View Full Version : 950 Sm ή Smr
Ξερει κανεις τι διαφορες παιζουν μεταξυ αυτων των δυο μοντελων;
Βασικα απο τα περιοδικα εχω διαβασει πως το μονο ουσιαστικο προβλημα του 950 SM ειναι η θεση οδηγησης. Σε βαζει λενε λιγο πιο πισω απο το ιδανικο.
Στο R που εχει διαφορετικο τεποζιτο μηπως ειναι καλυτερα τα πραγματα;
lc8ergr1
30/04/2007, 09:22
R
...για R-acing????
Διαβάζοντας στο τελευταίο moto την παρουσίαση του 950R μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Πραγματικά είναι πανέμορφο, και πολύ ικανό, απ΄ότι φαίνεται.
Όμως…έχω δυο ερωτήσεις για αυτούς που γνωρίζουν,
1. Κατά πόσο είναι εφικτά ταξίδια, δικάβαλα, με 150-160 στο κοντέρ; Η ερώτηση αφορά την προστασία από τον αέρα-άνεση και όχι το μηχανάκι.
2. Από μεταπώληση πως τα πάνε τα μεγάλα KTM; Λογικά το R θα είναι λίγο καλύτερο στο θέμα αυτό, μιας και θα είναι λίγα αυτά που θα πουληθούν, αλλά δεν παύει να με απασχολεί το θέμα αυτό.
Για να προλάβω κάποιους που θα πεταχτούν να μου πουν ότι παίρνω μηχανάκι με κριτήριο την μεταπώληση του, να αναφέρω ότι επειδή δύσκολα κρατώ μηχανάκι πάνω από χρόνο, το θέμα της εμπορικότητας, αλλά και της μεταπωλητικής αξίας το λαμβάνω υπόψιν μου.
Η σειρά σας…
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από S16
Διαβάζοντας στο τελευταίο moto την παρουσίαση του 950R μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Πραγματικά είναι πανέμορφο, και πολύ ικανό, απ΄ότι φαίνεται.
1. Κατά πόσο είναι εφικτά ταξίδια, δικάβαλα, με 150-160 στο κοντέρ; Η ερώτηση αφορά την προστασία από τον αέρα-άνεση και όχι το μηχανάκι.
2. Από μεταπώληση πως τα πάνε τα μεγάλα KTM; Λογικά το R θα είναι λίγο καλύτερο στο θέμα αυτό, μιας και θα είναι λίγα αυτά που θα πουληθούν, αλλά δεν παύει να με απασχολεί το θέμα αυτό.
Για να προλάβω κάποιους που θα πεταχτούν να μου πουν ότι παίρνω μηχανάκι με κριτήριο την μεταπώληση του, να αναφέρω ότι επειδή δύσκολα κρατώ μηχανάκι πάνω από χρόνο, το θέμα της εμπορικότητας, αλλά και της μεταπωλητικής αξίας το λαμβάνω υπόψιν μου.
Η σειρά σας…
:beer: Eίναι λίγο δυσκολη η μεταπωληση των μεγαλων σμ..γιατι οπως και να το κανουμε με το ποσο αυτο που θα ζητας, ο πιτσιρικάς(που κυριως εκει χτυπαει η αγορα των σμ)θα σκεφτει να παρει με τα ιδια λεφτα το σουπερ ντουπερ τουμπανο σσ.
εγω το sd μετα απο εναμιση χρονο το εδωσα 2500 χιλιαρικα πιο κατω απο τι το πηρα.
το σμ παλι πιστευω οτι θα πουληθει πιο δυσκολα.
ταξιδακια..αν εχεις μαθει σε φερινγκ..θα σε κουρασει ο αερας..αλλιως οσο αντεχεις πας.
με 150-160 πας.
στειλε π.μ στον BADBOY που εχει το ιδιο να σου πει τις εμπειριες του.
Επίσης αν διαβάσεις καλά στο άρθρο του Moto θα δεις ότι το r δεν έχει θέση συνεπιβάτη...
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Επίσης αν διαβάσεις καλά στο άρθρο του Moto θα δεις ότι το r δεν έχει θέση συνεπιβάτη...
To SD R δεν έχει θέση συνεπιβάτη. Το SM R έχει.
87055
Αυτό το βιντεάκι πρέπει να είναι από το 0-300:
http://www.youtube.com/watch?v=vmeZ2DZINb4
Το μηχανάκι μ@μεί και δέρνει (αλλά πρέπει να ξέρεις και να το πηγαίνεις όπως ο καλός κύριος στο βίντεο!)
:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
To SD R δεν έχει θέση συνεπιβάτη. Το SM R έχει.
Σωστο.
εγω το sd μετα απο εναμιση χρονο το εδωσα 2500 χιλιαρικα πιο κατω απο τι το πηρα.
το σμ παλι πιστευω οτι θα πουληθει πιο δυσκολα.
ταξιδακια..αν εχεις μαθει σε φερινγκ..θα σε κουρασει ο αερας..αλλιως οσο αντεχεις πας.
με 150-160 πας.
[/B]
Το κακο με το superduke ειναι οτι δεν εχει χωρο να βαλεις πραγματα. Τιποτα μονο tankbag και αυτο με ερωτηματικο:bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από S16
Η σειρά σας…
:beer: Εμενα δεν μαρεσει το R ....μαλλον
δεν μαρεσει το ντεποζιτο του SE γιαυτο.
Ταξιδι με τα χλμ που λες κανεις ανετα αλλα δεν μπορεις να
κρατησεις αυτον τον ρυθμο γιατι το μηχανακι φωναζει...δωσε γκαζι.
Εγω παω συχνα Ναυπακτο απο πανω και μεχρι το Καστρο ...ειναι καπως.
Αερα τρως αλλα ειχα μαθει απο το Ζ:D
Μια και εισαι κοντα ελα να το παρεις βολτα οταν θαμαι κατω...στειλε με πμ το τηλ σου.
Απο μεταπωληση ειναι καλα τα πραγματα ...φαντασου οτι κΟιταξα για το
Ντουκατι το υπερμοταρντ και το περναν 11000 το δικο μου.. :ninja:
ΑΥΤΙΑ:beer:
ΥΓ.Για πιτσιρικαδες:confused:
ΤΝΧ... ΔΟΥΚΑ2:lol:
ΠΟΣΟ ΚΑΙΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ? ΘΕΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΒΕΝΖΙΝΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από BAD BOY
Εμενα δεν μαρεσει το R ....μαλλον
δεν μαρεσει το ντεποζιτο του SE γιαυτο.
Ταξιδι με τα χλμ που λες κανεις ανετα αλλα δεν μπορεις να
κρατησεις αυτον τον ρυθμο γιατι το μηχανακι φωναζει...δωσε γκαζι.
Εγω παω συχνα Ναυπακτο απο πανω και μεχρι το Καστρο ...ειναι καπως.
Αερα τρως αλλα ειχα μαθει απο το Ζ:D
Μια και εισαι κοντα ελα να το παρεις βολτα οταν θαμαι κατω...στειλε με πμ το τηλ σου.
Απο μεταπωληση ειναι καλα τα πραγματα ...φαντασου οτι κΟιταξα για το
Ντουκατι το υπερμοταρντ και το περναν 11000 το δικο μου.. :ninja:
.................................................................................................... ...........................
καλησπέρα,
θα μπορούσες να μας δώσεις τις παρακάτω πληροφορίες ως κάτοχος του 950 sm ?
1. Ιπποδύναμη σε h/p ( ξερω μόνο σε kw)
2. Τελική ταχύτητα
3. Μέση κατανάλωση
4. Υπάρχει ζελατίνα για τον αέρα στο εμπόριο ? αν ναί , πού και πόσο ?
5. ποιες είναι τελικά οι διαφορές με το R ?
6. Ποιά είναι η συμπεριφορά της μηχανής στην κίνηση της Αθήνας ?
Eίσαι ευχαριστημένος και τί χρήση κάνεις ?
Και λακωνικές σου απαντήσεις μου κάνουν
Σε ευχαριστώ
Αρχικά δημιουργήθηκε από HFK
[........................................
