Σύνδεση

View Full Version : Μετά τη βίδα... με πέτυχε ΚΑΙ τρελόμπαλο!

johnpan
26/04/2007, 13:51
Πριν 2-3 χρονάκια όπως πήγαινα κανονικά στην πορεία μου στη Λαμπράκη με καμια 90, ήταν και σούρουπο, ξαφνικά βλέπω μια βίδα να έρχεται κατα πάνω μου! Είχε φύγει από το μπροστινό αμάξι, μη με ρωτήσετε πώς ανέβηκε στο ύψος του κράνους, δεν ξέρω. Δεν πρόλαβα να αντιδράσω, με πέτυχε στο πάνω μέρος της ζελατίνας, δόξα πατρί δηλαδή!! Το αμάξι αμέσως άρχισε να βγάζει καπνούς από παντού και το προσπέρασα και έφυγα, μην εκραγεί και πάνω μου!!

Σήμερα πρωί στην Πάτρα πήγαινα πάλι κανονικά στην ακτή δημαίων με καμια 90άρα, και φεύγει ένα τρελόμπαλο από το μπροστινό τζιπάκι, κάνει δυο γκέλες στην άσφαλτο, άντε να προβλέψεις πού θα πάει το τρελλόμπαλο, "πάμε ευθεία κι ότι γίνει" λέω, και μου σκάει κάπου χαμηλά στη μηχανή, στο αριστερό πατητήρι κοντά! Δεν έγινε τίποτα, συνέχισα κανονικά.

Αντε με τις υγείες μου!

:rotflmao: :lol: :beer: :lol: :rotflmao:

sniper
26/04/2007, 13:53
1. Mην κυκλοφορείς με 90 χλμ πια.... δεν σε πάει αυτή η ταχύτητα
2. Το "αριστερό πατητήρι" λέγεται μαρσπιέ ή μασπιέ ή ό,τι θες εκτός από "αριστερό πατητήρι"... θα το ακουσει ο Oldman και θα ψάχνει το σοσιαλιστικό αποστακτήριο.... :lol: :lol:

airamhag
26/04/2007, 13:54
:look:

Πρεπει να βγει εξοπλισμος με ρανταρ για ιπταμενα αντικειμενα...

κατι σαν Gps να σου βγαζει κ δρομο διαφυγης...

EKEINOS
26/04/2007, 13:55
καλα πας, εγω εχω φαει ρεχα πρασινη με κοματια μεσα στον ωμο
περνωντας πλαι απο αστικο λεωφορειο κατευθειαν στην πιεση
για πλυσιμο πηγα ολοκληρος.

johnpan
26/04/2007, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
1. Mην κυκλοφορείς με 90 χλμ πια.... δεν σε πάει αυτή η ταχύτητα
2. Το "αριστερό πατητήρι" λέγεται μαρσπιέ ή μασπιέ ή ό,τι θες εκτός από "αριστερό πατητήρι"... θα το ακουσει ο Oldman και θα ψάχνει το σοσιαλιστικό αποστακτήριο.... :lol: :lol:

χέσε μας! :smokin:

α, και ο OldMan επίσης :rotflmao:

OldMan
26/04/2007, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
χέσε μας! :smokin:
α, και ο OldMan επίσης :rotflmao:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Σαν πολύ δεν "ξετσουτσούνισες" Γιαννάκη ..???:D

Aggelos_SV
26/04/2007, 20:32
Να τα ακουνε αυτα καποιοι που θεωρουν το κρανος ως στερηση της αισθησης ελευθεριας με το μοτοσακο τους:a31: :a31:

gcrook
26/04/2007, 20:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Να τα ακουνε αυτα καποιοι που θεωρουν το κρανος ως στερηση της αισθησης ελευθεριας με το μοτοσακο τους:a31: :a31:

Γιατι, η βιδα στο κουτελο φοριεται πολυ φετος.
Οπως και οι γοπες στα δοντια αλλωστε που ειναι διαχρονικες.(εναλλακτικα χαλικια απο την μπροστινη νταλικα για δοντια κατασπρα) .

kiriakost
26/04/2007, 22:26
Ααααα εγώ δεν είμαι παθητικός αναβάτης :sun:

Ενα ΦΙΑΤ τόλμησε να μου πάρει την προτεραιότητα , και με τον μαρσπιέ του συνοδηγού , του έκοψα και τις δυο βίδες , από τους δυο προβολείς ομίχλης , και κρέμονταν απο τα καλώδια !! :rotflmao:

Οπως καταλαβαίνεται , το καντήλι μου έχει πολύ λάδι !!

Η γυναίκα οδηγός , παραδέχτηκε οτι έλεγξε το δρόμο , αλλά οχι από την πλευρά που ερχόμουν εγώ !!
Και έτσι, ξεκίνησε να περάσει την διασταύρωση .

Και το τελικό συμπέρασμα είναι , ότι το μαρσπιέ του συνοδηγού , είναι μια φονική συσκευή εάν χρησιμοποιηθεί σωστά !! ;)

Brolas
26/04/2007, 23:02
Εγώ μια φορά με το σκούτερ πήγαινα καμιά 70άρα και τι μου ήρθε πάνω μου?............................................................................................. ..............Μια ελιά!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Αλήθεια τώρα μια φορά στην επαρχία είχα φύγει ευθεία μέσα σε κάτι ελιές!!!!Ευτυχώς ούτε καν έπεσα...:smokin: :smilea:

S705
27/04/2007, 08:14
2. Το "αριστερό πατητήρι" λέγεται μαρσπιέ ή μασπιέ ή ό,τι θες εκτός από "αριστερό πατητήρι"...

επισεις λεγετε και πατουσακι :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

mourgakos
27/04/2007, 09:44
αχ...αυτα τα πατουσακια!!!!

sober
27/04/2007, 18:39
Μιχαλακοπουλου πριν κανα μηνακι ξημερωματα....σκαει μπροστα μου μπουκαλι μπυρας γεματο που το πεταξε ενας με8υσμενος πεζος....:mad: :mad:

3 δευτερολεπτα πιο μετα να περναγα....:a4:

kiriakost
27/04/2007, 20:47
Ελα βρε γίγαντα ... εμένα μου πετάξανε ολόκληρο ΦΙΑΤ και δεν έπαθα τίποτα , για ένα μπουκάλι μπύρα, το κάνεις θέμα :lol:

Meni0s
27/04/2007, 23:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Αλήθεια τώρα μια φορά στην επαρχία είχα φύγει ευθεία μέσα σε κάτι ελιές!!!!:smokin: :smilea:

Ελια ,δεντρο ή καρπος?

:lol: :lol: :lol:

kiriakost
28/04/2007, 00:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
Ελια ,δεντρο ή καρπος?

:lol: :lol: :lol:

Παλι καλά , που οι ελιές δεν ήταν μέσα σε βαζάκι , και αντί για κουκούτσι να είχαν αμύγδαλο ..

Δεν θα γλίτωνες με τίποτα , είναι σκληρά τα αμύγδαλα :a48: :a55:

Meni0s
28/04/2007, 00:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Παλι καλά , που οι ελιές δεν ήταν μέσα σε βαζάκι , και αντί για κουκούτσι να είχαν αμύγδαλο ..

Δεν θα γλίτωνες με τίποτα , είναι σκληρά τα αμύγδαλα :a48: :a55:

Kαι ενταξει τα αμυγδαλα......

αν ηταν χωραφι με καρπουζιες-καρπουζια???:hypnotize :eyepop: :lol: :lol: :lol:

kiriakost
28/04/2007, 00:19
Ααααα μεγάλε μόνο τα Suzuki πέφτουνε μέσα στα μποστάνια, τα φρένα τους ,τα έχουν για διακόσμηση !!

Και τα πιρούνια τους , για να καρφώνουν τα καρπούζια . :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Meni0s
28/04/2007, 00:22
Ααααα μεγάλε μόνο τα Suzuki πέφτουνε μέσα στα μποστάνια, τα φρένα τους ,τα έχουν για διακόσμηση !!

Και τα πιρούνια τους , για να καρφώνουν τα καρπούζια . :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:a9::a21::a26::lol: :lol:

Grizoulhs
28/04/2007, 18:07
persi to kalokeri pano se honda Steed gia thessalonik

mprosta mas ena fortigo me kommatia alouminenia...
ta legomena SCRA

kseskepasto k stin strofi pefti ena arketa megalo komati anapidai sto dromo k erxete
pano mou :hypnotize

eftixos prolaba k eskipsa....(nai nai forousa kranos enoite...eixe pola migakia :P)
alla etsi opos htan to kommati karfonotan aneta...sto kranos... :uplate:

akouse pola... efage k moutzes alla ston kosmo tou...:evil:

OzZzZzY
01/05/2007, 13:01
εμενα μου χει τυχει με μελισσα..παλια με ανοιχτη τη ζελατινα του κρανους και καθως πηγαινα ενιωσα κατι στο μετωπο..λεω ασε να την κλεισω..που να ξερα οτι ειχε μπει μελισσα.. τρελο γελιο μεχρι να τη βγαλω..ειχε κατσει πανω στη ζελατινα ψηλα ψηλα εκει που δεν εχει προσβαση με το χερι..πως δεν εφυγα σε καμια κολωνα :lol: :lol:

αυτη ηταν η μονη μετωπικη μου :D :D

α και τσιγαρο μου χουν πεταξει και με πηρε στη ζελατινα παλι (ευτυχως κλειστη ;) )

SUPERMARIO
01/05/2007, 13:11
εμενα δεν μου εχει συμβει τιποτα γιατι ειμαι οδηγαρα και τα αποφευγω ολα με χειρουργικες κινησεις ακριβειας.:D :D :D

Draculas-GR
01/05/2007, 16:20
Εμμ..
με τα ζωντανά πως τα πάτε?
Εχω χτυπήσει σπουργίτι, και ο αδερφός μου νυχτερίδα!
(Στο κεφάλι και τα δυο εννοείτε.. αλλού δεν μετράνε! :lol: )

Grizoulhs
01/05/2007, 16:55
Katifora me 140Khm sto konter peripou....

ksimeromata 3 me 4 meta tin douleia....

kranaki gantaki proeretika .....blepw ksafnika mia nixterida na erxete
katefthian pano sto kefali mou ...prolaba estripsa ligo deksia...alla poso.....
me xtipise ston aristero omo.... ponese :cry:

akoma tin brizw :p :p :p

kiriakost
01/05/2007, 18:25
Ας είναι καλά το ΑΧ1 , με δισκόφρενα μπρος - πίσω, διότι διαφορετικά θα είχα καθαρίσει κάμποσες γριές ..

Εκει που τις βλέπεις να κάθονται στο πεζοδρόμιο ... ξαφνικά παίρνουν ύφος στρατηγού, βάζουν και το ενα χέρι τους στο βυζί , σαν το Ναπολέοντα , και αρχίζει η παρέλαση από το ένα πεζοδρόμιο στο άλλο , με ύφος καμαρωτό και αδιάφορο, και με το κεφάλι ψηλά ...

Βαρέθηκαν την ζωή τους φαίνεται !!, η είναι κάποιο παιχνίδι Extreme Game !!! με βαθμολογία.

α) Γλίτωσες από ΑΧ1 250 = 50 πόντοι
β) Γλίτωσες από Καβασάκι KLE 500 = 75 πόντοι
γ) Γλίτωσες από το GXSXRRrrrr 1000 του μπάμπη του αλλήθωρου = 200 πόντοι :lol: :lol:

Στους χίλιους , κερδίζουν μεζονέτα πενταώροφη στο τρίτο νεκροταφείο. Για μετά θάνατο διαβίωση ..

Τα ζωάκια δεν μου έχουν επιτεθεί ποτέ , καμιά κουτσουλιά μας πετάνε τα χελιδόνια, που και που , για να μην ξεχνάμε ότι μπήκε η άνοιξη . :sun:

adam_tsouk
01/05/2007, 22:45
και που να δειτε το ματι του θρασυβουλα...... :uplate:

sober
01/05/2007, 22:49
:lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :lol: :lol:

Γαμω τις περιγραφες ρε φιλε....

Μου εχει τυχει και μενα γρια αλλα τοτε ημουν με παπι...πρωι πρωι στην Πατησιων ενω περιμενει στο πεζοδρομιο κρατωντας κατι σακουλες με πορτοκαλια αποφασιζει να ξεκινησει!!!!...φρεναρω ..κορναρω...με περνει πρεφα και ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!!

Ποσους ποντους παιρνεις αμα αποφυγεις ΚΑΙ τα πορτοκαλια??? :lol: :lol:

mourgakos
03/05/2007, 07:57
μερλιν ηταν ???τα πορτοκαλια?

zireous
03/05/2007, 21:06
Κάθε φορά που κατεβαίνω Αθήνα λέω λές οι μπούστηδες να μάθανε επιτέλους να περνάνε απέναντι;

...και κάθε φορά κάποιος μπούστης (ή μπούστρα) κατεβάζει πόδι στη λεωφόρο δεξιά μου-αλλά τους εντοπίζω πολύ πριν και κόβω -είπαμε την τέρμα αριστερή λωρίδα την αποφεύγουμε γιατί άμα κατεβάσει πόδι πεζός που είναι πάνω στην ελεεινή χλωρίδα που χωρίζει τα δύο ρεύματα, ούτε να πτύσσεις δεν πρόλαβες...

sober
03/05/2007, 21:24
Πφφφφφ...σιγα μη μα8ουνε...με την ελπιδα 8α μεινουμε...
Τι να πει κανεις...:rolleyes:

kiriakost
03/05/2007, 22:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
μερλιν ηταν ???τα πορτοκαλια?

Δεν ξέρει το παιδί , απο ότι φαίνεται, πέρασε και δεν ακούμπησε .. ;) Ευτυχώς .. δηλαδή ..

Πάντως το ΑΧ1 πατάει άνετα όλα τα φρούτα , και κάνει και χυμούς , μια δυσκολία έχει στα ρόδια , αλλά που θα πάει, θα το εκπαιδεύσω, να τα πατάει και αυτά .. :lol:

sober
03/05/2007, 22:24
Δεν ξέρει το παιδί , απο ότι φαίνεται, πέρασε και δεν ακούμπησε .. ;) Ευτυχώς .. δηλαδή ..

Πάντως το ΑΧ1 πατάει άνετα όλα τα φρούτα , και κάνει και χυμούς , μια δυσκολία έχει στα ρόδια , αλλά που θα πάει, θα το εκπαιδεύσω, να τα πατάει και αυτά .. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Εεεετσι..εεετσι...

mourgakos
04/05/2007, 07:04
ενα θα πει !!! ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΟΛΟΓΡΙΑ!!!
ΦΡΕΝΑ,ΣΚΟΝΗ ΚΑΠΝΟΣ,Η ΓΡΙΑ ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΣΥ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟλΟΓΕΙΣ...

οχι την κολογρια!

:lol: :rotflmao: :lol:

sober
04/05/2007, 16:10
ΑΧ ειναι ο αναστεναγμος που βγαζουν ΟΛΟΙ οταν καμαρωνουν το μοτο...

:lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :lol:

gcrook
04/05/2007, 19:49
Αμα αρχισουνε να λεμε ιστοριες.....

Εμενα στα σκοταδια 2 χιλιομετρα εξω απο την Μακρακωμη Φθιωτιδας μου την επεσε κουκουβαγια ενω εκανα αναστροφη με την μηχανη στον επαρχιακο.
Το σκατο πηγε στην καλτσα και εδωσα γκαζι.....
θα ορκιζομουν οτι με κυνηγουσε ωρα, η ρουφιανα εφαγε κολλημα με τα φαναρια μου δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.
Ηταν και Κυριακη του Πασχα.
Και το κωλοπουλο ειναι σκετο κτηνος και ας μην του φαινεται.
Σημαδι απο τον μεγαλοδυναμο, η ειχα πιει πολλα κρασακια.

Κατα τα αλλα συγκρουση με σπουργιτακι (μαλλον) στα Καμμενα Βοτρλα το καλοκαιρι.
Με καμια 130αρια χλμ στο προστατευτικο του δερματινου παντελονιου.
Δεν πονεσα ιδιαοτερα αλλα απο το τρανταγμα και μονο κοντεψα να αλλαξω λωριδα...

Που να στουκαρα με την κουκουβαγια δηλαδη...ακομα θα κουτρουβαλαγα..

τι λεω βραδυατικα γαμω την τρελλα μου.....:sad: