View Full Version : Τι έλειπε από το κράνος μου?
hidefnick
04/05/2007, 17:45
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Βρήκα thread για πάτημα γάτας (με μοτό λέμε). για ζουζούνια στο κράνος, για γόπες (από τσιγάρο στόκο) και λίαν προσφάτως για κορμό.
Αλλα περιστέρι με καμία 70αρα δεν έχει φάει κανείς σας στο κράνος, και μάλιστα στον περιφερειακό του Λυκαβηττού.:a25: :a25: :a25: :a22: :a22: :a25: :a25: :a25: Μιλάμε μου έφυγε το κεφάλι.
Και αφού το μ@μησα το κωλόπουλο (πρέπει να έμεινε στον τόπο), και σηκώνω τελείως την ζελατίνα (του ως συνήθως Jet κράνους μου) μπας και καταφέρω να δω και να μαζέψω το μηχανάκι και να μην τσακιστώ στον τοίχο από Αλεξάνδρας μεριά, τρώω και ένα μεγάλο ζουζούνι στην μούρη.
Και στο καπάκι οι μπάτσοι που φυλάνε τον Πολιτισμού, μου κάνουν και ένα σήμα να σταματήσω γιατί νόμιζαν ότι έκανα καγκουριές.
Δεν έπεσα, δεν έφαγα κλήση (και ας μην είχα την ασφάλεια μαζί), και αφού γαμοστάβριζα κανένα 5άλεπτο στο τέλος ρίξαμε και γέλιο με τα παιδιά.
Πουλάω νουμεράκια Λόττο.
fantacid
04/05/2007, 18:34
παρατριχα τη γλιτωσα χθες με περιστερι που δεν υπολογισε καλα την απογιωση του κ αν δεν εσκυβα μαλλον θα το πετυχενα.......
αλλο ενα θα μπλεκοταν προχθες στις ακτινες μου οταν ανεβηκα στη ναβα για να παρκαρω....
τη βλαμενα αυτα πουλια ρε φουστη μου!!!
:smokin:
hidefnick
04/05/2007, 18:47
Και εγώ σε απογείωση το πέτυχα.........
Την παραμονή της Πρωτομαγιάς έξω από τα Γρεβενά ένα σπουργίτι αποφάσισε να αυτοκτονήσει με περίεργο τρόπο...
Τα χιλιόμετρα ήταν τριψήφια και ευτυχώς που έσκασε πρώτα στο προστατευτικό του ψυγείου και έκοψε ορμή πριν σκάσει στο γόνατό μου...Ομολογώ ότι τρόμαξα μιας και δεν το είχα δεί ν'άρχεται (μάλλον ήρθε πετώντας με ταχύτητα από διαγώνια μπροστά δεξιά) και στην αρχή νόμιζα ότι κάτι πέταξε η μπροστινή μου ρόδα ή κάτι έσπασε από το μηχανάκι...
Τα πουπουλα στον αέρα και κάτι αιματηροί λεκέδες στο ψυγείο ήταν η επιβεβαίωση της αυτοκτονίας...
Αν με είχε βρεί απ' ευθείας στο πόδι ή ακόμα χειρότερα αν είχε σκάσει στο κράνος μου, ίσως να μην γέλαγα τόσο πολύ τώρα...
:sick:
fantacid
04/05/2007, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Την παραμονή της Πρωτομαγιάς έξω από τα Γρεβενά ένα σπουργίτι αποφάσισε να αυτοκτονήσει με περίεργο τρόπο...
Τα χιλιόμετρα ήταν τριψήφια και ευτυχώς που έσκασε πρώτα στο προστατευτικό του ψυγείου και έκοψε ορμή πριν σκάσει στο γόνατό μου...Ομολογώ ότι τρόμαξα μιας και δεν το είχα δεί ν'άρχεται (μάλλον ήρθε πετώντας με ταχύτητα από διαγώνια μπροστά δεξιά) και στην αρχή νόμιζα ότι κάτι πέταξε η μπροστινή μου ρόδα ή κάτι έσπασε από το μηχανάκι...
Τα πουπουλα στον αέρα και κάτι αιματηροί λεκέδες στο ψυγείο ήταν η επιβεβαίωση της αυτοκτονίας...
Αν με είχε βρεί απ' ευθείας στο πόδι ή ακόμα χειρότερα αν είχε σκάσει στο κράνος μου, ίσως να μην γέλαγα τόσο πολύ τώρα...
:sick:
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
εσυ σκοτωσες το τουιτη??????????????????????
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
jasondakar
04/05/2007, 20:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
:lol: :lol:
Akefalos
04/05/2007, 21:44
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
:lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Αλλα περιστέρι με καμία 70αρα ......
....... τρώω και ένα μεγάλο ζουζούνι στην μούρη.
:uplate: ο γκαντεμοσαυρος ο ιδιος λεμε :lol: :lol: :lol:
τελος καλο ολα καλα...σημασια εχει που εμεινες ορθιος :smilea: :beer:
δε λές καλά που δεν έφαγες καμιά σαβούρα. έχει φάει σπουργίτι ένας φίλος του πατέρα μου στην εθνική!:rolleyes:
ναι το εχω ξανακουσει με περιστερι ..... εφαγε τα μουτρα του ο παπιας αλλα χωρις κρανος
οχι δεν επαθε τιποτα σοβαρο
παει ο τουιτι :rotflmao:
αμα δεν εχετε πετυχει νυστεριδα με παπι, δεν εχετε καταφερει τιποτα
εγω κ ο οζυ ρε πουστη μου
Αλλα περιστέρι με καμία 70αρα δεν έχει φάει κανείς σας στο κράνος, και μάλιστα στον περιφερειακό του Λυκαβηττού.:a25: :a25: :a25: :a22: :a22: :a25: :a25: :a25: Μιλάμε μου έφυγε το κεφάλι.
Δεν λες παλι καλα που δεν πετανε οι στρουθοκαμηλοι.
:rotflmao: :rotflmao:
:wave2:
fantacid πηγαινεις ναβα? καγκουρακοοοοο :smokin:
εγω επι σκηνης "εφαγα" την νυχταριδα, οχι επι μηχανης :rotflmao: :rotflmao:
fantacid
05/05/2007, 23:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
fantacid πηγαινεις ναβα? καγκουρακοοοοο :smokin:
εγω επι σκηνης "εφαγα" την νυχταριδα, οχι επι μηχανης :rotflmao: :rotflmao:
ναβα ειναι το δευτερο σπιτι μου ρε!
τωρα τι σχεση εχουν τα καγκουρα με τη ναβα......
θα ερθεις απο εδω θα μαθεις τα κολπα!!
(αν κανεις ποτε λογκ οφ φυσικα!)
:lol: :lol: :lol:
Είναι πικρές οι τάνες οι νυχτερίδες, γι' αυτό ο ορίτζιναλ Ozzy έτρωγε τις άλλες που είχαν γέμιση σοκολάτα. :D
adam_tsouk
06/05/2007, 10:11
Αλλα περιστέρι με καμία 70αρα δεν έχει φάει κανείς σας στο κράνος,
κανεις λαθος μαλλον....
πριν.. εγχμμ κανα 9ρι χρονια εγω με το xr να ανεβαινω (τεζα :look: :lol: ) την Αλεξανδρας...
ενα με βρηκε στο κρανος και ενα στον αριστερο ωμο!
:lol: :lol:
εχεις δικιο fanta..ναβα πανε οι gangsters :rolleyes:
αραχτοι με μπυρες στα σκαλακια και ετοιμοι για ξυλο:D
fantacid
06/05/2007, 11:04
εχεις δικιο fanta..ναβα πανε οι gangsters :rolleyes:
αραχτοι με μπυρες στα σκαλακια και ετοιμοι για ξυλο:D
τα παλια τα χρονια!!
μπα κ τωρα ετσι ειναι!
δεν πιστευω να σουν κ εσυ σαν αυτους? :rolleyes: :D :rolleyes: :D :rolleyes: :D :rolleyes: :D
fantacid
06/05/2007, 14:15
μπα κ τωρα ετσι ειναι!
δεν πιστευω να σουν κ εσυ σαν αυτους? :rolleyes: :D :rolleyes: :D :rolleyes: :D :rolleyes: :D
για να το λες εσυ.....κατι θα ξες!!
μπα αυτοι δε κλανουν τπτ μπροστα στη πεταλουδα μου!
o_gavros
06/05/2007, 14:39
Λοιπόν έχουμε και λέμε:................
Πουλάω νουμεράκια Λόττο.
Θα μου βγάλετε μια εξάδα στανταράκια αγαπητέ συνάδελφε?:wave2:
ε κατι ξερω γιατι τους εχω δει :D :D
ποια πεταλουδα ρε? μονο μια? αφου εχεις ολοκληρη συλλογη..σορρυ που σε αποκαλειπτω :(
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
87310
Και αφού το μ@μησα το κωλόπουλο (πρέπει να έμεινε στον τόπο),
Ωραίος ρε φίλε καλά του έκανες! :beer:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ!
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Βρήκα thread για πάτημα γάτας (με μοτό λέμε). για ζουζούνια στο κράνος, για γόπες (από τσιγάρο στόκο) και λίαν προσφάτως για κορμό.
Πουλάω νουμεράκια Λόττο.
Dynato to peristeri alla den sygkrinete me thn koukoubagia poy mou eskase koutoulia ena brady...(mou espase th zelatina) efiga apo to mhxanaki (crm50 peripou 60 kmh) ... kai me gemise kai me koutsoulies... :look: arxika nomiza pws mou petaksan kanena toyvlo ... mexri pou eida tis aspres aerografies sta rouxa mou ...
Kai den epathe kai tpt h $#@!$ ...apla x3sthke ...... epanw mou :cry:
fantacid
07/05/2007, 18:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από erR0r
thn koukoubagia poy mou eskase koutoulia ena brady...(mou espase th zelatina)
καλα ρε πουστη μου τις ταιζουν τις κουκουβαγιες???
βιδες κ παξιμαδια?!?!?!
:eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από erR0r
Dynato to peristeri alla den sygkrinete me thn koukoubagia poy mou eskase koutoulia ena brady...(mou espase th zelatina) efiga apo to mhxanaki (crm50 peripou 60 kmh) ... kai me gemise kai me koutsoulies... :look: arxika nomiza pws mou petaksan kanena toyvlo ... mexri pou eida tis aspres aerografies sta rouxa mou ...
Kai den epathe kai tpt h $#@!$ ...apla x3sthke ...... epanw mou :cry:
Νταξει...μετα απο αυτα 8α μπει κανεις και 8α λεει οτι του'σκασε ο Νταμπο το ελεφαντακι... :lol: :lol: :lol: :lol:
Λεωνίδας
07/05/2007, 21:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Νταξει...μετα απο αυτα 8α μπει κανεις και 8α λεει οτι του'σκασε ο Νταμπο το ελεφαντακι... :lol: :lol: :lol: :lol: Μ' έβλεπες από καμιά μεριά :confused: :confused: :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Μ' έβλεπες από καμιά μεριά :confused: :confused: :look:
Τι λες ρε τρελλε???:lol: :rotflmao: :bigcry: :lol: :lol:
καλα ρε πουστη μου τις ταιζουν τις κουκουβαγιες???
βιδες κ παξιμαδια?!?!?!
:eyepop:
Htan anixti gia ayto kai espase.
Νταξει...μετα απο αυτα 8α μπει κανεις και 8α λεει οτι του'σκασε ο Νταμπο το ελεφαντακι...
twra pou to les den eimai sigouros an htan koukoubagia telika
πφφφφ
εμενα με 367.87 χλμ στην εγνατια μου εσκασε ο νταμπο στη ζελατινα!!!!
:rolleyes: :a13:
Λεωνίδας
08/05/2007, 09:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
πφφφφ
:rolleyes: :a13: Πάνω που σε πέρναγε ο FZR600R ε;
Αλήθεια πού χάθηκε αυτός :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
πφφφφ
:rolleyes: :a13:
στην εγνατια εφτασε;
εγω τον χτυπησα με το αριστερο μαγουλο εjω απο την πατρα.
Τον ειδα που εφυγε προς τα πανω, αλλα δεν υπολογιζα οτι θα εφτανε τοσο ψηλα.
Δεν ετρεχα κ τοσο πολυ. Ηθελαν τα λαστιχα αλλαγη κ το κραταγα λιγο πανω απο το mach1
:look: :look:
fantacid
08/05/2007, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
στην εγνατια εφτασε;
εγω τον χτυπησα με το αριστερο μαγουλο εjω απο την πατρα.
Τον ειδα που εφυγε προς τα πανω, αλλα δεν υπολογιζα οτι θα εφτανε τοσο ψηλα.
Δεν ετρεχα κ τοσο πολυ. Ηθελαν τα λαστιχα αλλαγη κ το κραταγα λιγο πανω απο το mach1
:look: :look:
κ την ζιζελ ποτε τη πηδηξες???
:lol:
hidefnick
08/05/2007, 15:08
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
αμα δεν εχετε πετυχει νυστεριδα με παπι, δεν εχετε καταφερει τιποτα
εγω κ ο οζυ ρε πουστη μου
Και εγω ρε Ηλια (το εχω γραψει κιολας) για σε παρακαλω βαλε με στην λιστα.
Ar 125 απογευμα στο μαρουσι και χωρις κρανος την χτυπησα με το μετωπο,περα απο τον πονο ολα καλα.
ρε μην τα καρφωνετε ολα ρε σεις
διαβαζει κ η γυναικα μου
:mad: :mad: :mad:
:lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Και εγω ρε Ηλια (το εχω γραψει κιολας) για σε παρακαλω βαλε με στην λιστα.
Ar 125 απογευμα στο μαρουσι και χωρις κρανος την χτυπησα με το μετωπο,περα απο τον πονο ολα καλα.
:eek: :eek:
Κανα τουβλο εχεις δοκιμασει να σπασεις ??? Να σε προμοταρουμε για το Μedrano αμα ειναι..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wave2:
:eek: :eek:
Κανα τουβλο εχεις δοκιμασει να σπασεις ??? Να σε προμοταρουμε για το Μedrano αμα ειναι..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wave2:
17 ημουν ρε , εν ηξερα και εμαθα.:smilea:
:wave2:
DRUMMES!
13/05/2007, 20:12
dwste vasi...perimetriki patrwn erxomenos apo kalogria.propersi to kalokairi apo mpanio k etsi.
eimai me kana 150ri xlm me to cbr(tote) k niwthw ksafnika ena xtypima sto kranos les k xtypisa panw se toixo.zalistika,arxisa na kovw ospou stamatisa xwris eftyxws na pesw.sikwnw tin zelatina i opoia eixe ragisei k pianw aimata....k lew AMAN ti gamisame,to spasa to kefali......!afou vgazw to kranos k syniditopoiw oti den einai dika mou ta aimata.......vlepw kati apominaria fterwn panw tou.
theos sxoresto to poulaki alla eixa agio pou den tsakistika........!ponaga 2-3 meres ap to trantagma.....
:dizzy: :wave2:
με φτιαγμενο runner με 70-80 χιλιομετρα κατεβαινα την πατησιων οπου καποιος περαστικος τρομαξε ενα περιστερι που ηταν στο πεζοδρομιο δεξια μου με αποτελεσμα να βγει στον δρομο το περιστερι
εγω για καποιο λογο γυρισα το κεφαλι μου αριστερα (χωρις κρανος) και το τρωω στο μαγουλο, φθηνα γλυτωσα την σουπα, τουμπανο το μαγουλο και με ποναγε το κεφαλι μου μεχρι το βραδυ
το περιστερι μαλλον δεν επαθε τπτ
reptile4
02/07/2007, 18:50
ΠΗΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΡΜΟΠΗΓΗ(ΟΛΗ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!) ΜΠΑΙΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΩΠΟ ΜΕ ΤΟ CBR125 ΜΕ ΚΑΜΙΑ 60 ΑΚΟΥΩ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΗΧΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΝΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ, ΕΥΤΗΧΩΣ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ ΑΛΛΟΙΟΣ :bigcry:
Da.Vintage
03/07/2007, 08:43
-Ρε φίλε έχει Παπά το χωριό????
-όχι
-Φτού ρε Π^στη πρέπει να χτύπησα το BATMAN!!!:lol:
VanDiemen
03/07/2007, 11:31
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Ο tweetie είναι καναρίνι ρε, όχι σπουργίτι!
Μαρτιος εξω απο αγρινιο ενα πουλι αγνωστον λοιπον στοιχειων(ρατσα μαρκα κυβισμος):confused: αποφασισε οτι δεν θελει αλλο τη ζωη του και ειπε να αυτοκτονισει πανω στο μπουφαν μου(colori inox). Το μονο που προλαβα να νιωσω ηταν ενα χτυπημα στον ωμο και μετα να δω οτι το πτωμα ειχε χρησημοποιησει το καπελο μου για φερετρο. Αμεσως κατεβικα και ξεφωρτοθηκα ολα τα ενοχοποιητικα στοιχεια και την εκανα λουης. αν με ειδε καποιος λετε να με καρφωσει στην ασφαλεια? πειτε μου τη να κανω:eyepop: :a4: :a018: :a42: :a44: