PDA

View Full Version : Tελικος ch - l...

el_hymador
02/05/2007, 23:26
:D

η Μιλαν μου ειναι αδιαφορη...αλλα απο την στιγμη που πεταξε εξω την σιχαμενη και κολοφαρδοτερη ομαδα ολων των εποχων manchester και μια που στον τελικο θα παιξει με ενα αλλο σιχαμα που ακουει στο ονομα Liverpool....

τι να κανω και εγω?

F O R Z A M I L A N !!!!

TROOPER
03/05/2007, 00:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

η Μιλαν μου ειναι αδιαφορη...αλλα απο την στιγμη που πεταξε εξω την σιχαμενη και κολοφαρδοτερη ομαδα ολων των εποχων manchester και μια που στον τελικο θα παιξει με ενα αλλο σιχαμα που ακουει στο ονομα Liverpool....

τι να κανω και εγω?

F O R Z A M I L A N !!!!

ΟΠΟΥ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΗΜΟΣ ΚΩΣΤΑ...................

YOU LL NEVER WALK ALONE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LIVERPOOL ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

vangelis 64
03/05/2007, 00:12
Μίλαν κι εγώ. Αν και ΑΕΚτζής.

Δεν τούς γουστάρω τούς Άγγλους,όταν παίζουνε μπάλα ρε γαμώτο.

Τούς βγάζω όμως το καπέλλο για τον τρόπο που το αντιμετωπίζουν σαν λαός. .:a23: :a23:

alximistis
03/05/2007, 01:05
για το τι υποστηρίζω είναι λίγο-πολύ γνωστό! Never walk alone που λέει και ο φίλος trooper από πάνω. Κι ότι και να λέτε όποιος και να υποστηρίζετε η αλήθεια είναι μία. Ότι μπορεί και η Μίλαν και η Liverpool να έχουν όνομα ιστορικότατο αλλά...
την ιστορία των κόκκινων ΔΕΝ την έχει η Μίλαν και ούτε σχεδόν κανείς άλλος. Και χτυπηθείτε όσο θέλετε!!!

Τώρα για το ποιος θα πάρει το... κατσαρόλι, προσωπικά και για μεγάλη μου δυστυχία βλέπω τη Μίλαν. Δεν πειράζει τι να κάνουμε. Εμείς εκεί. Πάντα.
Never walk alone...

blackbusa
03/05/2007, 01:16
Οντας Ιταλος και αρρωστος ROMANISTA,μπορω να πω οτι η ικανοποιηση για την ΠΟΥΤΣΑ που εφαγαν οι αχωνευτοι με ευχαριστησε.Τωρα θα εχουμε αλλη μια για να μην ξεχνιομαστε.

ALONEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,ALONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

YOU'LL NEVER WALK ALONEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Αν και θα προτιμουσα στον τελικο τους κολοφαρδους του 99 ωστε να καταλαβουν επιτελους που μας τα εχουν πρηξει...........ποια ειναι η πιο ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ...........

:sun: :sun: :sun:

giobazolias
03/05/2007, 01:17

τι να κανω και εγω?

F O R Z A M I L A N !!!!

ε οχι και κωλοφαρδοτερη η μαντσεστερ!!!
την καλυτερη μπαλλα στην ευρωπη μαζι με αλκμααρ και σεβιλλη επαιξε φετος!!!
1 champiοns league ολο και ολο εχει η μαντσεστερ..............που ναι μεν στον τελικο της ειχε κατσει, αλλα ολη εκεινη τη χρονια ειχε παιξει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΠΑΛΛΑ!
τι να πει και η μιλαν που εχει 6/7 πρωταθλητριων παιζοντας σχεδον παντα αντιποδοσφαιρο!

οποιος αγαπαει το ομορφο ποδοσφαιρο ΔΕΝ πρεπει να συμπαθει καμια ιταλικη ομαδα!

Οι αγγλοι μπορει να παιζουν οπως παιζουν αλλα ειναι οι ποιο τιμιοι!
ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ!

blackbusa
03/05/2007, 01:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
για το τι υποστηρίζω είναι λίγο-πολύ γνωστό! Never walk alone που λέει και ο φίλος trooper από πάνω. Κι ότι και να λέτε όποιος και να υποστηρίζετε η αλήθεια είναι μία. Ότι μπορεί και η Μίλαν και η Liverpool να έχουν όνομα ιστορικότατο αλλά...
την ιστορία των κόκκινων ΔΕΝ την έχει η Μίλαν και ούτε σχεδόν κανείς άλλος. Και χτυπηθείτε όσο θέλετε!!!

Τώρα για το ποιος θα πάρει το... κατσαρόλι, προσωπικά και για μεγάλη μου δυστυχία βλέπω τη Μίλαν. Δεν πειράζει τι να κάνουμε. Εμείς εκεί. Πάντα.
Never walk alone...

ΟΠΑ ΣΤΕΛΛΑΚΙ...........ποιυς κοκκινουν εννοεις???

blackbusa
03/05/2007, 01:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
1 champins league ολο και ολο εχει η μαντσεστερ!!!
τι να πει και η μιλαν που εχει 6/7 πρωταθλητριων παιζοντας σχεδον παντα αντιποδοσφαιρο!

Αντιποδοσφαιρο????Μαλλον φιλε μου δεν εχεις δει την ΜΕΓΑΛΗ ΜΙΛΑΝ (δεν την χωνευω καθολου βεβαια) του 90 με VanBasten,Rijckard,Gullit,Baresi.Ancelotti,κλπ κλπ που ειταν η αποθεωση του επιθετικου ποδοσφαιρου.Και βεβαια τοτε πηρε τα 3 απο τα 6 που εχει.....

giobazolias
03/05/2007, 01:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Αντιποδοσφαιρο????Μαλλον φιλε μου δεν εχεις δει την ΜΕΓΑΛΗ ΜΙΛΑΝ (δεν την χωνευω καθολου βεβαια) του 90 με VanBasten,Rijckard,Gullit,Baresi.Ancelotti,κλπ κλπ που ειταν η αποθεωση του επιθετικου ποδοσφαιρου.Και βεβαια τοτε πηρε τα 3 απο τα 6 που εχει.....

Μαλλον δεν εδωσες βαση στο σχεδον παντα που εγραψα παραπανω ..............με σκοπο να εξαιρεσω αυτη την εποχη!

παρολα αυτα, φημιζοταν για τη γρανιτενια της αμυνα!.....μπαρεζι, μαλντινι, αντσελοτι,ντεσαγι( αμυντικογενεις παικτες)

και μιας και θες να ειμαστε ποιο συγκεκριμενοι..................
τα 2 απ τα 3 που λες, πηρε παιζοντας επιθεση!
γιατι το τριτο το πηρε με επιθετικο το μασαρο και τα περισσοτερα ματς στο 1-0!

blackbusa
03/05/2007, 01:43
Μαλλον δεν εδωσες βαση στο σχεδον παντα που εγραψα παραπανω ..............με σκοπο να εξαιρεσω αυτη την εποχη!

παρολα αυτα φημιζοταν για τη γρανιτενια της αμυνα!.....μπαρεζι, μαλντινι, αντσελοτι!

τα 2 απ τα 3 που λες πηρε παιζοντας επιθεση!
γιατι το τριτο το πηρε με επιθετικο το μασαρο και τα περισσοτερα ματς στο 1-0!

Παντα οι ιταλικες ομαδες ειχαν γρανιτενια αμυνα.Ο Ancelotti ειταν μεσος κα οχι αμυντικος....και.....

1963 MILAN-BENFICA 2-1
1969 MILAN-AJAX 4-1
1989 MILAN-STEAUA 4-0
1990 MILAN-BENFICA 1-0 (goal Rijckard)
1994 MILAN-AJAX 4-0
2003 MILAN-JUVENTUS 0-0

Αν εξαιρεσεις το τελευταιο οι αριθμοι μιλανε μονοι τους νομιζω

giobazolias
03/05/2007, 01:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Παντα οι ιταλικες ομαδες ειχαν γρανιτενια αμυνα.Ο Ancelotti ειταν μεσος κα οχι αμυντικος....και.....

1963 MILAN-BENFICA 2-1
1969 MILAN-AJAX 4-1
1989 MILAN-STEAUA 4-0
1990 MILAN-BENFICA 1-0 (goal Rijckard)
1994 MILAN-AJAX 4-0
2003 MILAN-JUVENTUS 0-0

Αν εξαιρεσεις το τελευταιο οι αριθμοι μιλανε μονοι τους νομιζω

ο αντσελοτι ηταν αμυντικογενης μεσος!

δεν μιλαμε για τους τελικους, αλλα για τη συνολικη παρουσια της ομαδας αλλα εστω και ετσι..........

-10ετια 60 δεν υπηρχαν αμυνες γενικα!
-89 οk
-90 1-0 (κλασικο ιταλικο σκορ νικης)
-94..............................και μου λες οτι εγω δεν εχω δει τη μιλαν? :a5:
το 94 που νικησε τη μπαρτσα 4-0 (και οχι τον αγιαξ) .............το σκορ ηταν πλασματικο!
καλυτερη μεν, αλλα οχι οτι ηταν η αποθεωση του επιθετικου ποδοσφαιρου!(της βγηκαν οι φασεις)
-2003 0-0 μεχρι το 120............ Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!!!!!!!!!

:wave2:

vangelis 64
03/05/2007, 02:05

Σ' αυτό συμφωνώ και επαυξάνω.

Το ποδόσφαιρο,δυστυχώς,έχει πάει αλλού,Στο αποτέλεσμα που θα φέρει το χρήμα.

Μακάρι οι Άγγλοι να συνεχίσουν να αντιλαμβάνονται μ' αυτόν τον τρόπο τη μπάλα.Έστω κι αν τη σταματάνε με τίς τέσσερεις....

vangelis 64
03/05/2007, 02:08
ο αντσελοτι ηταν αμυντικογενης μεσος...............οπως και ο ντεσαγι!
δεν μιλαμε για τους τελικους, αλλα για τη συνολικη παρουσια της ομαδας!

μμμμμμμμμμμμμμ
και μου λες οτι εγω δεν εχω δει τη μιλαν?
ΟΝΤΩΣ.................το 1994 δεν την ειδα να νικαει ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ 4-0 στον τελικο! :a5:
εσυ το 4-0 ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ που το ειδες να το δω και γω?

Έλα μωρέ....η Μπάρτσα ήταν.

Και ήμουν εκεί.κάπου εκεί πήρα χαμπάρι για το τι εστί Ελληνικό ποδόσφαιρο.:(

Edit.

Η Μίλαν,σ' αυτό το ματς έπαιξε απίστευτα!!!

Δεν τής βγήκαν απλώς οι φάσεις.

blueblack
03/05/2007, 06:02
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.........ΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ........

Καί τόν μπερδεύουμε.....???????

Ή Μπάρτσα ήταν πολύ μεγάλη τότε ..........ΑΛΛΑ........ΟΧΙ καί βγήκαν
οί φάσεις.......!!!!!!!!!

Όποιος είδε έκείνο τό παιχνίδι.........έκείνο τό πλασσέ τού Γιούγκο.....!!!!!!!!

Πάντως γιά νά κάνω καί ένα σχόλιο................
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕ...............
ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ............

Gandalf dr685sm
03/05/2007, 08:42
Εγώ βλέπω την Μίλαν να περνάει πολύ δύσκολο βράδυ με την Λίβερπουλ.

Το σίγουρο επίσης είναι οτι δεν θα δούμε επιθετικό παιχνίδι , αφού και η Μίλαν και η Λίβερπουλ στηρίζουν πολλά στην άμυνα τους. Εκτός και αν κάνουν κανά μαγικό 20λεπτο πάλι οι κόκκινοι και ξεβρακώσουν τους Ιταλούς και πάλι.

Gandalf

Cpt. Haddock
03/05/2007, 08:46
Liverpool and dry bread λέμεεεεεεεε

:smokin:

dukeandthecity
03/05/2007, 09:36
το 2005 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=9549) ειχε φουτσα.

Μια απο τα ίδια και για το 2007.

nickmonstro
03/05/2007, 17:13
Αν και η καρδια λεει Liverpool το ενστικτο μου λεει Milan:(

Παντως πιστευω οτι αυτος ο τελικος δεν θα εχει καμια σχεση με εκεινον τον απιστευτο του 2005.....θα πεσει πολυ υπνος:a025: :a025:

zzr2005
03/05/2007, 17:36
1 champiοns league ολο και ολο εχει η μαντσεστερ..............που ναι μεν στον τελικο της ειχε κατσει, αλλα ολη εκεινη τη χρονια ειχε παιξει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΠΑΛΛΑ!

για να τα λες αυτά μάλλον δεν έχεις δει τη Μίλαν των Ράικαρντ, Φαν Μπάστεν , Γκούλιτ.....
αν την έχεις δει και θεωρείς οτι έπαιζε αντιποδόσφαιρο τι να πω....πάω πάσο....

δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι χτες η Μάτζεστερ έπαιξε επιθετικά???
90 λεπτά με μια φάση , και στο πρώτο ημίχρονο δεν βγήκε απο την περιοχή της....
το είπε άλλωστε και ο Φέργκιουσον στη συνέντευξη Τύπου....

η Μάτζεστερ μπορεί να παίξει καταπληκτικό ποδόσφαιρο με μικρές ή άπειρες ομάδες....αλλά σε υχηλό επίπεδο δεν αποδίδει εξίσου καλά ποτέ γιατί στηρίζεται πολύ σε αυτοματισμούς που υπό πίεση και με καλές άμυνες δεν βγαίνουν....

επισης όσον αφορά το Μιλαν - Μπαρτσελόνα 4-0 επειδή ήμουν στο γήπεδο δεν ξέρω πως φαινόταν απο τη τηλεόραση αλλά η Μίλαν την είχε ισοπεδώσει την Μπάρτσα (και στο λέω παρότι υποστήριζα Μπαρτσελόνα ....αν και το Γκολ του Σαβίτσεβιτς ακόμα το θεωρώ φάουλ (προβολή)....;)

vangelis 64
03/05/2007, 19:45
Αυτον τον παιχταρά τον Ντοναντόνι όμως,κανείς δεν τον θυμάται.:rolleyes:

giobazolias
03/05/2007, 22:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
για να τα λες αυτά μάλλον δεν έχεις δει τη Μίλαν των Ράικαρντ, Φαν Μπάστεν , Γκούλιτ.....
αν την έχεις δει και θεωρείς οτι έπαιζε αντιποδόσφαιρο τι να πω....πάω πάσο....

δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι χτες η Μάτζεστερ έπαιξε επιθετικά???
90 λεπτά με μια φάση , και στο πρώτο ημίχρονο δεν βγήκε απο την περιοχή της....
το είπε άλλωστε και ο Φέργκιουσον στη συνέντευξη Τύπου....

η Μάτζεστερ μπορεί να παίξει καταπληκτικό ποδόσφαιρο με μικρές ή άπειρες ομάδες....αλλά σε υχηλό επίπεδο δεν αποδίδει εξίσου καλά ποτέ γιατί στηρίζεται πολύ σε αυτοματισμούς που υπό πίεση και με καλές άμυνες δεν βγαίνουν....

πφφφφφφ

οχι zzr2005..............δεν θελω να πω αυτο!

ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΧΤΕΣ!!!

ΜΙΛΗΣΑ ΓΕΝΙΚΑ

ΟΙ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΛΛΑ!!!!!
ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ!

ειναι ομαδες που ΓΕΝΙΚΑ καταφερνουν να παρουν πολυ περισσοτερα απο αυτα που αξιζουν!

για την εποχη βαν μπαστεν, ραινκαρτ, γκουλιτ......................ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ?
διαβασε τα παραπανω ποστ!

οσο για τη μαντσεστερ που δεν ειμαι λατρης της, φετος καμια 10αρια αγωνες της που ειδα, επαιξε το ποιο ωραιο ποδοσφαιρο με
-αλκμααρ,
-βερντερ (κατα διαστηματα),
-λιβερπουλ στο δευτερο μισο της χρονιας,
-σεβιλλη
-αρσεναλ (ασχετα αν δεν ειχε τελικη προσπαθεια φετος)

αντιθετα 5/6 αγωνες της μιλαν που ειδα φετος...............ηταν 1 αισχος!!!

giobazolias
03/05/2007, 23:37

el_hymador
04/05/2007, 08:14
πφφφφφφ

οχι zzr2005..............δεν θελω να πω αυτο!

ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΧΤΕΣ!!!

ΜΙΛΗΣΑ ΓΕΝΙΚΑ

ΟΙ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΛΛΑ!!!!!
ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ!

ειναι ομαδες που ΓΕΝΙΚΑ καταφερνουν να παρουν πολυ περισσοτερα απο αυτα που αξιζουν!

για την εποχη βαν μπαστεν, ραινκαρτ, γκουλιτ......................ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ?
διαβασε τα παραπανω ποστ!

οσο για τη μαντσεστερ που δεν ειμαι λατρης της, φετος καμια 10αρια αγωνες της που ειδα, επαιξε το ποιο ωραιο ποδοσφαιρο με
-αλκμααρ,
-βερντερ (κατα διαστηματα),
-λιβερπουλ στο δευτερο μισο της χρονιας,
-σεβιλλη
-αρσεναλ (ασχετα αν δεν ειχε τελικη προσπαθεια φετος)

αντιθετα 5/6 αγωνες της μιλαν που ειδα φετος...............ηταν 1 αισχος!!!

τα ιδια λεγανε και για την Εθνικη οταν πηραμε το euro...και στην τελικη καλυτερα αντιποδοσφαιρο και να εισαι στο προσκηνιο συνεχως οπως η Milan , παρα να εξαφαννιζεσαι για χρονια απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη οπως η Liverpool...

vangelis 64
04/05/2007, 08:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕ...............
ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ............

Μη σε πούνε μουγγό!!:lol: :lol: :lol:

blueblack
04/05/2007, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μη σε πούνε μουγγό!!:lol: :lol: :lol:

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ............

Δέν τό πέτυχε τό χρώμα ό άνθρωπος....?????????
Σού λέει, πού θά πάει ,τόσοι κόκκινοι είναι ,δέν θά μάς κάτσει ένας.....?????????

alximistis
04/05/2007, 14:13
Ρε σεις! Γιατί τα μπερδεύετε; άλλο η Μίλαν η Γιούβε (μπλιαχ!) κλπ κάτι χρόνια πριν και άλλο οι αγγλικές ομάδες.
Πράγματι η Μίλαν ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομάδα με Σαβίσεβιτς όταν ξέσκισε την Μπάρτσα όπως και με Γκούλιτ Φαν Μπάστεν κλπ.
Αυτό όμως δεν αλλάζει στο τόσο την αλήθεια, την ποδοσφαιρική αλήθεια. Οι ιταλικές ομάδες πάντα είχαν το ίδιο στυλ. Αμυντικογενές αυτοί βρήκαν το κατενάτσιο πάντα έτσι έπαιζαν.
Οι αγγλικές σαφώς και υστερούσαν σε τεχνική κατάρτιση αλλά σε γενικές γραμμές δεν κλείνονταν πίσω δεν έκαναν σκόπιμες καθυστερήσεις και πάντα έπαιζαν με πάθος και φιλότιμο.
Τώρα όμως δεν σημαίνει ότι θα είναι έτσι τα πράγματα.
Άλλο τότε άλλο τώρα. Ματσάρα να ναι και να το σηκώσει η Λίβερπουλ και τα άλλα τα βρίσκουμε...

giobazolias
04/05/2007, 22:56
τα ιδια λεγανε και για την Εθνικη οταν πηραμε το euro...και στην τελικη καλυτερα αντιποδοσφαιρο και να εισαι στο προσκηνιο συνεχως οπως η Milan , παρα να εξαφαννιζεσαι για χρονια απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη οπως η Liverpool...

και για την Εθνικη ετσι ειναι........αντιποδοσφαιρο επαιξε!
ομως ειναι μια πολυ μικρη ποδοσφαιρικη δυναμη και συνχωρηται!
εμεις οι ελληνες που πηραρε το ευρω2004 ΠΟΤΕ δεν ειπαμε πως ειμαστε οι καλυτεροι στην ευρωπη!!!

για πανε ρωτα
τους μιλανεζους για τη μιλαν.................
και τους ιταλους για την εθνικη τους ...................
να δεις τι υπερφυαλες απαντησεις θα παρεις!!!!!!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΙΛΑΝ και................
προπερσι στα προημιτελικα αν και η αιντχοβεν την εκανε ΓΙΟΓΙΟ εντος και εκτος.............με το αντιποδοσφαιρο πηγε αυτη τελικο!
περσι με αντιποδοσφαιρο παλι εβγαλε εξω την εκπληκτικη λιον!
φετος μια ολοκληρη χρονια ηταν αισχρη.....
φορμαριστηκε τον τελευταιο μηνα..................
και περασε τη μαντσεστερ , που ολη τη χρονια επαιξε γαμω τις μπαλλες!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΙΛΑΝ και.........
εστησε κωλο στην λιλ μεσα στο μεατσα για να την περασει απ τους ομιλους, σε βαρος της Αεκ.
(δεν θα μου φανει περιεργο να δω τον Κειτα της Λιλ να παιρνει μεταγραφη στη μιλαν το καλοκαιρι)

εχει στην συνθεση της, τους 2 απ τους 3 μεγαλυτερους καραγκιοζηδες του ευρωπαικου ποδοσφαιρου!
τον ιντζαγκι και τον γκατουζο (ο τριτος ειναι ο ματερατσι)

τα τελευταια χρονια με το καλτσιοπολι, ΕΚΛΕΨΕ πρωταθληματα απ Ιντερ και Λατσιο!
κτλ, κτλ, κτλ................
γι αυτο λοιπον.................

MILAN...............
MILAN..............
va........fan..........cullooo
:a57: :a57: :a57: :a57: :a57: