PDA

View Full Version : paei

EddY
03/05/2007, 18:54
mporei auto to strabo na min einai san ta dika sas alla kai pali einai...

simera kathos perimena tin kopela mou na teleiosei apo to frontistirio gia na tin do mou ksepsane to kinito...

kathomoun stin stasi tou tram kai perimena kai erxete ena mixanaki kai mpainei mesa se ena steno meta apo 2 lepta blepo autous pou itan pano sto mixanaki stin gonia sto steno kai leo apo mesa oti autoi einai gia bouta pao na figo kai trexei o enas kai mou kolaei ena katsabidi sti mesi kai go anagkastika na tou doso ti na ekana...

i gkantemia einai pos prin apo 4 lepta perase ena peripoliko apo kei gt na min pernage ekeini tin stigmi gamoto.....

piga kai ekana katathesi stin astinomia alla siga min tous piasei tora auti........

saratoga
03/05/2007, 20:01
Στη σταση του τραμ..., που...???. :rolleyes: αυτοι στο παπακι τη ηλικιας ηταν...???, ηταν κατσαβιδι η τιποτ'αλλο...??? :eek:
...... :o

ξαναπεστα ελληνiklish...

:a29:

sober
03/05/2007, 21:46
Ασε μου εχει τυχει και μενα αλλα οχι τοσο βιαιο σκηνικο..το ειχα πανω σε τραπεζι σε καφε και μου το βουτηξανε...
Ρε φιλε μεγαλη γκαντεμια οντως η δικη σου...Ειναι σπασιμο...:sad:

EddY
03/05/2007, 22:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από saratoga
Στη σταση του τραμ..., που...???. :rolleyes: αυτοι στο παπακι τη ηλικιας ηταν...???, ηταν κατσαβιδι η τιποτ'αλλο...??? :eek:
...... :o

ξαναπεστα ελληνiklish...

:a29:

λοιπον η σταση του τραμ ηταν στο π.φαληρο και λεγοταν αμφι8ειας...η υλικια τους ειναι κοντα στα 18...κατσαβιδι ηταν γτ το ειδα καλα....

fantacid
03/05/2007, 22:20
ε δε στο λεγα γω να προσεχεις αυτους τους μηχανοβιους σκουλαρικαδες, αλητες μαλλιαδες τεντιμποιδες???

περα απτη πλακα ......................πουστια!!!

EddY
03/05/2007, 22:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ε δε στο λεγα γω να προσεχεις αυτους τους μηχανοβιους σκουλαρικαδες, αλητες μαλλιαδες τεντιμποιδες???

περα απτη πλακα ......................πουστια!!!

ευχομαι ετσι οπως πηγεναν με το μηχανακι να τους επεσε στο δρομο.......

sober
04/05/2007, 01:10
Ελα ντε...

Αντε μωρε με τα κωλοπαιδα...λες και τα εχουμε και μας τρεχουν απο την τσεπη!!!:mad: :mad: :evil:

Gandalf dr685sm
04/05/2007, 09:48
Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα....

Φίλος πάντως έκανε το εξής... παρόμοιο περιστατικό , μόνο που οι τύποι με το μηχανάκι τον είχαν σταμπάρει απο την τράπεζα οτι έπαιρνε χρήματα και τα έβαλε σε φάκελο.

Τον πλησίασαν για να ρωτήσουν δήθεν για δρόμο και του κόλησαν λάμα στην μέση. Μόλις τους δίνει τα λεφτά πάει να ξεκινήσει ο τύπος και προλαβαίνει και τους ρίχνει κλωτσιά ... πέφτουν κάτω... φωνάζει "βοήθεια με κλέβουν"... και για κακή τους τύχη ... πέρναγε πολυς κόσμος (κέντρο Αθήνας)..

Νομίζω οτι ακόμα πρέπει να τρώνε ξύλο...

Κρίμα φιλαράκι για το κινητό σου.

Gandalf

airamhag
04/05/2007, 09:50
ας μη μιλησω καλυτερα...και πολυ..

αυτο που λενε..

μηχανοβιοι τσαντακηδες ?

χτες...πεταγαν χαρτια ( στην κοσμαρα μου εγω...που να παει το μυαλο μου )
κ μετα απο λιγο πετανε κ την τσαντα ( που ειχε τα χαρτια )
ξανακαβαλανε την μηχανη...και Λουης...

και εχω μεινει μαλακας...:look: :look:

τελικα τα χαρτια επεστρεψαν...

μετα απο :look: :eyepop: :uplate: :dizzy: :alien: :sick: :confused: :confused: :confused:

OzZzZzY
05/05/2007, 23:09
μα που ηταν ο fzr600 οταν τον χρειαζομαστε? :rolleyes:

μη στεναχωριεσαι φιλε ενα κινητο ειναι..τπτ μπροστα στην ακεραιοτητα σου :wave2:

EddY
06/05/2007, 00:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
μα που ηταν ο fzr600 οταν τον χρειαζομαστε? :rolleyes:

μη στεναχωριεσαι φιλε ενα κινητο ειναι..τπτ μπροστα στην ακεραιοτητα σου :wave2:

eee koita file i blakeia einai oti auto to kinito to pira ego me dika mou eksoda kai doulepsa ena mina gia na to paro....ti tha ekane o fzr600????tha tous elege na tous paei kontra????

to mono pou thelo na matho tora einai ta onomata tous(kapia paidia paizei na ta kseroun)....

Λεωνίδας
06/05/2007, 23:02
Για δες μήπως ήταν αυτοί (http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=800049&lngDtrID=244)

EddY
07/05/2007, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Για δες μήπως ήταν αυτοί (http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=800049&lngDtrID=244)

euxaristo file alla i blakeia einai oti den dixnei kamia fotografeia gia na ksero....

Λεωνίδας
07/05/2007, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από EddY
euxaristo file alla i blakeia einai oti den dixnei kamia fotografeia gia na ksero.... :wacko:
σε δικαιολογώ γιατί είσαι μικρός
ποτέ δε δείχνουν τα πρόσωπα ανήλικων

τέλος πάντων να πας να καταγγείλεις τη ληστεία σε κάποιο Α.Τ. και να τους πεις ότι άκουσες ότι τσίμπησαν 2, μήπως βρήκαν πάνω τους το κινητό σου

:wave2:

EVI
07/05/2007, 14:34
εγω θα ηθελα (θα ηθελα λεω) να εχω μυικη δυναμη και να ξερω πως να κινουμε να τους σπασω τα κεφαλια.

airamhag
07/05/2007, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εγω θα ηθελα (θα ηθελα λεω) να εχω μυικη δυναμη και να ξερω πως να κινουμε να τους σπασω τα κεφαλια.
δεν χρειαζεται μυικη δυναμη...

το θεμα ειναι οτι αν μαθεις τον τροπο..δυσκολα θα μπορεις να τον χρησιμοποιησεις...

εκτος κ αν μαθεις αυτοαμυνα...

παντως εγω πιστευω...οτι ΟΥΤΕ αυτοαμυναα θα μπορουσα να μαθω...

fantacid
07/05/2007, 14:42
καλα ρε γοργονες ή μαγκες ειστε εσεις???

:hypnotize

airamhag
07/05/2007, 14:44

τι θελει να πει ο ποιητης???:look:

sober
07/05/2007, 17:59

Νανοι....

ΜΕ ΚΑΤΙ @@

ΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: