View Full Version : Απορία!!!!!!!>>>>!!!<<<
Alcarinque
05/05/2007, 09:19
Επειδή έχω ολίγον μαύρα μεσάνυχτα απο motogp και έχω μείνει πάρα μα πάρα πολύ καιρό απληροφόρητος θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατί η aprilia δέν συμμετάσχει στο motogp.Γνωρίζω ότι έπερνε μέρος στο motogp junior αλλα μέχρι εκεί.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.;)
lampros_fazer
05/05/2007, 16:01
Motogp junior εννοείς τα 125 & 250..;Συμμετέχει και φέτος..
Αν η ερώτησή σου είναι γιατί δεν παίρνει μέρος στα στα 800ρια δεν γνωρίζω να σου απαντήσω..
:wave2:
vassilis88
05/05/2007, 16:13
νομιζω το 2004 ηταν η τελευταια της χρονια με τον shane byrne αναβατη.
ζητησε τον fzr600 για οδηγο και επειδη αυτος αρνηθηκε η aprilia καταλαβε οτι δεν θα χε ελπιδει στους αγωνες και αποσυρθυκε :( :(
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ζητησε τον fzr600 για οδηγο και επειδη αυτος αρνηθηκε η aprilia καταλαβε οτι δεν θα χε ελπιδει στους αγωνες και αποσυρθυκε :( :(
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
τι ειπε παλι ρε γμτ:bigcry: :rotflmao:
gregorgeous89
10/05/2007, 16:16
ζητησε τον fzr600 για οδηγο και επειδη αυτος αρνηθηκε η aprilia καταλαβε οτι δεν θα χε ελπιδει στους αγωνες και αποσυρθυκε
Ξέρουμε γιατί τους αρνήθηκε???
1)ΔΕΝ ηταν πολλα τα λεφτα αρη..
2)ειχαν βαλει αντι-wheeling system στην απριλια του και πως θα κανε σουζες
3)επειδη ειναι τυπας γουσταρει μονο παρανομες κοντριτσες με cbr-gsxr-ninja σε λιμανακια κλπ τα οποια κερναει κ τσαγακι :beer: :beer:
1)ΔΕΝ ηταν πολλα τα λεφτα αρη..
2)ειχαν βαλει αντι-wheeling system στην απριλια του και πως θα κανε σουζες
3)επειδη ειναι τυπας γουσταρει μονο παρανομες κοντριτσες με cbr-gsxr-ninja σε λιμανακια κλπ τα οποια κερναει κ τσαγακι :beer: :beer:
τωρα ,μπορω να πεσω ησυχος για υπνο:lol:
φαε πρωτα τα μπιφτεκια σου :smokin: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Ξέρουμε γιατί τους αρνήθηκε???
Γιατι δεν του εβαζαν onboard camera :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Γιατι δεν του εβαζαν onboard camera :D Οι πληροφορίες αυτό λένε...Παίζει και το άλλο όμως...Σκέφτηκε κανείς ότι τα άλογα είναι πολύ λίγα για το ταλέντο του fzr 600?:dizzy: :wacko: :dizzy: :wacko: :dizzy: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εσενα παντως σε περναει ανετα :beer: :beer:
:smokin: :smokin:
εσενα παντως σε περναει ανετα :beer: :beer:
:smokin: :smokin: Εσένα προσευχήσου μην σε πετύχω σε κανα φανάρι.....:smokin: :evil: :a43: :a36: :a028:
μην χαιρεσαι..δεν εχω παρμπριζ για να μου το γυαλισεις :a36: :a36: :a36:
μην χαιρεσαι..δεν εχω παρμπριζ για να μου το γυαλισεις :a36: :a36: :a36: Είσαι θεός ρε μ@λ@κ@....:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: