View Full Version : gsxr600 k4 vs super duke !!!
kalispera,exo kanonisi na anoixo me ena filo mou pou molis estrose to super duke tou,ego me 600 k4,tou eipa bebaia oti den exei kamia elpida alla aytos ton xaba tou. sta 400 metra. ti lete eseis oi empeiroi;
θα σου πιει το αιμα....
:smokin:
kata ti ora ; na to kanonisoume an einai.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zukik4
kalispera,exo kanonisi na anoixo me ena filo mou pou molis estrose to super duke tou,ego me 600 k4,tou eipa bebaia oti den exei kamia elpida alla aytos ton xaba tou. sta 400 metra. ti lete eseis oi empeiroi;
Απο σταση??? Πες του να πατε τσουλητα απο τα 100 χλμ για 400μ...:lol: :lol: :lol: :wave2:
Εγώ λέω άμα βάλετε αργότερα και στροφές στη κόντρα να πάρετε το εκάβ εγκαίρως γιατί αργούν ρε γαμώτο τελευταία. :lol:
:a09: :a09: :a09: Αχαά καλό εεε?
Στα ανέκδοτα γρήγορα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ας του απαντησει καποιος με πρεποντα τροπο :rolleyes:
φιλε αν το κανετε απο σταση μην δεχτεις γιατι δεν εχεις καμια ελπιδα....:wave2:
εσυ με 4κυλινδρο θα χεις αργο ξεκινημα...
σε στροφες παλι θα σε παρει γιατι ειναι ποιο ελαφρυς...(και οχι μονο)
στην ευθεια παλι θα σε παρει εκτος αν καταφερεις να βρεις μια ευθεια τυπου grand canyon...
:rolleyes:
Βασικα ειτε απο ρεπριζ ειτε απο εκκινηση το ΓΚα*λι που θα ρουφηξεις θα ειναι το ιδιο μεγαλο.
Καλυτερα διαγωνιστειτε ποιος θα κρατησει πιο πολυ την αναπνοη του.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Βασικα ειτε απο ρεπριζ ειτε απο εκκινηση το ΓΚα*λι που θα ρουφηξεις θα ειναι το ιδιο μεγαλο.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγω φταιω τωρα που γινομαι εμπαθης και ειρων;
Οχι πειτε μου.
Οχι πειτε μου.
:nono:
:lol: :lol: :lol:
Οχι πειτε μου.
εμ ...
τι ακουμε κυριακατικα...:sick:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! γεία σου ρε κρούκηηηηηηηηη!:rotflmao: :rotflmao:
TITANIUM
07/05/2007, 00:06
an 3ereis 3ekinas kala(dhladh me 9000rpm symplektaristos)8a kapseis men tous diskous alla 8a tou rikseis mia kolona
exw anoiksei me to superduke egw dikabalo me to sp2 kai aytos monokabalo kai nomiza oti anoiga me 660ktm.eilikrina den exei elpida me supersport 600 ektos kai an 3ekinas xalia opote ola ta alla pane peripato..otan balete thn kontra peite mas na r8oume na doume!!!
kalo brady
Αρχικά δημιουργήθηκε από TITANIUM
an 3ereis 3ekinas kala(dhladh me 9000rpm symplektaristos)8a kapseis men tous diskous alla 8a tou rikseis mia kolona
exw anoiksei me to superduke egw dikabalo me to sp2 kai aytos monokabalo kai nomiza oti anoiga me 660ktm.eilikrina den exei elpida me supersport 600 ektos kai an 3ekinas xalia opote ola ta alla pane peripato..otan balete thn kontra peite mas na r8oume na doume!!!
kalo brady
ας σπευσουν οι ειδικοι να κανουν χημικη αναλυση μηνυματος!!:alien:
TITANIUM
07/05/2007, 01:14
apla th gnwmh mou eipa
exw anoiksei kai me ktm kai me 600aria opws kai exw oshghsei merika tetoia...an den s aresei h apopsh mou mhn th symmerizesai...
apla th gnwmh mou eipa
exw anoiksei kai me ktm kai me 600aria opws kai exw oshghsei merika tetoia...an den s aresei h apopsh mou mhn th symmerizesai...
Για να καταλαβω
ME Vtr SP2 που εσυ καβαλαγες ανοιξες με το ΚΤΜ;
Και υποστηριζεις οτι ενα 600 μπορει να ριξει σε ΚΤΜ;
Πως τα συνεδεσες αυτα τα 2 ρε θηριο; :confused: :eek: :confused:
TITANIUM
07/05/2007, 01:26
nai to sp2 kabalaga me to ktm
alla exw odhghsei 600aria supersport kai lew me bebaiothta oti einai polu pio grhgora apo to super duke
syn oti exoun aerodynamikh kati pou to gymno den exei kai sto 400ari pou h taxythta e3odou einai gyrw sta 200 xm paizei megalo rolo..ti sou fenetai toso parakseno pia?
nai to sp2 kabalaga me to ktm
alla exw odhghsei 600aria supersport kai lew me bebaiothta oti einai polu pio grhgora apo to super duke
syn oti exoun aerodynamikh kati pou to gymno den exei kai sto 400ari pou h taxythta e3odou einai gyrw sta 200 xm paizei megalo rolo..ti sou fenetai toso parakseno pia?
Mporei h taxythta eksodou sto tetrakosari na einai px 200 xlm gia to 600ari alla to superduke tha to exei kanei pio grhgora kai me xamhloterh taxythta eksodou giati exei to proterhma ths polu grhgoroterhs ekkinhshs kai ths rophs.
tespa variemai na kanw ypotheseis kalhnyxta.:wave2:
TITANIUM
07/05/2007, 01:35
h roph den paizei kanena apolutws rolo se mia kontra.ayto pou metraei einai h ekkinhsh pou einia kathara 8ema odhgou h dynamh pshla h aerodynam,ikh kai to baros
kai se ola ayta uperterei ena gsxr apo ena ktm duke.exeis dikio den bgaieni akrhj apo dw mesa
.kalhnyxta
Fireball400
07/05/2007, 01:46
Πολύ σωστά μιλας(ιδιαιτέρως για τις στροφές στην εκκίνηση)!Το διαπίστωσα και εγώ πριν λίγες μέρες(που ξεφτυλίστηκα:lol: )
Βασικά είσαι τυχερός που είναι ktm....στα 200 μέτρα θα έχει σπάσει...........Μηχανολογικά!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (Συγγνώμη ktmάκηδες μα δεν άντεξα να κρατήσω την κακία μου....:evil: :evil: :evil: :evil: )
θα πεχτητε στο ποιος ειναι πιο καλος οδηγος.
αν μολις το χει στρωσει παει να πει πως τωρα το πηρε...και δε ξερω αν "το χει " το μηχανακι ακομα ωστε να βαλει απο σταση κοντρα.
εχει 16 γραναζι??
ειναι 07 μοντελο?
καλα τα sp2 και δικαβαλο..
να τα πατε στα ανεκδοτα.
210+ κιλα και 118 αλογα φιλε και δικαβαλο.. και να πηρες μηχανακι με 194 πραγματικα κιλα και τα ιδια αλογα..
ΚΑΜΠΟΣΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ..η απλα ο αλλος οσο ανοιγες..μιλαγε στο κινητο με τη γκομενα του.
LsKostas
07/05/2007, 12:00
Κανε καλη εκκινηση(8000)...
Brολα...σωραιοςςςςςςς:D
ρε παιδες συνελθετε...
τι ακουω ακομα τι σκεφτεστε τη κοντρα:confused:
ρε ο ανθρωπας θα φαει μεγαλη ηττα!
συνετιστε τον:a024:
:wave2:
nikos force
07/05/2007, 16:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
ρε παιδες συνελθετε...
τι ακουω ακομα τι σκεφτεστε τη κοντρα:confused:
ρε ο ανθρωπας θα φαει μεγαλη ηττα!
συνετιστε τον:a024:
:wave2: exeis odhghsei gsxr h super duke kai ksereis kai ekfereis gnwmh kai malista me yfos??????
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
exeis odhghsei gsxr h super duke kai ksereis kai ekfereis gnwmh kai malista me yfos??????
εδω στο σεπολια φιλε μ ολη μερα κοντρες κανουν τα παλικαρια ....
εχουν δει τα ματια μου....πραμματα και θαμματα...
μπορει να μην εχω κανει ο ιδιος παρομοιες κοντρες αλλα εχω την απαραιτητη γνωση και εχω δει πολυ περισσοτερα απ οσα νομιζεις πως εχω δει για να ξερω την εκβαση της εν λογω κοντρουλας...
el_hymador
07/05/2007, 18:52
gsxr 600 Vs Super Duke? απο σταση? 400μετρα?
