PDA

View Full Version : Διακοπη κυλοφοριας στην Αττικη Οδο

Alki_Viades
27/04/2007, 10:16
Φαινεται η φημη της αττικης οδου εχει φτασει μεχρι τα περατα του κοσμου αφου κι ο ινδος πρωθυπουργος αυτη προτιμαει για τις μετακινησεις του! Σημερα το πρωι λιγο πριν τα διοδια της περιφερειακης υμηττου βλεπω στην ηλεκτρονικη πινακιδα της ΑΟ αντι το συνηθισμενο "καθυστερησεις στην εξοδο 11 προς ελευσινα" , το "ολιγολεπτη διακοπη της κυκλοφοριας"!

Περνουσε ο ινδος πρωθυπουργος, σχηματιστηκε μια και γαμω τις ουρες αυτοκινητων, μεχρι την καισαριανη πρεπει να εφτασε :D

Γενικα ο κοσμος ηταν ψυχραιμος, με εξαιρεση την κλασικη 45αρα χοντρη και ασχημη κατινα σε ενα αυτοκινητακι που ισα τη χωρουσε - κορναρε συνεχεια και πηγε και απειλησε/εβρισε 2 φορες τον μπατσο που ειχε κλεισει το δρομο, τρελο σοου.... Ο τυπος παντως ηταν ευγενικος και ψυχραιμος, κι οταν πηρε εντολη να μας αφησει εγινε ...κανονικη εκκινηση ;)

86068

Trans
27/04/2007, 10:21
Re συ Άλκη που πας και τα πετυχαίνεις όλα αυτά;
:D
ΥΓ. Το κινητό εκτός από φωτογραφική έχει και βίντεο... Γράψε την fat bitch να την έχουμε και οn cam!

Alki_Viades
27/04/2007, 10:40
Μα απο βιντεο ειναι η φωτο που εβαλα, αλλα το βιντεο πως να το ανεβασω; Το rapidshare ειναι κομμενο στη δουλεια... :evil:

schumacher_
27/04/2007, 11:05
Ανέβασε το βίντεο στο sendspace... καλύτερο και πιο γρήγορο!

www.sendspace.com

:beer:

VANDA
27/04/2007, 11:22
Μάλιστα... Πέρασε μετά και από βασ.Κων/νου στη βόλτα του και την είχαν κλείσει κι αυτή το πρωί? Τα κάψαμε τα μηχανάκια μέχρι να βγούμε Κηφισίας.

Λεωνίδας
27/04/2007, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Μάλιστα... Πέρασε μετά και από βασ.Κων/νου στη βόλτα του και την είχαν κλείσει κι αυτή το πρωί? Τα κάψαμε τα μηχανάκια μέχρι να βγούμε Κηφισίας. όταν πέρασα (9:10 να ήταν; ) γινόταν χαμός αλλά δεν την είχαν κλείσει...
δεν παλεύεται θα μετακομίσω δίπλα στη δουλειά μου φαίνεται :cry: :cry:

Alki_Viades
27/04/2007, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
Ανέβασε το βίντεο στο sendspace... καλύτερο και πιο γρήγορο!

www.sendspace.com

:beer:

ουτε αυτο παιζει γαμ@#$%@# την Τ#$ μου γ@μω :a023:

VANDA
27/04/2007, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
όταν πέρασα (9:10 να ήταν; ) γινόταν χαμός αλλά δεν την είχαν κλείσει...
δεν παλεύεται θα μετακομίσω δίπλα στη δουλειά μου φαίνεται :cry: :cry:

Πριν τις 9 ήταν κλειστή και προσπαθούσαν να μας χωρέσουν όλους στη Μιχαλακοπούλου (τρελά γλέντια)... εσύ πέτυχες το άνοιγμα μάλλον.

Λεωνίδας
27/04/2007, 12:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Πριν τις 9 ήταν κλειστή και προσπαθούσαν να μας χωρέσουν όλους στη Μιχαλακοπούλου (τρελά γλέντια)... εσύ πέτυχες το άνοιγμα μάλλον. ε και 'συ τι αγχώνεσαι να πας στην ώρα σου στη δουλειά :rolleyes:

odt
27/04/2007, 13:26
Έφτασε και το πολυαναμενόμενο βίδεο

http://w13.easy-share.com/1034855.html

caesarsk
27/04/2007, 22:46
εγώ πάλι ήμουν κλεισμένος στην έξοδο της Μεταμόρφωσης σήμερα το πρωί εξαιτίας...στην περίπτωση μου αντί για χοντρή κατίνα 45αρα με αυτοκίνητο ήταν χοντρός κατίνος ακράνωτος 45αρης με Varadero!!!!

Λεωνίδας
28/04/2007, 00:25
έχετε κάποιο πρόβλημα με τους χοντρούς? :mad:

Alki_Viades
28/04/2007, 00:36
Οχι βεβαια.

.

.

.

.

Με τους 45ρηδες εχουμε :a22: :a22: :a22:

Λεωνίδας
28/04/2007, 00:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
Οχι βεβαια.

.

.

.

.

Με τους 45ρηδες εχουμε :a22: :a22: :a22: εντάξει...

σε 17 χρόνια τα ξαναλέμε κωλόπαιδα :mad:

:lol: :lol: :lol: :lol:

675
28/04/2007, 06:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Έφτασε και το πολυαναμενόμενο βίδεο

http://w13.easy-share.com/1034855.html

ρε γμτ:bigcry: :bigcry: :bigcry:

στο καλυτερο το κοψατε:(

πανω που την ειδα αερατη αερατη να κανει το μπασιμο....

γμτ γμτ:bigcry:

TATAR
28/04/2007, 08:47
[
Γενικα ο κοσμος ηταν ψυχραιμος, με εξαιρεση την κλασικη 45αρα χοντρη και ασχημη κατινα σε ενα αυτοκινητακι που ισα τη χωρουσε - κορναρε συνεχεια και πηγε και απειλησε/εβρισε 2 φορες τον μπατσο που ειχε κλεισει το δρομο, τρελο σοου.... Ο τυπος παντως ηταν ευγενικος και ψυχραιμος, κι οταν πηρε εντολη να μας αφησει εγινε ...κανονικη εκκινηση ;) [/B][/QUOTE]

Και καλά έκανε η χοντρή !! αν και έβρισε λάθος άνθρωπο. Μόνο στις δημοκρατίες της μπανανίας συμβαίνουν αυτά!!! (έχεις δεί στην Νορβηγία υπουργό να πηγαίνει με ποδήλατο μαζί με τον λαουτζίκο?) Επίσης και γώ χοντρός είμαι αλλά με κράνος και όχι Varadero

Alki_Viades
28/04/2007, 10:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
Και καλά έκανε η χοντρή !! αν και έβρισε λάθος άνθρωπο.

Τοτε πως εκανε καλα; :confused:

Οσο για τους χαρακτηρισμους μη κολλας, πλακα κανουμε, η συμπεριφορα της ομως ειναι απ'αυτες που ...μονο στις μπανανιες βλεπεις :wave2: