Σύνδεση

View Full Version : ΓΥΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ 29/4/07

FZMAN
01/05/2007, 08:03
Κυριακή πρωί και βέβαια πρωινή έγερση όπως πάντα (δυστυχώς) αλλά αυτή την φορά για άλλο λόγο.Είχα αποφασίσει να κάνω κάποια χιλιόμετρα ρονταρίσματος σε μέρος που μου αρέσει αρκετά και ήθελα καιρό να πάω.Ήθελα επίσης να δώ και την καινούργια βαλίτσα πόσο βολική είναι και κατά πόσο επηρεάζει την μηχανή. Εκκίνηση λοιπόν στις 8:30 με κατεύθυνση το Κάστρο Βοιωτίας με ταχύτητα εως 130 χλμ και αυτά όχι συνέχεια. Απο το Κάστρο λοιπόν στροφή για Ορχομενό και Λειβαδιά. Ο καιρός φανταστικός και τα χιλιόμετρα να περνάνε χωρίς να τα πέρνω είδηση μιας και το τοπίο είναι εκπληκτικό και ειδικά απ΄το σημείο μετά την Λειβαδιά πρός την Αράχωβα. Καλός ο δρόμος χωρίς πολύ κίνηση και με πολύ καλές στροφές. Περνώντας την Αράχωβα είχα αποφασίσει να κάνω την πρώτη στάση στους Δελφούς και αυτή για να χαζέψω.
Η συνέχεια είχε την κάθοδο για Ιτέα με τις πολλές φουρκέτες και απο εκεί και μετά κατεύθυνση πρός Γαλαξίδι και μετά πρός Ερατεινή και Ναύπακτο όπου είχε και την επόμενη στάση για καφέ.
Πολύ κόσμο είχε στην Ναύπακτο και αρκετούς ξένους (και με μηχανές). Μετά απο στάση για καφέ λοιπόν στην Ναύπακτο αναχώρησα για Αντίριο και Ρίο και απο εκεί μια μικρή στάση στην Πάτρα για βενζίνα και ένα ψιλοτσίμπιμα και αναχώρηση για Αθήνα. Στην αρχή είπα να ξεκινήσω απ΄τον παλιό δρόμο αλλά κατά το Αίγιο αποφάσισα να βγώ εθνική κι έτσι κατά τις 16:30 ήμουν σπίτι μου πολύ χαρούμενος και με 520 χλμ παραπάνω στο κοντέρ. Οι εντυπώσεις; Η μηχανή είναι εκπληκτική, πολύ ξεκούραστη σε όλο το ταξίδι και απο ότι είδα οικονομική= 4,8 ltr/100χλμ βέβαια με ρυθμούς ρονταρίσματος (εως 130 χλμ). Σε αυτές τις ταχύτητες δεν υπήρχε βέβαια και καμιά ενόχληση κι απ΄την μπαγκαζιέρα που ήταν πολύ βολική στην μεταφορά κάποιων πραγμάτων που είχα. Αυτό λοιπόν ήταν το πρώτο ταξίδι με την νέα μου κούκλα. Άντε σύντομα και σε άλλα.

FZMAN
01/05/2007, 08:06
Να και κάποια φωτό απο την στάση στην Ναύπακτο.

86500

FZMAN
01/05/2007, 08:08
Φωτό απ΄τους Δελφούς

86501

FZMAN
01/05/2007, 08:10
Και μια απ΄την επιστροφή στην γέφυρα Ρίου - Αντιρίου.

86502

crs-k
01/05/2007, 09:01
Παντα τετοια!

:smokin: :beer: :wave2:

FZMAN
04/05/2007, 11:59
Πάντως αυτή η διαδρομή θέλει πολλή προσοχή γιατί έχει πολύ στροφυλίκη και ο δρόμος σε πολλά σημεία δεν είναι κι ότι καλύτερο.