PDA

View Full Version : ΠΑΩ ΚΑΛΑ,,,,?

Σελίδες : [1] 2 3

675
01/05/2007, 01:01
οπως θα εχετε καταλαβει οσοι θυμαστε τα "αναριθμητα" που λεει ο λογος ποστ μ,

μια συγχυση την εχω στο κεφαλι μ:sick:

να ξανα-δηλωσω για οσους δεν το ακουσαν (που ειναι δυσκολο με τοση διαφημιση:lol: που εχω κανει) πως οδηγω ενα ταουνμειτ 80 κυβικα εναμιση χρονο τωρα...(περιπου)

θελω κατι που να ειναι φθηνο(μεχρι 2000 ευρω το πολυ)
που να ειναι δυνατο
που να ειναι ομορφο
δεν με νοιαζει αν ειναι διχρονο αλλα κατα μια μικρη προτιμηση αν ειναι να μην ειναι μεταχειρισμενο
δεχομαι προτασεις απο ολες τις κατηγοριες εκτος απο τσοπερ και σκουτερ...

πλησιαζει καλοκαιρι , η μεγαλη στιγμη προς την αποκτηση αποκλειστικα δικου μ μοτοριου(το με'ι'τ ειναι του νταντυ αλλα μονο εγω το κουναω) φθανει και ειναι ωρα να το σκεφθω σοβαρα περα απο τις αμπελοσοφιες και τους οραματισμους
:p

ενδεικτικα θα αναφερω καποιες επιλογες χωρις να ειναι αποκλειστικες,ολα τ αλλα τ αφηνω πανω σας εγω δεν παει αλλο ...το καψα το ρημαδι το μυαλο:ZZZ:

~~~modenas dynamik

2300 καινουριο
+ : δυνατο, πιστεψτε με ξερω απο δευτερο χερι ποσο αξιοπιστο ειναι:hypnotize (ειλικρινα)
ομορφο, σε βαζει στο κολπο των ταχυτητων, καλη επιλογη μεχρι να σε καλυψει το διπλομα σ για περισσοτερα κυβικα (οπως ξερουμε οποιος εχει μηχανη χρειαζεται κι ενα παπι για τις "σβελτες" μετακινησεις)

- : παπι, διχρονο

~~~honda xr125- yamaha xt125
+ : σε βαζει ακομα καλυτερα στο κολπο της μηχανης λογω ογκου, (ισως το μονο θετικο που βρισκω)

- : απογοητευτικα αδυναμο

~~~aprilia rs125

+ : δεν χρειαζεται να γραψω θετικα γιατι βαριεμαι να γραφω μιση ωρα
- : διχρονο, συχνα προβληματα

ΕΧΑΣΕ λογο τιμης 4600 ευρω:eek:

~~~λοιπα τετραχρονα παπια

+ : αξιοπιστα, φθηνα, τα καλυτερα για την κινηση στην πολη
- : ημιαυτοματα που προσωπικα θα με ξενερωσει (μη με βρισετε)
αδυναμα (ναι ακομα και το κρυπτον 135)
:rolleyes: δε με φτανει πως το λενε...:p

τωρα δεν μ ρχονται αλλα τι να πω δε ξερω ηδη ζαλιστικα

για κανα dynamik με κοβω τελικα.....

:look: αντε... σταυρωστε με!:p :beer:

α! και μην ξεχασω ... δεν θελω ν ακουσω τπτ για cbr125! :rolleyes: :beer:

kiriakost
01/05/2007, 01:06
Μάλιστα, από ότι κατάλαβα αυτό που πραγματικά θέλεις, δεν το γράφεις με γράμματα ...

Εσυ θέλεις ένα ΑΧ1 , αλλά στο δηλώνω ότι, το δικό μου δεν στο δίνω ... :a5:

675
01/05/2007, 01:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
αλλά στο δηλώνω ότι, το δικό μου δεν στο δίνω ... :a5:

:bawl: :bawl: :bawl:

675
01/05/2007, 01:07
κοιτα περα απο την πλακα το αχ-1 ειναι και μαμω απ οτι εχω ακουσει αλλα δεν μ αρεσει εμφανησιακα....:sick:

xampos
01/05/2007, 07:04
elias αγορι μου με ολη την σοβαροτητα που με διακρινει ( :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

θα σου πω το εξης.

ασε τα παπια ρε σει . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ και ας εχει και συμπλεκτη το νταιναμικ.

παρε μια μηχανη να μπεις στο νοημα :smilea:

ασε και τα 125 εντουρο. πολυ ψοφια.

εγω ενα θα σου πω και βαλτο καλα στο μυαλο σου.

εσει θες 250 εντουρο

ενα xr 250 ρε φιλε. το εργαλειο γ@μαει. βγαζεις και γουστα. (τωρα με το παπι τη γουστα να βγαλεις.)

αντε το πολυ πολυ κανα ttr 250 kana dr 250 αλλα να ειναι 250 εντουρο με τα πανω κατω 30 αλογακια του .

και τα 2000-2500 χιλιαρικα που διαθετεις βρισκεις ανετα μεταχειρο εντουρο.

θα παρουμε και 2 μαζι ρε :p

σκεψου το και θα με θυμηθεις

:wave2: :wave2:

makis206
01/05/2007, 08:05
Ηλία συμφωνώ με τον κολλητό σου τον Μπαντιτάκο :lol:

Το Νταϊνάμικ είναι ένα πολύ γρήγορο και πολύ αξιόπιστο παπί αλλά ωπ ! Την ξαναείπα τη λέξη. Παπί !

Και παπί έχεις μέχρι σήμερα και πατάει και τα Ραλλάκια μάλιστα, θες γρηγορότερο ;:rotflmao:

Χωρίς πλάκα, αφού σκέφτεσαι να κάνεις την κίνηση προσπάθησε να καταλήξεις σε μια μοτοσυκλέτα, 250 κυβικά είναι μια χαρά γι'αρχή, μένει ν'αποφασίσεις αν προτιμάς κάτι σε street η εντουράκι.

Το ΑΧ που προαναφέρθηκε είναι μια καλή επιλογή αλλά αφού δεν σ'αρέσει υπάρχει και το NX Dominator 250 που είναι το ίδιο σε μοτέρ πλαίσιο και αναρτήσεις, εμφανισιακά όμως υπερτερεί αρκετά. Αυτό βέβαια είναι στην κρίση του καθενός..

Η κάνε ένα βήμα παραπάνω !

Μπορείς να βρεις κι άλλα μοντέλα σ'αυτά τα λεφτά η και λιγότερα πχ CBR400, Bros400, Bandit400 (θα σ'αγαπήσει περισσότερο κι ο κολλητός σου):lol: η για εντουράκια όπως ΧR250, DR250 (η 200; ), μέχρι και ΧΤ600 βρίσκεις σ'αυτή την τιμή !

Υπάρχουν αρκετές επιλογές που με ένα γρήγορο search θα γεμίσεις ιδέες και με ένα πιο προσεκτικό αργότερα θα οδηγηθείς σε μια καλή αγορά !

Κι αν έχεις τη δυνατότητα, κράτα και το φονικό όπλο που καβαλάς τώρα, πάντα χρειάζεται ένα τέτοιο.:winka:

:beer: :wave2:

OzZzZzY
01/05/2007, 10:24
θα προτεινα τo mv agusta f4 312 αλλα επειδη μοιαζει με το townmate και εμφανισιακα και σε επιδοσεις θα το βαρεθεις γρηγορα και θα πανε τσαμπα τα λεφτα σου :sick:

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

675
01/05/2007, 11:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos

θα παρουμε και 2 μαζι ρε :p

σκεψου το και θα με θυμηθεις

:wave2: :wave2:

λες?

:wacko:

ωραια πηγαμε στα 4+ χιλιαρικα το πηχη:p

:beer: :lol:

675
01/05/2007, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ηλία συμφωνώ με τον κολλητό σου τον Μπαντιτάκο :lol:

Το Νταϊνάμικ είναι ένα πολύ γρήγορο και πολύ αξιόπιστο παπί αλλά ωπ ! Την ξαναείπα τη λέξη. Παπί !

Και παπί έχεις μέχρι σήμερα και πατάει και τα Ραλλάκια μάλιστα, θες γρηγορότερο ;:rotflmao:

Χωρίς πλάκα, αφού σκέφτεσαι να κάνεις την κίνηση προσπάθησε να καταλήξεις σε μια μοτοσυκλέτα, 250 κυβικά είναι μια χαρά γι'αρχή, μένει ν'αποφασίσεις αν προτιμάς κάτι σε street η εντουράκι.

Το ΑΧ που προαναφέρθηκε είναι μια καλή επιλογή αλλά αφού δεν σ'αρέσει υπάρχει και το NX Dominator 250 που είναι το ίδιο σε μοτέρ πλαίσιο και αναρτήσεις, εμφανισιακά όμως υπερτερεί αρκετά. Αυτό βέβαια είναι στην κρίση του καθενός..

Η κάνε ένα βήμα παραπάνω !

Μπορείς να βρεις κι άλλα μοντέλα σ'αυτά τα λεφτά η και λιγότερα πχ CBR400, Bros400, Bandit400 (θα σ'αγαπήσει περισσότερο κι ο κολλητός σου):lol: η για εντουράκια όπως ΧR250, DR250 (η 200; ), μέχρι και ΧΤ600 βρίσκεις σ'αυτή την τιμή !

Υπάρχουν αρκετές επιλογές που με ένα γρήγορο search θα γεμίσεις ιδέες και με ένα πιο προσεκτικό αργότερα θα οδηγηθείς σε μια καλή αγορά !

Κι αν έχεις τη δυνατότητα, κράτα και το φονικό όπλο που καβαλάς τώρα, πάντα χρειάζεται ένα τέτοιο.:winka:

:beer: :wave2:

λοιπον

:rolleyes:

απ οσα μου ειπατε κλικ μου εκαναν τα εντουρακια χρ250 και ντρ250 (το χτ600 θα με κλεισει φυλακη ρε μακη):p

αλλα σε ποσο καλη κατασταση να ειναι ρε παιδια ενα τετοιο μηχανακι με 2000 ευρω....

οσα χρ250 εχω δει ειναι:cry:
βαλε ποσα λεφτα θα μ παρει για βαψιμο-μετατροπη σε μοταρ....:sick:

xampos
01/05/2007, 11:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
λοιπον

:rolleyes:

απ οσα μου ειπατε κλικ μου εκαναν τα εντουρακια χρ250 και ντρ250 (το χτ600 θα με κλεισει φυλακη ρε μακη):p

αλλα σε ποσο καλη κατασταση να ειναι ρε παιδια ενα τετοιο μηχανακι με 2000 ευρω....

οσα χρ250 εχω δει ειναι:cry:
βαλε ποσα λεφτα θα μ παρει για βαψιμο-μετατροπη σε μοταρ....:sick:

οχι ρε φιλε.

σε μια χαρα κατασταση θα ειναι το μηχανακι. επιπλεον αυτα ειναι μηχανακια πολυ αξιοπιστα και φθηνα στο σερβις.

και γιατι να το κανεις μοταρντ? χωμα δεν γουσταρεις ? αν οχι ΟΚ :smilea:

αλλα με 2 000- 2 500 βρισκεις πολυ καλα μηχανακια .

εγω στο ψαξιμο ειμαι και προς το παρον εχω βρει ενα εξ αρ 250 μοντελο 2000 μιζατο με 2000 . :winka:

αν καταληξεις σε ενα απ τα ντι αρ εξ αρ θα σου ελεγα εξ αρ 250 που ειναι το πιο γρηγορο στην κατηγορια του.

δες και εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=38767) ετσι για να δεις οτι βρισκεις :winka:

:wave2:

675
01/05/2007, 12:23
α! και που σε μακη...

οπως ειπες ενα παπι ειναι καλο να υπαρχει:winka:

το δικο μου εχει νευρο και γκαζι δε λεω ...
ειλικρινα σε συγκριση με τ αδερφακια του εχει μεγαλη διαφορα!

απο την αλλη ομως εχει χιλιαδες αλλα προβληματα...
μπροστα φρενο δεν εχει καθολου!
και το μπροστα πηρουνι ειναι στραβο οποτε υπαρχει προβλημα με 2ο ατομο απο πισω...αυξανει το βαρος:winka:

γι αυτο το σκεφτηκα το νταιναμικ μιας και ετσι κι αλλιως πρεπει να χω ενα παπι...
θα μπορουσα να τη βγαλω μ αυτο και να προχωρησω αργοτερα σε μηχανη καινουρια μαλιστα μιας και θα χω και μεγαλυτερη οικονομικη ανεση....:rolleyes:

σωστος?

675
01/05/2007, 12:30
οχι ρε φιλε.

σε μια χαρα κατασταση θα ειναι το μηχανακι. επιπλεον αυτα ειναι μηχανακια πολυ αξιοπιστα και φθηνα στο σερβις.

και γιατι να το κανεις μοταρντ? χωμα δεν γουσταρεις ? αν οχι ΟΚ :smilea:

αλλα με 2 000- 2 500 βρισκεις πολυ καλα μηχανακια .

εγω στο ψαξιμο ειμαι και προς το παρον εχω βρει ενα εξ αρ 250 μοντελο 2000 μιζατο με 2000 . :winka:

αν καταληξεις σε ενα απ τα ντι αρ εξ αρ θα σου ελεγα εξ αρ 250 που ειναι το πιο γρηγορο στην κατηγορια του.

δες και εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=38767) ετσι για να δεις οτι βρισκεις :winka:

ειμαι στρεετας ρε μπαντιτακο τι να με κανω....:p

οσο για το εικονιζομενο χρ δεν αμφιβαλλω καθολου για την κατασταση του μηχανικα και για την αποδοση του καθως εχω ακουσει τα καλυτερα απο πολλους!

αλλα ρε γμτ οπως και να το κανεις ειναι σχεδιαστικα αλλης χιλιετιας μοτορι και το λιγοτερο που θα χρειαζοταν ηταν το βαψιμο....:rolleyes:

τι να με κανω που με και ψωναρα:blush:

:rotflmao: :rotflmao:

OzZzZzY
01/05/2007, 12:33
elias γιατι δεν παιρνεις wr 200? ωραιο και βρωμογκαζο :winka:

675
01/05/2007, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
elias γιατι δεν παιρνεις wr 200? ωραιο και βρωμογκαζο :winka:

δε μ αρεσει...:sick:

xampos
01/05/2007, 13:04
δε μ αρεσει...:sick:

παρε ρε bandit 400 να γουσταρεις.

θα κανεις και ενα αδελφικο φιλο. ........ η μαλλον 2 αδελφικους φιλους

εναν εμενα που θα εχεις να λες τις εμπειριες σου

και ...........

εναν τον μαστορα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

OzZzZzY
01/05/2007, 13:06
πλακα κανεις :eyepop:

αυτο στη φωτο πωλειται 2000 το χω δει κ απο κοντα..δεν σαρεσει? :rolleyes:

86514

vassilis88
01/05/2007, 13:09
κανα cbr ή zxr 400??:confused:

κ γω το σκεΠτομαι..:evil:

adam_tsouk
01/05/2007, 22:50

ενα xr 250 ρε φιλε. το εργαλειο γ@μαει. βγαζεις και γουστα. (τωρα με το παπι τη γουστα να βγαλεις.)

αντε το πολυ πολυ κανα ttr 250 kana dr 250 αλλα να ειναι 250 εντουρο με τα πανω κατω 30 αλογακια του .

οποιο απο αυτα βρεις κ ειναι καλο θα ειναι μια πολυ καλη αρχη.

χωρις πολλα προβληματα κ ο,τι κ να βγαλει φτιαχνεται πολυ φτηνα.

OzZzZzY
01/05/2007, 23:51
ktm exc-f 250 :lol: :lol:

675
02/05/2007, 00:33

εναν τον μαστορα

:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:lol: :lol: :lol:

675
02/05/2007, 00:34
πλακα κανεις :eyepop:

αυτο στη φωτο πωλειται 2000 το χω δει κ απο κοντα..δεν σαρεσει? :rolleyes:

αμα πουλιεται αυτο στη φωτο 2000 πουλαω το σπιτι μ ρε πλακα μου κανεις???!!!

:eek: αληθεια ρε μλκ????:a8: :a8: :a8: :a8:

πωλειται ακομη?:wacko:

675
02/05/2007, 00:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
κανα cbr ή zxr 400??:confused:

κ γω το σκεΠτομαι..:evil:

εσυ βασιλακο τραβα στο μισανο με το παπακι σου και ξεχνα τις αγορες!:lol:

:p :p

675
02/05/2007, 00:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
οποιο απο αυτα βρεις κ ειναι καλο θα ειναι μια πολυ καλη αρχη.

χωρις πολλα προβληματα κ ο,τι κ να βγαλει φτιαχνεται πολυ φτηνα.

θενκς:beer:

OzZzZzY
02/05/2007, 11:32
ναι elias! και το παληκαρι που το χει πηγε να πεσει πανω μου σε ενα φαναρι και τον ρωτησα για το μηχανακι..ειναι ΟΛΟ ανακατασκευη και δεν χρειαστηκαν παρα πολλα για να καταλαβω οτι παει γαματα..ενα ανοιγμα εκανε και χαθηκε :winka: τρομερος ηχος μιας και ειχε τελικο dep :smokin:

makis206
02/05/2007, 12:34
γι αυτο το σκεφτηκα το νταιναμικ μιας και ετσι κι αλλιως πρεπει να χω ενα παπι...
θα μπορουσα να τη βγαλω μ αυτο και να προχωρησω αργοτερα σε μηχανη καινουρια μαλιστα μιας και θα χω και μεγαλυτερη οικονομικη ανεση....:rolleyes:
σωστος?

Μήπως όμως αγοράζοντας ένα καλό μεταχειρισμένο παπί με πολύ λιγότερα από 2300 ευρώ, ΚΑΙ θα είχες ένα αξιόπιστο παπάκι που θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για πολύ πολύ καιρό, αλλά ΚΑΙ θα ήσουν πολύ πιο κοντά (οικονομικά πάντα) στην απόκτηση μιας μοτοσυκλέτας ;

Δεν λέω πως δεν τ'αξίζει το Dynamic, αξίζει όμως να σε κάνει να περιμένεις περισσότερο καιρό μέχρι την απόκτηση της πρώτης σου μοτοσυκλέτας ;:winka:

Σωστόοος !:lol:

OzZzZzY
02/05/2007, 12:37
ξεφυγε απ την καγκουρια επιτελους :smokin: :smokin:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

675
02/05/2007, 21:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μήπως όμως αγοράζοντας ένα καλό μεταχειρισμένο παπί με πολύ λιγότερα από 2300 ευρώ, ΚΑΙ θα είχες ένα αξιόπιστο παπάκι που θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για πολύ πολύ καιρό, αλλά ΚΑΙ θα ήσουν πολύ πιο κοντά (οικονομικά πάντα) στην απόκτηση μιας μοτοσυκλέτας ;

Δεν λέω πως δεν τ'αξίζει το Dynamic, αξίζει όμως να σε κάνει να περιμένεις περισσότερο καιρό μέχρι την απόκτηση της πρώτης σου μοτοσυκλέτας ;:winka:

Σωστόοος !:lol:

σωστοοος κι ο μακαρος!:a20:

αλλα πολυ φοβαμαι πως ειμαι αρκετα καγκουρας για να συμβιβαστω μ ενα απλο παπι...:rolleyes:

:blush:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

675
02/05/2007, 21:14
ξεφυγε απ την καγκουρια επιτελους :smokin: :smokin:

ενταξει κυριε οζυυυυ :blush:

σας υποσχομαι πως δεν σας σκονισω πολυ την επομενη φορα στο φαναρι....:D

:lol: :lol: :lol:

Brolas
02/05/2007, 21:17
Kawa θα πάρει το παιδί.....:smokin:

86786

675
02/05/2007, 21:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Kawa θα πάρει το παιδί.....:smokin:

κλχ:a8: :a8: :a8:

Brolas
02/05/2007, 21:41
κλχ:a8: :a8: :a8: Θα στο πούλαγα ρε Λιάκο μα το πούλησα πριν δύο εβδομάδες :sad: :sad: :sad: Τυχερός αυτός που το πήρε,το μηχανάκι ήταν άψογο....:)

OzZzZzY
02/05/2007, 22:17
παντοφλα ηταν :D

Brolas
02/05/2007, 22:25
παντοφλα ηταν :D Δεν πιστεύω να το αγόρασες εσύ παλιοκαγκούρι και να μην έβγαλες άχνα....?Το ήξερα το είσαι κρυφοκαβασάκιας....:a48: :a48: :a48::lol: :lol: :lol:

675
03/05/2007, 01:31
Θα στο πούλαγα ρε Λιάκο μα το πούλησα πριν δύο εβδομάδες :sad: :sad: :sad: Τυχερός αυτός που το πήρε,το μηχανάκι ήταν άψογο....:)

:bawl:

πες μ και ποσο το εδωσες να με αποτελιωσεις....:look:

OzZzZzY
03/05/2007, 09:31
brolas δεν το πηρα εγω :D αν και θα χρειαζομουν τωρα ενα γιατι το κολλησα το aerox :rolleyes: :rolleyes:

Brolas
03/05/2007, 18:37
:bawl:

πες μ και ποσο το εδωσες να με αποτελιωσεις....:look: 3000 ευρώ....:beer: :beer: :beer:

Brolas
03/05/2007, 18:38
brolas δεν το πηρα εγω :D αν και θα χρειαζομουν τωρα ενα γιατι το κολλησα το aerox :rolleyes: :rolleyes: Όχι ρε φίλε...Την ατυχία σου ρε ozzzzzzy...:sick:

xampos
03/05/2007, 18:44
brolas δεν το πηρα εγω :D αν και θα χρειαζομουν τωρα ενα γιατι το κολλησα το aerox :rolleyes: :rolleyes:

:hypnotize :hypnotize :hypnotize σοβαρα μιλας ? :look: :look:

γιατι δεν μπορω να καταλαβω ποτε κανεις πλακα εσει και ποτε μιλας σοβαρα :sick: :sick: :wacko:

OzZzZzY
03/05/2007, 20:36
οχι πραγματικα κολλησε :sad: :sad:

lampros_fazer
03/05/2007, 23:53
RS 125 μτχ πόσο παίζει..;

OzZzZzY
03/05/2007, 23:59
δεν παιζει πολυ ακριβο
παιζει ομως ξεκ@λιασμενο :rolleyes:

T.R.E
04/05/2007, 00:29
δεν παιζει πολυ ακριβο
παιζει ομως ξεκ@λιασμενο :rolleyes:

Συγνωμη που διακοπτω την συζητησης σας ακομη μια φορα....Αλλα...

Πριν απο λιγες μερες αγορασα ενα Gsxr 400 '93....Μην με ρωτησετε γιατι,ετσι...παιδικο απωθημενο...600 ? περιπου...εχει "μονο" 45.000 χλμ γνησια.....

Θελει---->1 ζευγαρι λαστιχα,που μπορω να βρω αρκετα φθηνα...
---->1 καπελοτο γιατι χτυπαει μια βαλβιδα εξαγωγης...
---->Μια μπροστινη δισκοπλακα γιατι ειναι στραβη(αυτο δεν το ηξερα,το ανακαλυψα στην πορεια αφου το αγορασα)
----->Ενα ρυθμισμα-καθαρισμα καρμπυρατερ,λαδια φιλτρα μπουζι
------>ενα καθαρισμα το μπροστινο-αλλαγη λαδιων πηρουνιου....
------>Και ενα καλο πλυσιμο γυαλισμα....

Συνεπως με 1000 ? εχω περιπου 59 αλογακια,μηχανακι για να μαθω στον βενιαμιν της οικογενειας να οδηγει μηχανη...Παει και καλα,πριν αφεθει σε ακινησια και ξερυθμιστουν τα carbs,ειχα δει 210+ στο κοντερ...Αν και γενικα ειναι απο τα πιο αργα 400αρακια...

Καταλαβες φιλε elias_gr,κοιτας σε λαθος μερια φιλε....:beer: :beer: :wave2:

Brolas
04/05/2007, 00:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E

Πριν απο λιγες μερες αγορασα ενα Gsxr 400 '93....Μην με ρωτησετε γιατι,ετσι...παιδικο απωθημενο...600 ? περιπου...εχει "μονο" 45.000 χλμ γνησια.....

---->Μια μπροστινη δισκοπλακα γιατι ειναι στραβη(αυτο δεν το ηξερα,το ανακαλυψα στην πορεια αφου το αγορασα)

Συνεπως με 1000 ? εχω περιπου 59 αλογακια,μηχανακι για να μαθω στον βενιαμιν της οικογενειας να οδηγει μηχανη...Παει και καλα,πριν αφεθει σε ακινησια και ξερυθμιστουν τα carbs,ειχα δει 210+ στο κοντερ...Αν και γενικα ειναι απο τα πιο αργα 400αρακια...

Καταλαβες φιλε elias_gr,κοιτας σε λαθος μερια φιλε....:beer: :beer: :wave2: +1 Αλλά το πρόβλημα εδώ,κατά την προσωπική μου άποψη,θα είναι η δύσκολη έυρεση ανταλλακτικών γιατί μιλάμε για μηχανάκια το λιγότερο δεκαετίας...Τα 400άρια είναι ο καλύτερος ''entry level'' κυβισμός.(Μόνο που δεν σε καλύπτει το δίπλωμα Α1 φίλε Λιάκο...:rolleyes: )

675
04/05/2007, 01:45
3000 ευρώ....:beer: :beer: :beer:

α οκ...

ετσι κι αλλιως δεν θα μπορουσα να δωσω τοσα...:rolleyes: :wave2:

675
04/05/2007, 01:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E

Καταλαβες φιλε elias_gr,κοιτας σε λαθος μερια φιλε....:beer: :beer: :wave2:

κοιτα φιλε μ:rolleyes:

ναι μεν ειναι σωστο το σκεπτικο σου αλλα ειναι 59 αλογα το ρημαδι...
δεν με καλυπτει το διπλωμα...:wave2:

ετσι οπως γιναν τα κωλο-διπλωματα... ακομα και cbr250 να βρισκα(που λεει ο λογος)
δεν ξερω αν θα μ κανε:sick:

xampos
04/05/2007, 13:35
εχει δικιο ο Ηλιας ΤΡΕ.

καλο μηχανακι αλλα δεν σε καλυπτει το διπλομα.

εγω εχω bandit 400 και ψαχνω για εντουρο 250 για να βολευομαι μεσα στην πολη καθως ο διαβολος

εχει πολλα ποδαρια και αν γινει στραβη τη γ@μισα :bigcry:

και το 400 αρι θα το χω για εκτος πολης οπου και παλι ειναι ρισκο αλλα τη να κανουμε.

Ηλιας παιδι μ σκεψου σοβαρα την αγορα 250 αριου εντουρο και θα γουσταρεις

θα κανεις και σουζες :winka:

675
04/05/2007, 17:34
εχει δικιο ο Ηλιας ΤΡΕ.

καλο μηχανακι αλλα δεν σε καλυπτει το διπλομα.

εγω εχω bandit 400 και ψαχνω για εντουρο 250 για να βολευομαι μεσα στην πολη καθως ο διαβολος

εχει πολλα ποδαρια και αν γινει στραβη τη γ@μισα :bigcry:

και το 400 αρι θα το χω για εκτος πολης οπου και παλι ειναι ρισκο αλλα τη να κανουμε.

Ηλιας παιδι μ σκεψου σοβαρα την αγορα 250 αριου εντουρο και θα γουσταρεις

θα κανεις και σουζες :winka:

σουζες???:look: :look: :look:

μα τι λες τωρα εγω τετοια ντροπης πραμματα???:bigcry:

απαπα ....:dizzy:

(θα δουμε θα δουμε....):rolleyes:

xampos
04/05/2007, 17:38
σουζες???:look: :look: :look:

μα τι λες τωρα εγω τετοια ντροπης πραμματα???:bigcry:

απαπα ....:dizzy:

(θα δουμε θα δουμε....):rolleyes:

με το ταουν μειτ δεν κανεις σουζες ? :look: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ωραιο αβαταρ ρε σει :winka:

675
04/05/2007, 17:45
με το ταουν μειτ δεν κανεις σουζες ? :look: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ωραιο αβαταρ ρε σει :winka:

πλακα με κανεις ρε συ???

φυσικα και κανω!:smokin:

σε δουλευω απλα:rotflmao:

κανω απο 1η σε 2α....
για σουζα απο σταση ξεχνα το δε γινεται :P

το αβαταρ ειναι ολα τα λεφτα κι οπως σ εστειλα πμ ξαναλεω....banditakos rulezzzzzzzzz :beer: :beer: :beer:

675
06/05/2007, 18:17
:confused:

Brolas
06/05/2007, 21:43
πλακα με κανεις ρε συ???

φυσικα και κανω!:smokin:

σε δουλευω απλα:rotflmao:

κανω απο 1η σε 2α....
για σουζα απο σταση ξεχνα το δε γινεται Εγώ έχω ακούσει πως όποιος δεν μπορεί να κάνει σούζα από στάση είναι gay....:a01: :a01: :a01: :a01: (ή κουλάδι...διάλεξε και πάρε....):lol: :lol: :lol: :lol:

675
07/05/2007, 00:15
Εγώ έχω ακούσει πως όποιος δεν μπορεί να κάνει σούζα από στάση είναι gay....:a01: :a01: :a01: :a01: (ή κουλάδι...διάλεξε και πάρε....):lol: :lol: :lol: :lol:

ρε το μλκ:bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

βρολα ελα μια βολτα απο δω και θα στο δωσω να προσπαθεις ολη μερα!!

ειλικρινα!!

ασε που αμα προσγειωθεις αποτομα μετα απο σουζα μπορει να χασεις ολη τη προστινη ροδα!

και δεν αστειευομαι καθολου αυτη τη στιγμη!:rolleyes:

Brolas
07/05/2007, 01:46
ρε το μλκ:bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

βρολα ελα μια βολτα απο δω και θα στο δωσω να προσπαθεις ολη μερα!!

ειλικρινα!!

ασε που αμα προσγειωθεις αποτομα μετα απο σουζα μπορει να χασεις ολη τη προστινη ροδα!

και δεν αστειευομαι καθολου αυτη τη στιγμη!:rolleyes: Είχε ένα φιλαράκι μου ένα townmate 50άρι.Δεν το σήκωνε σούζα ούτε ο Ρόσσι!!Πολύ δύσκολο να σηκωθεί.Μόνο ο φίλος μου το πήγαινε λίγο που το είχε μάθει.Όσο αυτό που είπες για την ρόδα.....:look: :look: :look: :a53: :a53: :a53: :a53:

675
07/05/2007, 12:48
Είχε ένα φιλαράκι μου ένα townmate 50άρι.Δεν το σήκωνε σούζα ούτε ο Ρόσσι!!Πολύ δύσκολο να σηκωθεί.Μόνο ο φίλος μου το πήγαινε λίγο που το είχε μάθει.Όσο αυτό που είπες για την ρόδα.....:look: :look: :look: :a53: :a53: :a53: :a53:

ναι ρε το πηρουνι ειναι στραβο και δεν ξερω αν θα κρατησει σε περιπτωση που το ζορισεις πολυ πχ σε ενα αποτομο κατεβασμα μπορει ακομα και η ιδια η ζαντα να παραμορφωθει...

απο το 95' ειναι ετσι κι αλλιως οπως και τα λαστιχα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

OzZzZzY
07/05/2007, 13:21
τι παει να πει απο το 95 ειναι? δεν σημαινει κατι αυτο :rolleyes:
το σωστο θα ταν "απο το 95 του χουμε αλλαξει την πιστη" :D :D

675
07/05/2007, 13:23
το σωστο θα ταν "απο το 95 του χουμε αλλαξει την πιστη" :D :D

ναι:rolleyes:

ειναι και αυτο το ειχα ξεχασει...:blush:

Brolas
07/05/2007, 21:22
το σωστο θα ταν "απο το 95 του χουμε αλλαξει την πιστη" :D :D +1....Σωστός ο Ozzzzzzy...

OzZzZzY
07/05/2007, 21:34
26 χρονων μηχανη (του father)
κ ομως ειναι τελεια διατηρημενη

(εχει ξεβαψει απο τα πλυσιματα λιγο το αυτοκολλητο της ουρας)
αμα εχεις μερακι μεσα σου ολα γινονται :D :D

87549

Brolas
07/05/2007, 21:44
Κωλόφαρδε ozzzzzzy...Εμένα ο δικός έχει ένα nissan και ένα hyundai....:sad: Δεν μπορούσε να είχε ένα k7?:bawl: :bawl: :bawl:

OzZzZzY
07/05/2007, 21:48
α εμενα δεν με πειραζει που χει αυτο..εκτος του οτι παει μια χαρα δεν εχει κ "φοβιες" με τις μηχανες..αντιθετα το μηχανακι με το ζορι μας το πηρε! ειπε "πρεπει να μαθετε να οδηγατε μηχανη-ακι"

Brolas
07/05/2007, 22:01
α εμενα δεν με πειραζει που χει αυτο..εκτος του οτι παει μια χαρα δεν εχει κ "φοβιες" με τις μηχανες..αντιθετα το μηχανακι με το ζορι μας το πηρε! ειπε "πρεπει να μαθετε να οδηγατε μηχανη-ακι" Μην μιλάς καθόλου...Μια χαρά τον κόβω τον πατέρα σου.:winka:

OzZzZzY
07/05/2007, 22:09
εμοιασε στον γιο του βλεπεις :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

675
07/05/2007, 22:37
Κωλόφαρδε ozzzzzzy...Εμένα ο δικός έχει ένα nissan και ένα hyundai....:sad: Δεν μπορούσε να είχε ένα k7?:bawl: :bawl: :bawl:

ο δικος μου εχει ενα opel manta gt/e 2000cc

με μηχανη απο opel omega!:smokin:

220 τελικη.....

κι ενα hyundai accent ls 99'...:sick:

χαθηκε να χει μια agusta ρε γμτ:bigcry: :confused:

:rotflmao:

α! εχει κι ενα honda cm250 αλλα ειναι παρατημενο κι εχει γινει χρεπι....:sad:

Brolas
07/05/2007, 23:59
ο δικος μου εχει ενα opel manta gt/e 2000cc

με μηχανη απο opel omega!:smokin:

220 τελικη.....

:a013: :a10:

OzZzZzY
08/05/2007, 09:47
καγκουρακος ο dad σου:p
κανει κ μαλακιουλες με την πισωκουνα? :D :D

675
08/05/2007, 13:00
καγκουρακος ο dad σου:p
κανει κ μαλακιουλες με την πισωκουνα? :D :D

αυτες τις εχει αναθεσει σε μενα:smokin: :lol:

OzZzZzY
08/05/2007, 14:52
στον κουλο της οικογενειας δλδ :D :D :rotflmao:

Brolas
08/05/2007, 19:06
στον κουλο της οικογενειας δλδ :D :D :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

675
08/05/2007, 21:29
στον χερα της οικογενειας δλδ :D :D :rotflmao:

ε νταξ τα παραλες....

:blush:

αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι....:smokin:

OzZzZzY
08/05/2007, 21:40
στον χερα αλλα απ αυτη την αποψη ----> :a31:

Brolas
08/05/2007, 22:44
στον χερα αλλα απ αυτη την αποψη ----> :a31: Μόνο τα κρύα και μοναχικά βράδια του χειμώνα....Όταν το τέρας(townmate 80) κοιμάται....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

675
08/05/2007, 23:53
Μόνο τα κρύα και μοναχικά βράδια του χειμώνα....Όταν το τέρας(townmate 80) κοιμάται....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αφου σε σβηνουμε πριν καν προλαβεις να σκεφθεις την απαντηση σου βρε μικρουλη:a9:

Alchimistis
09/05/2007, 00:01
To cbf 250 σε καλύπτει, καθώς και το Νexus το 500 σε καλύπτει στο δίπλωμα

675
09/05/2007, 00:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
To cbf 250 σε καλύπτει, καθώς και το Νexus το 500 σε καλύπτει στο δίπλωμα

ακουσα ομως πως το διπλωμα αλλαζει και γινεται πλεον μονο με τα κυβικα με οριο τα 125...

:sick:

ξερεις αν αληθευει?:uplate:

OzZzZzY
09/05/2007, 00:40
δηλαδη ενα nsr-rgv-tzr-rs 125 θα σε χαλαγε? αντε και κανα crm ή exc..καταλαβε οτι ειναι μηχανη που αν θες την αντικαθιστας μετα απο 2 χρονια :D

675
09/05/2007, 17:10
nsr-rgv-tzr

εμφανησιακα?

θα με χαλαγαν....

OzZzZzY
09/05/2007, 17:23
μπορεις να φτιαξεις πολυεστερικο κοστουμι με 400 ευρω και εισαι τελειος :D :D
(αλλα τι καθομαι κ μιλαω στον μπιφτεκοκωλη τον ασχετο :smokin: :smokin: :rotflmao: :rotflmao: )

675
09/05/2007, 17:32
μπορεις να φτιαξεις πολυεστερικο κοστουμι με 400 ευρω και εισαι τελειος :D :D
(αλλα τι καθομαι κ μιλαω στον μπιφτεκοκωλη τον ασχετο :smokin: :smokin: :rotflmao: :rotflmao: )

κατεβασε ενα χιλιαρικο κ βλεπουμε....:evil:

OzZzZzY
09/05/2007, 17:39
να τα δουλεψεις ρε για να τα βγαλεις!! ετοιματζη..τεμπελοσκυλο :D

mob rules
09/05/2007, 17:46
χμμμμμ.αν δες διχρονιλα,θα σου προτεινα NSR125 δεν σπαει και δεν χαλαει!
αμα βρεις ομως!:wave2:

OzZzZzY
09/05/2007, 17:49
γι αυτο rgv 250 που βρισκεις πιο ανετα :D :D

vassilis88
09/05/2007, 18:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
χμμμμμ.αν δες διχρονιλα,θα σου προτεινα NSR125 δεν σπαει και δεν χαλαει!
αμα βρεις ομως!:wave2:

ειναι ενα κοντα στο σπιτι μου μοντ05 10κ χλμ κ κανει 2700.του ματς.

κ το καινουριο ηρθε ποτε ελλαδα?π@π@ρια ε..

flip
09/05/2007, 19:41
εμφανησιακα?

θα με χαλαγαν....

Δεν νομιζω να βρεις τπτ πιο ομορφο σε αυτα τα λεφτα...
Ετσι κ αλλιως το καλοκαιρακι εφτασε πιανεις μια δουλιτσα κ να το κουστουκαμι ;)

Παντως πολυ ομορφα μου φενονται δεν θα με χαλαγε να ειχα ενα:wacko:

675
10/05/2007, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από flip

Ετσι κ αλλιως το καλοκαιρακι εφτασε πιανεις μια δουλιτσα κ να το κουστουκαμι ;)

εγω να τη πιασω....:rolleyes:

ποιος θα την αφησει ομως για να τη πιασω εγω δε μου λες....:winka:

675
10/05/2007, 12:59
προς τις παραπανω απαντησεις....

μηχανακια 5ετιας και 10ετιας δεν θα προτιμουσα....

προτιμω χιλιες φορες να μεινω με το ταουνμειτ παρα να παρω rgv-nsr-tzr - ggb,fsl,m(τσουν-λι) και κουραφεξαλα....:rolleyes:

flip
10/05/2007, 13:33
εγω να τη πιασω....:rolleyes:

ποιος θα την αφησει ομως για να τη πιασω εγω δε μου λες....:winka:

Αθηνα φανταζομαι μενεις.
ε το καλοκαιρακι τι σκατα μια δουλιτσα δεν θα βρεθει?Ψαξιμο θελει και ορεξη;)
αν οχι ελα Καλαματα που εχει και πολλες:beer: ;)

Απο τι φαινεται καλυτερα τοτε να μεινεις με το παπι για κανα 2 χρονια ακομα να κανεις σκληρη οικονομια κ μετα βλεπεις για κατι καλυτερο

Υπαρχει κ αλλη λυση να κανεις το παπι ΣΣ ενα κουστουμακι θελεις απλα
Και που ξερεις μπορει να σε φωναξουν του χρονου στην Πατρα:rotflmao:

675
10/05/2007, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από flip

Υπαρχει κ αλλη λυση να κανεις το παπι ΣΣ ενα κουστουμακι θελεις απλα
Και που ξερεις μπορει να σε φωναξουν του χρονου στην Πατρα:rotflmao:

κοιτα...

το παπι θελει

-ενα βαψιματακι
-αναρτηση πισω
-φρενο μπροστα που δεν εχει καθολου
-κι ενα πηρουνι παλι μποροστα

μετα θα πεταει!!:smokin:

mob rules
10/05/2007, 13:42

προτιμω χιλιες φορες να μεινω με το ταουνμειτ παρα να παρω rgv-nsr-tzr - ggb,fsl,m(τσουν-λι) και κουραφεξαλα....:rolleyes:

καλος η κακος(για μενα κακος)τα διχρονα σταματισαν να βγαινουν πια,οποτε αν θες μηχανακι 125 με γκαζι ειναι μονο το rs125 που δεν θα σου το προτεινα γιατι ειναι πολυ ακριβο,και αν σου βγαλει ζημια την π@υτσισες!!τα nsr125 99-05 δεν εχουν ερθει καινουρια εδω,(βασιλη88).
οποτε αν θες καινουριο 125,η μεταχειρα 2-3χρονια ειναι μονο τα cbr που δεν εχουν καλη αποδοση(αν θες αποδοση)αν τελικα το μετανοιωσεις και θες ψιλοπαλιο μηχανακι απεφυγε τα tzr125γιατι ειναι ζημιαρικα,και ψαξε να βρεις nsr-rgv!εν το μεταξυ πωλειται ενα rgv125 αν θες μπορω να ρωτισω ποσο το πουλαει!δεν εχει φερια,αλλα ειναι γενικα πολυ προσεγμενο μηχανακι(μοιαζει στο rgv250 banana)οσο για φερια,θα πανε στα 200?+100? το βαψιμο οχι παντος 400?

αντε να το δεινει 500?-700?:wave2:

flip
10/05/2007, 13:44

κοιτα...

το παπι θελει

-ενα βαψιματακι
-αναρτηση πισω
-φρενο μπροστα που δεν εχει καθολου
-κι ενα πηρουνι παλι μποροστα

μετα θα πεταει!!:smokin:

δηλαδη ουτε 100ε ελα ποιος της χαρης σου σου φεξε με την λυση μου :D

Sabre
10/05/2007, 13:45

Ελπίζω να κάνεις πλάκα έτσι?

87965

675
10/05/2007, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
καλος η κακος(για μενα κακος)τα διχρονα σταματισαν να βγαινουν πια,οποτε αν θες μηχανακι 125 με γκαζι ειναι μονο το rs125 που δεν θα σου το προτεινα γιατι ειναι πολυ ακριβο,και αν σου βγαλει ζημια την π@υτσισες!!τα nsr125 99-05 δεν εχουν ερθει καινουρια εδω,(βασιλη88).
οποτε αν θες καινουριο 125,η μεταχειρα 2-3χρονια ειναι μονο τα cbr που δεν εχουν καλη αποδοση(αν θες αποδοση)αν τελικα το μετανοιωσεις και θες ψιλοπαλιο μηχανακι απεφυγε τα tzr125γιατι ειναι ζημιαρικα,και ψαξε να βρεις nsr-rgv!εν το μεταξυ πωλειται ενα rgv125 αν θες μπορω να ρωτισω ποσο το πουλαει!δεν εχει φερια,αλλα ειναι γενικα πολυ προσεγμενο μηχανακι(μοιαζει στο rgv250 banana)οσο για φερια,θα πανε στα 200?+100? το βαψιμο οχι παντος 400?

αστο καλυτερα ρε βαγγελακη μη το ρωτησεις δε πειραζει...

ευχαριστω για την απανηση σου αλλα τελικα ειμαι αποφασισμενος θα σκασω ενα 200αρι στο ταουνμειτ για να μπορει να τραβαει και 2ο ατομο(αναρτηση)

θα τι κρατησω για κανα ενα με εναμιση χρονο και θα δω μετα...:sad:

τωρα δε ξερω στη πορεια μπορει να μου τη βιδωσει και να κανω καμια "τρελη" αγορα...θα δειξει:rolleyes:

flip
10/05/2007, 13:48
δεν νομιζω να εννοουσε σε θεματα ομορφιας αλλα αντοχης και ποιοτητας

mob rules
10/05/2007, 13:56
αστο καλυτερα ρε βαγγελακη μη το ρωτησεις δε πειραζει...

ευχαριστω για την απανηση σου αλλα τελικα ειμαι αποφασισμενος θα σκασω ενα 200αρι στο ταουνμειτ για να μπορει να τραβαει και 2ο ατομο(αναρτηση)

θα τι κρατησω για κανα ενα με εναμιση χρονο και θα δω μετα...:sad:

τωρα δε ξερω στη πορεια μπορει να μου τη βιδωσει και να κανω καμια "τρελη" αγορα...θα δειξει:rolleyes:

κοιτα ηλια χωρις να θελω να σε προσβαλω,θα δωσεις 200? σε ενα μηχανακι που αξιζει 150?:nono: :nono:

μην εισαι''τρελλος''και απο που και ως που θα παει 200? αφου μονο το βαψιμο θελει 100-150?μην σου πω οτι οι περισσοτεροι δεν θα στο βαψουν,γιατι ειναι καλοκαιρι και εχουν αμαξια μεσα που χτυπανε 1.000?σιγα μην αφησουν τα αμαξια να βαψουν το τ80!!
υποψην,οτι ειμαι μπογιατζης αυ/των και ξερω τι σου λεω!!!:wave2:

flip
10/05/2007, 14:03
μην προσπαθησεις να το φτιαξεις εξωτερικα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!!:nono:
μονο να δουλευει για να σε πηγαινει στην δουλια σου μεχρι να βγαλεις λεφτα για μεγαλυτερο:wave2:

675
10/05/2007, 14:35
θα δουμε...

οπωσδηποτε παντως θα του βαλω αναρτηση πισω και εξατμιση...

ουτε 100 ευρω δε θα μ παει...:winka:

xampos
10/05/2007, 16:44
quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr

προτιμω χιλιες φορες να μεινω με το ταουνμειτ παρα να παρω rgv-nsr-tzr - ggb,fsl,m(τσουν-λι) και κουραφεξαλα....

Ελπίζω να κάνεις πλάκα έτσι?

και γω το ιδιο ελπιζω :rolleyes: :rolleyes:

675
10/05/2007, 16:49
οχι ειλικρινα δεν κανω καθολου πλακα....

και να δωσω λεφτα και να μεινω παλι με μηχανακι που σχεδιαστικα και προσωπικα ειναι το ιδιο με αυτο που εχω?
ή τουλαχιστον δεν θα με ικανοποιησει παραπανω απο αυτο που ηδη εχω...

αν ειναι να δωσω λεφτα, να δωσω αλλα να γουσταρω!

π.χ.
για ενα ρς (π)απριλια θες 5 χιλιαρικα
παραααα πολλα λεφτα ...αλλα θα τα δινα γιατι θα γουσταρα και μονο που θα το βλεπα...:winka:

:beer:

vassilis88
10/05/2007, 17:57
π.χ.
για ενα ρς (π)απριλια θες 5 χιλιαρικα
παραααα πολλα λεφτα ...αλλα θα τα δινα γιατι θα γουσταρα και μονο που θα το βλεπα...:winka:

εεεετσι!!:D :D

OzZzZzY
10/05/2007, 18:53
οταν ερχοταν η ωρα να πληρωσεις ελατηρια-πιστονια τι θα κανες? :D :D :beer: :beer: :D :D

mob rules
10/05/2007, 18:56
ρε ηλια δεν σκεφτεσαι σωστα,θα δωσεις 5000 για 125,και μετα απο 2 χρονια θα το βαρεθεις και θα το αλλαξεις,και το χειροτερο ειναι οτι θα στο παρουν το πολυ 2000?!!!!

ποιο ειναι σχεδιαστικα ιδιο το nsr-rgv με το townmate,ισως τοτε πρεπει να φορεσεις γυαλια!!!

:a21:

παρε και ενα rgv να το συγκρηνεις με το townmate σου:lol: :lol: :lol:

87987