View Full Version : Μπλόκα
Βλέπω τις τελευταίες μέρες, κυρίως στο κεντρο που κυκλοφορώ,
οι Ζητάδες κυνηγάνε πάρα πολύ για κράνος.
Χθες είδα 3 μπλόκα. Κάτι παπιά, κάτι κάγκουρες (όλοι χωρίς κράνος)
τους αλλάξανε τα φώτα.
Στρίβω στο φανάρι από Β. Σοφίας για Σόλωνος, μπροστά 2κάβαλο παπί, ο συνεπιβάτης χωρίς κράνος. 7 ζητάδες, που είχανε ήδη άλλους 2 σταματημένους, βγαίνουν στη μέση του δρόμου και κάνουνε νόημα. Οχ λέω τον ήπια κι εγώ. Είχα ξεχάσει τα χαρτιά μου στην κοπέλα μου.
Τους σταματάνε κι εμένα σαν να μη με είδαν, αλλά είχα κράνος, μπουφάν, γάντια κομπλέ.
:D
makis206
07/05/2007, 14:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από tombell
τους αλλάξανε τα φώτα.
Και πολύ καλά τους κάνανε λέω εγώ :D
επειδή σε είδαν σε άφησαν
:rotflmao: :rotflmao:
Ότι με είδανε είναι σίγουρο
Σαν αστακός ήμουν, είχε και ζέστη :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
+1 :wave2:
+350 :p
Να συμπληρώσω πως μεσημέρια κατα τισς 4-5 παίζει μπλόκο Ομονοία στην Αρχή της Αθηνάς και για πρώτη φορα παρατήρησα πως είχανε προχτές μπλόκο για κράνη στην Πανεπιστημίου μπροστά από το ΡΕΞ .
Τέλος με ευχαριστησή παρατηρώ πως στην εθνική στο ρεύμα για Θεσσαλονίκη καθέ πρωί που εχεί κίνηση μέντα την Αχαρνών πετυχαίνω Ζητάδες που παραμονεύουν για οδηγούς που μιλάνε στα κινητά τους και μετά με σινιάλο τους πάνε στην άκρη για το μπιλιέτο .
:smilea:
Fireball400
07/05/2007, 23:23
Καιρός ήτανε να φάνε καμιά κλήση αυτοί με τα κινητά μήπως και ισιώσουνε:a28: (αν και δεν το νομίζω)...
Nα ηταν μονο τα κινητα το προβλημα......
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ολοι οι οδηγοι οι ιδιοι
Αλλοι μπορουν να μαγειρεψουν οδηγοντας, αλλοι δεν μπορουν ουτε να πανε ευθεια
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Nα ηταν μονο τα κινητα το προβλημα......
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ολοι οι οδηγοι οι ιδιοι
Αλλοι μπορουν να μαγειρεψουν οδηγοντας, αλλοι δεν μπορουν ουτε να πανε ευθεια
Δεν εχεις κι αδικο αλλα και το κινητο δε βοη8αει...και δυστυχως οι περισσοτεροι ειναι κουτσαβλα...
+1
:wave2:
OrEsTiS82
08/05/2007, 14:41
Και εγω παρατηρω πολλα μπλοκα τωρα τελευταια.
VegasKitty
08/05/2007, 14:48
Ναι και γω ειδα "μπλοκο" (τροπος του λεγειν) :rolleyes: και το μονο που
κανανε οι ζηταδες ειναι να κοιτανε τα πιπινια, ενω απο διπλα τους περναγανε
ξεκρανοτοι καγκουρες και κανανε μλκς.... :mad:
Αλλα για να μην ειμαι αδικη, ειδα και αλλο μπλοκο στο οποιο σταματαγανε
τους παντες που κανανε μλκς και κοβανε χαρτακια αβερτα :D
+250000000,5:D
ASTRAKITCAR
08/05/2007, 20:50
παντα πριν τις εκλογες γραφουνε..
απο τον Μαιο γραφουνε για κρανη..
προς το τελος του καθε μηνα γραφουνε για να πιασουνε τους στοχους..
πριν το τελος του χρονου παλι τα ιδια.
γιδια,δημοσιοι υπαλληλοι ειναι και αυτοι,οι οποιοι λογω ανεργιας ειπαν στα 18 να κανουν μια δουλεια να παιρνουν 1000? απο το να ειναι ανεργοι.δηλωσαν στο μηχανογραφικο απο ΤΕΙ κλωστουφαντουργιας εως αστυνομικες σχολες....
ετσι σεβασμο απο εμενα δεν θα εχουν ομως ποτε.
υπαρχουν ελαχιστες εξαιρεσεις σωστων αστυνομικων.
ειδικα οι παλιοι ειναι τοτε που ο καραμανλης και ο παπανδρεου μετα την χωροφυλακη απο γιδια τους εκαναν τσοπανηδες ή αστυνομια πολεων ελληνιστι...
ειχα παρει εναν απο πισω απο κεντρο και πηγαινε μαλλον προς ελευσινα..
επαιζε ολη την ωρα την μια με φαρους κτλ...ηταν νυχτα..ημουν ετοιμος να παρω τον αριθμο να παω για καταγγελια..
