κάτι καμμένοι σαν και μένα που το 2τροχο τους είναι προς service-repair. Οι υπόλοιποι δεν μπορούν να κατανοήσουν οτι πετάνε την ζωή τους , μέσα σε αυτό το σιδερόκουτο με 4 ρόδες;

Αφού βλέπω αναβάτες μηχανών και έτσι μου έρχεται να το κλειδώσω εκεί που είναι και να τους ζητήσω να με πάνε εκείνοι.

ΣΙΕΛΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ....:bigcry: :bigcry:

Gandalf

dirtbird
27/04/2007, 09:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Κατσε να πεσουν και οι τιμες των dvd players για αυτοκινητα (πως διαολο τα λενε ?) και εκει να δειτε τι εχει να γινει :(

Πραγματικό περιστατικό.

Τύπος σε περίβολο συνεργείου κάνει όπισθεν και πάει κατευθείαν καταπάνω σε σταθμευμένο αμάξι.

Τον προλαβαίνουν στο τσακ να μην πέσει επάνω.

(Τυπος) -Μα καλά αφού έχω ανίχνευση εμποδίου και δεν την άκουσα να βαράει (τα ρανταράκια στον πίσω προφυλακτήρα)

(Συνεργείο) - Πως να την ακούσεις μεγάλε αφού έχεις την (τοποθετημένη στο ταμπλό) τηλεόραση στο τέρμα? (πρωινή ώρα - πρωινό καφέ έβλεπε)

:eyepop: :eyepop:

ktm640lc4
27/04/2007, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Πραγματικό περιστατικό.

Τύπος σε περίβολο συνεργείου κάνει όπισθεν και πάει κατευθείαν καταπάνω σε σταθμευμένο αμάξι.

Τον προλαβαίνουν στο τσακ να μην πέσει επάνω.

(Τυπος) -Μα καλά αφού έχω ανίχνευση εμποδίου και δεν την άκουσα να βαράει (τα ρανταράκια στον πίσω προφυλακτήρα)

(Συνεργείο) - Πως να την ακούσεις μεγάλε αφού έχεις την (τοποθετημένη στο ταμπλό) τηλεόραση στο τέρμα? (πρωινή ώρα - πρωινό καφέ έβλεπε)

:eyepop: :eyepop:

Ημαρτον χρηστε μου........................ δεν θα πρεπει να κανουνε και ενα τεστ IQ ρε παιδια για να παρεις διπλωμα??????

Ποσο μαλακας μπορει να εισαι οταν εχεις τσιτα την τηλεοραση στο αμαξι και περιμενεις να ακουσεις το μπιπ απο τα σενσορακια του προφυλακτηρα????????????

Ποσο μαλακας επιτελους????????????????????????

Gandalf dr685sm
27/04/2007, 09:41
καταρχάς τι δουλειά έχει η TV στο αυτοκίνητο μου λέτε;

Αίντε να βάλεις ενα screen για την λίστα της μουσικής και αυτό για πριν να οδηγήσεις, έτσι ώστε να φτιάξεις ενα καλό playlist και να παίζει μόνο του , για να μην σου αποσπά την προσοχή με το fastforward-rewind-play-stop.
Αίντε επίσης να έχεις το screen για πιθανή υποστηρίξη RDS,GPS και να σου λέει που και πως μπορείς να κινηθείς...

Αλλά όταν οδηγείς , είναι εγκληματικό να έχεις τηλεόραση να παίζει και να προσπαθείς να παρακολουθήσεις. Μήπως θα έπρεπε το Υπουργείο να επιβάλει ένα νόμο και στα ΚΤΕΟ για αυτή την καινουρια μόδα που φάινεται να ακολουθεί το δρόμο των κινητών στην απόσπαση προσοχής;

Αλλά θα μου πείς... απο την άλλη... οι βλαμμένοι είναι κοντά στις 2-3 ώρες μέσα στο κουτί... να μην νιώσουν λιγάκι και σαν να είναι στο σπίτι τους;

Gandalf

GIXXERAKIAS
27/04/2007, 11:56
Γιατι τα gps ειναι καλυτερα?Αμα ο παπαρας δεν ξερει τον δρομο και κανει οτι του λεει το μηχανημα και στιρβει χωρις να κοιταει σαν ζωο που το καθοδηγουν τα χαλιναρια και με τις παρωπιδες (βλεπe gps) δεν ειναι κινδυνος για τα διτροχα και τους πεζους?:evil:

LsKostas
27/04/2007, 12:42
Ολα αυτα που γραφονται ειναι ο μοναδικος λογος που
ΟΣΟ και να παει το προστιμο...
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ THN ΒΓΑΛΩ!!!

(την εξατμιση εννοω ...) :D

Εχω πλερωσει ηδη μια 90αρα (αδικα αλλα ειναι αλλη ιστορια αυτο...)
αλλα και εχω ξυπνησει τα ζωντοβολα με τα κινητα,dvd απειρες φορες...:smilea:

Και τα ματακια μας 14 παντα (ειδικα στην Μεσογειων...):wave2:

ktm640lc4
27/04/2007, 13:27
Mε σταματησαν σε μπολο πριν μια ωρα.

Πως και δεν εχεις πινακιδα στον κολο????? Εννοουσε γιατι η πινακιδα ειναι στο φτερο και οχι στον θολο οπως συνηθως. Του λεω δεν πολυγουσταρω να ειναι ετσι και μου λεει προσεχε γιατι απο ιουλιο ολοι αυτοι θα τον πιουν λογω αυξησης προστιμου για αποκρυψη πινακιδας. Μεχρι τωρα ηταν μικρο το προστιμο γιαυτο υπαρχουν πολλοι με τις πινακιδες ετσι μου ειπε............Ενημερωση.

Εχω σκοπο να την βαλω και εγω θολο βασικα.

Τεσπα, απο πισω ερχονταν κολημενος στο μισο μετρο ενας βλαξ με ενα punto. Ο μπατσος στην μεση του δρομου κλασικα. Πλακωνομαι στα φρενα πλακωνεται και ο βλακας. Λεω τωρα τον εσκισε, αφου πηγε να μας παρει και τους δυο σβαρνα και εμενα και τον ζητα. Τιποτα δεν του ειπε.

Δεν ειδα τι εκανε, μπορει να εβλεπε τηλεοραση ο ανθρωπος και να πατησα εγω φρενο μπροστα του.

Ολα επιτρεπονται και ολα απαγορευονται στην Ελλαδα παιδια. Θα δουμε πολλες τηλεορασεις ακομα.

Προσοχη.

sober
27/04/2007, 15:13
Σημερα Ομονοια (γλιτωσα στη Μεσογειων) φαναρι κοκκινο...ολα καλα...φαναρι πρασινο και αποφασιζει ταριφας να σταματησει για να κατεβασει πελατη....απο αριστερα περνανε φορτηγα και λεωφ. , ενω εχουμε κολλησει καμια 10αρια μοτο πισω απο τον ταριφα ο οποιος κοιμαται....αρχιζουμε κορναρουμε....τιποτα.........βρισκω λιγο χωρο απο αριστερα και ενω το γονατο μου ειναι διπλα απο τη μαπα του αυτος στ@@ του ξεκιναει να με κοψει....Του λεω ''τωρα περιμενε να περασουμε γιατι 8α χτυπησεις και μενα και το αλλο μοτο απο πισω μου'' (κοπελα και η αλλη η οποια ειχε ηδη αρχισει τα βρισιδια) ....ο τυπος κρανιωνεται και μου λεει ΠΟΥ ΠΑς ΝΑ ΧΩ8ΕΙΣ!!!! Τον διαολοστελνω μαζι με την αλλη και τελειωνει η υποθεση εκει...

Δηλ. δεν καταλαβα...δε φτανει που αποφασισε να σταματησει και να περιμενουμε ΟΛΟΙ (ΚΑΛΛΙΣΤΑ 8Α ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ που στην τελικη δε 8α υπηρχε κινδυνος και για τον πελατη του)...δε φτανει που μετα ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕ και εκοψε με τη μια αριστερα ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ Ο Μ@Λ@ΚΑΣ απο πανω???????:eyepop: :eyepop: :a29: :a29:

apk
27/04/2007, 15:58
Νέα Εθνική Πατρών Αθηνών ( ουσιαστικά μέσα στην Πάτρα), χτες, μέσα σε τρελλή κίνηση: Ακράνωτο παχύσαρκο θηλυκό ζωντόβολο, πάνω σε ασθμαίνον σκουτεράκι, να έχει κρεμασμένη μια σακκούλα πασατέμπο στο τιμόνι και να βουτάει και να τρώει στη μεσαία λωρίδα, κάνοντας τα αναπόφευκτα ζικ-ζακ!!!!
Ήμαρτον!!!!!!!!
:a016: :a015: :a016: :a015: :a53: :a53: :a53:

sober
27/04/2007, 18:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από apk
Νέα Εθνική Πατρών Αθηνών ( ουσιαστικά μέσα στην Πάτρα), χτες, μέσα σε τρελλή κίνηση: Ακράνωτο παχύσαρκο θηλυκό ζωντόβολο, πάνω σε ασθμαίνον σκουτεράκι, να έχει κρεμασμένη μια σακκούλα πασατέμπο στο τιμόνι και να βουτάει και να τρώει στη μεσαία λωρίδα, κάνοντας τα αναπόφευκτα ζικ-ζακ!!!!
Ήμαρτον!!!!!!!!
:a016: :a015: :a016: :a015: :a53: :a53: :a53:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αυτη και να πεσει εχει υποστρωμα...φανταζεσαι ομως να πεσει πανω σου???
8α σε ξεκολλαμε με σπατουλα!!!

THEOD
27/04/2007, 18:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
καταρχάς τι δουλειά έχει η TV στο αυτοκίνητο μου λέτε;

Αν έχετε παιδιά που μόλις περάσουν 1 ώρα δεμένα με την ζώνη αλλαλιάζονται και σε τρώει η μαύρη γκρίνια...θα καταλάβεις γιατί...
Για πρώτη φορά στην ζωή μου έκανα 8ώρες ταξίδι και δεν φώναξα ΣΚΑΣΤΕΕΕΕΕΕ ούτε μια φορά !!! Είδαν 1 dvd, αποβλακώθηκαν και μόλις βάλαν το 2ο κοιμήθηκαν... Περκέτι...:D :D :D

bartlal
27/04/2007, 19:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αυτη και να πεσει εχει υποστρωμα...φανταζεσαι ομως να πεσει πανω σου???
8α σε ξεκολλαμε με σπατουλα!!!

και τα πασατεμπα που τα βαζεις? που θα πεσουν οι κοτες της περιοχης και να τον τσιμπανε?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

anf125
27/04/2007, 22:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Αν έχετε παιδιά που μόλις περάσουν 1 ώρα δεμένα με την ζώνη αλλαλιάζονται και σε τρώει η μαύρη γκρίνια...θα καταλάβεις γιατί...
Για πρώτη φορά στην ζωή μου έκανα 8ώρες ταξίδι και δεν φώναξα ΣΚΑΣΤΕΕΕΕΕΕ ούτε μια φορά !!! Είδαν 1 dvd, αποβλακώθηκαν και μόλις βάλαν το 2ο κοιμήθηκαν... Περκέτι...:D :D :D

Προφανώς δε συζητάμε για τηλεόραση πίσω από τα μπροστινά καθίσματα για να βλέπουν οι πίσω επιβάτες, αλλά στο μπροστινό μέρος που αποσπά την προσοχή του οδηγού.

zolotas
29/04/2007, 08:13
οταν βλεπω αυτοκινητα με πινακιδες Ι και Ζ ......κανω στη μπαντα .Πανε με χιλια ,σφηνες ,κανουν το κλασσικο παιξιμο προβολεα .Οσοι ειναι απο βορρα θα το εχουν διαπιστωσει σιγουρα .

εδω ακομα ειναι πιο κουλ οι οδηγοι ,οχι οτι δεν υπαρχουν οι γκιοζηδες .......αλλα αυτο το πραγμα με αθηναικες πινακιδες οχημα :mad: ..........και μετα φωναζανε γιατι στο φαιναλ φορ του μπασκετ τους εσπασαν τα αυτοκινητα στη τσιμισκη :D .........

ρε για καλο το εκαναν αλλα δεν εβαλαν μυαλο .......

apk
29/04/2007, 09:05
Οι αθηναίοι είναι γενικά ανυπόμονοι οδηγοί, και δεν το έχουν διαπιστώσει μόνο οι βόρειοι!:confused:
Όλα τα άλλα που γράφεις, φίλε zolotas επίτρεψέ μου να τα θεωρήσω απαράδεκτα!:nono:
Κατά τα άλλα, :beer:

Draculas-GR
01/05/2007, 16:30
Όντως για τους Αθηναίους έχουν να λένε όλοι..
Αφού σε κάθε μεγάλη έξοδο, όλοι λέμε: ωωωχ.. θα κατέβουν οι Αθηναίοι!
(οχι οτι οι υπόλοιποι είναι καλύτεροι..)