μεγαλε σου βρηκα χορηγο!!!
''ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΚΑΙ ΑΦΕΨΗΜΑΤΑ ΑΦΟΙ ΤΟΝΗΠΙΑΔΑΚΗ''
με 8 - 9000 στροφες αν δεν ξερεις τι κανεις θα διανυσεις τις πιο γρηγορες 360 μοιρες τις ζωης σου, κατα τον διαμηκη (καπακι) η κατα τον εγκαρσιο (παντιλικι) αξονα....μετα συνηθως εκτοξευεσαι στην εφαπτομενη της τροχιας σου, αλλα το μοντελο υπολογισμου ειναι χαοτικο, αντε βρες ακρη...
περα απο την πλακα, δεν κανονιζετε να πατε μια πιστουλα οπου μπορεις να του ριξεις η να σου ριξει στα αυτια, και να γουσταρετε και εσεις και τα μηχανακια?
TITANIUM
07/05/2007, 23:29
duka to sp2 einai 134hp ston troxo metrhmeno se 2 diaforetika dynamometra..syn oti exei exei ram air kai fairing mhn sygrineis ta asygrita me to duke.
duka to sp2 einai 134hp ston troxo metrhmeno se 2 diaforetika dynamometra..syn oti exei exei ram air kai fairing mhn sygrineis ta asygrita me to duke. ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ SD AMA ΘΕΣ ΠΟΥ ΕΙΑΙ 148 ΡΟΔΑ αλλα δε μιλαμε για τα αλογα που χουμε βαλει εξτρα αλλα για αυτα που εχουνε απο τη μανα τους.
επισης το ραιμ αιρ και τα φερινγκ θα ταν χρησιμα σε κοντρα τελικης ταχυτητας.
να σας πω εγω που εχω ανοιξει με 600 κα με 636 στις αποστασεις που λετε??:confused:
κοιτα να δεις που θα παω να ξαναπάρω σουπερ ντουκ...
πειτε πειτε κιαλα..καλο μου κανετε.
γιατι τωρα τι εχεις? :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
γιατι τωρα τι εχεις? :rolleyes:
SD = Super Duck :D
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ SD AMA ΘΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 148 ΡΟΔΑ
κοιτα να δεις που θα παω να ξαναπάρω σουπερ ντουκ
ναι το ξερω το sd αλλα τα λεγομενα του δεν βγαζω επειδη δεν τον ξερω κιολας
τελικα εχει ή δεν εχει ? :D :D
:rotflmao: :rotflmao:
87661
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
:rotflmao: :rotflmao:
mourgakos
08/05/2007, 13:10
να ερθουμε και εμεις να δουμε....να ετοιμασουμε κεφτεδακια πιτουλες και τα συναφη....κανεις με κιθαρα?
panjimnakos
08/05/2007, 22:08
Το 600 εχει πλεονεκτημα μονο με πολυ καλο οδηγο!
Αλλιως το duke θα φυγει στην εκκινηση και αντε πιαστο!!!
Αν φυγουνε ρολαροντας τοτε ειναι 50%-50%!
Ολα τα παραπανω τα λεω απο προσωπικες εμπειριες! :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
κανεις με κιθαρα?
εγω!!!
να και το τουμπανο μου!!
:D
87705
Αρχικά δημιουργήθηκε από panjimnakos
Το 600 εχει πλεονεκτημα μονο με πολυ καλο οδηγο!
Αλλιως το duke θα φυγει στην εκκινηση και αντε πιαστο!!!
Αν φυγουνε ρολαροντας τοτε ειναι 50%-50%!
Ολα τα παραπανω τα λεω απο προσωπικες εμπειριες! :wave2:
+1
και εγω τα ιδια ακριβως οπως τα πε το παλικαρι εδω..
και εγω παλι απο προσωπικες εμπειριες.
Akefalos
10/05/2007, 01:42
Ε όχι ρε παιδιά δε μετράει η ροπή σε μια κόντρα...
Τι μετράει τότε?
Και η ροπή παίζει ρόλο,και το βάρος της μηχανής,και το βάρος του αναβάτη,και στις πόσες στροφές έχει τη μέγιστη ροπή η μηχανή κλπ...
Το SD έχει το θετικό ότι έχει τρομερή ροπή και απο χαμηλά(10 κιλά ροπής στις 7000 στροφές)
ενώ το GSXR έχει 7 κιλά ροπής στις 11500 στροφές.Κοινώς μέχρι να φτάσεις εσύ τη μέγιστη ροπή σου θα είσαι ήδη πολύ πίσω...
Βέβαια το GSXR είναι και 23 κιλά βαρύτερο αλλά κατα τη γνώμη μου εκεί μπαίνει το στοιχείο του αντίπαλου αναβάτη(αν για παράδειγμα είσαι καμια 20αρια κιλά βαρύτερος απο αυτόν το πλεονέκτημά σου εκμηδενίζεται),το πόσο καλός είναι,αν ξέρει τη μηχανή κλπ.
Γενικά έχω δει και cbf250 να περνάει fazer απλά επειδή ο οδηγός ήταν ψιλοχοντροάσχετος.Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
Da.Vintage
11/05/2007, 08:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
Γενικά έχω δει και cbf250 να περνάει fazer απλά επειδή ο οδηγός ήταν ψιλοχοντροάσχετος.Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
Πόσο άσχετος πιά με όπισθεν ξεκίνησε?:p :eek: :hypnotize :uplate: :look: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
οχι εγω το πιστευω αυτο....
μπορει αμα ο οδηγος ειναι ικανοποιητικα ασχετος...
αλλα εδω το παλικαρι το χει στρωσει λεει...:winka:
To θέμα θάφτηκε προ πολλού...που σημαίνει ότι ο GSXRης τον ήπιε...και μάλιστα εξαφανίστηκε που σημαίνει ότι τον ήπιε άσχημα.
Εμ...άμα δεν ξέρει ο άνθρωπος... πάει και παίρνει με μηχανή που δίνει τα άλογα στις 16 στροφές και το στήνει με μηχανή με αρχίδια.
V2, λίγα άλογα αλλά εκεί που πρέπει και αρκετή ροπή...ίσα ίσα για να ψωλιάζει γιάπωνες...
dose mou ena mail a sou steilo to vinteaki, i kontra mpike stin nisida tis ethnikis sto kiato. i apostasi bebaia itan pano apo 400 metra ,peripou 470-480, o tipas me to super duke to dextike omos. molis deis to binteo,sto opoio fainontai ta prota 250-300 metra tha katalabeis.apo tin arxi fainetai i diafora.prin prolabete na me thapsete pali : o tipas me to ktm me prokalese ,aytos elege prin tin kontra ena soro senaria me nikiti panta to ktm. eipe oti tha to etrxe mama to mixanaki ,irthe me acrapa kai den xero ti allo paei paketo me tis exatmisis sayta ta mpourdela mixanakia........ exafanistika apo edo logo douleias,tora kano diakopes kai brika xrono na mpo sto moto gr.
prin prolabete na me thapsete pali
makari na mhn se thapsoyme pote mas filaraki....
erwthsh: eisai pio grhgoros apo ton allon , ti katalabes?
den to paizo odigara,apla ta kataferno kala me to mixanaki mou, den nomizo pote na bgei ktm mprosta se iaponiko opos to eida. tha mou peis allo to ena mixanaki kai allo to allo. isos me enan piloto to ktm na me xekoliaze alla o sigkekrimenos tipos prospathopuse na to xekinisei kai me deytera kapoia stigmi giati den mpourouse na strosei tin proti. meta mou eipe kai apo repriz alla ton ekraxe enas dikos touapo oti katlaba... telos panton den tin teleiose tin kontra,sta misa ekleise to gkazi. kai epeidi tha me zalisoun tora edo mesa, na rotiso tous ktm-akides, esto oti tou efiga stin ekkinisi logo tou oti aytos den ixere na to xekinisi, me ta legomena sas ,me tin ropi pou eixe to ktm den tha eprepe na xekolisi amesos kai stin deytera ;basika eseis me eixate fobixei kai perimena mexri kai ta 180-200 na to do to ktm mprosta opos kai na xe me tin ekkinisi tou. perimeno ena filaraki pou mou eipe oti mporei na perasei to binteo sto internet. tha sas enoimeroso.
den to paizo odigara,apla ta kataferno kala me to mixanaki mou, den nomizo pote na bgei ktm mprosta se iaponiko opos to eida. tha mou peis allo to ena mixanaki kai allo to allo. isos me enan piloto to ktm na me xekoliaze alla o sigkekrimenos tipos prospathopuse na to xekinisei kai me deytera kapoia stigmi giati den mpourouse na strosei tin proti. meta mou eipe kai apo repriz alla ton ekraxe enas dikos touapo oti katlaba... telos panton den tin teleiose tin kontra,sta misa ekleise to gkazi. kai epeidi tha me zalisoun tora edo mesa, na rotiso tous ktm-akides, esto oti tou efiga stin ekkinisi logo tou oti aytos den ixere na to xekinisi, me ta legomena sas ,me tin ropi pou eixe to ktm den tha eprepe na xekolisi amesos kai stin deytera ;basika eseis me eixate fobixei kai perimena mexri kai ta 180-200 na to do to ktm mprosta opos kai na xe me tin ekkinisi tou. perimeno ena filaraki pou mou eipe oti mporei na perasei to binteo sto internet. tha sas enoimeroso. Kοιτα να δεις.
το να μην σου φυγει απο εκκινηση..ειναι προβλημα οδηγου..και πρεπει να παραδεχτεις πως το λογικο ειναι ενα μηχανακι με παραπανω αλλογα απο το 600 σου και με περισσότερη ροπη..εκκινηση θα σου φευγε.τωρα στα 400 μετρα μπορει και να μην τον μαζευες..αλλα σιγουρα μετα τα 400 θα τον περναγες.
Alchimistis
20/08/2007, 11:14
περιμενουμε το ντοκουμέντο
Βγάλτο στο youtube.
Πάντως σε κόντρα με BMW M3 vs Suzuki 750 η Μ3 τον έπαιρνε ΠΟΛΎ ΆΣΧΗΜΑ.
(καινούρια 3.2 φτιαγμένη στα 380 περίπου άλογα,κακό φτιάξιμο όμως δεν είχε αλλάξει χταπόδι καταλύτη...)
Ήμαστε μέσα και αρκετά μπροστά το 750, γκάζι, ανεβάζει η Μ3 για πλάκα στα 200+ και τον προσπερνάμε έχοντας ήδη το προβάδισμα της μεγάλης αρχικής ταχύτητας.
Το 750 ωστόσο το περίμενε και είχε κατεβασμένη σχέση στο κιβώτιο έτοιμος να δώσει γκάζι...
Φύγαμε μπροστά τουλάχιστον 20+μέτρα όταν ξαφνικά βλέπαμε το GSXR να μας περνάει σφαίρα.
Στα 240...μέχρι 280 είχαμε αγγίξει.
Εγώ πιστεύω ότι μέχρι κάποια ταχύτητα, αρκετά πριν την τελική του σε έχει, μετά όμως το προσπέρασμα βολίδας.
Τα ΚΤΜ δεν παίζουν στην streetoκατηγορία, αλλά οι κινητήρες τους έχουνε φοβερή ζωηράδα.
Για supermotard-παιχνίδι 100% ΚΤΜ...ακόμα θυμάμαι το υπερκαυλάτο συναίσθημα της οδήγησης της 690...συναίσθημα που δεν κατάφερε να μου δώσει ούτε το BMWGS650, Yamaha XT, DRZ400(ντροπή μου...να μην παινεύω το σπίτι μου) και ούτε καν το Hypermotard.
Ήδη σαλιαρίζω για τον νεό Δούκα
100354
Ορίστε και ο Super
100355
ta soyzoyki ta 750 gamane kai dernoyne file prosoxh..:lol: :rotflmao: :smokin:
costas81
23/08/2007, 13:12
to vinteo που ειναι τελικα?
:winka:
LsKostas
11/10/2007, 10:44
:lol: :bawl: :bawl: :lol: :lol: :bawl: :lol:
:a029:
Vourkoufales
11/10/2007, 11:10
Ρε τι πάθαμε αυριο! :rolleyes:
mourgakos
11/10/2007, 11:18
τι λετε ρε παιδια ...εγω πρωι στη βουλιαγμενης μρ το χτ το μανιβελα μετα αποπολυ μαλακια τα στηνω με το σκοντα οκταβια 1,8 τουρμπο με εκσατμισιονια κλπ παπαριτσες.τον παιρνω στην εκκινηση και μεχρι τα 140 ημουν μπροστα...μετα εφαγα τα ακαφτα βεβαια....:D
Είναι θέμα οδηγού καθαρά ρε παιδιά.Πριν κανα 2 χρόνια που είχα το CB1 έρχεται ένας τυπάς στο φανάρι στη μεσογείων με R6 ή R1 δε ξέρω.Διπλοκάβαλος αυτός και έπαιζε με το γκάζι συνέχεια.Εγώ με το cb τί μαγκιές να κάνω,παρ όλα αυτά είπα να το ανοίξω για χαβαλέ.Ανοίγει το πράσινο,βάζει πρώτη ο φίλος,ξεκινάω να τον χάνω όπως είναι φυσικό.Και πάνω που πάει να καρφώσει την 2α τσαααααααααακ!!!Μάλλον δεν την κούμπωσε καλά ο παλίκαρος και του βγήκε νεκρά.Έχωσε 3-4 γκαζιές στους κόφτες και μέχρι να καταλάβει τί και πώς και να βάλει 2α είχα φτάσει στο επόμενο φανάρι.
Το μοτόρι από μόνο του είναι καλό αλλά δε φτάνει για να νικήσεις σε κόντρα.θέλει κι εσύ να το κατέχεις λίγο.
Καλά...άμα έδωσε 3-4 γκαζιές μέχρι να καταλάβει ότι του έχει μπει η νεκρά...γάμησε τα...καλύτερα να το πουλήσει να πάρει scooter που έχει και CVT.
Γιατί δεν ανεβάζεις το βιντεάκι στο youtube ή στο photobucket.com?
Άντε χώστο να δούμε....θέλω πολύ να το δω.
Πάντως το Superduke σηκώνει σούζες για πλάκα...9 φορές πιο εύκολα απο GSXR 600.
V2 βλέπεις.
ADVENTURAZ
11/10/2007, 17:27
ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ VTR-SP1,CBR600RR,CBR1000RR,GSXR 1000K6-K7 ,DUCATI 748, DUCATI 999, APRILIA TUONO 1000 KAI ΦΥΣΙΚΑ ΚΤΜ SUPERDUKE 990 TO MΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Μ-Π-Ο-Υ-Ρ-Δ-Ε-Λ-Ο ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΗΣΑ ΠΟΤΕ!!!ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΑΜΗΣΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΡΙΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ :a30: :a30: :a25: :a25: :a2: :a19: :a23:
108343
Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ VTR-SP1,CBR600RR,CBR1000RR,GSXR 1000K6-K7 ,DUCATI 748, DUCATI 999, APRILIA TUONO 1000 KAI ΦΥΣΙΚΑ ΚΤΜ SUPERDUKE 990 TO MΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Μ-Π-Ο-Υ-Ρ-Δ-Ε-Λ-Ο ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΗΣΑ ΠΟΤΕ!!!ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΑΜΗΣΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΡΙΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ :a30: :a30: :a25: :a25: :a2: :a19: :a23: με ενα τετοιο και ιδιο χρώμα ονειρευομαι να ρθει η νυφη στην εκκλησία και εγω να τη περιμενων με δερματινα.....:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
με ενα τετοιο και ιδιο χρώμα ονειρευομαι να ρθει η νυφη στην εκκλησία και εγω να τη περιμενων με δερματινα.....
αυτή θα έρθει με ζαρτιέρα και μαστίγιο?:rolleyes: :blush:
έχεις βρόμικο μυαλό ΒΒκο:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
grigorisr1
13/10/2007, 14:18
ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ VTR-SP1,CBR600RR,CBR1000RR,GSXR 1000K6-K7 ,DUCATI 748, DUCATI 999, APRILIA TUONO 1000 KAI ΦΥΣΙΚΑ ΚΤΜ SUPERDUKE 990 TO MΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Μ-Π-Ο-Υ-Ρ-Δ-Ε-Λ-Ο ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΗΣΑ ΠΟΤΕ!!!ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΑΜΗΣΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΡΙΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ :a30: :a30: :a25: :a25: :a2: :a19: :a23:
γαματο ειναι σε ασπρο
devil's animal
16/10/2007, 21:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
γαματο ειναι σε ασπρο
+1
:beer: :beer: :beer: :beer:
nassosxlvbros
17/10/2007, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
εγω!!!
να και το τουμπανο μου!!
:D
έλα ρε συνάδελφε!!!
πάρε και το δικό μου!!!
109073
:a8: :a8: :a8: :a8: :a8: