Σύνδεση

View Full Version : vromero tragoudi!

pimenas
02/05/2007, 18:39
Αν και παλιό, επειδή βλέπω οτι δέν έχει ξαναμπεί το βάζω:

Cleftones - Vromero & alla (http://myspace.com/cleftonestheband)

sergiosm
02/05/2007, 18:58
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Άψογο
τσίμπα

:beer: :beer: :beer:

el_hymador
02/05/2007, 19:55
γαματοι!!!:lol: :rotflmao: :lol: :beer:

gcrook
02/05/2007, 20:28
Ρε τουτοι γαμανε κανονικα λεμε!:eek: :beer: :eek: :beer:

Υ.Γ Ρε συ χυμαδορε προτεινε καλα κομματακια απο royksopp ατμοσφαιρικα και τα ρεστα.

Ακουσα ενα αλμπουμ λεγεται καπως melody A.M αν θυμαμαι καλα αλλα μου φανηκε καπως υποτονικο σε σχεση με κανα-δυο αλλα δικα τους που ειχα ακουσει.:beer:

OzZzZzY
03/05/2007, 09:38
οι μουσικες ειναι απο το tornero του Mihai Traistariu και το don't cry των guns and roses..

και καλα του mihai....ξεφτυλιζουν τους guns....τς τς τς :rolleyes: :sad: :mad:

Akatanomastos
03/05/2007, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
οι μουσικες ειναι απο το tornero του Mihai Traistariu και το don't cry των guns and roses..

και καλα του mihai....ξεφτυλιζουν τους guns....τς τς τς :rolleyes: :sad: :mad:

gamato song,

epeidi den katalava to ifos sou, an to les sovara, den nomizo oti kseftilizoun.exoun ferthei me sevasmo sto mousiko <<meros>>

san mousikoi pantos prepei na einai kaloi

George-3-
03/05/2007, 16:39
Kαλα ρε στο my space ξυμεροβραδιαζεστε...τσ τσ τσ

mob rules
06/05/2007, 02:21
:a013: :a013: :a013: ...βρομερο!!!:lol: :lol:

el_hymador
06/05/2007, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ρε τουτοι γαμανε κανονικα λεμε!:eek: :beer: :eek: :beer:

Υ.Γ Ρε συ χυμαδορε προτεινε καλα κομματακια απο royksopp ατμοσφαιρικα και τα ρεστα.

Ακουσα ενα αλμπουμ λεγεται καπως melody A.M αν θυμαμαι καλα αλλα μου φανηκε καπως υποτονικο σε σχεση με κανα-δυο αλλα δικα τους που ειχα ακουσει.:beer:

Oι royksopp ειναι Νορβηγοι electro γεια σας group, κατα την γνωμη μου κορυφαιοι αυτη την στιγμη στο ειδος.

Εχουν βγαλει 3 studio albums, το melody AM ηταν το πρωτο, μετα ακολουθησε το the understanding και πριν απολιγους μηνες βγαλαν το Back to mine, το οποιο εχει διασκευες γνωστων κομματιων απο αλλους καλλιτεχνες.

Γενικα δεν πατανε σε ενα συγκεκριμενο υφος, μπορεις να ακουσεις απο λυρικες μπαλλαντες μεχρι industrial techno και 80s ηχους στην μουσικη τους.

περα απο το ''what else is there'' το οποιο ειναι τραγουδι υμνος με video-clip μαγεια , ακουσε τα ''19 in space'' , ''Only this moment'' , ''Αrctic cycle'' ,'' So easy'' και ''Poor Leno'' με επισης εξαιρετικο video clip.

αλλοι γαματοι και πιο ατμοαφαιρικοι ειναι οι Thievery Corporation, οτι και να ακουσεις απο αυτους ειναι υπεροχο, αλλα σε εντελως διαφορετικο υφος, dub θα τους ελεγα...

Τεσπα επειδη και εγω βαριεμαι τα πολλα μπλι-μπλι και την κονσερβα μουσικη απο υπολογιστες, λιγα παραγματα ακουω απο τα καινουργια....αν θες ατμοσφαιρα στο 100% η λυση ειναι μια ....Pink Floyd! κλασσικα , δοκιμασμενα πραγματα:wave2:

kiriakost
06/05/2007, 11:25
καλό είναι, χρειαζομαι καμπόσα τέτοια για ξεχάσω τον πόνο μου !!:lol:

OzZzZzY
06/05/2007, 11:43
ακατανομαστε για πλακα το λεω ρε:a9: :a9:

adam_tsouk
06/05/2007, 12:02
γ@μαει!

:lol: :lol: :lol:

Akatanomastos
06/05/2007, 13:08