Fireball400
08/05/2007, 20:54
Γίδια?:rotflmao: Καινούργιο slogan αυτό?:rotflmao:
jasondakar
08/05/2007, 21:16
κανουν προπονηση. απο 1 ιουνιου ξεκινουν τα καινουργια μετρα
ASTRAKITCAR
09/05/2007, 07:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
δεν λεω βλαχοι,γιατι αυτοι εχουν και μια ιστορια απο πισω..
γιδια και τσοπανηδες ειναι οι καθυστερημενοι,κολλημενοι και εγκεφαλικα δισκυλιοι για εμενα!
παντα μεταφορικα μιλαω και οχι για τα ατομα με ειδικα προβληματα (ΑΜΕΑ).
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
κριαρια ειναι το καινουριο:lol:
k_pappous
14/05/2007, 14:15
Ρε βοσκοι ειναι ολοι,ενας κολητος μου ειναι δοκιμος στο Α.Τ.Ζωγραφου και καμια φορα παω και του κανω παρεα στις σκοπιες.Να τους δεις μια τεχνη που εχουν αναπτυξει στο ξυσιμο.Ειναι και τα ΜΑΤ εκει για τυχον επιθεσεις,την εχουν κανει λαστιχο, ολο τσοντες βλεπουν.Εχουν βεβαια και αυτοι τα προβληματα τους αλλα καποια πραγματα δεν τα δικαιολογω. ΤΕΛΟΣ:a31: :a31: :a55: :a57:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tombell
Βλέπω τις τελευταίες μέρες, κυρίως στο κεντρο που κυκλοφορώ,
οι Ζητάδες κυνηγάνε πάρα πολύ για κράνος.
Χθες είδα 3 μπλόκα. Κάτι παπιά, κάτι κάγκουρες (όλοι χωρίς κράνος)
τους αλλάξανε τα φώτα.
Στρίβω στο φανάρι από Β. Σοφίας για Σόλωνος, μπροστά 2κάβαλο παπί, ο συνεπιβάτης χωρίς κράνος. 7 ζητάδες, που είχανε ήδη άλλους 2 σταματημένους, βγαίνουν στη μέση του δρόμου και κάνουνε νόημα. Οχ λέω τον ήπια κι εγώ. Είχα ξεχάσει τα χαρτιά μου στην κοπέλα μου.
Τους σταματάνε κι εμένα σαν να μη με είδαν, αλλά είχα κράνος, μπουφάν, γάντια κομπλέ.
:D
+1000 για το "κράνος, μπουφάν, γάντια", και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ρε παιδιά πως κάποιοι (πολλοί) οδηγούν χωρίς κράνος :nono: ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι δεν υπήρχαν πρόστιμα. Έχει βέβαια γραφτεί εκατοντάδες φορές στο forum αλλά είναι - μετά συγχωρήσεως - η μεγαλύτερη μαμακία που μπορείς να κάνεις σαν οδηγός μοτό.
Ακόμη και στα λίγα χλμ, ένα έντομο ή λίγη στάχτη από το προπορευόμενο κουτάκι να σου μπει στο μάτι την έχεις πουπήσει, άσε τι γίνεται σε κάποια πτώση.
Wake up guys!!:wave2:
dimokritos
19/05/2007, 17:04
Καλησπέρα παιδιά. Υπέροχο το forum, υπέροχοι και οι άνθρωποι σ' αυτό.
Μια διευκρίνηση μονο..
Αρκετές φορές κυκλοφορώ με συνεπιβάτη αλλά και δεν έχω, και δεν μπορώ να κουβαλάω δεύτερο κράνος μαζί μου. Θα μου πείς, αν δεν έχεις μην ανεβάζεις άλλον μαζί σου. Διάβασα πιο πάνω ότι σταματάνε και για ξεκράνοτο συνεπιβάτη. Το πρόστιμο φαντάζομαι το χρεώνεται ο οδηγός, ετσι?
DrIoannis
19/05/2007, 18:47
Νομίζω ο συνοδηγός,αλλά ας μας το διευκρινίσει κάποιος σίγουρα.
OrEsTiS82
19/05/2007, 22:04
Ο οδηγος το χρεωνεται το προστιμο.
blackbusa
19/05/2007, 23:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
Καλησπέρα παιδιά. Υπέροχο το forum, υπέροχοι και οι άνθρωποι σ' αυτό.
Μια διευκρίνηση μονο..
Αρκετές φορές κυκλοφορώ με συνεπιβάτη αλλά και δεν έχω, και δεν μπορώ να κουβαλάω δεύτερο κράνος μαζί μου. Θα μου πείς, αν δεν έχεις μην ανεβάζεις άλλον μαζί σου. Διάβασα πιο πάνω ότι σταματάνε και για ξεκράνοτο συνεπιβάτη. Το πρόστιμο φαντάζομαι το χρεώνεται ο οδηγός, ετσι?
ΝΑΙ
dimokritos
19/05/2007, 23:53
μάλιστα...
ευχαριστώ πολυ παιδιά για τις απαντήσεις σας. είτε τα χρεώνεται ο οδηγός είτε ο συνεπιβάτης το ίδιο άσχημο είναι. καλύτερα να προσέχουμε λοιπόν.