View Full Version : Βοηθεια με τα ΧΕΝΟΝ!!!
qazeroti
27/04/2007, 12:52
Καλησπερα παιδια!!!
Σημερα αγορασα ενα Κιτ ΧΕΝΟΝ το οποιο θα το περασω μονος μου μια και κατεχω απο τετοιες εργασιες!!!
Το μονο που θελω ειναι γνωμες απο ατομα που εχουν περασει ηδη τετοιο Κιτ για το ΠΟΥ να τοποθετησω τα Ballast και τον Converter Hi/Low...
Αντε μηπως δουμε καμια "ασπρη" μερα!!!:p :p
Ξεχασα να πως εχω το 650Abs μοντελο
Many thanx!!!
:beer:
Dodok edessa
27/04/2007, 13:34
ετσι ειναι ...αν κάνεις κακες παρεες με xenon σου κολλανε κουσουρια !
αντε ρε ....μεγειες...:wave2:
costas81
27/04/2007, 15:32
αριστερά και δεξιά στο μέσα μέρος των πλαστικών σου!
νομίζω έχεις άπλετο χώρο και προστασία από τα νερά!!
απλά όσο μπορείς πιο ψηλά γιατί παίζουν δυο σίτες από τις οποίες αν βρέχει και κινήσαι μπαίνει νεράκι!!
:wave2:
qazeroti
27/04/2007, 16:32
Ok!!! και εγω καπου εκει φανταζομουν...
Απλα το θεμα ειναι πως θα τα στερεωσω?? Δεν μπορω να τρυπησω εκει,ετσι δεν ειναι??
Ή να τα κολλησω...???
με στριπ η καπως ετσι τα λενε
ktm lc4 620
27/04/2007, 22:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από qazeroti
Καλησπερα παιδια!!!
Σημερα αγορασα ενα Κιτ ΧΕΝΟΝ το οποιο θα το περασω μονος μου μια και κατεχω απο τετοιες εργασιες!!!
Το μονο που θελω ειναι γνωμες απο ατομα που εχουν περασει ηδη τετοιο Κιτ για το ΠΟΥ να τοποθετησω τα Ballast και τον Converter Hi/Low...
Many thanx!!!
:beer: re aderfe egw simera evala mia lampa xenon 6eyro ti diafora exei me ayto to kit h k me to kit moy vgazi gia amaksia????
athandim
27/04/2007, 22:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm lc4 620
re aderfe egw simera evala mia lampa xenon 6eyro ti diafora exei me ayto to kit h k me to kit moy vgazi gia amaksia????
Φίλε ξεκίνα από εδώ (http://www.xenonlights.gr) ....
Σημ: με 6 ευρώ το κόβω χλωμό να έβαλες έστω και ¨τύπου xenon¨ λάμπες...
qazeroti
28/04/2007, 14:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim
Φίλε ξεκίνα από εδώ (http://www.xenonlights.gr) ....
Σημ: με 6 ευρώ το κόβω χλωμό να έβαλες έστω και ¨τύπου xenon¨ λάμπες...
+10000
Πες τα χρυσοστομε!!!
qazeroti
28/04/2007, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
ετσι ειναι ...αν κάνεις κακες παρεες με xenon σου κολλανε κουσουρια !
αντε ρε ....μεγειες...:wave2:
Σε ευχαριστω Θοδωρη!!!!
o banditgr μπορει να βοηθησει πιστευω :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από qazeroti
Καλησπερα παιδια!!!
Many thanx!!!
:beer: Πόσο σου στοίχησε; :confused:
αυτα τα ξενον σε γκαβωνουν κανονικα .....αυτος που τα εχει μια χαρα ειναι ,αλλα για ρωτα και τους αλλους στο δρομο..........
qazeroti
29/04/2007, 12:47
Μου κόστισε 179ευρώ... Από θέμα αξιοπιστίας το έχουν ήδη δοκιμάσει 3 μηχανές χωρίς κανένα πρόβλημα.
Όσο για το πόσο τυφλώνουν τους απέναντι αυτό που λες είναι λάθος... Δηλ. Αν ρυθμίσεις στο σωστό ύψος τα φώτα σου δεν ενοχλείς κανέναν. Για την μικρή σκάλα μιλάω διότι η μεγάλη σκάλα εννοείτε πως θα είναι πολύ δυνατή...
απο που? καποιο link ισως ...
firebike
18/07/2008, 21:08
Ρε παιδια να ρωτησω κατι?επειδη σκεφτομαι να αγορασω ενα κιτ xenon H4 τελικα ποιο κανει για την v-strom? Το κιτ που κινειται η λαμπα ηλεκτρομαγνητικα μεσα-εξω για εναλλαγη της μεγαλης σκαλας ή το κιτ bi-xenon ποu εχει 2 λαμπες ξεχωριστες σε καθε φαναρι?το κιτ bi-xenon δεν θα επρεπε να περιλαμβανει 4 ballast ενα για καθε λυχνια??γιατι βρισκω αλλα με 2 ballast bi-xenon και αλλα με 4 ballast bi-xenon??Επισης καπου διαβασα οτι με το bi-xenon η δευτερη λαμπα δηλαδη της μεγαλης σκαλας επειδη βρισκετε ποιο πανω σε θεση απο την κανονικη χανεις λιγο..ισχυει κατι τετοιο.Μηπως τελικα ειναι καλυτερα η xenon που κινειται ηλεκτρομαγνητικα μεσα-εξω?αλλα σε αυτην την περιπτωση τι γινεται με το σινιαλο???Παρακαλω οποιος εχει τοπο8ετησει καποιο απο τα δυο ή μπορει να μου πει τελικα ποιο ειναι το ποιο σωστο .....ευχαριστω.
djangel79
21/07/2008, 23:48
file mou ego ta ballast ta exo valei piso apo to konter kai pano apo ta fota.sfinonoun kai an valeis kai dyo tireup den kouniountai me tipota.ta exo etsi edo kai dyo mines.min ksexaseis na valeis kai led psires gia na einai teleio.kalo vrady kai sygnomi gia ta greeklish.
paidia καλησπερα μπορει καποιος να ποσταρει φωτογραφιες για το πως τοποθετησε τα ξενον του? θα μας γλυτωσει και εμας απο αρκετη βαβουρα και αρκετα προβληματακια..εννοειται οτι εχουμε πανω κατω εργαλεια και γνωσεις να το κανουμε τουλαχιστον εγω..)))καλα μην βαρατε..
επισης λινκ απο διαδικτυο η μαγαζια που αγορασατε το κιτ η διευθυνσεις..καθως και ποιο κιτ συνιστατε και απο πλευρας μαρκας...
βοηθηστε βεστρομαδες να φωτιστουμε.......)))))))))):D