View Full Version : Agora R6 07 H' Cbr 600rr 07'
xrace3092
01/05/2007, 15:29
EIMAI ANAMESA STO YAMAHA R6 KAI TO CBR 600RR.DEN KSERW POIO APO TA DYO NA PARV.TO ENA EINAI POLY WRAIO(R6).TO ALLO KALO EMFANISIAKA DEN LEW ALLA POLY AKSIOPISTO(CBR)THELW EPITELOUS NA PARW ALLA POIO.BASIKA EIMAQI KONTA STO R6 ALLA DIABASA GIA ENA PROBLHMA STO FILTRO AEROS.TSP.KAI META TO XRWMA GIA R6 KOKKINO -ASPRO H MAURO.KALA TO CBR EINAI GMT MAYRO-KOKKKINO.TI LETE??????????????????????
:confused: :confused:
SeNNinhA
01/05/2007, 16:26
Επειδή οι διαφορές τους σαν απόδοση είναι πολύ μικρες εγώ λέω
R6 κόκκινο-άσπρο
διότι εμφανισιακά είναι απείρως ομορφότερο (για τα δικά μου τουλάχιστον γούστα). Αλλα αν τα δεις διπλα δίπλα (το κοκινο άσπρο R6) υπάρχει πιθανότητα να σου αρέσει το CBR?
SeNNinhA
01/05/2007, 16:39
R6
86522
SeNNinhA
01/05/2007, 16:40
R6 black (οχι όπως το κοκκινο - ασπρο)
86523
SeNNinhA
01/05/2007, 16:42
CBR600RR
86524
Κοιταξε παντως η διαφορα τους στην αποδοση δεν ειναι και τοσο μικρες...
Δυστηχως το R6 07 ειναι πολυ ψοφιμι(μα πολυ ομως,ακομα και για 600) χαμηλα και μετα τις 10-11 κατι παει να γινει.Αλλα μεχρι εκει κυριολεκτικα κοιμαται το μοτερ,ενα test ride θα σε πεισει.
Απο την αλλη απ'οτι φαινεται το CBR μπηκε πολυ δυντα το 07.Σαφως πολυ δυνατοτερο και γενικα πολυ καλυτερο σα συνολο απο ολες τις πλευρες.
Το θεμα εμφανιση ειναι καθαρα υποκειμενικο,το μαυρο του R6 07 δεν ειναι ωραιο,του 06 ειναι πολυ καλυτερο.
Γενικα μονο παραπονα εχω ακουσει και εχω διαβασει για το 07(Και εχω νιωσει σε testride).
Παντως θα σου δωσω μια συμβουλη που μου την ειχανε δωσει κι εμενα πριν παρω μηχανη,παρε οποιο σου κανει κλικ,αυτο που θα γουσταρεις μονο και μονο να καθεσαι να το χαζευεις και θα χαμογελας.:smokin: και ασε ολους τους αλλους να τραγουδανε:a49:
Υ.Γ.:Α και υπαρχουν κι αλλες επιλογες εκτος απο αυτα τα 2,σκεψου τες κι αυτες :cool: ;):sun: :sun: :sun:
blueblack
01/05/2007, 21:13
KAΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑΓΕΡΑΚΙΑ ΜΙΛΑΤΕ...???????????
Άν θές 600 πάνε πάρε τό καινούριο Kawasaki λεβέντη μου νά τρώνε......
τή σκόνη σου........!!!!!!!!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
Tι να κανουνε??? :alien: :wave2:
Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blueblack
02/05/2007, 07:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
Tι να κανουνε??? :alien: :wave2:
Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ..............
Πές τού παιδιού ............ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ..............νά πάρει........!!!!!!!!!!!
Καί άφήστε τά μοντελλάκια καί τά χρωματάκια....
Έτσι παθαίνω μέ τή γυναίκα μου όταν πάω γιά αύτοκίνητο.......
Πάντα ψάχνει νά δεί ποιό χρωματάκι σαλόνι τής άρέσει...:rotflmao: :lol:
Δεν ξέρω αν έχεις κάνει το βασικό....
Εχεις τουλάχιστον ανέβει σε R6?? Εννοώ τι ύψος έχεις?? Εγώ είμαι 1,87 και στο R6 δε τη παλεύω με τη καμία. Προσωπική άποψη άμα θες σκέψου το.
Σκέψου όσο υπάρχει ακόμα καινούργιο το 636... Μια χαρά εμφανιση, επιδόσεις μακράν πάνω από τον ανταγωνισμό,(δεν ξέρω για το triumph...), πολύ άνετο για την κατηγορία, και σαφώς πιο φθηνό πλέον.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
+ 600
SeNNinhA
02/05/2007, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
Κοιταξε παντως η διαφορα τους στην αποδοση δεν ειναι και τοσο μικρες...
Δυστηχως το R6 07 ειναι πολυ ψοφιμι(μα πολυ ομως,ακομα και για 600) χαμηλα και μετα τις 10-11 κατι παει να γινει.Αλλα μεχρι εκει κυριολεκτικα κοιμαται το μοτερ,ενα test ride θα σε πεισει.
Απο την αλλη απ'οτι φαινεται το CBR μπηκε πολυ δυντα το 07.Σαφως πολυ δυνατοτερο και γενικα πολυ καλυτερο σα συνολο απο ολες τις πλευρες.
Το θεμα εμφανιση ειναι καθαρα υποκειμενικο,το μαυρο του R6 07 δεν ειναι ωραιο,του 06 ειναι πολυ καλυτερο.
Γενικα μονο παραπονα εχω ακουσει και εχω διαβασει για το 07(Και εχω νιωσει σε testride).
Παντως θα σου δωσω μια συμβουλη που μου την ειχανε δωσει κι εμενα πριν παρω μηχανη,παρε οποιο σου κανει κλικ,αυτο που θα γουσταρεις μονο και μονο να καθεσαι να το χαζευεις και θα χαμογελας.:smokin: και ασε ολους τους αλλους να τραγουδανε:a49:
Υ.Γ.:Α και υπαρχουν κι αλλες επιλογες εκτος απο αυτα τα 2,σκεψου τες κι αυτες :cool: ;):sun: :sun: :sun:
Σωστός γενικά οπότε να συμπληρώσω
R6 '07 & ΖΧ600 '07
Έχουν σχεδιαστεί για δύναμη και έτσι τα ελαφριά κινούμενα μέρη τους δίνουν μεν 16.500 εως το κόκκινο αλλα έχουν δύναμη και ροπή μόνο ψηλά και αποδίδουν καλά (κάλιστα) σε περιβάλλον πίστας. Στον δρόμο παιδεύεσαι πολύ με το κιβώτιο και χάνεις όλη την ομορφιά.
CBR600RR '07 όπως λένε δυνάμωσε και ελάφρυνε οπότε έγινε και πάλι εκτός από πολύ φιλικό και αποδοτικό σε όλες τις συνθήκες. Θέλει όμως ανανέωση εμφανισιακά γιατί έχει κουράσει (κι ας άλλαξε η θέση του Ram-Air). Εκτός θέματος εμφάνισης θα το προτιμούσα αλλα........:yuck: :yuck:
675 Triumph
Μάλλον ο βασιλιάς για φέτος. 3κυλινδρος που δεν του λείπει ούτε η ροπή ούτε και η δύναμη, πανέμορφο και με φρανάζωμα τελειο για Σερρες.
:beer: :beer:
Με λίγα λόγια, συμπέρασμα?
ΠΑΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΣΕΝΑ κι ασε μας να λέμε
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Φιλαράκι, αν θες 600άρι SS που και γκάζι έχει και στρίβει σα λεπίδα κοίτα 675 ή αν δεν γουστάρεις λόγω μάρκας πάρε το καινούργιο CBR που ακολουθεί το δρόμο που χάραξε το πρώτο.
Το R6 είναι για τα κλάματα. Όλες οι αρετές του εξαντλούνται στο design :bawl: :ZZZ:
Σχετικά με το kawasaki .... εδώ γελάμε. Στα 600 είναι ανύπαρκτο. Μόνο γκάζι έχει, κατά τα άλλα παλεύεις να το στρίψεις. :rolleyes: Respect μόνο στο ZX-10
r6 η cbr ε;.... :D δεν μπορω να βοηθησω συγνωμη...:bawl: δεν εχω οδηγησει κανενα απο τα 2 ...αλλα παρε 749!:lol:
nakedorange
02/05/2007, 15:41
δεν μας αναφερεις καπου τι σε ενδιαφερει να κανεις με τα μηχανακια αυτα, υποθετω πως ξερεις οτι η χρηση τους εξ ορισμου ειναι εξιδεικευμενη..(προς πιστα μερια).
τεσπα αν σε ενδιαφερουν ιπποδυναμη και ροπη ...
οτι και να διαλεξεις..παντα ορθιο(ς)..
86676
nakedorange
02/05/2007, 15:42
και το διαγραμμα της ροπης..
86677
biglebowski
02/05/2007, 15:53
Για μενα κοιτα το cbr σαν πρωτη επιλογη-το καινουργιο πρεπει πραγματικα να σπερνει και εχει βγει και σε ενα ασπρο περλα-γκρι πολυ ομορφο :sun:
Μονος λογος να μη το παρεις κατ'εμε ειναι αν δεν σ'αρεσει εμφανισιακα-τοτε κοιτα το gsxr 600 η 750-πραγματικα πολυ τιμια μηχανακια :beer:
Σαν τριτη επιλογη θα σου προτεινα το 675-τριτο οχι λογω αξιας η αποδοσης αλλα διοτι λογω μαρκας θα το παντρευτεις :sad:
Το r6 χαμηλα παραειναι ψοφιο και το kawasaki απλα δεν υπαρχει..
:yuck:
Ειναι ομορφη η φαση που βρισκεσαι-κοιτα να παρεις αυτο που γουσταρεις εσυ περισσοτερο,αυτο που το βλεπεις και σε φτιαχνει,και οχι οτι αρεσει στους φιλους σου η γραφουν τα μουφα-ελληνικα περιοδικα :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από biglebowski
Για μενα κοιτα το cbr σαν πρωτη επιλογη-το καινουργιο πρεπει πραγματικα να σπερνει και εχει βγει και σε ενα ασπρο περλα-γκρι πολυ ομορφο :sun:
Μονος λογος να μη το παρεις κατ'εμε ειναι αν δεν σ'αρεσει εμφανισιακα-τοτε κοιτα το gsxr 600 η 750-πραγματικα πολυ τιμια μηχανακια :beer:
Σαν τριτη επιλογη θα σου προτεινα το 675-τριτο οχι λογω αξιας η αποδοσης αλλα διοτι λογω μαρκας θα το παντρευτεις :sad:
Το r6 χαμηλα παραειναι ψοφιο και το kawasaki απλα δεν υπαρχει..
:yuck:
Ειναι ομορφη η φαση που βρισκεσαι-κοιτα να παρεις αυτο που γουσταρεις εσυ περισσοτερο,αυτο που το βλεπεις και σε φτιαχνει,και οχι οτι αρεσει στους φιλους σου η γραφουν τα μουφα-ελληνικα περιοδικα :sick:
Απλα +1 σε ολα
Συμφωνω κι επαυξανω,και προπαντως μη συμβουλευσαι test και διαγραμματα περιοδικων,το καθενα λεει τα δικα του μου φαινεται alantalon:rotflmao:.
Παρε αυτο που θα το σκεφτεσαι και θα :a32:
Αρχικά δημιουργήθηκε από biglebowski
Αυτό δεν ισχύει για το συγκεκριμένο μοντέλο. Κυκλοφορούν λίγα μηχανάκια και υπάρχουν πολλοί που το ψάχνουν σε μεταχειρισμένο. Εγώ δυσκολεύτηκα να βρω όταν έψαχνα.
Μην ξεχνάμε ότι τα SS είναι πεταμένα λεφτά. Ειδικά τα Japan μετά το χρόνο ξεφτιλίζονται οι τιμές τους.
Da.Vintage
03/05/2007, 08:34
TO CBR 600 RR είναι σαν facelift του 125!:yuck:
Σα παπί το κάνανε του κόψαν πολύ όγκο!
Στα 600 η λύση είναι μονόδρομος R6 RULEZ!
Γή καλεί lykos!
Kαι η επόμενη και μοναδική επιλογή είναι το Daytona 675 που γαμ@ει και αυτό αλλά λόγο ομορφιάς, γιατί αν δε σου αρέσει αυτό που καβαλάς τοτε γιατί να είσαι επάνω του.. R6:evil:
SeNNinhA
03/05/2007, 09:39
Διάβασε αν σε ενδιαφέρει στο τελαυταίο 0-300, το MEGA TEST για τα SS που έγινε για ολα τα περιοδικά στην ALMERIA. Ίσως σε βοηθήσει.
project.breeze
05/05/2007, 13:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
TO CBR 600 RR είναι σαν facelift του 125!:yuck:
Σα παπί το κάνανε του κόψαν πολύ όγκο!
Στα 600 η λύση είναι μονόδρομος R6 RULEZ!
Γή καλεί lykos!
Kαι η επόμενη και μοναδική επιλογή είναι το Daytona 675 που γαμ@ει και αυτό αλλά λόγο ομορφιάς, γιατί αν δε σου αρέσει αυτό που καβαλάς τοτε γιατί να είσαι επάνω του.. R6:evil:
Είπε ο "είμαι αντικειμενικός" Titan.Επειδή έχεις R1 δεν σημαίνει πως απαραιτήτως πρέπει να υποστηρίζεις όλα τα μοντέλα της Yamaha...Χαλαρώστε λίγο...