καλησπέρα,
θα μπορούσες να μας δώσεις τις παρακάτω πληροφορίες ως κάτοχος του 950 sm ?
1. Ιπποδύναμη σε h/p ( ξερω μόνο σε kw)
2. Τελική ταχύτητα
3. Μέση κατανάλωση
4. Υπάρχει ζελατίνα για τον αέρα στο εμπόριο ? αν ναί , πού και πόσο ?
5. ποιες είναι τελικά οι διαφορές με το R ?
6. Ποιά είναι η συμπεριφορά της μηχανής στην κίνηση της Αθήνας ?
Eίσαι ευχαριστημένος και τί χρήση κάνεις ?
Και λακωνικές σου απαντήσεις μου κάνουν
Σε ευχαριστώ [/B]
1)97,8 με τις ακραπα ξεταπωτες και βελονες στην 3 θεση
2)230
3)απο γεματο μεχρι ρεζερβα 190χλμ πριν,τωρα λιγοτερα απο 160 με την ποιο πανω ρυθμιση:wacko:
( 15 λιτρα)
4)οχι
5)οπτικες....μαλλον,μικροτερο ρεζερβουαρ.
6)ειναι οτι πρεπει για την Αθηνα...δηλ ταπα:D
ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το μηχανακι,ειναι πολυ φαν μπαικ
και στις ποιο μικρες βολτες κατεβαινω με χαμογελο.
Αθηνα και γρηγορες στριφτερες βολτες.
Καλοταξιδο με το καλο
97,8 με τις ακραπα ξεταπωτες και βελονες στην 3 θεση
2)230
3)απο γεματο μεχρι ρεζερβα 190χλμ πριν,τωρα λιγοτερα απο 160 με την ποιο πανω ρυθμιση:wacko:
( 15 λιτρα)
4)οχι
Καλοταξιδο με το καλο
.................................................................................................... ..........................
kατ'αρχήν σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση
Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω το συγκεκριμένο μηχάνημα απλά σκέφτομαι έντονα να ανταλάξω τη VARADERO 1000 που έχω με ένα μεγάλο Supermoto (καινούργιο) μιας και δεν κάνω εύκολα ταξίδια αλλα κυρίως θα κινούμαι Αθήνα και άσφαλτο κατα 90%
Άντε να κάνω ένα -δύο το χρόνο αυθημερόν ταξίδια σε ακτίνα 200 km απο το σπίτι μου
Mε ενδιαφέρει το KTM950 και πρόσφατα και το hypermotard της Ducati είναι εξ'ίσου ενδιαφέρον
Με προβληματίζει όμως αρκετά το ότι αυτά τα μηχανάκια δεν έχουν ζελατίνα προστασίας για τον αέρα καθόλου και σκέφτομαι ότι θα με σαπίζει στο ξύλο ο αέρας ιδιαίτερα στην Αττική οδό που θα κινούμαι κάθε μέρα καθώς και σε κανα κοντινό ταξιδάκι
Τώρα εγώ δεν ξέρω για 97 h/p , έχω διαβάσει για 72 KW απο το Site του helinstore αλλα εμένα με ενδιαφέρει τί βγάζει απο τη μάνα του και χωρίς άλλα εξατμιστικά καθώς και τί τελική βγάζει ως νορμάλ και όχι πειραγμένο όπως και τί κατανάλωση έχει ως νορμάλ μηχανή.
Στο hypermotard με προβληματίζει το μικρό ρεζερβουάρ και το ότι είναι αερόψυκτο φοβάμαι να μη φουντώνει στους Ελληνικούς καύσωνες και η φλόγα του κινητήρα καίει παντού και τον αναβάτη
Όταν έχεις χρόνο κάνε μου σχόλια ιδιαίτερα για τον αέρα μιας και το έχεις οδηγήσει αρκετά και το ξέρεις καλά πλέον.
Σε ευχαριστώ
Ταξιδεύω άυριο για Ελλάδα και φτάνω Αθήνα την Παρακευή οπότε θα με πάρει μερικές μέρες να δώ την απάντησή σου
Ως τότε καλές βόλτες
97,8 με τις ακραπα ξεταπωτες και βελονες στην 3 θεση
2)230
( 15 λιτρα)
4)οχι
Καλοταξιδο με το καλο
.................................................................................................... ..........................
Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω το συγκεκριμένο μηχάνημα απλά σκέφτομαι έντονα να ανταλάξω τη VARADERO 1000 που έχω με ένα μεγάλο Supermoto (καινούργιο) μιας και δεν κάνω εύκολα ταξίδια αλλα κυρίως θα κινούμαι Αθήνα και άσφαλτο κατα 90%
Άντε να κάνω ένα -δύο το χρόνο αυθημερόν ταξίδια σε ακτίνα 200 km απο το σπίτι μου
Mε ενδιαφέρει το KTM950 και πρόσφατα και το hypermotard της Ducati είναι εξ'ίσου ενδιαφέρον
Με προβληματίζει όμως αρκετά το ότι αυτά τα μηχανάκια δεν έχουν ζελατίνα προστασίας για τον αέρα καθόλου και σκέφτομαι ότι θα με σαπίζει στο ξύλο ο αέρας ιδιαίτερα στην Αττική οδό που θα κινούμαι κάθε μέρα καθώς και σε κανα κοντινό ταξιδάκι
Τώρα εγώ δεν ξέρω για 97 h/p , έχω διαβάσει για 72 KW απο το Site του helinstore αλλα εμένα με ενδιαφέρει τί βγάζει απο τη μάνα του και χωρίς άλλα εξατμιστικά καθώς και τί τελική βγάζει ως νορμάλ και όχι πειραγμένο όπως και τί κατανάλωση έχει ως νορμάλ μηχανή.
Στο hypermotard με προβληματίζει το μικρό ρεζερβουάρ και το ότι είναι αερόψυκτο φοβάμαι να μη φουντώνει στους Ελληνικούς καύσωνες και η φλόγα του κινητήρα καίει παντού και τον αναβάτη
Όταν έχεις χρόνο κάνε μου σχόλια ιδιαίτερα για τον αέρα μιας και το έχεις οδηγήσει αρκετά και το ξέρεις καλά πλέον.
Σε ευχαριστώ
Ταξιδεύω άυριο για Ελλάδα και φτάνω Αθήνα την Παρακευή οπότε θα με πάρει μερικές μέρες να δώ την απάντησή σου
Ως τότε καλές βόλτες Παρε ενα ΤDM 900...
θα σου προσφερει οτι ζητάς.:wave2:
Αν ενδιαφέρει υπάρχει σχεδόν καινούριο 950 SM του ’06 με 1750 km και ακράποβιτς.
Τιμή ……..9.500 €!!!!!!! Το περίεργο βέβαια είναι γιατί τόσο φθηνό?
Νομίζουν κάποιοι ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Η απάντηση είναι ότι η αντιπροσωπεία το δίνει προσφορά χωρίς εξατμίσεις 11.000 €
και εγω πριν 2 χρονια ειχα το 640 LC4 sm
ωραιο μηχανακι, μεσα στην πόλη αστερι(ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ), αλλα με χαλουσε αφανταστα οτι στην εθνικη
δεν γινοταν να το εχεις τσιτα το γκαζι, οχι λογω αερα , μην σπασει το μηχανακι... το πουλησα λοιπον και επειδη ημουν ειμαι και θα ειμαι τρελος με τα ss πηρα το GSXR 600 K6, και φυσικα το μετανιωνω καποιες στιγμες στο οτι δεν καθεται δευτερο ατομο και οτι το μηχανακι ειναι να εχεις μια πιστα και να μπαινεις να του πινεις το αιμα κλπ
και το σκεφτομαι πολυ να παρω το KTM 950 SM
δεν ξερω
τι λετε εσεις
παντα ορθοιοι και με κρανος
Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsagas
και εγω πριν 2 χρονια ειχα το 640 LC4 sm
ωραιο μηχανακι, μεσα στην πόλη αστερι(ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ), αλλα με χαλουσε αφανταστα οτι στην εθνικη
δεν γινοταν να το εχεις τσιτα το γκαζι, οχι λογω αερα , μην σπασει το μηχανακι... το πουλησα λοιπον και επειδη ημουν ειμαι και θα ειμαι τρελος με τα ss πηρα το GSXR 600 K6, και φυσικα το μετανιωνω καποιες στιγμες στο οτι δεν καθεται δευτερο ατομο και οτι το μηχανακι ειναι να εχεις μια πιστα και να μπαινεις να του πινεις το αιμα κλπ
και το σκεφτομαι πολυ να παρω το KTM 950 SM
δεν ξερω
τι λετε εσεις
παντα ορθοιοι και με κρανος ΑΝ στην εθνικη το μονο που σε ταλαιπωρουσε ήταν οι κραδασμοι..και οχι η αντισταση του αερα πανω απο τα 150-160 μαξ..και αρκεισαι(πραγματικα εχω κανει 10 καλοκαιρια στη κρητη και θα ερθω και φετος..και δε νομιζω να χρειάσεται σσ για τις "εθνικες") τοτε παρτο ειναι φοβερο φαν μπαικ..το φορτωνεις κιολας παει και χωμα οσο ΟΛΑ ΤΑ ΟΝ ΟΦΦ ...
και πραγματικα στη κρητη με τις φιδισιες διαδρομες θα σε ολο γελια και χαρες..
την τελικη του 950 sm την ξερει καποιος, οχι αυτα που γραφουν τα περιοδικα,
καποιος κατοχος ποσα εχει στο κοντερ
εσυ DUKASIII μηπως ξερεις?
καλη σου διαμονη οταν κατεβεις και ελπιζω να σου παιξω φωτα (χαιρετισμος) αν συναντηθουμε στο δρομο.
εγω επειδη ξέρω τον ΜΑΝΤ ΜΠΟΥ και τον εχω για σοβαρό τυπο κτλ κτλ..
τον πιστευω οτι αυτη που ειπε ισχυει.
δες παραπανω δηλαδη.
.................................................................................................... ...........
Σε ευχαριστώ
Ως τότε καλές βόλτες Κοιτα... 98 λεει η ΚΤΜ.Δεν ξερω ομως γιατι εκανα δυναμομετρηση με τις ακραπα.
Νορμαλ εβγαζε μεγαλυτερη τελικη ειχα δει... 236 ψαρακι:rolleyes:
Αερα εχει ισαμε 8-9 μποφορ.Καταλαβαινεις....εεεεε
Αλλα εμενα δεν μενοχλει στην χρηση που του κανω.
Ασε που φτιαχνεις και σβερκο.
Το υπερμοταρντ το πηρε φιλαρακι και ειναι μ0uN@r@ αλλα
ο καργιολης δεν μου τοδωσε βολτα γιατι στρωνει...λεει.
Εχει 80 αλογα,13λιτρα ρεζερβουαρ και 13990.
95523
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εγω επειδη ξέρω τον ΜΑΝΤ ΜΠΟΥ και τον εχω για σοβαρό τυπο κτλ κτλ..
τον πιστευω οτι αυτη που ειπε ισχυει.
δες παραπανω δηλαδη. Τσεκαρε τον λογαριασμο σου:lol:
Δε στο δινει βολτα γιατι θα του λες οτι τον εχεις μετα..και δε λέει..:smokin: :smokin:
taksidiotis25
04/08/2007, 04:51
κι εμενα μου αρεσει πολυ η συγκεκριμενη μηχανη,εχει ομως προβληματα?απο κραδασμους πως παει?
taksidiotis25
07/08/2007, 19:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Παρε ενα ΤDM 900...
θα σου προσφερει οτι ζητάς.:wave2: τι να πει και το tdm πλεον.
το μηχανακι μου αρεσει πολυ και μαλλον πως θα ειναι το επομενο μου οχημα.
περιμενω ομως μπας και πουλησει και μαθουμε καμια σωστη αποψη κι οχι αερολογιες,γιατι μηχανακι που θα το τρεχω σε μηχανικο καθε τοσο δεν γουσταρω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
τι να πει και το tdm πλεον.
το μηχανακι μου αρεσει πολυ και μαλλον πως θα ειναι το επομενο μου οχημα.
περιμενω ομως μπας και πουλησει και μαθουμε καμια σωστη αποψη κι οχι αερολογιες,γιατι μηχανακι που θα το τρεχω σε μηχανικο καθε τοσο δεν γουσταρω. To mixnaki poylaei apo to 04 file ..
to smr to mono poy exei diaforetiko einai to ntepozito kai ta xromata.
taksidiotis25
08/08/2007, 23:41
βρε μπορει να πουλαει το θεμα ειναι απο αντοχες τι θα λεει.
βρε μπορει να πουλαει το θεμα ειναι απο αντοχες τι θα λεει. στο δικο μου...17000χλμ δεν εχω αλλαξει ουτε τρομπα:)
@δουκα 2...05 και μετα:wave2:
taksidiotis25
09/08/2007, 01:51
ωραια οποτε μαλλον πως θα το παρω.
taksidiotis25
11/08/2007, 21:59
ερωτηση,καιει λαδια?
taksidiotis25
11/08/2007, 22:23
δηλαδη?
Δηλαδή εάν το ζορίσεις, θα σου κάψει λαδάκι. :wave2:
ΥΓ Το ίδιο για ότι και εάν αγοράσεις. :smokin:
δηλαδη? diladi ego poy eixa to sd ladi den eixa symplirosei pote prin to servis ladioy poy ekana ana 4000 xil.(synolo ekana 23.000 xiliometra prin to doso)
tora an esy to pareis kai thes na pas bash manual gia ladia poy leei kathe 7500 xil tote isos xreiastei na prosthetheis ligo ladi .
taksidiotis25
15/08/2007, 16:06
την πηρα,ειμαι πολυ χαρουμενος,την εχω 3 μερες,πραγματικα το μηχανακι ειναι αλλου
Καλοταξιδι αδερφε καλη διασκεδαση:a18: :a20: :beer:
την πηρα,ειμαι πολυ χαρουμενος,την εχω 3 μερες,πραγματικα το μηχανακι ειναι αλλου
.................................................................................................... ..............................................
Kαλοτάξιδη και απο εμένα
Πές μας μόνο όταν κάνεις κάποια χιλιόμετρα για τη συμπεριφορά της στην Εθνική οδό όσο αναφορά τον αέρα δηλ αν επηρεάζει και αν κουνάει και αν σε χτυπάει ο αέρας χωρίς τη ζελατίνα
Όπου και αν ρώτησα πάντως κανείς δε μου είπε ότι κατασκευάζει κάνει έστω και μία μικρή υποτυπώδη ζελατίνα για την προστασία απο τον αέρα σαν after market υλικό
Επίσης πές μας πώς κάθεται πάνω ο συνεπιβάτης
Σε ευχαριστώ
taksidiotis25
17/08/2007, 17:17
λοιπον,απο θεμα πλαισιου πραγματικα δεν εχω οδηγησει κατι καλυτερο,αριστη συμπεριφορα κι αρκετα προβλεψιμη παρα τον κυβισμο της.
στις στροφες ειναι απλα τρενο,δεν μασαει,ειδικα σε κλειστα στροφιλικια δειχνει τις χαρες της.
λοιπον σε εθνικη οδο την εχω παει μεχρι 140 προς το παρον χωρις να χω καποιο προβλημα με το αερα,τουλαχιστον τοσο ενοχλητικο προβλημα.
δεν κουναει καθολου.
απο θεμα ανεσης δεν εχω καποιο προβλημα,στην αρχη μου φανηκε λιγο σκληρη η σελα ομως σε 2 ημερες κανενα προβλημα.
ο συνεπιβατης καθεται μια χαρα και χωρις παραπονα.
εχω παραγγειλει και την σελα gel της ktm που ειναι πιο ανετη για αποσταση.
αυτα προς το παρον
:confused:
τελικα πηρες sm,990,1200 ,παπι....
τι στο διαλα:confused:
lc8ergr1
29/08/2007, 08:07
[B] την εχω παει μεχρι 140 προς το παρον χωρις να χω καποιο προβλημα]
πΡΟΒΛΗΜΑ ???
ΤΗΝ τσι.............................................ΜΠΟΥΚΩΣΕΣ!!!!!
ασε το γκαζι να κανει την δουλειά του!!!!