View Full Version : Ειναι ακριβο το servise???
Σαν νεο μελος με καλοσοριζω...Θελω να ρωτησω για την μπεμπα την 650 αν ειναι ακριβα τα servise??ανταλακτικα και τετοια....δηλ σε σχεση με αλλα μηχανακια.Απο οτι διαβασα στο φορουμ ειδα κατι τιμες σοκ για φιλτρα βενζινης και τρομαξα....Αν παθει καμια βλαβη δηλ θα τρεχω???.....εχει παθει κανεις τπτ?
κατεληξα σε αυτο το μηχανακι γιατι ειναι το πιο βολικο.καλη σελα ψηλο τιμονι χαμηλο κεντρο βαρους και μικρο σχετικα βλεπε v stroam translalp που ειναι ασυκοτα βρε παιδι μου και τεραστια...εχω προβληματιστει παρα πολυ γιατι δεν μου αρεσει τπτ αλλο.......
αλλα αν δεν το αντεχει η τσεπη μου καλυτερα να μην το παρω
ευχαριστω και sorry αν κουρασα:confused: :confused:
:wave2:
ER5KAWASAKI
04/05/2007, 11:58
ΚΑΛΗΜΕΡΑ:sun:
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ SERVICE ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ BMW, HONDA, YAMAHA, KAWASAKI KΛΠ ΤΗΛΕΦΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΕΛΕΙ SERVICE TO ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΜΑΡΚΑ. ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΡΩΤΟΝΤΑΣ ΠΑΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ :wave2: :)
costas_k
04/05/2007, 12:00
πανω κατω στα ιδια ειναι.το μονο μειονεκτημα ειναι οτι ΔΕΝ βρισκεις ευκολα(εως απιθανα)μεταχειρισμενα ανταλλακτικα,αν παθεις κατι
Oi times mporei na einai apo katholou ews arketa tsimpimenes, eksartatai pou tha to phgaineis gia service.
Tsekare times gia ta service ths antiproswpoias sthn perioxh sou (an eisai athina exeis polles epiloges).
Kane ki ena search sto forum, exei ksanasizitithei to thema.
Yparxei kai to www.f650.com (http://www.f650.com/) gia perissoteres plhrofories .
ΣΕΡΒΙΣ 20.000 ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΚΟΣΤΟΣ 240,00
ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ 100,00 ΗΤΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ.
ΣΕΡΒΙΣ 30.000 ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ.ΚΟΣΤΟΣ 338,00 ΕΥΡΩ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 60,00 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΥΡΩ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ 100,00 ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ
(ΜΕ ΤΣΙΓΑΡΟ Κ ΚΑΦΕ) ΕΙΝΑΙ.......
ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡ/ΠΕΙΕΣ (HONDA-SUZUKI-BMW) EXOYN ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ.
adam_tsouk
06/05/2007, 10:15
εγω μεχρι στιγμης το εχω παει 1 φορα στις 5000χλμ και αυτη για λαδια και προληπτικα (μιας κ δεν ειχα κανει εγω το σερβις των 1000 χλμ) φιλτρο και ελεγχο στον εγκεφαλο.
συνολικο κοστος 70 ευρω οταν για το Ζ750 πληρωνα 60 ευρω για λαδια-φιλτρο.
αλλα εχω ακουσει και για πολυ ακριβα σερβις (πχ σε φιλο 130 ευρω το 1200gs για τα 1000 χλμ). ρωτα πριν το πας καπου για σερβις. πολλοι απο εδω θα εχουν αν σου προτεινουν σωστους μηχανικους.
:beer:
Καλώς όρισες!
Το θετικό αγοράζοντας μία BMW είναι, πως μπορείς να είσαι συνεχώς υπό παρακολούθηση συν του ό,τι διαλέγεις εσύ που ακριβώς θα ήθελες να γίνει το servise! :wave2:
Πληροφορίες. (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=38991)
Τα service είναι τα ίδια πάνω κάτω με τις υπόλοιπες μοτο της κατηγορίας του!
Και αν είσαι τυπικός στα service δεν πρόκειτε να ζητήσει τίποτε άλλο το κακόμοιρο!
Ρε συ Respect μας έχεις μπερδέψει με τα avatar σου! Τρομάζουμε να σε γνωρίσουμε κάθε φορά!
Ανα 2 μέρες κι άλλο:wave2: :wave2: :beer: :sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
Τα service είναι τα ίδια πάνω κάτω με τις υπόλοιπες μοτο της κατηγορίας του!
Και αν είσαι τυπικός στα service δεν πρόκειτε να ζητήσει τίποτε άλλο το κακόμοιρο!
Ρε συ Respect μας έχεις μπερδέψει με τα avatar σου! Τρομάζουμε να σε γνωρίσουμε κάθε φορά!
Ανα 2 μέρες κι άλλο:wave2: :wave2: :beer: :sun: :a013:
Το τωρινό είναι το δώρο που έκανα στον εαυτό μου όταν έκλεισα τα 35. :rotflmao:
87503
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
:a013:
Το τωρινό είναι το δώρο που έκανα στον εαυτό μου όταν έκλεισα τα 35. :rotflmao:
Ε! Το μλκ..
Θεός....:beer: :wave2: :a46: :a46:
Cpt. Haddock
07/05/2007, 15:17
Γκουχ-γκουχ
(:smokin: βηχας...)
Μη βγαίνετε off topic
Με το GS εχω κανει εως τωρα 16300 χιλ.
Δυο service το πρωτο στα 1000 με κοστος 75 € και ενα στα 10000χιλ. με κοστος 135 €.
Καθε 5000χιλ. αλλαζω λαδακια με κοστος 45 - 50 €.
Εχουμε λοιπον συνολο : 360 €
Απο φιλους εμαθα οτι το κοστος για το service των 20000χιλ. πληρωσαν απο 280 - 320 €.
Μπροστινα τακακια 118 € :bigcry: + εργατικα + αλλα αναλωσιμα, ρυθμισεις κ.λ.π, αυτο θα πονεσει λιγουλακι, αλλα οποιος εχει τα γενεια εχει και τα χτενια...
Τα service του 1200 σαφώς είναι πιο ακρίβα! Το service των 20000 χλμ μου είχε πάει 230 περίπου!
Τα 10000χλμ αν θυμάμαι καλά 150-180 περίπου (με επιφύλαξη γιατι έχει περάσει και πολύς καιρός)!
Τα λάδια κάθε 5000 χλμ όπως λέει και ο φίλτατος madtank με κόστος 35 ευρώ!
Τωρα τα τακάκια τα πίσω νομίζω έχουν 40 και τα εμπρός 60 περίπου (εδώ βέβαια εξαρτάται απο εσένα- πόσο συχνά θα τα αλλάζεις- εγώ τα πίσω τ'αλλάξα πρώτη φορά στα 22000χλμ και τα εμπρός μια στα 10000 χλμ και μια στα 24000 χλμ)!
Βρε φιλε Konti τα μπροστινα εχουν 60 € το set. Αρα 120 € συνολο.
Για τις αλλαγες στα τακακια των φρενων εισαι σιγουρος για τα χιλιομετρα των αλλαγων.:confused: :confused:
Εγω τα πισω τακακια τα εχω αλαξει δυο φορες με το κοστος που αναφερεις, αλλα μια φορα στα 5000 χιλ. και αλλη μια στα 15000χιλ. με την αλλαγη λαδιων, ενοψη ενος ταξιδιου ειχαν ακομα υλικο.
Αρα +80 € στο συνολο για service.
360 + 80 = 420€
Τα μπροστινα δεν τα εχω αλλαξει ακομα αν και τωρα τελευταια μετα απο ενα πλυσιμο "τσιριζουν" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από madtank
Βρε φιλε Konti τα μπροστινα εχουν 60 € το set. Αρα 120 € συνολο.
Για τις αλλαγες στα τακακια των φρενων εισαι σιγουρος για τα χιλιομετρα των αλλαγων.:confused: :confused:
Εγω τα πισω τακακια τα εχω αλαξει δυο φορες με το κοστος που αναφερεις, αλλα μια φορα στα 5000 χιλ. και αλλη μια στα 15000χιλ. με την αλλαγη λαδιων, ενοψη ενος ταξιδιου ειχαν ακομα υλικο.
Αρα +80 € στο συνολο για service.
360 + 80 = 420€
Τα μπροστινα δεν τα εχω αλλαξει ακομα αν και τωρα τελευταια μετα απο ενα πλυσιμο "τσιριζουν" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Oi times pou anefere mallon aforousan thn F650 GS.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από pimenas
Oi times pou anefere mallon aforousan thn F650 GS.:wave2:
Ακριβώς για το 650 Dakar ομιλώ! Καθώς το post του φίλου glanza2 απευθύνεται στα 650!
60 ευρώ είναι περίπου τα μπροστά- μη ξεχνάς εμείς έχουμε 1 δίσκο εμπρός 300mm!
Και τόσα χλμ μου έβγαλαν, ειδικά το πίσω δεν το πολύ χρησιμοποιώ (κύρίως π.χ. για φρένα πανικού) οπότε γι αυτό μου έβγαλαν 22000χλμ!
Συγνωμη Konti αλλα ετσι οπως αρχισες το post σου θεωρησα οτι εχεις 1200GS ...
κατι και η ηλικα :confused:
Μην βαρας ρε καπετανιο δεν σπαμαρω :wave2:
Συγνωμη Konti αλλα νομιζα οτι εχεις 1200GS, ετσι οπως αρχισες το post σου... :confused:
Μακάρι! Αλλά.....:cool: :cool:
Τι να κάνουμε όμως μια χαρά είναι και το κρι-κρι μου!:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
Μακάρι! Αλλά.....:cool: :cool:
Τι να κάνουμε όμως μια χαρά είναι και το κρι-κρι μου!:rotflmao: :rotflmao:
Να μην ακουω αηδιες για γρι - γρι... ειχα το '93 το funturo 650.. μια χαρα ηταν μην κοιτας που εγω τα ξεκινησα "αναποδα". Πρωτα πηρα το R100GS, το εδωσα και πηρα το 650funturo, το εδωσα κι αυτο το '99 και πηρα το 1150 GS , το εδωσα το 03 και πηρα το 1150Adv. και το '05 τo 1200GS... Ολα μια χαρα ειναι αρκει να μπορουμε να τα συντηρουμε χωρις να επιβαρινουμε κανεναν αλλον παρα μονο το περισσευμα της τσεπης μας... :wave2:
Να μην ακουω αηδιες για γρι - γρι... ειχα το '93 το funturo 650.. μια χαρα ηταν μην κοιτας που εγω τα ξεκινησα "αναποδα". Πρωτα πηρα το R100GS, το εδωσα και πηρα το 650funturo, το εδωσα κι αυτο το '99 και πηρα το 1150 GS , το εδωσα το 03 και πηρα το 1150Adv. και το '05 τo 1200GS... Ολα μια χαρα ειναι αρκει να μπορουμε να τα συντηρουμε χωρις να επιβαρινουμε κανεναν αλλον παρα μονο το περισσευμα της τσεπης μας... :wave2:
A! Δεν έχω παράπονο απο το μοτο μου! Δεν λέει ποτέ όχι μια χαρά πάει και στο δρόμο αλλά πιο πολύ του αρέσει στο χώμα:D :D :D !
Τώρα αν όλα πάνε καλά με τον καινούριο χρόνο (ίσως και λίγο πιο αργά) πάω για το F800S! Φυσικά το Dakaraki δεν πωλείται!:D :cool:
Με το καλο....:beer: :beer:
Με το καλο....:beer: :beer:
Thanx Man:beer: :beer: :wave2: :beer: :rotflmao:
ευχαριστω ολους που απαντησαν.......
δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστη η φτηνη αλλα αυτο που καταλαβα ειναι οτι αυτος που εχει bmw δεν την εχει απο τυχη αλλα απο αποψη
αυτο που μετραει δηλ ο καθε οδηγος ειναι το πνευμα που πουλαει:) :) :) :) :)
ευχαριστω